قيمت مرسيدس بنز s350 2011 د رامارات حوالی 110,000,000 می باشد
اگر سوالی در مورد قیمت ماشین خواستید در خدمتم
Printable View
قيمت مرسيدس بنز s350 2011 د رامارات حوالی 110,000,000 می باشد
اگر سوالی در مورد قیمت ماشین خواستید در خدمتم
خبری از پلاک ارس نشد؟ میگفتن قراره 1 ماهه بیاد ولی الان فکر کنم 5 یا 6 ماهه خبری نیست!
فعلا اروند به مشکل جدی برخورده و تعداد زیادی از ماشین ها ناپدید شدن و قطعاتشون در تهران و شهرستانها پیدا شده . به همین دلیل ماشینارو نه مرخصی میدن و نه پلاک میکنن تا قوانین جدید وضع بشه شاید بعدش برای ارس هم طرح رو اجرا کردند .
والا در مورد ارس که فعلا واحد شماره گذاری و پلاکهای جی پی اس دارشون هنوز آماده نیست.در مورد اروند هم دوستم 9/7/1390 بهم گفت طی 30 روز معمولا خودروها تو اروند پلاک میشه و از این مشکل چیزی نگفت شما مطمئنید؟
سلام به همه دوستان.ببخشید میشه از منطقه آزاد ماشین به قیمت خارج گرفت و بعد پلاک گذر موقتش کرد؟
اگه میشه لطفا شرایطشو بفرمایید...
الان چی شده خودروهای خارجی قیمتشون اومد پایین اینکه سقف را برداشتن باعث چی شد
سلام
آقا لطفا کمک کنید توضیح بدید اگه ما بخواهیم از کیش ماشین بخریم یا همون وارد کنیم چطوری شرایط اش لطفا کمک کنید؟
نقل قول:
اگر برای تردد چند ماهه میخواین ماشین بیارین باید پلاک گذر موقت بگیرید
شما ماشین رو اونجا میخری میبری کارای مجوز و پلاکش رو انجام میدی هزینه هاش رو پرداخت میکنید
سوار کشتی میکنید و میاری بندر
اگر برای پلاک ملی و تردد دائم میاری که باید مراحل ورود یک خودرو به کشور رو طی کنید
تردد چند ماه می خوام منظورم قیمت که پول خود ماشین یا دو برابر میشه مثل پلاک ملینقل قول:
درضمن از کدوم منطقه راحت تره
نقل قول:
چند ماه میخواین همون گذر موقت میشه.
برای گذر موقت قیمت خود ماشین رو پرداخت میکنید و اضافه یه سری هزینه پلاک
دو برابر نمیشه.
از منطقه آزاد اروند وارد کردن برای گذر موقت راحتت تره
میشه راجب شرایط مناطق ازاد ! یه کم توضیح بدید !
من خونه بابا بزرگم کرمانشاه تازه شنیدم که قصر شیرین با سرپل ذهاب میخواد منطقه ازاذ بشه میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟
مرسی !
با سلام
اگه امکان داره قیمت تمام شده خودروهای مدل 2011 و 2010 صفر کیلومتر رو در منطقه اروند یا کیش قرار بدید.خصوصاً اونایی که زیر 20 میلیون تموم میشه
نقل قول:
دوست من تنوع خودرو در مناطق آزاد زیاد هست
نمیشه که قیمت همه این خودرو ها رو در آورد.
شما بگین قیمت چه ماشینی رو میخوای تا دوستان کمک کنن.
مثلا یاریس و غیره.میخوام بدونم با اینقدر پول چه ماشینایی میشه خریدنقل قول:
كسي نبود ما رو ياري كنه؟؟؟نقل قول:
آقا آخرش اين ممنوعيت خروج ماشينهاي اروند حل ميشه!
يه اسپورتيج ٢٠١٢ فول گيرم اومده ٢٨تا ( سقف پانوراما) بدجور دودلم
قيمتش خوبه؟
سلام
ماشین سقف کروک دو در توی کیش یا امارات زیر بیست میلیون چیزی داریم؟ (آلمانی یا آمریکایی یا ایتالیایی )
ترجیحا آیودی و بی ا وه
فقطم قیافه مهمه و کولر بقیه امکانات اهمیت نداره.
یه 5-6 مورد معرفی کنید ممنون میش
شرایط خرید ماشین از مناطق آزاد بسیار دشوار هست و باید از هفت خان بگذری تا ماشین به شما بدن . اول از همه حتما باید ساکن منطقه باشی و باید استعلام بگیری که اینجا زندگی کردی .نقل قول:
قیمت ماشین رو پلاک شده حساب میکنن و از قیمت آزادش کم میکنن هرچقدر شد از شما چک میگیرن با دوتا ضامن ساکن منطقه .
مشخص نیست که مرخصی به ماشین ها بدن یا نه اما یکی از فامیلای ما یک هیوندای النترا خرید و بدون اجازه از منطقه خارج شد . برگشتنی جلوش رو گرفتن و ماشین رو خوابوندن . هنوز هم دنبالش هست که ماشین رو پس بگیره ولی واقعا به دردسر خورده .
درصورتی که جی پی اس دستکاری بشه متوجه میشن و سخت برخورد میکنن
قیمت اسپرتیج خیلی خوبه به شرطی که فول باشه .
موفق باشید .
من خودم ساكن آبادانم
ماشينم پلاك شده از بنگاه ميخرم و بله فول هستش
قيمتش خوبه پس؟يارو ميگفت با بالا رفتن درهم الان همين اونجا ٣١ تومان شده!
قیمتش همینه و نهایتا 700 تا 800 تومن بالا پایین داره و 31 نیست . من چند وقت پیش مدل نیمه فول رو 25 ملیون تومان قیمت گرفتم 2012 صفر سفید .نقل قول:
اگر از بنگاه خرید کنید ماشین رو درجا تحویل میده اما باید چک آماده کنید موقع سند زدن با چک بنگاه عوض کنید ( گمرک ) و یک سری مراحل اداری داره که هنگام سند زدن اداره ثبت از شما میگیره که بازم یکسری مدارک باید در گمرک منطقه آزاد اروند آماده کنید و تحویل بدید تا بعد از اینکه گمرک تحقیق کرد ، به شما تاییدیه بده بعد برید اداره ثبت تا ماشین رو به نامتون بزنن .
اگر خریدید پیشاپیش مبارک باشه .
راستش دودلم، ميترسم مرخصيا حل نشه و رو دستم بمونه
ولي اگه ٢٦ بده ميخرم
ببینید دوست من ، یک مورد هست که من عرض میکنم ، اگر شما درون شهر دائما در تردد هستی و سر کار میری و خیلی اینور و اونور میری توی خریدش شک نکن ، اما اگر استفاده معمولی داری و جایی به اون صورت نمیری این اشتباه رو نکن به چند دلیل :نقل قول:
1-ضرر این ماشین ها خیلی زیاده حتی تا 6 ملیون !!!
2-مصرف بنزین بالاست .
3-فعلا از شهر نمیتونید خارجش کنید که خیلی خیلی بده .
4-نا امنی شهر برای این ماشین ها . هرجایی نمیتونید پارکش کنید .
5-استهلاک بالا و خیلی موارد دیگه .
ماشین رو امکان نداره 26 بده . خیلی بعید هست .
در کل این نظر من هست و تجربه ایی که دوستان داشتن حتی کسایی که استفاده زیاد داشتن معتقدن به دردسرش اصلا نمیارزه .
موفق باشید .:46:
ممنون،من حتي استفاده معمولي هم ندارم و راننده با ماشين دارم از طرف اداره ،فقط شبها اگه حال داشته باشم و بخوام يه چرخي بزنم توشهر،مورد استفاده من بيشتر بين شهريه كه اونم فعلاً بافشار خودروسازهاي داخلي و بهونه تراشي راهنمايي تعطيلهنقل قول:
ميرم همون ٢٠٧رو ميگيرم يا وي٨خودم رو نگه ميدارم:27:
به نظر من کاملا کار مناسب و درستی انجام میدید دوست من .نقل قول:
موفق باشید .
آقا شرمنده ما اگه بخاهیم خودمون از منطقه آزاد(مثل کیش) ماشین بخریم وبیاریم تهران و پلاک ملی کنیم میشه یا تو کیش ترخیص کنیم پلاک کنیم این امکان داره یا فقط باید از مبدا ماشین وارد کنیم؟
اخه اینجوری تو یه سوناتا حد اقل 8 تومن ارزونتره
نقل قول:
اینقدر اذیت میکنن که به صرفه نیست.
الان که اوضاع واردات خرابه هم از خرج هم از مناطق آزاد
محدوده تردد خودروهاي پلاك منطقه آزاد اروند ١٢٠ كيلومتر گرديد
بهترین انتخاب تا زیر 15 میلیون چیه؟
خرجش زیاد نشه.. ظاهرش هم خوب باشه.. کلا راحت و بی دردسر باشه!
کمری گیر میاد؟
یه هاچ بک زیر 10 تومن گیر میاد؟
مزدا 2 چنده؟
البته صفر باشه.
اهواز ساکنم.:31:
کامارو یا ماستانگ الان چند گیر میاد؟
با سلام خدمت دوستان:
1.قیمت hyundai elantra چنده؟
2.یه سوال فنی: اگه اهوازیا نتونن ماشین پلاک اروند بگیرن که من میدونم نمیشه آیا راه حلی هست که یه اهوازی بتونه ازین خودروها بگیره در ضمن شناسنامه من صادره از ماهشهر هستش مرسی اگه راهنمایی کنین......
النترا فیس لیفت 2012 با احتساب درهمی 300 تومن از 20 تا 23 میلیون بسته به آپشن مورد نظر متفاوته اما خودروی خوش ساخت و کم مصرف و قدرتمندیه به همراه امکانات به روز و ایمنی فوق العاده
البته باید دید قیمت ارز کی ثابت میشه
اما دوست گرامی این خدروها فقط برای شهروندان آبادانی و خرمشهریه
مدیرعامل شرکت مدیران خودرو گفت: فقط مردم شهرهای آبادان و خرمشهر میتوانند خودروهای پلاک اروند را خریداری کنند و ساکنان شهرهای دیگر استان مجاز به خرید این خودروها نیستند.
علیاکبر کمیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان، اظهار کرد: شرط لازم برای خرید خودروهای پلاک اروند سکونت در شهرهای آبادان و خرمشهر و یا کارمند بودن یکی از ادارات و موسسهها و یا داشتن سند منزل در این شهرها است.
وی افزود: مالکان این خودروها در صورت تردد به مرکز استان یا شهرهای دیگر استان که در شعاع 120 کیلومتری منطقه آزاد اروند هستند، باید تا پایان همان روز به شهر خود بازگردنند؛ در غیر اینصورت جریمه خواهند شد و مبلغ این جریمه در ازای هر روز غیبت 50 هزار تومان است.
مدیرعامل شرکت مدیران خودرو با بیان اینکه این خودروها در استان فعلا نمایندگی خدمات پس از فروش ندارند، گفت: افزایش شعاع تردد این خودروها ضرر یا خساراتی برای تولیدکنندگان داخلی خودرو نخواهند داشت.
با سلام به تمامی دوستان.نقل قول:
شما به این حرفا گوش نکنید با این حرفا دل مردمو خوش میکنن.
اینجوریاست که مثلا ارس بعد از یه سال تصویب پلاک منطقه آزاد هنوز ازش خبری نیست شایدم تا آخر بی خبر بمونه...
با سلام میشه در مورد خرید ماشین از منطقه آزاد توضیح بدین ؟ پلاک میشه ؟ شرایطش ؟
ارزش داره؟ از منطقه آزاد چابهار چطور؟
با سلام خدمت شما دوستان می خواستم قیمت مزدا 3 دستی رو از مدل 2010 تا 2011 بدونم چنده ؟ تو منطقه ازاد اروند مرسی بعدن تو ابادن کجا ه هست چون تو خرمشهر پیدا نکردم مرسی
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
مزدا ٣ مدل ٢٠١٢ پلاك اروند فول آپشن ٢١ مليون تومان به فروش ميرسد.
شما براي خريد هر نوع خودرو كافيه به بنگاه سفارش بديد تا واستون وارد كنن.
خيابان طيب در آبادان مركز فروش خودرو هست و ٢٠ تا بنگاه داره.
موفق باشيد.
کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟نقل قول:
دوست من خودروهاي منطقه آزاد پلاك خاص خودشون رو دارن و فقط در محدوده ي تعيين شده قابل استفاده هستن.نقل قول:
بسته به كاربري شما ارزشش مشخص ميشه،در كل شخصاً اگر ساكن منطقه آزاد بودم بي درنگ خودروي عالي سوار ميشدم.
خودروهاى مناطق آزاد شرايط خاصي دارن مثل محدوديت تردد و مرخصي هاي كم و ...
يك بار تاپيك رو مطالعه بفرماييد كاملاً متوجه ميشويد.
باز هم سوالي هست من در خدمتم.
ممنون دوست عزیز تا اینجا رو میدونم ...چون خودم چابهار زندگی کردم . میدونم پلاک منطقه دارن و محدودیت تردد حول منطقه دارن در سال یک ماه میتونن از منطقه خارج بشن . میخواستم ببینم این ماشینا رو میشه پلاک کرد ؟ شرایط داره؟