پسلاما سری u پاناسونیک مالی نیست اگه پول داری سری S بخر اگرم که نه ال ای دینقل قول:
پسلاما سری u پاناسونیک مالی نیست اگه پول داری سری S بخر اگرم که نه ال ای دینقل قول:
تایید میشهنقل قول:
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
دوستان الان با 3میلیون بهترین گزینه چیه
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان الان با 3میلیون بهترین گزینه چیه
[/COLOR]دوستان الان با 3میلیون بهترین گزینه چیه[/QUOTE]
50st30 پاناسونیک
46d8880 سامسونگ
46d7770 سامسونگ
دوستان من برای کسی که میخواستم تلویزیون بگیرم نظرش عوض شده و الان میگه ال جی میخوام.(چون تخفیف داره)
حالا یه مدلی led بهم پیشنهاد کنید که امکانات 6960 رو داشته باشه و 40 -42 اینچ باشه.اگر آخرین مدل ال جی باشه دیگه چه بهتر.
من خودم lw57000 رو دیدم ولی فکر کنم lw98000 آخرین مدل باشه.ولی نمیدونم 40-42 داره یا نه؟
ممنون:11:
بالاترین مدل ال جی 42 اینچ LW65100 هست ولی از نظر امکانات به پای D6960 نمی رسه. مثلا وای فای داخلی نداره و قابلیت انطباقش 200 هست در حال که 6960 هم وای فای داخلی داره و هم فرکانس انطباقش 400 هست. البته خوبی 65100 کنترل جادوییشه. 98000 هم 47 اینچ به بالاست.نقل قول:
یعنی از لحاظ تصویری 6960 نسبت به lw65100 برتری داره؟نقل قول:
از لحاظ امکانات چی؟ مثل ضبط کردن-تصویر در تصویر-تلویزیون اینترنتی- پخش فایلها از طریق usb و ....
کدومشون برتری بیشتری دارن
بله دیگه فرکانس انطباق 6960 دو برابر 65100 هست پس توی تصاویر با تحرک بالا کیفیت بهتری داره.نقل قول:
توی این امکاناتی که گفتید تقریبا شبیهند ولی در کل سامسونگ توی باز کردن فرمت های متفاوت تصویری از طریق USB قوی تر از برند های دیگه هست. مثلا هر جفت سامسونگ و ال جی فرمت mkv رو می تونند باز کنند ولی اگر کدک صوتی فایل mkv به صورت DTS باشه ال جی نمی تونه باز کنه ولی سامسونگ می تونه. البته این جزئیات خیلی تو انتخاب تاثیرگذار نیستند ولی Wi-Fi داخلی 6960 و کنترل جادویی 65100 نکات مهمی هستند. به نظرم بهتره در مغازه از نزدیک سه بعدی بودنشون هم تست کنید چون تکنولوژی های سه بعدیشون هم متفاوته.
خدمات smart tv ها رو مثل بازی هارو از کجا باید دانلود یا خرید کرد؟
سلام
چطوری میشه کاری کرد که صدای تلویزیون از سینمای خانگی پخش بشه؟ با همون کابل hdmi میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمات smart tv ها رو مثل بازی هارو از کجا باید دانلود یا خرید کرد؟
دانگل RF چیست؟
من یه led smart 42 lv 55000 خریدم آیا نیاز به خرید دانگل Rf هست؟آیا میشه با Dial up باهاش به نت وصل شد؟
اگر می تونی با کابل لن وصلش کنی به مودم ADSL که هیچ وگرنه نیاز به دانگل Wi-Fi داری تا بتونی وایرلس به مودمت وصل بشی. تلویزیون ها رو با دایل آپ نمیشه به اینترنت وصل کزد.نقل قول:
سلام خدمت دوستان
آیا از امکانات تلویزیونهای اسمارت ال جی میشه تو ایران استفاده کرد؟ کلا خرید تلویزیون اسمارت فعلا کار درستیه یا نه؟
دوستان به نظر شما کیفیت تصویر ledهای ال جی خیلی از سونی کمتره؟
البته توی 3d که عمرا به پای ال جی برسه ولی از نظر کیفیت زنگ و تصویر ندیدم جایی ازش تعریف بشه
مثلا همین مدلlw5700 حقیقتش من 3d نمیخام ولی تلویزیون غیر3d که امکانات خوبی داشته باشه خیلی کم شده از سامسونگم اصلا خوشم نمیاد نور و رنگشون به شکل غیر طبیعی زیاده مدلهای سونی هم که هزار تا ایراد دارن usb فرمتها رو ساپورت نمیکنه وقتی کانال عوض ممیکنی صدا و تصویر هماهنگی نداره گیرنده دیجیتالشون تو شهرستانها کار نمیکنه و قاطی میکنه زبان فارسی رو درست حسابی نشون نمیده و غیره...نمیدونم چرا همه میرن سونی میخرن؟!
البته این مدلlw9500 ال جی هست ولی هم گرونه هم صفحش براقه اذیت میکنه خلاصه موندیم چی بخریم ...:13:
من یه led smart 42 lv 55000 خریدم چطوری باید اینترنتشو فعال کنم؟
دوستان نظرتون در مورد اين دو مدل چيه. خوبه يا نه سامسونگهاي سه بعدي كه گرونه نظر خودم42LW57000
لطفا" كمكم كنيد
تلویزیون 3D LED ال جی مدل : 42LW57000
تلویزیون 3D LED ال جی مدل : 42LW65100
کسی نبود جواب بده؟!:19:
اینجور نیست که بشه گفت ال جی بهتره یا سونی..... بودجت چقدره؟ چند اینچ میخوای؟ اینجوری دوستان میتونن بهتر پیشنهاد بدن.نقل قول:
دوستان گذاشتن آمپلی فایر مربوط به ضبط سونی چهارطبقه کنار LCD یا LED تاثیری روی عملکردش میزاره؟ یا این تاثیر مختص تلویزیون های CRT هست؟
در مورد samsung 6940 سوال داشتم
اینترنتش رو چطوری میتونم فعال کنم ؟ توی خونه adsl دارم با مودم وایرلس
آیا امکان ضبط از این شبکه های dvbt رو داره؟
فکر نکنم تاثیری داشته باشه.نقل قول:
اگر جای شما بودم با خیال راحت استفاده می کردم.
نقل قول:
رفیق ببین از برندی خوشت میاد اگه میخوای بری دنبال یه برند که بهتره همون رو دنبال کنی ولی نه میخوای توی هر قسمتی ببینی کدوم بهتره باید از چندین نفر سوال کنی.
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
نقل قول:
شما یه مودم adsl میخری و کابل lan رو به tv وصل می کنی بعد خودش درخواست اتصال میده اونوقت وصل میشی به نت
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
نقل قول:
اگه واسه فیلم و تیپ و شکل میخوای که این 57000 خوبه ولی واسه بازی میخوای 57000 هم خوبه ولی 65100 خیلی واسه گیم بهتره
سلام
خونمون يه سامسونگ UA46C5000 هست اما دفترچه راهنماشو نداريم
پشتش يه جا براي LAN هست.. اون واسه چيه ؟
دفترچه اش رو از كجا ميشه پيدا كرد ؟ انگليسي هم باشه عيبي نداره - اينترنتو گشتم پيدا نكردم
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو هم دفترچه داره و هم فایل آپ دیتش موجوده.نقل قول:
سلام
من واسه تلویزیون LG 50PW3500 مون رفتم روی سایت اصلی قسمت پشتیبانیش که زبانش انگلیسیه اصلا میگفت همچین مدلی نداریم
وارد قسمت پشتیبانی بخش فارسیش شدم دیدم این مدل رو پیدا کردم فایل آپدیتش هم گذاشته بودن
میخواستم بپرسم آپدیت به چه دردی میخوره ؟ امکان داره که تلویزون خراب شه ؟ یعنی مشکلی پیش بیاد ؟ چون حوصله دردسر ندارم..
امکان داره چه چیزهایی تغییر پیدا بکنه تو تی وی ؟
کسایی که تلویزیونشون رو آپ کردن لطفا ج بدن ، مرسی -
عید همتون هم مبارک
وایرلس بخرم چط.ره؟
دوستان چطوری باید از ماشین زمان LG استفاده کرد؟و همچنین چطوری باید ضیط کرد فیلمیرو به وسیله LG
دوستان من یه lg led lvl 55000 smart دارم وقتی میخوام باهاش ضبط کنم مینویسه usb را به پورت 1 و از دستگاه lg dvr استفاده کنید. باید چیکار کنم؟ دستگاه lg dvr چیه؟
سلام ،نقل قول:
دوستان من یه lg led lvl 55000 smart دارم وقتی میخوام باهاش ضبط کنم مینویسه usb را به پورت 1 و از دستگاه lg dvr استفاده کنید. باید چیکار کنم؟ دستگاه lg dvr چیه؟
من از مشخصات مدل شما اطلاعی ندارم
آیا شما مطمئن هستید که تلویزیون شما ماشین زمان داره ؟
شاید احتیاجی به یه چیز جانبی داره !!
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
شما به این آرس مراجعه کن شاید یه چیزی دستگیرت بشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481822&page=83
نقل قول:
ممنون از کمکتون ولی اگه بخوام همه ی این صفهاتو ببینم باید 3 روز بشینم اگه کسی میتونه کمکم کنید
آخه توی اون آدرسی که من بهت دادم یه نفر نوشته که برای استفاده از قابلیت Time Machine Ready DVR باید هارد 500 به بالا به تی وی وصل کنی..
مرسی داداشنقل قول:
خونه یکی از اقوام که ال ای دی سامسونگ داشتند، یه نکته جالب متوجه شدم.وقتی نور صحنه های تصاویر تلویزیونی کم و زیاد میشد آرم شبکه(بالا سمت چپ) هم کم نور و پر نور میشد مثلا وقتی صفحه سیاه میشد یا تیره میشد، رنگ آرم شبکه هم تیره میشد!!!!می خواستم بدونم این طبیعی هست؟یعنی همه برندها اینجورین؟سونی هم؟
من خودم عاشق سونی هستم . اما با این وجود LG LW9500 دارم .نقل قول:
محشره !! خیلیا Sony EX520 رو پیشنهاد دادن . اما خودم جفتشو تست کردم . سونی به نحوی سوسک شد
تنها عیب LW9500 رفلکس نور هستش
تروموشن LG LW9500 = 400hz
تروموشن Sony EX520 = 100hz
معایب سونی هم فراوان . بعضیاشو خودت گفتی . یکیشم که خیلی مهمه اینه که EX520 دو رگه هستش معروفه به LCD+LED خودم شاهد سوختن پیکسلش بودم.نباید گول برند رو بخوری !!!
نقل قول:
یه هارد اکسترنال بخر . 500 به بالا . یه بارم با تلویزیونت فرمتش کن .
حتما روی تنظیم نور دینامیک بوده ، همه تلویزیون ها دارن این رو - مصرف برق رو هم کاهش میده energy saving:2:نقل قول:
نقل قول:
در این که LW9500 بهتر از Ex520 شکی نیست اما شما دارید اشتباه می کنید بین این دو نوع تی وی هیچ فرقی نیست جز چینش دیود های LED در پشت پنل.
9500 هم یک LCD با بک لایت LED و فقط نوع این چینش فرق می کنه ضمن این که LW9500 هم می تونه پیکسل سوخته داشته باشه چیزعجیبی نیست.
ضمن این که اون مشکل رفلکس نور خیلی شدید و شاید برای بعضی از خانه ها حتی استفاده از این تی وی رو سخت کنه .
:31:
خوبه خودتون هم به یه فرق اشاره کردین :46:
EX520 پر از نقصه :31:
نداشتن دانگل وای فای - مشکل در زیرنویس فارسی - مشکل فرمت USB - نداشتن ماشین زمان و ...
بازم بگم؟ :31:
LW9500 اسمارت بودنش یه دنیاس :27:
صدای جفتشون رو هم تست کردم . سونی رو بهترین تنظیم، باید 50 تا بالا بزنی که اونم صداش دلچسب نیس
ولی ال جی روی ولوم 15 صدای مناسبی داره:8:
خودت فروم تلویزیون رو ببین . تاپیکایی که در موردمشکل EX520 ایجاد شدن رو بشمار :5:
چط.ری باید وصلش کنم؟لطفا کامل توضیح بدیننقل قول: