سلام .
از آزادی می خوام برم خيابان " جردن- عاطفي شرقي " با مترو چطور میشه ؟
Printable View
سلام .
از آزادی می خوام برم خيابان " جردن- عاطفي شرقي " با مترو چطور میشه ؟
باید با مترو تا میدون امام خمینی برین بعد میدون امام خمینی خط مترو رو عوض کنید(خط 1) و قطاری که به سمت مترو حقانی میره رو سوار بشین و ایستگاه مترو حقانی پیاده شین.نقل قول:
از حقانی به سمت ونک برین و چهار راه جهان کودک (تقاطع جردن - حقانی) پیاده بشین و به سمت شمال یا جنوب ادامه مسیر بدین (اگر اشتباه نکنم عاطفی شمال جردن هست).
سلام .نقل قول:
میشه دقیق تر ادرس و مسیر رو بدی از حقانی به بعد ؟
عاطفی شرقی شمال جردن هست .نقل قول:
اطلاع دقیق ندارم که تاکسی از حقانی به جردن باشه یا نه باید سوال بپرسین ولی اگر باشه که بهترین راه اینه مستقیما با تاکسی از حقانی به جردن و عاطفی شرقی برین.
اگر تاکسی نبود هم از حقانی به سمت میدون ونک میرین و تقاطع جردن-حقانی (چهار راه جهان کودک) پیاده میشین.و با تاکسی به سمت شمالِ جردن(عاطفی شرقی)برین.
برای اینکه مسیر رو بهتر بدونین این نقشه رو ببینین:قسمت سرچ این ناحیه رو بنویسین:کد:http://maps.jamasp.ir/
تهران، آفریقا، عاطفی شرقی و با علامت - روی نقشه مسیر اصلی رو ببینین...
سلام دوستان
میخوام برم نمایشگاه بین المللی
از کدوم ایستگاه های مترو، تاکسی برای نمایشگاه هست؟
من صادقیه هستم ولی چون با دوستم (که از اسلامشهر میاد) میخوام قرار بذارم نمیدونم کجا یا کدام ایستگاه قراربذارم
سلام
همیشه میدون های اصلی نزدیک به نمایشگاه، تاکسی برای نمایشگاه داره مثل تجریش، ونک (ممکن هست خط اصلی نباشه یعنی هر زمان نمایشگاه باشه موقتی خط تاکسی بذارن)
شما هر ایستگاهی از خط 1 مترو که به نمایشگاه نزدیک تر هست مثل تجریش یا حقانی می تونین با تاکسی برین نمایشگاه یا از خطوط اتوبوسی که تو مسیرشون از نمایشگاه رد میشن استفاده کنید..(مسیرشون اتوبان چمران باشه)
سلام دوستان .. از افسریه میخوام برم کیلومتر 20 اتوبان تهران قم.... بهترین راهی که سراغ دارید کدومه ؟؟؟ اونجا محل خدمتمه نمیدونم اصلا چجوری باید برم !!
دوستان کسی نمیدونه ؟؟نقل قول:
من دقیق نمیدونم از سمت افسریه تاکسی واسه کجاها داره (خودتون میتونید کمک کنید)نقل قول:
اتوبوس هم تا جایی که دیدم واسه بهارستان داره (دیگه واسه کجاها داره اتوبوس؟)
شما چند تا راه دارید
بهترینش اینه که سوار شید برید ترمینال جنوب (فکر کنم ماشینایی که از بزرگراه بعثت میرن، همگی رد میشن از ترمینال)
از اونجا هم اتوبوسایی که میرن به سمت قم، اصفهان، شیراز و ... رو سوار شید و تو مسیر، کیلومتر 20 پیاده شین
البته نگفتید محل خدمتتون کجای کیلومتر 20 است، بر جاده است؟ یا میره سمت واوان و اسلامشهر؟
اگه خود واوان باشه، از ایستگاه متروی شاهد (بهشت زهرا) تاکسی داره واسه اونجا
شما خودتون رو به یکی از ایستگاه متروهای خط یک که برسونید، میتونید با مترو تا بهشت زهرا برید، از اونجا تاکسی های واوان رو سوار شید
ایستگاه های خط 1 هم نزدیک ترینش فکر می کنم (بسته به اینکه کجای افسریه هستید) ترمینال جنوب یا خزانه باشه ...
سلام دوستان تهرانی
من هفته دیگه باید بیام پادگان
خواستم ببینم ترمینال آرژانتین پیاده بشم بهترین راه واسه اینکه برم چیه و کدوم مسیره ؟ مترو یا تاکسی؟ (البته چون بارم زیاده احتمال زیاد با تاکسی باید برم)
آدرسش هم اینطور که تو گوگل بود اینه :
آدرس دقیقش اینه
تهران، لويزان- بلوار ستاد نيروي زميني- ابتداي شهرک شهيد فلاحي پادگان مرکز اموزش پشتيباني شهيد اماني نزاجا (آماد و پش)
سلامنقل قول:
بهترین مسیر این هست که شما از ترمینال سوار ماشینای خطی رسالت شید و میدون رسالت پیاده شید، بعد سوار ماشینای مینی سیتی بشین(مینی سیتی که پیاده شید همون جا خیابون نیروی زمینی رو می بینید)
در کل اگه شلوغ نباشه زیاد مسیر ، نیم ساعته میرسید
یا علی
دوستان نزدیک خانه ی ما یه چهار راهی هست که هیچ علامت یا چراغ یا سرعتگیری ندارد
و حداقل هفته ای 1 دفعه انجا تصادف میشود.توی همین هفته 2بار تصادف شده
من باید برای نصب سرعت گیر با کجا تماس بگیرم؟
به 137 زنگ زدم گفت سر چهار راه سرعت گیر نصب نمیکنند
با شهرداری منطقه تون تماس بگیر یا برو اونجا ...نقل قول:
البته اگه با معتمدین محل صحبت کنی و اونا رو هم با خودت همراه کنی مسلماً تأثیرش بیشتره ...
آره، سرعت گیر نمی زنن، ولی می تونن یه چراغ چشمک زن یا حتی قرمز بذارن ...
سلامنقل قول:
با مترو از ایستگاه ازادی میتونید به ایستگاه علم و صنعت(یا فرهنگسرا) برین و خطوط اتوبوس رانی یا تاکسی رانی که تو لینک زیر اومده رو انتخاب کنید :
کد:http://metro.tehran.ir/Default.aspx?tabid=293&iid=105
کد:http://metro.tehran.ir/Default.aspx?tabid=293&iid=84
سلام دوستان .
استفاده از گوگل مپ google map شما رو تا حد زیادی از پرس و جو بی نیاز میکنه و مانع میشه از گم شدن شما و فریب خوردن توسط بعضی از راننده های بی وجدان که از بلد نبودنِ شما سوء استفاده میکنه و برای رفتن به یک جای نزدیک , الکی تو خبابونها میچرخه تا بگه راه طولانی بود و ازتون پول بیشتر بگیره .
کلی در وقت صرفه جوئی میشه .
دهها و صدها هزار تومن صرفه جوئی میشه در کرایه یا بنزین .
جاهائی رو که باید برید یا قبلاً رفتین رو ذخیره کنین در لیست favorite تا با یک ستاره روی نقشه مشخص بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هر جا باشین , اگه بخواید برید اونجا گوگل مپ نزدیک ترین راهها رو بهتون پیشنهاد میده
محتوای مخفی: عکسهای بیشتر
بنده گاهی با استفاده از این برنامه پی بردم جائی که میخوام برم , در فاصله ی نزدیک هست و پیاده رفتم اونجا
گاهی هم راننده ای یک عمر تو خیابونهای تهران رانندگی کرده بود , بهش میگفتم داری راه اشتباه میری , اون خیابونی که من میخوام برم پشت سرمونه دور بزن .
بیستر موبایلها دارای گوگل مپ آفلاین هم هست یعنی با استفاده از اینترنت میتونین نقشه های شهرها و خیابونها و کوچه پس کوچه ها و جاده ها رو با جزئیات بسیار دقیق ذخیره کنین روی گوشی و بعداً نیازی به اینترنت و حتی سیم کارت ندارین و میتونین هر جای کره ی زمین که باشین راحت ازش استفاده کنین .
محتوای مخفی: عکسها
البته عکسهای بعضی کشورها خیلی واضحتر از عکسهای ایران هست
مثل شهر نیویورک :
محتوای مخفی: عکسها
از گوگل مپ در هر جا که سقف ضخیم بالای سرتون نباشه و موبایل بتونه امواج ماهواره های GPS رو دریافت کنه میشه استفاده کرد در ماشین و هواپیما و کشتی .
استفاده از نقشه هاش هم ( نقشه خوانی ) نیاز به ارتباط با ماهواره ها و اینترنت و سیم کارت و غیره نداره .
فقط کافیه که نقشه ها رو قبلاً دانلود کرده باشین و روی گوشیتون داشته باشین .
اگر از برنامه ی GPS TRACKER هم استفاده کنین امکانات بیشتری بهتون میده مثل سرعت , جهت , ارتفاع , فاصله تا مقصد و فاصله تا مبدأ
سلام!
من اگه بخوام برم خیابون پنجم، پایینتر از میدون آرژانتین (همون خیابونی که سفارت ژاپن در اون جاست)
در صورتی که سوار اتوبوس های فردوسی-آرژانتین(بیهقی) بشم
کدوم ایستگاه باید پیاده شم؟
اسم و مکان تقریبی ایستگاه رو لطف می کنید بگید
(و برای برگشتن هم اگه بگید کدوم ایستگاه سوار شم، ممنون می شم)
!
:n16:
نقل قول:
دیگه لازم ندارم
!
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران و مسافرین عزیز شیرین ایر سفر خوشی را برا شما آرزومند است:n02:
حال سفال ما
پنجشنبه ها طرح ترافیک تا ساعت چند هست؟
نقل قول:
سلام
طرح زوج و فرد: 6 تا 19
طرح ترافیک: 6 تا 13:30
فکر کنم اشتباه می کنید ، زوج و فرد تا 13:30 طرح ترافیک هم نداریم 5شنبه ها البته مطمئن نیستم :n02:نقل قول:
نه پنجشنبه ها طرح ترافیک هست!من خودم یکبار ساعت 12:50 سر کارگر جریمه شدم!نقل قول:
ساعات طرح زوج و فرد مثل بقیه روزا هست ولی طرح ترافیک تا 13:30نقل قول:
اینجا توضیح داده شده :
سلام
کجای تهران میشه دوربین های فیلمبرداری حرفه ای پیدا کرد؟
نقل قول:
جمهوری......
خیابان جمهوری محل فروش لوازم صوتی و تصویری هست بهتره به این خیابون سر بزنید.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین دوربینی تو جمهوری پیدا میشه؟نقل قول:
دوست عزیز سوال خودتون رو در قسمت زیر مطرح کنید بهتر به نتیجه میرسیدنقل قول:
سلام
دوستان نمایندگی نایک و ادایداس میخوام برای خرید کفش
کسی اطلاع داره کجا باید مراجعه کنم ؟ :n01:
میلاد نور و تو گلستان شهرک غرب نمایندگی دارند.نقل قول:
بالا تر از میدون ونک برج نگار و خیابان جردن هم نمایندگی داره
طهران چگونه تهران شد؟
تهران در گذشته از روستاهای ری بوده و ری که در تقاطع محورهای قم، خراسان، مازندران، قزوین، گیلان و ساوه واقع شده به سبب مرکزیّت مهم سیاسی، بازرگانی، اداری و مذهبی از قدیم مورد نظر بود و مدّعیان همواره این مرکز راهبردی را مورد تهاجم و حمله قرار میدادهاند. روستای تهران بهواسطهٔ برخورداری از مغاکها و حفرههای زیرزمینی و مواضع طبیعی فراوان و دشواری نفوذ در آنها پناهگاه خوبی برای دولتمردان و دیگر اشخاصی بوده که احتمالاً مورد تعقیب مدّعیان قرار داشتهاند.
از سوی دیگر، کاروانهای بزرگی که از محورهای مورد بحث عبور میکردند شکارهای سودمندی بودند و اغلب مورد حمله و چپاول مردم بومی واقع میشدند. روستای تهران در واقع کانون چپاولگران و نهانگاه کالاهای دزدیدهشده بود و این وضع تا زمان شاه تهماسب صفوی که قزوین را به عنوان پایتخت خود انتخاب نمود ادامه داشت. تهران در برابر حملهٔ افغانها (پشتونها) ایستادگی زیادی کرد و به همین خاطر آنها پس از تصرّف تهران این شهر را ویران کردند و باغها و تاکستانهای آن را از میان بردند. در زمان نادرشاه تهران دوباره نام و نشانی یافت و در همین شهر بود که نادرشاه رهبران بزرگ شیعه و سنّی را گرد هم آورد و پیشنهاد اتّحاد اسلامی و رفع اختلافها را به آنها داد.
یاقوت حَمَوی مورخ یونانی الاصل عرب زبان در مُعجَمالبُلدان تعریفی از طهران کرده و وضع این آبادی را در قرن ششم و هفتم قمری نشان داده است که به شرح زیر است: طِهران به کسر طاء و سکونها و را و نون در آخر، لفظی است عجمی و ایشان "تهران" تلفظ میکنند، چون در زبان ایشان طاء وجود ندارد.
این آبادی از دیههای ری است و میان آن دو قرب سنگ فاصله است. مردی راستگو از مردم ری مرا خبر داد که این آبادی دیهی بزرگ است که بناهای آن در زیر زمین بنیان یافته است و هیچکس جز به اراده مردم بدانجا راه نمییابد و در بیشتر اوقات ایشان نسبت به سلطان وقت راه خلاف و سرپیچی میپیمایند و وی را جز مدارا با ایشان چارهای نیست.
آنجا را دوازده محله است که هرکدام را با دیگری نزاع است و مردم محلهای به محله دیگر درنمی آیند. آن را باغ و بوستان فراوان است که همچون شبکهای بناها را در میان دارد و خود حائلی در برابر تهاحم به حساب میآید. وی گفت مردم آنجا با وجود محفوظ بودن با گاو کشت نمیکنند و این کار را با بیل انجام میدهند از آن روی که ایشان را دشمن فراوان است و میترسند که گاوشان به غارت برود.
طهران چگونه تهران شد؟
تا پیش از کشف تمدّن قیطریّه و همچنین کشف آثاری در تپّههای عبّاسآباد، گمان میرفت پیشینهٔ تاریخی این شهر به همان آثار یافتشده در حوالی شهر ری محدود میشود، ولی اکتشافات باستانشناسی در تپّههای عبّاسآباد، بوستان پنجم خیابان پاسداران و درّوس، نشان داد تمام آبادیهای ناحیهٔ تاریخی قصران، دورهای درخشان از استقرار اقوام کهن و خلّاقیّتهای فرهنگی را پشت سر گذاردهاند.
در فارسنامهٔ ابن بلخی نیز که مربوط به سالهای 500 تا 510 هجری قمری است، از شهر تهران به دلیل انارهای مرغوبش یاد شدهاست. اگرچه در آثار مکتوب کهن از تهران پیش از اسلام نام برده نشدهاست، اما حفّاریهای باستان شناسی 1321 خورشیدی در روستای درّوس شمیران نشان میدهد که در این ناحیه، در هزارهٔ دوّم پیش از میلاد، مردمی متمدّن زندگی می کردهاند.
تهران در قدیم روستایی نسبتاً بزرگ بود که بین شهر بزرگ و معروف آن زمان، شهر ری و کوهپایههای البرز قرار داشت. نخستین بار نام آن در ذکر زندگینامهٔ ابوعبدالله حافظ تهرانی متولد 184 خ. آمدهاست. پس از حملهٔ مغولان به ری و تخریب این شهر، تهران بیش از پیش رشد یافت و عدّهای از اهالی آوارهٔ ری را نیز در خود جای داد و مساحتش در این دوران به 106 هکتار رسیده بود.
این منطقه در زمان سلسله صفوی به علّت اینکه بقعه سید حمزه جدّ اعلای صفویه در نزدیکی حرم شاهزاده عبدالعظیم قرار داشت و تهران نیز دارای باغهای خوش آب و هوا بود، مورد توجّه قرار گرفت. نخستین بار، شاه طهماسب اول صفوی در 916 خ. هنگام گذر از تهران باغ و بوستان فراوان این شهر را پسندید و دستور داد تا بارو و خندقی به دورش بکشند، این بارو که 114 برج به عدد سورههای قرآن و چهار دروازه رو به چهار سوی دنیای پیرامون داشت، از شمال به میدان توپخانه و خیابان سپه، از جنوب به خیابان مولوی، از شرق به خیابان ری و از غرب به خیابان وحدت اسلامی (شاپور) محدود میشد، مساحت تهران در این دوران به 440 هکتار رسید.
طهران چگونه تهران شد.
در دورهٔ شاه عبّاس اول (966 تا 1007 خ.) پل، کاخ و کاروانسراهای زیادی بنا شد، در بخش شمالی برج و باروی شاه تهماسبی، چهارباغ و چنارستانی ساخته شد که بعدها دورش را دیواری کشیدند و به صورت کاخ (کاخ گلستان) و مقرّ حکومتی درآوردند. کریمخان در نبردهای خود بر ضد محمد حسن خان قاجار در سال 1172 قمری تهران را مرکز اردوکشی خود قرار داد و پس از پیروزی در این جنگ در دیوانخانه قدیم تهران که در زمان شاه سلیمان ساخته شده بود بارعام داد و با عنوان وکیل الرعایا حکومت ایران را در دست گرفت.این نقشه بنا بر دانستههای ما قدیمیترین نقشهای است که از طهران عتیق تهیه شده است. از آنجا که نقشه در میانه جنگِ دومِ ایران و روس (۱۲۰۵ تا ۱۲۰۷ خورشیدی) ترسیم شده، طبیعی است که از دقت و صحتِ کافی برخوردار نباشد. نخست این که امکانِ ترددِ یک نظامیِ روس در شهر وجود نداشته است، چه رسد به نقشهبرداری. دوم این که خطاهای فاحشی در ابعاد و شکلِ آن وجود دارد؛ مانندِ شکلِ حصارِ شهر، موقعیتِ ارگ، شکلِ بازار، و شکلِ معابر و گذرها. بنظرم میرسد جنابِ ناسکوف آن را تنها از روی مشاهدات و شنیدههایش ترسیم کرده است و روسها قصد داشتند از آن برای مسیریابی و تشخیصِ موقعیتهای استراتژیکِ شهر در مواقعِ ضروری استفاده کنند. (متاسفانه از این عکس کیفیت بالایی در دسترس نیست)نقشه ی دوم طهران، دوران محمد شاه قاجار (۱۸۴۸ میلادی)
خالق نقشه: الیاس برهزین - تاریخ خلق نقشه: ۱۲۲۷ خورشیدی (۱۸۴۸ میلادی) - منبع: نیمروز** برای مشاهده عکس در سایز بزرگ بر روی آن کلیک راست کرده و آنرا ذخیره کنید.اگر تا دم دم های غروب خودت را به شهر می رساندی، می توانستی وارد شوی، وگرنه باید همان بیرون شهر و پشت دروازه های بسته می ماندی و شب را با ترس حمله دزدان و حرامی ها صبح می كردی!یا اگر دلت می آمد ـ كه باید میآمد ـ سركیسه را شل و دروازه بانان را با سكه های زردرنگ راضی می كردی تا در را باز كنند و به تو اجازه ورود بدهند. به هر حال در روزگاری كه برای محافظت از شهر در مقابل مهاجمان و یاغی ها، دور تا دور شهر را برج و باروهای مرتفع و خندقهای عمیق گرفته بودند و دروازه ها تنها ورودی های شهر به حساب می آمدند، دروازه ها از بعد از اذان صبح تا 2، 3 ساعت بعد از غروب آفتاب باز بودند و تو باید به موقع خودت را می رساندی تا بتوانی از زیر طاق های كاشی كاری شده آنها عبور كنی.مدرسهمظفرالدین شاه در باغچه خانه ای نه چندان مجلل استراحت می كنداداره پست طهران قدیمبازار پارچه فروشان-طهرانمیدان رژه - طهرانمظفرالدین شاه
بازار طهراناولین واگن اسبی به همراه مسافرینیک مغازه فروش لباس دست دوم-سال 1286تصویری نادر از یک نمای خیابانی از طهران در عهد ناصری-1287در تصویر نانوایی سنگک قدیمی،آجیل فروشی(؟)،چراغ روشنایی و ... به چشم می خورد...اجتماع شهروندان در تراموا در منطقه شمال طهران -سال 1300فقط در طهران ادا خواهد شد! (فقط در تهران قابل نقد شدن است!)
سلام
بچه ها نمیدونستم یه همچین تاپیک خوفی هست:n12:وگرنه بیشتر مزاحم میشدم:n02:
چطوری برم بلوار مرزداران-بلوار اریا فر؟؟؟
الویت با مترو
بقیشم تاکسی یا اتوبوس.
فعلا این مسیرو پیدا کردم
مترو انقلاب-تاکسی خط انقلاب-ژاندارمری
ازاین بهتر مسیر هست؟
سلام دوستان . اگر نقشه ی جدیدِ مترو تهران برایِ موبایل پیدا کردین لطفاً لینکش رو اینجا درج کنین .
دوستانی که ساکن تهران هستند سوال داشتم ازشون که کسی میدونه نزدیک ترین شعبات بانک صادرات به مصلی امام خمینی تهران کدوم شعبست و آدرسشو بفرمایه؟
خیلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد ممنون
بن کتاب عایا؟! اون دور وبر همش بزرگراه وبد مسیر من به جات بودم نزدیک ترین بانکی رو پیدا میکردم که نزدیک ترمینالی باشه که پیاده میشم یعنی ازادی وبیهقی وجنوب و...نقل قول:
نوشته شده توسط malihe mohammadloo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . از بانک صادرات مرکزی بپرسین بهتون میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن من با گوگل مپ سرچ کردم , توی خیابون نوبخت شعبه داره که نزدیک مصلی هست . نوبخت از آپادانا منشعب میشه . آپادانا هم میره برای مصلی .نقل قول:
نوشته شده توسط malihe mohammadloo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حق با شمایت، اونجا همش بزرگراهه، زنگ زدم بانک صادرات مرکزی شعبه قایم مقامو پیشنهاد کرد، ولی من شعبه میدان آزادیو انتخاب کردم.نقل قول:
با تشکر از راهنماییتون.
هانی یه وقتی حرف اولو میزد یادش بخیر
میدانستید نژاد مردم تهران در دوره قبل از قاجار اون زمان که تهران یک قریه بیشتر نبوده در واقع ترکیبی از مهاجرین گیلک و کرد بوده؟؟؟ یعنی تهرانی اصیل !!! یه وقت اشتباه نکنید و نژاد مردم تهران رو به قاجار ها که یک طایفه ترک بودند اشتباه نگیرید
تهران فقط غربش میدونی چرا چون تو مسیر جاده چالوسه که ملت باهاش خاطره دارن
میدانستید نژاد مردم تهران در دوره قبل از قاجار اون زمان که تهران یک قریه بیشتر نبوده در واقع ترکیبی از مهاجرین گیلک و کرد بوده؟؟؟ یعنی تهرانی اصیل !!! یه وقت اشتباه نکنید و نژاد مردم تهران رو به قاجار ها که یک طایفه ترک بودند اشتباه نگیرید
تهران فقط غربش میدونی هم کم ترافیک تر هم باصفاتر بر اتوبان بودن و دسترسی به جاده شمال و قزوین و قم و اصفهان و بهشت زهرا و غیره هم که جای خودشو داره البته منظور من از غرب آریا شهر و جنت آباد و پونک نیست اونا شمال غربن .منظور طرف ازادی مهرآباد جاده مخصوص تهرانسر و شهرک اکباتان و ایناست
دوستان خواهشا زود جواب بدید
از صادقیه میخوام برم
من فردا باید ساعت 2:30 جردن -خ ناهید غربی باشم
تا ساعت 4 وقت دارم که میدان ولیعصر باشم
ساعت 5 هم باید گیشا خ ایزدی 25 باشم
چجوری برم که به همه ی اینها برسم-با مترو-اتوبوس-تاکسی
در ضمن ماشین ندارم.اژانس هم نمیگیرم
سلام . با مترو و یکی دو کورس تاکسی به موقع میرسین . برید توی مترو سوال کنین بهتون میگن چه خطی سوار شین و کجا خط عوض کنین و کجا پیاده بشین و تاکسی سوار شین و اگر گوگل مپی که دو سه صفحه قبل عکسهاش رو گذاشتم دارید , بدون سوال کردن هم میتونین برین .نقل قول: