کسی تبدیل 3دی سراغ دارهPANASONIC HS900
Printable View
کسی تبدیل 3دی سراغ دارهPANASONIC HS900
با سلام
دوستان یه دوربین هندیکم می خواستم
بودجه تا850 ت یکم بالا پایین مهم نیست
از لحاظ کیفیت تصویر عالی باشه
عکاسی هم بد نباشه
ترجیحا ssdیاhhdباشه
خودم مدل sony HDR-XR160 و Panasonic tm700دیدم اما نمیدونم خوبه یا نه
درکل از همه لحاظ خوب باشه دیگه
با تشکر
به نظر من اگه خودت بتونی تحقیق کنی بهتره چون اینجا یکی یه چیز میگه ولی من یه چیز دیگه میگم . دو دل میشی .نقل قول:
باز هم میتونی از اطلاعات دوستان استفاده کنی .
در مورد این دو دوربین توی موراد مختلف یا بهترن یا بدتر . میتونی بری کلیپ هاشون رو در مواقع مختلف نور در از
سایت یو ؟ تیو ؟ ب در بیاری و خودت مقایسه کنی .
من منتظر پایین اومدن قیمت دلارم که دوربین Sony HDR-XR160 رو بگیرم .
Panasonic TM700 هم دوربین خوبیه ، بهترین هندی کم انتخاب شد ، ولی قیمتش از Sony HDR-XR160 خیلی
بالاتره .
باز هم راهنمایی خواستی در خدمتیم .
TM700 و XR160 تو دوتا کلاس مختلف هستن نمیشه با هم مقایسشون کرد این دوربین رو باید با TM90 پاناسونیک یا کانن R21 مقایسه کنی.نقل قول:
بین این سه مدل دوربین:
دقت رنگ تو نور زیاد:
کانن
پاناسونیک
سونی
مقدار نویز موقع فیلمبرداری در نور زیاد:
کانن
سونی
پاناسونیک
شارپ بودن تصویر:
پاناسونیک
کانن
سونی
حساسیت در نور کم (باعث میشه در نور کم فیلمهای روشنتری بگیرن):
پاناسونیک و کانن تقریبا در یک سطح هستن
سونی
دقت رنگ در نور کم:
کانن
پاناسونیک
سونی
نویز در نور کم:
پاناسونیک
سونی
کانن
عملکرد لرزش گیر:
پاناسونیک
سونی
کانن
عمر باتری:
سونی
پاناسونیک
کانن
سلام
من می خوام aiptek h23 رو بخرم.کسی هست که نمونه فیلمبرداری و عکسشو برام بزاره اینجا
خیلی نیازمه
راستی تو رنج حداکثر 400 تومن چی پیشنهاد میکنید که فیلمش full hd باشه و کیفیتش عالی باشه و کلا با aiptek قابل رقابت باشه؟
ممنون
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
در ضمن من الان دوربین عکاسی fuji s-3000 دارم و خیلی هم ازش راضیم غیر از فیلمبرداریش
??????3d converter........?
زنگ بزن شرکت بانیاننقل قول:
آقا دیگه این دوربین هایی که فیلم های کوچیک می خوردن منسوخ شدن؟
توی بازار هستن. ولی بیشتر بصورت کارکرده(شایدم همشون!). و فیلمهای اونا هم هنوز هست. ولی خرید این قسمنقل قول:
مدلها اصلا منطقی نیست. کیفیت پایین فیلم برداری و هزینه جانبی برای ویرایش فیلم و .... ارزش خریدش رو بشدت
پایین میاره.
الان تکنولوژی روز با قیمتهای معمولی چی هست؟نقل قول:
چیزی که خیلی پیشرفته باشه منظورم نیست یه چیزی که روال باشه و قیمت خوبی داشته باشه
لطفا کاربرد و سقف بودجه رو تعیین کنید؟؟؟نقل قول:
یک دوربین خونگی کیفیت خوبنقل قول:
قیمت هم در حد 500 تومن
یه چیزی باشه که رو تلویزیون فول اچ دی بی کیفیت نشون نده
سلام
من چند تا جاي معتبر برا قيمت گرفتن دوربين فيلمبرداري و قطعاتش مي خوام كمك ميكنين
سلام حامد جان
خوبی داداش
تا 900 تومن چه دوربینی رو پیشنهاد می کنی؟
tm700 پاناسونیک تو بازار هستش قیمتش چنده؟
tm700 بهتره یا hdr160 ?
ممنون
سلام وحید جان.قربونت داداش. تو خوبی؟؟؟نقل قول:
HDR-XR200...928.000
وحید جان 100.000تومن میتونی بودجه رو افزایش بدی تا مدل بتری رو معرفی کنم؟؟؟کد:http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/handycam/hdr_xr200e_e.jsp
ممنون حامد جان این مدلی که معرفی کردی چه تفاوتی با xr160 داره؟نقل قول:
والا حامد جان تقریبن سقفم همینه باز شما مدلی که گفتی 100 تومن بیشتره بهم بگو شاید دیرتر خریدم
راستی حامد جان شما توصیه می کنی hdr-xr160 سونی بخرم اینجا 870 تومنه.
ممنون
عرز زحمات
با این بودجه معرفی رو خیلی خیلی سخت کردین. در هر حال مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:نقل قول:
SONY - DCR-SR68...491.000
کیفیت این دوربین 480pهست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DCRSR68/R
قدرت عکاسی بهتر.نقل قول:
صدای5.1کاناله با جزییات بیشتر.
البته معایبی هم داره:
ظرفیت پایین.
فاصله کانونی کم.
زوم دیجیتال و اوپتیکال ضعیف.
خرید HDR-XR160 با این قیمت یه کمی بالاست. قیمت این دوربین 800.000تومنه!فکر نمیکنم بیشتر از این ارزش خریدش
بالا باشه.ولی از لحاظ کیفیت تقریبا در حد قابل قبولی هست و به جز لوکوس ضعیفش و حسگر متوسط، عیب شاخصی
نداره!مقایسه دقیق دو مدل سونی بالا:
کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/748415-REG/Sony_HDR_XR160_HDR_XR160_HD_HDD_Flash.html#Specification
مدل پیشنهادی من:کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/609304-REG/Sony_HDR_XR200E_HDR_XR200_120GB_High_Definition.html
LEGRIA HF-M 36...1.010.000
ممنون حامد جان خیلی لطف کردینقل قول:
من HDR-XR160 رو برا استفاده خانوادگی می خواستم شما گفتین لوکوسش ضعیفه برا استفاده ای که میخوام از دوربین داشته باشم خیلی مشکل سازه؟شرمنده من از اصطلاحی که به کار بردین اطلاعات ندارم.قیمت 870 رو از نمایندگی سونی گرفتم امکانش هست اینجا بتونم قیمت پایین تر با گارانتی پیدا کنم؟
یه سوال دیگه HDR-XR 160 ساخت چین هم داره یا فقط برا ژاپن هستش؟
ممنون
قربونت برم داداشی.خواهش میکنم.نقل قول:
برای استفاده خانگی گزینه بسیار مناسبیه. زوم عالی و کیفیت قابل قبول. فقط یه کمی توی نور کم دجار نویز میشه.
که در اصلاح گفته میشه لوکوس خوبی نداره.
و اما لوکوس:
لوکوس به واحد روشنایی گفته میشه که با اون میزان روشنایی رو اندازه گیری میکنن و معیاری برای سنجش طیف نور
سنجی وسایل عکسبرداری و فیلمبرداری در نور کم هست. منظور از نور کم، نوری هست که چشم با دقت تمام نتونه
رنگها رو از هم تفکیک بده و دوربینی که این قابلیت رو به طور قوی پشتیبانی کنه، میتونه گرمی رنگها رو بانویزخیلی کم
در نور کم حفظ کنه.
این دوربین رو فکر کنم با گارانتی رهجو از پاساژ قائم فروشگاه کیش(1)820.000تومن قیمت داشتم. البته این قیمت
مال چند هفته پیشه.
و در مورد ژاپن:
احتمال اینکه این دوربین ساخت ژاپن باشه خیلی خیلی کمه. یا لااقل از 100درصد دوربین، فقط10
درصد یا حتی کمتر ساخت ژاپن هست. که شامل قسمتهای بسیار حساس هست که با ریز پردازندها سرورکارداره
و بقیه قطعات بیشتر تایوان و چین هستند.
ممنون حامد جان از راهنمایی خوبت.نقل قول:
خیلی شرمندم کردین با تایید شما همین سونی رو انتخاب می کنم چون زیاد کار حرفه ای باهاش ندارم فکر کنم کارم رو راه بندازه...
با سلام و احترام...من واقعا عذر میخوام اما کسی که سونی بگیره مطمعنا بولشو دور ریخته اینو هم ازروی تجربه کاریم میگم هم گزارش سایتهای معتبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بستهای قبل تشاره کردم.....البته تصمیم نهایی با شماست.برید سمت panasonic ...Canon...hs900 ya hs700نقل قول:
ببینید فقط لاکس LUX{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fluxنیست که مهمه..sharpnes..color in dark...noise..frame per sec....interlace va progressive...و..و..با هم 1دوربین خوب یا متوسط رو میسازن.سونی نسبت به بولی که میگیره کیفیت نمیده.فقط مارکه ...در مورد لاکس مثال میزنم:ماه کامل یا شعله 1شمع بزرگ=1.....1اتاق برنور=50....ظهر تابستون افتاب مستقیم130000لاکس..روز عادی افتاب غیر مستقیم25000 لاکس......
در مورد سونی کمی با شما موافقم. اما فقط در حالت کلی نه درمورد این مدل.نقل قول:
در مورد این مدل هم بهتره که به استنادات محکم بسنده کنیم. سایت معرفی شده، سایت مطمئنی هست. اما
شرظ اصلی افرادی هستند که از این مدل استفاده کردن. من هم در مورد این دوربین مشکل حادی در مورد کیفیت
یا مورد دیگه ای ندیدم. اگر شما تجربه ی خاصی دارین، خوشحال میشم که باذکر مورد و دلیل به اون بپردازین.
و اما در مورد لوکوس: یکی از بزرگترین قابلیتهای یک دوربین فیلمبرداری عدم نویز در نور کم هست. همه مواردی که
شما نام بردین رو نمیشه در کم کردن نویز به کار برد. فقط میشه با این گزینه ها رنگ رو متمایزتر یا در اصلاح شارپ تر
کرد. قدرت دوربین در کاهش نویز در درجه اول به نوع پردازشگر تصویری دوربین و در وحله دوم به قابلیتهای دید در شب
و یا دید در نور کم و دهانه دیفراگم و ... داره. البته همه موارد ذکر شده در یک فرم مشخص هست!
ممنون حامد جاننقل قول:
حالا اگر تا 600 نهایتا بخوام هزینه کنم می شه چیز بهتری خرید؟
لا اقل اچ دی باشه
قربونت داداش.نقل قول:
پس با این بودجه مدل زیر بهترین انتخاب هستش:
Sony HDR-CX130...613.000
Features
Flash Memory HD Camcorder
Take stunning 1920 x 1080 Full HD video with the ultra-compact HDR-CX130 Handycam camcorder. It features an "Exmor R" CMOS sensor for superior low-light performance, a wide angle Sony G lens, plus 42x extended zoom for getting you closer to the action.
- - "Exmor R" CMOS Sensor
- - 29.8 mm wide angle Sony G Lens
- - 30x optical zoom (42x extended zoom)
- - Optical SteadyShot with Active Mode
- - 3.0" Clear Photo LCD
- - Intelligent Auto mode
Specifications
- HD Video Codec: MPEG4-AVC/H.264
- SD Video Codec: MPEG2-PS
- Media Storage Type: Memory Stick PRO Duo (Mark2) / PRO-HG Duo / SD/SDHC/SDXC Memory Card
- Image Sensor: 1/4" "Exmor R" CMOS Sensor
- Image Processor: BIONZ
- Lens / Filter Diameter: Sony G Lens / 37mm
- Optical / Digital Zoom: 30x / 350x
- Audio Format: Dolby Digital 2ch Stereo, Dolby Digital Stereo Creator
- Zoom Mic: Yes
- Maximum Still Image Resolution (Photo Mode): 3.3 Mega Pixels (2112 x 1584, 4:3)
- Image Stabilisation: Optical SteadyShot (Active mode)
- LCD Screen Size & Type: 3.0" Clear Photo LCD Plus (230K dots / Wide 16:9), Touch Panel
- x.v.Colour: Yes
- Face Detection: Yes
- Smile Shutter: Yes
- Intelligent Auto: Yes
- D-Range Optimiser: Yes
- Smooth Slow Rec: Yes
- Golf Shot Mode: Yes
- Backlight Compensation: Yes (Auto)
- Direct Copy: Yes
- Quick On: Yes
- HDMI Terminal: Yes (Mini)
- USB Terminal: Yes (TypeA, mini-AB / USB 2.0 Hi-speed)
- Dimensions (W x H x D): 52.5 x 57 x 113.5mm
- Mass (w/o Tape, Battery, etc.): Approx. 250g
کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/748412-REG/Sony_HDR_CX130_B_HDR_CX130_HD_Flash_Memory.html
مرسی آقا حامد همه چیزش هم که خوبه و عالی
این از نظر نویز و این داستانها چطوره؟
البته من هیچوقت تو نور کم فکر نکنم فیلمبرداری کنم
خواهش میکنم.نقل قول:
در حد قابل قبولی هست اما نباید بیشتر از حد از این دوربین انتظار داشت. در نور کم، کمی با نویز تصویربرداری میکنه.
ولی با توجه به قیمتش ارزش خرید بالایی داره. با توجه به اینکه شما هم زیاد در نور کم فیلمبرداری نمیکنید، یکی از
گزینه های مناسب هست.
دوستان لطفا منو برای خرید یک دوربین فیلمبرداری با دوام جهت استفاده در اردوها راهنمایی بفرمایید.
این دوربین علاوه بر ارائه فیلم با کیفیت مناسب باید در شرایط بد جوی و همچنین ضربه های احتمالی در حد معقولی مقاوم باشه،
بودجه هم تا 600 هزار تومان هست حالا یخورده بالا پایینش هم میشه کرد :)
متشکرم
سلام به همه عزیزان.بنده تجربه شخصی خودمو از مدلای مختلف عرض کردم و معتقدم باید خود شخص تجربه کنه.ببینید نویز تاریکی.نویز رنگ و نویز ایزو بالا همگی خاصیت (-)سونی هستش...هم در film camera-SLR camera and point and shot compact....دلیلش اف بالای لنزها .سنسور و بردازشگر سونیه.شماباسونی توی اتاق با1 یا2لامب فیلم بگیر با باناسونیک هم بگیر بعد روی 47" یا40" نگاه کنید نه روی موبایل یا CRT monitorو یا صفحه18.5"کامبیوترتون.2دنیای جداست.سونی انگار 1 فیلتر سافت مایل به زرد و دونه های گرین و نویز روی تصویرشه.
ببینید منظور از نور کم تاریکی نیست.اتاق شما چندتا لامب داره؟2تا؟3تا؟4تا....سونی تمام مدلهاش از DV-full hd progressive -interlaceکلا نویزه و گرین.کافیه توی جشن تولد ی چراغها خاموش شه و بخواین با نور شمع یا فشفشه فیلم بگیرید.1ضعف دیگه سونی سیستم لرزشگیرشه که افتضاحه.نقل قول:
شما خیلی کلی طرح موضوع کردین.نقل قول:
بهتره بودجه رو هم در نظر بگیرید. با بودجه پیشنهادی دوستان مناسبترین قیمت و مطلوبترین کیفیت رو از مدلهای داده
شده باید انتظار داشت. کمااینکه در سونی هم مدلهای شاخص با کیفیت و امکانات بسیار عالی هم هست، ولی
باید ابتدا بودجه رو در نظر گرفت و بعد مدل معرفی کرد. و اینکه عیب یک کلاس از دوربین رو به کل مدل و کلاسهای اون
برند تعمیم ندیم.
سلام
خسته نباشید
ببخشید من دنبال یه دوربین فیلم برداری میگردم ماکزیمم هزینه ای که میخوام بکنم 350 هست.برای دو نفر مسن میخوام که بی دنگ و فنگ بتونن فیلم برداری کنند مثلا یه کلیدو بزنن ضبط کنه و قطع.حافظه داخلی و شارژ نسبتا خوبی داشته باشه.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AIPTEK دوربین فیلم برداری Pocket DV AHD H23
به نظرتون خوبه امکاناتش به نظر خوبن اما برند ناشناخته ای نیست؟عمر و بدنشون خوبه؟
ممنونم اگه راهنماییمون کنید این بندگان خدا بعد از عید به مکه میرند من تو عکاسی سررشته دارم اما تو فیلمبرداری نه.
سلام.تایب فارسی برام زجراوره...سونی 1برند غول هستش اما بیش ازحد انحصارطلب و تبلیغاتی.... بخدا نه از باناسونیک و کنون بول گرفتم ونه سهامدارشم..اما سونی بدجور ضرر زد بهم.بنده حقیر هم زبان تدریس میکنم هم در1 اتلیه شریکم...اینه که هرچی اینجا گفتم ازروی تجربست و مطالعه سایتهای مختلف.اگه تایب فارسیم خوب بود کامل براتون سونی و باناسونیک رو با مدرک مقایسه میکردم.شرکتی که بنل های ال سی دی خییلی از مدلاش سامسونگه و درایوهای دی وی دیش اصلا سونی نیست واز مارک مارشال جینی هم ضعیفتره و....و.....خیلی حقه بازیهای دیگه..... فرمودید مدلای تاب سونی....... از هندیکمای 200 دلاریش تا 3D..Z7...ex3....همشون نسبت به قیمتشون{که شما فرمودید} بدرد نخورن{باهمشون شخصا کار کردم}.اما برفروش و شیک و زیبا....بازم عذر میخوامنقل قول:
شما این مدلای باناسونیک رو با جه مدلای سونی {با توجه به فرمایش خودتون}با در نظرگرفتن قیمت مقایسه میکنید.....؟؟؟؟؟؟؟Panasonic z100003D.....Ac-160....Af 101.....or HS 900..
سلام.دوربینی برای ضبط تصاویر خانوادگی می خواهیم که کیفیت عکس برداری آن هم خوب باشد (هارد دیسکی)-بودجه تا یک میلیون تومان.
اگر هم نورافکنی ..فلاشی..چیز دیگه ای برای فیلم برداری در شب داشته باشه هم که عالیه
و پیشنهاد میدهید که از وب بخریم یا از بازار شهرستان خودمان!؟
سلام.نقل قول:
با این بودجه بهترین انتخاب هستش. این برند هم، برند خوبی هست. فقط در ایران زیاد جا نیفتاده.
سلام.نقل قول:
LEGRIA HF M36...1.020.000
مشخصات کلی:
- 8GB Dual Flash Memory and Relay Recording
- Easy HD Shooting
- 6.8cm (2.7”) touch-screen LCD
- Video Snapshot
- 3.3MP Canon HD Camera System
- Dynamic OIS and Powered IS
- Easy sharing
- Pre REC, 25p Cinema Mode, 3.3MP stills
- Flexible system
- Optional Waterproof Case
مشخصات فنی این مدل:
کد:http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/LEGRIA_HF_M36/index.aspx?specs=1
دوربین ئ36 اقا حامد معرفی کردن عالیه.فقط اگر میخواهید هارد داشته باشه 1نگاه به hs-80 panasonicبندازید.اگر نه همین بهتره
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
Features
- Full high definition 1920 x 1080 Recording
- 120GB Hard Disk Drive (HDD) and SD card slot
- 42x Intelligent Zoom with 33.7mm wide-angle lens
- New Hybrid O.I.S. (Optical Image Stabiliser) with Active Mode
- 2.7” touch-screen panel and iA (Intelligent Auto) with Face Recognition
Specifications
General:
Power Supply (Battery / AC Adapter): DC3.6V / 5.0V
Power Consumption: Max. 5.3W (Recording) / Max. 7.7W (Charging)
Weight (w/o Battery): approx. 265g
Dimension (WxHxD): 60.0 x 64.0 x 109.0 mm
Media: HDD (120GB), SD/SDHC/SDXC Memory Card
On-Screen Display Language: Please refer to "OSD" sheet
Image Sensor:
- 1/5.8-type MOS (For Europe)
- 1/5.8" MOS (For Asia)
Total Pixels: 1.50 megapixels
Effective Pixels - Motion Image: 1.12 megapixels - 1.30 megapixels [16:9]
Effective Pixels - Still Image:
- 1.10 megapixels [3:2]
- 1.12 megapixels - 1.30 megapixels [16:9]
- 0.97 megapixels [4:3]
Lens Section:
Lens Brand: Panasonic Lens
F Value: F1.8(WIDE) / 4.0(TELE)
Optical Zoom: 34x
Focal Length: 2.38-81.0mm
Filter Diameter: -
35mm Film camera Equivalent:
- 33.7-1240mm (16:9) [Motion Image]
- 38.1-1298mm (3:2), 33.7-1240mm (16:9), 41.3-1405mm (4:3) [Still Image]
Camera Section:
Standard Illumination: 1400 lx
Minimum Illumination:
- 7.0 lx (1/25 Low Light scene mode)
- 1 lx (Color Night View)
Image Stabiliser: HYBRID O.I.S. [Optical Image Stabiliser]
Focus: Auto / Manual
White Balance: Auto / Indoor1 / Indoor2 / Sunny / Cloudy / White set
Shutter Speed - Motion Image:
- Auto Slow Shutter ON: 1/25-1/8000
- OFF: 1/50-1/8000
Shutter Speed - Still Image: -
Iris: Auto / Manual
Zoom - Intelligent Zoom OFF: 37x
Zoom - Intelligent Zoom: 42x
Zoom - Digital Zoom: 90x / 2000x (The maximum value of zoom magnification)
Backlight Compensation: Yes
Monitor:
EVF: -
Monitor (LCD): 6.7 cm (2.7") Wide LCD (230, 400 dots)
Still Image Section:
Recording Format: JPEG
Recording Image Size - Still Picture:
- 2.6 megapixels (1856 x 1392), 0.3megapixels (640 x 480) [4:3]
- 2.8 megapixels (2064 x 1376) [3:2]
- 3.0 megapixels (2304 x 1296), 2.1 megapixels (1920 x 1080) [16:9]
Recording Image Size - Simultaneous Recording: 3.0 megapixels (2304 x 1296), 2.1 megapixels (1920 x 1080) [16:9]
Recording Image Size - Creating still picture from motion picture: 2.1 megapixels (1920 x 1080) [16:9]
Flash: Yes (Photo Light)
DPOF: Max. 999 images
Recording Section:
Signal System: 1080 / 50i
Recording Format: MPEG4-AVC/H.264 (AVCHD standard compliant)
Recording / Playback Mode:
- HA (17Mbps / VBR), (1920 x 1080)
- HG (13Mbps / VBR), (1920 x 1080)
- HX (9Mbps / VBR), (1920 x 1080)
- HE (5Mbps / VBR), (1920 x 1080)
Audio Recording System: Dolby Digital (2ch)
Microphone: 2ch Stereo, Zoom Microphone
Speaker: Dynamic type
Media Remaining Indication: Yes
Interfaces:
AV: -
HDMI: Yes (mini)
Microphones (stereo mini): -
Headphone (stereo mini): -
USB: 2.0 Hi-Speed
AV multi: Yes
Others:
LED Video Light: Yes
Accessory Shoe: -
Standard Accessories:
AC Adaptor: Yes
AC Cable: Yes
DC Cable: included AC Adaptor
Rechargeable Battery Pack: min. 1790 mAh / Lithium-Ion
AV multi Cable: Yes
AV Cable: -
IR Remote: -
Shoe adaptor: -
USB Cable: Yes
SD Memory Card: -
Included Software: HD Writer AE 3.0
Lens hood: -
Stylus Pen: Yes
در کل خرید دوربینهای هارد دیسکی رو توصیه نمیکنم. جون بیش از حد به جابجایی حساس اند و بشدت در معرض خرابیهای زودرس
هستند. کافیه یکبار دوربین روشم باشه از فاصله کمی به رمین(البته نه زمین خیلی سفت!)بخوره. تقریبا باید از هارد دوربین قطع
امید کرد.