اصلا از اومدن اگئرو به تیم احساس خوبی ندارم!
Printable View
اصلا از اومدن اگئرو به تیم احساس خوبی ندارم!
اوزیل فوق العادست !
تو بازی با اذربایجان یه گل زد و بهترین بازیکن زمین هم شد !
2 سال دیگه چی بشه !
به نظر من از هر نوع بخوایم حساب کنیم من نیمار رو ترجیه می دم به این اقا ...
البته رومئو لوکاکو هم 2باره گفته می خواد از اینتراخت بره ...
به نظر من این دو تا اولویت حساب می شن ..
یاد نیستروی به خیر ...نقل قول:
در کل رئال حتما یه مهاجم نوک درجه 1 میخواد..(تیم وینگر خیلی داره اما مهاجم نوک، فقط هیگواین)
اقا من یادمه قدیم برای اعتراض به تصمیمات باشگاه چند تا خر کرایه می کردیم بلند می شدیم می رفتیم برنابئو ! :دي البته اون موقع کالدرون رئیس بودش ! :دينقل قول:
بیخود میکنی!!
شماره 10 برا خودته!
من که از الان منتظرم تا اوزیل رو با شماره 10 ببینم تو ترکیب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جورایی آگوئرو به سیستم رئال نمی خوره چون رئال اکثرا 1-3-2-4 بازی می کنه که با توجه به این فقط به عنوان همون یه مهاجم نوک می تونه بازی کنه
میشه گفت بازیکن گلزنی هم هست ولی برای اینکه توی کل فصل به عنوان مهاجم نوک بازی کنه زیاد مطمئن نیست و مثلا خود همین هیگواین مطمئن تره
بیشتر به درد سیستم دو مهاجمه می خوره که به عنوان مهاجم دوم عمل کنه که بعید می دونم رئال به اون سیستم روی بیاره
همین رونالدو خودش بعضی وقتا توی منچستر و رئال و حتی تیم ملی توی پست مهاجم نوک بازی کرده و اتفاقا توی این پست هم خیلی خوب بازی می کنه! به نظرم حتی اون نسبت به آگوئرو بیشتر به این پست می خوره!
آگوئرو بیشتر به درد تیمایی مثل چلسی می خوره که با دو یا سه مهاجم بازی می کنن و اتفاقا به بازیکن تکنیکی و سرعتی نیاز دارن
رئال همین آدبایور رو نگه داره با اون سه تا مهاجم نوک عالی می تونه داشته باشه یعنی هیگواین و آدبایور و بنزما که تازه بنزما می تونه گوشه هم باشه
شماره 10 چیه!!! باید بهش شماره 5 زیدان کبیـــر رو بدیم. :11: یادش بخیر، کاناوارو که اومده بود رئال، همون اول گفت من پیراهن زیدان رو میخوام.نقل قول:
کاملا تایید میشه.نقل قول:
اصلا چه معنی داره بازیکن برای ما تعیین کنه کی میخواد بیاد کی نمیخواد بیاد!
ضمن اینکه، باشگاه رئال هرچقدر هم که پول داشته باشه و خرج بازیکن کنه، هیچوقت نباید 100% زیر بار هزینه ای بره که باشگاه های دیگه میگن.
اقا بازم از صحبتای بچه های انلی من یه چیز بگم ...نقل قول:
اصلا چه معنی داره بازیکن برای ما تعیین کنه کی میخواد بیاد کی نمیخواد بیاد!
یادتونه اخرین فصل رائول بزرگ توی رئال ؟ چه قدر بهش گیر دادن که وقتی توی تیمه همه چیز دست اینه واسه خودش مافیا درست کرده ؟ بازیکنا به انتخواب رائولن و از این حرفا ؟
الان دیگه ماشالله همه ی بازیکنا واسه خودشون بازیکن دعوت می کنن رئال ...
این از اوزیل رونالدو هم که دیدیم ...
منم 5 رو بیشتر می پسندم براش ....نقل قول:
شماره 10 چیه!!! باید بهش شماره 5 زیدان کبیـــر رو بدیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر، کاناوارو که اومده بود رئال، همون اول گفت من پیراهن زیدان رو میخوام.
نه دوست عزیز، این چه ربطی به اون داره:دی ضمن اینکه اون موقع کسی نمیگفت رائول مافیا داره! میگفتن مربیا جرئت ندارن رائول رو روی نیمکت بذارن، چون از عکس العمل هوادارا میترسن.نقل قول:
اگر اینجور باشه، شما باید به په په هم گیر بدین که چرا اون موقع رونالدو رو ترقیب میکرد بیاد رئال! حتی شایعه شده بود که قرار داد رو برده بود سر تیم ملی پرتغال تا اونجا امضاش کنه...
این حرف ها همه جا هست. مگه تو بارسا، هر روز نمیگن فابرگاس بیاد بارسا موفق میشه، فابرگاس فلان میشه...؟!
خوب اینی که گفتی چه ربطی به اون داشت ؟:دينقل قول:
من نگفتم که اون موقع همچین چیزی بودش ! گفتم اون موقع می گفتن رائول یه جورایی ترکیب اصلی رو می چینه ... هر کسی رو که دلش بخواد می اره رئال ... می گفتن رائول تقریبا رئیس رئال حساب می شه ...
گفتم اونایی که همچین حرفی زدن الان دقیقا رونالدو هم می شه پشت سرش گفت ... با مارسلو و بنزما خوبه دیگه خیلی معلومه ..
اینا اگه کسی هم به خوبی اونا بازی کنه این 2 تا می ان توی ترکیب ... یعنی ترجیه داده می شن ... و همچنین کاکا با رونالدو خوبه اگه یه روزی اوزیل هم سطح کاکا باشه .. کاکا ترجیه داده می شه ...
پیش نمایه مارکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( عکس با تیترها همخونی نداره، مال چند روز پیش هست. )
پیش خوان برجسته:
مورینیو یک بازیکن قدرتمند می خواهد
دیگر پیش خوان ها:
اسین در صورت جدایی لاس جانشین وی می شود
ویژگی های هافبک غنایی: خستگی ناپذیر، محکم و قابل خرید
رونالدو به کاکا: " در رئال مادرید بمان، چرا که با آنها موفق می شوی "
کوئنترائو هفته آینده قراردادش را با رئال مادرید امضا می کند
صحبتهای هیرو پیرامون جام ملتهای اروپای زیر 21 سال:
" همه ما دوست داریم که به فینال برسیم "
مانزانو قصد خرید ایباگازا را دارد
تیاگو دوست ندارد سسک به بارسلونا بازگردد
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو برای بازی در رئال مادرید باید به حقوق کمتر راضی شود
دیگر پیش خوان ها:
حقوق وی در اتلتیکو مادرید 7 میلیون است که در رئال مادرید کمتر می شود
ایجنت نیمار: " اگر نیمار پسر من بود، وی را به رفتن به مادرید ترقیب می کردم "
مانزانو قصد دارد تیاگو را به یوونتوس بازگرداند
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
اگر نیمار پسرم بود دوست داشتم در رئال مادرید بازی کند - وگنر ریبریو
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مدیر برنامه های نیمار، وگنر ریبریو بهترین تیم برای موکلش را رئال مادرید میداند...
نیمار ستاره ی جوان تیم سانتوس برزیل این روز ها به سوژه ی داغ مطبوعات تبدیل شده است و وگنر ریبریو مدیر برنامه های این بازیکن در مصاحبه ای عنوان کرد که رئال مادرید بهترین گزینه ی ممکن برای موکلش است.
وگنر ریبریو ضمن اشاره به علاقه ی چلسی به نیمار به AS گفت:
"اگر نیمار پسر من بود دوست داشتم که در رئال مادرید بازی کند. رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است و فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید هم مرد بسیار جدی و با علاقه ای است".
وگنر ریبریو در ادامه عنوان کرد که تیم های زیادی خواهان نیمار هستند:
"نیمار به دلیل اینکه در اروپا بازی نمیکند بهترین بازیکن نیست اما باشگاه های زیادی از اروپا به دنبال او هستند".
خود نیمار قبلا عنوان کرده بود که دوست دارد برنده ی Ballon d`Or شود و در روز های آینده در فینال کوپا لیبرتادورس به همراه سانتوس مقابل پناریول قرار خواهند گرفت.
+کد:http://www.goal.com/tr/news/448/güney-amerika/2011/06/12/2528844/neymar-oÄlum-olsa-realde-oynasın-isterdim
الانه که طرفدارای چلسی و بارسا بریزن اینجا:دی
دوست دارم با مورینیو کار کنم - لوئیز نانی
ستاره ی پرتغالی منچستر یونایتد عنوان کرد که در منچستر یونایتد خوشحال است اما دوست دارد روزی با خوزه مورینیو همکاری کند...
لوئیز نانی ستاره ی پرتغالی تیم منچستر یونایتد عنوان کرد که روزی دوست دارد زیر نظر خوزه مورینیو سرمربی کنونی رئال مادرید کار کند.
در روز های اخیر آینده ی نانی در اولدترافورد به سوژه ی داغ مطبوعات تبدیل شده است، خود نانی میگوید که در منچستر یونایتد خوشحال است اما پیوستنش به رئال مادرید را هم رد نمیکند. تیم یوونتوس هم به این بازیکن علاقه مند است ممکن است مقصد بعدی نانی باشد.
نانی در مراسمی که در Sexial برگزار شده بود گفت:
"در منچستر یونایتد خوشحالم اما اینکه دیگر باشگاه ها به من علاقه مند هستند مرا خوشحال میکند. با مورینیو میخواهم کار کنم؟! بله اما اکنون در منچستر یونایتد هستم و از اوضاع خود راضیم".
نانی عنوان کرد که فصل گذشته بهترین فصلی بوده که در منچستر یونایتد داشته است اما در ادامه گفت که به دلیل اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب اصلی حضور نیافته است آزرده خاطر شده است:
"برای منچستر یونایتد فصل خوبی بود و برای من هم فصل بسیار خوبی بود اما اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در ترکیب اصلی حضور نداشتم خاطره ی بدی برایم شد. دوست داشتم در ترکیب اصلی حضور داشته باشم اما تصمیم نهایی را سرمربی میگیرد".
کد:http://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2011/06/13/2529499/nani-mourinho-ile-çalışmak-isterim
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
جواب منفی به لیگ برتر
دیگر پیش خوان ها:
اوزیل و رونالدو هردو پیشنهادهای دو باشگاه شهر منچستر را رد کردند
جواب اوزیل به فرگوسن: " من از مادرید جدا نمی شوم "
پیشنهاد شیخ منچسترسیتی به رونالدو سالیه 24 میلیون یورو بود
مادرید، کانالس را تنها با 15 میلیون یورو می فروشد
اتلتیکو مادرید پروژه فروش بازیکنان مازادش را شروع می کند
مارچنا: " فوتبال اسپانیا عظمت چشم گیری دارد "
اسپانیا (زیر 21 سال) 1 - 1 انگلیس (زیر 21 سال)
جوانان اسپانیا باید مقابل چک پیروز شوند
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو 61%
نیمار 39%
دیگر پیش خوان ها:
هواداران نظر خود را پیرامون آگوئرو و نیمار اعلام کردند
البته در نظرسنجی دیگر، 51% از هواداران میلی به خریدن آگوئرو نداشتن
آبراموویچ برای خرید نیمار درآمد سالیانه 4.2 میلیون را به وی پیشنهاد داد
+
//با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
یووه در فکر معاوضه فیلیپه ملو با لاسانا دیارا
این بازیکن فرانسوی پیش از این اعلام کرده است که در صورت ترک رئال مادرید تنها در لیگ انگلیس بازی خواهد کرد .
طبق گزارش روزنامه ایتالیایی Corriere dello Sport باشگاه یوونتوس خواستار معاوضه فیلیپه ملو هافبک برزیلی خود با لاسانا دیارا بازیکن رئال مادرید است .
گمانه زنی ها پیرامون معاوضه بازیکنان دو باشگاه از یک ماه پیش و پس از ملاقات سران دو باشگاه از جمله فلورنتینو پرز در مادرید شروع شد . Corriere dello Sport مدعی شد که رئال مادرید پیش از این جواز خروج لاس را صادر کرده است و خوزه مورینیو خواستار به خدمت گرفتن هر چه سریعتر فیلیپه ملو است .
این روزنامه ایتالیایی تنها مشکل موجود را راضی شدن لاس برای پیوستن به یوونتوس میداند چرا که این بازیکن پیش از این اعلام کرده بود که در صورت ترک رئال مادرید تنها در لیگ برتر انگلیس به فوتبال خود ادامه خواهد داد .
لاس سابقه حضور در لیگ برتر انگلیس و بازی برای تیمهایی همچون ارسنال , چلسی و پورتسموث را دارد .
طبق گزارش Corriere dello Sport رئال مادرید با توجه به ارزش مادی این دو بازیکن در بازار نقل و انتقالات باید به همراه لاس مبلغی را نیز برای به خدمت گرفتن ملو پرداخت کند . باشگاه تورینی در سال 2009 با پرداخت مبلغ 25 میلیون یورو فیلیپه ملو را از فیورنتینا به خدمت گرفت درحالی که رئال مادرید در سال 2008 مبلغ 20 میلیون برای خرید لاس هزینه کرد .
کد:http://www.marca.com/2011/06/13/futbol/equipos/real_madrid/1307950833.html
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
گزارش ها حاکی از آن است که دیوید مویس علاقمند به جذب سرجیو کانالس است همانطور که قبل از انتقال او به مادرید هم خواهان او بود.
از آنجا که مورینیو اعتراف کرده بود در آینده به سختی جایی برای برای کانالس در ترکیب پیدا خواهد کرد David Moyes مربی اورتون پیشنهادی برای انتقال قرضی این بازیساز برای کسب تجربه در لیگ برتر انگلیس داد.
به نقل از Mirror بعد از آن که مورینیو اعلام کرد خواستار انتقال قرضی کانالس برای کسب تجربه و پیدا کردن شرایط حضور در ترکیب اصلی تیم است مویس علاقه مندی خود را نشان داد.
این انتقال به نفع اورتون خواهد بود. آنها مشکلات مالی دارند و بازیکنان کلیدی را هم نمی خواهند از دست بدهند.
کانالس تابستان گذشته به مادرید آمد اما با وجود تیمی پرستاره کار سختی برای پیدا کردن جایی در ترکیب داشت.
ویارئال هم چنین علاقه مندی خود را برای انتقال دائمی این بازیکن اعلام کرده است اما مادریدی ها علاقه ای به انتقال دائمی او آن هم به یک باشگاه اسپانیایی ندارند و ترجیح می دهند او به طور قرضی انتقال یابد.
آرسنال نیز خواستار او بود اما بدون هیچ معامله دیگر !! اما رئال فابرگاس را می خواست. ولفسبورگ نیز دیگر تیمی است که مشتاق به خدمت گرفتن این هافبک است.
کد:http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/06/13/2530040/everton-keen-on-securing-loan-of-real-madrid-starlet-sergio
رد پیشنهاد شیاطین سرخ توسط مسوت اوزیل
مسوت اوزیل ستاره ی تیم رئال مادرید پیشنهاد منچستر یونایتد را رد کرد...
ادعا شده بود که ستاره ی آلمانی تیم رئال مادرید ممکن است به دلیل خرید های جدید سفید ها، رئال مادرید را به مقصد منچستر یونایتد ترک کند علاوه بر اینکه مسوت اوزیل تابستان گذشته هم از منچستر یونایتد پیشنهاد داشت اما پیشنهاد را نپذیرفت و راهی انگلیس نشد.
مطبوعات اسپانیایی عنوان کرده اند که قرمز ها با رضا فاضلی، مدیر برنامه های مسوت اوزیل تماس گرفته اند و شرایط این بازیکن را برای هر گونه توافق احتمالی جویا شده اند اما مسوت اوزیل به Marca گفته است که در مادرید خوشحال است و هیچ جا نمیرود، از طرفی دیگر رضا فاضلی هم در صحبت هایی اعلام کرده است که موکلش در رئال مادرید بسیار راضی و خوشحال است.
کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/13062011/58/premier-league-ozil-reject-united.html
رونالدو دشمن، دوست و هم تیمی من است - ایکر کاسیاس
کاپیتان کاسیاس عنوان کرد که هر از گاهی با رونالدو دچار اختلاف نظر میشوند...
ایکر کاسیاس دروازه بان افسانه ای تیم رئال مادرید درباره ی کریستیانو رونالدو گفت که او دشمن، دوست و هم تیمی او است و هر از گاهی با این ستاره ی پرتغالی دچار اختلاف نظر میشوند.
در اوایل فصل شایعه شده بود که کاپیتان کاسیاس و کریستیانو رونالدو رابطه ی خوبی با هم ندارند ولی این دو ستاره ی رئال مادرید بلافاصله همه چیز را تکذیب کردند و به همراه نامزد های خود در مجامع عمومی ظاهر میشدند اما امروز ایکر کاسیاس اعتراف میکند که او و رونالدو دوست های فوق العاده ای برای یکدیگر نیستند.
کاپیتان کاسیاس در رابطه با موضوع به ESPN گفت:
"رونالدو دوست و هم تیمی من است اما بعضی وقت ها هم دشمن من است چرا که بعضی موقع ها زیاد جر و بحث میکنیم".
کاپیتان در ادامه عنوان کرد که رونالدو را به هوگو سانچز ترجیح میدهد:
"هیچوقت به همراه هوگو فوتبال بازی نکردم و زیاد هم نتوانستم بازی های او را تماشا کنم. به آن چیزی که میدانم و دیدم ایمان دارم و رونالدو را انتخاب میکنم. او توانسته است در یک فصل 40 گل به ثمر برساند و این یک امرز اتفاقی نیست چرا که او قبلا هم این تعداد گل به ثمر رسانده بود".
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/13/2530568/casillas-ronaldo-hem-düşmanım-hem-dostum
رقابت بین رئال مادرید و بارسلونا پیشرفت کرده است - رادومیر آنتیچ
رادومیر آنتیچ 62 ساله از دوران حضور خود در مثلث بارسلونا، رئال مادرید و اتلتیکو مادرید میگوید....
رادومیر آنتیچ صرب عنوان کرد که در این فصل رقابت بین رئال مادرید و بارسلونا بسیار پیشرفت کرده است.
رادومیر آنتیچ سابقه ی مربیگری در بزرگترین تیم اسپانیا و جهان رئال مادرید و دو تیم دیگر بارسلونا و اتلتیکو مادرید را در کارنامه دارد. آنتیچ با تجربه در مصاحبه ای اختصاصی با Goal.Com در مورد رقابت بین رئال مادرید و بارسلونا، پیشرفت های اتلتیکو مادرید و از آینده ی خود صحبت کرد.
رادومیر آنتیچ در مورد رئال مادرید و بارسلونا گفت:
"در این فصل رقابت موجود در بین دو تیم پیشرفت زیادی کرد، شاید یک جورایی اصل فوتبال در سایه ی حرف های بچه گانه و خاله زنکی ماند. واقعا نمیتوانم چنین چیزی را درک کنم".
"بازی کردن فوتبال دو راه و سبک کاملا جدا از هم دارد و رئال مادرید و بارسلونا هر کدام راه و سبک متفاوتی را نشان میدهند. فرق بین دو تیم این است: یکی به قدرت و کیفیت خود ایمان دارد، دیگری کاملا بر اساس ضدحمله پایه ریزی شده است".
رادومیر آنتیچ در ادامه در مورد اتلتیکو مادرید هم گفت:
"تیم یک مشکل بزرگ دارد و آن هم احتمال جدایی داوید د خئا و سرخیو اگوئرو است اما این یک موضوه بزرگی نیست.درست است که آگوئرو بازیکن فوق العاده ای است اما باید به این هم توجه داشت که اتلتیکو مادرید فصل را با 40 امتیاز اختلاف نسبت به تیم اول به پایان رساند. یک یا دو بازیکن نمیتواند چنین تفاوت و فاصله ای ایجاد کند. اتلتیکو مادرید باید سعی کند که مشکلات خود را به روشی دیگر حل و فصل کند و مشکلات زیادی هم پیش روی خود دارد. در دوره ای از فوتبال هستیم که میدانیم روزی با استعداد ترین بازیکنانمان را هم از دست خواهیم داد، بعضا به برخی از بازیکنان بیش از حد توجه میشود و از سوی دیگر به برخی از بازیکنان کمتر اعتماد میشود در حالی که حقشان بیشتر از این است. هوادارن فصل آینده مطمئنا انتظار زیادی از اتلتیکو مادرید خواهند داشت اما قبل از شروع فصل نمیتواند به طور قطع نظر داد".
آنتیچ در ادامه به نقشه ها و فکر هایی که در سر دارد پرداخت و گفت:
"هیچوقت به خداحافظی فکر نکرده ام و همیشه به بازگشتن فکر کرده ام. مربیگری برای من فقط صرفا یک شغل نیست بلکه برای من یک علاقه ی بزرگ است، خیلی دوست دارم دوباره به مربیگری مشغول شوم. با فدراسیون فوتبال صربستان مشکلاتی دارم که باید آن ها را حل کنم و بعد از آن هر پیشنهادی را بررسی خواهم کرد".
رادومیر آنتیچ بعد از پایان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از مربیگری تیم ملی صربستان کنار رفت.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/13/2530494/antic-barça-real-rekabeti-ileri-gitti
نقل قول:
این خبر فقط یه بازی رسانه ای .:8:
نانی دقیقا این جمله رو میگه : Nani hints at Real Madrid CF move as winger linked with Man Utd exit
از کجا معلومه اون موقعه که نانی زیر دست مو کار کنه , مو تو رئال باشه ؟
گفتم اینا فقط یه سری حرف.:8:
نقل قول:
یووه در فکر معاوضه فیلیپه ملو با لاسانا دیارا
معلومه دروغه .
اصلا هم از این ملو خوشم نمیاد .
خیلی بی شخصیت و خشنه : دی
پدر ستاره ی برزیلی گفت کاکا تا پایان دوران حرفه ای خود در رئال میماند.
بوسکا لیتو پدره کاکا و مدیر برنامه هایش است گفت پسرم قصد جدای از رئال مادرید را ندارد.
لیته در ملاقاتی که با سران میلانی داشته بود ضمن قهرمانی تیم میلان در سری آ آشکارا اعلام کرد که کاکا از رئال مادرید جدا نخواهد شد .
او اضافه کرد که پیش از این نیز مطبوعات از تبادل مایکون باکاکا را ادعا میکردن که راست نبود
به گزارشLa Gazzetta dello Sport : بوسکا لیته طی ملاقاتی که با Massimiliano Allegri, Adriano Galliani ve Ariedo Braida داشته تمام درهای خروجی کاکا بروی تیم های میلانی بسته است.
کاکا که درسال 2009 از میلان جدا شد و به رئال پیوسته وتا پایان 2015 قرارداد دارد.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/13/2530745/kaka-real-madridde-kalacak
رئیس باشگاه سویا : نگردو به رئال برنمیگردد.
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران
به گفته خوزه ماریا دل نیدو باشگاه پایتخت حق انتخاب بازگشت نگردو به تیمش را دارد اما آنها از این انتخاب استفاده نخواهند کرد.
این بازیکن رئال در تابستان 2009 با این شرط که باشگاه دوسال دیگر حق خرید دوباره او را دارد با مبلغ 15 میلیون یورو به سویا پیوست.
طبق گزارش مادریدیها ، آنها فعلا در حال تلاش برای کم کردن قیمت امانوئل آدبایور که از منچستر سیتی به طور قرضی آمده بود هستند اما دل نیدو این ها را نقض می کند.
"طبق آخرین صحبتهایی که بین دو باشگاه صورت گرفت رئالیها به مدیر عمومی ما گفته اند که هیچ قصدی برای خرید دوباره این بازیکن ندارند."
"اگر خود او شخصا اعلام کند که قصد ترک سویا را ندارد آن وقت احتمالا فصل بعد هم در سویاست."
در مورد باشگاه خودش دل نیدو اشاره کرد که علاقه مند به جذب یک مدافع وسط و یک مهاجم است اما تاکید هم کرد که هیچ عجله ای برای خرید ندارد.
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/06/13/2530895/real-madrid-will-not-re-sign-striker-alvaro-negredo-sevilla
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران
بازیکن پرتغالی تاکید کرد از زندگی در مادرید راضی است و با کشتی رویاهای منچستر سیتی سفر نخواهد کرد!
این بازیکن که این اواخر با خبر انتقال به منچستر خبرساز شده است اعلام کرد در تابستان به انگلیس نخواهد و تنها هدفش کمک برای بهتر شدن تیم در برابر چالش های فصل پیش روست.
در هفته گذشته منچستر خبر داد حاضر است رکورد جدیدی را در نقل و انتقلات ثبت کند و رونالدو را با قیمت 170 میلیون یورو به خدمت بگیرد. اما بازیکن 26 ساله پاسخ داد تنها زمانی باشگاه را ترک می کند که من سیتی سالی 26 میلیون یورو به او بپردازد!
وقتی گزارشگر CADENA COPE از او سوال کرد پاسخ داد : "بد نیست نه؟؟ اما من نمی روم!"
" شما می توانید همین الان این را بنویسید . من نمی روم. من اینجا خوشحالم و به دنبال پیشرفت هستم. اگر رئال پیشنهاد قرارداد جدیدی بدهد امضا خواهم کرد."
نیمار مهاجم سانتوس و آگرو مهاجم اتلتیکو هدف های ممکن تابستانی رئال هستند . و رونالدو گفت اگرچه هردوی این بازیکنان را تحسین میکند اما چیزی از علاقه باشگاهش به آنها نمی دانسته است.
" آنها راجع به انتقال آنها به رئال صحبت کرده اند؟؟ من نمیدانستم! آنها هر دو عالی هستند."
"من نمیتوانم خودم را در کنار آگرو تصور کنم. او فعلا اینجا نیست! پس من نمی توانم تصور کنم."
"من تنها دو بازی از نیمار را دیده ام و او مرا به وجد آورد. او خیلی خوب است."
بعد از حضور قرضی در یک نیم فصل ، احتمالا آدبایور با رئال قرارداد دائمی می بندد و رونالدو معتقد است رئال باید هرکاری که می تواند بکند تا این بازیکن توگویی را داشته باشد.
"اگر من جای پرز بودم او را نگه می داشتم."
"او یک بازیکن خیلی خوب و بهتر از آن یک آدم خیلی خوب است."
"گاهی فقط یک بازیکن خوب بودن مهم نیست. اما کسی توجه به این موضوع نمی کند"
وقتی از رونالدو درباره خریدهای تابستانی بارسلونا سوال شد اعلام کرد که هیچ علاقه ای به این موضوع ندارد و گفت :" من به آنها توجهی نمیکنم. آنها ممکن است مارادونا یا کرایف را بخرند!! با تمام احترامی که به آنها دارم اما برای من مهم نیست آنها چه کسی را می خرند."
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/06/14/2531030/real-madrids-cristiano-ronaldo-i-will-not-join-manchester
ما هم علاقه ای به خریدش نداریم.نقل قول:
دوتا جمله 1-2 روز اخیر ایکر و کریس، برام خیلی جالب بودن:
Casillas: "I´ve only ever supported Real Madrid and that is where I´d like to die"
C.Ronaldo: "I'd sign for ten more years at Real Madrid and retire at the club"
x
+
سایت رسمی باشگاه، یه بخش زده با عنوان بهترین لحظات فصل گذشته و اینا رو در قالب 24 عکس به نمایش گذاشته..
"در روز 21 مه، فصل 11-2010 برای تیم نخست بطور رسمی با جشنواره گل در برابر آلمریا در لالیگا، به پایان رسید. در طی این مدت، اتفاقات بیادماندی چون مراسم مفارفه رسمی مورینیو به عنوان مربی تیم، بازدید تیم از لورکا(منطقه زلزله زده)، ادای احترام برنابئو به رونالدو(برزیلی)، خداحافظی دودک و گل فراموش نشدنی رونالدو در فینال جام حذفی اتفاق افتاد. این ها بخش هایی از لحظاتی هستند که عکسی از آن، در این مجموعه وجود دارند"
به نمایندگی از همشون، این عکس رو بدون توضیح، میذارم:
کل عکسها اینجا هستن:
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330061146063/noticia/Noticia/The_best_moments_of_the_season_in_stills.htm
چقدر به بار فنی تاپیک اضافه شد واقعا!نقل قول:
مسئول نقل انتقالات رئال هستند ایشون!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب!! رئال حداقل این یکی رو نخواست...معمولا هرکیو میبینه خوبه میخره...اخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چرا این پست ها تایید میشن؟!)
دیماریا..اوزیل...کاکا....کریس. ..بنزما که هر کدوم میتونن به نوعی هم پست نانی باشن ..خودش دلیل قاطعی هست که رئال به نانی نیاز نداره...(شایعه ای بیش نیست lol )
دم رونالدو گرم که به هیکل اون عرب ***:دی
مثه اینکه وحیه تیمی خیلی بالا رفته...........از خبر ها میشه اینو حس کرد:40:
واقعا دم کریس گرم...غیرت و تعصب نشون داد و خودشو به (پول و عرب) نفروخت
اینم مصاحبه کاملش
رونالدو :"روزي دهمين سال حضورم در رئال مادريد را جشن مي گيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري كار را شروع كني ؟
نه ، فعلا تعطيلات را مي خواهم . هر كاري به موقع خودش . فعلا وقت استراحت دادن به اعضاي بدن است .
مي داني كه چه آمار فوق العاده اي داشته اي ...
بله ، اين سال دومم در اين باشگاه بود و خيلي راحت تر بودم . از نظر شخصي ، بهترين آمار را از نظر گلزني و حركات انفرادي داشتم . البته ترجيح مي دادم به نصف اين ها برسم و قهرمان چمپيونزليگ و لاليگا شوم .
فصل بعد چند گل مي زني ؟
در مورد اعداد صحبت نمي كنم . اگر خوب تلاش كنم ، حواسم جمع باشد و تيم خوب باشد ، آسان تر است . دوست دارم بتوانم آمار اين فصل خود را تكرار كنم .
به اين فصلت چه نمره اي مي دهي ؟
خب ، مشكل است . اهل نمره دادن نيستم اما از صفر تا ده ،نمي دانم ... 8 يا 9 .
و به رئال مادريد ؟
همين طور 8 يا 9 . با يك جام ديگر ، فوق العاده مي شد .
كوپا را كم مي داني ؟
بله ، از نظر من همين طور است . پتانسيل بيشتري داشتيم تا ليگ يا چمپيونزليگ را ببريم . البته نيازي به شكايت نيست چون كه بايد در اين باره در مورد داوري ها صحبت كرد . اتفاقات زيادي در ليگ و چمپيونزليگ رخ داد اما نمي خواهم در موردش صحبت كنم . من هم مثل مربي مطمئنم كه سال دوم بهتر خواهد بود .
بارسلونا بهتر است ؟
آنها از نظر ثبات بهتر بوده اند اما فقط برتري جزئي نسبت به ما داشتند . همه ديدند كه چه شد .
داوران به رئال مادريد بي احترامي كردند ؟
نمي دانم كه بي احترامي كردند يا نه اما داوري ها عادلانه نبود . دوست ندارم وارد اين حاشيه ها شوم . وقتي در موردش صحبت مي كنم همه مي خواهند مر ابكشند .
رئال مادريد بهتر بازي كرد يا بارسلونا ؟
مردم بيشتر اين يادشان مي ماند كه چه كسي بهتر است . آنها خوب بازي كردند و قهرماني هايشان هم اتفاقي نبود .
اگر شجاعاته تر بازي مي كرديد ...
از نظر سوال هاي فني و فوتبال ، مورينيو نامبر وان است و مي داند كه چه چيزي بهترين است . آمدنش براي من مهم بود . از نظر من بهترين است و اين را در ليگهاي زيادي نشان داده است . اگر در ايتاليا خوب بوده ،در اين جا هم مي تواند خوب باشد . بهترين است چرا كه در تمامي تورنمنت هايي كه در آنها حاضر بوده برنده شده است . مردم نمي دانند كه در رختكن چه اتفاقي مي افتد ، فوق العاده است .
بهترين در جهان است ؟بهتر از فرگوسن ؟
متفاوت هستند . نمي توان فراري را با پورشه مقايسه كرد . آنها بهترين هايي هستند كه در كنارشان كار كرده ام . مورينيو از نظر سبك تمريناتش كه بهترين هستند مرا تحت تاثير قرار داده اند .
پس از بازي با بارسا گفتي كه دوست نداشته اي كه اين گونه بازي كنيد ...
گاهي آن چيزي كه فكر مي كنيم با آن چه كه به زبان مي آوريم متفاوت است . چيزهايي مي گوييم كه نمي خواهيم بگوييم . آن يك حرف ناپسند بود كه علتش هم ناراحتي از اخراج په په در آن بازي بود .
نظرت در مورد بحث هايي كه پيرامون مهاجم شدنت مي شود چيست ؟
من در همان پست بازي مي كنم كه در منچستر بودم ، بيشتر در جناحين . مهاجم پستي نيست كه دوست داشته باشم اما اگر نياز باشد بازي مي كنم ، هر چند كه جناحين را ترجيح مي دهم .
براي دهمين چمپيونزليگ وسواس روحي داري ؟
وسواس روحي نه . براي هيچ چيز وسواس روحي ندارم اما هيجان زده ام ، خيلي . مطمئنم كه رئال مادريد دهمين چمپيونزليگ را خواهد بود . رئال مادريد عقب نمي نشيند .
پس مي توانيد برتري بارسا را از بين ببريد ؟
هيچ تيمي شكست ناپذير نيست . بارسا تيم بزرگي است اما به آنها خواهيم رسيد ، اين را در كوپا نشان داديم .
رقابت با مسي چطور بود ؟
با او رقابت نمي كردم ، با خودم رقابت مي كردم ، همين طور با تيمهاي لاليگا . مسي بازيكن بزرگي است و در تيم بزرگي بازي مي كند . او خوب است ، از بهترين هاست و در بارسلونا نقش مهمي دارد .
دوست داري با او بازي کنی ؟
فكر نمي كنم كه مسي بارسلونا را ترك كند ، همين طور كريستيانو رئال مادريد را . حداقل كه همين طور است . اما هيچ چيز غيرممكن نيست ، چرا كه نه ؟
هيچ گاه در بارسلونا بازي نمي كني ؟
هيچ گاه كلمه قاطعي است . من از ميان رئال مادريد و بارسلونا يكي را انتخاب كرده ام . پول مهم نيست . مي توانستم دو برابرش را بگيريم . براي من ، تيم مهمتر از پول است و در رئال مادريد عالي هستم . مي خواهم تا اخر دوران فوتبالم در اين تيم بمانم و روزي 10 سالگي حضورم در رئال را جشن بگيرم .
دوست داري در رئال مادريد بازنشسته شوي ؟
چرا كه نه ؟ اما فوتبال چم و خم هاي زيادي دارد . هيچ چيز قابل پيش بيني نيست ، اما در حال حاضر مي خواهم .
احتمالش هست به بارسا بروي ؟
باشگاه هاي زياد ديگري هستند .
براي بازي كردن در رئال مادريد زاده شدي ؟
رئال مادريد را انتخاب كردم چرا كه آن را بيش از هر چيز ديگري دوست داشتم .
سيتي پيشنهادي 170 ميليوني براي تو داده است ؟
بد نيست ؟ نه ؟ نه ... من نمي توانم پيوستن به اين تيم را تصور كنم و اين كار را نخواهم كرد . نظرم همين است .
خود را با ارزش مي بيني ؟
احساس راحتي مي كنم . مي خواهم تا پايان قراردادم بمانم ، اگر به من اكنون پيشنهاد تمديد بدهند ، مدت قراردادم را بيشتر خواهم كرد .
نيمار را بيشتر دوست داري يا آگرو ؟
در مورد حضور اين دو بازيكن در رئال صحبت مي كنيد ؟ نظري ندارم . هر دو بازيكنان بزرگي هستند .
مي تواني خودت را در كنار آگرو تصور كني ؟
نه هنوز . اين اتفاق نيفتاده پس نمي توانم تصورش را انجام دهم . از نظر قد كه نه اما از نظر فوتبالي عالي است .
نيمار چطور ؟
فقط دو بازي از او را ديدم و خيلي پسنديدم . خيلي خوب است .
كوئنت رائو چه ويژگي هايي دارد ؟
چند پسته است . مي تواند در پست هاي دفاع چپ ، هافبك چپ و خط حمله بازي كند . بهترين بازيكن در ليگ پرتغال است و مي تواند خريد بزرگي باشد . او يك بازيكن بزرگ و جاه طلب است كه خوب مي دود و خوب بازي مي كند .
نظرت در مورد شاهين ، كايخون و آلتين توپ ؟
رئال مادريد گمان داشته كه آنها بازيكنان خوبي هستند كه به تيم كمك مي كنند پس بايد وقتي آمدند از آنها حمايت كنيم .
اجازه مي دهي كاشته ها را شاهين بزند ؟
(مي خندد) از طرف من كه نه ، اما از طرف چپ ... مربي تصميم مي گيرد . به چيزي كه او بگويد احترام مي گذاريم . اما در سمت خودم را خودم مي زنم .
اگر دست تو بود آدبايور را مي خريدي ؟
اگر مدير بودم او را حفظ مي كردم . از نظر فوتبالي در سطح خوبي است و از نظر فردي خيلي بيشتر . گاهي نه تنها از نظر بازيگري خيلي مهم است ، بلكه به خاطر شخصيتي كه دارد اهميت پيدا مي كند .
نظرت در مورد خريدهاي بارسلونا ؟
به من ربطي ندارد . مي توانند مارادونا يا كرويف را بخرند اما با كمال احترام به من ربطي ندارد كه چه مي شود .
از رفتن والدانو ناراحت شدي ؟
خب ... باشگاه اين تصميمات را مي گيرد و اين نظر مدير بوده است .
دوست داري فيگو در آن پست مورد استفاده قرار گيرد ؟
بازيكن رئال مادريد بوده و با اين تجربه ... دوست دارم .
كجا بيشتر مورد احترام قرار مي گرفتي ؟ اسپانيا يا انگليس؟
در هر دو جا . بازيكني هستم كه مي توانم در هر ليگي بازي كنم و توانايي هايم را نشان دهم . آمارم خودشان گويا هستند . در هر دو جا راحت بوده ام .
كجا بيشتر مورد اهانت قرار گرفتي ؟
ترديدي نيست كه اسپانيا . گفته بودم كه برخي چيزها را درك نمي كنم . مثل شعارهاي "مرگ بر.."
سوال و جواب هاي تك كلمه اي :
ملكه ماديرا ؟ نمي دانم
ارباب مادريد ؟ فلورنتينو ، نه ؟ (مي خندد)
اولين دستمزدت 50 يورو بود ، آخري چقدر است ؟ كمي بيشتر
راست است كه لي آشپزي دوست دارد ؟ نه فقط يك كمك خوب است .
غذاي مورد علاقه ات ؟ پائيا
به چه كسي گفتي كه "خانه ام را كثيف نكن " ؟ به پسر عمويم . دوست ندارم كسي در خانه ام سيگار بكشد .
عادت بدت ؟ ناخن جويدن
يك بازيكن از بارسا ؟ چه بگويم ؟
در پرتغال منظور از آن حركت با انگشتان چيست ؟(همان حركتي كه مورينيو پس از بازي با بارسلونا در فرودگاه نشان داد به اين معني كه فينال را از تيمش ربوده اند) يك ، دو سه ، آهنگ ريكي مارتين است .
نظرت در مورد ترانه "amor mío, mi vida está vacía sin ti, quiero me me sientas cerca" ("عشقم ، زندگيم بي تو خالي است ، مي خواهم كه حست كنم") چيست ؟ آن را شنيده ايد ؟دوستش داريد ؟ من خواندن در رختكن زير دوش را دوست دارم ، البته تنها .
شهري براي زندگي كردن ؟ مادريد
مكاني براي استراحت ؟ مالديو
يك گروه موزيك عالي ؟ زياد است مثل "Sade"
فيلم محبوب ؟ سكوت بره ها
بازيگر محبوب ؟آنجلينا جولي
استاديومي كه بيشتر تو را تحت تاثير قرار داد ؟سانتياگو برنابئو
ورزشكاري كه تحسينش مي كني ؟ تايسن و تايگر وودز
چه غذايي بلدي بپزي ؟ در اسپانيايي پائيا . البته چيزهاي ديگري هم بلدم .
رويايي كه به تحقق مي پيوندد . قهرماني دهمين چمپيونزليگ .
کد:http://real-madrid.ir
با احترامنقل قول:
از رئال بعید نیست....مگه رئال ادبایور هیگواین بنزما رو نداره؟؟پس دیگه تلاشش برای اگوئرو چیه؟!
به نطر من داشتن نیمکت قوی بیشتر یه حسنه بزرگ برای تیم میتونه باشه تا یک عیب.
و البته همونطور که هممون میدونیم هزینه های خرید ستاره ها با اسپانسرینگ و فروش لباس و .. به راحتی جبران میشه و مهمتر اینکه مورینیو میدونه از این ستاره ها چطور استفاده کنه که باعت افت و به حاشیه رفتن اونها نشه
شاید نیمکت قویتر در نیمه دوم به کمک تفکرات سرآلکس نتیجه فینال ومبلی رو طوری دیگه رقم میزد
فینال کوپا یک نمونشه"تخلیه انرژی بازیکنان بارسا به دلیل بازی پرفشار نیمه دوم و نداشتن تعویض طلایی در 30 دقیقه وقت اضافه...همچنین نیمکت قویتر رئال حکم قهرمانی رئال رو امضا کرد
+
آدبایور قراردادش تموم شده... و شانس رفتنش بیش از موندنشه.
کاکا"اوزیل"حتی بنزما بازیکنای چند پسته هستن و در صورت نیاز میتونن نقش وینگر رو بازی کنننقل قول:
دیماریا فقط هم پست نانی هست....
و خصوصا رونالدو که علاوه بر پست خودش" بازیکن آزاد خط حمله محسوب میشه....
نمیدونم هدف مورینیو از خرید کونترائو مشخصا چیه.نقل قول:
.یا کونترائو...که اگه بیاد چپ که مارسلو مگه چه ایرادی داره؟!بیاد راست مگه راموس بد کار کرد تو دفاع راست؟گیریم که شما میگید پست اصلیش سنتر بک باشه...با اون سرعت و تکنیکی که داره بهتر نیست راست بایسته...دیگه کونترائو چیه
مارسلو کاپیتان سوم تیمه و سمت چپ عالی بوده.
اما راموس...
قدرت تهاجمی و تحرک و هماهنگی که رئاله فصل گذشته در سمت چپ به کمک مارسلو و رونالدو داشت اصلا سمت راست من ندیدم به ویژه تو بازیهای مهم.
با توجه به سن کاروالیو (33) ...و عملکرد قابل قبول راموس در مرکز خط دفاعی ....زوج پپه و راموس میتونه چند سال مرکز خط دفاع رئال رو بیمه کنه.
کونترائو بازیکن چند پسته ای که گفته هر جا مورینیو بخواد بازی میکنم...من امیدوارم ترکیب خط دفاع رئال سال آینده اینطور باشه
مارسلو....پپه...راموس....کونترائو :میتونه موتور رئال در سمت راست رو روشن کنه
الکلاسیکوی برگشت لالیگا"فینال کوپا"برگشت سی ال "توی این سه بازی رئال سه گل زد که به نوعی هر سه گل حاصل حرکت مارسلو بود.(.گرفتن پنالتی...پاس به دیماریا و سانتر دیماریا به کریس....زدن گل ....).....
امیدوارم فقط شایعه باشه.سنش بالاس ...نقل قول:
.مایکون چیه....
ولی چون همه خریدها زیر نطر مورینیو انجام میشه مطمئنن هر خرید یا خروجی به سود باشگاه خواهد بود.
با قراردادی 5 ساله و حقوق سالانه 2میلیون یورو نیمار رو خریدیم
تبریک میگم
فقط 19 سالشه
در ضمن کل مبلغ قراردادش حدود 35تا40میلیون یوروست
قراره از ژانویه 2012 بیاد رئال
اینش رو دیگه نمیدونم ولی به گفته مارکا از بین هیگواین،کاکا یا بنزما یکیشون میره . . .نقل قول:
البته چرا اون موقع می خواد بیاد ؟
به نظرم تابستون هم توی رئال بود بیشتر می تونست براش تجربه داشته باشه و همهانگ بشه ...
یه فصل رو قرضی سانتوس میمونه و ژانویه 2012 میاد رئال
البته خبر به صورت رسمی اعلام نشده ولی ارنستو برونزتی گفته که یه ورقه رو دیدم که اون ورقه نشون میداد خرید تقریبا قطعیه!
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان شروع کننده بحث
و
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تن از رئالی ها به عنوان ادامه دهندگان بحث
بحث رو تموم کنید.
با تخفیف چندین پست از دوستان پاک نشد. اما روراست بگم... پست های حاشیه ای و تنش زا مربوط به بحث نانی پاک خواهد شد. حتی اگر صرفا بخش یا جمله کوچکی از پستی ( چه خبری و چه غیر خبری) عامل ایجاد تنش یا حاشیه باشه./
یاعلی:11:
فصل برزیل مگه مثل فصل های جای دیگه نیست ؟نقل قول:
اینش رو دیگه نمیدونم ولی به گفته مارکا از بین هیگواین،کاکا یا بنزما یکیشون میره . . .
یه فصل رو قرضی سانتوس میمونه و ژانویه 2012 میاد رئال
البته خبر به صورت رسمی اعلام نشده ولی ارنستو برونزتی گفته که یه ورقه رو دیدم که اون ورقه نشون میداد خرید تقریبا قطعیه!
اونجوری یه نیم فصل بازی می کنه اخه که ...
اسم کاملش هم حالبه Neymar da Silva Santos Júnior ...
سانتوس داره ! دي
یه حرفایی زده بودم و حدود 10 دقیقه تایپ کردم ... گفتم نزنم تا ....
بی خیال ...
برونزتی گفت که خرید نیمار توسط رئال مادرید تقریبا قطعی شده
رئال مادرید بار دیگر در نقل و انتقالات پیروز شد.به گزارش Sky Sport ارنستو برونزتی معتقد است که رئال مادرید تقریبا نیمار برزیلی را به خدمت گرفته است.با توجه به صحبتهای این وکیل مشهور ایتالیایی که در زمینه های مختلفی مشاور پرز است،رئال مادرید نیمار را به مدت پنج سال با حقوق سالانه 2میلیون یورو به خدمت گرفته است.مبلغ قرارداد چیزی حدود 40میلیون یورو خواهد بود.
برونزتی در حالی این را اعلام کرده که این خبر تاکنون به صورت رسمی اعلام نشده است اما اگر حقیقت داشته باشد اولین حرکت بزرگ در نقل و انتقالات این فصل خواهد بود.با توجه به صحبتهای مشاور شناخته شده پرز در نقل و انتقالات،نیمار 19 ساله با قراردادی 5 ساله و با حقوق سالانه 2میلیون یورور به رئال مادرید پیوسته است.رقم قراردادی چیزی بین 35 تا 40میلیون یورو خواهد بود.
در صورت تایید این خبر،احتمال بسته شدن درهای رئال مادرید بر روی آگرو وجود دارد.در حقیقت در ایتالیا اینطور گفته شده که امروز جلسه ای بین نمایندگان آگرو و سران یوونتوس در تورین برگزار خواهد شد.آنچه که با ورود این استعداد برزیلی به رئال مادرید همراه خواهد بود خروج یکی از گزینه های هجومی رئال مادرید یعنی کاکا،هیگواین یا بنزما است.
خرید نیمار چهارمین خرید رئال مادرید در این فصل پس از نوری شاهین،همیت آلتینتپ و خوزه کایخون خواهد بود.
ادعای برونزتی
سخنان برونزتی خیلی سریع در مطبوعات جهان پیچید.در تماسی که با او گرفته شده بود او سخنانش را تایید کرد و گفت:"یکی از تلویزیون های ایتالیایی مرا دعوت کرد اما من به آنها گفتم تنها چیزی که باید بدانند این است که من ورقه ای را مطالعه کردم که این خرید تقریبا قطعی شده بود."
کد:http://www.marca.com/2011/06/14/futbol/equipos/real_madrid/1308049510.html
تعریف آلونسو و آربلوئا از کنی دالگلیش...
چابی آلونسو و آلوارو آربلوئا عنوان کردند که هنوز هم بازی های لیورپول را دنبال میکنند و اعتقاد دارند که کنی دالگلیش سرمربی این تیم با لیورپول به موفقیت های بزرگی خواهد رسید...
چابی آلونسو و آلوارو آربلوئا دو بازی سابق باشگاه لیورپول عنوان کردند که بعد از اینکه کنی دالگلیش در نیم فصل هدایت قرمز ها را به عهده گرفته است لیورپول تغییر زیادی کرده و میتواند به موفقیت های بزرگی برسد.
دو هفته پیش چابی آلونسو که دو سال پیش لیورپول را به مقصد رئال مادرید ترک کرده است در مصاحبه ای گفت که به هیچ وجه قصد برگشتن به لیورپول را ندارد و اضافه کرد که لیورپول به جای بازگرداندن بازیکنان قدیمی باید به دنبال چهره های جدید برود.
چابی آلونسو به Sportsillustrated.com گفت:
"اگر نیازی به مثال زدن هست، شما لوکاس را در نظر بگیرید، او توانسته است به خوبی پیشرفت کند و با گذشت زمان بهتر شد و به خوبی در ترکیب تیم جا افتاد. نگاه کردن به او به عنوان یک آلونسو جدید به دور از انصاف است چرا که او استیل خاص و قدرت دید بالایی دارد".
آلوارو آربلوئا هم در مورد روی هاجسون گفت:
"لیورپول با هاجسون فقط به وسیله ی توپ های بلند حمله میکردند، به نظر من لیورپول تیمی است که باید بیشتر با توپ بازی کند. آن ها در ترکیب خود بازیکنان با کیفیت و خوبی دارند. دیدن اینکه تیم زیر نظر کنی دالگلیش چه چیز هایی میتواند انجام دهد غرور آمیز است".
کد:http://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2011/06/14/2531349/alonso-ve-arbeloadan-dalglishe-övgüler
رونالدو : " قرارداد خودم را برای 10 سال حضور بیشتر تمدید میکنم "
امیدوارم دهمین قهرمانی رئال مادرید در اروپا را کسب کنم .
کریستیانو رونالدو در پرتغال با Cadena Cope مصاحبه کرد . او با انالیز فصل گذشته به صحبت در مورد خریدهای جدید پرداخت و از مورینیو تمجید کرد .
" امیدوارم دهمین عنوان قهرمانی رئال مادرید در اروپا را با این تیم کسب کنم . میدانم که در چند فصل گذشته در مادرید چه اتفاقاتی افتاده است و مطمئنم که در صورت قهرمانی رئال مادرید در اروپا شهر از حرکت باز خواهد ایستاد . ما نباید نسبت به این موضوع عقده داشته باشیم . اگر ارامش روانی داشته باشیم کارها بهتر به پیش خواهد رفت . ما دهمین عنوان را زود یا دیر به دست خواهیم اورد ."
" همگی انتظار داریم که در فصل بعد جامهای مهمتری به دست اوریم که مطمئنم همینطور خواهد شد . مربی نیز همچین اعتقادی دارد چرا که او در همه تیمهای خود در فصل دوم حضورش عملکرد بهتری نسبت به فصل اول داشته است . من نیز به لطف او و هم تیمی های خود در فصل دوم حضورم بهتر کار کردم . ما در این فصل موفق به کسب عنوان خواهیم شد چرا که پتانسیل ان را داریم ."
" مورینیو در هر لیگی که حضور داشته بهترین بودن خود را ثابت کرده است . بهترین ها کسانی هستند که در هر لیگی موفق ظاهر میشوند و مورینیو در همه تیمهای قبلی خود موفق ظاهر شده است . او ذهنیت بسیار قوی در باره پیروز شدن دارد . از اینکه با او کار میکنم خوشحالم و امیدوارم که مدت زیادی در اینجا حضور داشته باشد . این حقیقت که او اکنون در مادرید کار میکند ثابت میکند که از شخصیت حرفه ای برخوردار است . مطمئنم که این فصل از نظر تاکتیکی متفاوت خواهیم بود .مورینیو میداند که ما باید پیشرفت کنیم و من مطمئنم که با یکدیگر چیز مهمی را در این فصل کسب خواهیم کرد ."
" من رئال مادرید را ترک نخواهم کرد , حداقل نه در مقطع فعلی . من به یک دلیل از بین رئال مادرید و بارسلونا رئال را انتخاب کردم . احساس خوبی از حضور در این شهر دارم و نحوه رفتار مردم شهر بسیار مهم است . حاضرم برای 10 سال حضور بیشتر در رئال مادرید قرارداد امضا کنم و با خشنودی در این تیم بازنشست شوم . من این شانس را داشتم که به بارسلونا یا تیمهای دیگر ملحق شوم ولی رئال مادرید را انتخاب کردم چرا که ان را بیشتر از بقیه تیمها دوست دارم . پول مهمترین چیز نیست ."
" از خریدهای جدید هرموقع که به تیم ملحق شوند استقبال خواهم کرد . کایخون به خوبی با لیگ اشنایی دارد و دوبازیکن ترکی/المانی تیم نیز ذهنیت خوبی دارند ."
" ادبایور رو خیلی دوست دارم . او یک بازیکن خوب و یک هم تیمی بزرگ است . او برای تیم عالی است . مارسلو و ادبایور همه را خوشحال میکنند . حضور ادبایور برای تیم مثبت است . "
" اگئرو و نیمار بازیکنان عالی محسوب میشوند . اگئرو یکی از بهترین هاست و نیمار نیز میتواند ستاره اینده باشد . کوئنترائو دوست من است . او انعطاف زیادی دارد و شاید بهترین بازیکنی باشد که اکنون در پرتغال بازی میکند . او جاه طلب است و یک خرید عالی خواهد بود . مورینیو او را به خوبی میشناسد و من نیز میدانم که او میتواند به پیشرفت رئال مادرید کمک کند ."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330061169080/noticia/Noticia/Cristiano:__I_d_sign_to_stay_on_for_ten_more_years_.htm
به نظر میرسد که ام ویلا یکی از بازیکنانی که مشتریانی زیادی دارد در تیم خود خواهد ماند...
مدیر باشگاه رن فرانسه، پیره ده روسی عنوان کرد که بازیکن خود یعنی یان ام ویلان را نخواهند فروخت.
در روز های اخیر گفته میشد که رئال مادرید به ام ویلا علاقه مند است اما پیره ده روسی با رد این خبر به Marca گفت:
"رئال مادرید به ما پیشنهادی ارائه نکرده است اما اگر چنین چیزی هم اتفاق بیفتد او را نخواهیم فروخت. او ویلا پیشنهاد ما که تمدید قراردادش به مدت یک سال دیگر بود را قبول کرد و فصل آینده هم در رن خواهد بود، به علاوه ی اینکه او تاکنون به ما نگفته است که دوست دارد از تیم جدا شود اما سال بعد ممکن است برود...".
یان ام ویلای 20 ساله در تیم ملی فرانسه هم حضور دارد و به عنوان یکی از بهترین هافبک های سال های آتی جهان فوتبال نشان داده میشود.
کد:http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyası/2011/06/14/2531466/rennesin-mvilayı-bırakmaya-niyeti-yok
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
CR7:"میخواهم در مادرید بازنشسته شوم"
دیگر پیش خوان ها:
"حاضرم همین امروز قراردادم را برای 10 سال دیگر هم تمدید کنم"
"رویایم دهمین قهرمانی در اروپاست"
"بارسا شکست ناپذیر نیست"
"با مسی رقابت نمیکنم،بلکه با خودم رقابت میکنم"
"در اسپانیا بیش از هر جا و مکان دیگری به من توهین میشود"
حضور پدر کاکا در میلان شایعاتی پیرامون رفتن این بازیکن را مطرح کرد
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
"فقط در رئال مادرید میمانم"
دیگر پیش خوان ها:
کاسیاس در مکزیک ابراز محبت کرد
"نه در تیم محله ام بوده ام،نه در دانشگاه و نه در مدرسه،از نه سالگی به این تیم آمده ام"
:40::40::40:
"وقتی فوتبالم تمام شود دوست ندارم که مربی بشوم،دوست دارم مدیر شوم"
رونالدو:"دوست دارم فیگو جای والدانو را بگیرد"
کریستیانو شایعات پیرامون پیوستنش به من سیتی را تکذیب کرد
// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه مطالب.
تيم رويايي مورينيو ترسيم شد
سرمربي پرتغالي رئال مادريد تيم رويايي خود را به صورت ترسيم شده بر روي زمين سبز فوتبال به فلورنتينو پرس تقديم کرد.
به نقل از ABC اسپانيا، خوزه مورينيو تيمي را متشکل از بازيکنان حاضر در ترکيب و بازيکناني که قرار است خريداري شوند به مديرعامل باشگاه تقديم کرد.
در اين ترکيب ايکر کاسياس درون دروازه ايستاده و آدان به عنوان دروازهبان دوم ايفاي نقش ميکند.
در خط دفاعي سرخيو راموس به عنوان مدافع راست اول جانشيني مطمئن مثل آربلوا را در کنار خود دارد.
پهپه و آلبيول در قلب خط دفاعي متمايل به اين دو حضور دارند و کارواليو و ماتئوس ديگر مدافعين حاضر در قلب دفاعي مادريد محسوب ميشوند.
در جناح چپ خط دفاعي نيز مارسلو حضوري قطعي داشته و قرار است کوئنترائو مدافع بنفيکا نيز به مبلغ 20 ميليون يورو به ترکيب اضافه شود.
در مرکز ميدان، نوري شاهين که با 10 ميليون يورو در سال به ترکيب اضافه شده بازيکن ثابت بوده و خديرا هموطن او جانشين وي محسوب ميشود.
ژابي آلونسو و خرانرو نيز در جناح چپ خط مياني انجام وظيفه ميکنند.
خط حمله اين تيم که از ديد مورينيو رويايي است، متشکل است از ديماريا و آلتينتوپي که هنوز خريداري نشده، اوزيل يا کاکا در مرکز، کريستيانو رونالدو و کايخون 5 ميليون يورويي (اسپانيول) در جناح چپ و سرخيو آخرو 45 ميليون يورويي از اتلتيکومادريد که در کنار بنزما و ايگواين مي تواند جزو مهاجمين نوک اين ترکيب باشد.
مورينيو مطمئن است که با اين تيم در فصل آينده قهرمان لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا خواهد شد.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=46364&title=%D8%AA%D9%8A%D9%85_%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%8A%D9%8A_%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88_%D8%AA%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D9%85_%D8%B4%D8%AF
فرگوسن بیش از 3سال کریم بنزما رو زیر نظر داشت اخر چی شد؟رئال با پول بیشتر خریئ...همینطور مسوت اوزیل رو...پس نگید بازیکن شما....چون این دو زیر نظر فرگوسن بودند اما پول چه کارها نمیکنه!
در ضمن...نانی گفته زیر نظر مورینیو دوس داره کار کنه!نه تو رئال!
حتما این رو میدونید که نانی و مورینیو هم وطن هستند دیگه؟!:27:
ایراد باشگاه ما اینه که به اندازه کافی پول نداره....
مطمئنی؟نقل قول:
همینطور مسوت اوزیل رو
فکر نکنماااا.
بعد اونوقت لینکی خبری چیزی که اینو ثابت بکنه داری؟
لطفا بحث رو ادامه ندین. قصد بی احترامی ندارم اما، صحبت های شما هیچ منطقی ندارن.نقل قول:
- اگه فقط بحث پول بود، الان کاکا و کریس پیراهن یه تیم دیگه رو به تن میکردن که اسمش خیلی نزدیک به اسم تیم شماست!
- حرف شما نفی رقابت در گرفتن بازیکن هست. صرف چی؟ اینکه فرگوسن یه بار اسم فلانی رو آورده؟! خوب ما هم از فردا یه لیست تهیه میکنیم و سالی 20 بار تو مصاحبه هامون اسمشون رو میبریم که فردا بگیم "اولویت خرید با ماست!"
این درسته؟! شاهین سالی 10 میلیون یورو میگیره بعد نیمار که قراره بیاد، سالی 2 میلیون یورو میگیره؟!نقل قول:
در مرکز ميدان، نوري شاهين که با 10 ميليون يورو در سال به ترکيب اضافه شده
لینک خبر پارسال رو از کجا برات بیارم؟!!نقل قول:
این مربی برزیل هم هیچی از فوتبال سرش نمیشه !
میگه مارسلو بی نظمه دعوتش نمیکنم !
یکی نیس بهش بگه که الان مارسلو جز چند تا دفاع چپ عالی دنیاس ! تکنیکش هم بی نظیره ! واقعا درک نمیکنم خیلی میتونه کمک بکنه به تیمش !
بعضیا هم مث این مارسلو بدشانسن ! همه چیزشون خوبه، کافیه یه مربی بیاد تمام عشق و انگیزشون واسه بازی تو تیم ملیشو سر کوب بکنه !!!
دوستان گرامی :
پست هایی که تاپیک رو به حاشیه می برند حتی پس از تایید شدن هم قابلیت حذف شدن و رسیدگی رو دارند ، پس تایید شدن پست ها صرفا به معنای ثابت باقی موندن اون پستها نیست و دلیلی نیست بر عدم رسیدگی /
+
هرگونه ورود به تاپیک تیم های دیگر که موجب ایجاد حاشیه بشه طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنوع هست .
تشکر از توجه و همراهی شما
+
به انحرافات اخیر تاپیک رسیدگی شد .
کاسیاس سالی 10میلیون هم نمیگیره:دینقل قول:
این درسته؟! شاهین سالی 10 میلیون یورو میگیره بعد نیمار که قراره بیاد، سالی 2 میلیون یورو میگیره؟!
شاید منظورشون این بوده که با 10میلیون اومده رئال . . .
در مورد نوری شاهین : نوری شاهین رو باشگاه رئال مادرید به مبلغ 10 میلیون خرید . چرا ده میلیون ؟ چون یه بند قرداد نوری شاهین امده بود هرتیمی بخوادش باید ده میلیون بده . رئال هم پیش دستی کرد . وگرنه رونالدو هم به زور سالی 10 میلیون می گیره :دی
من اصلا علاقه ندارم وارد این بحث بشم اما , در مورد دوستی که گفت منچستر چرا میافته دنبال بازیکنهایی که نیمکت نشین می شن. دوست عزیز رئال می افته دنبال بازیکنهای منچستر که جزو بازیکنای کلیدی وثابت هستن نه نیمکت نشین.نانی , ویدیچ , چیچا , رونی .اورا بازم بگم ؟ دیگه منچستر کسی رو نداره که بخواد بخره وگرنه پیشنهاد می داد . اینهایی که گفتم فقط بازیکنای امسال هستن.
هرسال اوضاع همینه . بنزما و مسعود اوزیل رو منچستر همون موقعه هم می خواستش . حتی به بنزما پیشنهاد بیشتر از رئال رو هم داد . اما بنزما رد کرد تا توی دوسال فقط حقارت رو تجربه کنه و افت شدیدی بکنه و درهای اولدترافورد برایش بسته بمونن ( احتمالا تا ابد ) .
دوست من !نقل قول:
رئال می افته دنبال بازیکنهای منچستر که جزو بازیکنای کلیدی وثابت هستن نه نیمکت نشین.نانی , ویدیچ , چیچا , رونی .اورا بازم بگم ؟
رئال کی افتاد دنبال نانی و اورا و چبچا و رونی ؟:18:
اینا حرف زردنامه های انگلسی هست دوست من !
مطمئن باش اگه رئال اینارو میخواست تا الان سفید پوش بودن !
ما به هیچکدومشون نیاز نداره تیممون !
بهتراشو داره تیم !
خواهشا اینقد زود باور نکنید این حرفارو و شایعه هارو ! یه روزنامه محلی میاد یه حرفی میزنه شما نباید به حرفش استناد بکنید : دی ! هر وقت اون بازیکن خریده شد میتونید بگید رئال افتاد دنبالش و خریدش !
بتزما دو سال حقارت کشید ؟ خدائیش فک کردی این حرفو زدی ؟ : دی
بنزما اصولا ادم خجالتی و غمگینی هست کلا !
سال اول هم بیشتر از نظر روحی میشکل داشت نه فنی !
امسال که عالی بود ! امسال چه تحقیری شد ؟
افت نمیشه بگی کرده ! اتفاقا سطح بازیش شک نکن بالاتر هم رفته ! اینو عملکردش تو تیم ملی فرانسه میگه !
فک کنم چند تابازی اخر همش گل زده تو تیمش !
کلا این خبرگزاری های ایرانی دروغ گفتن هم بلد نیستن!نقل قول:
+
درباره خرید بنزما:
بنزما به چند دلیل اومد، یکیش اینکه به اسپانیا علاقه داشت. دوم، رونالدو ( برزیل ) و زیدان هم تاثیر زیادی در انتقال اون داشتن.
جالبه که شما میگین منچستر پول بیشتر پینشهاد داد، اما از اون طرف دوستتون حرف شما رو نقض میکنه و میگه بنزما واسه پول اومد رئال! یه دور از قبل هماهنگ کنین حداقل:دی
راستی، از مایکل اوون چه خبر؟:27:
درباره این قسمت.مسلمه هر باشگاه بزرگی دنبال بازیکنای تاپ میره ..حالا ممکنه رئال یا منچستر یا بارسا خیلی ها رو بخواننقل قول:
بنزما و مسعود اوزیل رو منچستر همون موقعه هم می خواستش . حتی به بنزما پیشنهاد بیشتر از رئال رو هم داد . اما بنزما رد کرد تا توی دوسال فقط حقارت رو تجربه کنه و افت شدیدی بکنه و درهای اولدترافورد برایش بسته بمونن ( احتمالا تا ابد ) .
ولی این خواستن شاید دوطرفه نباشه.باشگاه طرف مطاکره یا خوده بازیکن حاضر نباشن.
من حق رو بنزما یا هر بازیکن دیگه ای میدم که به باشگاه مورد علاقش حتی شاید با دستمزد پایینتر بیاد(مثل پیشنهاد شیخ به کریس و رد شدن اون و خیلی مثال های دیگه)
..........
درباره عملکرد بنزما...
آمار وقعا گویاست!نمیدونم از چه افت شدیدی صحبت میکنید...!
قبول داریم فصل اول حضور بنزما در برنابئو کم فروغ بود..شاید به دلیل کمبود اعتماد به نفس..
اما...اما یک فصل نیاز بود تا کریم با رئال و حاشیه های یک تیم بزرگتر کنار بیاد و در ترکیب جا بیفته و مصدومیت هیگواین هم مزید بر علت شد کریم آماری به جا بزاره که گویای همه مسائل هست.آماری بهتر از آخرین فصل حضورش در لیون:
لیون :
2006-2007:کل بازی ها:28 گل زده:8 پاس گل:2
2007-2008:کل بازی ها:52 گل زده:31 پاس گل:8
2008-2009:کل بازی ها:48 گل زده:23 پاس گل:3
رئال:
2009-2010:کل بازی ها:33 گل زده:9 پاس گل:4
2010-2011:کل بازی ها:48 گل زده:26 پاس گل:9
خوده خوزه گفته هیگی و بنز فروشی نیستن پس...!
آمار کریم گویاست...آماری بهتر از داوید ویای این فصل(3 گل برتر) که نسبت به آخرین فصل حضورش تو والنسیا 1 پاس گل و 5 گل کمتر زده در حالی که برای بارسا 8 بازی بیشتر انجام داده.تو تیم ملی هم 6 گل نسبت به زمان حضورش در والنسیا کمتر زده(11 به 5 گل)
به امید بهبود آمار کریم تو فصل 2011-2012
اما مسوت اوزیل که به خیلی ها اعتقاد دارن به زودی به یکی از بهترین بازیکنان جهان تبدیل میشه
2008-2009:کل بازی ها:47 گل زده:5 پاس گل:20
2009-2010:کل بازی ها:44 گل زده:9 پاس گل:21
2010-2011:کل بازی ها:53 گل زده:10 پاس گل:25
به دست آوردن عنوان بهترین پاسور گل اروپا تو سال اول حضورش در رئال نشون از یک خرید 100% موفق میده.
با تقویت قدرت بدنیش میتونه به یک بازیکن کامل تبدیل بشه.