گل تحقیر آمیز؟نقل قول:
گیگز رو به خاطر گل تحقیر امیزش
با کمال احترام درسته که دیشب منچستر کاملا سر بود ولی نویر بیشتر تحقیر کرد منچستریا رو با توپایی که چپ و راست ازشون میگرفت
گل تحقیر آمیز؟نقل قول:
گیگز رو به خاطر گل تحقیر امیزش
با کمال احترام درسته که دیشب منچستر کاملا سر بود ولی نویر بیشتر تحقیر کرد منچستریا رو با توپایی که چپ و راست ازشون میگرفت
چرا شالكه انقدر داغون بازي ميكرد؟!!! تو زمين خودشون رفته بودن تو قوطي
انصافا فرگوسن تموم نشدنيه
منم برد شيرين منچستر رو به همه دوستان تبريك ميگم. :40: فكر ميكنم ديگه بازي گوياي همه چيز بود ... بايد يه 3-4 تا گل ديگم ميزديم. :8:
منچستر لیاقت پیروزی در بازی دیشب رو داشت و به حقش رسید امیدوارم امشبم تیم لایق پیروز بشه .
نقل قول:
چه مسئله دردناکی اقای هیدن سابق و فعال حال حاضر:d (بارسا دو تا باخت دیگه بده امثال شما زیادتر میشن :ی) لطفا پس پستی هم کوت نکنید !
اصولا کسانی مثل شما هم ارزش بحث ندارند چون مثل نسیم میمونید میاید و میرید ولی در کل خواستم خدمتتون بگم که بحث های شما هیچ منطقی توش نیست اقای هیدن و پاسخگویی من هم صرفا برای این هست که پستهای بی محتوا را مشخص کنم و در کل باز هم میگم بحث با شما مثل کوبیدن اب در هاون میمونه ^^
+
سوت گزینه خوبیه :31: jk
یا حق
11:15 شب به وقت ایراننقل قول:
سلام بازي رئال بارسا ساعت چنده؟
دوست من...جناب بردیا عزیز...دروازه بانی که چندین تک به تک و ضربه سر ناگهانی رو بگیره و یه جورایی 1تنه تیمش رو نگه داره وقتی گل لایی بخوره یه خورده تحقیر میشه دیگه:46:نقل قول:
صحنه گل رو ببینید...کاملا واضح هست....وقتی چپ و راست توپ بگیری و لایی گل بخوری یه کم اعتماد به نفس و میاره پایین...واسه همین یه لحظه کنترلش رو از دست داد و خواست گیگزی ما رو بندازه:31::46:
عصبانيت سرمربي بارسا از مورينيو
گوارديولا: اين لعنتي فعلا رئيس است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در آستانه سومين الكلاسيكودربي در دور رفت از نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: اكنون در برنابئو اين لعنتي (مورينيو) فعلا رئيس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، جوزپه گوارديولا عنوان كرد: مورينيو يك رئيس بزرگ است، اين لعنتي فوق العاده كار ميكند، من نميتوانم هميشه با او در هر لحظه رقابت كنم.
وي ادامه داد: مورينيو بيرون از زمين مرا شكست داده، من به او تبريك ميگويم.
وي ادامه داد: وي بايد بداند كه در داخل زمين ما برندهايم، چون آقاي مورينيو از نام من به صورت مستقيم اشاره كرده من هم بايد همين كار را انجام دهم. ما سالهاي سال در كنار هم كار كردهايم، او مرا مي شناسد و من نيز شناخت خوبي از وي دارم.
گوارديولا تاكيد كرد: بگذاريد تا بازي آغاز شود، در آن زمان معلوم ميشود كه چه كسي دارد جوسازي ميكند. من دوست ندارم با او خارج از زمين رقابت كنم، او خارج از ميدان فوتبال يك جادوگر است اما من بلد نيستم با اين جادوگر مبارزه كنم، كار من فقط فوتبال است.
.................کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9002070179
پی نوشت : یا بد ترجمه شده یا این گواردیولا خیلی عصبانیه!:31:
منم موافقم
نوير واقعا ديشب ثابت كرد كه از خيلي ها سر تره...
gk فقط رینا،تا رینا هست اینا همه زیرشن...:31:
اين مرد تو عمرش بالاخره يه چيز رو درست فهميد!!!!نقل قول:
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، جوزپه گوارديولا عنوان كرد: مورينيو يك رئيس بزرگ است، اين لعنتي فوق العاده كار ميكند، من نميتوانم هميشه با او در هر لحظه رقابت كنم.
به نظرتون دارن چی میگن به هم؟:دی
میگه نویر بیا جای من فصل بعد:21:
اونجوری که فرگوسن ازش تعریف کرده بعد بازی فکر کنم شدیدا بره که نویر رو بیاره...نویر هم دیده که منچستر چه تیم انعطاف پذیریه شاید.....
:21::21::21:
لایی:31:
ترجمه اشتباه بود متنی که بکار برده اینهنقل قول:
" و يك مدير و يك فرمانرواي لعنتي مطبوعات است "
دقیقا درست فرموده :40:
درسته با شرایط بوجود اومده و با مصدومیتهای پشت سر هم با شرایط همیشگی و بهترین فرممون فاصله گرفتیم ولی هنوزم ما شانس صعودمون بیشتره.
مادرید اگه تو برنابئو با برد از زمین خارج نشه تقریبا حذف میشه، پس نمیاد که 100% دفاع کنه و این یعنی فضا برای مهاجمهای سرعتی ما.
بازی برگشت تو زمین خودمونه و فرصت جبران هر چیزی وجود داره.
با اینیستا یا بدون اینیستا ما بازم بهترین تیم دنیا هستیم، هنوز ژاوی، پویول، والدس، دنی، مسی، ویا، سرخیو و... رو تو زمین داریم و البته بهترین مربی رو هم روی نیمکت داریم.^^
پ ن : سپهر جان شما حتما باید پست من کوت کنید ؟ واقعا برای شما متاسفم اگر بحثی نیست لطفا پستهای من کوت نکنید ولی با این روند مشخص هست مشکل دارین!
پ ن : ورودتون به ایگنور لیست هم تبریک میگم !
Are you sure you want to add Sepehr2010 to your ignore list?
یس :ی
کلا شما فقط قصدتون ایجاد کل کل و حاشیه هست البته از کسی که یهو بعد برد رئال تو این تاپیک پیداش بشه انتظار بیش از این نیمیرفت ولی همین که ایگنور کنم شما رو برای من کفایت میکنه :ایکس
یا حق
اگر درست ترجمه شده باشه جالبه:دی.
گوارديولا گفت: امروز براي نخستين بار مي خواهم به او جواب بدهم. اگر او به من ''پپ'' بگويد، من هم به او مي گويم ''هي خوزه!''. (:31:)
کد:http://www.varzesh3.com
نمیشه 100% گفت... مرسی محسن جون...:10:نقل قول:
چی گفتم یوسف جون...؟:46: فکر از دست دادن CL و تلاش برای بقا، بیش از یونایتد به شالکه فشار آورد... طوری که کاری کرد خیابانی در معدود! حرف های درسته! خودش بگه که شالکه برنامش گرفتن حداقل نتیجه بدون گل هستش... چیزی که فکر کنم بردیا قبل این نتیجه هم گفته بود با یه تساوی بدون گل در خانه و با تساوی با گل در OT شالکه صعود می کنه... :20:نقل قول:
در کل ما مخلصیم دادا... مرسی بابت تبریکت!:11::10:
پاسخ پ.ن: درصد صعود نکردن شالکه پایین هست و نه اینقدر... درسته یونایتد هنوز تو اولدترفورد نباخته ولی اگه شالکه، شالکه جوزپه مه آتزا باشه، هر تیمی احساس خطر می کنه... ولی اگه شالکه بخواد مثل دیشب بازی کنه، بدون شک روی کاغذ هم شانسی نداره...
نقل قول::31::31:نقل قول:
سلام.
برد منچسترو به دوستان تبریک میگم.
این منچستر تازه تیمش متوسطه اگه قوی بود چیکار میکرد.:31:
ولی اصلا فکرشو نمیکردم شالکه که تونست اینترو 7 تا گل بزنه تو ایتالیا تو زمین خودش اینقد سوراخ بازی دربیاره.با اینکه دوتا گل خورد ولی این نویر خیلی خوب بود. هر چی دفاع شالکه بد بود دروازه بانشون جبران میکرد.
جدا از اینا این گزارش خیابانی هم بدجوری رو اعصاب بود. به نظرم اومد خیلی یه طرفه گزارش میکرد دوس داشت شالکه ببره. :31:
سامان! اپلود سنترت رو عوض کن...:31: (میلاد بهت آدرس داد دیگه!!):31::46:نقل قول:
فکر نکنم نویر بخواد بیخیال بوندسلیگا و آلمان بشه... ضمن اینکه روابط ناخوشایند آلمان و انگلیس هم بی تاثیر نیست... ولی چیزی که واضحه اگه رئال کاسیاس رو نداشت، الان نویر تو رئال می بود!:31:
امشب چه شبیست،با تیم دوم رئالو تحقیر میکنیم...:46::46::46:
اولا که پست های قبل رو خوندم...پس در جریان نبودن مطرح نیست.نقل قول:
از این جمله بندی شما که نمیشه چیزی سر در آورد....ولی باز هم قضیه فرق نمی کنه...قبلا از افتخاراتتون بود که مثلا راجع به داوری حرف نمی زنین...الان داور عوض می کنه مربیتون!! شما هم که در کنار تخصص در سایت گل تخصص در پیچوندن مباحث هم دارید.
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
چالش تمام عیار
دیگر پیشخوانها:
مو:"گواردیولا جزء گروه جدیدی مربیان هست که حتی به تصمیم درست داوران هم اعتراض میکند"
گواردیولا:"در کنفرانس خبری تو یک رییس لعنتی هستی و لیگ قهرمانان خارج از زمین را برده ای.خوزه،ساعت 20:45(23:15) همدیگر را درون زمین میبینیم"
رئال مادرید:
کاسیاس
مارسلو.........آلبیول.........رامو س.........آربلوا
ژابی.........په په.........لاس
دیماریا.........رونالدو.........او زیل
بارسلونا:
والدز
پویول.........پیکه.........ماسکران و.........آلوز
کیتا.........بوسکتس.........ژاوی
ویا.........مسی.........پدرو
په په تمدید قراردادش را قطعی خواهد کرد:4 سال و 4 میلیون
اینیستا به دلیل مصدومیت از ناحیه ماهیچه ال کلاسیکو را از دست داد
اشتارک از یک هفته پیش میدانست که بازی امشب را سوت خواهد زد
دل بوسکه:"حواسم به درگیریهای میان ملی پوشان هست"
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
حمله به مو
دیگر پیشخوانها:
گواردیولا:"او رییس لعنتی مطبوعات است که لیگ قهرمانان را در خارج از زمین بازی برده است"
(از اثرات کم آوردنه)
"ترجیح میدهد دوست فلورنتینو باشد و مورد توجه مطبوعات،اما من......"
"حالا که من را پپ صدا زده،من هم او را خوزه صدا میزنم،تا زمانی هم که مرا پپ صدا بزند،او را خوزه صدا میزنم"
مورینیو،باعث و بانی دیوانگی گواردیولا:
"پپ کاری میکند که تا کنون کسی آنرا انجام نداده،او حتی به تصمیم درست داوران هم اعتراض میکند"
رئال مادرید:
کاسیاس
راموس.........آلبیول
مارسلو................................آرب لوا
په په
ژابی..................لاس
دیماریا..................اوزیل
رونالدو
بارسلونا:
والدز
ماسکرانو.........پیکه
پویول...........................آلوز
بوسکتس
کیتا..................ژاوی
ویا.........مسی.........پدرو
اینیستا به دلیل مصدومیت غایب است
// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه
مورینیو:"بازی پایاپایی خواهد بود"
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مورینیو:"ما در برنابئو و فینال جام حذفی عالی کار کردیم،اما ما در مقابل یک مربی و یک تیم کلاس بالا هستیم"
در آستانه دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا،ژوزه مورینیو در مورد وضعیت روحی تیم،نتیجه بازی در برنابئو و نقش داور سخن گفت.
"بازی پایاپایی خواهد بود.چیز موردعلاقه ای وجود ندارد.ما در برنابئو و فینال جام حذفی عالی کار کردیم،اما ما در مقابل یک مربی و یک تیم کلاس بالا هستیم.میدانیم که هر رقابت متفاوت از سایر رقابتها است و هر بازی داستان خاص خودش را دارد.ما همیشه در جستجو و به دنبال توازن و تعادل هستیم.تیم قبل از شروع بازی در آرامش به سر میبرد اما ما باید حداکثر تلاشمان را به کار گیریم و از آنچه که ما را تحت تاثیر قرار میدهد اجتناب ورزیم"
"از اوضاع روحی بارسلونا خبری ندارم.اوضاعشان مانند زمانی است که ما جام حذفی را نبرده باشیم.قهرمانی در جام حذفی عالی بود اما ما بلافاصله آماده سازی برای دیدار مقابل والنسیا و پس از آن برای این بازی را از سر گرفتیم.هر دو تیم هیجان زده هستند.وسواس سال گذشته بارسلونا ناشی از حقیقتی بود که آنها میتوانستند در برنابئو قهرمان اروپا شوند.اما الان آن وسواس را ندارند.فینال در ومبلی است،جایی که آنها یک قهرمانی در آن کسب کرده اند"
"چیز مورد علاقه ای برای این دیدار وجود ندارد.هر دو تیم به خوبی همدیگر را میشناسند و هر دو تیم بازیکنانی دارند که ر بازیهای مهم به میدان رفته اند و میتوانند که یک تیم را به پیروزی برسانند"
"شما هرگز با یک نتیجه مطمئن به نئوکمپ نمیروید.ما تاتنهام را 4-0 بردیم اما در بازی برگشت کارمان بسیار سخت بود.آنها تیم خوبی هستند اما آنها بارسلونا نیستند.اگر ما خوب بازی کنیم و موقعیتهای گلزنی داشته باشم نتیجه مساوی یک نتیجه بد خواهد بود"
"آنچه که بیشتر از مسئله داور و داوری مهم است این است که ما یک چرخه و فرایند جدید را شروع کرده ایم.در حال حاضر دو نوع مربی وجود دارند:کسی که در مورد داوران حرف نمیزند و کسی که در این باره حرف میزند،همانند من که هنگامیکه یک داور مرتکب اشتباه میشود از او انتقاد میکنم.اکنون و پس از اظهار نظرات گواردیولا،ما وارد دوران جدیدی شده ایم و دسته سومی از مربیان هم به وجود آمده است.او تنها کسی است که به تصمیم درست داوران اعتراض میکند.پیش از این تاکنون چنین چیزی ندیده بودم.اگر هوادارانش او را حمایت کنند ما شاهد چنین گروهی هم خواهیم بود"
"من یک محرک طبیعی هستم.ابتدا باید به خودم انگیزه دهم و سپس به بازیکنانم.پیش از قهرمانی در جام حذفی همیشه به آنها یک سخن از انیشتین را میگفتم:"نیروی محرکه ای قویتر از بخار،برق و انرژی اتمی وجود دارد.........".چند وقت پیش در صحبت با یکی از شبکه های تلویزیونی گفتم که من همان مربی ای هستم که دو ماه پیش 5-0 به بارسلونا باختم.من یک مربی سخت کوش هستم و ساعات زیادی وقت گذاشتم تا به کسانی که اطرافم هستند کمک کنم.اما من از دو ماه پیش مربی همین تیم بوده ام،به همین دلیل است که من این مفهموم را که یک ساحر و جادوگر هستم قبول ندارم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330054525440/noticia/Noticia/_It_will_be_an_evenly_fought_tie_.htm
مارسلو:"هر کس میخواهد در این مسابقه بازی کند"
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مارسلو:"ترجیح میدهیم خوب بازی نکنیم و ببریم تا این که خوب بازی کنیم و نبریم"
مارسلو پیش از بازی مقابل بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه به مورینیو ملحق شد.
"به عنوان یک بازیکن رشد زیادی داشته ام.من بیشتر تهاجمی بازی میکنم و خوشحالم اما نیاز دارم که هر روز و در هر بازی پیشرفت کنم و بهتر شوم"
"در بازیهایی مانند بازی فردا شب هیچ چیز موردعلاقه ای وجود ندارد.بازی دشواری خواهد بود اما برای دیدن،یک بازی سرگرم کننده و جذاب خواهد بود.گذشته هیچ تاثیری بر بازی ندارد و هر کس میخواهد در این مسابقه بازی کند"
"به همان روش همیشگی تلاش و تمرین میکنیم و دقیقا همان کاری را انجام میدهیم که مربی از ما میخواهد.ترجیح میدهیم خوب بازی نکنیم و ببریم تا این که خوب بازی کنیم و نبریم.بسیار عالی خواهد بود اگر خوب بازی کنیم و ببریم اما تنها مسئله مهم پیروزی است."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330054524490/noticia/Noticia/_Everyone_wants_to_play_this_match_.htm
چه بازي بشه امشب اي خدا.فقط مصدوميت اينيستا منو خيلي ناراحت كرد و ديگه كارمان براي پيروزي خيلي سخت شد.اي كاش پپ جواب مارمولك ببخشيد مورينيو رو نمي داد.ولي خداييش خيلي مارمولكه اين مورينيو و استاد جنگ رواني.پپ رو بدجوري عصبي كرد كسي كه اصلا وارد جنگ رواني نميشد با زيركي مورينيو حالا اونم وارد شد و اين مي تونه برامون خيلي گرون تموم بشه.البته تقصير پپ هم بود كه اول اون شروع كرد در حالي كه معلومه كه در جنگ هاي رواني پپ در مقابل مورينيو بازنده است.به اميد اينكه اين حواشي رو پپ عزيز:40:تاثير نزاره و مثل هميشه حرفشو تو زمين بزنه و مورينيورو داخل زمين شكست بده كاري كه تخصشش است.
حالا جدا از اف ورد استفاده کرده جوزپ گواردیولا ؟ البته دوستان از گل انگلیسی آورده بودند ، و برای این واژه ها به نظرم "لعنتی" ترجمه ی وفادارانه ای نیست : دی
با این حساب باید منتظر تقدیر یوفای پلاتینی باشیم از گواردیولا به خاطر مبارزه ی اصولی با عوامل اغتشاش :31:
کنفرانس خبری گواردیولا: در خارج از زمین سعی می کنم کمتر از مورینیو درس بگیرم
مربی بارسا هم در کنفرانس خبری شرکت کرد
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا سه شنبه شب درکنفرانس خبری تیمش پیش از دیدار دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال شرکت کرد و درمورد دیدارش با مورینیو گفت:« او به طور مستقیم با من صحبت کرده و من هم همین کار را می کنم. ما ساعت 20.45 چهارشنبه در زمین مسابقه همدیگر را می بینیم و در خارج از زمین مورینیو مرا برده. من در خارج از زمین چمپیونز ویژه ای را به او هدیه می دهم که از آن لذت برده و آن را به خانه ببرد. در این سالن، او رئیس بزرگ (***) و مدیر بزرگ (***) است و من نمی توانم در هیچ لحظه ای با او به رقابت بپردازم ولی وارد این بازی نمی شوم، چون نمی توانم این کار را انجام دهم. فقط به مورینیو یادآوری می کنم که ما 4 سال درکنار هم کار کرده ایم. زمانی که مقابل تیم مورینیو بازی می کنیم، سعی می کنم در داخل زمین و یا زمانهایی که بازیهای رئال را از تلویزیون می بینم، درسهای زیادی از او بگیرم ولی در خارج از زمین سعی می کنم کمتر از مورینیو چیزی بیاموزم. می توانی شیوه های فراوانی را برای بازی به کار بگیری و مورینیو شیوه خیلی خوبی را استفاده می کند.»
مربی جوان بارسا در ادامه قهرمانی رئال در جام حذفی را به مادریدی ها تبریک گفت:« به رئال مادرید به خاطر پیروزی و کسب جام قهرمانی تبریک می گویم. داور دیدار فینال خیلی هوشیار و باهوش بود. آفسایدی که اعلام کرد، آفسایدی چند سانتی متری بود.»
البته بحث درمورد رئال و مربی جنجالی اش به اینجا محدود نشد و گواردیولا در مورد آقای خاص ادامه داد:« سعی می کنم به بهترین نحو ممکن با مورینیو رقابت کنم و در خارج از مسائل فوتبالی سعی می کنم وارد این بازی نشوم. مورینیو دراین بازی خیلی بهتر است. او برتمام مسائلی که در داخل و خارج از زمین رخ می دهد تسلط دارد. ولی من نمی خواهم وارد این بازی شوم؛ چون من نماینده یک موسسه هستم. اگر رئال مادرید ما را از گردونه رقابتها حذف کند، به این دلیل است که آنها تیم بهتری هستند و اگر ما قهرمان لالیگا شویم، به این خاطر است که ما تیم بهتری هستیم. ما با یازده بازیکن وارد زمین می شویم و رئال بازی را با 10 نفر به پایان می برد.»
گواردیولا در مورد سبک بازی تیمش هم گفت:« ما از یک سبک خاص و شیوه مشخص بازی مان دفاع می کنیم. این سبک بازی را به عنوان سمبل یا پرچم چیزی نمی دانیم و فقط از آن دفاع می کنیم و سعی می کنیم که تا آخر کار از این سبک دفاع کنیم. عناوینی که با ارائه این فوتبال کسب کردیم، باعث شده تا سرتاسر دنیا به تمجید تیم ما بپردازند.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش با اشاره به رئال مادرید یادآوری کرد که تیمش مقابل یکی از بهترین تیمهای اروپا به میدان خواهد رفت:« برای ما این موفقیت بزرگی است که بتوانیم با این رئال که جزو بهترین تیمهای اروپاست، رقابت کنیم. رونالدو، اوزیل، دی ماریا، بنزما، آدبایور، ایگواین و پدرو لئون، هفت بازیکن تراز اولی هستند که ما را آزار خواهند داد. ما نمی توانیم برای دفاع به برنابئو برویم. ما از مصدومان تیممان مطلعیم ولی باید با مهره هایی که داریم به رقابت بپردازیم. ولی مطمئن باشید به این راحتی خودمان را بازنده نمی دانیم.»
مربی بارسا در مورد مصدومان متعدد تیمش گفت:« نمی دانم پویول، ماسچرانو یا فونتاس، کدامیک در جناح چپ بازی خواهند کرد و تنها چیزی که مطمئنم این است که یازده نفری به میدان می رویم. »آخرین تیر گواردیولا به رئال این بود:« رئال هم بازی را ده نفره به پایان خواهد برد. »
گواردیولا در مورد چمن بلند برنابئو هم گفت:« چمن برنابئو همان اندازه ای است که آخرین بازی را در آن برگزار کردیم ولی شرایط همین است و باید در این زمین بازی را برگزار کرد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/27/2460063/%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B9%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2
2011/4/27
گزارش روز: رئال در کمین رکورد میلان؛ رئال در دیدارهای خانگی اروپا گلی نخورده
در سه دیدار مرحله گروهی، رئال توانست آژاکس ، میلان و اوسر را از پیش رو بردارد. در مرحله یک هشتم لیون را برد و در یک چهارم پایانی هم با برد (0-4) تاتنهام را روانه خانه کرد
سایت گل- رئال ژوزه مورینیو در دیدارهای خانگی اش در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا گلی را دریافت نکرده است.در صورتی که کهکشانی ها در دیدار امشبشان مقابل بارسلونا که در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود،گلی را دریافت نکنند،با رکورد میلان فابیو کاپلو در فصل 3-1992 برابری خواهند کرد.
البته همه چیز به عملکرد ایکر کاسیاس در دیدار امشب مقابل بارسا بستگی خواهد داشت.
میلان کاپلو در آن سال که مسیر آغاز شده توسط اریگو ساکی را دنبال می کرد، در ورزشگاه خانگی اش (سن سیرو) شکست ناپذیر می نمود.آن ها در رقابتهای آن سال لیگ قهرمانان اروپا توانستند بادر خانه با نتیجه 0-4 از سد الیمپیا لیئوبلیانا عبور کنند و اسلوان و گوتبورگ را هم با نتیجه مشابه 0-4 از پیش رو برداشتند؛ پورتو را در خانه 0-1 بردند و با نتیجه 0-2 از سد آیندهوون عبور کردند.البته شیوه برگزاری رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در آن دوره به نحو دیگری بود و شاهد برگزاری دو دیدار حذفی (رفت و برگشت) و یک مرحله دو گروهی بودیم. صدرنشینان هرگروه به دیدار فینال می رسیدند و در آن فینال بود که میلان با نتیجه 0-1 مغلوب المپیک مارسی شد.
ایکر کاسیاس در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا، گلی را در دیدارهای خانگی دریافت نکرده. رئال در دیدارهای مرحله گروهی رئال توانست آژاکس (0-2)، میلان (0-2)، و اوسر (0-4) را از پیش رو بردارد. در مرحله یک هشتم با نتیجه (0-3) لیون را برد و در یک چهارم پایانی هم با برد (0-4) تاتنهام را روانه خانه کرد
از سال 1993 که میلان این افتخار را کسب کرد، هیچ تیمی نتوانسته تا در تمام دیدارهای خانگی اش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دروازه اش را بسته نگاه دارد. رئالی ها تا به اینجای کار در دیدارهای خانگی شان در اروپا 25 گل به ثمر رسانده و گلی را دریافت نکرده اند.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/27/2460341/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C
2011/4/27
یه عکس :
کد:http://www.myup.ir/images/17707703436015328193.jpg
سلام به همگی
منم برد منچستر (بخونید رسیدن به فینال)رو تبریک میگم
فک کنم دیشب شالکه از برد های قبلی یه کم غرور پیدا کرده بود .بهتر بگم فک میکردند منچستر هم مث تیم های دیگس.اما چیزی که مشخص بود اینه که منچستر خیلی راحت 4 یا 5 گل رو نزد.
زنده باد فرگی بزرگ
دیشب طبق معمول گیگز عالی بود .دیشب تو بازیش یه خونسردی بود که برام جالب بود
در ضمن مخصوصا تو نیمه اول پارک خیلی زیبا و باشخصیت بازی کرد .الان دیگه از پارک به عنوان یع نماینده فوتبال اسیایی یاد نمیشه .تو ایند چند ساله کلا درکش رو از فوتبال از اسیایی به اروپایی تغییر داده.
از یه نظر دلم میخواد بارسا رو تو فینال شکست بدیم تا انتقام بگیریم از یه نظر بازی رئال و منچستر تو فینال مطمئنا فینال رو خیلی رویایی و زیبا میکنه.در ضمن یه جور انتقام از اون بازی رویایی سال 2003 که تو یک چهارم 4به 3 بازی رو بردیم ولی صعود نکردیم هم هست.هنوز اشک های بعد از بازی رو یادم نمیره چقدر دلم سوخت.فک کنم یکی از قشنگترین بازی هایی بود که دیده بودم تو عمرم.
ولی سلطان بازی دیشب فک کنم خود نویر بود .واقعا یه تنه جلو شیاطین وایساد.
دوست عزیز با کمال احترام همون دو گلی که خورد جواب پست شما هم هست.نقل قول:
جواب چی هستش دقیقا؟نقل قول:
دوست عزیز با کمال احترام همون دو گلی که خورد جواب پست شما هم هست.
منچستر طبق پیشبینی هایی که شده بود بازیو برد ولی برنده اصلی زمین نویر بود بدون شک که خودشو به عنوان آماده ترین دروازبان حال حاضر دنیا نشون داد و از نظر سایتای ورزشی هم که اکثرا به عنوان Man Of The Match برگذیده شده و تحسین الکس فرگوسن و تیم حریف رو هم برانگیخت
اگه این به معنای تحقیر شدنه پس 7گل خوردن سزار جلوی شالکه یا 5گل خوردن کاسیاس جلوی بارسا و .... رو باید به معنای محو شدنشون از صفحه روزگار قلمداد کنیم.
باو کاسیاس پارت داره و تو دروازه اسپانیا وایمیسته وگرنه رینا کجا و کاسیاس کجا...:5:
نویر هم جلوی پپه کم میاره:46:
دلیل اینکه گواردیولا اینقدر عصبی شده رو نمیدونم .مورینیو تو این دو بازی اخیر کم صحبت کرد، بازی اول (لیگ) که اصلا تو کنفرانس قبل بازی شرکت نکرد، تو این بازی هم فقط گفت: خیلی جالبه گواردیولا به تصمیمات صحیح داور هم ایراد میگیره و داور رو به راحتی عوض میکنن!نقل قول:
نقل قول:
:27::27::27::27::27::27:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
بالاخره باید یه چیزی پیدا کنی دیگه آخه توقع داشتی منچستر فرگوسن در حد اینتر لئوناردو باشه! :دینقل قول:
جواب چی هستش دقیقا؟
منچستر طبق پیشبینی هایی که شده بود بازیو برد ولی برنده اصلی زمین نویر بود بدون شک که خودشو به عنوان آماده ترین دروازبان حال حاضر دنیا نشون داد و از نظر سایتای ورزشی هم که اکثرا به عنوان Man Of The Match برگذیده شده و تحسین الکس فرگوسن و تیم حریف رو هم برانگیخت
اگه این به معنای تحقیر شدنه پس 7گل خوردن سزار جلوی شالکه یا 5گل خوردن کاسیاس جلوی بارسا و .... رو باید به معنای محو شدنشون از صفحه روزگار قلمداد کنیم.
درسته نویر خیلی عالی بود ولی بالاخره شالکه باخت و کلا به جز همین نویر هیچی دیگه برای گفتن نداشت و فرض بگیریم مثلا نویر مصدوم بشه و بازی برگشت نباشه در اون صورت مشخص نیست که شالکه با چند گل به آلمان بدرقه میشه
در این که نویر یکی از بهترین هاست شکی نیست .اینو تو پست بالایی هم نوشتمنقل قول:
اما شما نوشتید که نویر با واکنش هاش منچستر رو تحقیر کرد ....
و اگه چند واکنش دلیل بر تحقیر یه تیم هست پس اون دو گل نشونه چی میتونه باشه از نظر شما؟
در حاشيه برد 2 بر صفر در خانه شالكه
فاندرسار: نوير دروازهباني در كلاس جهاني است
خبرگزاري فارس: دروازهبان با تجربه منچستريونايتد به ستايش از همتاي خود در تيم شالكه پرداخت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، ادوين فاندرسار اظهار داشت: پيش از رويارويي با شالكه ميدانستيم بازي راحتي نخواهيم داشت. از قبل هم هشدار داديم و اين نكته را اعلام كرديم. به نظرم مانوئل نوير، دروازهبان تيم حريف، بسيار خوب بازي كرد. او نشان داد كه سنگرباني در كلاس جهاني است.
اين دروازهبان هلندي كه تابستان سال جاري با دنياي ورزش وداع خواهد كرد، شب گذشته در بازي رفت از مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا در خانه شالكه شب تقريبا كم دردسري را پشت سرگذاشت. ياران او كه به طور پيوسته به دروازه شالكه حمله كردند، با دو گل به برتري رسيدند.
فاندرسار 41 ساله افزود: با توجه به شرايط اين بازي و درخشش سنگربان شالكه، فكر ميكنم برد 2 بر صفر نتيجهاي خارقالعاده براي ما است.
در جدال مذكور رايان گيگز و وين روني براي شياطين سرخ گلزني كردند. ديدار برگشت چهارشنبه هفته آينده انجام خواهد شد.
انتهاي پيام/.................................................. ......................................کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9002070067
پس از چند بار رد و بدل كردن گوشه و كنايه
دياستفانو: بارسلونا مثل شير است و مادريد مثل موش
خبرگزاري فارس: رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد در آستانه سومين الكلاسيكودربي بار ديگر به تكرار اظهارات خود پرداخت و گفت: بارسلونا مثل شير است و مادريد مثل موش!
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تريبال فوتبال، آلفردو دياستفانو كه پس از تساوي يك بر يك رئال مادريد برابر ---- در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به شدت از بازي ضعيف تيمش انتقاد كرده و به دشمن شماره يك مورينيو تبديل شده بود پس از تساوي رئال مادريد مقابل بارسلونا در ديدار برگشت از نيم فصل دوم لاليگا بر شدت جنگ لفظي خود با آقاي خاص افزود.
وي در آستانه بازي بزرگ امشب نيز بار ديگر بر اين نكته كه مردم خواهان تماشاي بازي زيبا و فوتبال ناب هستند تاكيد كرد و گفت: به هر حال مورينيو خوب نتيجه گرفته و شايد در تيم مورينيو هيچ جايي براي من نباشد اما همچنان معتقدم كه مردم فوتبال زيبا را به نتيجهگيري ترجيح ميدهند.
مورينيو و دياستفانو تا كنون چندين بار با يكديگر جنگ لفظي داشتهاند و شايد اين دو بازي مشخص كند كه كدام تيم شير است و كدام موش.
انتهاي پيام/
پی نوشت : کلا" همه عصبانی اند!:31:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9002076768
ماشالا به قوه ی تخیل ژورنالیست های خبرگزاری فارس:دی
قوه تخیل نیست چنین حرفی زده شده:نقل قول:
کد:http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=ap-realmadrid-distefano
کد:http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/la-liga/8460218/Jose-Mourinho-criticised-by-Real-Madrid-legend-Alfredo-Di-Stefano-and-Barcelonas-Johann-Cruyff.html
کد:http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&source=hp&q=di+stefano+real+mouse&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=69c80c2345c6abc6
عزیزم این خبر مال 18 آوریل هست که 1-1 شد، نه بازی امشب! ضمن اینکه اون قسمت موش و گربه بازیش رو نمیدونم از کجا آورده، چون تو سایت گل که نبود:نقل قول:
ضمن اینکه نمیدونم اون قسمت ( به هر حال مورينيو خوب نتيجه گرفته و شايد در تيم مورينيو هيچ جايي براي من نباشد اما همچنان معتقدم كه مردم فوتبال زيبا را به نتيجهگيري ترجيح ميدهند.) رو نمیدونم از کجا آورده چون نه تو لینک شما بود، نه تو لینک منکد:http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2011/04/18/2447187/real-madrid-legend-alfredo-di-stefano-slams-jose-mourinhos
من فکر کردم شما کلاً منظورت اینه که دی استفانو چنین قیاسی نکرده و من درآوردی هست.البته اگه تو همون دو تا سایت دقت کنی می بینی دی استفانو همچین مقایسه ای کرده بوده حالا چرا مثلاً تو بخش ورزشی یاهو چنین خبری هست اما تو سایت گل نیست عجیبه!!!نقل قول:
بگذریم مهم نیست
برد منچستر رو به هواداراش تبریک میگم
+
امیدوارم امشب بازی زیبایی و شاهد باشیم
+
شاهد برد بارسا باشیم
+
: دی
شالکه دیشب خوب نبود . نمی دونم تاکتیکش چی بود پروفسور . ولی خدایی مهره های 2 تیم رو نگاه کنید بهش حق میدین . شالکه میانه ی میدان رو نداشت . بازیساز نداشت . همین عامل تصاحب بیشتر توپ منچستری ها بود .
==========================
ولی مانوئل نویر الیور کان جدید فوتبال آلمان هست . حرکاتش کاملا سلطان رو به یادم میاره . فقط یکم جذبه نداره مثل الیور کان:20:
به نظرتون اگه کریمی دیشب تو بازی بود می تونست کاری کنه؟از پس هافبک های منچستر بر میومد؟!!