سلام
ميخواستم بدونم مدل LW5700 با مدل LX9500 از نظر قيمت حدودا چقدر تفاوت دارن؟
از دوستان اگه كسي ميدونه لطفا اعلام كنه.
Printable View
سلام
ميخواستم بدونم مدل LW5700 با مدل LX9500 از نظر قيمت حدودا چقدر تفاوت دارن؟
از دوستان اگه كسي ميدونه لطفا اعلام كنه.
47 اینچاشون تقریبا ً 300 تومن اختلاف قیمت دارن.
سلام من تلوزیون LW57000 را دیروز خریدم منتها یه کلیپ سه بعدی از طریق فلش به تلوزیون وصل میکنم ولی نمیدونم چه دکمه ای از کنترل را باید بزنم که با عینک سه بعدی ببینم از دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
دکمه 3d سپس تایید رو بزننقل قول:
ممنون من این دکمه را میزنم ولی پنج تا گزینه میاد از سمت چپ اولین گزینه هیچ وقت روشن نمیشه بقیه هم که میزنم تبدبل به سه بعدی نمیشه تضویرو دوتایی نشون میده یا اینکه فرقی نمیکنه لطفا بگید چکار کنمنقل قول:
چند ماهی است که تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی که از عینک های ارزان پسیو بهره می برند، رونمایی شده اند.
به گزارش FLATPANELS HD-یکی از معتبر ترین سایت ها در مورد تلویزیون -، همزمان با عرضه این تلویزیون ها به بازار، شرکت ال جی بروز رسانی نرم افزاری را بر روی این تلویزیون ها از جمله LW6500 و LW5600 برای افزایش کیفیت تصویر سه بعدی انجام داده است.
کد:http://www.flatpanelshd.com/
بهبود کیفیت در تلویزیون های Cinema 3D
دو فن آوری مختلف برای تلویزیون های ۳D در بازار وجود دارد، اکتیو و پسیو. تکنولوژی تلویزیون های سه بعدی ال جی در سال ۲۰۱۱، تکنولوژی پسیو است که از عینک های ارزان قیمت پسیو همانند آنچه در سینماهای سه بعدی می توان دید، بهره می برد.
LG در حال حاضر بهبودهایی را برای تلویزیون های Cinema 3D انجام داده است و کاربران می توانند از این اصلاحات بهره ببرند. ال جی عنوان کرده است که الگوریتم نمایش تصاویر سه بعدی را تغییر داده است.
قبلا نحوه نمایش تصاویر سه بعدی در تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D به این صورت بوده است: در طول مدت زمان ۲۰۰/۱ ثانیه، تلویزیون دو فریم را نمایش می دهد، ۵۴۰ لاین برای چشم چپ و ۵۴۰ لاین برای چشم راست.
الگوریتم جدید به جای ۲ فریم، ۴ فریم را در طول مدت زمان ۲۰۰/۱ ثانیه نمایش می دهد.در این حالت برای چشم چپ ۱۰۸۰i و برای چشم راست ۱۰۸۰i نمایش می دهد.
وقتی که این دو تصویر با همدیگر ترکیب می شوند، یک تصویر ۱۰۸۰p را تولید می کنند. ال جی معتقد است که این بروز رسانی کیفیت تصویر سه بعدی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و می تواند با قدرت بیشتری با تلویزیون های سه بعدی اکتیو رقابت کند.
همچنین می توانید نحوه الگوریتم جدید را در تصویر زیر مشاهده نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بروز رسانی برای اکثر تلویزیون های ۳D ال جی اعمال شده است، علاوه بر این کاربران می توانند با اتصال تلویزیون خود به اینترنت این بروز رسانی را انجام دهند.
دوست عزیز برای من با یو اس بی اومدون یک روز بعد از خرید تی وی اپدیت کردند اما من حواسم نبود و برگشت به کارخونه زدم حالا فایل اپدیت lw57000 رو از کجا بگیرمنقل قول:
تنظمات کارخونه firmware تلویزیون رو که عوض نمی کنه الان آخرین firmware 4.01.09 هست شما چک کن ببین firmware تلویزیونت همینه ؟ اگه نباشه باید با خود تلویزیون به اینترنت وصل شی و آپدیت کنی .نقل قول:
نسخه نرم افزار 03.06.04 lw57000نقل قول:
نصاب که اومد از طریق یو اس بی اپگرید کرد اخرین نسخه این نرم افزار رو از کجا میشه دریافت کرد؟
باید با خود TV با کابل شبکه به اینترنت وصل شی و آپدیت کنینقل قول:
سلام من تلوزیون LW 57000 دارم از کجا باید بدونم ورژن نرم افزار دستگاهم چیه در ضمن من خودم ADSL دارم چطور باید اینترنت تلوزیون را فعال کنم برای آپدیت نرم افزار مودمم بی سیم هست تلوزیون را یک هفته هست خریدم خواستم بدونم تکلیف اینترنت یک ساله که از طرف گلدیران باید داده بشه چی میشه با توجه به اینکه خودم ADSL دارم
سلام دوستان.من میخواستم بدونم چه جوری میشه فیلم های سه بعدی که side by side نیستن رو داخل lw57000 به صورت سه بعدی دید؟
آخه فقط فیلم های سه بعدی side by side رو سه بعدی نشون میده که فیلم های اینجوری خیلی کم هستن.
ممنون میشم دوستان جوابمو بدن.
دوستان، الان تو بازار ايران كدوم مدلهاي Cinema 3D وارد شدند؟ قيمت هاشون چنده؟
ممنون
با سلام من یک ماهه که lw 65100 42 خریدم . تصاویر HD رو نمیتونم خوب تنظیم کنم پرش داره و چشم رو اذیت میکنه .ممنون میشم اگه راهنمائی کنین.
و آیا آپدیت روی تصاویر غیر 3بعدی تاثیر مثبت داره؟ با تشکر.
سلام از دوستان اگه کسی تلویزیونش رو آپدیت کرده لطف کنن در مورد تاثیرش روی کیفیت تصویر راهنمائی کنن . ممنون.
سلام
از اونجائیکه بنده تلوزیونم رو که همون lw57000 سینما سه بعدی هست رو خیلی وقته گرفتم و شامل هدایای ویژه نمیشه موس مجیک موشن رو درخواست دادم برام بفرستن حالا باید اینترنت پر سرعت داشته باشم از شما دوستان چند تا سوال دارم خواهش میکنم امروز به من پاسخ بدید
1- ای دی اس ال بگیرم یا وایمکس ایرانسل
2-تقریبا با مودم وایرلس هزینه 6 ماهش چنده؟
3- حداقل سرعتش برای کار با تلوزیون باید چند باشه؟
4- ایا میشه وقتی مودم وایرلس به تلوزیون وصله چیزی رو دانلود کرد؟
5-اینکه تلوزیون ویروسی نمیشه ؟
به این دلیل این سوال رو اینجا مطرح کردم چون اینترنت رو برای استفاده در تلوزیون میخوام
من همون روز اول راه اندازی به اینترنت وصل کردم و ورژن 4.1.9 رو که براش اومده بود آپدیت کردم
منتها ورژن های قبلیو تست نکردم که ببینم چه فرقی با قبل داشته
دوستان کسی نبود پاسخ بنده رو بدهنقل قول:
ضمنا بعد از 50 روز که تلوزیون رو خریداری کردم با خاموش کردن کنتراست داینامیک به بهترین تصویر ممکن رسیدم
سلام دوست عزیز منم تلوزیونم مثل شماست کنتراست داینامیک را چطور باید خاموش کرد این دو کابل کامپوزیت داخل جعبه به چه درد میخوره در ضمن پست اول این صفحه سوال کردم کسی جواب نداده شما اطلاعی دارید ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:.نقل قول:
سلام دوستان.من میخواستم بدونم چه جوری میشه فیلم های سه بعدی که side by side نیستن رو داخل lw57000 به صورت سه بعدی دید؟
آخه فقط فیلم های سه بعدی side by side رو سه بعدی نشون میده که فیلم های اینجوری خیلی کم هستن.
ممنون میشم دوستان جوابمو بدن
با سلام به زبون خودمونی که تست کردم میتونم بگم :
گزینه اول سمت راست صفحه دوبعدی به سه بعدی هستش . (فیلمهایی که دو بعدی هستن و میخوای سه بعدی ببینی . ) تو این حالت قابلیت افزایش عمق سه بعدی و نقطه دید وجود داره . (بعد از انتخاب این حالت دکمه تنظیم رو بزن و به دلخواه تنظیمش کن. هر چند که این حالت چنگی به دل نمیزنه و بیشتر در فیلمهای با گرافیک بالا بخوبی قابل استفاده هست.)
گزینه دوم پهلو به پهلو هست که فیلمهای سه بعدی بعضیاشون این حالت رو دارن (تصاویری که در صفحه تلویزیون دو قسمت بغل هم دیده میشن )و تو این حالت میتونی نقطه دید رو تنظیم کنی .
گزینه سوم بالا و پایینه که استفاده نکردم تا حالا.
گزینه 4 و5 بعضی فیلما که حالت تار دارن رو تو این وضعیت تست کن. از گزینه 4 استفاده کردم ولی از گزینه 5 نه.
در کل فیلما بیشتر حالت پهلو به پهلو هستن.
دوستاني كه مدلهاي مختلف از سري Cinema 3D رو دارند، لطف ميكنند قيمت خريدشون رو اعلام كنند؟
ممنون
مدل 42 اینچ lw 65100 حدود یکماهه از جشنواره تابستانی در اردبیل خریدم 2,350000نقل قول:
شما راضي هستيد؟ از لحاظ كاركرد مشكل خاصي نداشتيد؟ صدا و سيماي ايران رو با كيفيت قابل قبولي ميشه ديد؟نقل قول:
(تصاوير HD كه معلومه خوبه) مي خوام ببينم شبكه هاي داخلي هم OK هستند؟
ممنون
به ترتیب home-تنظیمات- تصویر-کنترل پیشرفته-کنتراست داینامیکنقل قول:
دوست عزیز کنتراست رو خاموش کردی تو این تاپیک نتیجه رو اعلام کن
اشتباه تاپیک زده شد
با سلام خدمت همه دوستان
كسي فرق بين LW57000 و LW65100 رو ميدونه؟ ( غير از سرعت اسكن تصوير كه در اولي 100هرتز و دومي 200 هرتز است) و اينكه آيا اختلاف قيمت 500هزار تومني بين اين دو مدل منطقي است؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين
نسبت کنتراست 65100 یک میلیون از 5700 بیشتره(1:9000000).ولی در کل تفاوت چندانی نداره من خودم 57000 گرفتم فروشنده هم همینو میگفت.57000رو بشتر میبرن اختلاف قیمتشم منطقی نیست.400تومن میزاری روش یه سینمای خانگی میخری;)
بدک نیست فقط تنظیم دقیقش سخته . گیرنده دیجیتالش 9 کانال رو با کیفیت دیجیتال دریافت میکنه. (تو این منطقه کانالای داخلی با آنتن بی کیفیته ودر کل قابل مقایسه با گیرنده دیجیتال تلویزیون نیست .)نقل قول:
سلام اولی نسبت کنتراست : 1:8.000.000 ولی دومی نسبت کنتراست : 1:90.000.000 من خودم LW 57000 خریدم ار کیفیتشم راضیم فقط 42 گرفتم پشیمونم که چرا 47 نگرفتم کاش میشد عوضش کرد 47 گرفتنقل قول:
سلام دوستان عزیز
شما با این برنامه Stereoscopic Player می نونید تصاویر سه بعدی رو تو کامپیوتر پخش کنید
اگه زحمتی نیست 1 تستی کنید ببینید یا عینک ال جی تو مانیتور میشه سه بعدی دید
از قسمت view - viewing methd - genric signal viewr انتخاب کنید
از اینجا هم میتونید نمونه فیلمهای سه بعدی دانلود کنید
کد:http://www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx
کد:http://www.3dtv.at/Downloads/StereoscopicPlayer174_en.msi
با power dvd 11 و total media player 5 می شه 3D دید و تلویزیون های جدید LG passive هم ساپورت می کنن فقط باید گرافیکتون خروجی hdmi داشته باشه تا با بالاترین کیفیت خروجی بگیرین با dvi و کابل RGB تصاویر مقداری سایه دارندنقل قول:
موقع خرید طی مشورتهای طولانی نتیجه گرفتم باید 65100 بخرم . حالا شما هم اگه دوست داری بخش اینترنت و سرگرمی پیشرفته داشته باشی و از اینترنت بهره لازم رو ببری واگه مبلغ برات مهم نیست 65100 بخر (سوای تفاوت کنتراست و سرعت انتقال ) .
دوستان مسئله انتخاب مدل سختترین بخش مراحل خریده بعد از خرید و نصب همه چیز میافته تو روال عادیش. مطمئن باشید که از خرید هر یک از مدلها پشیمان نمیشین .
موفق باشید
یعنی اینترنت این دو مدل با هم فرق داره؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی به من چیزی نگفت!تو65100چیش بهتره مثلا؟!نقل قول:
ممنون از جوابت تو مانیتور چطور با عینک ال جی میشه دید سوالم این بود .:31::11:نقل قول:
کسی پلاسما سه بعدی ال جی گرفته ؟ کیفیتش چطوره ؟ خوب هست ؟
ارزش خریدنشو داره ؟
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
و قیمت عینک های سه بعدیش چنده ؟
دوستان الان قیمت یه 3D خوب دوروبره 3 میلیون چیه؟؟اونوقت کیفیتش عالی باشه از هر نظر...
نقل قول:
کسی نمیدونه ؟
دوستان دقت کنید که برای دریافت بهترین تصویر بر روی تصاویر درخشان HD در دستگاهی که تصویر رو پخش میکنه سیستم رو روی auto یا PAL بذارید سیستم NTSC روی بعضی از تصاویر پرش ایجاد میکنه و چشم اذیت میشه .
از اونجائیکه من تی وی رو قبل از شروع جشنواره خریدم برای دریافت کنترل مجیک موشن به صورت جداگانه 2 بار درخواست دادم اما هیچ خبری نشد امروز بالاخره پیگیری کردم گفتند انبار درخواست شما رو ابطال کرده یه شماره دادن تماس گرفتم گفت قراره برای اونهاییکه قبل از جشنواره خرید کردن کنترل رو بدون هیچ هزینه ای ارسال کنند گفت پروژه ارسالش استارت خورده و تاکید کرد مشتری هیچ هزینه ای رو برای کنترل متقبل نمیشه تا 4 الی 5 روز دیگه خبری نشد باز هم پیگیری میکنم
65100 قيمت 42 تو بانه چقدره ؟
5700 با 65100 فرقش چي ؟