نقل قول:
پلاسما دوتا عیب داره کنتراست رنگش پایینه و مصرف برقش زیاده (حدودآ نزدیک به دوبرابر)
اما دوتا حسن داره عمر پنل بیشتر و قیمت بسیاربهتر من خودم به شخصه پلاسمارو قبول دارم به عنوان یک خرید اقتصادی
Printable View
نقل قول:
پلاسما دوتا عیب داره کنتراست رنگش پایینه و مصرف برقش زیاده (حدودآ نزدیک به دوبرابر)
اما دوتا حسن داره عمر پنل بیشتر و قیمت بسیاربهتر من خودم به شخصه پلاسمارو قبول دارم به عنوان یک خرید اقتصادی
مشخصات پلاسما LG 42PT3510
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتوجه به قیمتش خوبه!
دوستان از 1. تا 1.5 چی پیشنهاد میدین ؟
فرمتهای تصویری USbـش هم خوب باشه.
40 یا 37 باشه.
فقط سامسونگ یا سونی
ممــــنون:40:
اگر می خوای ساپورت فرمت های تصویری و زیر نویس فارسی خوب داشته باشه می مونه ال جی و سامسونگ.نقل قول:
با این شرایط و بودجه بهترین انتخاب سامسونگ 40D5550 هست.
دوستان خوبم بهترین پلاسمایی که میتونم با 1 میلیون بخرم چی هست
فقط اینها رو حتماً داشته باشه
40 به بالا
آنتن دیجیتال
فول اچ دی
کیفیت تصویر درجه یک برای ماهواره
لطف کنید با ذکر نام و مدل
در ضمن معنی اینکه کنتراست رنگش پایینه یعنی چی یعنی کیفیت تصویر بدی داره؟
بین ال سی دی 585 سامسونگ 37 اینچ که قیمتش حدود 1.050 هست و پلاسمای ال جی pt3510 که قیمتش 900 هست و 42 اینچ هم هست کدام بهتره برای منزل منزل هم نور شدید نداره نور معمولی هست در روز و معمولاً در روز هم لامپ روشنه مدلهای دیگه ال سی دی هم هست که قیمتش حدود 1.100 هست مثلاً سامسونگ ال سی دی داره 1.100 پلاسما هم داره که اینچش بزرگتره قیمتش ارزانتره روش جایزه هم میده
من کاملاً گیجم که باید چی بگیرم اگر پلاسما رو صلاح میدونید کدام مارک رو با توجه به بودجه من پیشنهاد میدید سامسونگ با جوایزش یا ال جی یا مارک دیگه یا اصلاً پیشنهاد نمیدید میگید فقط ال سی دی بخرم
مثلاً 3510 ال جی اچ دی هست فول اچ دی نیست آیا ایبن مساله خیلی مهمه چون خیلی از پلاسما ها با قیمت پایین که مناسب بودجه من هست این خصوصیت رو نداره ایزادی هست
من رو از سردرگمی در بیارید لطفاً
سلام .بیاید چند تا مقایسه بین tvهابدیم.
عمر مفیدLEDهاLCDها وپلاسما به ترتیب کدوم بطور میانگین بیشتره؟
مصرف برق ؟
شفافیت تصویر؟
کیفیت تصاویر؟
قیمت ؟
ارزش خرید؟
دوست عزیز الان تو بازار ، هر پلاسمایی از هر برندی با این بودجه بگیری اکثر شرایط فوق رو داره به جز یک مورد و اون هم فول اچ دی بودنه ، و برای اینکه فول اچ دی بگیری باید کمی بیشتر هزینه کنی و معمولا رزولوشن فول اچ دی ، از سایزهای 50 به بالا شروع میشهنقل قول:
در مورد جمله ای که نقل قول کردید(کنتراست رنگش پایینه) باید عرض کنم که این یک اظهار نظر کاملا غیر تخصصی و بی اساسـه و کلا جمله بندی آن اشتباهه و هرگز چنین واژه ای نداریم(این در حالیست که کنتراست پلاسما ها واقعا بی نظیره) (البته سو ء تفاهم نشه)
البته این رو هم بگم که ، فعلا همین تلویزیون های HD کفایت میکنه (حداقل برای ده ها سال تو ایران)
----در مورد عمر مفید ، قبلا که پلاسما ها رو کمتر از بقیه میدونستند ، اما امروزه حتی بعضی شرکت ها ادعا میکنند که عمر مفید پنل هایشان به 100,000 ساعت میرسه ؛ که این واقعا رقم خوبیهنقل قول:
----در مورد مصرف برق هم به ترتیب از پر مصرف به کم مصرف:
1- پلاسما (پر مصرف ترین)
2- LCD
و LED ها که کم مصرف تر هستند
---- شفافیت تصویر در LED ها و پلاسما ها تقریبا برابر و به مراتب بالاتر از LCD هاست
----کیفیت تصویر یک موضوع کلی هست که به چندین عامل مختلف بستگی دارد و در شرایط مختلف تغییر پذیر است
مثلا ، عامل کنتراست ، موجب عمیق تر بودن رنگ ها ، مخصوصا رنگ مشکی میباشد
و یا عامل سرعت پاسخدهی تصویر و رفرش ریت ، در نمایش هر چه بهتر صحنه های سریع (در فیلم های اکشن و تصاویر ورزشی) موثر است و از تار شدن (Blur) تصویر جلوگیری میکند
و با توجه به اینکه کنتراست واقعی در پلاسما ها خیلی بیشتره و همچنین سرعت پاسخدهی و رفرش ریت اونها هم بی نظیره و در بالاترین سطح قرار داره ، باید از پلاسما ها کیفیت تصویر بالاتری انتظار داشت!
---- در مورد قیمت هم که پلاسما ها ، باز هم مرقون به صرفه تر و ارزان تر هستند
ارزش خرید هم که باید از عوامل و امکانات گفته شده ، به راحتی استنباط شود
sسلام
دو مدل از پلاسمای سامسونگ رو دیدم که قیمت عجیب پاییینی دارند
865 و 985 به نظر شما ایا این دو قیمت ارزش خرید رو دارند و یا بدرد نمی خورند
آیا 3دی هستند
در کل من توی عید و جشنواره 1200 دیده بودم
و آیا میارزه که مدل 50 به بالا رو خریداری کنیم یا نه
ممنون می شم پاسخ بدین
دوست عزیز اینا 100% فول اچ دی نیستننقل قول:
در نظر داشته باش هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیست
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
نقل قول:
منم یه همچین چیزی میخام.
دیگه lcd یا led یا پلاسماش رو خودتون بگید چی بهتره ؟
حد اکثرش دور همون 1 میلیون بچرخه.
===================
سوال بعدیم اینه که با 400 الی 500 تومن چی میتونم بخرم ؟
اگر دیجیتال داشته باشه و hd باشه و hdmi داشته باشه عالیه.
LCD سامسونگ D585 در سایز های 40 و 32 اینچ باکمی بودجه بیشتر برای شمامناسب هستن.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
ال سی دی 40CX520 سونی در بانه هم حدود 1تومنه.
بعد این بانه مطمئن هستش . تقلبی نندازن ؟نقل قول:
همین مدلا خوبن ؟ پلاسما و led چطورن ؟
سلام . من یه تلوزیون اسمارت میخوام بخرم بودجه هم 2 تومن هست . 42 اینچ باشه
سه بعدی باشه . حتما اسمارت باشه . بشه باهاش اینترنت رفت و چیزهای دیگه .
نظرتون در مورد اسمارت شارپ با پنل ژاپنی چطوره ؟؟؟ بندرعباس 42 اینج 1.750 قیمت بهم دادن .
یهترین تلوزیون با این بودجه چیه ؟؟؟ ممنون
نظر دوستان در مورد این ال ای دی LG 42LW57000 چیه قیمتش حدود 1700000 هست - و با این قیمت چیز بهتری گیر میاد - این حد اکثر بودجه من هست 100 بالاتر هم نمیتونم بدم
arman جان به نظر من با 900 تومن نمیتونی یه پلاسمای خوب بخری . اگه میخوای پلاسما بخری حتما" هزینه بیشتری کن که حداقل یه Tv خوب و با دوام بخری ولی با این بودجه lcd خیلی خوب و یا حتی led هم میتونی بخری .نقل قول:
در مورد استقبال مردم از پلاسما توی ایران هم شاید دلیلش این باشه که توی ایران مردم اینقدر پولشون رو با زحمت و جون کندن به دست میارن که وقتی میخوان جنسی رو تهیه کنن ترجیح میدن خیالشون از جانب دوام و کیفیت و مصرف انرژی و اینکه چند سال بعد از دیدن کیفیت خریدشون پشیمون نمیشن راحت باشه . به نظر من خرید پلاسما توی سایزهای بزرگ و قیمت بالاتر مثل مدل vt30 انتخاب خوبیه و در غیر اینصورت به led و lcd فکر کردن بهتره .
موفق باشی
تلویزیون پلاسمای با سایز 50 حدود قیمت 1200000 چی پیشنهاد میکنین ؟ کیفیت تصویر ال جی و سامسونگ رو تو فروشگاه دیدم خوب بود
بودجتون واسه پلاسمای حتی در سطح متوسط، خیلی کمه.
اگه سایز بزرگ و ارزون میخواید، بهتره LCD بگیرید.
بودجتون واسه پلاسمای حتی در سطح متوسط، خیلی کمه.
اگه سایز بزرگ و ارزون میخواید، بهتره LCD بگیرید.
بودجم رو میتونم بیشتر کنم ولی همینایی که دیدم کیفیتش خوب بود من حتی کیفیت تصویر hd با full hd رو مقایسه کردم زیاد فرقی نمیکرد !نقل قول:
Lcd سایز بزرگ چی میتونم بگیرم ؟
اگه 40 اینچ با قیمت مناسب و جنس خوب میخوای بهت پیشنهاد میکنم تلویزیونهای جدید xvision رو که گیرنده دیجیتال داخلی هم دارن از نزدیک ببینی . فرمتهای قابل پخش usb اش هم خوبه . اگه میخوای پول کیفیت و خدمات رو بدی توی اوضاع بازار الان و قیمتها ایکس ویژن گزینه خوبیه . سونی که %30 افزایش قیمت داشته و فعلا" خریدش به صلاح نیست . از نظر کیفیت تصویر هم به نظر من کیفیت xvision نسبت به samsung بهتره ضمن اینکه قیمتش هم مناسبتره .نقل قول:
کسی نمیتونه به ما کمک کنه . ممنوننقل قول:
دوستان عزيز بين ال سي دي شارپ مدل5600 و 5400 با قيمت 1.100
و سامسونگ پلاسما 43 اينچ مدل 455 با قيمت 1.018 هزار تومان همراه با يك دي وي دي هديه
و پلاسماي ال جي مدل pt3510 با قيمت حدود 950 هزار تومان بهترين انتخاب چيه
خواهشاً برام دليل بياريد كه ياد بگيرم ازتون و اطلاعاتم بالا بره
من براي منزل ميخوام تلويزيون داخلي و ماهواره
42LW57000 یا 42LW65100 ال جی گزینه های مناسبی برای شما هستند.نقل قول:
یک کم بزار روی بودجه ای که می خوای برای ال سی دی بگیری و LED ال جی 42LV34000 بگیر. گیرنده داخلی دیجیتال داره و پشتیبانی از فرمت های تصویریش هم قوی هست. زیان فارسی هم پشتیبانی می کنه.نقل قول:
نقل قول:
کسی اطلاعی نداره
با این مشخصات و امکانات و این بودجه بهترین انتخاب همین 57000 هست.نقل قول:
50 اینچ پلاسمای خوب با 1200 نمیتونی بخری ولی با این بودجه میتونی یه lcd با امکانات خوب بخری .نقل قول:
مدل 40L5600X sharp با گارانتی مادیران یک تومن هست . با مشخصات :نقل قول:
- مجهز به پانل LCD ژاپني
- داراي تيونر ديجيتال داخلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -T
- قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
- قابليت كاهش مصرف برق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان گرامی
1- کدامشون بهتره: ال جی نانو 47 اینچ گلدیران- بانه - سامسونگ 5550 46 اینچ بانه - سام سرویس - سامسونگ اسمارت سری 6 بانه - سام سرویس؟
2- آیا ال جی سه بعدی مدل 57000 اکتیو هست یا پسیو و عینک باتری دار هست یا بدون باتری؟ بانه بهتره یا گلدیران؟
3- اکتیو بهتره یا پسیو؟
4- کدام از مدل های فوق IPS هست؟ بانه یا سام سرویس و گلدیران؟
5- کدام مدل تمامی فرمتهای تصویری از جمله mkv- mov - wmv- avi - mp4 - mpg وغیره با زیرنویس فارسی srt و قابلیت عقب و جلو کردن زیرنویس رو داره؟
6- کدام مدل فوق دانگل وای فای داخلی داره؟
7- بانه یا نمایندگی کانال های دیجیتال ایران رو میگره؟
با تشکر از پاسختون
مشاوره تا 500 تومن تاپیکش اینجاست ؟
اگر هست یه دونه پیشنهاد بدید.
LCD و LED ـش رو خودتون بهتر میدونید .اینچش هم هر چی تو این رنج گیر میاد . 32 یا پایین تر ...
ببین اگه میتونی حدود 670 تومن هزینه کنی ایکس ویژن یه LED TV جدید آورده (مدل LE-32KD20 )که من دیروز از نزدیک دیدم کف کردم چون یه قابلیت جدیدی داشت که خیلی مورد استفاده هست و اکثر tv های برندهای دیگه اونو ندارن و اون قابلیت ضبط برنامه های برنامه های تلویزیونی یا همون PVR هست . کیفیت تصویر تلویزیونش هم واقعا" حرف نداشت . گارانتیش هم که معتبره . به نظرم قیمتش با توجه به امکاناتش خیلی خوبه .نقل قول:
مشخصات کلی LE-32KD20 :
- مجهز به پانل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با درجه کیفی +A
- داراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -T داخلي با كيفيت HD
- قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
- قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
- روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- مجهز به ماشين زمان
معلومه که ال جی نانو 98000 از 5550 بهتره. باگارانتی مادیران حدود 4تومنه.نقل قول:
سلام من تازه میخوام از crt به lcd مهاجرت کنم تمام تاپیک رو خوندم اکثرا اطلاعات خوب بود اما کامل نبود ..من میخوام d495 از سامسونگ رو بخرم.چرا؟ بخاطر اینکه بودجه ندارم برم ال ای دی بخرم و ضمنا کیفیت پلاسما از ال ای دی به نظر بعضی از کارشناس ها بهتره و بلعکس..حالا سوالی که دارم و نمیخوام به حاشیه کشیده بشه اینه که با توجه به اینکه samsung D495 43" فول اچ دی نیست و تنها HD هست و انجینش همون سری Hyper real استفاده میکنه که در 8880 هم استفاده شده برای پخش 3D نیاز به ترانسیمتر داره یا این قطعه رو نمیخواد سوال کلیدی اینه که 3D ready هست یا نه بصورت فابریک 3D هست؟؟
سوال دوم در مقایسه با LG pt3500 42" کدوم گزینه بهتری هست و آیا ال جی هم 3d ready هست یا نیاز به ترانسیمتر ندارهl
سلام به دوستان گرامی
بین 7770سامسونگ 46 اینچ با توجه به سینمای خانواده هدیه آن، و یا st30 پاناسونیک 50اینچ با بلوری هدیه و ال جی47اینچ LW65000 کدام را توصیه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته به دور از تعصب پاسخ بدهید . ممنون از راهنمایی شما.
شما ببین اولویت هات چیه. مثلا بعضی ها اولویتشون فیلم دیدن سه بعدی هست و می خوان دغدغه گرانی و اکتیو بودن عینک رو نداشته باشند پس در این صورت ال جی بهتره. بعضی ها الویتشون قیمته که بازم میشه ال جی. بعضی ها اولوتشون عینک های اکتیو هست و تصاویر با کیفیت که 7770 از این لحاظ مناسبه و تنظیم دقیق تاریکی و وای فای داخلی هم داره. بعضی ها هم پلاسما می خوان که از نظر من معایبش نسبت به ال ای دی ها بیش از مزایاش هست. شما اگر اولویت هاتونو مشخص کنید دقیق تر میشه پیشنهاد داد.نقل قول:
1500000 تومن دارم و برای خرید تی وی اینها برام مهمه :
کیفیت تصویر - 100 هرتز باشد - 46 اینچ باشد
اسمارت و 3D نباشد
خودم این دو مدل مدنظرمه :
LED SAMSUNG 46D5000-46D5550
LED SAMSUNG 46D5500-46D5950
این دو مدل کدومشون توصیه میشه ؟ آیا از روی فلش فرمتهای مختلف رو ساپورت میکنن ؟
و کلا خرید از فروشگاههای اینترنتی بانه ریسک درصد خرابی تی وی چقدره ؟
کدوم فروشگاه اینترنتی بانه قیمتهاش مناسبتره؟
از دوستان تشکر میکنم
کیفیت تصویر st30 که خیلی بالاتر از 7770 سامسونگ و LW65000 ال جیه.نقل قول:
کنتراستش خیلی بالاتره سه بعدیشم بهتره عمقش بیشتره lw65000 و 7770 مشکیشون آبیه اصلا نمیتونن مشکی نشون بدن مخصوصا ال جی مخصوصا تو نور کم 7770 که نورش یه نواخت نیست جفتشونم تو فیلمای سریع و فوتبال کم میارن زاویه دیدشونم محدوده تنها مزیتی که دارن مصرف برقشونه که از st30 کمتره.
مشکیشون آبیه یعنی چی؟ اگر مشکیشون آبیه پس آبیشون چیه؟نقل قول:
من خودم سامسونگ 6960 دارم وقتی صفحه مشکی میشه انگار صفحه خاموشه. 7770 با Micro Dimming که دیگه از جای خود داره.
حداقل ال ای دی ها مزیتشون غیر از مصرف کم اینه که رو صفحه جای تصاویر ثابت تا مدت ها نمی مونه. مثلا من 9 ماه دارم تلویزیون رو با فرمت 4:3 می بینم ولی گه گاهی که فیلم های 16:9 می بینم دو تا نوار سیاه کنار صفحه به هیچ وجه نسوخته حتی یک اپسیلون هم خاکستری نشده. حالا دوستانی که پلاسما دارند دائم شاکی هستند که آرم شبکه فلان رو صفحه سوخته و این حرف ها.
نقل قول:
تو رو خدا دور از تعصب برندی که دارید جواب بدهید
کسی خودش ST30 داشته و تصویر جا انداخته باشه؟؟؟؟؟ مردونه کسی خودش به چشم دیده این مساله را؟؟
و آیا واقعا کسی حرف دوستمون را تایید میکنه آیا واقعا کیفیت تصویر پلاسمای ST30 بهتر از اون دو مدله؟؟؟؟
من خیلی تعریف کیفیت 6920و7770و8880 سامسونگ را شنیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گارانتی تلویزیونهای lg که مادیران نیست دوست عزیز .نقل قول:
من خودم پلاسما نداشتم ولی شما چند صفحه آخر تاپیک ST30 رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]