سلام
شارژر لب تاپ های توشیبا و ان ای سی دارای ورودی 220 ولت و خروجی 19 ولت و شدت جریان4/2 آمپر کسی سراغ داره؟؟ چه قیمتی هستن؟؟ و کجا میتونم تهیه کنم؟ تورو خدا زود تر کمکم کنین مهمه
ممنون
Printable View
سلام
شارژر لب تاپ های توشیبا و ان ای سی دارای ورودی 220 ولت و خروجی 19 ولت و شدت جریان4/2 آمپر کسی سراغ داره؟؟ چه قیمتی هستن؟؟ و کجا میتونم تهیه کنم؟ تورو خدا زود تر کمکم کنین مهمه
ممنون
سلامنقل قول:
احتمالا دستگاهتان ویروسی است. بهتر است با آنتی ویروس آپدیت شده چک کنید.
موجود است. تماس بگیرید.نقل قول:
شماره تماس در سایت زیر موجود است.
سلام
چطور ميتونم با يك لب تاب به اينترنت وصل بشم؟
خوب با کامپیوتر خانگی که فرقی نداره...
با یه فیش مودم و یه اکونت ..
اگر ویندوزت ویستا هست کانکشنش یه کم با xp فرق داره...
ولی کلا فرقی نداره...
با سلام
من یک لپ تاپ Hp Pavilion DV4000 دارم که ویندوز اصلی اون XP SP2 هست ، حالا میخوام ویندوز ویستا روش نصب کنم ، اما Driver ها رو ندارم ، سایت HP ارائه میده ، اما پولی هست و نمیتونم بگیرم.کسی میتون لطفا کمکم کنه که چیکار کنم که ویستا نصب کنم؟
خیلی ممنونم
شاد باشید
من لپ تاب Hp6560 دارم
هاردش 160
چنوقته خیلی داغ می کنه و سریع دماش می ره بالا تا 50 درجه هم میره ،اونم فقط با 1ساعت کار
این طبیعی که نیست و حتما مشکل داره ،درسته؟
سلام.لپ تاپم صداش قطع شده چیکار کنمممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر مطمئن هستید که ویندوزتان مشکلی پیدا نکرده و بعبارتی نرم افزاری نیست برای تست سخت افزاری می توانید یک خروجی از صدای لپ تاپ به اسپیکر اکسترنال بدهید و ببینید که صدا دارید یا خیر؟نقل قول:
من به لپ تاپ dell vostro 1500 b دارم
می خوام بدونم چند ساعت باید باطریشو شارژ کنم ؟
و از کجا بونم شارژ شده و از تو پیریز بیرونش بیارم ؟؟؟
سلامنقل قول:
معمولا باطری سالم در همان مدت زمان که تخلیه می شود شارژ نیز می گردد. مثلا اگر مدت زمان تخلیه باطری 2 ساعت باشد برای شارژ کامل هم 2 ساعت زمان می برد. البته طبیعی است که به مرور زمان این مدت کم می شود. اگر در ویندوز باشید که آیکون مربوط به درصد شارژ باطری در نوار TASK BAR و در کنار آیکون ساعت نشان می دهد که چند درصد از باطری شارژ شده است.
اگر لپ تاپ خاموش باشد چراغ LED مربوط به باطری اگر در وضعیت سبز رنگ باشد نشان دهنده شارژ 100 درصد باطری است.
من یک لپتاب مدل cmaq سری 500 گرفتم چیزی هم در مورد نوت بوک نمیدونم
کسی هم که ازش خریدم میگه 40000 باید بدی تا سی دی ریکاوری رو واست رایت کنم
خودم یک برخواستم رایت کنم وسط رایت سیستم هنگ کرد وقتی دوباره میخوام رایت کنم پیغام میده شما فقط یک دفعه میتونید سیدی ریکاوری رو رایت کنید
روی نوت بوک ویندوز ویستا نصب هست
لطفا یکی راهنمایی کنه
یک سوال دیگه این فایل ریکاوی مال فقط ویستا هست
:18:نقل قول:
salam man ye labtop cybermax daram bazi mogheha khod be khod khamosh mishe va bayad chand bar kilide powero bezanam ta roshan she moshkelesh chiye?//??:2:
:40:نقل قول:
say ko az batri ziad estefade nakon jayi ke bargh hast az sharger estefade kon
ro desktopet rast kilik kon propertios ro bezan bad bro be gesmate screen saver paien power ro bezan bad az meno haye balayi power meter ro bezan onja hata darsade batritam mige bad az menu baghalesh advanced ro bezan va ebarat (always show icon on the taskbar ) ro tik bezan iconesh miad samte raste menu taskbaret beri rosh darsade batri va modat zamani ke mitoni az batri estefade koniro minevise aghe alamat batri bod to dari az batri estefade mikoni va aghe alamate ye fish bod baye alamate shabihe raed dare ham sharg mikone vali az batri estefade nemikone az teranset estefade mikone va aghe alamat fishe khali bod sharghe kardane batrit tamom shode va az barghe dc estefade mikone hamon terans :40:
نقل قول:
inam bego ke cpu ot cheie intel bashe mored dare aghe amd bashe taghriban emkan dare
نقل قول:
inam bego ke cpu ot cheie intel bashe mored dare aghe amd bashe taghriban emkan dare
نقل قول:
نقل قول:
bishtare shargeraye laptopa beham mikhoran alan moshakhsati ke u neveshti vase manam ontoriye vali markesh yechiz digas be in sait bro va bepors yeki bekhar mobarake
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
salam man ye labtop cybermax daram bazi mogheha khod be khod khamosh mishe va bayad chand bar kilide powero bezanam ta roshan she moshkelesh chiye?//?? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اقا من درایور کارت صدا برای sony fz160 میخوام هر چه درایور بود امتحان کردهام ولی جواب نگرفته ام البته برای XP میخوام ممنون میشم
از قابلیت empowering استفاده کن ... تیو ویندوزت حتما اگه اصل باشه این قابلیت رو داره و دکمه empowering بالای کیبورد هست ...نقل قول:
سلام ، من یه لپ تاپ Acer ، با مدل TravelMate 2480 دارم و میخوام به تلویزیون وصل کنم. تلویزیون هم LCD و Samsung هست. می خواستم بپرسم چه جوری این کار رو انجام بدم/؟؟؟ آیا کاب مخصوص داره؟؟
وقتی اون رو زدی نواری بالای دسکتاپت میاد ... از اونجا روی eprojection برو ... این ابزاری برای انتقال تصویره
نقل قول:
با سلام
اقا من درایور کارت صدا برای sony fz160 میخوام هر چه درایور بود امتحان کردهام ولی جواب نگرفته ام البته برای XP میخوام ممنون میشم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157
ببخشید میشه یه توضیحی بدید؟؟؟ اولا اینکه ویندوز من اصل نیست. چندبار عوضش کردم. دوما هم اینکه اگه ویندوز اصل نباشه این دکمه روی کی برد نیست؟؟؟ :18: چه ربطی داره؟؟؟نقل قول:
این صفحه رو ببین :
کد:http://global.acer.com/PRODUCTS/notebook/tm2480.htm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس لپ تاپ شما این دکمه را گوشه بالا و سمت چپ داره ... صد در صد ...
اگر ویندوز و درایورهای اصلی نصب باشند فقط با یک کلیک روی این قابلیت میتونی از امکاناتش استفاده کنی
حالا اگر ویستا داری و کابل رو اتصال دادی باید بری تو کنترل پانل ویستا و از اونجا windows mobility center رو انتخاب کنی ...
یه قسمتش نوشته خروجی مانیتور چی باشه ... از اونجا از کارت گرافیک به خروجی analouge تغییرش بیده تا تصویر بیاد
اگر ویندوز و دراور ها رو نداری حتما از سایت خودش دانلود کن
قابلیت بسیار همه و فوق العاده مفیدیه این empowering ...
سلام ....
یه سوال داشتم
اگر بخوام بدونم دوربین لپ تاپم چند مگا پیکسل هست از کجا باید بفهمم؟؟؟
ممنونم...
سلام دوست عزیز ، ممنون بابت این کمکی که کردید. فقط همونطور که گفتم من ویندوزم اصل نیست و چندبار عوضش کردم. میشه به من بگید باید چه کار کنم؟؟؟ ممنون:11:نقل قول:
سلام، من یک ساعتی هست دارم سرچ و دانلود میکنم. اما درست نمیشه. توی این آدرس هم :هر چی میگردم نمیتونم نرم افزارهای TravelMate 2480 رو پیدا کنم. یکی هم دانلود کردم اما قبول نکرد. :41:کد:http://support.acer-euro.com/empowering_technology/
دوست عزیز :
این صفحه دانلود کل درایور ها :
کد:http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_2480.html
حالا نوار دومی را نگاه کن .... زده empowering technolory .... از اونجا هر قابلیتی رو که میخوای انتخاب و دانلود کن:
اون قابلیت به نام epresention هست ... البته بهتره همه رو دانلود کنی !
این هم آدرس FTP برای دانلود راحت تر :
کد:ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_2480/utilities
سلام خیلی ممنون. ببخشید اینها چه فرقی با اونهایی که تو سی دیه خود لپ تاب هستن دارن؟؟؟ من اینی که گفتید رو دانلود کردم. این ارور رو میده :نقل قول:
چند تا از اون فایل های توی سی دیه لپ تاپ رو هم خواستم نصب کنم همین اررور رو میداد. در ضمن من این چیزی که میگه نصب کنید رو دانلود کردم ، اما ورژن 2.1ش رو و فایده ای هم نداشت. هرچی هم گشتم ورژن 2 رو پیدا نکردم. الان هم دارم ورژن 2.3 رو با حجم 26 مگابایت دانلود میکنم. :41:
pas chera kasi javabam nadade
به سی دی کار نداشته باش ... هیچ کدوم از ابزار را نمیتونی از روی سی دی نصب کنی .... سی دی فقط بدرد ریکاوری مستقیم میخوره
اول باید این برنامه رو که توی لیست اول هست نصب کنی ... از پیغام خطا معلومه دیگه
Acer Empowering Framework 2.03.2024.zip
بعد بقیه رو
....
فکر کنم مفصل توضیح دادم دیگه
خیلی ممنون بابت توضیحاتتون. ببخشید که انقدر مزاحم شما میشم. من هم همینو داشتم دانلود میکردم با حجم 26 مگابایت ، گفتم اگه این هم نیست ، الکی دانلودش نکنم با این دیال آپ :11:نقل قول:
والا پیغام که همین رو نشون میده و مشکلی هم نباید داشته باشه
سلام دوستان .ایا میشود هارد لب تاپ را به چند قسمت (درایو ها)تقسیم کنم؟برای لبتاپ مشگلی پیش نمیآید.
خیر ... پارتیشن بندی مشکلی نداره ... بهتره از این برنامه استفاده کنی که با ویستا هم سازگاره :
این برنامه اطلاعات رو از بین نمیبره ... دقیقا مثل پارتیشن مجیک هستکد:http://www.------------/archives/2007/03/paragon_partition_manager_prof.php
لینک دانلود برنامه و کرک :
کد:http://rapidshare.com/files/20652715/ppm85pro.rar
Paragon Partition Manager Professional ver.8.5 Retail-FOSI
Paragon Partition Manager Professional Edition enables IT Professionals to create, format, resize, merge, undelete, move, copy, defragment and convert safely and quickly partitions for storing valuable company information, data files, applications, and operating systems. Partition Manager Professional Edition is fast, easy to use and very flexible. The new Partition Explorer allows to move files from one partition to another regardless of partition type improving thus data management in multiple file system configurations like Linux and Windows. Includes BootManager to automatically install and run multiple operating systems, wizards to ease redistribute free space, merge or undelete partitions, and a recovery CD. A powerful script generator helps to create and run scripts to automate common partitioning task. To maximize system performance Partition Manager Professional Edition provides furthermore a powerful defragment utility and the ability to dynamically adjust cluster sizes significantly increasing system speed. With Paragon Partition Manager Professional Edition, IT Professionals are able to get optimum performance from workstations, automate system management, save time, and last but not least reduce maintenance costs of their IT systems. Key features *Resize partitions with data *Hot Resize (upward) - enlarge NTFS partition without rebooting Windows and interrupting its work. *Convert file system - FAT16 to FAT32 and back - FAT16/32 to NTFS and back - Ext2 FS to Ext3 FS and back *Merge partitions (even partitions of different file systems) *Undelete partition *Virtual pre-execution *Wizards for most usual scenarios: - Partition Merge Wizard - Redistribute Free Space Wizard - Partition Undelete Wizard *Change cluster size *Defragment File System *Supports P-ATA (IDE), S-ATA (SATA), SCSI hard disks *Supports large hard disks (up to 500GB tested, theoretically not limited) *Supports FireWire, IEEE1394, USB 1.0, USB 2.0, ZIP and Jazz hard disks *Supports dynamic disks *Supports Flash devices *Recovery CD *Partition Explorer - browse FAT, NTFS, Ext2 or Ext3 FS partition without drive letter, edit or copy files and folders *Recovery Media Builder - creates CDs/DVDs(or even a floppy disk) that you can boot from and recover your system. What's New In Version 8.5? New version 8.5 is improved for easier and more convenient work. Now it has unique interface in XP style and many new wizards for most usual scenarios. We made also serious program core engine improvements, developed new features, overviewed some existing ones to make them even more effective. Now you can expand your toolset by following new functions: - New Partition List. - Volume explorer (fully embedded in program interface). - Save to scheduler/Scheduled Task Editor. New wizards: - Create partition - Format partition - Delete partition - Copy partition - Copy hard disk - Backup - Restore - Improved e-mail notifications. - New program options. - Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS). - Synchronous backup. - Windows x64 Editions and Windows Vista support.
بازم منم ، تقصیر من نیست بابا ، هرچی میام نصب کنم یه اروری میده. این رو با حجم عظیمش دانلود کردم ، باز این ارور رو میده :