هنگام خرید رینگ دست دوم به چه نکاتی باید توجه کنم؟
Printable View
هنگام خرید رینگ دست دوم به چه نکاتی باید توجه کنم؟
بالانس بودن رینگها شکل ظاهری رینگ نباید از حالت دایره خارج باشه ، لبه های رینگها نباید شکسته جوش خورده یا کج باشن
ترک های بزرگ نباید داشته باشه اصولا ترک توی رینگ بخصوص الو مینویمی و غیر استانداردهای چینی و تایوانی میتونه به راحتی ایجاد بشه ولی به چشم نیاد و این ترکها بیشتر در اثر خستگی فلز به وجود میان . شاید اصلا به چشم نیان ولی میتونن خطرناک باشن .
سلام درود خدمت اساتید
دوستان من جایی رو واسه بحث لاستیک پیدا نکردم گفتم همین جا بگم دیگه !
من برای پژو 405 میخوام لاستیک بگیرم ترجیها بدون رینگ فابریکاش 185 اگه اشتباه نکنم حالا تا چه حددی مجازه ؟
و از همه مهمتر قیمت روز لاستیک رو میخوام ، مد نظرم هم کوموهو هست ، خالا اگه لاستیک دیگه ای هم بهتر و خوبتر هست معرفی کنید ممنون میشم
با سپاس ... :46:
سلام.نقل قول:
برای 405 با رینگ فابریک
لاستیک سایز 205 مارک کومهو خیلی خوبه و قیمتش حدودا جفتی 280 هزار تومان هست.
کوهمو لاستیک بسیار مناسبی برای رینگ فابریک 405 هست.
لاستیک بهتر مارک میشلن هست که قیمتش جفتی 310 هزار تومن ساخت تایلند
ممنوننقل قول:
کوموهو کجایی هستش؟
در ضمن چندین وقت پیش یکی از دوستان تو همین فروم توضیح داده بودن که چطور میشه فهمید از روی لاستیک که مال چه سالیه از روی یه عدد چند رقمی ... اما من یادم رفته میشه توضیح بدین
ممنون
کومهو ساخت کشور کره جنوبی هست.نقل قول:
در مورد اون مطلب صفحه زیر رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگذارم محمد جاننقل قول:
نظرتون در مورد رینگ چیه ؟ من زیاد خوب نشنیدم از رینگ اما رو 405 نوک مدادی قشنگ میشه یه رینگ 16
میگن جلوبندی خراب میشه
اگر بخوای رینگ هم بخری حدود 1 میلیون تومن فقط رینگ و لاستیک میشه و هزینه های جانبی فنر و ارتفاع خودرو هم هست.نقل قول:
اگر رینگ 16 اینچ بندازی به مراتب ضربات به ماشین وارد میشه و به زیروبند ماشین آسیب میرسونه باید ارتفاع رو هم کم کنی . فنرهای جلو رو باید تعویض کنی اگر بخوای از شدت این ضربات کاسته بشه.
ماشین اون نرمی اولیه رو نداره با رینگ 16 اینچ. من برای ماشین خودم که سمند هست از رینگ 16 اینچ استفاده کردم و فنر های جلو رو مثل فنر 206 انداختم ارتفاعش لب به لب گلگیر نیست اما خوب راضیم.
اگر بخوای نرم تر بشه باید کمک فنر لوازمی بندازی که اونم یک سری هزینه های خودش رو داره.
به نظر شما برای پراید هانکوک بخرم یا فالکن
برای ازرا هانکوک 245 جلو و 265 عقب بندازم خوبه
نقل قول:
هانکوک یا کومهو رو پیشنهاد میدم لاستیک های خوبی هست.
برای جنسیس کوپه و ازرا چه سایز لاستیک بندازم؟
هانکوک 245 جلو 265 عقب ازرا و 255 جلو و 275 عقب جنسیس کوپه خوبه؟
سلام . من امروز یه روآ مدل 85 خریدم . یه سوال دارم : میخوام درب صندوق عقبش رو در بیارم و درب صندوق پژو 405 بذارم و چراغهای عقبش رو مال 405 بذارم و یک جفت رینگ و لاستیک اسپرت معمولی بخوام واسش بگیرم چقدر هزینه اش میشه ؟
رو رینگ کارخونه ای 12 پر سمند چه سایز لاستیک خوبه 205 خوبه ودر ضمن مارک میشلن به نظرتون از همه بهتره برای نرم شدن ماشین می خواهم؟
سلام بچه ها جون !
من می خوام لاستیک بگیرم واسه 405. این مشخصات 195/60R14 اما خیلی گشتم تو اینترنت قیمت روز و مشخصات دقیق رو پیدا نکردم.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم.
یه سوال از کجا بدونم که لاستیکی که می خرم اصله و هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟
بهترین تصمیم رو گرفتین.نقل قول:
لاستیک 205 میشلن برای رنگ اسپرت فابریک سمند عالیه. طبق تجربه مبگم
اما خوب قیمت لاستیک های میشلن بالاست
به تاریخ ساخت لاستیک دقت کنید . سعی کنید لاستیکی رو بخرید که از تاریخ تولیدش مدت کمی گذشته باشهنقل قول:
حتی کمتر از یکسال
نکته خاص دیگه ای نیست
به نظر من 205 بهتر هست . هم نرم تره هم پهن ترنقل قول:
سایز 195 زیاد جالب نیست.
مارک کومهو یا هانکوک مناسبن جفتی 280 هزار تومن
نه حاجی باید هم سایز بندازینقل قول:
برای آزرا مناسبترین سایز 235 هست حالا اگه دوست دارید پهنتر باشه جفتشو 245 بنداز ، اگه 265 بندازی با رینگ 17 فاق لاستیک کوتاه میشه کلا دردسره ،اصلا هم به چشم نمیاد و دیده نمیشه به خاطر فرم سپر هاش و فقط خودتو اذیت کردی
برای ج کوپه هم 55 بنداز، کوپه رینگش مهمه که اگه 20 بندازی زیرش در دنیا و اخرت رستگارت میکنه
شما 3 تا راه داری یا سایز فابریک 185/65r14 یا پهن تر 205/60r14 و یا 195/55r15نقل قول:
در صورتی که 205 رو انتخاب کنی یه مقدار کمی ارتفاع ماشین بیشتر میشه مصرفت بیشتر شتابت کمتر فرمونت سفت تر
ولی در عوض چسبندگی به جاده بیشتر میشه اگه زیاد مسافرت میری گزینه ی خوبیه اگر هم خواستی پهن بندازی kumho و hankook پیشنهاد میشه گلشم دقت کن ساده باشه
لاستیک میشلن ساخت کدوم کشور خوبه ایتالیا یا آلمان یا فرانسه وکدوم مدل گل لاستیک از همه بهتره؟
اصلش ساخت فرانسه هست اما در ایتالیا و آلمان هم تولید میشه.نقل قول:
مثلا ما برای ماشین سنگین گرفتیم ساخت آلمان بود اما برای ماشین سواری سمند گرفتیم ساخت ایتالیا بود
بهترین لاستیک همین میشلن هست
پس لاستیک میشلن ساخت ایتالیا بگیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد دیگه خیالم راحت باشه؟
دوستان خسته نباشید
برای ال 90 لاستیک می خوتم بگیرم
زیر صفری های خودشو رد کنم بره یه چیزی بزارم روش یه لاستیک خوب بگیرم
سایز 205/60/15
لاستیک چهار فصل چی پیشنهاد می دین؟؟
بهترین لاستیک 205 برای 405 قیمتش 2 جفت قیمتش چقدر میشه؟
خیالت راحت باشه دوست مننقل قول:
بهترین لاستیک رو بدون شک داری میخری.
بهترین لاستیک که میشلن هست اما قیمتش بالاست.نقل قول:
تو لاستیک هایی که الان تو بازار رواج داره و جواب پس داده و همه راضی بودن
کومهو و هانکوک
جفتی حدود 280 هزار تومن هست
لاستیک کره ای سایز 205 مارک کومهو یا هانکوک با قیمت حدود 280 هزار تومن هست.نقل قول:
فعلا اینا بهترین ها هستن البته میشلن هم هست که قیمتش بالاست اگر توانایی دارین میشلن بخرید
میشلن چنده قیمتش؟؟؟نقل قول:
یک توصیه به دوستان قبل از این که لاستیکهای ماشین رو عوض کنید ببینید چقدر بودجه دارید اگه پول مهم نیست این کار رو بکنید ولی اگه مشکل بودجه دارید بهتره همون فابریکی ها رو استفاده کنید و اون 300 تا 400 تومان رو برای چیزهای واجب تر خرج کنید که بعدا پشیمون نشید
نقل قول:
میشلن اصل ایتالیا سایز 205
قیمت جفتی 530 هزار تومن
جفتی 280 تومان؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی برای چسبندگی بیشتر جنسیس میگی سایز رینگ زیاد کنم؟!
بله دوست من قیمت لاستیک بسیار بالا رفتهنقل قول:
در 2 سال گذشته اینجور شد.
لاستیک ماشین سنگین رو که اصلا نمیشه طرفش رفت.
قیمت محدوده همینه حالا 10 هزار تومن بالا پیین تاثیری نداره
سلام
قیمت لاستیک هانکوک و بریجستون سایز 185 65 14 چنده؟
بارز همین سایز چطور؟
مرکز خرید لاستیک هم بازار سرچشمه-نزدیکای میدون بهارستان هست دیگه؟درسته؟یا...؟
وای وای.حالا این میشلن چنده؟نقل قول:
من بریجستون دارم خوبه.این مارکهایی که گفتین کدوماشون به ترتیب اولیت دارن.البته بریجستون هم بزارین و حتما 205 میخوام.
مارک هایی که گفتم به ترتیبنقل قول:
میشلن - کوهمو - هانکوک
بریجستون چی؟نقل قول:
بریجستون و سایر مارک های ژاپنی مانند یوکوهاما و دانلوپ از قیمت های بالایی برخوردار هستن.نقل قول:
امروزه لاستیک های کره ای به دلیل دوام و مقاوت خوب - چسبندگی مناسب و نرمی مطلوبی که دارن
همچنین قیمت مناسب تری که دارن حرف اول رو در کشور میزنن.
خوب کلی بازار رو گشتم
از برند کومهو کلا تمامی جنس های تو بازار تابستانی هست پس مجبورم دورش رو خط بکشم
دانلوپ LE MANS LM702 قیمت 310
چهار فصل
فالکن 912 روبه قیمت 300 تومن
هانکوک بلک برد 310 تومن
هانکوک me02 قیمتش 320
کدومو بگیرم؟؟؟؟؟