نقل قول:شما این سه تا فایل رو دانلود کنید بریزید تو پوشه بازی مشکل سیو حل میشه:نقل قول:
آقا ما نمی تونیم سیو کنیم یکی همینجا توضیح بده
کد:http://www.nodvd.net/1404-dirt-3-v10-en-nodvd-scene.html
Printable View
نقل قول:شما این سه تا فایل رو دانلود کنید بریزید تو پوشه بازی مشکل سیو حل میشه:نقل قول:
آقا ما نمی تونیم سیو کنیم یکی همینجا توضیح بده
کد:http://www.nodvd.net/1404-dirt-3-v10-en-nodvd-scene.html
لودینگ بازی چرا انقدر طولانیه؟؟
بعضی از نسخه ها رو بعضی از سیستم ها مشکلاتی از جمله لودینگ طولانی و سیو نشدن بازی دارن...نقل قول:
اما مال من که لودینگش خیلی طولانی نیست...
این نسخه از بازی رو من تو همین تاپیک دیدم بعضی دوستان دانلود کردن و مشکلی نداشته ولی احتمالآ مشکلت حل میشه ایشالا...نقل قول:
من که کلآ قید بازی رو زدم...:)
کمک کنیییییییییییییییید ....:44:نقل قول:
من آپدیت رو گرفتم...ولی موقع نصب..همون اولش... یه پیام خطا میده ...که آدرس یه log هستش... و نصب نمیشه
توی اون آدرس هم..اینو نوشته :
Launching Title Update: "C:\Users\hesam\Documents\Downloads\game\Dirt.3.Up date.1-SKIDROW\Dirt.3.Update.1-SKIDROW\sr-d3up1\setup.exe" /selflaunch
Could not find game install folder
To manually set folder, run: "C:\Users\hesam\Documents\Downloads\game\Dirt.3.Up date.1-SKIDROW\Dirt.3.Update.1-SKIDROW\sr-d3up1\setup.exe" /f "<path to game folder>"
Path: C:\Users\hesam\Documents\Downloads\game\Dirt.3.Upd ate.1-SKIDROW\Dirt.3.Update.1-SKIDROW\sr-d3up1\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Ins tall\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: dirt3.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey:
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\DiRT3
Failed
آیا به خاطر اینه که نصب درت3 مشکل داشته؟ ( اورجینال نبوده)
من رو 360 بازی میکنم:20:نقل قول:
خواستی دانلود بازی که تموم شد قرار بذاریم بازیو بهت بدم :31:نقل قول:
حالا بزار نصبش کنی ببین اجرا میشه:31:نقل قول:
مشکل از ویندوز 64 بیتی هست در واقع کرک بازی با 64 بیت سازگار نیست در نتیجه اجرا نمیشهنقل قول:
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ؟!!نقل قول:
نقل قول:
بچه ها منم این مشکله دمستمونو دارم.جند بارم مطرح کردم.اگه کسی واسه حل کردنش راه حلی داره بگه...ممنون:41:
کسی این فایل رو بهم بده ممون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:محتوای مخفی: crack
منم این مشکل رو دارم...نقل قول:
آپدیت رو گرفتم دونفره ش درست شه خود آپدیت مشکل داره.............:31:
شما میتونی بری توی قسمت Quarantine و همین فایل رو پیدا کنی و Restore اش کنی.نقل قول:
آقا بازی رو روی multisampling="16xcsaa میزارم هنگ میکنه تصویر نمیده چیکار کنم
گرافیک 460
دوستان کرک من با آنتی ویروس مشکل داره هی پاک میشه کسی این مشکل رو داره ؟
3 تا فایل تو کرک اسکیدرو هست نود 32 فقط فایل paul.dll رو به عنوان تروجان میشناسه و پاک میکنه .
شما هم مشکل من رو داری گویا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما :
کد:http://www.uploadbaz.com/iw8387kghmdk
آره میتونی این فایلا رو واسه آنتی ویروست اعتمادسازی کنی تا هر دفعه نگه ویروسنو قرنطینشون کنه
دوستان با این مشکل چیکار کنم ؟؟!!!
failed installing title update . see log at C:\ducuments and setting\peyman\local setting \application data\microsoft \GFWlive\install\logs\ titleupdate.log for details
موقع اجرای setup پچ میاد ؟!!؟!؟!؟!
چه جوری؟ . . . :13:نقل قول:
دوستان کسی فایل exe و dll اصلی کرک نشده بازی رو داره ؟ اگر دارید لطفا قرار دهید , ممنون ...
نقل قول:
دوست عزیز این مشکل رو من هم دارم
این لینکی که هم دادی بازم nod32 بهش گیر میده به پال و اسکیدرو
سلام،
همه ی کرک ها اینطوری مشکل دارن؟ هیچ کرک سالمی نیست برای این بازی؟؟
خوب شما باید از تو تنظیمات Nod از قسمت Exclusion فولدر بازی رو اد کنید تا دیگه فایلها رو پاک نکنه.نقل قول:
شما باید از تو تنظیمات Nod از قسمت Exclusion فولدر بازی رو اد کنید تا دیگه فایلها رو پاک نکنه.نقل قول:
دانلود نمیشه یک لینک جدید بزارین لطفا دیگه دارم دیوو نه میشمممممممممممممممم:19:نقل قول:
کسی نمیدونه یا کسی این مشکل رو نداره مثل من؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که الان دارم راحت رو ویندوز 64 بیت بازی میکنمنقل قول:
ویندوزم هم Home Permium اورجیناله
:10:
قضیه_ی این ویندوز 64 بیتی رو کی انداخت وسط من بفهمم:evil2::31:
باور کنید تنها انجمنی در دنیا هستید که دارید یر 64 بیتی و 32 بیتی بودن بازی بحث میکنید!!
این بازی با هیچ ویندوز 32 یا 64 بیتی مشکل نداره!! و تموم مشکلات یا از بازیه یا کرک!!!
همین الان امتحان کردم سالم بود.وقتی وارد صفحه دانلود شدید گزینه سبز رنگ که نوشته torrent رو نزنید گزینه بالایی آبی رنگ که یه نوشته روسی داره رو بزنید بعد یکم صبر کنید و دانلود کنید.نقل قول:
یه سوال از دوستان
من سیستم cpu athlon x2 255هست که هر هستش روتا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کردم!!!
4 گیگ رم پاتریوت
و 5770 1gb با برند saphire دارم
ولی بازی در رزول 1024*768 میانگین سرعت فریم من رو 24 25 هست!!!!
با اورکلاک کارت تا 900مگاهرتز و رم تا 1250 هم مشکلی حل نشد
لازم بذکر هست کاتالیست 11.5 نصب هست دایرتط هم june 2010 که آخرین ورژن هست نصب کردم!!!!!
و دوستام که کارت های شعیف تری مثل 460gtx یا 5750 سرعت فریم خیلی بهتری از من دارند(نسخه هامون یکی هست)
چرا؟
میشه من رو راهنمایی کنید
یه سوال از دوستان
4 گیگ رم پاتریوت
لازم بذکر هست کاتالیست 11.5 نصب هست دایرتط هم june 2010 که آخرین ورژن هست نصب کردم!!!!!
و دوستام که کارت های شعیف تری مثل 460gtx یا 5750 سرعت فریم خیلی بهتری از من دارند(نسخه هامون یکی هست)
چرا؟
میشه من رو راهنمایی کنید
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
یه سوال از دوستان
4 گیگ رم پاتریوت
چرا؟
میشه من رو راهنمایی کنید
کسی نمیدونه چجوری دونفره کنیم؟
کمک کنید دیگه ... من گیر همینم... میخوام دونفره بازی کنم نمیشه...
کسی این مشکلو نداره؟
gtx 460 ضعیف تر از کارت شما نیست حدودا 40 درصد قوی تر است ...نقل قول:
athlon x2 خیلی ضعیفه و هر چه هم اور کنید فایده نداره ...
باید فکر تعویض CPU یا کل سیستم باشید ...
پس این ارور چیهههههههههههه ؟!!!!!!!!!! :نقل قول:
the version of this files is not compatible with the version of windows you're running. check your computer's system information to see whether you need an x86 (32) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher
کرک skidrow را برای دانلود بذارید
خیلی خیلی عجیبه! تمام لینکهای کرک تا 99% دانلود میشه میرسه به 100% دانلود خودش کنسل میشه و فایل پاک میشه، ( آنتی ویروسم هم غیر فعاله!) کرک داخل dvd هم میگه چون Read Only هستش کپی نمیشه! هنگ کردم واقعا! :41:
این رو خودم آپلود کردم . کرکش سالمه . حتما آنتی ویروست رو غیر فعال کن.نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?73qh6pbq7a209t8
کجا چنین ایرادی میگیره؟؟؟!!واینکه بازی رو دانلود و unzip کردی یا از روی setup نصب کردی؟؟نقل قول: