والا من شنیدم سه بعدیش چنگی به دل نمی زنه و سایه داره. ولی در مورد قیمتش خیلی مناسبه.نقل قول:
Printable View
والا من شنیدم سه بعدیش چنگی به دل نمی زنه و سایه داره. ولی در مورد قیمتش خیلی مناسبه.نقل قول:
حالت موبایلی حالتیه که وبسایت با حجم کمتر و در نتیجه سریعتر لود میشه. بنظرم خیلی برای کاربر فرق نداره. من فکر نکنم بشه به حالت معمولی باز کرد.نقل قول:
من کابل آنتن محلی رو نصب کردم . کانال یابی کرد. 13 تا کانال دیجیتال پیدا کرد و یه تعداد کانال رادیو .
رادیو رو خوب پخش میکنه ولی کانالهای دیجیتال صدا و تصویر نداره .
در ضمن ورژن دستگاه هم 3 هست.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
ورژن دستگاه رو ارتقا دادم و با انتخاب زبان انگلیسی و کشور سنگاپور و اسکن مجدد دیجیتال درست شد.نقل قول:
کسی میدونه این دوربین روی تی وی مخصوص اسکایپ رو از کجا میشه تهیه کرد ؟:10:
دوستان مزایا و معایب این تی وی رو در مقایسه با ال جی lw57000 می شه بگید.
خیلی حیاتی
ممنون
سلام
دوستان قراره انشاء الله چند روز دیگه این مدل تلویزیون سونی اندازه 40 اینج را بخرم فقط یک جیزی لوازم جانبی همراه تلویزیون چه چیزهایی باید باشد ؟
( مثلا چند تا عینک 3 بعدی داره - عینکاش با سیم یا بدون سیم - قلاب دیواری همراه خودش داره یا نه - کابل hdmi چطور و ......)
ممنون
والا تا اونجا كه من ميدونم فقط يه دونه عينك اكتيو روشه(بي سيم) واز كابل hdmi هم خبري نيست!
من الان 4ماهه يه 46 رو دارم خيلي راضيم ازش!
ضغفش فقط امكانات جانبيشه!
سلام دوستان
EX720 چند تا از پورت هاش HDMI ورژن 1.4 هست؟؟؟
يک ورودی...
من می خواستم یک دستگاه پلیر سه بعدی که کابل hdmi 1.4 ساپورت می کنه به تلویزیون وصل کنم و سینما خانگی سونی sz1000 رو به تلویزیون وصل کنم
سینما رو می خوام به پورت 1 وصل کنم که قابلیت برگشت صدا داشته باشه ، اینجوری پلیر سه بعدی رو چجوری وصل کنم ؟؟؟چون باید ورژنش 1.4 باشه؟؟؟
اینجوری که فهمیدم پورت 1 ورژنش 1.4 هست و قابلیت برگشت صدا رو داره، اینجوری پورتم سوخت میشه که!!
دوستان یکی نیست جواب مارو بده
یه سوال از ex720 دارها کیفیت تصویر این تی وی با ex520 فرقی میکنه؟
دوستان با EX720 تا حالا کسی به اینترنت متصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه وصل شد اصلا ؟؟؟؟؟؟؟ وب بروزر داره ؟؟؟؟؟؟؟ میشه صفحات وب رو لود کرد توش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه جدیدا براش یه آپدیت جدید اومده که قابلیتهای اینترنتی رو بالا برده ولی ننوشته جه قابلیتهایی !!!!!!!
در ضمن برای اطمینان لینک آپدیت فیرم ویر رو هم بذارید . ممنون .
در ضمن یه سوال جدی دیگه !!!!. ممنون میشم جواب بدید :
میشه منو تو خرید کابل HDMI کمک کنید . چه مارک و مدلی الان تو بازار خوبه و از کجا و چند بخرم خوبه ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تقلبیش هم تو بازار فراوونه !!!!!! در ضمن در مورد ورژنهای مختلف HDMI هم راهنمایی کنید .
من تهران هستم .
سلام دوست عزيز.بله.تفاوت داره.كلا اونايي كه پنل سه بعدي دارن كيفيت تصويرشون هم بهترهنقل قول:
سلام.بله.من وصل شدم.امكاناتي هم كه گفتي وب بروزر و سرچ هم داره.نقل قول:
يكي به ما بگه اين تي وي چه پسوند هايي رو نمايش ميده.يه mp4 دارم كه كليپ تست سه بعدي هست.اينو اجرا ميكنه و سه بعدي هم نمايش ميده از طريق فلش مموري.حالا فيلم هاي 3بعديم رو به چي تبديل كنم.چون mp4 كه تبديل كردم نخوند.فايل فيلم mkv هست.مرسي.چيكار كنم پسونداش بيشتر بشه واسه اجرا.تي وي رو هم اپديت كردم با adsl .تفاوتي داره كشور ديگه اي بزارمش؟
EX720 وب بروزر نداره حالا این دوست ما چطوری می گند که داره من نمی دونم بروزر از سری NX به بالا اضافه میشه.
سونی فقط فرمت MP4 پخش میکنه البته چند روز پیش از روی یک فلش تست کردم فرمت m2ts رو هم پخش کرد که زیاد هم جای تعجب نداره چون فرمت بلوری هست که امتیازش برای خود سونی .
ضمنا برای بیشتر کردن پسوند ها هیچ راهی نیست این سیاست سونی و با به روز رسانی هم حل نمیشه .
نقل قول:
مشكل MKV هم حل شد.DIVX تي وي رو اكتيو كردم
مشكل MKV هم حل شد.DIVX تي وي رو اكتيو كردمنقل قول:
اقا من اشتباه كردم.فايلي كه اجرا كردم mp4 بود نه mkv.يكي يه كمكي كنه واسه تبديل همه فايلا به فايلي كه اين تلويزيون اجرا كنه.با نرم افزار DivX Plus Player ميزنم تبديل فايل به فايل divx اما فايل تصويري رو كه ادد ميكنم لود نميكنه كه اضافه بشه.اگه شد عكس اون رو ميزارم.مرسي اگه بلده كسي كمك كنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بلاخره وب بروزر داره یا نه ؟؟؟؟ دوستان میتونن به اینترنت وصل بشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد HDMIو سوال صفح قبل هم ممنون میشم راهنمایی کنید .نقل قول:
جواب بدید . ثواب داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
کسی نیست یعنی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا میشه به اینترنت وصل شد. خوب هم کار میکنه. همه صفحات هم بجز ف ی ل ت ر ها رو باز میکنه. تنظیمات شبکه و اینترنت شما باید درست باشه مثل gateway, DNS و غیره.
نخیر عزیز EX720 مرورگر نداره و روی وصل شدن اون به اینترنت حساب نکنید وصل میشه اما کاربردی تو ایران نداره بیشتر به سایت های محتوی فیلم خود سونی وصل میشه که با توجه به سرعت پایین و محدودیت فلیترینگ تو ایران اصلا کاربرد نداره .نقل قول:
کابل HDMI هم مهم این که بدونین برای چه چیزی می خواهید جدید ترین ورژن اون هم 1.4 هست مطلب زیر که کپی کردم شاید کمتون کنه ( در ضمن خیلی مارک و برند کابل برای کارهای معمولی مهم نیست همین کابل های ایکس ویژن یا فراسو جواب میده یا نهایت برند daiyo که کمی گران تر )
انواع رابط HDMI:
*نسخه 1: این رابط در ماه دسامبر سال 2002 به بازار عرضه شد که از مشخصات فنی زیر پشتیبانی می کند:
1. کابل تک برای انتقال صدا و تصویر با حداکثر انتقال اطلاعات 4/9Gbps یا 490 مگابایت در ثانیه
2. انتقال بیش از 165 میلیون پیکسل در ثانیه برای فرمت های تصویری
3. انتقال 8 کانال صدا با دقت 24 بیت و 192 کیلوهرتز
*نسخه 1/1: این رابط که در ماه می سال 2004 به بازار عرضه شد از مشخصه فنی زیر پشتیبانی میکند:
1. قابلیت پشتیبانی از تکنولوژی محافظتی در فرمت DVD Audio
*نسخه 1/2: رابط HDMI نسخه 1/2 در ماه آگوست سال 2005 توسط شرکتهای توسعه دهنده این رابط ارایه شد که از مزایای بیشتری نسبت به نسخه قبلی خود برخوردار بود. به ظور کلی مزایای این رابط را میتوان در 3 گروه اصلی تقسیم بندی کرد:
1. قابلیت پشتیبانی از دیسکهای نوری Super Audio
2. امکانات ارتباط به منابعی مانند کامپیوتر
3. پشتیبانی از منابع تصویری و صوتی با ولتاژ بالا
*نسخه 1/3: رابط HDMI نسخه 1/3 آخرین نوع از این رابط پیشرفته است که در ماه می سال 2006 با بازار عرضه شد. این رابط که به عنوان پیشرفته ترین نسخه از رابط HDMI شناخته می شود خود شامل 3 زیر مجموعه 1/3 1/3a 1/3b است و دارای مزایای کلی زیر است:
1. کابل تک برای انتقال صدا و تصویر با حداکثر انتقال اطلاعات 10/2Gbps یا 1/02 گیگابایت در ثانیه
2. افزایش عمق رنگ.(پشتیبانی از دقت 30 36 48 بیت برای عمق رنگ)
3. پشتیبانی از قابلیت هماهنگی ( انطباق پذیری) صوتی.automatic audio syncing
4. پشتیبانی از فرمت Dolby TrueHD, DTS-HD برای اتصال به تقویت کننده های خارجی( منظور آمپریفایر هایی با پشتیبانی از رابط HDMI است)
5. پشتیبانی از فرمت استاندارد رنگ XVYCC
6. ارائه در نسخه کوچک یا mini برای اتصال به وسایلی مانند دوربینهای فیلمرداری
دوست عزیز، به اینترنت وصل میشه. همه سایتها رو هم باز میکنه. من خودم باهاش ایمیل چک می کنم و کارهای دیگه. مشکلش با سایتهای ف ی ل ت ر ه. البته اون هم اگه ساختار شبکه خونه رو عوض کنم میتونم راه بندازم. به دوستانی که میگن فقط سایتهای محتوی فیلم خود سونی وصل میشه باید عرض کنم وقتی شما browser رو باز کردید option رو بزنید بعد Enter URL و آدرس سایت مورد نظرتونو وارد کنید و شاهد بازشدن سایت مورد نظرتون باشید.دوست عزیز، به اینترنت وصل میشه. همه سایتها رو هم باز میکنه. من خودم باهاش ایمیل چک می کنم و کارهای دیگه. مشکلش با سایتهای ف ی ل ت ر ه. البته اون هم اگه ساختار شبکه خونه رو عوض کنم میتونم راه بندازم. به دوستانی که میگن فقط سایتهای محتوی فیلم خود سونی وصل میشه باید عرض کنم وقتی شما browser رو باز کردید option رو بزنید بعد Enter URL و آدرس سایت مورد نظرتونو وارد کنید و شاهد بازشدن سایت مورد نظرتون باشید.
ممنون. موس و کیبورد هم جواب میده از طریق یو اس بی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس صد در صد تو اینترنت میشه چرخید باهاش ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
این نسخه 1.4 HDMI رو کابلهای فراسو یا ایکس ویژن و ... دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو جعبشون نوشته چه نسخه ای هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون جایی شنیدم یه جورایی بهترین نوع کابل HDMIاز برند پاناسونیک هست !!!
موس و کیبرد مستقیم رو نمیدونم. ولی با نرم افزار Remote Keyboard Lite میشه از طریق شبکه کیبرد لپ تاپ یا کامپیوترتون رو بعنوان کیبرد TV استفاده کرد.
کابل HDMI 1.4 رو من مارک دایو خریدم خیلی هم خوبه. روی جعبشون هم حتما نوشته. من همون دایو رو پیشنهاد میکنم. قیمتش هم مناسبه.
این هم لینک دانلود نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان یه سوال.الان با ADSL وصل کردم و اپدیت هم کردم.حالا این اپدیت کردن چه تاثیرایی داره.چون جالبه بذونین این تی وی من فایل هایی رو اجرا نمیکنه که در lcd sony cx320 32 inch همرو اجرا میکنه.توی یکی از همین پست ها هم دوستی زده بود اپدیت اقیانوسیه.این چه تاثیری داره؟لطفا راهنمایی کنید
سلام
ربطی به آپدیت نداره فکر کنم مدل رو هم اشتباه زدید احتمالا چیزی که دید BX320 که 32 اینچ هست چون اگر CX بود باید می شد CX520 نه 320
نمی دونم چرا اما فط سری BX سونی که شامل مدلی که گفتم و BX420 که 40 اینچ هست فرمت های دیگری به جز MP4 رو هم پخش می کنند البته باز هم مثل سامسونگ و ال جی تعداد فرمتها زیاد نیست اما نصبت به مدل های دیگه سونی خیلی کامل تره
یه چیز جالب که من تست کردم اینه که سری BX سونی که رده پایین ترین سری سونی هم هست فرمتها حجیم رو حتی راحت تر از D6960 سامسونگ اجرا می کرد که به نظرم نشانده این که چیپ پردازشگر قوی تری استفاده می کنند .
اره دوست عزیز.من مدل رو اشتباه گفتم.اقا این مدل هرچی عکس و فیلم زدم با یو اس بی اجرا کرده.واقعا عجیبه کاره شرکت هانقل قول:
دوستان عزیز که تلویزیون 46EX720 دارند و هارد اکسترنال پرتابل 500 تا 1 ترا برای تماشای فیلم و عکس بطریق usb استفاده میکنند یا تجربه باز کردن آنرا داشتند لطف کنند مارک و مدل هارد پرتابل را بنویسند چون تصمیم به خرید هارد پرتابل دارم فقط ترسم اینه که هارد را باز نکنه . تشکر
مشکل سونی اینه که فرمت NTFS رو ساپورت نمی کنه و باید هاردو FAT32 فرمت کنی که محدودیت حجم 4 گیگ برای فایل رو داره و ضمن اینکه فقط فیلم های MP4 رو نشون می ده. بنابراین گرفتن هارد با ظرفیت بالا فقط برای فیلم دیدن با سونی چندان فایده ای نداره.نقل قول:
دوست عزیز من هارد پرتابل انحصارا برای تلویزیون نمیخوام بلکه میخوام با لپ تاپ وایو هم کار کنم ضمنا تلویزیون من تمام فرمت های رایج مثل Mp4 - Mkv - Wmv - و برخی دیگر را نشون میده بعضی از فرمت های Mkv را که هنوز متوجه نشدم را نمیدونم چرا نشون نمیده و در برخی همین فرمت را نشون میده ضمنا محدودیت حجم هارد که فرمودید 4 گیگ هست نه اینطور نیست خود سایت سونی به من جواب داده که هارد سونی 500 گیگ سازگار است ولی نسبت به هاردهای دیگر گرانتر است . در سایت کلوپ سونی هم کاربری هارد silicon power usb3.0 500gb را در حال استفاده است . میخواستم از تجربه این سایت هم استفاده کنم آیا هارد بخصوصی سازگاری داره مثلا دور 5400 یا 7200 . در حال حاضر خود من با یک فلش 16 گیگ silicon وصل میشم ولی برای دیدن فیلم های 3 بعدی حجم بیشتری نیاز دارم. با تشکر
دوست عزیز لطفا دقت کنید. من نگفتم محدودیت حجم هارد 4 گیگ هست. گفتم چون تلویزیون سونی نمی تونه فرمت NTFS رو پشتیبانی کنه مجبورید هارد رو FAT32 فرمت کنید و بنابراین فایل بزرگتر از 4 گیگ روی هارد نمی تونه کپی بشه.نقل قول:
برای اطمینان میتونید فلش رو NTFS فرمت کنید و ببینید تلویزیون می تونه بازش کنه یا نه. من خودم روی EX720 تست کردم نتونسته.
من نمی دونم این مدل تی وی ها از کجا می یاد دوست عزیزی می گفت EX720 مرورگر وب داره در صورتیکه من مطمئن هستم نداره این یکی دوستمون میگه EX720 اون همه فرمتها رایج مثل MKV و WMV رو پخش میکنه در صورتیکه من مطمئن هستم پخش نمی کنم مرجع اطلاعات من هم تست های خودم البته روی EX720 با گارانتی بازرگانی ایران تا جایی که می دونم هم هیچ فرقی بین مدل های بانه ای با ایرانی تو این مورد نیست . یکی ما رو روشن کنه این دوستای ما چی می گند این قدر هم مطمئن حرف می زنند . ؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=hapalii;7086571]من نمی دونم این مدل تی وی ها از کجا می یاد دوست عزیزی می گفت EX720 مرورگر وب داره در صورتیکه من مطمئن هستم نداره
با سلام، میشه لطفا بفرمائید چطور مطمئن هستید؟ اگر تو پستهای قبلی من میخوندید، من حتی روش لود کردن صفحات وب رو کاملا توضیح دادم. اگر متوجه نشدید یا من بد توضیح دادم بفرمائید تا اصلاح کنم.
آقا سوال منم همینه . یکی جواب ما رو واضح در مورد این سوالا بده . فرق بین بانه ای و مونتاژ داخل چیه دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
البته یکی از فرقاش اینه که بانه ای 2تا عینک سه بعدی داره و مونتاژ داخل رو 1 عدد عینک میذارن داخل کارتونش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=mmrmmr;7089296]سلامنقل قول:
بله دیدم رفتم خودم تو سایت فلت پنل هم دیدم اما برام جالبه تو خود کاتالوگ های سونی ایران که چاپ کرده بودند دقیقا واژه مرورگر وب رو برای سری NX به بعد زدند توی تست هایی من کردم توی EX720 مرورگر وب غیر فعال بود اما وجود داشت ضمن این که خود همکار سونی ما که 14 سال سونی گفت این سری مرورگر نداره اما چند روز پیش که با یکی دیگه از بچه های سونی صحبت کردم می گفت حتی با CX520 هم تو اینترنت رفته و مرورگر داره .
ولی واقعا جالبه سونی تو تبلیغاتش هیچ وقت رو این بخش ها تاکیدی نداره و اصلا این امکانات رو معرفی نمیکنه یا حداقل به حد کافی این کار رو نمیکنه .