دیشب یادم رفت بگم که پچ 1.2 با کرک 1.1 جواب میده و بدون مشکل بازی اجرا شد.
اینم لینک دانلود پچ 1.2 :
کد:http://www.gamefront.com/files/20190645/Crysis_2_final_1_2h2_Patch_exe
Printable View
دیشب یادم رفت بگم که پچ 1.2 با کرک 1.1 جواب میده و بدون مشکل بازی اجرا شد.
اینم لینک دانلود پچ 1.2 :
کد:http://www.gamefront.com/files/20190645/Crysis_2_final_1_2h2_Patch_exe
شاید بازی شما هم مثل بازی من دو بار نصب باشه چون من هر کرک و... میریختم کارم نشد تا فهمیدم بازی دو بار نصبهنقل قول:
سلام من وقتی بازی کریسیس 2 را می خواهم اجرا کنم ازم سریال نامبر میخاهد کمک کنید
ببین توی فولدی که بازی رو نصب کردی EAsetup هست اگر بود روش کلیک کن ویک جای دیگه نصبش کن وبعد کرکش کن و بازی رو باز کن
منه بیچاره به خاطر این مشکل 3 تا بازی خریدم .
تغییرات پچ 1.2.0.0
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/crysis-2/readme.html?sid=6307043
Further improved anti-cheat measures Fix for spurious characters appearing when initiating text chat Fix for Chatlog doesn\'t disappear after kill cam Fixed occasional login issues Changed VOIP defaults Fixed some UI aspect issues on multiple monitors Added option for crouch toggle in MP & SP Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game Filter settings in server browser are now retained Default player count required to start a game from the lobby lowered to 4 Fixed issue related to “Deleting Reference Counted Object Twice” error that appeared for some users with strict router/firewall settings Fixed issue of not being able to melee after dying Fixed issue where some video cards were being stated as unsupported
من پچ رو دانلود کردم اما وقتی میریزم دقیقا عین همان موقعی میشه که کرک پچ 1.0 رو یک چیز دیگر ریخته بودمنقل قول:
امکان اش هست کرک ایی که رو بازی ایتون نصب دارید رو به بنده هم بدید تا بتونم پچ رو نصب کنم!
با سلام
ببخشید من وقتی بازی را می گزارم تو کامپیوتر و محتوای دی وی دی را باز میکنم،یک فایل زیپ شده وجود دارد و یک پوشه که روش نوشته شده win rar می خواستم ببینم من چجوری باید بازی را نصب کنم؟
لطفا کمکم کنید.
با تشکر.
این چی میگه ، میدونم چی میگه چرا میگه ، میدونم چرا میگه ، چه کنم نگه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
بازی من وقتی بازش میکنم اتوماتیک شسروع میکنه به دانلود پچ بعد که تموم میشه میگرده دنبال لوکیشن بازی نمیتونه پیدا کنه
میگه بازی رو ری اینتسال کنید. بعد هر دفعه هم که بازش میکنم دوباره همون پچ رو میخاد دان کنه و هی 50 مگ از حجمم کم
کنه مگر اینکه اینترنت رو قطع کنم
اون فایل پچ که گذاشتید تو این صفحه لینک دیگه ای ندارید از جای دیگه چون روی 50 درصدش قفل میشه
لینک پچ 1.2 بازی
کد:http://www.techspot.com/downloads/5186-crysis-2-patch.html
plz,Deleted:31::31::31:
ایول تو این پچ مشکل من هم حل شده
• Fixed issue where some video cards were being stated as unsupported
فقط کرک جدید نمی خواهد ؟؟؟؟؟؟
من این پچ رو دان کردم وقتی که میخاد سرچ کنه لوکیشن گیم رو پیدا نمیکنه... نمیشه یه جوری خودم بهش لوکیشن رو بدم؟
بازی با ستاب اورجینا ل و اتوران دار نصب کردم ... و کاملا نصب شده
اینم لوکیشن فایلهای نصب:
اینم ادد رموو پروگرم:
اینم شورتکات کرایسیس 2 بتا و الفا تو دکستاب:
س چرا نمیتونه پیدا کنه لوکیشن بازی رو؟
ویندوزمم xp sp3 آپدیت به همین روز
همون طور که در پست اول هم گفتم شما برای نصب پچ باید فایل exe اورجینال بازی رو کپی کنید در مسیر بازینقل قول:
و بعد پچ رو نصب کنید و دوباره کرک برای همون پچ رو کپی کنید در مسیر بازی...
فایل اصلی اجرایی بازی کپی ریپلیس کردم با کرک الان ندارمش نمیتونی آپش کنی برام :11:نقل قول:
یه دنیا ممنونت میشم :11::40::10:
بفرما دوست عزیز،نقل قول:
فایل exe اورجینال برای هر ورژن :
Crysis 2 1.0:
Crysis 2 1.1:کد:http://www.mediafire.com/?g6bz8iewr8fox4f
Crysis 2 1.2:کد:http://www.mediafire.com/?54m3eh4h33vk9j1
کد:http://www.mediafire.com/?jatt1bds0dptd71
آرین جان یه سوال دیگه هم داشتم...نقل قول:
تو بخش مولتی پلیر چرا هیچ سروری پیدا نمیکنه؟ اکانت ساختم و کد رو هم xxxx-......... زدم داخل
قسمت مولتی پلیر رفت ولی رفرش میکنه هیچ سروری پیدا نمیشه
چندتا دلیل می تونه داشته باشه!نقل قول:
شما از چه پچی استفاده می کنین ؟
اگه پچ 1.1 باشه که بازم اگه از پست اول همین تاپیک دانلود کرده باشید نباید مشکل داشته باشید
چون به شخصه قبل از این که اون لینک رو به پست اول اضافه کنم، 3 تا پچ با گرگ های مختلف رو تست کردم، تو یکیش بازی کند می شد ( FPS میومد پایین ) تو کی دیگه همین مشکل سرور شما بود که رفرش می کردم ولی سرور پیدا نمی کرد تو آخری مشکلی نداشتم و اونو به پست اول اضافه کردم.
اگه از ورژن 1.2 استفاده می کنین که باید بگم هوز کرک Proper برای این بازی نیومده و بخش مولتی برای بعضی ها کار می کنه و برای بعضی ها سرور پیدا نمی کنه یا وقتی می رن تو بازی KICK می شن.
البته اومدن چند نفر پچ 1.2 رو ریختن و روش کرک همون 1.1 رو کپی کردن که باز برای بعضی ها مشکل حل شد و بازی بعضی ها هنوز ....
نقل قول:چرا حجم اینا با هم فرق دارهنقل قول:
اولی 40 دومی 361 ؟؟؟
با سلام
لطفا هر کی Crysis 2 رو داره یه پوشه هست تو این آدرس
پوشه ای که توش بازی نصب شده رو باز کنید و:
\gamecrysis2\Levels\FloodedStreets
کسی میتونه این پوشه FloodedStreets رو برام آپلود کنه
واسه من پوشش کامل نیست
اگه کمک کنید بی نهایت ممنون میشم
خوب من هم مشکلی شما رو داشتم اما راه حل اش:نقل قول:
به جای فایل کرک فایل exe اصلی بازی رو که قبل از اینکه کرک کنید در مسیر bin بازی هست بریزید پس از اینکه پچ را نصب کردید دوباره فایل exe کرک را در مسیر کپی کنید
بفرمایید:نقل قول:
با سلام
لطفا هر کی Crysis 2 رو داره یه پوشه هست تو این آدرس
پوشه ای که توش بازی نصب شده رو باز کنید و:
\gamecrysis2\Levels\FloodedStreets
کسی میتونه این پوشه FloodedStreets رو برام آپلود کنه
واسه من پوشش کامل نیست
اگه کمک کنید بی نهایت ممنون میشم
کد:http://up.--------.com/images/nax493hwyrs12lne6dd.rar
دوستان کرک چی؟نقل قول:
هست واسش؟
اصلا نیاز داره؟
یه وقت نصب نکنم بمونم توش؟
من یه پچ دیگه هم دیدم که حجمش 360 تایی هست!!!!!
چه فرقی با هم دارن؟
سلام
بازي رو كه اجرا ميكنم درجا بسته ميشه . مشكل از چي هست ؟
سلام
دوستان یه سوال دارم :
یعنی نمیشه این بازی رو با جزئیات پایین تر اجرا کرد ؟ [ از نظر گرافیکی ]
آخه توی سیستم لبتاپ من گیر میکنه موقع بازی
توی option هم که فقط سه حالت داره ، که کمونم همه حالاتش گرافیک بالایی دارن
توی پست اول هم یه نرم افزار معرفی شد اما اونم سه حالت high و very high اینا رو داشت
من یه چیزی تو مایه های normal یا low بخوام نمیشه ؟!!!!!!!
ممنونم ;)
ببخشید این پست پاک شود.......
مشکلم حل شد .. bitshare درست شد :11:
دوستان جریان چیه؟؟؟ من الان رفتم انلاین بزنم اخطار داد که key ام رو قبول نمیکنه و باید سریال درست رو وارد کنم......
نکنه کرایتک زده سریال ها رو ترکونده باشه؟؟؟
من الان دارم پچ 1.2 رو دانلود میکنم ببینم با اونم همین اخطار رو میده....
:((
دوستان با یکی از خبره های کرایسی آنلاین آنلاین مشورت کردم..
گفتش بیخیال پچ کردن شو :41: گفت پچ 1.1 که فایده نداره برای آنلاین پچ 1.2 هم باید سریال ارجینال بخری
از زندگی نا امید شدم این حرف رو زد:45:
یعنی کلا باید بیخیال آنلاین بشم؟:worried:
آرین جان ..اون پچ که به همراه کرک و فایل اجرایی گذاشتی تو پست اول ا زدیروز میخام دانلود کنم هنوز نتونستم...
فکر کنم 4 بار روی 60 مگ ارور داد 3 تا از آپلود سنترا که فیل تره فقط بیت شیر بازه که اونم همش اینجوری میشه
چند بارم اینجوری تا وسط دانلود رفت بعد ارور داد:
آرین جان این فایل پچ 1.1 که گذاشتی رو یه جایی که فیل تر نباشه یا اینکه لینک مستقیم بدی ممنونت میشم..:11:
بخدا نمیشه دانلود کرد حداقل 10 بار سعی کردم :41:
دوستان پچ 1.2 با حجم 360 مگ fake هست من امروز صبح تست کردم و معلوم شد سرکاریه . فقط همون حجم 40 مگه درسته
دوستان توصیه میشه فعلا پچ رو نصب نکنید،چون اعتمادی به این نسخه های درپیتی که به دست ما رسیده نیست...........
دوستان کرک واسه patch 1.2 نیست؟
آره میدونم با 1.1 هم اجرا میشه ولی فرق 1.1 با 1.2 میشه اون فایل اجرایی...
این پچ به درد بخوره 1.1 که میگید 40 مگه چه تغییراتی رو بازی ایجاد میکنه؟
من مولتیش رو نمیخوام
----
یه سوال دیگه
این نرم افزار Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_7 تغییرات خاصی تو گرافیک مال من نمیده، چه کنم؟
فولدر ریشه کرایسیس 2 هم موقع شروع به کار نرم افزار بهش معرفی کردم
سلامنقل قول:
آپشن گرافیکی که همینه و باید سوخت و ساخت!:31:
ولی برای کاهش تنظیمات گرافیکی شما میتونید از برنامه Crysis 2 Advanced Graphics Options Version 1.7 استفاده کنید که لینک دانلودش احتمالا در پست اول همین تاپیک موجوده و از این طریق میتونید تنظیمات گرافیکی رو با جزئیات بیشتری در اختیار داشته باشین.
شما از همون کرک 1.1 باید استفاده کنید.نقل قول:
ربطی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره میدونم با 1.1 هم اجرا میشه ولی فرق 1.1 با 1.2 میشه اون فایل اجرایی...
اگر این جور باشه وقتی ما پچ 1.2 رو نصب کردیم و کرک 1.1 رو کپی کردیم توی محل بازی و بازی رو اجرا کردیم باید دوباره پیغام آپدیت پچ 1.2 ظاهر بشه! که خوب اینگونه نیست.
خیلی هم ربط داره عزیز...نقل قول:
اگه باگهای بازی رو میشد با همون version 1.1 درست کرد که پج نمیداد...
خوب عزیز شرکت که مرض نداره بیاد پچ بده که با همون version قدیمی یکی باشه!!!!!
درضمن شما یه نگاه به version فایلهای exe کرک و update شده بازی بنداز...
میگم کلا بازی آسونه یا اولاش آسونه؟؟ با اون سخت سخته همینجوری دارم قتلو عام میکنم ملتو سیستم کاور گیریشم باحاله حال کردم فقط بدیش اینه که تنظیمات پایین نداره این لپتاپ ما تو درگیری و انفجار افت فریم داره اذیت میکنه
به اینجا یه سر بزن و این فایل 17 mb رو دانلود کن مشکلتو تقریبا حل میکنه...نقل قول:
من چند جا خوندم که میشه با کرک 1.1 پچ 1.2 رو اجرا کرد ولی تو مالتی دیگه نمیشه چت کرد
اهم اهم کجا؟؟ :دینقل قول:
آقا من پچ 1.1 رو که میزنم نصب بشه ارور میده . پچ 1.2 رو هم دانلود کردم وقتی میزنم برای نصب میگه crysis2 رو سیستم نصب نیست دوباره نصبش کن و پچ رو دوباره اجرا کن. یعنی چی؟
فیک هست...نقل قول:
فعلا هیچ کرکی برای ورژن 1.2 نیومده! با همون کرک 1.1 میشه بازی رو ران کرد ولی نمیشه مولتی بازی کرد...
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
شما پست اول همین تاپیک رو بخون !نقل قول:
چندین بار هم نوشتم !
شما برای ریختن پچ باید حتما فایل exe اورجینال بازی رو کپی کنید تو مسیر بازی و بعد پج رو نصب کنید...
دوستان پس از نصب پچ 1.2 در حین بازی 1 الی 2 دقیقه که از بازی میگذره از بازی میپره بیرون!!!!! بازی رو دوباره نصب کردم اما بازم همین مشکل هست!! نمیدونم چکار کنم!
دوستان همین الان لینک مستقیم پچ 1.1 به همراه کرک flt برای همین پچ رو پیدا کردم با حجم 59 مگ با قابلیت ریزوم
PATCH v1.1 & CRACK v1.1 by FLT
لینک مستقیم
پسورد: Iranetehad.ir
[PHP] http://dl.iranetehad.ir/games/crack%26patch/Crysis%202/PATCH%20v1.1%20%26%20CRACK%20v1.1%20by%20FLT%20Ira netehad.ir.zip [/PHP]
یه نفر زحمت بکشه فایل اجرایی ارجینال که برای نصب این پچ لازمه با لینک مستقیم یا یه جایی
که فیلتر نباشه بزاره ممنونش میشم :40: کا رمارو راه بندازید ممنونتون میشم :11:
از دیروز تا حالا میخام پچ 1.1 نصب کنم الان فقط فایل اجرایی ارجینال رو میخام برا ینصب پچ 1.1 :46::11::40:
حالا من فایل exe اصلی رو از کجا بیارم . میشه لینکش رو بزارید؟نقل قول:
شما پست اول همین تاپیک رو بخون !
چندین بار هم نوشتم !
شما برای ریختن پچ باید حتما فایل exe اورجینال بازی رو کپی کنید تو مسیر بازی و بعد پج رو نصب کنید...