کاملا تایید میشه ببین من چقدر ناراحت بودم که تو پست بالایی خودم یادم رفت برد تیم رو تبریک بگمنقل قول:
خدا وکیلی این تیم میتونه کارهایی بکنه حالا شاید حرف زدن از قهرمانی سخت باشه ولی خدا وکیلی با فصل قبل قابل قیاس نیستیم.
Printable View
کاملا تایید میشه ببین من چقدر ناراحت بودم که تو پست بالایی خودم یادم رفت برد تیم رو تبریک بگمنقل قول:
خدا وکیلی این تیم میتونه کارهایی بکنه حالا شاید حرف زدن از قهرمانی سخت باشه ولی خدا وکیلی با فصل قبل قابل قیاس نیستیم.
خیلی از فوتبال دوستان ایرانی(شاید بیش از 80 درصد!) نه ماه.وار.ه دارن نه اینترنت پرسرعت.برای همین مجبورن فوتبال های خارجی رو از شبکه 3 سیما دنبال کنن.که این شبکه هم رویکردش سمت فوتبال اسپانیاست.پارسال یادمه بازی برگشت آرسنال-منچستر و بازی برگشت میلان-اینتر رو نشون ندادن.اما بعضی بازی های اوساسونا با تیم های به جز رئال و بارسا رو نشون دادن-حالا خود رئال و بارسا بماند!نقل قول:
البته بارها هوادارهای تیم های دیگه مثل یوونتوس به این مسئله اعتراض کردن اما هیچ نتیجه ای حاصل نشد...فقط فروم هواداریشون فیتیله پیچ شد!
سلام دوستان من هم اين برد شيرين در برابر تيم همشهري يعني اورتون رو به همه تبريك ميگم و واقعا از پخش نشدن بازي ناراحت شدم...در ضمن لوكاس هم طبق خبر ها دوباره نمايش خيلي خوبي داشته و فك كنم لوكاس به بازيكن بزرگي تبديل ميشه...
اينجا عكس هارو واستون ميزارم:
محتوای مخفی: عكس ها
منبع:کد:http://www.liverpoolfc.ir/News.aspx?ID=1819
چون بازی رو ندیدیم گفتم چنتا تصویر از ساختار تیم و آمار شوتها و محل زدن شوتها بزارم
این سیستم و چیدمان اولیه تیمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مکان بازی بازیکنا بر اساس وظایفشون در طول بازی
آمار و مکانی که شوتها زده شدن در هر دو تیم در کل بازی
آمار شوتها در نیمه اول
آمار شوتها در نیمه دوم
و در نهایت مسیر توپ و پاسکاری بازیکنا روی گل اول که میشه گفت یه گل کاملا مدرسه ای بوده
خب من بالاخره هایلات بازی رو دیدم. بازی قشنگی بود، حیف شد پخش نکردند. سوارز خیلی خوب بازی کرد، باعث اخراج یه بازیکن حریف شد و یک پنالتی هم گرفت، پنالتی رو کویت زد، بد هم نزد، اما تیم هاوارد گرفتش. چارلی آدام هم یه شوت عالی بدون دورخیز زد که به تیر دروازه خورد. یکی هم در نیمه دوم، کویت به تیر دروازه زد.
هایلایت رو از اینجا میتونید دانلود کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6528589&postcount=192
دوستان خبر خوب اینکه قبل از بازی با منچستر گلن جانسون، مارتین کلی، دنیل اگر، فابیو اورلیو و جرارد همگی در آمادگی هستن و می تونن در بازی شرکت کنن. امیدوارم این مصدومیت ها که از قبل از شروع فصل باهامون بود هرچه زودتر تموم بشه.
خب ترکیب ها اعلام شد:
Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez.
Subs: Doni, Bellamy, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Agger.
مارتین کلی به بازی رسید و دنیل اگر هم از مصدومیت برگشته و روی نیمکته. هندرسون دوباره روی نیمکت نشسته (خدا رو شکر!) و جرارد هم احتمالا در نقش هافبک تهاجمی بازی خواهد کرد. به امید چهارمین برد متوالی منچستر در آنفیلد، کاری که هیچ تیمی در تاریخ لیگ برتر نتونسته انجام بده. :20:
من که خداییش نمیدونم چی بگم دیگه
حتی یک درصد هم احتمال نمیدادم بازی لیورپول منچستر رو نبینم
تا دیروز توی جدول پخش بود یه هو چی شد خدا میدونه و این آدمای نامسئولی که توی تلویزیون ملی بیداریشون روی هر چی خوابه سفید کرده
نمیدونم این الجزیره ها چرا بازی رو پخش نمیکنن عجیبه واقعا کم کم دارم به مرحله ای میرسم که اگه کارد بزنی خونم نمیاد
لینک مینکم دیگه فایده نداره با این اینترنت حلزونی
تماس گرفتم با بعضی از دوستام توی خبرگزاریها کلی درد و دل کردم حداقل یه مقاله ای چیزی بنویسن
وقتی لیورپول منچستر پخش نشه ، خرید و پخش لیگ انگلیس مفهوم خودش رو از دست میده و کارنامه صدا و سیما در این بخش غیر حقیقیه
26 دقیقه از بازی مفت مفت رفت:41: و باورم نمیشه که بازی رو نمیبینم
آرمان جان اگه بازی رو میبینی حرومت :19:
چرا پخش نکردن؟ من چند تا لینک داشتم ولی چون شنیده بودم تو برنامه بود دیگه چک نکردم :41:
دوستان بازی تموم شد (1-1). فقط بگم این زیباترین بازی چند سال اخیر لیگ برتر بود که من دیده بودم (به خصوص نیمه دوم). لیورپولی که من امروز دیدم روح یه قهرمان رو داشت. تا یکی دو ساعت دیگه گزارش کامل تری می نویسم.
منتظر گزارشت هستیمنقل قول:
فقط یه لطف کن از این جمله های سوزناک کمتر استفاده کن:31: فکر اینم باش که یه عده اینجا در اشتیاق دیدن بازی سوختن:41:
استیوی گلمون رو زده ای کاش اون 10 دقیقه آخرم تحمل میکردن
کلاس نرفتم تا امروز بشینم بازی های لیورپول - منپستر و بایرن - برلین رو ببینم ...
ولی لعنت به هر چی سرماخوردگی و سر درده!:دی
سر گل جرارد از صدای گزارشگر از خواب بیدار شدم .. انصافا از اون جایی که من دیدم بازی واقعا زیبایی بود ... به خصوص لیورپول خیلی با شخصیت بود ... امسال تا حالا بازی لیورپول رو ندیده بودم... چند خرید خوبی داشتید .. به نظرم امسال جای لیورپول و ارسنال سالهای قبل عوض می شه ( البته متاسفانه برای من !)
علیرضا جان الجزیرهای واقعی رو می گی یا مال ضرغامی رو !نقل قول:
نمیدونم این الجزیره ها چرا بازی رو پخش نمیکنن
الجزیره متاسفانه امتیاز لیگ انگلیس رو نداره ...
بهترین کار اینه که ماه*واره ترکست رو بگیری
شبکه های ایدمن اذربایجان و راه فردا افغانستان معمولا هفته ای 3-4 بازی از لیگ انگلیس رو می زارن ، ایشالله که لیورپول هم جزوشون باشه ( این بازی رو هرو دو کانال گذاشتند)
این وبلاگ گزارشگر شبکه راه فردا هست :
کد:http://yasinbalkhi.blogfa.com/
حجت جان خدا بد نده فصل بدی سرما خوردی:31:یه پنیسیلین 1 میلیون و دویست بزنی حالت جا میاد:31: من همین هفته پیش دو تاشو زدم:31:نقل قول:
لیورپول امسال واقعا امیدوار کنندس و باید به کینگ کنی فرصت داد:40:
تو از کدوم شبکه بازی رو دیدی
من کارت الجزیره ها رو گرفتم ولی دریغ....
آره بردیا هم قبلا گفته بود مثل اینکه امتیاز انگلیس رو نداره
چاره ای نیست جز همین کاری که میگی امیدوارم طلسم شکسته بشه و چشم ما هم به جمال لیورپول روشن بشه
بهترین کار به نظر من گرفتن یه کارت دی وی بی و خرید اکانت سی سی کم میتونه باشه. تقریبا 90% شبکه ها رو خواهید داشت. البته اگر بخواین از تلویزیون ببینید هم میتونید از اکانت سی سی کم استفاده کنید به شرطی که ----- ساپورتش کنهنقل قول:
یه راه ارزونتر و راحت تر هم گرفتن ترک.ست و دیدن بازیهای انگلیس از شبکه های آذربایجانی و افغانیه که البته کیفیتشون پایینه مخصوصا در مقایسه با اسکای و نوا و ...(از شبکه سه هم پایین تره)
حیفه بازیهای لیگ برتر رو که رو چمن توپ ورزشگاه های انگلیس برگزار میشه با کیفیت ندید
ولی جالب بود که برعکس همه جا حساس ترین بازی هفته، اولین بازی بود. این بازار پخش تلویزیونی شرق آسیا ببینید چقدر مهمه که به خاطرش بازیها رو تو این ساعت برگزار میکنن! اگر این بازی مثلا 7.5 یا 8 بود ایران پخش میکرد اما ساعت 3 معمولا به برنامه های تقویت اخلاقی سیما اختصاص داره که نبودشون به فاجعه منتهی میشه
راستی یه سوال هم دارم در مورد چمن ورزشگاه آنفیلد (که البته تو چند ورزشگاه دیگه هم دیدم) این رنگ سیاهی که درست بعد از خط اوت شروع میشه همون چمنه که رنگ میکنن یا یه کف پوش دیگه است؟
فکر کنم کلا لیورپول اصلا دوست نداره منچستر دیگه قهرمان بشه:31:
امروز تونست منچستر رو متوقف کنه که با این نتیجه و برد سیتی صدر جدول یه تکونی خورد و منچستر سیتی صدرنشین شد.
منچستر سیتی تو این فصل فوق العاده ظاهر شده و به نظر من قهرمان میشه مگر اینکه مصدومیت های وحشتناک بیاد سراغ بازیکن
های کلیدی این تیم.
من از ایدمن (idman ) دیدم امروز ... البته راه فردا هم با اینکه گزارشش فارسی و مال همین بغله ولی امروز کیفیت خوبی نداشت ..نقل قول:
تو از کدوم شبکه بازی رو دیدی
کیفتشون عالی نیست ولی دیگه از شبکه 3 فکر نکنم بدتر باشه ... در حد همون
اها..! یادم اومد یه شبکه هم سمت جایی که فارسی 1 اینا ! هست وجود داره که اونم هفته ای فقط یک بازی لیگ انگلیس می زاره ولی کیفیتش خیلی خوبه از ابوضبی اسپورت می گیره .. اسمش grts هست و مال کشور گامبیا باید باشه !
ولی کلا فکر می کنم همون ترکست کافی باشه ...
سلام
خب درباره بازی:
ترکیب رو که بالاتر گفتم و تیم 1-3-2-4 بازی می کرد با جرارد در نقش هافبک تهاجمی. منچستر هم ترکیب محتاطی رو وارد زمین کرده بود (که با اینکه به هدفشون - گرفتن یه امتیاز - رسیدن ولی اگه ترکیب اون 20 دقیقه آخر کل بازی رو در زمین بودن بازی خیلی زیباتر می شد).
فرگوسن فیل جونز رو در خط هافبک بازی داده بود برای یارگیری نفر به نفر چارلی آدام (که به جز چند صحنه کاملا موفق هم بود)، در نیمه اول توپ و میدان در دست ما بود ولی دفاع بی نظیر منچستر اصلا اجازه نداد موقعیت گل داشته باشیم به جز یه موقعیت که سوارز خیلی خوب از Evans عبور کرد و تک به تک رو ده خیا گرفت. نیمه دوم بازی رو منچستر بهتر شروع کرد و چند موقعیت هم در 10 دقیقه اول داشت تا تونستیم دوباره جریان بازی رو به نفع خودمون تغییر بدیم، چندین حمله و در نهایت در دقیقه 67 که ضربه ایستگاهی که جرارد تبدیل به گل کرد (چه بازگشتی به آنفیلد!). منچستر هم چیچا، رونی و نانی رو وارد بازی کرد (3-3-4) رونی در نقش هافبک میانی قرار گرفت که تیمشون تهاجمی تر شد و تونستن گل مساوی رو بزنن (از روی کرنر که همه می دونیم منچستر قوی ترین تیم دنیا در استفاده از ضربات ایستگاهی و کرنره)، بعد از گل مساوی هم دوباره توپ و میدان رو در دست گرفتیم و حدود 12-13 دقیقه طوفانی رو داشتیم و به قولی دروازه منچستر به توپ بسته شده بود، که همه رو جناب ده خیا بسیار عالی دفع کرد.
هماهنگی، بازی تیمی و پاسکاری تیم خیلی خوب بود، روحیه تیم بسیار بالا و از دقیقه 1 تا 90+3 کاملا واضح بود تنها یه چیز در ذهن تیمه، اون هم برد این بازیه.
درباره داوری هم بگم که داوری خیلی خوب نبود، دو صحنه هند مشکوک در محوطه جریمه هر دو سمت داشتیم، هر دو کاملا با دست بازیکن ها برخورد کردن و هر دو کاملا جریان بازی رو تغییر دادن، ولی دست ها در حالت نرمال بود و هیچ کدوم عمدی نبود. داور هیچ کدوم رو پنالتی نگرفت. صحنه ضربه ایستگاهی هم که گل شد مشکوک بود، با اینکه برخورد بین فردیناند و آدام وجود داشت (خود فردیناند هم برخورد رو تایید کرد) ولی اینکه شدتش اونقدری بود که بازیکن مقابل به زمین بیفته یا نه مشخص نبود، به هر حال برخورد وجود داشت و بازیکن به زمین افتاد و داور هم تصمیم تقریبا صحیحی گرفت با اعلام خطا. اما مشکل اصلی این صحنه عدم اعتماد به نفس داور بود، این صحنه اگه خطا بود 100 درصد اخطار داشت - و فردیناند یک اخطار از قبل داشت - و یعنی باید اخراج می شد. داور اگه خطا نمی گرفت اشکالی وارد نبود ولی وقتی خطا گرفته، کارت ندادنش خیلی بی مورد بود و نشون از عدم اعتماد به نفس خودش داشت.
نکات جالب:
سطح فرهنگی این بازی بسیار بالا بود. بازی های رئال و بارسا یا لیگ ایتالیا در این سطح موقع هر خطا یا هر اوت دعوا میشه، دو بازیکن به هم می خورن دعوا میشه، همیشه جنجالی، همیشه اخراجی هایی به خاطر بی اخلاقی و ... ، ولی این بازی با همه سابقه اش به جز چند لحظه کوچیک (که حل شد) اصلا جنجالی نداشت، داور وقتی پنالتی برای لیورپول یا منچستر نگرفت اصلا اعتراض خاصی ندیدیم، چندین بار داور اوت و کرنر اشتباه کرد ولی بازیکن ها بسیار خوب پذیرفتن، نه وقت کشی از بازیکنی دیدیم نه تمارض خاص، نه مشتی توی صورت یکی نه گرفتن صورت و زمین افتادن وقتی یکی دستش نزدیک میشه و ... ، هر خطایی هم توی زمین شد خطای فنی بود و اصلا خشونتی ندیدیم. به نظرم فیلم این بازی رو قبل از ال کلاسیکو برای دو تیم پخشش کنن بد نباشه! :20:
مارتین کلی در دفاع راست بی نظیر بازی کرد، با اینکه خیلی فرصت حمله نداشت ولی در نیمه اول نه یانگ و نه اورا اصلا فرصت طرح یه حمله رو هم از اون سمت نداشتن. الان به جرات میشه گفت گلن جانسون باید دفاع راست دوم ما باشه و مارتین کلی گزینه اول لیورپول و انگلیس!
خوزه انریکه سمت چپ تکنیک عجیبی داره و سانتر های مستقیم و دقیق، چندین بار پارک رو مبهوت گذاشته بود. با این بازیها باید منتظر بازیش در یورو 2012 باشیم، شاید دفاع چپ اسپانیا هم داره یه بازیکن خوب پیدا می کنه.
جرارد هم بازگشت باشکوهی به ترکیب اصلی داشت و خیلی خوب بازی کرد، پاس های هوشمندانه، نگه داشتن توپ و بازی سازی فوق العاده اش انسجامی به تیم داد که ماه ها در تیم ندیده بودیم. ضربه ایستگاهی هم با اینکه اشتباه محض گیگز بود ولی یادمون باشه این دومین باره که جرارد در دو بازی اخیرش اینطوری به منچستر گل می زنه.
کویت چقدر بازیکن با ارزشیه، یک لحظه در زمین نایستاد، در همه نبرد ها (دفاع، وسط، حمله) حضور داشت و همیشه مثبت بود. با اینکه فوق ستاره نیست ولی یکی از با ارزش ترین بازیکن هامونه.
فردیناند هم فوق العاده خوب بازی کرد. بسیار خوب با سوارز حرکت کرد و به جز دو خطای کاملا بی مورد - که یه اخطار گرفت - اشتباه دیگه ای نداشت.
چیچا هم فوق العاده بود، روی صحنه گل به نحوی که اسکرتل رو محو کرد، به عقب رفت و دوباره برگشت و ضربه سر... Pure Class به قول این گزارشگر ها. این گل منچستر یه کرنر آموزشی بود برای همه دنیا.
نیمکت ضعیف دوباره اذیتمون کرد، بعد از گل هیچ گزینه ای نداشتیم به بازی بیاد تا کمی بازی رو ببندیم و کمی ترکیب رو دفاعی کنیم. امیدوارم ژانویه یکم نیمکت رو قوی تر کنیم.
در نهایت بازی خوبی بود، حق ما نسبتا پیروزی بود ولی منچستر هم خیلی خوب بازی کرد و به هدفشون رسیدن. مطمئنم هر تیمی به جز منچستر جلوی ما بود 3 امتیاز بازی رو گرفته بودیم. با اینکه آخر بازی تماشاگرها و بازیکن ها ناامید و ناراحت بودن، ولی خب 1-1 مقابل منچستر اصلا نتیجه بدی نیست. :46: 8 بازی گذشته و 30 تای دیگه مونده، اینطوری ادامه بدیم قطعا فصل خیلی خوبی خواهیم داشت.
دستت درد نکنه آرمان عزیز :11:نقل قول:
واقعا استفاده کردم و تا حدودی به وضعیت تیم نزدیک شدم
در مورد سطح فرهنگی استادیومها که شامل تماشاگرا و تیمها میشه واقعا انگلیس دو سه کلاس بالاتر از کشورهای دیگه اروپاست
درباره الکلاسیکوها هرچند همیشه شرایط ایدئولوژیک و سیاسی ، فضای این بازی رو تحت تاثیر قرار میده اما باید خیلی صریح گفت که بعد از اومدن مورینیو کمی اوضاع پیچیده و پیچیده تر شده و کم کم داره خشونت این بازی رو از مرزهای فوتبال خارج میکنه
این رو هم در نظر بگیر که دو شخصیت کاریزماتیک مثل سر آلکس و داگلیش بزرگ روی نیمکت دو تیم هستن که هر چند باز هم کل کلها و کریهای خودشون رو دارن و دنبال منافع تیمشون هستن اما هیچ وقت به این راضی نمیشن که برای بردن فضای بازی رو به سمت خشونت بکشونن
من هم امیدوارم واقعانقل قول:
نیمکت ضعیف دوباره اذیتمون کرد، بعد از گل هیچ گزینه ای نداشتیم به بازی بیاد تا کمی بازی رو ببندیم و کمی ترکیب رو دفاعی کنیم. امیدوارم ژانویه یکم نیمکت رو قوی تر کنیم.
در کل همونجور که در نخستین روزهای فصل خودت گفتی این فصل جزء چهار تیم اول هم باشیم بردیم
مهم حرکت کلی و ساختار کلی لیورپوله که باید برای برخاستن دوباره هدفهای بزرگ در سر داشته باشه مثلا رسیدن به عدد 30 قهرمانی تا 2050
هدفهای بزرگ رو اگر باور کنیم قدمهای بزرگ برداشته خواهد شد
بعد از دریافت گل تساوی از منچستر، سه چهار تا موقعیت خوب گل داشتیم، شانس آوردند مساوی رو گرفتند.
هایلایت ها بازی رو از اینجا میتونید بگیرید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6551982&postcount=189
تساوی خانگی در برابر نورویچ :41: اصلا نتیجه خوبی نیست
بازم با یه گل جلو بودیم و بعد مساوی شد:41:
این خیلی بده که نمیتونیم از از تک گل خودمون دفاع کنیم
مسیرمون طولانی تر از اونه که احساس میشه باید حسابی صبور بود و از این نظر مطمئنم که طرفدارای لیورپول خیلی محکم از این تیم و داگلیش حمایت میکنن
من بازی رو نصفه نیمه دیدم، واقعا واقعا خوب بازی کردیم و فقط مشکلمون ضربات آخر بود. سوارز سه بار به تیر دروازه زد و یه ضربه عالی رو هم دروازبان گرفت. کرول هم یه ضربه سر زد که میلی متری از کنار دروازه رد شد. واقعا هم بدشانس بودیم. نبودن لوکاس هم تیم رو اذیت کرد و میانه زمین اصلا اون Consistency همیشه رو نداشتیم.
نبودن یه مهاجم شش دنگ تیم رو اذیت می کنه، کرول اصلا آماده نیست و سوارز هم کلا مهاجم نوک خوبی نیست و بیشتر در کنار یه مهاجم دیگه است که خوب بازی می کنه. فکر کنم بد نباشه ژانویه به مهاجم نسبتا خوب حتی قرضی هم شده اضافه کنیم.
من هایلایت بازی رو دیدم. بازی ها رو نشون نمیدن، در عوض آدم مجبور میشه هایلایت ها رو دانلود کنه، و هم از صدای ورزشگاه لذت میبره، و هم از گزارش های عالی! مثلا یه جا گزارشگر میگفت فرگوسن هفته ی قبل راجع به چارلی آدام گفته که کرنرهایی که میزنه به تنهایی 10 میلیون پوند می ارزه، و همون موقع ضربه ی سر اسکرتل از کرنری که آدام فرستاده بود به تیر دروازه خورد و گزارشگر گفت: و این هم دلیلش!
بلیمی خیلی خوب بازی کرد، چه خوب شد خریدیمش. راجع به خریدهای این فصل زیاد صحبت کردیم، اما به نظر من لیورپول تو فصل نقل انتقالات در حد خودش عالی کار کرد. میگم در حد خودش چون الان در شرایطی نیست که هرکسی رو که اراده کنه بتونه بگیره، مثلا بازیکنی مثل اشلی یانگ رو هم میخواست بگیره که رفت منچستر، که الان میبینید چقدر عالیه یا اول فصل قبل میخواست ماریو گومز رو بگیره که اون موقع (فصل قبلش) نیمکت نشین بود ولی نشد ترنسفر بشه، حالا میبینید این دو فصل اخیر چیکار میکنه تو بایرن. یعنی بازیکن ها رو خوب انتخاب میکنند.
دقیقا توی این بازی که اندی کرول از ابتدا توی زمین نبود، بی شمار سانتر دقیق روی سر مهاجم ها فرود اومد که همش رو زدن تو دست دروازه بان. این لوئیس سوارز هم بلانسبت، نعوذبالله، مثل آرش برهانی میمونه! موقعیت گل زیاد برای خودش ایجاد میکنه، اما زیاد هم خراب میکنه، تو بازی های قبلی اینجوری بود، این بازی هم بیشتر
و در کلِ بازی هم موقعیت گل مثل همیشه خیلــی زیاد داشتیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی زیاد
سلام دوستان من ديشب بازي ليورپول و منچستر رو ديدم، بازي خوبي ليورپول ارائه داد ولي منچستر كه به شدت تيم خوش شانسي هستش از تك موقعيت خودش استفاده كرد و گل زد...ما ميتونستيم بازي رو به راحتي ببريم ولي نشد البته دخه آ هم چندين بار دروازهي تيمشون رو نجات داد...
سوآرز هم توي نيمه اول يه تك به تك رو نزد و بعد از گل مساوي هم چند تا ديگه موقعيت عالي داشتيم كه گل نشد ولي نميدونيم تا كي ميخوايم بد شانسي بياريم، چون اينطور كه آرمان جان گفتن تو بازي با نورويچ هم دو سه تا به تير زديم و آخر هم مساوي كرديم كه واسه تيمي كه ميخواد قهرمان شه يا سهميه ليگ قهرمانان بگيره اصلا خوب نيست...
:11:
آقا آرش و آقا شهاب عزیز کاش بیشتر در مورد ساختار دفاعی لیورپول حرف میزدید
ما که متاسفانه هنوز چشممون به جمال تیم نیفتاده:41:
مثلا دفاعامون توی تک به تک با مهاجمای حریف از نظر سرعت واکنش چجوری هستن؟
دفاعای کناریمون موقع حمله حریف از کنار چقدر توانایی بستن کناره ها رو دارن؟
فاصله ی عرضیشون نسبت به هم چقدره و هافبک دفاعیمون چقدر به خط دفاعی نزدیک میشه و آیا مثل بعضی تیما هافبک دفاعیمون موقع دفاع بین مدافعین میانی قرار میگیره؟
چه کسایی روی کرنر جلو میرن و چه کسایی عقب میرن برای پر کردن جاشون؟
کدوم مدافع کنارمون بیشتر جلو میره ؟
بازیکنای هجومی موقع دفاع تا کجا عقب میان ؟
و از همه مهمتر گلایی که میخوریم چه شکلی هستن؟
و کلا چه دیدی نسبت به ساختار دفاعیمون دارید؟ خوبه ؟ متوسطه ؟ ضعیفه؟
نقل قول:
والا عليرضا جان ما كه ديدمون در حد شما حرفه اي نيست ولي با توجه به تك بازي اي كه از ليورپول ديدم يا بهتر بگم اولين بازي توي اين فصل، دفاع هاي كناري يعني انريكه و كلي توي كاراي هجومي خوب كار ميكنن و سانتر هاي بي نظيري رو ارسال مي كنن ولي توي كار دفاعي بايد بيشتر هماهنگ بشن مثلا تو بازي با منچستر سر اون كرنر مهاجم هاي منچستر دو بار هد زدن يعني هد اول كه ولبك زد و ضربه ي دومي كه چيچاريتو زد، كه نشان از خوب ماركينگ(Marking) نكردن داره و نبايد دفاع متزلزل باشه و بايد بيشتر توي ساختار دفاعي كار بشه(منظور من بيشتر روي دفاع هاي وسطمون يعني كرگر واسكرتل هستش)...
در ضمن انريكه مدافع خيلي خوب و تنو مندي هستش و تو دفاع هم خوب عمل ميكنه مثل كلي و خوشحالم كه تونستيم به خدمت بگيريمش...
يه پيشرفت خوب ديگه اينه كه ميانه زمين رو ليورپول در اختيار داره، به خصوص آدام و لوكاس كه خيلي خوب بازي رو كنترل ميكردن و لوكاس البته جنگنده تره و توي دفاع هم شركت ميكنه هر چند كه درصد پاس هاي اشتباه تيم زياد بود ولي با اين حال عملكرد خيلي خوبي دارن...
سوارز هم از موقعيت خيلي خوب استفاده مي كرد ولي تو اين دو بازي اخير يه ذره كم كار تر شده(گمونم چشمش زدن:27:) ولي در كل خيلي مفيد بازي ميكنه.
اميدوارم تونسته باشم كمك كنم:11:
مرسی آرش جان خیلی لطف کردی:11:نقل قول:
عالی بود
سوارز هم به قول آرمان بهتره در کنار یه مهاجم هدف بازی کنه تا اینکه خودش ضربه آخر رو بزنه
من فکر میکنم سوارز به راحتی میتونه نقش مسی رو توی لیورپول بازی کنه
به این شرط که مکملهای خوبی داشته باشه
خب درباره دفاع یکم توضیح بدم، انریکه و کلی دفاع های کناری خیلی خوبی هستن (من الان شخصا اعتقاد دارم کلی بهترین دفاع راست انگلیسه و انریکه بهترین دفاع چپ اسپانیا و مطمئنم اگه این فرمشون رو حفظ کنن هر دوشون در یورو 2012 خواهند بود). انریکه به خصوص قابلیت تهاجمی خیلی خوبی داره (انریکه هافبک چپ هم بازی کرده) و برای یه دفاع چپ هم سانتر های خیلی دقیقی داره، تکنیکش هم خوبه و همیشه اون سمت با داونینگ خوب ارتباط برقرار می کنه. کلی هم این سمت از نظر دفاعی خیلی خیلی عالیه و خوب هم جلو میاد و سرعت خوبی هم داره، یه فول بک کامله به نظر من البته پارسال در مقاطعی هافبک راست هم بازی کرد (خوب هم بازی می کرد!).
دفاع ما تا وقتی دنی اگر مصدوم نشده بود خیلی خوب بود ولی از وقتی اسکرتل اومده خیلی محکم نیست و اسکرتل زیاد سوتی می ده. ساختار دفاع تیم خوبه و تا حالا تیمی نتونسته ساختارمون رو به اون صورت در هم بشکنه. گل هم همه جوره خوردیم ولی طوری نبوده که نقطه ضعف داشته باشیم یا شگرد گلزنی دست تیم ها باشه. جیمی کرگر هم به نظر من دیگه امسال سال آخر بازی فیکسش در تیمه و از سال دیگه باید ذخیره باشه، نه سرعت قبل رو داره و ضریب اشتباهاتش هم بالاتر رفته و این فصل هم 34 سالش میشه، دیگه کافیه :دی
هافبک دفاعی ها به دفاع اضافه نمیشن و نقش تخریبی دارن ولی فول بک ها نسبتا بسته بازی می کنن. لوکاس نقشی بین سبک بازی اسکات پارکر و ماسکرانو داره (نزدیک تر کسی رو پیدا نکردم!) و همیشه بازیکن های تهاجمی و به خصوص وینگر ها موقع دفاع کمک می کنن. سوارز هم عقب میاد برای بازیسازی و موقع دفاع هم بعضی وقت ها درگیر میشه :دی
در کل من ساختار دفاعی رو خوب می بینم گرچه مدافعین همشون رو فرم نیستن. Coates هم یه بازی کرده برای تیم که نسبتا خوب بود ولی دو سه تا اشتباه خیلی بد کرد! من فکر کنم با برگشتن اگر و لوکاس به ترکیب این هفته از نظر دفاعی خیلی منسجم تر باشیم. ژانویه زمان خیلی مهمیه و من فکر می کنم لازمه سه نفر به ترکیب اضافه کنیم، یه مدافع میانی خوب، یه هافبک تهاجمی سریع و یه مهاجم نسبتا خوب (یه هافبک دفاعی با تجربه متوسط هم بد نیست)، اینطوری هم نیمکتمون قوی تر میشه و هم گزینه ها برای پست های مختلف بیشتر میشه و قدرت مانور هم بیشتر به خصوص وقتی نیاز به تغییر سریع در روند بازی داریم.
آرمان جان مرسی بابت توضیحتنقل قول:
ژانویه زمان خیلی مهمیه و من فکر می کنم لازمه سه نفر به ترکیب اضافه کنیم، یه مدافع میانی خوب، یه هافبک تهاجمی سریع و یه مهاجم نسبتا خوب (یه هافبک دفاعی با تجربه متوسط هم بد نیست)، اینطوری هم نیمکتمون قوی تر میشه و هم گزینه ها برای پست های مختلف بیشتر میشه و قدرت مانور هم بیشتر.
در مورد ژانویه
در حواشیه باشگاه خبری از خرید و علاقه برای تقویت تیم در این ماه هست؟
خود باشگاه و داگلیش به این نتیجه رسیدن که به چنتا بازیکن جدید نیاز دارن؟
اگر آره بازیکنهای خاصی زیر نظر هستن؟
برای هافبک تهاجمی ای کاش هازارد رو بگیرن خیلی بازیکن خوبیه
توی خبرها بود که ممکنه توی نقل و انتقالات زمستان به تیم جدیدی بره بارسا هم دنبالشه
نتایج دو بازی اخیر :
لیورپول 2 - 1 استوک سیتی » هر دو گل لوئیس سوارز
لیورپول 2 - 0 وست برومویچ » چارلی آدام، اندی کرول
بازی ها چطور بود؟
من بازی با استوک رو ندیدم ولی بازی دیروز رو سوارز گل کاشت و همه کار کرد. کرول هم حداقل 30-40 درصد Sharp تر از هر بازی دیگه ای در این فصل بود. یه برد خیلی مهم در خارج از خانه.. رسیدیم به 1 امتیازی چلسی. بازی بعدی هفته دیگه در آنفیلد مقابل Swansea است و اگه 3 امتیاز رو بگیریم وضعیتمون در جدول خیلی خوب میشه.
جرارد و کارگر هم در تمرینات مصدوم شدن، و جرارد متاسفانه احتمالا حداقل تا ژانویه رو از دست داده و وضعیت کرگر هم مشخص نیست. تازه داشتیم به جرارد عادت می کردیم :41: با این وضع حتما یه هافبک تهاجمی و یه مدافع در ژانویه باید اضافه کنیم.
ویرایش: مشکل جرارد عفونت زانو بوده و خدا رو شکر ارتباطی به مصدومیت قبلیش نداره و احتمالا تا یکی دو هفته دیگه برمی گرده و کرگر هم مشکل کشیدگی ماهیچه ساق پا داره که اون هم بزودی برمی گرده.
تبریک میگم این برد رو
فکر میکنم اگر بیشتر قدر امتیازات داخل خونه رو بدونیم جایگاهمون خیلی بهتر خواهد شد
امیدوارم برای جرارد مشکلی پیش نیاد +اینکه منم دوست دارم یه هافبک هجومی تکنیکی و خلاق به تیم اضافه بشه
خب جرارد بازی انگلیس رو هم از دست میده.. من که خوشحال شدم چون استراحت می کنه و مصدومیتش بدتر نمیشه. بازی این هفته با Swansea رو که استراحت می کنه و بعد از اون اگه با تیم ملی نباشه تا سه هفته دیگه بازی نداریم، که تا اون موقع می تونه آروم به اوج آمادگی بدنی برسه برای بازی با چلسی.
بی ربط: فرزند سوم جرارد هم امروز با نام Lourdes Gerrard (دختر) به دنیا اومد. بهش تبریک می گیم :دی
ترکیب بازی اعلام شد:
Liverpool lineup: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Carroll.
مشابه قبل. امیدوارم در این بازی قبل از تعطیلات بازیهای ملی حتما Clean Sheet بگیریم و با اختلاف خوبی هم ببریم.
+
کمک داور این بازی هم یک خانم هست :دی
اصلا خوب نیست که داریم امتیازات داخل خونه رو به راحتی از دست میدیم
فاصله لیورپول فعلی تا بدست آوردن شخصیت از دست رفته اش فقط استفاده بهتر از فرصتهای گلشه
فاصله مون با صدر جدول داره بیشتر میشه
این بازی از اون بازیا بود که قبل از فصل سه امتیازش رو به حساب خودمون گذاشته بودیم از دست رفتن این سه امتیازها کارمون رو برای قرار گرفتن در بین 4 تیم واقعا سخت میکنه
این بازیهای تیم های ملی به نظر من سه تا درس بزرگ به کینگ کنی و کادر فنی تیم داد:
اول از همه اینکه سوارز برای درخشش نیاز به یه مهاجم کاملا آماده کنار خودش داره. وقتی کنار کاوانی یا فورلان بازی می کنه می بینیم چقدر بازیکن متفاوتی میشه. سوارز رو به تنهایی در نوک بازی دادن اثربخش نیست. در فصلی که در آژاکس 51 گل زد هم یه مهاجم کنار خودش داشت.
دوم در بازیهای U21، هندرسون در مرکز زمین استعداد فوق العاده ای داره و بسیار خوب بازی می کنه، ولی در سمت راست اصلا به این شکل نیست. نمی دونم چرا فکر می کنن هندرسون استعداد عالی ای در بازی کردن در وینگ راست داره ولی تو این مدت هر وقت در تیم ملی بازی کرده در مرکز زمین عالی بوده. در بازی این هفته هم دو پاس گل داد. در سمت راست در این فصل به جز یک بازی همیشه افتضاح بوده و بدون شک بدترین بازیکن زمین در تک تک بازیهامون.
سوم در بازیهای U21، از مارتین کلی به عنوان وینگر راست استفاده میشه که در دو بازی اخیر دو گل زده و بسیار بسیار خوب بازی کرده.. با توجه به سن و سالی که داره خیلی خوب می تونه تبدیل به یه Utility Player فوق العاده بشه. ما الان که یه وینگر راست آماده نداریم (و گلن هم از مصدومیت برگشته) می تونیم ازش به عنوان وینگر راست استفاده کنیم که بسیار موثرتر از هندرسونه. مارتین کلی با ارزش ترین بازیکن جوونیه که در تیم داریم.
امیدوارم کادر فنی این سه درس رو گرفته باشن و در بازیهای آینده تغییراتی رو در ساختار بازی تیم ببینیم و در ژانویه هم خریدهای مناسبی (بزودی کمی نزدیک تر به زمان شروع فصل نقل و انتقالات دربارش صحبت می کنیم) داشته باشیم.
خب دوستان لذت بردین؟:31:
بالاخره بازیمون پخش شد
خداییش به این میگن لیورپول
در هر دو نیمه به ویژه نیمه اول یه سوپر پرس رو به نمایش گذاشتیم پرس لیورپولیها واقعا رو اعصاب مدافعای چلسی بود و حقیقتا تمرکز رو از بازیکنای چلسی گرفته بود
فکر میکنم در حال حاضر هیچ تیمی در دنیا توان اجرای چنین پرسی رو نداشته باشه
چون هر تیمی چهارتا موتور v8 مثل سوارز بیلمی کویت و رودریگوئز نداره فوق العاده فشار میاوردن این چهار بازیکن چه توانی دارن :18:
همه بازیکنا خوب بودن ولی این چهار بازیکن با تحرک زیادشون خیلی رو جریان بازی تاثیرگذار بودن البته به اضافه جانسون
گل اول که نتیجه همون سوپر پرس بود با یه کار تیمی زیبا همراه شد و خداییش بیلمی پاس خیلی قشنگی داد
گل دوم هم گلن جانسون جوری به عمق زد که من اولش فکر کردم سوارز پا به توپ شده خیلی هوشمندانه در زدن ضربه نهایی تاخیر کوتاهی داد تا زاویه خالی بشه بعد ضربه رو زد(فکر میکردم این کارا رو فقط مسی بلده:31:)
خط دفاعیمونم عالی بود انریکه خیلی خوب سمت خودش رو جمع میکرد سرعت خوبی هم داره
بهترینهای لیورپول در دیدار با چلسی:31:(حسین جان خوبی شما:31:)
1- گلن جانسون
به نظر من جدای از گلی که زد خیلی خوب هم به دفاع کمک میکرد و هم به حمله یکی از دلایل پرس شدید لیورپول حمایت جانسون از نفرات هجومی تیم بود
2-آدام
میانه میدان رو خیلی خوب کنترل کرد اگر دقت کرده باشین چلسی موقعیت گل چندانی نداشت و البته مهمتر از اون هیچ وقت پشت 18 لیورپول نتونستن کار خاصی انجام بدن و نخستین دلیلش بازی خوب آدام بود
3- سوارز
خیلی از بازیکنای لیورپول میتونن توی این رتبه قرار بگیرن اما سوارز واقعا توی حمله پرتلاش بازی میکنه و روی هر دو گل هم تاثیرگذار بود
در کل این لیورپول واقعا امیدوار کنندس
نفرات خوبی دور هم جمع شدن نیمکت خوبی هم داریم مثلا هندرسون وقتی به بازی اومد عالی بازی کرد
لیورپول اگر قدر امتیازات داخل خونه رو بدونه شک نکنید به زودی به صدر جدول نزدیک خواهد شد
سلام دوستان
این برد شیرین رو به همه ی لیورپولی های عزیز تبریک میگم و امیدوارم این نتایج دوام داشته باشه...
درباره ی بازی هم، خوب بازی کردیم و به قول آقا علیرضا پرسینگ وحشتناکی داشتیم که چلسی رو گیج کرده بود ولی به نظر من سوارز میتونست در کار هجومی خیلی بهتر از این ها باشه که اگه دقت کرده باسین درصد پاس های اشتباه سوارز خیلی زیاد بود ولی اینو باید بگم که توی کار تیمی خیلی خوب عمل کرد. بلیمی هم واقعا نمایش خوبی داشت که با یک پاس گل کارش رو تکمیل کرد و گلن جانسون هم حیلی عالی بود، هم تو دفاع و هم توی حمله کوبنده بود و حالا بین جانسون و کلی رقابت سختی هست که کدوم فیکس باشه، البته کلی میتومه یه خط جلوتر هم بیاد و سبک بازیش اگه اشتباه نکنم یه چیز تو مایه های گرت بیل ولی در سمت راست بشه...
درمورد تعویضی ها هم باید بگم که هندرسون با اومدنش روح تازه ای به تیم بخشید و توی کنترل بازی موثر بود ولی کارول تو همون 5 دقیقه ای هم که اومد بازیش زیاد چنگی به دل نمی زد...
+
اینم چن تا عکس از بازی:
محتوای مخفی: شکوه در استنفورد بریدج
منبع:کد:http://liverpoolfc.ir/news.aspx?id=1989
حرفت درسته آرش جاننقل قول:
ولی به نظر من سوارز میتونست در کار هجومی خیلی بهتر از این ها باشه که اگه دقت کرده باسین درصد پاس های اشتباه سوارز خیلی زیاد بود
اما باید اینم در نظر گرفت که سوارز خیلی پرفشار بازی میکرد و همین پرس زیاد و نزدیک بازی کردنش به مدافعین چلسی باعث شده بود اگرم صاحب توپ میشد در محاصره مدافعین چلسی باشه
کلا توی بازی با چلسی به ویژه نیمه اول با ترکیب خوبی که داگلیش گذاشته بود اینقدر خوب و موفقیت آمیز و پرتعداد پرس کردیم که همین باعث شده بود کمی یک سوم دفاعی چلسی شلوغ بشه و همین مسئله هرچند خیلی جاها به سودمون بود بعضی جاها به ضرر خود لیورپولیها تموم میشد
ولی درست میگی سوارز اگر دقت بیشتری در دادن پاس و زدن ضربه آخر داشته باشه اوضاع ما خیلی بهتر از این میشه
گل اول رو هر چقدر نگاه میکنم بیشتر لذت میبرم
صحنه طبیعی این بود که اونجا تعداد مدافعین چلسی بیشتر باشه و نفرات لیورپولی کم اما پرس ناگهانی ما باعث شد یه هو پنج بازیکن قرمز پوش به یک سوم دفاعی چلسی تزریق بشه
قشنگی کار این بود که معمولا بعد از پرس و توپگیری تمرکز برای ادامه کار کمی سخته اما بازیکنا واقعا انگار شب قبل خواب این گل رو دیده بودن و خیلی راحت پاسکاری کردن و گل رو زدن
و یه خوبی دیگه هم که داشتیم این بود که اینگونه پرس کردن انرژی زیادی از تیم میگیره و معمولا نیمه دوم تیم کم میاره اینجا هم هر چند نیمه دوم کمتر شد اما در مجموع میشه گفت در طول نود دقیقه پرس یکنواختی رو اجرا کردیم
وقتی بازی 1-1 بود رینا یه توپ عالی گرفت. اگر اون گل میشد دیگه همه چی فرق میکرد
آدم وقتی بازیهای والدز و رینا رو میبینه از خودش میپرسه واقعا کاسیاس بهترین دروازبان اسپانیاست؟!
دوستان مثل اینکه شبکه سه بازم پخش نمیکنه
لیست شبکه هایی که بازی رو پخش میکنن رو هم نگاه کردم چیزی که من بگیرم توشون نبود
اگر لینکی برای دیدن بازی بزارین ممنون میشم