خدا کنه طالبلو باشه....یکم باید تو یه تیمه دیگه سختی بکشه تا بفهمه استقلال چه نعمتیه
مطمئن باشید صادقیو به خاطر مسائله فنی نمیخوان ردش کنن
خیلی خوبه رحمتی دوباره برگره....اگه بیاد دیگه با گلایه مفت خوردن خداحافظی میکنیم.گردان هم یکم سوتی داره
Printable View
خدا کنه طالبلو باشه....یکم باید تو یه تیمه دیگه سختی بکشه تا بفهمه استقلال چه نعمتیه
مطمئن باشید صادقیو به خاطر مسائله فنی نمیخوان ردش کنن
خیلی خوبه رحمتی دوباره برگره....اگه بیاد دیگه با گلایه مفت خوردن خداحافظی میکنیم.گردان هم یکم سوتی داره
فتح الله زاده :قلعه نوعي بدون تيم نمي ماند
سرپرست باشگاه استقلال شرايط تيمش را براي فصل آينده ايده آل توصيف مي کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وي معتقد است که استقلال پيش از فصل نقل و انتقالات اقدامات لازم را در خصوص جذب بازيکنان انجام داده و موفق تر از باقي تيم ها است.
علي فتح اله زاده سرپرست باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ما شرايط ايده آلي داريم، مشکلي براي جذب بازيکن نيست زيرا سعي مي کنيم بهترين ها را در اختيار بگيريم و مشکلات فني تيم را حل و فصل کنيم. وي افزود: پرويز مظلومي سرمربي استقلال است و وي در اين مورد تصميم گيري مي کند و ما نيز به عنوان مسئول تيم آن را انجام مي دهيم.
فتح اله زاده تصريح کرد: نمي توانيم مظلومي را فصل آينده در تيم نداشته باشيم وي استقلال را نايب قهرمان کرد و اگر وي را نخواهيم بايد پاسخ مردم را چه بدهيم .
سرپرست استقلال اظهار داشت: بارها گفتم امير قلعه نوعي از شرايط ايده آلي برخوردار است وي بهترين است و هر تيمي آرزوي حضور اين مربي را دارد، همه مطمئن باشند که قلعه نوعي بدون تيم نمي ماند و به طور قطع در شرايط مناسب فصل بعد را آغاز مي کند وي بهترين گزينه براي هر تيمي به حساب مي آيد.
منبع:فوتبال3
یادش بخیر زمانی که امیر حسین و پیروز قربانی دفاع بودن چه دفاعی داشت استقلال البته در کنار فکری
به نظر منم رفتن صادقی و سید صالحی اشتباهه باید تو تیم بمونن رحمتی و ادینهو رو هم بگیریم توپ تکونمون نمیده :5:
استقلال با محمد نصرتی به توافق رسید
ورزش > لیگ برتر - محمد نصرتی به زودی با استقلال قرارداد میبندد.
علی فتحاللهزاده شاهکاری دیگر در بازار نقل و انتقالات رو کرد! سرپرست باشگاه استقلال با محمد نصرتی مدافع سابق تراکتورسازی و پرسپولیس به توافق رسیده و به زودی قرارداد این بازیکن را ثبت میکند. محمد نصرتی به خاطر درگیری که با هواداران تراکتورسازی داشت مجبور بود از این تیم جدا شود اما کسی حدس نمیزد مقصد او استقلال باشد. تراکتورسازی در فصل گذشته بهترین خط دفاع لیگ را داشت.
پ ن : به نظرم احتیاجی بهش نداریم . مگر به عنوان ذخیره حنیف و پژمان .کد:http://www.khabaronline.ir/news-156278.aspx
قرارداد ابوذر رحیمی با استقلال فسخ شد
به گزارش سرویس ورزشی برنا، مدافع تیم فوتبال راه آهن شهرری که چند روز قبل با استقلال قرارداد داخلی امضا کرده بود، از فهرست آبی پوشان خارج شد.
رحیمی که با استقلال به توافق رسیده بود و حتی چک باشگاه را دریافت کرده بود، با جواب منفی استقلالی ها مواجه شد تا قرارداد این بازیکن فسخ شود.
ظاهرا استقلالی ها از این کار پشیمان شده اند و به همین خاطر تصمیم به چنین کاری گرفتند.
هنوز هیچکدام از مسوولان استقلال درباره این موضوع اظهار نظر نکرده اند اما گفته می شود که آنها منتظرند تا قرارداد گزینه جایگزینی رحیمی جذب شود، سپس این موضوع را به این بازیکن اعلام کنند.
کد:http://www.bornanews.ir/Pages/News-55650.aspx
وای چرا نصرتی از این مدافع بدتر هم داریم؟:2:
من تو این چند سال موندم نصرتی چی داره به تیم ملی دعوت میشه من کمتر بازی ازش دیدم اشتباه وحشتناک نکنه بعضی وقتا که تمرکزش رو از دست میده کل تو زمین گیج میزنه به هیچ عنوان یه مدافع کامل نیست
از نظر منم نباید میخریدیمش حالا هم که داره قرار داد میبنده خدا کنه من اشتباه کنم و امسال خوب بازی کنه
كاش حاجي يه بمب ميتركوند به شرح زير :
با رونالدينو از كروزيرو قرارداد ميبستش با مبلغ 350 ميليون : دي يعني همون سقف قرارداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بعدش چون اونا شاكي ميشدن مجتبي جباري رو به عنوان زين الدين زيدان بهشون غالب ميكرد در حد هلو : دي
واي كه چي ميشد : دي
+
محمد نصرتي هم به قول دوستمون اگه بياد ثابت نيست ... حنيف و پژمان هستند ... و به نظرم اينكه هادي شكوري هم ازش خيلي بهتره ... اما به 4 دفاع نياز داريم چون سال ديگه تو 3 جبهه بايد بجنگيم و هادي شكوري و پژمان منتظري هم كه مثل شيشه هي ترك برميدارن و مصدوم ميشن ... ولي بازم ميگم ... امير حسين خيلي بهتر بود ... حيف شد.
این نصرتی پارسالم تو لیسته خریده مظلومی بود.یه خریده سوخته دیگه مثله اشوبی که امسال تو لیسته فروش قرار گرفت
یه نمونه دیگه هم خریده ابوذره رحیمیه که %100 اگه پشیمون شدنی درکار باشه این کادره فنیه که پشیمون شده
این مظلومی هول شده نمیدونه داره چیکار میکنه .بازیکن مگه پفکه که پشیمون شی بری پسش بدی
این نصرتی هم یکی میشه مثله اشوبی
مثله یه بچه 4 ساله که بهش 2 هزار تومن پول بدی بگی برو هرچی میخوای بخر اونم دستو پاشو گم میکنه هرچی خرتو پرته به درد نخوره میخره و بعدشم پشیمون میشه :دی حالا اینم شده قضیه پرویز.....
اخه یکی نیست بگه حاجی تو چرا عقلتو میدی دسته این :دی
من کم کم دارم نا امید میشم
مذاکره جدیشونم با رحمتی خیلی با حال بود....مهدی زود جواب بده میای یا نه؟اگه نمیای ما الافه تو نشیم با 2 تا گلره دیگه میخوایم مذاکره کنیم :دی
ویرایش
ناهار سرنوشت ساز در لارستان/فردا قلعه نویی مهمان فتح الله زاده است
ورزش > لیگ برتر - قلعهنویی فردا ظهر مهمان فتحاللهزاده است.
امیر قلعهنویی ظهر فردا مهمان سرپرست موقت باشگاه استقلال است. قلعهنویی که امروز گفته بود علی فتحاللهزاده یک بار با او تماس گرفته، فردا به دفتر فتحاللهزاده در خیابان لارستان میرود تا مذاکراتی را با سرپرست موقت باشگاه داشته باشد. با این تفاسیر قلعهنویی به نیمکت باشگاه استقلال بسیار نزدیک شده است. البته فعلا گفته میشود قرار نیست در این جلسه در مورد سرمربیگری استقلال مذاکرهای انجام شود اما اینکه فتحاللهزاده و قلعهنویی کنار هم بنشینند و صحبتی از نیمکت استقلال نکنند کمی بعید به نظر میرسد.
پ.نکد:http://khabaronline.ir/
یه جورایی انگار پرویز از بیرون تیمو تشویق کنه بهتره :دی (گرچه به احتماله %90 پرویزو باید تحمل کنیم..خیلی ادمو حرص میده.از بازیه استقلال که میگذره یادمون میره که چقد از دستش حرص خوردیم.ولی الان با این کاراش تو نقل و انتقالات همه ی کاراش باز واسم تداعی شد:41:)
نصرتی که استاد سوتیه! :دی
دفاع بدی نیست و خیلی تعصبیه ولی من از خیلی وقت پیش هم اصلا ازش خوشم نمیومد و اون موقع که تیم ملی دعوت میشد و فیکس هم بازی می کرد اونم تازه در دفاع چپ اصلا حقش نبود
خرید خوبی نیست همون صادقی که این همه سال برای استقلال بازی کرده بهتر بود
+
اگه قلعه نویی هم بیاد خوبه یکمی دلمون براش تنگ شده و حداقلش اینه که در اکثر موارد یه قهرمانی برای تیم تضمین شده ست :دی ...
شاید ابوذر رحیمیو برایه این رد کرده باشه که بخواد از نصرتی تو دفاع چپ استفاده کنه
دوستان امروز برایه پیروزیه ملوان دعا کنید :دی پرسپولیس قهرمان بشه با ما مساوی میشه:31:
اخبار کوتاه از آبيپوشانوضعيت نامشخص نصرتي و سفر براي جذب بازيكن خارجي
مذاکرات باشگاه استقلال با محمد نصرتي روند نامشخصي دارد.
محمد نصرتي که قراردادش با تراکتورسازي به پايان رسيده چهارشنبه در باشگاه استقلال حاضر شد.
وي مذاکراتي با مسئولان اين تيم داشت اما فعلا توافقي بين طرفين حاصل نشده است. کاپيتان فصل گذشته تراکتورسازي به دليل قولي که به اين باشگاه تبريزي داده به مسئولان استقلال اعلام کرد اول تکليفش را بايد با تراکتورسازي مشخص کند و سپس مذاکراتش با استقلال را ادامه مي دهد.
* کادرفني استقلال براي جذب بازيکن خارجي به جاي بررسي فيلم بازيکنان قصد دارند يکي از نفرات کادرفني را به کشور برزيل اعزام کنند. قرار است به زودي شخصي که قرار است به نمايندگي از استقلال به اين سفر برود مشخص شود.
* فردا جلسه اي بين اعضاي کادرفني و مسئولان استقلال برگزار مي شود. در اين نشست در خصوص اينکه تمرينات سال آينده اين تيم در چه مکاني برگزار شود و همچنين محل برگزاري اردوهاي استقلال براي آماده سازي و ليست مازاد صحبت شود.
* تمرينات آبي پوشان براي فصل جديد از 28 خرداد در تهران آغاز مي شود. محل تمرين استقلال هنوز مشخص نيست.
شكوري: كاشاني به فكر من بود اما استقلاليها ...
مدافع استقلال گفت: خوشحالم که يک انسان مثل کاشاني در زمان مصدوميتم به خانهام آمد و اعلام کرد اگر ميخواهي شرايط عمل پايت را مهيا کنيم ولي باشگاه خودمان پول عملم را به زور پرداخت کرد.
هرچند که مسئولان باشگاه استقلال ليست بازيکنان مازاد اين تيم را براي فصل آينده به صورت رسمي اعلام نکردهاند اما شنيده ميشود جدايي چند بازيکن از اين تيم قطعي به نظر ميرسد.
هادي شکوري يکي از اين بازيکنان است که البته قراردادش با استقلال به پايان رسيده است.
شکوري در گفتوگو با فارس صحبتهايي انجام داده که در زير ميخوانيد:
* تصميمت براي فصل آينده چيست؟
در حال حاضر به هيچ چيزي فکر نميکنم و فقط به دنبال مطالباتم از استقلال هستم چون هيچ پولي از اين باشگاه دريافت نکردم.
* حتما شنيدهاي که کادر فني چند بازيکن را براي فصل آينده نميخواهد؟
نميدانم چه کسي اين ليست را اعلام کرده ولي خدا را شکر ميکنم که هادي شکوري زماني که به استقلال آمد عضو تيم ملي بود و از اين تيم بازيکن نشد. با جان و دل براي استقلال بازي کردم و خوشحالم که امروز هرکس در کوچه و خيابان مرا ميبيند ميگويد حلالت باشد هر پولي که گرفتي.
* چقدر از استقلال طلبکار هستي؟
236 ميليون طلبکار هستم و جالب است که نه حاشيهاي داشتم و نه صدايم درآمده و هميشه بهترين بازيها را انجام دادم.
* کسي از باشگاه استقلال با تو تماس نگرفته است؟
متأسفانه نه ولي اميدوارم آقايان شجاعت داشته باشند و حرفشان را بگويند. نميدانم ليستي که منتشر شده سليقه مظلومي بوده يا فتح الله زاده ولي شهامت داشته باشند و بگويند که به اين دليل به درد استقلال نميخوري. فوتبال حرفهاي است و اگر اين اتفاق بيفتد مطمئنا من گلهاي نخواهم کرد اما اميدوارم هر اتفاقي که ميافتد به سود استقلال باشد چون هواداران اين تيم گناه دارند.
*شنيدهاي که استقلاليها با چند مدافع صحبت کردهاند؟
به هر حال هميشه نقل و انتقالات همين حرفها را دارد ولي فکر ميکنم آدمهاي سودجويي هستند که رابطه خوبي با بازيکنان دارند. فقط خدا کند که آنها وجدان داشته باشند که بازيکنان مورد نظر خود را به استقلال ميآورند.
* منظورت چه کساني است؟
شايد اسم آنها دلال نباشد ولي در حال انتقال بازيکناني که دوست صميميشان هستند به استقلالاند و اين گونه بازيکن به تيم ميدهند.
* از چه تيمهايي پيشنهاد داري؟
دو پيشنهاد از قطر دارم و چند تيم ليگ برتري هم با من صحبت کردند. فکر ميکنم بعد از مصدوميت به اندازه کافي براي استقلال بازي کردم و حتي سال گذشته پايم را به خاطر اين تيم دادم. خوشحالم که يک انسان مثل حبيب کاشاني در زمان مصدوميتم به خانه من آمد و حتي اعلام کرد اگر ميخواهي شرايط عمل پايت را مهيا کنيم ولي باشگاه خودمان حتي پول عملم را به زور پرداخت کرد.
* صحبت خاصي نداري؟
فقط از مسئولان باشگاه توقع دارم حق زن و بچه و خانوادهام را به من بدهند چون با اين روند پرداختيها واقعا پولي از اين باشگاه نگرفتهام.
کد:http://www.varzesh3.com/
این پرویز گفته به حاجی اطمینانه کامل دارم که قلعه نویی رو نمیاره
خداییش قبول دارین بازیکنایه ما از بازیکنایه پرسپولیس سرتر بودن؟نداشتنه بازیکن بهونه بود.پرویز توانش بیشتر از این نیست....دایی تو دو سال دو تا قهرمانی برایه پرسپولیس اورد بضاعتشونم از ما کمتر بود.ولی باز جامو اوردن
بهترین بازیکنارم بیاریم این مظلومی نمیتونه تیمو قهرمان کنه(البته از بازیکن انتخاب کردنش همین الان همه چیز معلومه)
تو قسمته نظرهایه خبر انلاین یکی حرفه خوبی زده بود گفته بود:
اقایه مظلومی همین الان خودت استعفا بده و برو تا محبوب بمونی نذار وسطایه فصل با شعاره حیا کن از استقلال بری
خداييش نه !نقل قول:
خداییش قبول دارین بازیکنایه ما از بازیکنایه پرسپولیس سرتر بودن؟
پرسپوليس چيزي از استقلال كمتر نداشت ... انقد بازيكن تو خط مياني داشتن كه هميشه 4-5 نفر بيرون ميشستن مثل محمد پروين و منصوري و كريم باقري و تياگو و ...
تو خط دفاع هم كه اين همه بازيكن داشتن خيلي وقتا عليرضا محمد و شيري ميشستن بيرون ...
از لجاظ فوروارد هم كه عليرضا رضاي / هاشميان / نوروزي / آرفي براي تيمي با يه مهاجم خيلي زياد هم هستش...
من اين فصل هميشه ميگفتم چقدر پرسپوليس بازيكن زياد داره ... خصوصا تو خط مياني
+
خدا كنه كه قلعه نوعي نياد ... يعني سالي كه ناصر خان فوت كرده باشه اينا برن دشمن خونيش رو بيارن؟! تو روي خانواده ي حجازي فحش بدن از اين بهتره ...
دوستان كمي استقلالي باشيد ... نه بيگانه پرست
من اگه كسي مثل بهزاد غلامپورم تيم رو بگيره ( براي شوخي و مثال ميگم... ميدونم سر مربي نيستش ) و ببره دسته ي 2 ... بازم خيلي راضي ترم تا يه كسي مثل قلعه نويي بياد ...
به اين فكر كنيد كه چقدر پشت سر ناصر خان حرف زيادي زد ... يكم استقلالي باشيد ... اين آقا هنوز چند هفته نيست سرمربي سپاههاني بود كه هي پشت استقلال جبهه ميگرفت ...
قلعه نويي يادش رفته استادش كي بوده !! يادش رفته از كجا شروع كرد و به بزرگي ( در فوتبال نه انسانيت ! ) رسيد ...
ولی به نظر من برد رفت و برگشت دربی هم خودش کمتر از قهرمانی نیست :دینقل قول:
این پرویز گفته به حاجی اطمینانه کامل دارم که قلعه نویی رو نمیاره
خداییش قبول دارین بازیکنایه ما از بازیکنایه پرسپولیس سرتر بودن؟نداشتنه بازیکن بهونه بود.پرویز توانش بیشتر از این نیست....دایی تو دو سال دو تا قهرمانی برایه پرسپولیس اورد بضاعتشونم از ما کمتر بود.ولی باز جامو اوردن
بهترین بازیکنارم بیاریم این مظلومی نمیتونه تیمو قهرمان کنه(البته از بازیکن انتخاب کردنش همین الان همه چیز معلومه)
تو قسمته نظرهایه خبر انلاین یکی حرفه خوبی زده بود گفته بود:
اقایه مظلومی همین الان خودت استعفا بده و برو تا محبوب بمونی نذار وسطایه فصل با شعاره حیا کن از استقلال بری
ولی با این وجود آره قبول دارم مظلومی یه سری جاها ترس داره و درست تصمیم نمی گیره
بهش فرصت داده بشه هم بد نیست چون اول فصل یه سری مهره های کلیدی رو از دست داده بودیم و اون موقعی که مظلومی اومد وضع استقلال اصلا خوب نبود و اگه یه فصل دیگه باشه ممکنه خیلی بهتر نتیجه بگیره
تنها گزینه درستو حسابی جای اونم قلعه نویی هستش که ظاهرا میگن قرار نیست بیاد
بابا یه فرصتی باید بهش داد قلعه نویی کم تو جام قهرمانان استقلال رو تحقیر کرد ولی حالا بعد اینکه با سر استقلال استاد شد با سپاهان کولاک کرد مظلومی هم همینطوره امسال استقلال خوب نتیجه میگیره چون هم فرصت دارن و هم تجربه فصل
درسته که اول فصل اوضاع خیلی جالبی نداشتیم ولی با خرید بازیکنایی مثل مبعلی و میلاد و حوار نمی تونیم بگیم که نقل و انتقالات بدی رو داشتیم .
برد رفت و برگشت توی داربی خیلی شیرین بود . واقعا چسبید
همچنین دوم شدن توی لیگ نتیجه بدی نبود ولی حذف از جام حذفی مقابل ملوان ده نفره . عوض کردن بردهای متوالی با باخت یا مساوی و ... نقطه ضعف پرویز هست به نظرم .
مظلومی مرد روزهای سخت و حساس نیست . کنترل نیمکت رو نداره و تعویض های عجیب هم بعضا ازش سر می زنه .
به نظرم اگر بخواهیم فقط از بعد فنی بگیم بهترین انتخاب استقلال توی چند سال اخیر و شاید سالهای بعد امبر قلعه نویی باشه . در حال حاضر اگر قرار باشه کسی به جز قلعه نویی مربی باشه . من این پرویز رو به صمد و امثال اون ترجیح می دم .
هر چند از امیر هم کم ناراحت نیستیم
ولی من نظرم کاملا در مورده بازیکنا مخالفه شماستنقل قول:
از گلر شروع میکنیم.رحمان احمدی و علیرضا حقیقی در مقابله محمدی و طالبلو
مدافعاشون نور محمدی و اقا زمانیو محمد و ابراهیم شکوری و شیری در مقابل امیر حسین صادقی.هادی شکوری.بیژن کوشکی.حنیف عمرانزاده.پژمان منتظری
هافبکاشون پروین.فشنگچی.زارع.نوری.تیاگ و.علی عسگر در مقابله اشوبی مبعلی جباری هوار امیر ابادی(تو هافبکا تقریبا متعادل بودیم)
مهاجما هم نوروزی هاشمیان ارفی در مقابله برهانی سیدصالخی فرهاد مجیدی شریفات میداوودی
واقعا بازیکنایه قویتری نسبت به پرسپولیس داشتیم ولی بالاخره اونیکه نتیجه گرفتو مقام اورد پرسپولیس بود نه ما اینم بر میگرده به سرمربیه تیم
سرمربیه تیمه ما نایب قهرمانی براش افتخاره ولی برایه ما استقلالیا قهرمانی فقط افتخاره
تا چند سال پیش هم پر افتخارترین تیمه اسیا بودیم با 2 قهرمانی و هم پر افتخارترین تیمه جام حذفی که اسیارو چند سالی میشه که از دست دادیم حذفی هم امسال با پرسپولیس شریک شدیم
برایه ما فقط موفقیته استقلال مهمه نه چیزه دیگه حالا با هرکی میخواد باشه.اون ادما باید یه وسیله ای باشن برایه موفقیته استقلال.منم دله خوشی از قلعه نویی ندارم هنوز دستایه مشت کردشو بعد از بردنه استقلال تو اصفهان یادم نرفته...یا اعتراضایی که به داورا میکرد(به اون شدت)بازی هایی که جلو استقلال داشت.....
ناصر خان واسه همه ی استقلالیها خیلی ارزش داره ولی مظلومی به نظر نمیرسه برایه ما قهرمانی بیاره.حالا نباید زود قضاوت کرد ولی نشون داده مرده بازیهایه سخت نیست(تو همین نقل و انتقالات هم یه چیزایی نشون داده)
اگه قلعه نویی نبود ما این دو تا قهرمانی هم تو این 10 سال نداشتیم
امسال که خبری از قلعه نویی نیست با مظلومی کارمونو شروع میکنیم...خوده من تو صفخه هایه قبل به شدت از مظلومی حمایت کردم ولی وقتی امروز دیدم پرسپولیس با دایی بالاخره یه جام گرفت ولی مظلومی 3 تا جامارو از دست داد چون فقط هدفش این بود تو بازیها نبازه بازیهایی که میتونستیم ببریم حمله نمیکرد...جلو 90 هزار تماشاگر نتونست 3تا به النصر بزنه چون نیمه اولو محتاط بازی کردو نیمه اولو از دست دادیم....خیلی از بازیها اینطوری شد...ما پتانسیلشو داشتیم ولی......
نمی دونم چرا باید ویژگی های بد خودمون رو نگه داریم ؟؟؟
درسته مظلومی هیچ جامی نگرفت برای استقلال اما میشه بهش کمی حق داد، چند تا از بازیکناش رفتن؟ شالوده ی تیم حفظ شد؟؟
مظلومی تجربه ی اولش بود، فکرش رو بکنین خودش می گفت از چند هفته قبل از بازی با پیروزی به فکر اون بازی بوده!
یعنی به نظر شما دایی هم همچین فکری داشته؟؟ عمرا!
توی آسیا هم نمیشه مظلومی رو مقصر 100% دونست، خودتونم دیدید در بازی توی چه دقیقه هایی گل خورد! من مطمئنم این تیم پتانسیل 1/8 رو حداقل داشت... با همون کادر فنی
تجربه های امسال نشون داد موفقیت یک تیم خیلی هم به بازیکنا بستگی نداره!
فولاد چند تا بازیکن معروف داشت؟ مس به جز ادینیو؟ حالا کل بازیکنای تاپ این تیم و تیم های پایین در مقابل استیل آذین قرار بدین؟ چه نسبتی بدست میاد؟!
قلعه نویی هم بهتره این فصل نیاد که نمیاد! باید به مظلومی فرصت داد، بهتره ببینیم فصل بعد چیکار میکنه اگه فتح الله زاده بازیکناش رو بگیره و تیم امید خوبی درست کنن مطمئنم اگه روی هم قلعه نویی بیاد و مظلومی بره موفقیت های قلعه نویی زیر سایه ی مظلومی قرار میگیره!
موفق باشید
سیدمهدی رحمتی و محمد نصرتی به تیم فوتبال استقلال پیوستند
دروازهبان تیم فوتبال سپاهان و مدافع فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی به تیم استقلال تهران پیوستند. به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی که در سالهای اخیر به عنوان دروازه بان شماره یک تیم ملی فوتبال کشورمان از دروازه تیم سپاهان اصفهان محافظت می کرد، صبح امروز شنبه با عقد قراردادی دو ساله به تیم فوتبال استقلال پیوست. رحمتی پیش از این در نشست هایی با علی فتح الله زاده شرایط حضورش در استقلال را بررسی کرده بود. قرارداد رحمتی با استقلال دو ساله است.
از سوی دیگر محمد نصرتی مدافع ملی پوش تیم فوتبال تراکتورسازی نیز که هفته گذشته مذاکراتی را با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده بود، امروز شنبه با عقد قراردادی یکساله به تیم آبی پوش تهرانی پیوست. قبل از این جاسم کرار از تیم تراکتورسازی به استقلال پیوسته بود.
هافبکاشون که یولن. فقط نوری خوبه. هافبکای ما بازیکنای بهترین ذاتن ولی امسال در حد خودشن نبودن.نقل قول:
هافبکاشون پروین.فشنگچی.زارع.نوری.تیاگ و.علی عسگر در مقابله اشوبی مبعلی جباری هوار امیر ابادی(تو هافبکا تقریبا متعادل بودیم)
بازیس دادن به رحمتی تو بازیایی که باید میبردیم رو اعصاب من بود. خیـــــــــــــــلی ترسو ئه مظلومی. البته شاید چون سال اولش بود این طوری بود.نقل قول:
امسال که خبری از قلعه نویی نیست با مظلومی کارمونو شروع میکنیم...خوده من تو صفخه هایه قبل به شدت از مظلومی حمایت کردم ولی وقتی امروز دیدم پرسپولیس با دایی بالاخره یه جام گرفت ولی مظلومی 3 تا جامارو از دست داد چون فقط هدفش این بود تو بازیها نبازه بازیهایی که میتونستیم ببریم حمله نمیکرد...جلو 90 هزار تماشاگر نتونست 3تا به النصر بزنه چون نیمه اولو محتاط بازی کردو نیمه اولو از دست دادیم....خیلی از بازیها اینطوری شد...ما پتانسیلشو داشتیم ولی......
واقعاَ تیم رو هوا بود اول فصل با این وضعیت دابل کردن داربی و دومی واقعاَ خوببود انصافن. حالا اگه قلعه نویی هم بیاد قهرمانی تضمین نیست. در ثانی قلعه نویی هر جا میره کلی بازیکن توپ با خودش میبره که دلیل اصلیه قهرمانیاشه. 3 فصل پیش تیم ما عجیب قدر بود.نقل قول:
سرمربیه تیمه ما نایب قهرمانی براش افتخاره ولی برایه ما استقلالیا قهرمانی فقط افتخاره
فهرست خريد و مازاد بازيكنان استقلال امروز اعلام مي شود
فهرست خريد و مازاد بازيکنان تيم فوتبال استقلال عصر امروز پس از جلسه کادر فني با علي فتح الله زاده بطور رسمي اعلام مي شود.
به گزارش ایرنا، به نقل از يک منبع آگاه در باشگاه استقلال، در حالي که فصل نقل و انتقالات از امروز به صورت رسمي آغاز شده است، اين باشگاه پس از جلسه کادر فني و علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه آبي پوشان، نام بازيکناني را که با آنها براي سال آينده به توافق رسيده است اعلام مي کند.
گفته مي شود استقلال با کرار جاسم به توافق کامل رسيده است و به جز او، نام سه بازيکن ديگر هم امروز رسانه اي مي شود.
ابوذر رحيمي، سيد مهدي رحمتي، فرشيد طالبي، محمد نصرتي، سياوش اکبرپور و آندرانيک تيموريان از جمله بازيکناني هستند که استقلال در روزهاي اخير با آنها مذاکره کرده است.
علاوه بر اين نام بازيکناني که باشگاه استقلال با آنها قطع همکاري مي کند هم قرار است منتشر شود.
بر اساس اخبار غير رسمي کيانوش رحمتي، وحيد طالب لو، بيژن کوشکي و اميرحسين صادقي از بازيکنان مازاد استقلال هستند.
نظريجويباري:سعي ميكنيم 6 نفر از 7 بازيكن درخواستي مظلومي را بگيريم
معاون باشگاه استقلال گفت: تلاش ميکنيم از 7 بازيکني که مظلومي درخواست کرده 6 نفر را جذب کنيم.
علي نظري جويباري پس از پايان جلسه امروز کادرفني با مديريت باشگاه استقلال اظهار داشت: جلسه امروز در مورد مسائل فني بود. مظلومي نام 7 بازيکن را داده که سعي مي کنيم 6 بازيکن را جذب کنيم.
وي در مورد اينکه گفته مي شود استقلال با مهدي رحمتي قرارداد دو ساله امضا کرده است، گفت: هنوز قراردادي امضا نشده و عصر امروز تکليف اين موضوع روشن مي شود. امروز ساعت 18 جلسه ديگري در باشگاه داريم.
مبلغ ناچيزي از باشگاه گرفتميوسفي: ضعيفترين بازيكن استقلال هم پيشنهاد دارد
هافبک استقلال گفت: ضعيفترين بازيکن استقلال هم از تيمهاي ديگر پيشنهاد دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن يوسفي که براي گرفتن طلب خود به باشگاه استقلال مراجعه کرده بود در مورد وضعيت خود براي فصل آينده گفت: حضورم در باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد نيست بلکه براي گرفتن طلبم در باشگاه حاضر شدم.
وي در پاسخ به اين سوال که چه ميزان پول از باشگاه طلب دارد، گفت: بايد بگويم کل مبلغم مانده و مبلغ ناچيزي از استقلال گرفته ام. من اول بايد تسويه و بعد تکليفم براي فصل بعد روشن کنم.
يوسفي در جواب به اين پرسش که پيشنهادي از تيم هاي ديگر دارد، اظهار داشت: ضعيف ترين بازيکن استقلال هم از تيم هاي ديگر پيشنهاد دارد. دوست دارم در استقلال بمانم اما براي ماندن شرايطي دارم که اگر مهيا شود مي مانم.
به گزارش فارس، از ديگر بازيکناني که امروز در باشگاه استقلال حاضر شد، جواد شيرزاد بود. اين بازيکن که با استقلال قرارداد دارد براي گرفتن طلب خود به باشگاه مراجعه کرده بود. وي دقايقي هم با منصور پورحيدري بابت مطالباتش صحبت کرد.
کد:http://www.varzesh3.com
اگه بتونیم سه چهار تا قلعه نوعی تربیت کنیم (از نوع باشخصیت و انسان صفت) دیگه امثال قلعه نوعی حوس نمی کنن با احساسات ما بازی کنن ، یک روز قهرمانی بیارن یک روز از تیم برن و تمام ساخته های خودشون و دیگران رو نابود کنن:
امثال از مظلومی حمایت می کنیم اگه نتیجه گرفت که بهتر اگرم نتیجه نگرفت (فدای سرش ) سال بعد تیم رو میدیم دست داش علی منصوریان بازهم اگه نتیجه نگرفت تیم رو میدیم دست مرفاوی با تجربه شده ، خوبی این کار می دونید چیه؟
الان هرکی قلدر و قالتاق باشه می تونه تو تیم نتیجه بگیره و امثال مرفاوی و مظلومی و منصوریان 90 درصد فکرشون به حاشیه های اطراف تیمه و نمی تونن از تمام پتانسیل خودشون استفاده کنن ولی وقتی تیم صاحب شخصیت و جایگاه درست و حسابی شد ، مربی با خیال راحت میشینه روی نیمکت نگرانی جز کار فنی نداره.
بعد هم دیگه هیچکدومشون نیمتونن برای استقلال ادا اتوار در بیارن چون همیشه چند تا مربی تراز اول وجود داره که استقلال بتونه روشون حساب کنه (البته این موضوع نیاز به زمان داره)
ولی اگه امسال قلعه نوعی بیاد تا آخر عمر دیگه هیچ مربی تو استقلال نتیجه نمی گیره و همیشه باید دست به دامن قلعه نوعی باشیم تا یکسال مارو قهرمان کنه و سال بعد تیم نابود کنه چون کسی بجز اون نباید تو استقلال نتیجه بگیره.
بخدا قهرمان شدن اونقدرها هم ارزش نداره که از بی شخصیتی و پست بودن مربی تیممون چشم پوشی کنیم.
یادمون نره اسطورمون کی بود و دلیل محبوبیت بی حد و مرزش چی بود.
خوب همین قلعه نویی نتیجه زحمات فتح الله زاده هست که فرستادش آلمان و ازش یه مربی کار آمد ساخت در مورد بقیه هم باید همینجور بشه
آخرين وضعيت رحمتي، مجيدي و نقلوانتقالات استقلال
سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه اگر مظلومي در هفتههاي اول نتيجه نگيرد چه تصميمي اتخاذ ميکند گفت: ملاک براي من 5-6 هفته نيست و تا نيمفصل صبر ميکنيم.
علي فتحاللهزاده در جمع خبرنگاران در محل باشگاه استقلال در خصوص امضاي قرارداد با علي حمودي گفت: امروز با اين بازيکن قرارداد بستيم. براي اينکه در نقل و انتقالات به اهداف خود برسيم مدام جلسه داريم و شبها ساعت 2 به خانه ميروم. اگر زودتر بروم تعجب ميکنند.
وي درباره اينکه آيا آندره لوييز در استقلال ميماند يا نه اظهار داشت: با مديربرنامههاي او امروز صحبت کرديم. لوييز اگر بخواهد ميماند اما اگر برود به نفعش است.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد روند مذاکرات با مهدي رحمتي گفت: مدير برنامههاي او امروز به باشگاه آمد و با او صحبت کرديم. با محمدي و طالب لو هم در حال صحبت هستيم. بازيکن زياد داريم و بايد در آينده چه نتايجي حاصل ميشود.
وي درباره اينکه مذاکره با آندرانيک تيموريان به کجا رسيد گفت: با او در حال مذاکرهايم. اگر با بازيکنان داخلي نتوانيم توافقي حاصل کنيم بازيکن خوب خارجي جذب ميکنيم. سال گذشته ما براي جذب بازيکن خوب خارجي وقت نداشتيم. هواداران ميدانند که فتح الله زاده اگر قول بازيکن خوب بدهد آن را عملي ميکند.
فتح الله زاده در ادامه گفت وگو با خبرنگاران در خصوص نگراني هواداران بابت جدايي فرهاد مجيدي عنوان کرد: نگراني وجود ندارد. فرهاد با استقلال قرارداد دارد من با هيچ کس يک ساله قرارداد امضا نميکنم.
وي در مورد ليست مازاد گفت: فوتبال حرفهاي است. اگر بازيکني به سيستم ما نخورد ميگوييم او را نميخواهيم.
سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که از مظلومي براي فصل آينده چه انتظاري دارد گفت: از مظلومي فقط قهرماني ميخواهم.
فتحاللهزاده درباره اينکه اگر مظلومي در هفتههاي اول نتيجه نگيرد چه تصميمي اتخاذ ميکند اظهار داشت: ملاک براي من 5-6 هفته نيست و تا نيم فصل صبر ميکنم.
سرپرست باشگاه استقلال درباره ضيافت ناهار روز گذشته با امير قلعهنويي گفت: ما با هم جوجه کباب خورديم و راجع به همه چيز صحبت کرديم.
وي درباره اينکه آيا از قلعه نويي خواست تا به استقلال بازگردد گفت: وقتي من با پرويز مظلومي قرارداد دارم چنين تعارفي بي معناست و چرا بايد اين تعارف را بزنم.
فتح الله زاده که قصد رفتن به دفتر علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني را داشت در مورد مشکلات مالي باشگاه استقلال اظهار داشت: من مرد روزهاي سخت هستم. پول نباشد، هستم؛ بازيکن نباشد، هستم اما به هر حال بازيکن اگر بداند پول نيست معطل نميکند و من مجبورم از جيبم خرج کنم.
وي در پايان در مورد اينکه آيا مظلومي با گردآوري ستارهها از شرايط استقلال راضي است گفت: خدا به مظلومي خير دهد که همه ستاره ها را جمع کرده است. من هم اگر مربي بودم از حضور چنين بازيکناني راضي بودم. ما امسال نميخواهيم جام از دست بدهيم و در آسيا هم ميخواهيم در جمع چهار تيم باشيم.
فتح الله در حالي پس از پايان صحبت با خبرنگاران راهي سازمان تربيت بدني شد که فرزاد آشوبي، اميد روانخواه و حنيف عمرانزاده در باشگاه استقلال حضور داشتند.
فتحاللهزاده من را دوست داردعمرانزاده: صددرصد در استقلال ميمانم
مدافع استقلال گفت: صددرصد در اين تيم ميمانم.
حنيف عمران زاده پس از خارج شدن از باشگاه استقلال گفت: من براي گرفتن مطالباتم به باشگاه آمدم. از زمان واعظ آشتياني طلب دارم که با 30درصد امسال 200 ميليون تومان ميشود.
وي افزود: با استقلال قرارداد ندارم ولي براي ماندن با مسئولان به توافق رسيدم. به کادر فني قول دادم ميمانم اما اول بايد طلبم را بدهند سپس قراردادم را تمديد کنند.
عمرانزاده درباره از دست دادن تيم ملي گفت: اول فصل گذشته در تيم ملي بودم اما اکنون هم دير نيست. سه سال تا جام جهاني فرصت است.
وي درباره اينکه در استقلال افت کرده است، اظهار داشت: بحث افت نيست. همه بازيکنان خسته ميشوند ما شرايط مثل اروپاييها نداريم که هر سه روز يک بار بازي کنيم. از دقيقه 60 به بعد بدنهايمان تحليل ميشود و ما در برخي مسابقات با غيرت بازي ميکردم. از فردا با فرهاد چيذري به تمرينات بدنسازي ميپردازم.
عمرانزاده همچنين با تاکيد بر اينکه صددرصد در استقلال ميمانم، گفت: تا تسويه حساب نکنم نميتوانم قرارداد سال جديدم را ثبت کنم. باتوجه به اينکه فتحاللهزاده من را دوست دارد، من براي تمديد قرارداد براي يک سال با باشگاه توافق کردم.
از بين رحمتي، گردان و محمدي يکي را ميخواهيممظلومي: حسيني و تيموريان را ميخواهيم؛ لوييز در فهرست مازاد است
سرمربي استقلال گفت: بازيکن تيم گسترش فولاد را ميخواهم اما لوييز را نميخواهم.
پرويز مظلومي در جمع خبرنگاران در مورد آندره لوييز اظهار داشت: لوييز خودش دوست دارد در استقلال بماند ولي در ليست مازاد ما قرار گرفته و به جاي او علي حمودي را گرفتيم.
وي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات که همه در تعطيلات هستند ما در باشگاه و مشغول کار هستيم.
اين مربي از مذاکره باشگاه استقلال با ميثم حسيني دفاع چپ گسترش فولاد خبر داد و گفت : به دنبال جذب اين بازيکن هستيم و مذاکراتي هم با او داشتيم.
مظلومي در مورد اينکه وي به غير از ستاره ها به دنبال بازيکنان ديگري هم هست، گفت: چرا فکر مي کنيد فقط ستاره ها را مي خواهيم؟ بودجه نداريم که فقط ستاره جذب کنيم.
وي تاکيد کرد که به دنبال جذب آندرانيک تيموريان هم هستند.
مظلومي امروز همچنين در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال بر انتخاب يکي از سه دروازه بان به نام هاي رحمتي، محمدي و گردان تاکيد کرده است.
پ.ن
چه بازیکنه قدری داریم میگیریم :دی میثم حسینی....با محمد نصرتیو رحیمی جنسمون جور میشه
حمودي با استقلال قرارداد 2 ساله بست
بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال فولاد خوزستان با استقلال قرارداد 2 ساله امضا کرد.
علي حمودي امروز با حضور در باشگاه استقلال پس از انجام مذاکرات نهايي با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قرارداد داخلي 2 ساله با اين باشگاه امضا کرد.
علي اميري معاون باشگاه استقلال اين خبر را اعلام کرد.
بيكزاده: در ليست مظلومي هستم اما حضورم در استقلال قطعي نيست
هافبک فصل گذشته سپاهان گفت: براي حضور در استقلال صحبتهايي انجام دادم اما فعلا چيزي قطعي نيست.
هاشم بيک زاده که امروز براي دومين روز پياپي در باشگاه استقلال حاضر شده بود پس از خروج از باشگاه گفت: براي فصل آينده بازيکن آزاد هستم و قراردادي با سپاهان ندارم.
وي در پاسخ به اين سؤال که احتمال حضورت در استقلال وجود دارد يا خير گفت: در ليست مظلومي هستم اما تا چيزي نهايي نشود نميتوانم در اين مورد صحبت کنم. براي حضور در استقلال صحبتهايي انجام دادم اما فعلا چيزي قطعي نيست.
این خبر هم قابل توجه کسانی که استقلالو داداشه تربیت بدنی خطاب کردنو به فتح الله زاده تهمت زدن
خريد جديد استقلال 6 جلسه محروم شد
خريد جديد تيم فوتبال استقلال در فصل 90-91 به دليل تخلف در بازي تراکتورسازي و صباي قم 6 جلسه با محروميت روبهرو شد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، به دليل تخلفات رخ داده در ديدار صباي قم و سايپاي البرز با تراکتورسازي تبريز در هفته هاي سي دوم و سي و سوم ليگ حرفه اي در تاريخ هاي 11و 25 ارديبهشت کميته انضباطي راي خود را به شرح زير صادر کرد.
تيم تراکتورسازي به دليل تخلف تماشاگرانش به برگزاري 3 ديدار خانگي بدون تماشاگر در فصل 91-90 محروم و به پرداخت 150 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
همچنين نادر باقري مربي تيم تراکتورسازي به دو جلسه محروميت و با احتساب دستور موقت، به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
به دليل تخلفات جاسم کرار، وي به 6 جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه محروم شد و با احتساب محروميت ناشي از دستور موقت به پرداخت مبلغ 15 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد.
کميته انضباطي در خصوص محمد نصرتي و به دليل تخلفي که در ديدار تيمش مقابل سايپا البرز انجام داد به تذکر کتبي اکتفا کرد. لازم به ذکر است، علي عليزاده بازيکن تيم تراکتورسازي تبريز به دليل تخلفات انضباطي به توبيخ کتبي و پرداخت مبلغ 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. همچنين عليزاده نماينده هيات فوتبال استان آذربايجان شرقي،خاکسار مسئول حراست هيات استان آذربايجان شرقي و مهدي بقايي متصدي حمل برانکارد، از حضور در جلسه کميته انضباطي خودداري کرده اند ،بر همين اساس اين پرونده هنوز در دست رسيدگي است و راي در خصوص آن متعاقبا اعلام مي شود.
پ.نکد:http://www.varzesh3.com/
واقعا خیلی جالبه بعضیا جوری حرف(بهتره بگیم تهمت)میزنن که انگار همه وقایع که اتفاق افتادرو با چشماشون دیدن.میگفتن چرا فدراسیون به تراکتور گفته کرار منشوریه ولی به استقلال نگفته.حالا گیریم اینطوری باشه....به نفعه تراکتور بود یا استقلال؟مگه دروغ گفته بود؟
به طور واضح هم دلیله خریدایه متوسطو گفتن که پول نداریم ستاره بگیریم....خوشحالم حداقل خیلیا خیلی حرفارو نمیتونن بزنن
خدارو شکر
این خریدایه ما هم داره میترکونه ها :دی البته خودمونو
کلي بمبافکن گرفتيمفتحاللهزاده: جاسم كرار ميتواند به كميته استيناف شكايت كند
سرپرست باشگاه استقلال گفت: جاسم کرار بابت راي کميته انضباطي ميتواند به کميته استيناف شکايت کند.
علي فتح الله زاده درباره راي کميته انضباطي مبني بر 6 جلسه محروميت جاسم کرار به دليل تخلف در بازي تراکتورسازي و صباي قم اظهار داشت: درست است که جاسم کرار يکي از بمب هاي ما بود اما اين قدر بمب افکن گرفتيم که جاي نگراني نيست. از اين راي ناراحت نيستم اما خود جاسم کرار مي تواند به کميته استيناف شکايت کند.
وي در مورد اينکه گفته مي شود با مهدي رحمتي براي رقم قرارداد اختلاف نظر دارند، گفت: فعلا بايد مذاکرات ادامه پيدا کند. براي يکي شدن نظرات بايد با هم مذاکره داشته باشيم. فکر نمي کنم امشب تکليف اين موضوع روشن شود.
فتح الله زاده تاکيد کرد: فقط 6 بازيکن ليگ برتري مي توانيم بگيريم که تاکنون دو بازيکن گرفته ايم و مابقي را هم مي خواهيم با فراغ بال انتخاب کنيم.
پ.نکد:http://www.varzesh3.com
در راس اخبار قرار گرفتیم :دی هر 2 دقیقه یه خبر جدید :دی
با توجه به حرفایه حاجی فقط حمودیو جاسم کرار خریده قطعیه و بقیه در حده حرف بوده خدارو شکر
خب تا حالا که این دو نا خرید بد نبوده . حمودی دفاع راست خوبیه زمانی که توی مس بود بازیهاش رو زیر نظر داشتم . خیلی خوب بود .
کرار هم که فعلا 6 جلسه محرومه . از یه لحاظ خوبه . یه کمی با جو اشنا بشه!:31:
در مورد این دفاع چپ گسترش فولاد من بازی ازش ندیدم . اگه کسی در موردش می دونه بگه . بلاخره برای دفاع چپ باید سری به همون لیگ 1 می زدن.
این رحیمی هم بهتر ردش کردند با اینکه بازیکن خوبیه ولی بازیکنی که بخواد همون اول کاری به خاطر پاس نشدن چکش سرو و صدا کنه بهتر بره.
اگه رحمتی و اندو هم بگیرن و حتی ادینیو دیگه حاجی بمب ها رو رسما ترکونده !
قهرمان شدیم رفت!:31:
قهرماني با تاخير استقلال در ليگ برتر دهم
سايت رسمي باشگاه استقلال پس از گذشت 23 روز از پايان ليگ دهم با اعلام 7 اشتباه داوري، استقلال را قهرمان واقعي ليگ دانست.
در مطلب سايت باشگاه استقلال آمده است: نگاه اجمالي و مجدد به کارشناسي داوري طي 34 هفته مسابقات استقلال در ليگبرتر نشان ميدهد 7 اشتباه وحشتناک عليه استقلال رخ داد که هرکدام ميتوانست در تعيين قهرمان ليگ تأثيرگذار باشد. تمامي موارد ذيل در برنامه 90 به نمايش درآمد و مورد تأييد کارشناس مربوطه نيز قرار گرفت.
1- در بازي دو تيم استقلال و صبا در هفته دهم، حمدينژاد مدافع چپ اين تيم بايد از بازي اخراج ميشد (محمد فنايي- کارشناس داوري /90) اين بازي يک بر يک به اتمام رسيد.
2- در بازي دو تيم فوتبال استقلال و تراکتورسازي در هفته دوازدهم پنالتي گل شده تيم تراکتورسازي بايد تکرار ميشد. (حسين نجاتي- کارشناس داوري /90) اين بازي يک بر يک به اتمام رسيد.
3- در بازي دو تيم استقلال و فولاد در هفته نوزدهم خطاي پنالتي اعلام شده به سود فولاد به اشتباه اعلام گرديد. (ابراهيم ميرزابيگي- کارشناس داوري /90) فولاد با اشتباه ياد شده به گل اول خود و در نهايت به برتري رسيد.
4- در بازي دو تيم استقلال و سپاهان در هفته 24 خطاي پنالتي به سود استقلال اعلام نشد و يک بازيکن سپاهان اخراج نشد! (نادر جعفري- کارشناس داوري /90) اين بازي يک بر يک به اتمام رسيد.
5- در هفته 26 در بازي دو تيم استقلال و سايپا خطاي مسلم پنالتي مدافعان سايپا روي اسماعيل شريفات اعلام نشد! (محمد فنايي- کارشناس داوري /90) اين بازي مساوي تمام شد.
6- در هفته 29 در بازي دو تيم استقلال و تراکتورسازي گل اول تيم تبريزي با خطا به ثمر رسيد و مردود بود. (محمد فنايي- کارشناس داوري /90) اين بازي با برتري تراکتورسازي به اتمام رسيد.
7 - در هفته 32 در بازي دو تيم استقلال و شاهين بوشهر گل سالم اميرحسين صادقي به اشتباه مردود اعلام شد. ضمن آنکه خطاي فاحش پنالتي بر روي سيدصالحي از چشم داور پنهان ماند (محمد فنايي - کارشناس داوري /90) اين بازي با نتيجه مساوي بدون گل به اتمام رسيد.
اين اشتباهات سهوي داوري گوشهاي از واقعيات امسال فوتبال ايران بود که عليه باشگاه استقلال به وقوع پيوست. حتي اگر يکي از اين اشتباهات رخ نميداد شايد نام قهرمان ليگ دهم عوض ميشد، اشتباهات داوري جزو لاينفک يک مسابقه فوتبال است اما موارد فوق تصديق ميکند تا چه اندازهاي طي يک فصل تيم استقلال از اشتباهات داوري متضرر شد.
این حرکته سایته باشگاه زیاد جالب نبود.....خوب چند جا هم داوری به نفعمون شد
البته منظورشون این بوده که اگر یکی از این اشتباهات نمی افتاد استقلال قهرمان میشد
مثه این که عابدینی رو دادن رفته. درسته؟
عجب اشتباهی.:13:
راستی این وعده ها چرا عملی نمیشه؟نقل قول:
برداشتتون اشتباه هست و قصد دهن کجی و .... هم مد نظر نبوده ، در حال هماهنگی هستیم و به زودی یا نام تاپیک پرسپولیس هم میشه قرمز پوشان پایتخت یا نام تاپیک استقلال ویرایش میشه و به حالت اولش بر میگرده .
اره دادنش تراکتور
رحیمی هم مثله اینکه میخواد بره داماش کلا کنسل شده استقلال اومدنش
حمودی هم میگن یه سال با فولاد قرارداد داره هنوز.درسته؟
این کرار موقعی که توی تراکتور بود داور رو هم می زد 3-4 جلسه محروم میشد حالا که اومده استقلال تازه یادشون افتاده که باید اونو بیشتر محروم کنن!
کلا این کمیته انضباطی کارای عجیب زیاد انجام میده که به نظر می رسه بعضی هاش اصلا به صورت خود جوش نباشه : دی
امسال يه حركت خيلي خوبي كه تو نقل و انتقالات انجام دادن همين آوردن حوار مولا بودش ...
من بعد از اون بازي هايي كه تو پرسپوليس داشت اصلا فكر نميكردم كه بتونه خوب كار كنه و ميگفتم حتما مثل بازي هاش تو پرسپوليس خوب نخواهد بود.
اما واقعا خيلي هوش بالايي داره ... تو اين بازي ها من دقت كردم شعور فوتبالي خوبي داره ... ميدونه كجا بايد باشه ... كجا پاس بده و چه كاري انجام بده ...
+
ولي در مورد كرار اينو بگم كه بازيكن خوبيه از لحاظ تكنيك ... اما مشكل بزرگش پاس ندادنش هست و يه موضوع ديگه كه فكر نميكنم اصلا استقلال با وجود بازيكنايي مثل جباري و مبعلي و حوار و شريفات كه هافبك هاي نفوذي به حساب ميان نيازي نداشت به اين بازيكن ... از لحاظ بازي سازي كه مبعلي و جباري خيلي بهترين ... تكنيك كه حوار هم چيزي كم نداره نسبت بهش و از لحاظ سرعت هم شريفات بازيكن خوب بايد باشه.
امير قلعهنويي سرمربي تراكتورسازي تبريز شد
امير قلعهنويي سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز شد.
يک منبع موثق در باشگاه تراکتورسازي که نخواست نامش فاش شود امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز با تاييد اين خبر گفت: امير قلعه نويي امروز با مسئولان تيم تراکتورسازي براي هدايت اين تيم در فصل 91-90 به توافق رسيده و قرار داد يک ساله منعقد کرد.
وي بدون ذکر مبلغ قرارداد وي گفت: اگر قلعه نويي موجب کسب قهرماني يا صعود تراکتورسازي به آسيا شود 25 درصد به مبلغ قراردادش بابت پاداش افزوده خواهد شد.
وي همچنين از توافق اين باشگاه با يک اسپانسر جديد خبر داد.
اين منبع آگاه همچنين از احتمال تغييرات مديريتي اين باشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در 24 ساعت آينده شايد در راس مديريتي اين باشگاه نيز شاهد تغييراتي باشيم.
تيم تراکتور سازي در ليگ برتر با کسب عنوان پنجمي از راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا بازماند.
مربي سه فصل گذشته اين تيم فراز کمالوند بود.
منبع: ورزش 3
قلعه نویی 1 ساله بسته.قرارداده مظلومی هم امسال تمومه.اکثر بازیکنا هم دارن 2 ساله قرارداد میبندن.....
اگه قلعه نویی ساله دیگه بیاد استقلال باز امکانه اینکه تیمو جارو کنه بره خیلی زیاده
قرارداد حمودي با استقلال در هيات فوتبال ثبت شد
قرارداد دو ساله علي حمودي با استقلال به ثبت رسمي رسيد.
علي حمودي که يکي از خريدهاي جديد استقلال براي فصل يازدهم است، امروز با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد دوساله خود را ثبت کرد.
وي به همراه علي اميري معاون باشگاه استقلال در هيات فوتبال حاضر شده بود.
استقلال با جاسم کرار و محمد نصرتي هم قرارداد داخلي امضا کرده است.
70 درصد از باشگاه طلب دارمرحمتي: به هر قيمتي در استقلال نميمانم
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: اين تيم را دوست دارم اما به هر قيمتي نميمانم.
کيانوش رحمتي در مورد وضعتيش براي فصل آينده در استقلال اظهار داشت: فعلا در شمال هستم و استراحت مي کنم. من يک سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و تا جايي که با باشگاه در تماس بوده ام مشکلي براي ادامه همکاري در فصل بعد نيست.
وي در خصوص شايعات و تناقض گويي ها نسبت به ماندن برخي از بازيکنان استقلال در اين تيم عنوان کرد: هميشه بايد در فصل نقل و انتقالات اخبارهاي براي هيجان دادن مطرح مي شود. خودم که با باشگاه در تماس هستم اصلا قضايا آن طور که در بيرون مي شنوم نيست، اما در اين فوتبال امکان اتفاق افتادن هر چيزي هست.
رحمتي در مورد اينکه گفته مي شود باشگاه استقلال از بين او و فرزاد آشوبي يکي را انتخاب مي کند، گفت: من هم اين را شنيدم، اما احساس مي کنم چنين خبرهايي نباشد. در کل به مال و جايگاه دنيا دل بسته نيستم. از بچگي اين تيم را دوست داشتم و در هر تيمي ديگري غير از استقلال هم که بودم هميشه دعايم اين بود که استقلال برنده شود اما اين طور هم نيست که بر هر قيمتي بخواهم بمانم. اگر مرا بخواهند با جان و دل مي مانم و اگر هم نخواهند بدون اينکه ناراحت شوم و بخواهم مصاحبه اي کنم مي روم.
کيانوش رحمتي در ادامه به طلبي که از باشگاه استقلال دارد اشاره کرد و گفت: مي خواستم امروز براي گرفتن طلبم به تهران بيايم که متوجه شدم فتح الله زاده ايران نيست. از دو فصل قبل 40 درصد و از اين فصل 30 درصد از قراردادم باقي مانده است. اميدوارم هر چه زودتر اين طلب ها تسويه شود.
نميتوانستم بدون پول جايي بازي کنمرحيمي: مقصر استقلالي نشدنم راهآهن بود
هافبک جديد تيم فوتبال داماش گفت: راهآهنيها آنقدر برايم مشکل مالي ايجاد کردند تا من نتوانم براي استقلال بازي کنم.
ابوذر رحيمي، مدافع فصل گذشته تيم فوتبال راهآهن شب گذشته با حضور در دفتر امير عابديني، مدير عامل باشگاه داماش ايرانيان با اين باشگاه به مدت يکسال به توافق رسيد و قراردادش را امضا کرد.
اين اتفاق در حالي رخ داد که رحيمي پس از جذب جاسم کرار دومين خريد فصل نقل و انتقالات استقلال محسوب شد، اما عجله وي براي نقد شدن چکش باعث شد تا استقلاليها قيد اين بازيکن چپ پا را بزنند.
رحيمي در همين زمينه در مورد اين قرارداد گفت: قراردادم با داماش کمتر از استقلال بود، اما پول داماش واقعا پول بود و عابديني حرفش در اين مورد حرف بود.
وي با تأييد رعايت سقف قرارداد، در مورد عدم توافقش با استقلاليها گفت: 60 درصد از مبلغ قراردادم از راهآهن باقي مانده و همين موضوع باعث به وجود آمدن مشکل مالي و خانوادگي برايم شده و برنامههايم را واقعا به هم ريخته است. به همين دليل به پول نياز داشتم و اگر با مشکل مالي به استقلال ميرفتم مانند اواخر حضورم در راهآهن تمرکزم را از دست ميدادم.
رحيمي تأکيد کرد: درست است که پيوستن به داماش به دليل حضور در شهرستان کمي سخت است، اما قصد دارم در داماش حضور موفقي داشته باشم تا دوباره به تيم ملي دعوت شوم.
مدافع فصل آينده داماش گفت: به احترام عابديني به داماش آمدم و روي حرفهاي وي حساب باز کردم. در مورد کسر20 درصد از قراردادم اوليهام نيز بايد بگويم که عابديني هر کاري بکند، من قبول ميکنم. او اگر40 درصد هم کم ميکرد، بازهم قبول ميکردم.
وي يادآور شد: هنوز هم ميگويم از بچگي استقلالي هستم و آرزو دارم يک روز به پيراهن اين تيم را بر تن کنم. امسال هم دوست داشتم در استقلال بازي کنم که قسمت نشد. البته در اين مورد راهآهن هم مقصر بود، چراکه مشکل مالي سال گذشته تا اندازهاي زياد بود که واقعاً نميتوانستم بدون پول جايي بازي کنم.
مدافع فصل گذشته راهآهن با بيان اينکه طلب زيادي از اين تيم دارم، افزود: 4 سال براي تيمم زحمت کشيدم و براي گرفتن طلبم اول با محمدحسن انصاريفرد صحبت ميکنم. راهآهن را هنوز دوست دارم اما اگر با صحبت مشکلم حل نشد، چارهاي جز شکايت باقي نميماند.
مجتبي جباري: قرارداد دو ساله دارم
بازيکن تيم استقلال گفت: اگر استقلال چند نفر را براي تقويت تيم اضافه کند، شرايط بهتر ميشود.
مجتبي جباري در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره قراردادش اظهار کرد: قرارداد من با باشگاه استقلال دو ساله است و من با اين تيم قرارداد دارم.
جباري درباره نقل و انتقالات باشگاه استقلال بيان کرد: در جريان اخبار نقل و انتقالات نيستم. من با تيم قرارداد دارم و تکليف خودم مشخص است.
وي درباره شرايط استقلال گفت: شرايط تيم در کل خوب است و اگر باشگاه بتواند نفراتي که دارد را حفظ کند و چند بازيکن را براي تقويت تيم اضافه کند، شرايط بهتر ميشود.
مجتبي جباري درباره احتمال حضور تيموريان در استقلال بيان کرد: آندو از من درباره شرايط استقلال پرسيد و من هم شرايط را به او توضيح دادم. او بازيکن خوبي است و ميتواند به ما کمک کند.
محمود فكري: احتمال نماندنم در استقلال زياد است
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: با باشگاه استقلال مشکلي ندارم اما شايد در اين باشگاه نمانم.
محمود فکري درباره نقل و انتقالات باشگاه استقلال اظهار کرد: باشگاه درصدد اين است که بازيکناني را که ميخواهد جذب کند. فصل نقل و انتقالات شرايط حساسي دارد و براي هر باشگاهي مهم است. باشگاه بايد بتواند نفراتي را که مد نظر دارد جذب کند.
فکري درباره شرايط همکاري کادر فني استقلال عنوان کرد: پرويز مظلومي با باشگاه قرارداد دارد و دستياران او نيز اگر مشکلي نداشته باشند تمديد ميکنند.
وي افزود: من مشکلي با باشگاه ندارم اما شايد نمانم. فعلا جاي خاصي مد نظرم نيست اما احتمال دارد که در استقلال نباشم.
فکري درباره شايعه حضورش در تراکتورسازي گفت: هنوز با من تماس نگرفتهاند و من هم از طريق رسانهها اين موضوع را شنيدهام. هنوز صحبت خاصي نداشتهام و احتمالش زياد است که در استقلال نمانم.
وي درباره علت حضورش در باشگاه استقلال گفت: آمديم به باشگاه سر بزنيم و ببينيم چه خبر است. به هر حال باشگاه استقلال را دوست داريم.
مظلومی طالبلو را جواب کرد
ورزش > لیگ برتر - سرمربی استقلال وحید طالب لو را جواب کرد.
سرمربی تیم استقلال با اشاره به وضعیت دروازهبانان این تیم گفت:« قصد داریم که دو گلر را داشته باشیم. یک گلر به عنوان دروازهبان اول و یک گلر به عنوان دروازهبان دوم. از گزینههایی که مد نظر ما است، یکی را به عنوان دروازهبان اول انتخاب میکنیم.»
او با اشاره به طالب لو و اینکه وضعیت او در استقلال چه می شود گفت:«طالب لو نمیخواهد نفر دوم باشد، برای او احترام قائل هستیم و از او تشکر میکنیم. بهتر است که او به روزهای اوجش برگردد و به تیم ملی برسد. از اول هم گفتم که دو گلر سطح یک نمیگیریم. چرا که دردسر سال گذشته برای ما ایجاد میشود.
اندرانیک تیموریان : استقلالیها محترم هستند ولی انتخابم اگاهانه خواهد بود
ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
بازیکن فصل گذشته تراکتورسازی میگوید: «پیشنهاد استقلال را همزمان با دیگر پیشنهادهای داخلی مورد بررسی قرار میدهد تا با در نظر گرفتن شرایط تیمها بهترین گزینه را انتخاب کند.»
آندرانیک تیموریان درباره مقصد بعدیاش میگوید: «چند پیشنهاد دارم، اما چون تمرینات تیم ملی به تازگی تمام شده می خواهم کمی استراحت کنم. فکر میکنم تا هفته بعد وضعیت فصل آیندهام مشخص شود.»
وی درباره گفت و گو با سران باشگاه استقلال جهت حضور در این تیم میگوید: «من با آقای فتح الله زاده و پورحیدری نیم ساعت گفت و گو کردم. صحبت کوچکی با هم داشتیم. حقیقت این است که مدیر برنامههایم دنبال کارهایم است، اما به دلیل احترامی که برای فتح الله زاده و پورحیدری قایل هستم پیش آنها رفتم و صحبت کردم.»
تیموریان در پاسخ به این سوال که آیا حضور مجتبی جباری در استقلال احتمال حضورتان را در این تیم افزایش نمیدهد، میگوید: «مجتبی از دوستان قدیمی من است و دو سه سال بیشتر از من تجربه بازی در لیگ برتر را دارد. خودم هم بازیکن سابق استقلال بودهام، اما حضور من در استقلال منوط به انجام توافقات بین دو طرف است. من برای استقلال احترام زیادی قائلم و می دانم که این تیم تا اینجا بازیکنان خوبی را هم جذب کرده، اما می خواهم با در نظر گرفتن پیشنهاد دیگر تیمها انتخاب خیلی آگاهانهای را انجام دهم.»
کد:http://www.khabaronline.ir
وحید طالبلو راهی امریکا شد
ورزش > لیگ برتر - وحید طالب لو راهی آمریکا شد تا برای مدتی از هیاهوی فوتبال و لیگ برتر دور باشد.
به گزارش خبر آنلاین دروازه بان فصل گذشته استقلال که روز گذشته پرویز مظلومی اعلام کرد او را نمی خواهد راهی آمریکا شد تا برای گرفت گرین کارت اقدام کند.
این اتفاق در حالی افتاد که طالب لو دفعه قبل که بحث حضورش در آمریکا مطرح شده بود به خبرآنلاین گفته بود:«مگر جرم است؟من یک سفر خانوادگی دارم و می خواهم به آمریکا بروم.فکر نمی کنم این موضوع مشکلی داشته باشد.»
طالب لو با توجه به اتفاقات افتاده و اینکه استقلالی ها مذاکرات با رحمتی را آغاز کرده اند ترجیح داده تا فعلا دور از هیاهو باشد تا ببیند در آینده مسئولان استقلال چه تصمیمی می گیرند.
کد:http://www.khabaronline.ir
مظلومي فهرست فروش استقلال را آماده كرد
سرمربي استقلال فهرست فروش اين تيم را براي فصل جديد آماده کرده است.
سايت رسمي باشگاه استقلال نوشت: "بعد از کرار جاسم، علي حمودي نيز قرارداد رسمياش را امضا کرد. در کنار اين دو، محمد نصرتي که خود اعلام کرد: تمام شد، من يک استقلاليام.
مظلومي در کمال آرامش به جمع شدن نفرات مورد نظر خود براي تشکيل يک تيم مقتدر مي نگرد. او "فهرست فروش " را آماده کرده و مردان تمديدياش را هم يک به يک پاي ميز عقد قرارداد مينشاند.
به زودي اخبار ديگري هم به گوش خواهد رسيد. بازيکنان درجه اول ديگري به جمع استقلاليها اضافه ميشوند. نکته مهم در يارگيري و تيم بستن استقلال اين است؛ بازيکناني به خدمت گرفته ميشوند که مکمل يکديگر خواهند بود. بازيکناني که وزن حرکتي مردان آبيپوش را بالا ميبرند و سرعت را اصليترين ويژگي بازي خود قرار ميدهند. "
اكبرپور: تا روز آخر نقل و انتقالات منتظر استقلال مي مانم
مهاجم تيم فوتبال استيل آذين مي گويد تا آخرين روز نقل و انتقالات منتظر پيشنهاد استقلال مي ماند وگرنه احتمال حضورش در پرسپوليس وجود دارد.
سياوش اکبرپور روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، تصريح کرد: من هنوز بازيکن تيم استيل آذين هستم و با وجود تسويه حساب با اين باشگاه، هنوز رضايت نامه ام را نگرفته ام.
وي ادامه داد: حسين هدايتي از من و چهار بازيکن ديگر استيل آذين خواسته است تا به تيم ديگري نرويم و به همين خاطر هنوز رضايت نامه را به ما نداده است.
مهاجم تيم استيل آذين خاطرنشان کرد: قرار بود حسين هدايتي به پرسپوليس برود.اگر او به هيات مديره پرسپوليس اضافه شود ما هم فصل آينده با او به اين تيم مي رويم.
اکبرپور يادآور شد: با اين حال من هنوز استقلال را دوست دارم و تا آخرين روز نقل و انتقالات منتظر پيشنهاد آنها مي مانم.البته هنوز صحبت خاصي با مديران استقلال در اين رابطه نداشته ام و فقط براي گرفتن مطالبات معوقه ام به باشگاه مراجعه کرده ام.
منبع : ورزش3