از نسخه های پلتفرم های دیگه مثل Android,iOS,PSP و ... تریلری منتشر شده؟
Printable View
از نسخه های پلتفرم های دیگه مثل Android,iOS,PSP و ... تریلری منتشر شده؟
شما خسته نباشینقل قول:
نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
PES2011
GAMESPOT=8
IGN=9
&
FIFA11
GAMESPOT=9
IGN=8.5
!!! خسته نباشید...
این همه سایت منتقد گیم وجود داره...ملاک شما شده همین دو سایت؟!
بهتره آمار فروش نسخه های هر دو بازی رو هم مقایسه کنید
fifa هر کاری کنه به پای ادیت pes نمیرسه من کلی با ادیت pes حال مکنم و kitserver
ممکنه خواهش کنم جای بحث های الکی و اسپم یکم مطلب مفید بزاریدهر بازی طرف دار خودش رو داره صلیقه افراد رو بایه پست که نه با 1000 پست شما دوستان هم نمیشه عوض کرد
من برای پیدا کردن 4 تا پست و جواب یه سوال باید بین 200 تا اسپم بگردم
من ویدئو هارو قبلا از fb دیده بودم
چنتا سوال داشتم از دوستان به جز ترجمه یکی از دوستان از تست بازی مطلب دیگه ای از افراد که بازی رو تست کردن موجود هست؟
سخت افزار مورد نیاز افزایش پیدا کرده ؟؟
دریبلهای قبلی هنوز هست؟؟
اتفاقا شما اگه نظرات اکثریت رو بخونی به این نتیجه می رسی که تور دروازه PES مشکل داشتهنقل قول:
شما خودت می دونی که تور دربازه مضخرفه.آخه اگه مثلا C.Ronaldo با اون قدرتش یه شوت بزنه بره تو گل تور دروازه 200 کیلومتر کش میاد تو فیفا انگار به دیوار شوت زدی.گرافیک هم شما زمین چمن و صورت ها (مخصوصا صورتها) رو مقایسه کن می فهمی .
واقعا تنها و تنها و تنها کسی که تو این نت دیدم میگه تور دروازه فیفا از pes بدتره شمایی...
این درسته نمیش تحمیل کرد ولی چیزی که همه قبول دارن رو نمیشه انکارش کرد... هیچکی ندیدم بگه تور دورازه فیفا بده یا pes خوبه...نقل قول:
انتخاب یه بازی و برتر دونستن اون نسبت به رقیبش اونم در بازی فوتبال فقط و فقط بستګی به مذاق بازیکن داره و نمیشه نظرات رو تحمیل کرد چون هر کدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن
آره تو گیم پلی سلیقه هست و تنها زمینه سلیقه همینه..مثلا هیچکس نمیگه صداگذاری فیفا ضعیفه به نظر من چون هرکی اینو بگه باید بهش شک کرد یا مثلا یکی بیاد بگه من چهره های pes رو دوست ندارم و غیر واقعیه
بی احترامی یعنی چی؟نقل قول:
ن و در حال حاضر بسیار قابل احترام هست ولی این دلیل نمیشه که به pes چندین سال یکه تاز بوده و توی این چند سال اصالت خودش رو خدشه دار کرده بی احترامی کنیم
گفتن مشکلات بازی فکر نکنم بی احترامی باشه.
من خودم نسل قبل با pes زندگی می کردم ولی الان اصلا نمی تونم باهاش ارتباط بر قرار کنم... من تغییر نکردم این بازی هست که اینطوری شده و نمیشه بهش به چشم یه بازی تراز اول نگاه کرد
+
در مورد گرافیک هم من خودم این دو بازی رو تو یک سطح میبینم و مشکلی که با گرافیک pes دارم رنگ های مرده بازی هست که اصلا جالب نیست
+
تبریک به شما...نقل قول:
نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
PES2011
GAMESPOT=8
IGN=9
&
FIFA11
GAMESPOT=9
IGN=8.5
!!! خسته نباشید...
من اصلا قصد نداشتم جواب شما رو بدم ولی خوب گفتم بدم بهتره... تو همین e3 امسال فیفا 20 بار به عنوان بهترین بازی ورزشی انتخاب شد...این یعنی چی؟
بازی ای که تنها نسخه 11 اون حدود 15 میلیون نسخه فروخته و الان تو چارت منطقه نوردیک اوله
غریب به اتفاق تو چارت uk جز 10 تای برتر بوده
به قول ign تو 2010 نزدیک به 75درصد بازار بازیهای soccer رو در اختیار خودش داشته و کلی برتری دیگه
حالا pes چه حرفی می تونه تا اینجا جلوی رقیبش داشته باشه؟!
+
بعضیا یه چیزایی میگن که انگار اصلا هیچی از میزان فروش و نقد ها نمی دونن و بعد میان با یک دید حق به جانب یه چیزی میگن و فکر میکنن همون درسته و جالبه از حرفشون پائین هم نمیان...
+
خلاصه دوتا بازی فوتبال وجود داره و بدون مقایسه نمیشه این دو رو بررسی کرد و ارزش هر کدوم نسبت به اون یکی دیگه سنجیده میشه.
آقا ما 5 ساله توی این فرومیم ، آخرشم نفهمیدیم این طرفدارای فیفا از جون PES چی می خوان که هی میان توی تاپیکشو بحث راه میندازن !!!؟
بابا بی خیال دیگه برید از همون فیفاتون لذت ببرید بذارید ما هم از این PES مون لذت ببریم !
باور کنید با اومدن و نوشتن علیه این بازی هیچ کدوممون به فیفا علاقه مند نمیشیم چون ما کسایی هستیم که بازی کامپیوتری رو برای لذت بردن انجام میدیم و دنبال این نیستیم که مثلا ببینیم بعد از گل تماشاچیه چیکار میکنه یا مثلا عکس برداره چقدر طبیعی ساخته شده یا اصلا کلا چقدر بازی و حاشیه هاش شبیه واقعیته !
جون به جونشم کنی اون فیفا کسل کنندس ، هیچ هیجانی توش نیست ، آدم وسطش خوابش میگیره !
برید توی تاپیک خودتون تا میتونید ازش تعریف و تمجید کنید !
اسم تاپیک pes 2012 هست و نه هیات عاشقان pes و همه می تونن نظرشون رو در مورد بازی بگن و حتی مقایسه کنن..
این چیزی هم که شما میگی کاملا سلیقتون هست و اصلا مهم نیست کی طرفدار چی هست ... مهم اینه که اطلاعات درست داده بشه همین. یکی دوستان یه موضوع خلاف واقع گفت و آدم باید واقعیت رو بگه.
FIFA رو Amateur منم خوابم میگیره ! توی PES نمیدونم شوت از شکم مدافع رد میشه هیجان داره یا یا قیافه بازیکنا هیجان داره ، هوش مصنوعی هیجان داره نمیدونم !نقل قول:
جون به جونشم کنی اون فیفا کسل کنندس ، هیچ هیجانی توش نیست ، آدم وسطش خوابش میگیره !
این دیگه از اون حرفا بودنقل قول:
اون بازی به ادیت احتیاج داره که اسم تیماش لندن رِد و لندن بلو هستش lol ،سر جمع 10 تا استادیوم داره ، وقتی هم که لیگ بازی میکنی زیر گروهات بجای دسته پایین تر لیگ خود بایرن مونیخ و شاختار و گالاتسترای باشه!!!! lol
نه بازی که فقط از انگلیسش چهار تا لیگ رو پوشش میده و بزرگترین دیتا بیس یه بازی ورزشی رو داره
مسعود جان شما که دیگه پیر اینجا شدی چرا این حرفو میزنی ؟نقل قول:
خوبه خودت میدونی که هر سال همین بحثها هست هیچ طرف هم نظر اون یکی رو قبول نداره .
تمامی این حرفها و این بحث و جدل ها هم از بیخ و بن بی فایدست و جز جنگ و جدال چیز دیگه ای نداره .
بذار هر کی هر حرفی می خواد بزنه !
هر کسی سلیقه ای داره ! تحمیل کردن سلیقه به دیگران هم اصلا کار درستی نیست !
آخه من نمیفهمم این چه بحثهاییه که هر سال راه میفته !؟
مثلا، یکی میگه این تور دروازش خوبه ، یکی می گه اون . آقا جان هر کی از یه نوع تور خوشش میاد این که دیگه بحث کردن نداره .
خب این نظر شماست .نقل قول:
همینا رو برو توی تاپیک فیفا بنویس دور هم خوش باشید !
در ضمن من جایی توی حرفام گفتم که روی Amateur بازی میکنم !!!؟ شما یهو این حرفو از کجا آوردی زدی !!!؟ از این جور مغلطه کردنها هم زیاد دیدیم !
سلام به همهی دوستان عزیز
لیست توپهای بازی (البته به گفتهی سایت ایتالیایی PESFan این لیست مربوط به نسخهی نهایی نیست و ممکنه در نسخهی اصلی تغییراتی داشته باشه)
- Classic
- Plain
- WE-PES 2002
- WE-PES 2003
- WE-PES 2007
- WE-PES 2008
- WE-PES 2009 claw
- WE-PES 2010
- WE-PES 2011
- WE-PES 2012
- Adidas Speedcell
- Adidas Predator X-ite
- Nike Seitiro
- Nike Hi-Vis Seitiro
- Puma v1.10
- Puma King Ball
- Puma Ball Powercat 1.10
- Umbro New Football Pro High Visibility
- Umbro Neo Pro
- و توپهای مخصوص UEFA Champions League ، UEFA Europa League و Copa Libertadores و همچنین توپ جدید Puma به نام Seitiro که در Ligue 1 قابل استفاده خواهد بود.
+
لیست بازیکنان قدیمی بازی را میتونید در زیر ببینید...
محتوای مخفی: لیست بازیکنان قدیمی
+
زبان عربی هم در PES 2012 وجود داره؛ البته فقط زبان نوشتاریه و گزارشگر عربی شاید در نسخهی بعدی باشه.
+
در لینک زیر میتونید 12تا ویدیوی کوتاه از WE 2012 ببینید...
کد:http://winningelevenblog.com/blog/12-short-videos-released/
+
اطلاعاتی از پروژهی myPes
شرکت کونامی با همراهی شرکت argonauten G2 پروژهای به نام myPES طراحی کرده که قراره جزییات اون را در نمایشگاه GC امسال بیان کنه؛ این پروژه به گفتهی مسئولان این دو شرکت پروژهی مهمی خواهد بود.
+
28 عکس جدید از بازی...
منابع: WENB ، PESFan.itکد:http://pesfan.it/2011/08/09/pes-2012-28-nuove-immagini/
با همین حرفا آدم رو پیر کردین دیگه : دینقل قول:
مسعود جان شما که دیگه پیر اینجا شدی چرا این حرفو میزنی ؟
خوبه خودت میدونی که هر سال همین بحثها هست هیچ طرف هم نظر اون یکی رو قبول نداره .
تمامی این حرفها و این بحث و جدل ها هم از بیخ و بن بی فایدست و جز جنگ و جدال چیز دیگه ای نداره .
بذار هر کی هر حرفی می خواد بزنه !
هر کسی سلیقه ای داره ! تحمیل کردن سلیقه به دیگران هم اصلا کار درستی نیست !
آخه من نمیفهمم این چه بحثهاییه که هر سال راه میفته !؟
مثلا، یکی میگه این تور دروازش خوبه ، یکی می گه اون . آقا جان هر کی از یه نوع تور خوشش میاد این که دیگه بحث کردن نداره .
من همون پست گفتم گیم پلی این دو بازی کاملا سلیقه هست ولی به نظرت گرافیک و صداگذاری وقتی می خوای فنی مقایسه کنی سلیقه هست؟
مثلا یکی بگه گرافیک کرایسیس 2 بده اینو رو حساب چی میشه گذاشت؟ سلیقه؟
یه سری چیزا اینقدر واضحه که توش سلیقه معنی نداره ولی آره گیم پلی این دو بازی کاملا سلیقه هست.
+
یادمه زمان PES 2005 میگفتم این بازی چند سال دیگه میشه فوتبال واقعی ولی کاملا اشتباه می کردم و فکر نمی کردم تو این مدت بازی طوری بشه که اصلا نتونم بهش امیدی داشته باشم
بازم این بحث مسخره و تکراری فیفا و PES !!!
نمی دونم این بحث ها چه معنی میده. ولی میدونم باعث میشه یکی مثل من که اومده اینجا و میخواد اطلاعات بازی محبوبش رو بگیره خیلی از این بحث ها عصبانی میشه. آقایون فیفا باز و عاشق فیفا... چه اصراریه که این برتری فیفا رو هی بیاید اینجا اعلام کنید؟ خب اگه به نظر شما فیفا انقدر بهتره اصلا چرا میاید به تاپیک PES؟
ببینید، یه مثال میزنم. من پرسپولیسیم، ولی بعضی فصل ها اینو قبول میکنم که مثلا امسال استقلال تیم بهتری داره. ولی این دلیل نمیشه استقلالی بشم. به خاطر خاطرات خوبی که با پرسپولیس دارم، به خاطر علاقه ای که بهش دارم و خیلی چیزهای دیگه.
من سال های سال به سری PES زندگی کردم. درسته الآن 3 ساله که فیفا بازی بهتری میده. ولی این اصلا دلیل نمیشه که من یا امثال من فیفا باز بشیم. وقتی هم یکی از دوستان میاد اینجا میگه PES رو خارج از آسیا هیچکس نمیشناسه، اونم تو فروم PES معلومه که به بچه ها برمیخوره و جوابشو میدن.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته :31:
دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردین پست منو پاک فرمودین ؟
من خودم از بچگی پرو باز بودم.تا اینکه نسخه ی 2011 اومد و همزمان هم نسخه ی 2011 فیفا.واقعا از هر لحاظ فیفا یه سر و گردن بالاتر بود.ینی می خوام بگم هیچ تعصبی به فیفا ندارم.اما واقعا 2011 پرو افتضاح بود.امیدوارم امسال از فیفا جلو بزنه
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
= =========================================نقل قول:
اما باور کن تو جمع 10 نفره ی ما با اومدن پرو 2011 با اینکه یه عمر همه نسخه هاشو بازی می کردیم ازش فرار کردیم و رفتیم به سمت فیفا.
قضیه طرفداری فوتبال با یه بازی کامپیوتری کاملا فرق داره.آدم بازی میکنه که لذت ببره شرکت سازنده هم اصلا مهم نیست کی باشه مهم اینه که تو فقط وقتت رو پر کنی و چندساعتی از بازی لذت ببری خود شرکت سازنده هم میدونه که اگه خوب کار نکنه گیمرهاش رو از دست میده ولی علاقه به تیم فوتبال یه علاقه بومی و صلیقه ای و ... هست و یه تیم به حمایت طرفدارهاش نیاز داره برای پیشرفتنقل قول:
امیدوارم که منظورم رو فهمیده باشی
خیلی خوب میشه دیگه بحث فیفا و pes رو ادامه ندیم و فقط اخبار بازی رو منتقل کنیمنقل قول:
دوستان تاریخ دقیق عرضه بازی کی هست؟؟
دمو کی منتشر میشه؟؟
من امسال هر 2نسخه فیفا و ساکر رو بازی کردم هر کدوم یه برتری هایی داشتن
مثلا نتایج توی فیفا خیلی واقعی تره و خیلی کم پیش میاد که تو بتونی یه تیم تاپو رو گلبارون بکنی،بارسلونا شبیه به بارسلونای واقعی بازی میکنه و سخته توپو ازش بگیری در حالی که توی ساکر حتی توی تاپ پلیر اثری از یه بارسلونای قوی نمیبینی
ولی نسخه bal ساکر جذابیت بیشتری داره چون امکان بازی توی جامای بین المللی هم وجود داره واسش در حالی که من توی فیفا در سطح باشگاهی فقط توی لیگ تونستم با بازیکنم بازی کنم((تو نسخه pc))
در کل اینکه انتخاب بکنی کدومشو بازی بکنی به سلیقه شخص بستگی داره ولی ملاک برتری یه بازی به بازی دیگه سلیقه نیست چون منتقدا و گیمرای حرفه ای نمره دهنده نمیان بر اساس سلیقه هرکاری بکنن.
کونامی تاریخ اومدن دمو رو اعلام نکرده؟
سلام به همهی دوستان عزیز
نقل قول:بازی برای بیشتر کشورهای اروپایی به جز انگلیس 29 سپتامبر (7 مهر) عرضه میشه. (این بازی در انگلیس 14 اکتوبر یعنی 22 مهر عرضه میشه)نقل قول:
تاریخ دقیقی برای دمو اعلام نشده ولی اگه قرار باشه مثل سال قبل عمل کنند؛ فکر کنم اواسط سپتامبر بیاد...شاید!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سری عکس جدید از بازی که البته چون افرادی که بازی را تست میکردن در حین تست گرفتن، کیفیت بالایی نداره و در اندازههای پایینه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهایی از چهرهی بازیکنان...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و عکسهایی که چندوقت پیش کونامی منتشر کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا عکس از مود Football Life ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عکسها در اندازهی اصلی (به ترتیب از اولین عکس سمت راست)
محتوای مخفی: لینک عکسها
+
گزارش سایت WENB از تست بازی...
منابع: WENB , PESFan.itکد:http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-pitchside-observations/
سلام. خب دوست عزیز، هوادارهای یه تیم فوتبال هم میرن تمیشون رو حمایت میکنن که در نهایت قهرمانی تیمشون رو ببینن و خوشحال بشن دیگه. هیچکس دوست داره باخت تیمش رو تو دربی ببینه یا ببینه تیمش چند سال پشت سر هم هیچ جامی نمیگیره. ولی با این اتفاق ها آدم تیم مورد علاقه شو عوض نمیکنه.نقل قول:
PES هم درسته افت کرده، درسته که کمپانی سازنده، باعث لذت بردن از بازی نمیشه. ولی انصافا سری PES یه سری فاکتورها رو از اون موقع که منوهاش ژاپنی بود، حفظ کرده. درسته خیلی جاها هوش مصنوعی ضعیفه، شوت ها غیر واقعیه یا کلا حس یه بازی آرکید به آدم دست میده، ولی هیچکس نمی تونه به ما بگه طرفدار این بازی نبالشید، چون ضعیفه و ... در حال حاضر دوست های شما میان تو این فروم و این حرف ها رو میزنن و من هم با این کار مشکل دارم.
مود Football Life چیه؟
سلام به همهی دوستان عزیز
یه بخش جدید که به بازی اضافه شده و کونامی هنوز اطلاعات دقیقی از اون منتشر نکرده.نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین جدید بازی به نام "Pitch side"
سری 1 : Matias Fernandez , Gotze , Hummels , Mario Gomez , Muller , Lavezzi , De Gea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری 2 : Zidan , Zamora , Zaki , Kolarov , Kevin Davies , Cahill , Bilyaletdinov
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری 3 : Darren Bent , Adam Johnson , Stokes , Santi Cazorla , Perotti , Odemwingie , Honda
سری 4 : Giuseppe Rossi , Ramires , Lucas , Koscielny , Clichy , Balzaretti
سری 5 (بازیکنان بارسا و رئال) :
رئال مادرید: Marcelo , Ozil , Nuri Sahin , Fabio Contreao , Arbeloa , Casillas
بارسلونا: Afellay , Pedro , Mascherano , Iniesta , Dani Alves , Bojan Krkic
از لینکهای زیر میتونید عکسها را در اندازهی اصلی ببینید... (به ترتیب از راست به چپ)
محتوای مخفی: لینکها
منبع: PESFan.it
تو 2012 میشه اسم بازیکنان از رو سر تیم حریف برداشت؟
سلام.
دموی بازی کی میاد؟
این قابلیت به مستر لیګ اضافه شده که بتونیم برای مدیریت تیمهای دیګه پیشنهاد دریافت کنیم و آخر هر فصل تصمیم بګیریم که توی باشګاه فعلی بمونیم یا عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیز تو مایه های career مد فیفا
تو pes2011 هم میشد کافی تو قسمت select side مربه یا همون 4 رو بزنید یه گزینه میاد ور بری میفهمی کدومهنقل قول:
باسلام دوستان می تونین یه چندتا از تریلراشوبزارین ماهم ببینیم!
سلام وقت همگی بخیرنقل قول:
من هم 4 5 سال اینجام, تا 2010 مثل شما میگفتم pes, و در واقع از کودکی با بازیهای کونامی بزرگ شدم! ولی دوست من باور کن فیفا فوق العاده ست. یعنی شما اگه یه فوتبالیست باشی , یا خیلی تاکتیکی باشی حتما میری و از فیفا لذت میبری البته روی کنسول. چون خودم هم از روزی که کنسول گرفتم و فیفا رو نصب کردم دیگه دست به pes نزدم بعد یه عمر ...
حرف شما درست هست, من هم یه جور واسم غریبی میکنه تاپیک فیفا و تا پارسال دشمنش بودم, تو هیستوری فعالیتهام هم میتونی ببینید! ولی...
از بین کاربرهای قدیمی X_fashist_x یادمه ...
موفق و پیروز باشید
شاید امسال PES با این مود Football life یه تکونی به خودش بده................
به نظر جالب میاد....
والا من جفتشونو بازی کردم هنوزم برام pes یه حال و هوای دیگه ای داره .نقل قول:
بلاخره هر کسی سلیقه ای داره :20: :10:
باسلام
pesعالیه ولی فیفا یه چیز دیگه هست!!
سلام
اين فوتبال مود رو بيشتر توضيح بدين كه چيه آخه من خيلي كنجكاو شم:11:
سلام به همهی دوستان عزیز
همونطوری که میدونید نمایشگاه Gamescom شروع شده و اطلاعات جدیدی از PES 2012 منتشر شده...
- خبر اول اینکه ستارهی امسال بازی رونالدوی پرتقالی خواهد بود و به نظر میرسه دیگه خبری از مسی نخواهد بود؛ یعنی عکس رونالدو روی تمام کاورها و محصولات PES 2012 قرار میگیره.
- زمان انتشار بازی برای نسخههای PSP و PS2 روز 28 اکتوبر و برای نسخهی Wii روز 4 نوامبر خواهد بود؛ همچنین این که نسخههای Nintendo 3DS و iOS در دست ساختند.
- نسخهی قابل بازی در نمایشگاه، شامل تیمهای زیر میشه...
ملی: ایتالیا ، اسپانیا ، فرانسه ، هلند ، انگلیس ، پرتقال و آلمان
باشگاهی: Manchester United , Tottenham Hotspur , AC Milan , Inter Milan , Juventus , Napoli , Barcelona , Real Madrid , Valencia , Villareal , Lille , FC Sochaux-Montbéliard , FC Girondins de Bordeaux , Stade Rennais FC , Ajax , FC Twente , PSV , AZ , FC Porto , Benfica , Sporting , Bayern Munich , Leverkusen , Santos , Peñarol , Club Atlético Vélez , Club Cerro Porteño
- اطلاعاتی در مورد مود Football Life...
این مود در واقع شامل هر دو مود ML و BL میشه و به شما امکان تجربهی بازیکن، مربی و یا مالک باشگاه را خواهد داد؛ علاوه بر اینها مودی به نام Club Boss هم به صورت غیرفعال وجود داره که بعد از باز کردن اون شما میتونید امور مالی باشگاه را اداره کنید.
- و اما اطلاعاتی در مورد پروژهی پر سروصدای کونامی؛ myPES...
myPES با همکاری شرکت argonauten G2 طراحی و ساخته شده و یک برنامهی تحت F a c e b o o k هست و تاکید زیادی بر المانهای اجتماعی PES 2012 داره که برای نسخههای PS3 ، Xbox 360 و PC ساخته شده و به طور خلاصه این که به شما امکان آپلود گلها و بازیهاتون را در شبکهی اجتماعی میده و همچنین شما میتونید به ساخت لیگ و کاپ در اون بپردازید و ...
این برنامه بعد از انتشار بازی به صورت فایل آپدیت در دسترس خواهد بود.
برای اطلاعات کلی از این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید...
ویدیوی اختصاصی myPES...کد:http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-gamescom-mypes-details/
کد:http://www.youtube.com/watch?v=efCztpgdR5M&feature=player_embedded
- نسخهی PS3 بازی قابلیت سهبعدی (3D) را پشتیبانی میکنه.
- و اما مهمترین خبر که خیلیها منتظرش بودن...دموی بازی...
کونامی اعلام کرد که دموی اول بازی هفتهی آینده منتشر میشه... بله دموی اول بازی... و معنیش اینه که امسال دو تا دمو برای بازی میاد.
+
چهار تا عکس با کیفیت بالا از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+
لینک عکس ها در اندازهی اصلی...محتوای مخفی:
+
یه سری عکس از یه ویدیو از بازی که سایت Gamersyde منتشر کرده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسها را میتونید در اندازهی اصلی از لینک زیر ببینید...
کد:http://www.gamersyde.com/gallery_16716_en.html
برای دیدن تمام ویدیوهای منتشر شده در نمایشگاه به لینکهای زیر برید (این لینک ها با ویدیوهای جدید از بازی و کنفرانسهای مربوط به بازی آپدیت میشن) ...
ویدیوهای گیمپلی...کد:http://www.youtube.com/prorevoTV
ویدیوهای کنفرانس...کد:http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-gamescom-gameplay-videos/
همچنین سایت GAMERSYDE ویدیوی اصلی بازی در نمایشگاه امسال را برای دانلود در فرمتهای مختلف قرار داده...کد:http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-gamescom-conference-footage/
کد:http://www.gamersyde.com/stream_pro_evolution_soccer_2012_gc_showfloor_gameplay-22830_en.html
منابع: WENB ، PESFan.it ، Prorevo ، PESKings ، Gamersyde
مثل اینکه دموی pes2012 هفته بعد میاد!
بلهنقل قول:
ولی انګار بازی امسال دوتا دمو داره
دموی اول این هفته میاد
بچه ها تا به امروز ایا عکسی از امار جدید بازیکنان منتشر شده؟؟تا ببینیم بعضی بازیکنان چقد پیشرفت و پسرفت کردن؟؟
امسال دیگه باید نسخه اورجینال بازی رو خرید. دیگه با کامپیوتر بازی کردن و آفلاین بازی کردن حال نمیده به نظرم.
این همه امکانات جدید و جذاب همش واسه قسمت آنلاین طراحی شده،
همین مهم ترین دلیل میتونه باشه واسه دست کشیدن از نسخه های کرک و فیک.
چه تیم هایی در دمو هستند؟