باسلام خدمت دوستان
من مدتیه میخوام یک مایکرو فر بخرم ولی دنبال یک مارک معتبربا قیمت مناسب هستم ااز دوستان راهنمایی میخوام
ممنون
Printable View
باسلام خدمت دوستان
من مدتیه میخوام یک مایکرو فر بخرم ولی دنبال یک مارک معتبربا قیمت مناسب هستم ااز دوستان راهنمایی میخوام
ممنون
پاناسونیک برند خوبیه با توجه به بودجتون میتونین یک مدل رو انتخاب کنیدنقل قول:
دوستان یک سرخ کن خوب معرفی میکنید؟
ترجیحا ی چیزی باشه که دعای مادرمون پشت سرم باشه نه بد بیراش!
:31:
زیاد گرون نباشه!
مرسی:11:
کولر گازی برای اتاق چی خوبه ؟ کم مصرف باشه قیمتشم خوب باشه ؟ تراست خوبه یا ال جی ؟ از پرتابل ها چطوره ؟
ال جی به نظر من بهترهنقل قول:
برای ماکروفر به نظر من ال جی بهتر از پاناسونیک هست.قیمتش هم کمتره
سلام کسی بخارشوی سینبو داره؟ خوبه ؟ بده؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:از چه لحاظ ال جی رو برتر از پاناسونیک میدونید؟ پاناسونیک هم کلاس رایگان داره. قصدم تبلیغ یا تخریب یک برند نیست، من هم مدتی هست که روی برندها و مدلهای ماکروفر موجود در بازار تحقیق میکنم و اگر قسمت بشه یکی رو فردا برای مادرم میخرم.نقل قول:
من پاناسونیک رو بخاطر اینورتر برترین مایکروفر یافتم. البته مدل کامل پاناسونیک 2 تا بیشتر نیست: 596 و 599. هم کانوکشن و هم بخارپز دارند. مدلهای ژاپنیش متاسفانه بخارپز ندارند. من شنیدم کیفیت پخت پاناسونیک بهتر از ال جی هست. هر چند هیچ چیز غذای روی اجاق هیزمی نمیشه!
میگن اون یا همون فر برقی بهتر از مایکروو هست . درسته ؟
ضمنا میگن اگر بخارپز جدا باشه بهتره ؟
خیر. مایکروفر امکانات خیلی بیشتری داره.نقل قول:
در مایکروفرهای پیشرفته علاوه بر فر (کانوکشن) ، گریل(سرخ کن) و ویو هم موجوده.
مایکروفر کار اون را کامل انجام میده.
توی مایکروفر هم می تونید بخار پز کنید.به نظر من که لزومی به خرید بخارپز نیست.
منظورتون مایکروفر بخارپز دار ضرورتی نداره یا بخارپز به تنهایی؟نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم بهترين فلاسك براي نگهداري غذا چي هست ؟؟
آيا فلاسكي هست كه مثلاً المنت داشته باشه براي گرم نگه داشتن و گرم كردن غذا ؟؟
سلام دوستان.
به طور کلی جدای قیمت و امکانات و فقط از نظر جنسیت و سگ کار بودن چه مارکی از جارو برقی ها رو شما پیشنهاد میکنید؟
ممنون از همه
جاروبرقی سگ کار national اصل خوبه.
الکترولوکس هم خوبه
پاناسونیک سطلی بگیر مدل 2100 واتش هم ژاپنی داره هم مالزی قیمتشم مناسبه 200 تا 300نقل قول:
سلام بخارشوی سینبو کسی خریده خوبه؟
دوستان کلا بین ال جی و سامسونگ تو خرید لباسشویی کدوم رو پیشنهاد میکنید و چـــــرا ؟؟؟؟ اگه مدل خاصی مدنظرتون هست بگید . تا قیمت 900 تومن میخوام . ممنون میشم .
بابا ناسیونال که خیلی وقته وجود خارجی نداره.البته با تشکر قبلی از جوابتون!!نقل قول:
با تشکر از جواباتون دوستان.
کلا یه جارو برقی خونگی تا 300 تومن میخواستم.لطفا هر مدلی معرفی میکنید دلیل یا تجربه خاصی اگر دارید بگید.
ترجیحا چند مدل معرفی کنید تا از نظر ظاهری هم حق انتخاب داشته باشیم.خانم های این دور و زمونه رو که میشناسید:41::31::38:
مثلا دوست عزیزی که پاناسونیک سظلی رو عنوان کردی لظف کنید بگید چه مدلی مد نظرتون هست.
خلاصه مظلب جارو برقی علاوه بر سگ کار بودن نباید پس از مدت کوتاهی قدرت مکش خوبش رو از دست بده.
ممنون از همه
دوستان اگه ممکنه جواب بدید . منتظرم .
من 2 ساله richmond گرفتم.2400 وات. البته قبلا هم توی این تاپیک گفتم .ازش کاملا راضی ام.قدرت مکش فوق العاده داره.یه خوبی هم که داره اینه که میشه کم و زیادش کرد و خودش روی جارو عکس گذاشته که مثلا برای فرش این قدرت برای موکت این قدرت و...تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که به نسبت مثلا دوو 2000 وات یک مقداری وزنش سنگین تر هست
دیروز هم یه دوو 2000 وات دیدم.قدرتش خوب بود.امکان کم و زیا کردنش روی دسته جارو بود.البته فقط وات را روی دسته نوشته بود ولی در کل خیلی وزنش سبک بود.و حجمش هم کوچک بود.چند سال هم بود که کار میکرد و مشکلی نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایید.کسی دیگه نظری نداره؟
اگه ممکنه جواب منو بدید .نقل قول:
ببینید توی ال جی و سامسونگ معمولا سلیقه ای نظر میدهند.مثلا من خودم تا حالا ماشین لباس شویی نگرفتم ولی محصولات دیگر سامسونگ رو که گرفتم ازش راضی نبودم.ولی از ال جی بیشتر راضی بودم.در مقابل یکی از دوستان من کاملا نظرش برعکس نظر من هست.ولی به هر حال هر 2 اینها چینی هستند.من برای خودم دوو گرفتم و ازش راضی ام.
دوستان تا حالا کسی در مورد لوازم خانگی با مارک ریچموند چیزی شنیده ؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستام ازم پرسید . راستش من که از اون تازه شنیدم . حالا اصلا هیچی در مورد این مارک نمیدونم !!
من شخصا لوازم صوتی و تصویری سامسونگ رو به الجی و خیلی از برندهای دیگه ترجیح میدم دلیلش هم اینه که سامسونگ در این زمینه پیشرفت چشمگیری کردهنقل قول:
ولی میتونم در بقیه لوازم مثل لباس شویی و اینجور چیزها به الجی هم فکر کنم همونجور که ماشین لباسشوییم الجی هست و ازش راضی هستم
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
آقا کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز من در مورد جاروبرقی ریچموند بالا گفتم.یه نگاهی بینداز
ممنون . خب من در مورد بقیه لوازم خانگیش میخوام بدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلیت این مارک یعنی ریچموند کجاییه ؟؟؟؟ من سایتش رو پیدا نکردم تو اینترنت !نقل قول:
دوستان عزیز ، میخوام ماشین ظرفشویی رومیزی بخرم بین این سه مدل نمیتونم تصمیم بگیرم :
بوش ( اسپانیا ) 6 نفره با قیمت 1010000 تومن ، زانوسی ( ایتالیا ) 6 نفره با قیمت 680000 تومان و موریس ( نمیدونم ساخت کجاست ، نوشته قطعات اصلی ساخت اروپا ) 8 نفره با قیمت 560000 تومان .
البته شکی نیست که بوش بهترینه ولی سوالم اینجاست که با وجود 330 تومن اضافه قیمت نسبت به زانوسی بازهم ارزش خرید داره ؟
و در مقایسه زانوسی و موریس هم احتمالا زانوسی بهتره ولی دو مورد باعث شد که موریس رو هم تو انتخابهام بزارم یکی بزرگتر بودنش و یکی قابلیت شستشوی میوه و سبزی با استفاده از مواد ضدعفونی کننده که زانوسی و بوش ظاهرا این قابلیت رو ندارند .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .
در مورد مدل اینها من چیزی نمیدونم.ولی ماشین ظرفشویی هرچی بزرگتر باشه بهتره.(البته به شرط اینکه فضای کافی در اشپزخانه داشته باشید)
من اولش میخواستم 9 نفره بگیرم بعد نشد و 12 نفره گرفتم الان پشیمونم چرا بزرگتر نگرفتم
یه چیز دیگه هم که مهمه علاوه بر مصرف برقش زمان شستشو هست که بهتره کم باشه.برای من hair هست.در بیشترین درجه اش که با اب داغ میشوره 112 دقیقه هست ولی همین درجه در ال جی 3 ساعت و نیم هست.
ممنون از راهنماییتون . ولی ما فقط 2 نفریم با مقدار ظرف کم . مهمونی هم معمولا نمیدیم ( شاید سالی یکی دوبار ) برای همین فکر کنم 6 نفره برامون مناسب تر باشه . راستش میزان مصرف آب و برقش هم برام مهم نیست فقط میخوام کیفیت دستگاه و نتیجه کارش خوب باشه .
دوستان دیگه نظری درمورد این سه مارکی که گفتم ندارند ؟
سلام به همه دوستان ... میخواستم بپرسم اینجا کسی هست که ماشین لباسشوی سامسونگ مدل q144 داشته باشه؟ میخواستم نظرش رو بپرسم
آیا تو این قیمت ( تا یک ملیون و سیصد هزار تومان ) مدلی در برند سامسونگ یا الجی هست که از این بهتر باشه؟!
دوستان می خواستم بدونم الان کم مصرف ترین و بهترین یخچال فریزر بازار چه مارک و چه مدلی هست !؟
کلا برای یخچال کدوم مارک بهتره و کدوم مصرف انرژی کمی داره !؟
یک یخچال تک که خیلی بزرگ باشه چه مارکی خوبه؟نقل قول:
سلام كسي راجب مارك elita چيزي مي دونه و اينكه لوازم خانگيش در چه حدي است ؟؟
ممنونم
دوستان بین 800 تا 1.200 ماشین لباسشویی ال جی یا سامسونگ ؟
ما خودمون الکترواستیل داریم . 7سال پیش گرید انرژیش B بود . الان احتمالا با گرید A هم محصول داره . البته سامسونگ و الجی هم خوبن ولی خدمات خوبی ندارن .
دوست عزیز به نتیجه ای رسیدید؟ آیا خرید کردید و نتیجه رضایت بخش بود؟نقل قول:
ممنون
فقط الجی کره ای یعنی میدین کوره