نه آقا جان نمیشه مسی کردنقل قول:
شما تا آخر عمرت فیبر نوری شدی
فیبر نوری بخاطر اینکه سیستم اکانتینگ در پیتشون نمیتونه حجم مصرفی رو محاسبه کنه
از شرکتای خصوصی گرفتن
فقط مخابرات میده بصورت نا محدود
Printable View
نه آقا جان نمیشه مسی کردنقل قول:
شما تا آخر عمرت فیبر نوری شدی
فیبر نوری بخاطر اینکه سیستم اکانتینگ در پیتشون نمیتونه حجم مصرفی رو محاسبه کنه
از شرکتای خصوصی گرفتن
فقط مخابرات میده بصورت نا محدود
سلام به همه ADSL باز ها :31:
سوالم اینه : میشه اگر من اینترنت از شاتل داشته باشم ،بعد از اینکه مدت سرویس تموم شد برم از مخابرات سرویس بگیرم؟ مشکلی با مودم USB شاتل ندارن؟ کسی قبلا امتحان کرده؟ اگه قبلا جواب داده شده شماره پست رو بگین :31:
کارت کارشناسی ارشد جعلی ببرید چو استعلام نمیکنن.من هنوز منتظرم تا جواب کنکورم بیاد تا ببینم کارت دانشگاه چجوری تا جعلش کنم.
اگر سوالی داشتید بگید.:31:
.................................................. ............
اگر هم خاستن استعلام کنن. یه وب راه میدازیم به اسم دانشکده علوم پزشکی(رزمندگان) تا بیان اونجا استعلام کنن.:31:
معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی من خودم از یو اس بی امتحان نکردم.من با مخابرات 3 شرکت عوض کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.نقل قول:
شما چرا از یو اس بی استفاده میکنید؟از لن استفاده کنید
آقا بعد از کلی بگیرو ببند و زنگ و دادو بیداد adsl من وصل شد نه اشکال از مودم بود نه تنظیمات از طرف خودشون بود ولی دوستان خیلی هم با دیال آپ فرق چندانی نداره سرعت دانلود که داغونه
اینم 128 مخابرات در بهترین حالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم.فقط باید با پشتیبانی صحبت کنی و همینطور هر چی اون میگه تو هم یه چیزی بگی:31: تا واسه خلاص شدن از دستت سریع مشکلت رو حل کنه.از این بعد هم که اینترنتت ردیف شده اگه مشکلی پیش اومد 99 درصد مطمئن باش مشکل از مخابراته.:21:نقل قول:
سرویس چند گرفتی؟سرعت دانلودت با DU METER چنده؟ترجیحا یکساعت رو بگو
دیروز دوستم رفته بود از مخابرات ADSL بگیره ... بهش گفته بودن به خونه تا 256 میدن ... پس چرا بعضیا میگن مخابرات 256 نمیده ؟!!
شاید دوستت دانشجوی ارشد بودهنقل قول:
بهر حال تا الان که نمیدادن هنوزم فکر نکنم...
نه بابا ... دانشجوی کارشناسیه ... اما هیچ ربطی نداره ... هیچ مدرکی ازش نخواستن ... راحت ثبت نام کرد ...
سلام دوستان
الان 2-3 روزی هست که adsl من قطعه...قبلشم سرعتم به 15 رسیده بود(سرویسم 256 هستش)
واسه شماها هم قطعی داشته؟؟(الان با دایل آپ کوفتی آنلاینم)
سلامنقل قول:
کدوم منطقه مخابراتی ؟
برا من فقط جمعه تا حدود ساعت 13:30 وصل نمی شد ولی بعدش مشکلی نداشته فعلا.نقل قول:
نقل قول:
ممنونم.الان خدارو شکر وصل شده ولی با سرعت میانگین 10 ...
متاسفانه خطم فیبر نوریه و پشتیبانی ندارم،طبیعیه؟! درست میشه یا برم دنبالش !؟
شهید صالح طبرینقل قول:
وقتی شما از مخابرات گرفتین باید به مشکلتون رسیدگی کنن و به نظر من برین دنبالش .چون سرویس شما 256 هست و دارن کم فروشی می کنن که البته برای 128 هم اون سرعت کمه.البته این رو هم بگم که نمی دونم ممکنه اشکال از فیبر نوریه باشه نه!نقل قول:
برای 512 کارت ارشد دوستم می تونم ببرم دیگه نه؟
اونوقت کسی 512 داره بگه سرعتش در چه حدیه؟
اگر پایین باشه حاضرم پول بیشتر بدم و رو همین شرکت خصوصی که هستم بمونم.
در بهترین حالت 60-59نقل قول:
میانگین 55
کمترین 50-45
پارس سرویس نامحدودش شب ها همینقدر سرعت میده. اگه بشه ۵۱۲ مخابرات گرفت خیلی خوب میشهنقل قول:
ممنونم درست شد...الان سرعت دانلودم میانگین 28 شده دوباره...نقل قول:
بعضی روزا سرعتو به خاطر...میارن پایین ولی این دفعه خیلی طول کشید.
مشکلم حل شد.
نقل قول:نقل قول:رفتم پرسیم، تایید می شه. گفت فقط باید درخواست کتبی بدید و رییس امضا کنه، هیچ گونه مدرک خاصی هم نمی خواد، گفتم یعنی نیاز نیست ارشد باشیم؟ گفت نه...نقل قول:
فقط یادم رفت بپرسم رییس کجا!
پ.ن. البته شاید فقط صالح طبری اینحوری باشه، شاید چون اینجا رقابت یوخده زیاده...
سلام
من از مخابرات عاطف(تهرانپارس) اینترنت دارم.
پینگ تایم من به طرز عجیبی از ساعت 10 صبح تا 3 شب بالا میره و زیر 300 با اروپا پینگ ندارم!
ایا برای شما هم همینطوره یا مشکل خاصی در کاره؟
پس اگر اینطوریه منم برم یه امتحانی بکنم چون منم مرکز نهری هستم و خیلی ازنقل قول:
isp ها اینجا سرویس میدن:31:
مخابرات همینه.مال منم 300 تا 900 اینطوراستنقل قول:
آقا کل این 23 صفحه رو خوندم یه خط در میون یکی میگه 256 میدن یکی میگه نمی دن بالاخره میدن یا نه؟
من آسیاتک خدابیامرز رو جمعش کردم بیام مخابرات .. فردا دارم مدارک می برم خودمو بزنم به کوچه علی چپ بگم 256 می خوام می دن؟:31:
کار درستو شما میکنی
من قبلا گفتم هر مرکزی ساز خودشو میزنه
برو ببین میدن یا نه
اول با 1 مگ شروع کن
بعد بگو 512
کمتر از 512 نگیر
آخه 512 به دردم نمی خوره .. دانلودم زیاد نیست فقط شبا خونه ام یه پیج باز کنه روزی 30-40 مگ هم دانلود کافیهنقل قول:
چی بشه یه رام واسه گوشی بخوام دانلود کنم که اونم بیشتر از 200 مگ نیست:46:
خوب شما که دانلود کم دارید برید حجمی از شرکتهای خصوصی بگیرید که 128 شون سرعتش تا 100 هم میرسه.درصورتی که مخابرات 256 داره که ماکزیمم 28 میبندهنقل قول:
مگه فقط دانلود حجم کم می کنه؟ آسیاتک بیچاره کرده ما رو از عید تا حالا 200 تومن پول شارژ دادمنقل قول:
5گیگ می گیرم 23400 3هفته ای می پره
200000 تومن:18:نقل قول:
حتما از مخابرات بگیر.یکم چونه بزنی بتونی با رییس مرکز صحبت کنی اون بهت 256 رو دیگه میده
شما که گفتی دانت زیاد نیست
5 گیگ توی 3 هفته تموم میکنی .پر مصرفی دیگه
حتما بقول GHAGHALEELEE از مخ بگیر
راحت میشی
سوختو سوز داره
دیرو زود نداره
:31:نقل قول:
ببین من اگه نیم ساعت تو نت بچرخم 300-400 مگ کم میشه دیگه خودت حساب کن 5گیگ چند دقیقه ای تموم میشه
مقدار دانلودی هم که بالا گفتم بذار روش .. حالا سه هفته یه کم بالا پایین
در هر صورت ممنون .. زیر 256 دادن نمی گیرم چون اصلا آدم صبوری نیستم :31:
امروز رفتم مخابرات منطقمون گفت ۲۵۶ بیشتر نداریم
گفتم اگه دکترا باشیم یا دکتر چی؟
گفت نداریم
گفتم اگه خانواده شهدا باشیم یا جانباز یا قهرمان ملی یا آخوند باشیم چی؟
بازم گفت نداریم
گفتم اگه نامه از امام زمان بیارم نمیشه؟؟؟؟؟
گفت باباجون ما سهمیه ۲۵۶ هم کم داریم و ۵۱۲ اصلا نداریم فعلا
خلاصه اینا هنوز اعتقادی به اینترنت پرسرعت ندارن!!!!
میگرفتی
شاید دیگه همینم ندن
بعدا پیگیر باش که 512 بگیری
دستت درد نکنه رفیق عزیز پس بفرمایید من وامثال من که 4 سال بیشتره با 256 نامحدود داتکنقل قول:
سوختیم وساختیم قاطی باقلی یایم دیگه:31: (شوخی :31:)
حالا شما دانشجویی میخواستی بگیری یا همینطوری عادی
دوستان من میخوام یه سرویس adsl از مخابرات (مرکز مخابرات توحید) بگیرم بالاتر از 128 هم نمیده ماهی 9800 تومان. میگن محدودیت نداره منم حجم دانلود هام به بالای 300 گیگ در ماه میرسه میخام بدونم که این adslمخابرات جواب میده ؟ الان خط من رانژه شرکت ماهان نت است به هفته نمیرسه حجم دانلودم تموم میشه و انگار ماهی 50 هزار تومان باید به این شرکت بپردازم البته من دانلود هایم را از 3صبح تا 7صبح که رایگان است میگذارم دانلود بشود ولی انگار دروغ میگویند از حجم دانلودی که خریداری کردم کم میشود .(آن هم نیم بها) اگر adsl مخابرات نشد میخوام از شرکت آسیا تک 128نامحدود بگیرم نمیدونم که 128 این شرکت خوب است یا نه؟لطفا راهنمایی کنید.
256 نامحدود داتک چنده؟ می خوام اگه ندادن اصلا نگیرم یه فکر دیگه بکنمنقل قول:
128 مخابرات مفت هم بدننقل قول:
اصلا نگیر
عذاب آوره
منم همین سرویسو دارم (مخابرات)نقل قول:
دوست من راست میگن ولی شما اینی که میگمو حساب کن
128 که بیشتر نمیدن
در بهترین حالت سرعت دانلود 16 میشه
حالا تو یه ماه چجوری میشه 300 گیگ دانلود کرد؟
اگر 30 گیگ بود شاید میشد هر چند اونم باید تمام مدت دانلود میکردی....:10:
به نظر من از یه شرکت خوب سرعت 2 مگ محدود بگیر ... البته منم 2 مگ محدود دارم و توی ساعت رایگانم تقریبا 6 - 7 گیگ دانلود دارم که در ماه میشه تقریبا 20 گیگ ... هر جوری حساب میکنم 300 گیگ نمیشه دانلود کرد با اینترنتای مااا ...نقل قول: