ایول ماتا ! :40:
عجب شروعی داشت ! :20:
آمار بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایول ماتا ! :40:
عجب شروعی داشت ! :20:
آمار بازی :
سلام
من فقط تونستم اواخر بازی رو ببینم....وقتی دیدم داور 11 دقیقه وقت تلف شده اعلام کرده خیلی متعجب شدم...
کسی می دونه دلیلش چی بود؟ یه هایلات هم اگه از بازی بزارید عالی میشه :10:
دروگبا رو بدجوری زدن که!!
فکر کنم یه 2-3 ماهی خونه نشین شد!
یشب دروگبا به شدت مصدوم شد برای 30 دقیقه هم بی هوش بود و توی بیمارستان به کما رفت.نقل قول:
ولی الان بهتره...
داویلا به چلسی پیوست
هافبک جوان تیم ملی امید مکزیک با قراردادی 5 ساله به تیم فوتبال چلسی پیوست.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اولیسس داویلا ، هافبک نفوذی مکزیک امروز با حضور در دفتر باشگاه قرار 5 ساله ای را با تیم فوتبال چلسی منعقد کرد و از این پس این بازیکن 20 ساله را می توانیم در کنار دیگر ستاره های چلسی در پیراهن آبی ببینیم.
چلسی 3 – 1 نورویچ سیتی
تیم فوتبال چلسی موفق شد سومین بازی خود در لیگ برتر را با پیروزی پشت سر بگذارد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی در حالی که پس از پیروزی برابر وست برومویچ به مصاف زرد پوشان نورویچ سیتی می رفت ، توانست این دیدار را با نتیجه 3 بر 1 پیروز شود.
ترکیب چلسی : هیلاریو ، ایوانوویچ ، تری ، بوسینگوا ، کول ، رامیرس ، لمپارد ، مالودا ( 67 – ماتا ) ، تورس ( 83 – لوکاکو ) ، دروگبا ( 67 – آنلکا )
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، فرییرا ، الکس ، مک ایچپران
گل ها : بوسینگوا ( 6 ) ، لمپارد ( 82 – پنالتی ) ، ماتا ( 90+11 )
ترکیب نورویچ سیتی : رادی ، ویتبرد ( 30 – پیکینگتون ) ، بارنت ، تینی ، دی لائت ، ناگتون ، جانسون ، کروفتس ، هولاهان ( موریسون ) ، هولت ، مارتین ( راد )
بازیکنان استفاده نشده : راد ، مارتین ، فوکس ، بنت ، موریسون ، جکسون
گل : هولت ( 63 )
داور : جونز
تماشاگر : 41765 نفر
آمار بازی :
شوت در چارچوب: چلسی8 –6 نورویچ سیتی
شوت خارج از چارچوب : چلسی8 –3 نورویچ سیتی
کرنر : چلسی8 –6 نورویچ سیتی
خطا : چلسی 17–14 نورویچ سیتی
درصد مالکیت توپ : چلسی 68–32 نورویچ سیتی
گل اول چلسی – حرکت مالودا با پس او به لمپارد ختم می شود ، لمپارد هم با یک پاس عرضی توپ را به بوسینگوا رساند او نیز با یک ضربه دقیق از پشت محوطه جریمه توپ را وارد دروازه حریف کرد.
گل نورویچ سیتی – سانتری که از جناح چپ چلسی وارد محوطه آنها شد با اشتباه ایوانویچ و هیلاریو انجامید که مهاجم نورویچ توانست به راحتی بازی را به تساوی بکشاند.
گل دوم چلسی – حرکت تند و تیز رامیرس به تک به تک او با دروازه بان انجامید که خطای واضح دروازه بان روی پای او دلیلی بود تا لمپارد فرانک لمپارد توپ را از روی نقطه پنالتی به گل دوم تیمش تبدیل کند.
گل سوم چلسی – توپی که از جناح راست و بوسینگوا به ماتا رسید ، با یک حرکت در عرض زمین توپ را به جهت مخالف دروازه نورویچ چسباند تا در اولین بازی خود برای چلسی بتواند گلزنی کند.
دلیلش مصدومیت دروگبا بوده ...نقل قول:
من هم این برد رو تبریک میگم ..
یواش یواش ویلاس داره تیم رو جمع و جور میکنه ..
یه بازیکن جوون دیگه هم امروز خریدیم .. خیلی خوب بود ..
ماتا هم که دیگه هیچی :31:
فقط امیدورام دروگبا حالش خیلی بد نباشه ..
من به این چلسی خیلی امید دارم.....اگه بتونه مربی خودش رو واسه ی سالها نگه داره ، با این بازیکن های جوون و اینده دار و خوبی که داره میتونه سالها قدرت اول دنیا باشه
خدا کنه هرچه زودتر برگرده به تمرینات، وقتی نباشه تو تیم یه حس بدی دارم
عجب :دی
فکر کنم یه بازیکن دیگه هم خریدیم ، خوش به حالمون...امسال کلی خرج کرده :دی
Chelsea reportedly agree to sign Gregory van der Wiel from Ajax in a deal worth €32m !
مودریچ نمی خواست برای تاتنهام بازی کند
هری ردنپ گفته است که مودریچ نمی خواسته برای تاتنهام به بازی کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه باشگاه چلسی و لوکا مودریچ به طور علنی اعلام کردند که خواهان همکاری با یکدیگر هستند و میان آنها تنها باشگاه تاتنهام است که اجازه این همکاری نمی دهد . لوکا مودریچ که بارها از مشکلاتش با مسئولان تاتنهام گفته و خواسته است که او را به چلسی منتقل کنند قبل از شروع بازی تاتنهام با منچستر سیتی به سراغ هری ردنپ ، سرمربی قو های سفید لندن رفته و از او خواسته تا برای تیمش بازی نکند ، که با مخالفت مربی روبه رو شده که ردنپ خود در این خصوص می گوید :" لوکا مودریچ قبل از بازی پیش من آمد و گفت که فکر نمی کند بتواند بازی کند و من نیز به او گفتم که احساس می کنم تو احتیاج داری که بازی کنی ، لوکا تو نیاز داری که بازگردی و بازی کنی ."
هری ردنپ اضافه کرد :" من به او گفتم که مصدومانی داریم و همچنین به او گفتم من به تو احتیاج دارم که بیایی و بازی کنی ، ما به تو توی زمین نیاز داریم ، برو و بازی کن ."
وی ادامه داد :" من مطمئن هستم که او مشاوره گرفته بود که امروز بازی نکند ، ما آن را در باشگاه های دیگر دیده ایم . او صبح روز گذشته آماده بازی بود اما بدیهی است که اتفاقاتی شب گذشته افتاده است ، چه کسی می داند چه شده است"
ردنپ همچنین گفت :" امروز روزنامه ها نوشته اند که چلسی آماده ارسال پیشنهادی 40 میلیون پوندی برای مودریچ است ، در حالی که مودریچ هنوز روزنه های از نور را برای انتقالش به چلسی می بیند ، او احتمالا کاری را انجام می دهد که مردم به او می گویند بهترین راه برایش این است که از اینجا ( تاتنهام ) برود."
به نظر می رسد با این شرایط پیش آمده در تاتنهام در این چند روز باقی مانده در نقل و انتقالات تابستانه ، شاهد انتقال مودریچ از تاتنهام به چلسی باشیم.
ون در وییل در نزدیکی چلسی
به نظر می رسد ون در وییل تا قبل از چهارشنبه با تیم فوتبال چلسی قرار خود را ثبت کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، به نظر می رسد ون در وییل مدافع جوان و 23 ساله تیم فوتبال آژاکس آمستردام قبل از چهارشنبه به استمفوردبریج سفر کند.
طبق اخبار منتشر شده ، این مدافع ملی پوش زمانی شایعات را به اوج رساند که خبر حضورش در لندن را در صفحه توئیتر خود نوشت . هرچند در متن ارسالی اش حرفی از حضور در تیم چلسی نزده است اما سفرش به پایتخت انگلستان را نمی توان بی دلیل با پیشنهاد 28 میلیون پوندی چلسی برای به خدمتگیری او دانست.
او در صفحه توئیتر خود نوشت :" ما آخر هفته تعطیلی داشتیم ، پس به لندن رفتم تا تنها چند بازی را ببینم .نه چیز بیشتری."
اینم یه سری عکس خشگل در بازی با نورویچ سیتی
کد:http://chelsealondon.ir/site/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=11%3A-3-1--&Itemid=79
اگه ون در وییل و مودریچ رو هم بگیریم که دیگه توی نقل و انتقالات خیلی فوق العاده بودیم!
ون در وییل یه بازیکن جوونه که پستش دفاع راسته و 24 تا بازی ملی هم برای تیم ملی هلند داره... اگه بیاد دیگه لازم نیست بعضی بازی ها ایوانویچ دفاع راست بازی کنه و دیگه به اندازه کافی توی اون پست بازیکن داریم
فقط توی دفاع وسط اگه الکس بخواد از تیم بره به مشکل می خوریم چون توی این پست کمبود بازیکن داریم
چه مشکلی ؟!نقل قول:
فقط توی دفاع وسط اگه الکس بخواد از تیم بره به مشکل می خوریم چون توی این پست کمبود بازیکن داریم
بروما -لوییز - ایوانوویچ .. مدافع های خوبین ... !
اسین هم که هست همه جا میتونه بازی کنه :دی
اسین که 6 ماهی مصدومه....بروما هم فکر کنم قرضی رفت هامبورگ
لمپارد : اکنون زمان مناسبی برای ماست
فرانک لمپارد معتقد است تیمش می تواند یکی از مدعیان اصلی کسب قهرمانی در این فصل باشد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از کسب نتایج خیره کننده و دور از ذهن دو تیم منچستری سیتی و یونایتد ، فرانک لمپارد که از پیروزی تیمش برابر نورویچ سیتی خوشحال است بر این باور است که تیمش می تواند قهرمانی را پس گرفته و دوباره جشن قهرمانی بگیرند .
لمپارد در مصاحبه ای گفت :" اکنون اویل فصل است و ما هنوز در جریان مسابقات قرار نگرفته ایم . من بازیهای زیادی را دیده ام و اگر بازی منچستر سیتی را ببینید آنها خیلی خوب هستند ، اما وقتی به بولتون رفتند دو گل خوردند."
وی ادامه داد :" پیش بینی تیم ها در اوایل فصل بسیار سخت است ، زمانی که مردم در مورد ما صحبت نمی کنند و در خصوص تیم هایی حرف می زنند که بیشتر از ما پول خرج کرده اند ، زمان مناسبی برای ما خواهد بود تا روی کارمان تمرکز کنیم . بعضی وقتها خوب است که مانند سالهای گذشته مردم از چلسی انتظار نداشته باشند ، می توانیم به مردم ثابت کنیم که اشتباه می کردند ."
کاپیتان دوم و محبوب استمفوردبریج گفت :" در حال حاضر بردن بازیها و در جریان لیگ قرار گرفتن برایمان بسیار مهم است."
بازگشت بنایون به لیورپول
یوسی بنایون پس از یک فصل حضور نا موفق در چلسی خود را نزدیک به در های خروجی این باشگاه می بیند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، بنایون که دو سال پیش در بازار نقل و انتقالات تابستانه بندر لیورپول را به مقصد لندن ترک کرد ، بار دیگر در مسیر برگشت به آنجاست.
بنایون از باشگاه لیورپول و لیل فرانسه دو پیشنهاد جدی دارد و به نظر می رسد پس از دادن شماره اش به ماتا ، دیگر نمی خواهد در چلسی و در کنار فرناندو تورس ، دوست قدیمی اش بماند.
انتقال بنایون به لیورپول گرو جدایی میرلس خواهد بود.
پیشنهاد استوک رد شد
باشگاه چلسی درخواست تیم استوک سیتی را مبنی بر انتقال لوکاکو به این تیم رد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو مهاجم جوان و تازه وارد تیم فوتبال چلسی که یکی از ستاره های آینده لیگ برتر نامیده می شود ، از سوی مسئولان تیم استوک سیتی پیشنهادی مبنی بر انتقال قرضی این بازیکن به مدت یک سال و به ارزش 13 میلیون پوند که به 18 میلیون افزایش یافته بود ، دریافت کرد که پس از مخالفت خود او ، باشگاه چلسی نیز این پیشنهاد را رد کرد.
لیورپول پیشنهاد چلسی برای جذب رائول میرلس را رد کرد
سران آنفیلد پیشنهادی باشگاه لندنی را برای جذب هافبک پرتغالی خود را رد کردند.
سایت گل - باشگاه چلسی 7 میلیون چوند بعلاوه یوسی بنایون را برای جذب رائول میرلس به باشگاه لیورپول پیشنهاد داد اما سران آنفیلد این پیشنهاد را رد کردند.
بنایون 31 ساله تابستان گذشته با نظر کارلو آنچلوتی به استمفوردبریج آمد اما به نظر می رسد جایی در برنامه های ویلاس بواس ندارد.
لیورپول اکنون دیگر بنایون را نمی خواهد اما گفته می شود آرسنال، تاتنهام و لیل خواهان جذب این بازیکن هستند.
از طرف دیگر چلسی هنوز در جذب لوکا مودریچ موفق نبوده و اکنون قصد دارد بنایون را نیز به مسئولان تاتنهام پیشنهاد کند تا شاید آنها با فروش هافبک کروات خود موافقت کنند.
آبی های لندنی همچنین پیشنهادی 20 میلیون یورویی برای جذب آوارو پریرا مدافع باشگاه پورتو که فصل گذشته زیر نظر ویلاس بواس بازی کرده بود نیز ارائه کرده اند.
این رقم 9 میلیون یورو کمتر از رقم رضایتنامه اوست اما انگیزه بازی در لیگ برتر احتمالا باعث می شود پریرا سران پورتو را برای فروشش متقاعد کند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/30/2642991/%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
پ.ن : میرلس کیه دیگه بابا ! با اون دستهای نقاشی شدش !:31:
شایعه شده که چلسی و تاتنهام بر سر انتقال مودریچ به توافق نهایی رسیدند اونم با مبلغ 40 میلیون پوند !
خداییش خیلی زیاده به نظر من ارزش مودریچ با کلی چک و چونه 20 چوقه نه بیشتر !
به هر حال احتمالآ این قرارداد تا ساعاتی دیگه نهایی میشه!
مودریچ رو هم دیگه خریدیم. چه شود!
با این خرید دیگه از سیتی هم بیشتر خرج کردیم که این تعجب نداره چون همیشه کلا پول هایی که چلسی به بازیکنا میده دوبله ست! :دی
ولی این خرج کردن زیاد مهم نیست و بازیکنایی که خریدیم خیلی ارزشمندن و بعضی تیم ها که تیم های جوون و کم ستاره رو با نتایج پر گل می برن دیگه باید از چلسی خیلی بترسن :دی ...
اقا خیلی داره خوب پیش میره :دی
مثل اینکه چلسی موریچ رو خریده و داره بنایون و مالودا و شاید الکس رو هم میفروشه که این به نفع تیم هست .
ارسنال هم از باخت سنگینش از خواب بلند شده و داره خوب بازیکن میخره....مترساکر ، مالودا ، بنایون ، کیهیل و...
امیر، مالودا و الکس برن، به ضرر چلسی نیست؟!:blink:
الکس چرا ، ولی مالودا نه ....چرا ؟ چون حمله زیاد داریم و نمیشه همه رو نگه داشت ، چون اعتماد به نفس خیلی هاشون از بین میره
برای چپ ، ماتا و استوریج هستند.
البته اگه چلسی بتونه ون در وییل رو بگیره ، فکر نکنم توی دفاع به مشکل بر بخوریم :
راست : ون در وییل ، بوسینگوا
وسط : تری اوانوویچ ، لویز ، بروما
چپ : اشلی کول
بنایون چلسی را ترک خواهد کرد
یوسی بنایون در فرصت کوتاه باقی مانده از فصل نقل و انتقالات تیم چلسی را ترک خواهد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، یوسی بنایون که به نظر می رسد از نظر آندره ویلاس بواس نیازی به او در چلسی نیست و می تواند این باشگاه را ترک کند ، در صفحه توئیتر خود نوشت :" مذاکره با تیم های مختلف ... بزودی اخبارش منتشر می شود ."
اینطور که پیداست یوسی بنایون با پیشنهادهایی از آرسنال و لیورپول روبه رو شده است و به نظر می رسد او تا چند ساعت دیگر که زمان نقل و انتقالات به اتمام خواهد رسید ، اردوی آبی های لندن را ترک خواهد کرد.
رومئو : من شبیه ما که له له هستم
اوریول رومئو معتقد است می تواند همچون ماکه له له در تیم فوتبال چلسی بازی کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اوریول رومئو ، هافبک جوان و تازه وارد تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای خود را همچون ما که له له نامید و گفت :" من و ماکه له له شبیه هم هستیم ، او یک بازیکن خوب با قابلیت فیزیکی بالا ، و من امیدوارم آینده ای یکسان داشته باشم ."
وی ادامه داد:" من همچون اینیستا و ژاوی و یا تیاگو بازیکن میانی و بازی ساز نیستم و من بیشتر دفاعی تر از آنها بازی می کنم و فکر میکنم برای همین است که بازی من در انلگستان بهتر خواهد بود ."
وی همچنین گفت :" باید چند گل در کرنر ها بزنم اما این کار اصلی من نیست."
امیر ولی اگه به جای مالودا مثلا آنلکا یا کالو فروخته بشن خیلی بهتره چون مالودا توی چند تا پست می تونه بازی کنه و بازیکن تاثیرگذاریه. حتی پارسال بعضی وقتا توی پست هافبک وسط هم استفاده میشد و خیلی خوبم کار می کرد!نقل قول:
الکس چرا ، ولی مالودا نه ....چرا ؟ چون حمله زیاد داریم و نمیشه همه رو نگه داشت ، چون اعتماد به نفس خیلی هاشون از بین میره
برای چپ ، ماتا و استوریج هستند.
البته اگه چلسی بتونه ون در وییل رو بگیره ، فکر نکنم توی دفاع به مشکل بر بخوریم :
راست : ون در وییل ، بوسینگوا
وسط : تری اوانوویچ ، لویز ، بروما
چپ : اشلی کول
در مورد دفاع هم اگه الکس بمونه بهتره. پارسال قبل اینکه لوییز بیاد مثلا تری و ایوانوویچ که مصدوم می شدن تیم کلا به مشکل می خورد و نتیجه های بدی می گرفتیم. حالا هم اگه الکس بره دوباره ممکنه همون مشکل پیش بیاد چون هر چی باشه الکس باتجربه ست و به مراتب بهتر از بروما هستش...
ببین وحید ... الان ما یه بازیکن حمله ی چپ پا به نام استوریج رو داریم ، که دوست داره بازی کنه ، و البته بازیکن خوبی هم هست و میتونه خیلی بهتر هم بشه ... مالودا رو هم داریم که اصلا دوست نداره نیمکت نشین بشه...و در ضمن سن زیادی هم داره ...و بهتره که برهنقل قول:
به نظرت ، چلسی با خرید یه هافبک ، مثل مودریچ ، دیگه نیازی به مالودا در پست های دیگه داره ؟
---
در مورده الکس ، منم دوست ندارم بره ...ولی اگه بره ، و ون در ویل بیاد ، مشکلی پیش نخواهد اومد :46:
---
امیدوارم بتونیم ون در ویل ، پییرا ، مودریچ رو به استمفورد بریج بیاریم:5:
به نظر منم مالودا با اینکه حدود 30 31 رو داره اما هنوز جای بازی تو چلسی رو داره و واقعا هم بازیکن خوبیه، حیفه از دستش بدیم
راستش هم مالودا و هم استوریج قابلیت بازی توی پست مهاجم راست رو هم دارن و به خاطر همین مشکلی پیش نمیاد ولی در کل باید حتما یه مهاجم رو بفروشیم چون توی این پست دیگه خیلی بازیکن داریمنقل قول:
ببین وحید ... الان ما یه بازیکن حمله ی چپ پا به نام استوریج رو داریم ، که دوست داره بازی کنه ، و البته بازیکن خوبی هم هست و میتونه خیلی بهتر هم بشه ... مالودا رو هم داریم که اصلا دوست نداره نیمکت نشین بشه...و در ضمن سن زیادی هم داره ...و بهتره که بره
به نظرت ، چلسی با خرید یه هافبک ، مثل مودریچ ، دیگه نیازی به مالودا در پست های دیگه داره ؟
+
یه بازیکن دیگه هم دو روز پیش گرفتیم که کسی اشاره نکرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکزیکی رو گرفتیم که چند وقت پیش با مکزیک تونست مقام سوم جام جهانی جوانان رو بدست بیاره
پستش هافبک هجومیه و جالبه از آکادمی Chivas اومده که قبلا هم هرناندز منچستری و کارلوس ولا آرسنالی توی این آکادمی بودن
سه روز پیش با این بازیکن قرارداد 5 ساله بسته شده و دو روز بعدش هم یه فصل به طور قرضی به باشگاه Vitesse هلند انتقال داده شده
امسال چلسی حرکت خیلی خوبی کرد که بازیکنای جوونی رو گرفت . کم کم تیممون داره خیلی جوون میشه...
+
امروز روز آخر نقل و انتقالاته . ظاهرا قراره یکی دو تا بمب چلسی بترکونه :دی
یه جا خوندم که چلسی امروز پیشنهادی رو برای جذب فرانک ریبری داده و امکان انتقال اون هم هست!
هری ردنپ گفته مودریچ نمیاد چلسی !نقل قول:
واسه همین چلسی یه پیشنهاد 34 میلیون یورویی به ریبری داده
باید ببینیم چه اتفاقاتی میفته تو این 11 ساعت باقیمانده !:19:
پست 205 رو بخون وحید جان :20:نقل قول:
ردنپ : مودریچ به چلسی نمی رود
سرمربی تاتنهام بر این باو است که لوکا مودریچ شانسی برای ترک تاتنهام و انتقال به چلسی ندارد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از کش و قوس های فراوان که چند ماه است شاهد شایعات مختلف در خصوص انتقال مودریچ به چلسی هستیم ، امروز ( چهارشنبه ) که روز پایانی نقل و انتقالات در اروپا خواهد بود ، مذاکرات دو تیم لندنی رو به بن بست می رود و در این خصوص هری ردنپ که آخرین پیشنهاد چلسی با 40 میلیون پوند را رد کرده است تنها به گفتن یک جمله به اسکای اسپورت بسنده کرد و گفت :" یک میلیون درصد این انتقال رخ نخواهد داد ! "با توجه به روز پایانی فرصت انتقال بازیکنان و اخبار منتشر شده ، انتقال مودریچ درصد پایانی دارد
امید دبروینه به رضایت گنک
کوین دبروینه امیدوار است تا در ساعات پایانی نقل و انتقالات راهی چلسی شود.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال لوکاکو و کورتویس از بلژیک به چلسی این بار هافبک جوان گنک در خصوص آخرین وضعیت انتقالش به چلسی گفت :" من در خصوص نگرش گنک خیلی نا امید شدم . من دنبال هیچگونه بحث و درگیری نیستم اما از نگرش گنک مایوس هستم . چلسی یک پیشنهاد خیلی خوبی داده است ، آنها می خواهند من یک سال دیگر هم در گنک بمانم."
بازیکن 20 ساله بلژیکی ادامه داد :" من امیدوارم مذاکرات ادامه داشته باشد ، چرا که ایم رویای من است . من می خواهم یک سال دیگر تمام توانم را برای گنک بگذارم و با یک احساس خوب به تیم و هواداران بگویم خداحافظ."
همچنین پاتریک دکوستر مدیر برنامه های دبروینه در مصاحبه ای با اسکای اسپورت گفت :" من یک جلسه با مسئولان گنک داشته ام و امیدوارم که بتوانیم مشکلات را حل کنیم ، فکر می کنم مذاکرات خیلی به طور بیانجامد چرا که باید یک راه حل خوب پیدا کنیم."
وی اضافه کرد :" اما من می خواهم بگویم که این یک فرصت برای پیشرفت در کار کوین است و اکنون این از همه چیز مهم تر است ، امیدوارم که گنک اجازه بدهد او برود."
مذاکرات برای انتقال پرییرا ادامه دارد
مدیر برنامه های پرییرا تائید کرد که چلسی و پروتو برای انتقال موکلش در حال مذاکره هستند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از ارسال پیشنهادات مختلف به باشگاه پورتو برای به خدمت گیری آلوارو پرییرا، مدیر برنامه های این بازیکن گفت که تیم فوتبال چلسی هنوز هم در پی انتقال این بازیکن با لندن می باشند.
آلیاندرو ساویچ ، مدیر برنامه های پرییرا به شبکه خبری و محلی مائیس فوتبال گفت :" من می دانم که چند باشگاه در حال مذاکرده هستند ، یکی از آنها می تواند امید داشته باشد . "
وی در خصوص شایعه ای گفته می شود پرییرا در صورت عدم انتقالش از پورتو برای این تیم نمی خواهد بازی کند گفت :" آلوارو تا به حال بیشتر از صد بازی برای پورتو انجام داده است و اینکه او نمی خواهد برای پورتو بازی کند یک دروغ است . "
او همچنین تائید کرد که دو باشگاه چلسی و پورتو با یکدیگر در حال مذاکره هستند و او بهمراه پرییرا در انتظار نتیجه این گفتگو هستند ، او گفت :" اکنون آلوارو منتظر است تا باشگاه ها باهم مذاکره کنند ، ما با چلسی صحبتی نکردیم چرا که چنین اجازه ای نداریم . ابتدا باید پورتو و چلسی به توافق بین خودشان برسند . "
داویلا به ویتسه پیوست
مهاجم جوان و تازه وارد چلسی به طور قرضی به تیم ویتسه آرنهن پیوست.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، داویلا مهاجم مکزیکی تیم فوتبال چلسی که چند روز گذشته به این تیم اضافه شده بود ، طی قراردادی یک ساله و قرضی به تیم ویتسه پیوست و باید سال آینده را در لیگ هلند سپری کند.
شایان ذکر است داویلا طی قراردادی 5 ساله به چلسی پیوسته است.
مالودا چلسی را ترک نمی کند
فلورنت مالودا نمی خواهد چلسی را پیش از اتمام قراردادش ترک کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فلورنت مالودا هافبک فرانسوی و موثر تیم فوتبال چلسی که مورد توجه مسئولان آرسنال و یوونتوس قرار گرفته بود پس از حضور در تمرین آبی های لندن در مصاحبه ای گفت :" همیشه انتخاب من روشن بوده است ، ترک باشگاه برایم خیلی سخت خواهد بود . من دو سال دیگر از قرارداد من با چلسی باقی مانده است و هدف من تمدید آن به مدت یک سال دیگر و تا جام جهانی 2014 است ."
وی همچنین گفت :" این عوض نخواهد شد ، پس امشب اتفاقی نمی افتد."
خب امروز چلسی نتونست کسی رو sign کنه ... مودریچ , ریبری , پریرا و مارکو پارولو ...
یوسی رفت آرسنال ...
الکس و مالودا هم موندند تو تیم ...
حیف شد نتونستیم یه هافبک خوب بگیریم . به نظر من خیلی سر مودریچ وقت تلف کردیم ...
یه انتقال دقیقه 96 :
OFFICIAL: Chelsea have confirmed on the signing of Raul Meireles from Liverpool on a four-year contract.
من فکر می کردم که الان دیگه نقل و انتقالات تموم شده ولی هنوز ادامه داره
خبرای خوشی ندارم. چی فکر می کردیم چی شد! :دی
به جای مودریچ تونستیم رائول ميرلس رو بگیریم که به نظرم به مراتب سطحش پایینتره!
بنایون هم قرضی به آرسنال رفت همین طور کاکوتا هم قرضی به بولتون
انتقال مودریچ هم منتفی شد و حالا باید ببینیم توی این دقایق پایانی بازیکن بزرگی رو جذب می کنیم یا نه...
آرسنال امروز خیلی خوب بازیکن گرفت. آرتتا ، بنایون ،سانتوس و مرتساکر!
پ.ن: موقعی که من این پستو دادم قبل من کسی به اینا اشاره نکرده بود :دی
رائول میرلس به چلسی پیوست
رائول میرلس هافبک تیم فوتبال لیورپول با قراردادی 4 ساله به چلسی پیوست.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این مدافع پرتغالی که 44 بازی نیز برای لیورپولی ها انجام داده است سر انجام و پس از کش و قوس های فراوان به لندن آمد و با تیم فوتبال چلسی قراردادی به مدت 4 سال را امضا کرد.
رائول میرلس توانست در لحظات آخر بازار نقل و انتقالات رضایت مدیران لیورپول را جلب کرده و خود را به چلسی برساند.
منم مثل شما ( اشکان و وحید) خیلی دوست داشتم باز هم خرید توپ داشته باشیم...ولی اصلا ناراحت نشدم از خرید هایی که نکردیم...به نظرم تیم خیلی خیلی خوبی داریم....نیاز به یه هافبک داشتیم که چون مودریچ نمیشد و ساعات پایانی بود به رائول میرلس اکتفا کردیم که خیلی هم بد نیست ، لااقل از بنایون بهتره:5:
========
بچه ها حالا بیاین واسه ی تیم یه ترکیب بزاریم :دی ، چطوره ؟
من شروع میکنم:
..............چک............
اشلی...تری...لوییز...ایوانووی
...لمپارد...........ابی میکل.
....مالودا..........ماتا......
.......تورس....دروگبا......
تعویض :
الکس ، بوسینگوا ، مک ایچران ، انلکا ، لوکاکو ، رائول میرلس
آره میرلس هم بد نیست و از هیچی بهتره :دی
خب در مورد ترکیب قبلا بیشتر بازی ها 3-3-4 بازی می کردیم و الانم احتمالش زیاده با همین سیستم بازی کنیم
به نظرم با سیستم 3-3-4 این ترکیب خوبه:
چک
کول.... تری....لوییز....بوسینگوا
میکل
لمپارد....اسین
ماتا.................. مالودا
تورس
برای سیستم 2-4-4 هم این:
چک
کول.... تری....لوییز....بوسینگوا
ماتا....لمپارد....اسین....مالودا
تورس....دروگبا
همکاری ماتا و تورس دو تا فوق ستاره اسپانیایی هم می تونه خیلی جالب باشه...
خرید این مهره ی فوق العاده رو بهتون تبریک میگم ولی میرلس هافبک هست.نقل قول:
بنظر من بعنوان یه هوادار لیورپول فروش این بازیکن اشتباه بود.
ممنون بابت تصحیح ...نقل قول:
ضمنآ الان که فکرشو میکنم مودریچ همچین آش دهن سوزی هم نبوده ها ! آمار گلزنی و پاس گلش رو ببینید به حرف من میرسید ...
نمیگم مودریچ بده ولی من خرید میرلس با 15 میلیون پوند رو به مودریچ با 40 میلیون به صرفه تر میبینم !