ريفر چيه ديگه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟در ضمن اين شخصي كه ميخوام لپ تاپ رو ازش بخرم ميگه گارانتي داره...حالا اسم گارانتيش رو نميدونم ديگه.نقل قول:
Printable View
ريفر چيه ديگه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟در ضمن اين شخصي كه ميخوام لپ تاپ رو ازش بخرم ميگه گارانتي داره...حالا اسم گارانتيش رو نميدونم ديگه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979188&postcount=293
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5985196&postcount=302
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5985196&postcount=303
:20:
چقدر دردسر داره تشخيص ريفر بودن يا نبودن....ريفر يعني اين لپ تاپ تعمير شده؟؟حالا اگه ربفر باشه خيلي مشكل ايجاد ميكنه؟؟؟من از يه جايي قسطي ميخوام بخرم ... و اون هم كه لپ تاپهاش ريفر هستش...چه كار كنم به نظرتون ؟؟؟قيد 5110 رو بزنم و acer 5742 بگيرم؟؟؟يه نفر يه توضيح كامل بده من متوجه شم لطفا...
مرسي
در ضمن اگه ميشه اين سريال رو هم چك كنيد ببينيد ريفر هست يا نه....JL10VP1
ممنون
بله ریفر یعنی لپ تاپ رو یه جایی مثلا تو آمریکا سفارش دادن بعد که جنس رو فرستادن مشخص شده یه قطعه اش مثلا صفحه نمایشش ایراد داشته و جنس رو برگردوندن کارخونه، بعد کارخونه اصلاحش کرده داده به یه بازار دیگه مثلا خاورمیانه . الان ممکنه اون لپ تاپ سالم باشه ولی خوب تعمیری بحساب میاد و احتمال خرابیش بیشتر از یک لپ تاپ سالم دست نخورده هست.نقل قول:
متاسفانه این سرویس تگ هم مثل قبلی هستش مال هنگ کنگ - بدون گارانتی و احتمال خیلی زیاد ریفر.نقل قول:
در ضمن اگه ميشه اين سريال رو هم چك كنيد ببينيد ريفر هست يا نه....JL10VP1
ممنون
در اینجا سرویس تگ هاتون رو چک کنید:
موفق باشیدکد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
ممنون...يعني همه لپ تاپ هاي ريفر به مشكل بر ميخورند؟؟؟اصلا امكان نداره كه مشكلي پيش نياد واسشون؟؟
راستش من تو يه مغازه خدمات كامپيوتري كار ميكنم كه لپ تاپ هاي دل رو هم كار ميكنه و الان ميخواستم واسه خودم يه لپ تاپ بگيرم ...تا الان هم واسه چند نفر 5110 core i5 & core i3 آورديم ...ويندوزش رو هم خودم ريختم ولي مشكل نديدم.......
اگه ميشه در مورد مشكل سندي بريج هم يه توضيحي بديد...اين لپ تاپ هاي ريفر اين مشكل رو دارند يا خير؟؟
سلام دوست عزیز
دو لپ تاپی که شما گفتین ریفر نیستنلطفا این پست و با دقت بخونیدنقل قول:
طبق نوشته های آقای teknosys
شما میتونید از آقای teknosys کمک بگیرید.:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5985196&postcount=302
سلام من سرویس تگ اولی رو فقط چک کردم ببینید این لپ تاپ گارانتی بین الملل نداره در صورتی که تاریخ ساختش با لپ تاپ من یکیه و لپ تاپ من تا 289 روز دیگه گارانتی بین المللی داره هر چند برای من سودی نداره تنها نتیجه ای که میشه از این تفاوت برداشت کرد اینکه چون برگشت خورده و تعمیر شده گارانتی رو هم حذف کردن و به صورت ریفر فروختن.نقل قول:
این نداشتن گارانتی بین الملل توی سایت دل نمی تونه بی دلیل باشه.
سلام خسته نباشید من core i7 5110 دارم حدود دوماه خریدم ازهمه چیزش راضیم (البته به جز بلوتوثش) میخام بدونم این b2 بودن خیلی بده؟ کلا چه تاثیری رو کار دستگاه داره؟
ورژن بایوس a02
در مورد B2 بودن چیپست Stepping لپ تاپ های 5110 Dell و مدلهای دیگه، موضوع مهمیه که آیا کارخونه های لپ تاپ مثل Dell و حتی HPبعد از اعلام مشکل B2 Revision که در 31 ژانویه یعنی حدوداً 5 ماه پیش توسط اینتل اعلام شد وبه تبع اون اعلام سراسری همه برندها برای توقف ارائه این چیپست بازهم این چیپست مشکل دار رو دست مشتری داده اند؟!! لپ تاپ هائی که توی ماه های اول و دوم و حتی سوم میلادی 2011 وارد بازار شدند مخاطب این مطلب نیستند ومنظورمن بیشتر از ماه مارس به بعد است، در پست های بعدی دلیل این موضوع رو متوجه خواهید شد.
افرادی صبر کردند تا سری جدید چیپست با استپینگ بالاتر و بدون مشکل وارد بازار بشه و بعد خرید کردند. ولی با کمال تعجب دیدن که Revision ID مقدار B2 رو نشون میده.
نرم افزارهایی معروفی مثل CPU-z و SISoftware Sandra و AIDA همه B2 رو نشون میدادن، ولی از اون طرف سازندگان ادعای دیگری داشتند. اجازه بدید همینجا از سایت اینتل یک نکته ای رو بیارم که بیان میکنه که همین نرم افزارهای نمایش اطلاعات سیستم میتونند Report اشتباه در موردStepping Revision چیپست بدهند که با توجه به پیکربندی بایوس این اشتباه بوجود میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکرول کنید در انتهای این صفحه در قسمت NOTE:
کد:http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm
سلامنقل قول:
شما آخرین آپدیت بایوس رو که الانA06 هست از سایت Dell بگیر و نصبش کن اونوقت با یکی از نرم افزارایی که اسم بردم یه System Information بگیر اگه Revision نوع B3 نشون داد سیستم شما ازین نظرجای نگرانی نداره.
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
تو قسمت قبل گفتم که این Report گیری اشتباه، منشائش بر می گرده به بایوس سیستم که البته با یک آپدیت ساده و پیکر بندی جدید بایوس، اون نرم افزارها هم تو Report خودشون مقدار صحیح و واقعی رو بر میگردونن. اما چرا بایوس ابتدائی باعث این گزارش نادرست میشه؟ دلیلش یک خصوصیتیه که در نسل های جدید چیپست های اینتل هست بنام CRID که مخفف Compatibility Revision ID و یک مقدار 8 بیتی رو برمیگردونه که این همون مقداریه که بعنوان Revision ID یا RID تو بایوس set میشه (B2).
بعدا که یک محصول جدید اینتل با Revision بالاتر روی سیستم اضافه شد(B3) ، بایوس همون مقدار اولیه رو حفظ میکنه و بعنوان مقدار اصلی در نظر می گیره، در صورتیکه یک Hardware جدید اضافه شده و بطبع باید مقدار اون تو بایوس set بشه. این باقی موندن روی مقدارقبلی یه حسنی داره اونم اینکه دیگه نیازی به Reinstall درایورDevice ها پیدا نمیشه ولی نمایش Report همچنان باطل و ناقص میمونه. راهی هم برای برنامه های System Information و Tools وجود نداره که بتونن مقدار واقعی Revisionرو تشخیص بدن.
توی سایت Dell اومده :
کد:.
.
Customers may use third party utilities to gather system main devices and will see incorrect B2 revision as PCH from the utility report.
This is because the Compatible Revision ID (CRID) is enabled in currently shipping BIOS and causing systems to read previous version
system hardware. "The Compatible Revision ID (CRID) is an 8-bit hardwired value that will normally be identical to the RID value of a
previous stepping of the product, with which the new product is deemed "compatible"
.
.
.
Solution:
Do not dispatch hardware. Dell ships B3 revision PCH on XPS 17 (L702X).
Instruct your customer to download and flash to BIOS A05 or later from support.dell.com and instruct them to reboot to BIOS menu
and load setup defaults, once manually, to reset the flag in the BIOS to disable CRID permanently. After customer boots to operating
system, it will detect hardware changes and proceed to re-install some drivers. Reboots will be expected after hardware re-scan and
drivers reinstallation. Drivers reinstallation only happens once after customer loads setup defaults. Follow the steps below:
Download A05 BIOS from eSupport website and run the BIOS setup file. Follow the screen instructions to reboot the system.
After BIOS upgrade, guide user to boot to the BIOS setup menu by pressing F2.
Go to the Exit option from the menu bar, choose Load Setup Defaults. Click Yes when prompted for confirmation. Then choose Exit
Saving Changes to exit the BIOS menu.
System will perform a reboot and boot to Operating System, then the hardware rescan and drivers reinstallation will be automatically
started and reboots will be expected afterwards.
Suggest user run the third party utility again to see the actual PCH stepping shipped on XPS 17 (L702X).
یعنی همون بحث CRID و B3 بودن مدل و B2 نبودن اون و راه حل که آپدیت بایوس سیستم است برای رفع این مشکل.
منبع در اینجا:
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?c=us&docid=408189
تو قسمت مربوط به آپدیت A02 برای مدل N5110 و در پایین صفحه در قسمت Fixes and Enhancements دردلیل آپدیت آورده شده :
1. Updated for Intel PCH B3 stepping chipset support.
بمعنی آپدیت برای B3 Stepping چیپست PCH اینتل.
همچنین درقسمتRelease Date تاریخ انتشار این آپدیت یعنی 16/3/2011 رو نشون میده و مشخص میکنه که محصولات خروجی از این تاریخ به بعد مطمئناً از نوع B3 Rev هستند وبه این آپدیت نیاز دارند.
همچنین توی سایت ساپورت HP هم این موضوع توضیح داده شده :
کد:Frequently Asked Questions
.
.
.
2 When will/did HP begin shipping products that do not have the Intel chipset issue?
March 2011.
.
.
.
5 I purchased an HP PC that shipped on or after March 2011, but the chipset ID says “B2. Is my new HP PC affected?
No, HP PCs shipped beginning March 2011 are not affected by this issue. For this specific issue,
Microsoft® Windows®
Device Manager and third party applications/tools may report the “B3 chipset Revision ID as “B2
For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly
determine whether or not the HP PC is affected.
.
6 Why might Device Manager and certain third party applications incorrectly report the chipset revision number?
Many newer Intel chipsets feature an Intel Compatibility Revision ID (CRID). The BIOS for HP notebook and
some HP
desktop PC systems sets this Revision ID at its original value (e.g. B2) and keeps it constant even if Intel makes a
chipset revision change (e.g. from B2 to B3). Keeping the revision ID constant prevents Microsoft Windows from
re-installing software (a device driver) each time it detects a chipset Revision ID change
……
که معنیش حدوداً میشه:
سوال 2 : شما از کی شروع کردید به ارایه محصولاتی که مشکل اینتل رو نداشتند؟
جواب: از ماه مارس میلادی
سوال5 : من یک دستگاه HP بعد از ماه مارس 2011 خریدم ولی IDچیپست B2 رو نشون میده سیستم من مشکلی داره؟
جواب: نه، سیستم های HP از ماه مارس به بعد از این (چیپستها) ندارن. برای این محصولات ممکنه Device Manager ویندوز و نرم افزارهای دسته سوم (منظور از نرم افزارهای دسته سوم مثل cpu-z و Sandra ) چیپست B3 رو بعنوان B2 نشون بدن.
سوال 6 : چگونه ممکنه که Device Manager و برنامه های مطمئن دسته سوم گزارش اشتباه در مورد شماره Revision چیپست بدن؟
درجواب هم CRID گفته شده است که قبلا توضیح دادم.
منبع در اینجا:
موفق باشیدکد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c02712015
سلام...شرمنده اگه ممكنه اين سريال رو هم واسه من چك كنيد ببينيد چطوريه... BYS3RP1 من خودم چك كردم انگار گارانتي داشت...شما هم يه نگاهي بندازيد لطفا....
مرسي
با سلام خدمت همگي...
سوالي داشتم
من امروز به يكي از فروشگاه هاي معتبري كه مي شناختم رفتم تا لپ تاپ دل 5010 رو بگيرم ولي فروشنده گفت كه جديدترش يعني 5110 اومده با امكانات بيشتر ولي تنها عيبش اينه كه فقط ويندوز 64بيت جواب ميده!!!!!!!!!!!!!منم گفتم يه سرچ ميزنم بعدا مراجعه ميكنم
خواهشا منو راهنمايي كنيد اصلا چطور لپ تاپي هست ارزش داره بخرمش و معايبش چيه و اصلا قضيه اين 64بيت چيه؟؟؟؟
شرمنده كه سوالم طولاني شد. پيشاپيش ممنونم...
اگر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم...
سلام
5110 در سایت دل خاورمیانه فقط در دو مدل i3 & i5 ارائه شده!!! خبری از i7 که در ایران هست نیست!!
کد:http://www1.euro.dell.com/ae/en/home/Dell-Laptops/inspiron-15r-n5110/pd.aspx?refid=inspiron-15r-n5110&s=dhs&cs=aedhs1
دوست عزیز این هم ریفره! سرویس تگی که حرف R داشته باشه سریع میشه فهمید ریفره...نقل قول:
دوست عزیز شما این مدل شما ریفر هست اما دو مدل قبل ریفر نیست فقط گارانتی ندارد که اونم بخاطر تحریم ایران چندان مهم بنظر نمیادنقل قول:
ریفر بودن "قطعات تعویضی" دستگاه شما در این قسمت ها است
این لپ تاپ که معرفی کردید مشکل زیاد داشته
و علت ریفر نبودن دو مدل قبل هم که مشخصه البته با استناد به توضیح آقای teknosys
نقل قول:
همونطور که میبینید اصلا این دستگاه گارانتی شرکت Dell رو نداره.
ترجمه جمله مشخص شده: هیچ قرارداد یا ضمانت خدماتی در ارتباط با این سیستم وجود ندارد.
اینجاست که دونستن اینکه چه مدلی برای کجاست به درد میخوره. توی پست اول من عمدا" 1014 رو مثال زدم. چون این مدل مال آمریکاست و در سایت خاورمیانه موجود نیست نه شرکت و نه نمایندگانش نمی تونن به این دستگاه خدمات بدن. ممکن بپرسید چرا نمی تونن؟ در واقع نه اینکه نمی تونن ، این مسئله برمیگرده به قانون مدار بودن شرکت. فلسفش اینه که اونا میگن: خدمات وقتی خدمات هست که مهندس ما با تمام اجزاء و امکانات سیستم مورد نظر آشنا باشه. چون این مدل برای آمریکا هست و تعداد محدودی به دیگر مناطق به صورت توافقی فرستاده میشن مهندس ما در مناطق خارج از آمریکا هم آشنایی لازم برای ارائه خدمات به این سیستم ها رو نداره. پس هیچ ضمانتی نخواهد بود. در اکثر موارد Refurb نیستن.
ممنون ولي من از جناب teknosys پرسيدم و ايشون گفتن كه هر دو مدل قبلي ريفر هستن...ديگه دارم كم كم از خريد دل پشيمون ميشم...نقل قول:
سلام
:: به نظر دوستانی که از این مدل استفاده میکنن .
این مدل ظرفیت استفاده در ساعات طولانی ( دائم روشن ، برای کار تایپ و نمایش فیلم و اینترنت ) را آیا داره ؟ با i7
من امروز ميخوام اين مدل رو بگيرم خواهشا جواب بديد .خواهشاً
فكر ميكنم ويندوز 64 بيتي يعني اينكه دايور 32 بيتي واسش نيست...چون ما هم كه اين لپ تاپ رو فروختيم و واسش درايور ميخواستيم دانلود كنيم 32 بيتي نداشت...از طرفي شما اگه بخواي از 4 گيگ رم استفاده كني بايد ويندوز 64 بيتي بريزي...نقل قول:
از کاربر عزیز persianboy2000 تشکر میکنم بابت لینک هایی که از منابع معتبر به همراه توضیح کامل در اینجا قرار دادید. شما من و خیلی های دیگرو خوشحال کردید.:10::11:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
سلام.نقل قول:
فروشنده راست گفته اما امکانات جدیدتر usb3 هستش.cpu هم که هر لپتاپی داره اما سری جدیدتر هست که داشتن یا نداشتن cpu و کارات گرافیک جدیدتر امکانات بیشتر محسوب نمیشه. ویندوز 64 بیتی عیب نیست مزیته. تا اونجا که میدونم شما کاربر بسیار حرفه ای محسوب نمیشید که به مشکلات یک سری از برنامه ها بربخورید که در محیط 32 بیت اجرا میشن. اگر دوست دارید که 32 بیت بشه کامپیوترتون میتونید از برنامه های شبیهه سازی روی ویندوز استفاده کنید و این مشکلتون هم حل بشه.
کار خوبی کردین.
لپتاپ عالی هستش و این عالی بودنو تقریبا بابت قیمتش به تکنولوژری جدیدتری که درش به کار رفته به دست میاره. صد البته ارزش داره بخریدش. معایبش اگر بخوام خیلی سختگیری کنم: صفحه نمایش خیلی براق که نور محیط روی تصویر میافته. سوکت های هدفون و میکروفن بالای dvd rw هستند که اگر هدفون تو گوشتون باشه و آهنگ گوش کنید و بخواهید یک cd یا dvd در درایو بزارید ممکنه که درب درایو به سیم هدفونتون بخوره و اذیت کنه. مشکله دیگر قرار دادن اسپیکرهای این لپتاپ در زیر اون هست که عده ای گفتن بد شده عده دیگر گفتن خیلی کیفیت صدا خوبه. عیب دیگر صفحه کلید این مدل هست که مثل مورد قبل خیلیا گفتن بده خیلیا گفتن خوبه اما چیزی که مشخصه اینه که زمان کمی میبره به این نوع صفحه کلید عادت کنید و سریع و بدون خطا تایپ کنید. فقط دقت بفرمائید که لپتاپ مورد نظرتون ریفر نباشه و پیشاپیش مبارکتون باشه:46:
خيلي خيلي ممنونم كه جواب كامل و شفاف داديد، فقط قسمت ريفر رو متوجه نشدم!!!!!نقل قول:
سلام تشکر ویژه از دوست عزیز persianboy2000 که خیال همه رو با چند پست کامل راحت کرد البته من همون طور که قبلا گفته بودم قبل از خرید مطمئن بودم که این سری مشکل پورت ساتا رو نداره ولی خوب با این بحث هایی که پیش اومد و بیشترش حول کامپیوتر های Desktop بود تا لپ تاپ داشت کم کم باورم میشد که سرم کلاه رفته ولی بخیر گذشت.:20:
لفظ کوتاه شده ریفر یا refurbished به معنای مرمت شده یا تعمیر شده هست و به لپتاپ هایی گفته میشه که بابت اشکالی که داشته اند به شرکت سازنده برمیگرده و بعد از تعویض شدن قطعه یا قطعات خراب و معیوب با قطعه سالم و یا تعمیر و مرمت اون قطعه یا قطعات دوباره به چرخه فروش برمیگرده اما با نام refurbished. این لپتاپها ارزان قیمت تر از همون مدل لپتاپ اما سالمش هستند و معمولا افراد از خریدنش دوری میکنند چون احتمال خرابی و اذیت کردنشون نسبت به لپتاپی که سالم هست بیشتره. اما لپتاپهای refurbished بدون اشکال به بازار فروش برگردانده میشه و در عمل اشکال سخت افزاری درش دیده نمیشه.نقل قول:
و اما چون شما تمایل دارید به خرید لپتاپ DELL مراجعه کنید به مطالب ساده و پر از عکس از جناب teknosys درباره طریقه تشخیص لپتاپ های refurbished از مارک DELL . اگر از نوشته های ایشون چیزی یادگرفتید تشکر از ایشون فراموش نشه لطفا.
با آرزوی تندرستی و شادکامی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5985196&postcount=302
salam bebakhshid man keyboard farsi nadaram moshkele geraphic hanooz hast dige kaladeshodamhame baziharo ba geraphic intel ejra mikone bayad chikar konam ta ba nvidia ejrabeshantoro khoda komak konin delam vase pes 11 tang shode:21:
دوستان این مدل با geforce 540m هم موجوده؟ آخه تو دیجی آنلاین یکی با 4 گیگ رم و هارد 500 و جیفورس 525 زده حدود 910 - 920 و یکی با 6 گیگ رم و 640 هارد و جیفورس 540 حدود 50 تومن گرون تر!! با عقل جور در نمیاد! تو لیست زیگوراتم نیست...
سلام دوستان
5110 من قبل از اپدیت بایوس b2 بود با CPU Z ولی بعد از اپ شد b3
مشکل داره هنوز؟
دوست من 5110 داره اما نمیشه با بلوتوث فایل دریافت یا ارسال کنه.
فکر میکنه بلوتوث لپ تاپ مشکل داره.
چیکار کنیم؟؟
اشتباه تایپیه. همه کانفیگاش 525 دارننقل قول:
نمايندگي و گارانتي اصلي براي دل زيگورات هست يا دليران؟
هیچ کدوم نمایندگی اصلی نیستن و خودشون سر خود گارانتی می کنن ولی به نظر من زیگورات بهتره البته تا حالا با دلیران کار نکردم که مقایسه کنم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای سایت dell باید سرویس تگ رو وارد کرد؟
در ضمن چطوری از روی سرویس تگ ریفر بودن یا نبودنش رو تشخیص داد؟
دوست عزیز ، برای کسب اطلاعات در این باره ، به لینک های زبر مراجعه نمایید .نقل قول:
ریتینگ ویندوز برای i5 این دستگاه چنده دوستان ؟
آیا این ریتینگ واقعا قدرت دستگااه رو نشون میده ؟ و میشه روش حساب کرد ؟
تمام سوالاتی که در مورد سرویس تگ محصولات دل پرسیدید من چند روز پیش توی یه تاپیک آموزشی دیدم ولی الان هر چقدر دنبالش گشتم پیداش نکردم . اگه دوستان پیدا کردن یه جوری به اطلاع منم برسونن.
...................
با سلام خدمت دوستان
من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، برای کسب اطلاعات درباره ی سرویس تگ محصولات DELL به لینک های زیر مراجعه فرمایید :نقل قول: