مثل خر تو گل می مونیم:31:
Printable View
مثل خر تو گل می مونیم:31:
با اومدن iCloud دیگه گیر نمیکنید.
iOS 5 کی میییاد ؟!
برنامه نویسا همین الان میتونن بگیرن ولی برای بقیه پاییز میاد.
سلام
چند ساعتی میشه iOS 5 رو برای آیپد 2 دانلود کردم و دارم باهاش ور می رم، تا حالا فقط میشه گفت خیلی خیلی خوب بوده.
نکته جالب: بالاخره کیبرد فارسی (Persian) هم به iOS اضافه شده!
اسکرین شات ها رو اتچ کردم.
نظر کاملتر برای فردا.
نقل قول:
خیلی جالبه :10: لذت بردم.
خودمونیم تو گرفتن iOS 5 خیلی سریع بودی!!!!! من هنوز تو کف سرعتتم.:31:
ظاهرا دلیوری هم اضافه شده :46:
خیر.. iMessages دلیوری (و Read Report) داره نه SMS.نقل قول:
stream عزیز لطفا تجربه استفاده از فریمویر 5 بگو
مرسی
stream جان این نوتیفیکیشن تو برنامه ها چطور عمل میکنه؟
تو دمو خود اپل بازی cut the rope رو نشون داد که من احساس کردم بازی آپدیت شده برای notification
برای سایر برنامه های 3rd party چه جوریه؟!
سرعت و مصرف باتری هم بگو بی زحمت
+
والپیپر جدید اومده؟
این کیبورد جدید چطوره؟
مالتی تسکینگ جسچرز تو ۴.۳ یکم باگ داشت الان مشکلی نداری؟
و هر چی ریزه کاری پیدا کردی با ما درمیون بذار
مرسی
Notification ها همه جا به همون شکل هستن و بازی براش آپدیت نشده .. چه توی 3rd Party ها چه خود برنامه ها چه صفحه اصلی و ویدیو و ...نقل قول:
سرعت خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره، باتری نسبت به 4.3 زودتر خالی میشه ولی خب این اولین بتا هست و همیشه اولین بتا همچین بهینه نیست. والپیپر جدید نداره و کیبرد جدید هم (همون که نصف میشه) باگ داره، ولی تا نسخه اصلی حتما درست میشه.
خیلی خیلی ریزه کاری داره، دارم یه لیست درست می کنم که امشب اینجا قرار بدم.
خب یه نیمچه بررسی از iOS 5 روی آیپد 2 بکنیم:
اول بررسی اون اصلی ها:
Notification Center
بالاخره سیستم Notification ضعیف iOS عوض شد با یک سیستم شسته رفته ساده بسیار مناسب. ایمیل ها و Message ها و توییت ها و پیغام های فیس بوک و ... همه و همه اونجا نشون داده میشن ... در Lock Screen هم به نمایش در میان که میشه از همون Lock Screen مستقیم رفت به App مورد نظر.. جای بهتر شدن داره ولی همین حالا هم بسیار خوبه، خیلی هم روون و راحته و با همه App ها هم کاملا سازگاره و هیچ مشکلی نداره.
اگه قبلا نوتیفیکشن iOS رو 3/10 می دادم الان قطعا 8/10 است.
iMessages
بسیار خوب و روون کار می کنه، میشه به راحتی پیام و عکس و ویدیو و ... برای دوستانتون بفرستید، Delivery/Read Report هم داره (فقط در اینجا، کماکان برای SMS دلیوری نداره) ، iMessages ارتباط دو تا iOS رو با هم بسیار خوب می کنه و با Notification ها هم سازگاره ... سیستم کاملا با iCloud هماهنگه و هر پیامی روی یک دستگاه به بقیه دستگاه ها هم میره، مثلا اگه دوست من یک عکس رو به آیفون هم بفرسته و من بعد برم سر آیپد اون عکس رو اونجا هم می تونم ببینم.
Newsstand
جالب به نظر می رسه ولی فعلا قفسه ها خالیه و چیزی برای خرید نیست که تست کنیم :31:
Reminders
فوق العاده جالب! بهترین to-do list ای که من توی تاریخ دیدم، لیست با iCloud هماهنگه و لیست همه دیوایس ها یکسانه، میشه کارها رو با جا و مکان هماهنگ کرد و ...
Twitter Integration
برای یکی مثل من که با توییتر زیاد کار می کنه شاید مهمترین ویژگی iOS 5 همین باشه! از هر جای سیستم، هر عکسی هر لینکی هر پیامی و .. رو میشه توییت کرد. شدیدا لذت بخش بود برای من!
Safari
نسخه جدید خیلی بهتر شده، کاملا سریع و راحت ... تب ها خیلی سریع هستن (برعکس چند تا مرورگر دیگه ای که در App Store هست) ، خیلی ساده و راحت مثل همیشه. Read List خیلی جالبه و با بقیه iOS ها همیشه در سینک هست، Reader هم فوق العاده است و کل خبر رو به شما نشون میده و چرت و پرت های اطراف رو دور می ریزه، فونت رو مناسب می کنه و همه چیز آماده خواندن.
Wireless Sync
الان دیگه میشه وایرلس سینک کرد و نیازی به اتصال به PC نیست!
ایمیل هم بهتر شده... اگه زیاد کار می کنید تغییرات رو حس خواهید کرد.
Gestures
جسچرها فوق العاده هستن، بستن اپ ها، آوردن پنل مولتی تسکینگ و رفتن از اپ به اپ دیگه ... من دیگه اصلا کاری با Home Button ندارم!
-------------------------------
چیزهای کوچکی که تا حالا دیدم:
Music در آیپد کاملا عوض شده و یه شکل جدید داره. عکس اتچ شده از App جدید رو ببینید!
دیکشنری آیپد الان در کل iOS قابل دسترسیه، دو بار تب روی هر کلمه و می تونید دیکشنری رو انتخاب کنید!
Map کمی تغییر کرده و بهتر شده.
کیبرد رو میشه به دو قسمت تقسیم کرد (ولی باگ داره)
هنگام سینک (چه با سیم چه وایرلس) می تونید با آیپد کار کنید!
در Settings در اکثر منوها گزینه های بیشتری برای تنظیم هست. مثلا در Settings > About حالا می تونید اسم آیپد رو عوض کنید، قبلا فقط با iTunes امکان پذیر بود.
در App Store گزینه Purchases اضافه شده که می تونید ببینید قبلا چه App هایی گرفتید و اونها رو اضافه کنید.
Notes شما هم در iCloud هست و بین دیوایس ها سینک میشه.
برای FaceTime میشه ایمیل های مختلف داشت، مثلا می تونید 10 تا ایمیل رو اضافه کنید تا باهاشون FaceTime کنید.
یه ایمیل رایگان me.com@ بهتون میده که از همه تکنولوژی های روز (Push, IMAP,...) پشتیبانی می کنه.
شما می تونید تنظیم کنید دقیقا چه اطلاعاتی ازتون وارد iCloud بشه و چی نشه.
می تونید قسمتی از هر متنی رو Highlight کنید و آیپد اون رو براتون می خونه. کیفیت خوندن هم بد نیست ولی عالی نیست.
در قسمت Usage براتون می نویسه هر App چقدر فضا اشغال کرده و چقدر از فضای iCloud تون پر شده.
Game Center جدید باگ های زیادی داره.
بعضی از App ها مرتب کرش می کنن با iOS 5 ... باید منتظر آپدیت ها باشیم.
سرعت آیپد کماکان بسیار خوبه، خیلی راحت و سریع کار می کنه .. عمر باتری کمی ضعیفه که با توجه به بتا بودن کاملا طبیعیه.
----------
توصیه نهایی: من پیشنهاد می کنم الان آپدیت نکنید، چون خیلی Stable نیست و باگ زیاد داره و خیلی از اپ ها هماهنگ نیستن ، حتی الامکان هم روی دستگاه اصلیتون نصب نکنید.
مرسی؛ خیلی عالی بود
منتظر کشفیات جدیدتر هستیم
این iCloud امکانش هست که فقط واسه contacts,notes,reminder وکلا چیزای کوچیک فعال کنیم و itunes و photos و ایناشو غیرفعال کنیم. (به خاطر اینترنت زغالیمون)
اگه بشه فوق العادست
باتری خیلی ضعیف تر شده؟!
با کیبورد فارسیش تایپ کردی ببینی چه طوریه؟ جای دکمه ها و اینا استاندارد و درسته؟ عربیش که رو آیپد خیلی بد بود
تقویم persian اضافه شده مثل مک؟
رئیس با icloud فیلم و موزیک پخش نکردی؟
بنظرت با راه افتادن icloud بازار دیوایسای 64 گیگی کساد نمیشه؟
ساری ولی :
آی کلاود به چه درد می خوره؟؟؟ :دی
تنکس ;)
چند وقت پیش اپل برای مشتری هاش یه سروری رو تشکیل داد که اونا به وسیله ی اینترنت میتونن عکس، فیلم، موسیقی و... روش ذخیره کنند و از هر جای دنیا بهشون دسترسی داشته باشند. پس دیگه حجم کم حافظه آیپد ، آیفون و ... مهم نیست البته نیازمند اینترنت پرسرعت :46:نقل قول:
یه سرویسیه که رایگان هم هست خوشبختانه و چند کار میکنه از جمله:نقل قول:
ساری ولی :
آی کلاود به چه درد می خوره؟؟؟
تنکس
- یه ایمیل مجانی
- ۵گیگ فضا روی وب
- قابلیت photo stream که مثلا با آیفون که عکس میگیرید مستقیم میره تو آیپد و کامپیوتر و آیپادو... بدون نیاز به هیچی و اتومات
- کل دفترچه تلفن و notes و تقویم و همه چی خلاصه با هم سینک هستند همیشه. برای مثال شما یه پروژه presentation با keynote رو آیفون انجام میدید. بعدا میخوای رو آیپد تمومش کنی. نیازی نیست سینک و... کنی. مستقیم میره تو آیپد و شما نیاز نیست هیچ کاری انجام بدی
چند تا سرویس دیگه هم داره من جمله itunes match که بدرد ما نمیخوره
نقل قول:
این iCloud امکانش هست که فقط واسه contacts,notes,reminder وکلا چیزای کوچیک فعال کنیم و itunes و photos و ایناشو غیرفعال کنیم. (به خاطر اینترنت زغالیمون)
اگه بشه فوق العادست
نقل قول:
شما می تونید تنظیم کنید دقیقا چه اطلاعاتی ازتون وارد iCloud بشه و چی نشه.
راستی وقتش شده دیگه پروفایل پیکچرت رو یه دستی بهش بکشی ، مثلا شیر : )
راستش بنظر من برای ماها که تو ایران هستیم و موزیکامون رو از ایتیونز نمیخریم پرکاربردترین چیز همین itunes match ـه (البته فرض رو براین گرفتم که قصد استفاده از icloud رو داشته باشی) با دادن یه هزینه ی کم برای هر سال یه فضای نامحدود میگیرینقل قول:
چند تا سرویس دیگه هم داره من جمله itunes match که بدرد ما نمیخوره
دیگه از این بهتر چی میخوای
من می ترسم یه وخ گند این آی کلاود در بیاد :دی یه سری هکر اگه هکش کنن از هر طرف بدخواهای کله پوک اپل شروع می کنن...
ولی خیلی چیز باحالی باید باشه :دی
یه سری ابهاماتی واسم پیش اومد باز :دی اگه هم آیفونم هم آیپدم هم آیپادم هم پی سیم وصل باشن به اینترنت ، مثلا یه نوتیفیکیشن واس همشون میاد؟؟؟ روی همشون می بینم؟؟؟
یعنی سوالی که واسم پیش اومده اینه که در چه صورت همه با هم نوتیفیکیشنو نشون میدن؟؟؟
تنکس ;)
با وجود اینکه من رو میشناسید :31: ولی امیدی به بعضی قابلیت های iCloud و این قابلیت های جدید 5 مثل توییتر سرخود:دی Notification ، iMessage و کلا چیزایی که آنلاین بودن همیشه رو لازم داره ندارم. فقط و فقط برای اینکه در عمل امکانش برای ما فرا هم نیست و خیلی کارمون درست باشه توی خونه مون اینترنت 1 مگ با پینگ ؟؟ و... داشته باشیم. که باید وایرلس باشه و تشکیلات و دم دستگاه و ... تازه همیشه هم قطعه :دی خیلی از آیفون و آیپاد دارایی رو توی ایران میشه دید که تا حالا یه بار هم با دستگاهشون آنلاین نبودند.
در کل میخواستم بگم قرار نیست 5 برای ما ایرانی ها آش دهن سوزی باشه ، شاید علت ناراضی بودن بچه ها از کنفرانس هم همین بود که اصولا این چیزایی که توی WWDC 2011 معرفی شد رو ما هیچ وقت لمسشون نکردیم :دی و برامون نا آشنا هستند. همه ایرانیا انتظار داشتند استیو جابز با یه آیفون کوچولوی خوشگل بیاد تو صحنه کنفرانس و از پس فردا برن توی بازار پایتخت و بگردن دنبالش با قیمتهای .... !!!!
یه سوال این سیتم icloud باید از طریق اینترنت به هم کانکت باشن دیگه؟ وگرنه چه جوری عکس با آیفون بگیری میپره تو آیپد!!!
هنوز یه ماه وقته :دینقل قول:
راستی وقتش شده دیگه پروفایل پیکچرت رو یه دستی بهش بکشی ، مثلا شیر : )
به زودی با شیر درخدمتیم :)
نه نوتیفیکیشن نداره اصلانقل قول:
ه سری ابهاماتی واسم پیش اومد باز اگه هم آیفونم هم آیپدم هم آیپادم هم پی سیم وصل باشن به اینترنت ، مثلا یه نوتیفیکیشن واس همشون میاد؟؟؟ روی همشون می بینم؟؟؟
یعنی سوالی که واسم پیش اومده اینه که در چه صورت همه با هم نوتیفیکیشنو نشون میدن؟؟؟
تنکس
شما فرض کن تو آیفون یه کانتکت جدید اضافه کردی به دفترچه تلفنت. همون ثانیه تو بقیه دستگاهات هم اون کانتکت جدید هست!
خیلی عالیه
و مسلما باید همه دستگاها به اینترنت وصل باشن.
اگه وصل نباشن تو اون لطظه مسلما در اولین فرصتی که وصل شد اطلاعات بروز خواهد شد
یعنی تا ۳۰ روز نگه میدارش تا دیوایس های دیگه وقت داشته باشن و کانکت بشن و دریافتش بکنن . درسته ؟
در کل و مخصرصا توی فوتو استریم عکس ها کاملا به دیوایس دیگه ذخیره میشن یا فقط تا ۳۰ روز استریم هست ؟
این iCloud مجانی یه جورایی داره میگه داداش اگه ایفونی چیزی داری ، دفعه ی بعدی یادت نره بدو برو یه محصول دیگه ی اپل هم بخر . :31:
بازاریابی نوین + خدمات برتر به مشتری = رضایت هر دو طرف = اپل
فکر کنم محدودیت نداره اصلا. هروقت وصل شدی. اون ۳۰روز واسه عکسه فقط که حجمش بالاست و برای اپل سخته.نقل قول:
یعنی تا ۳۰ روز نگه میدارش تا دیوایس های دیگه وقت داشته باشن و کانکت بشن و دریافتش بکنن . درسته ؟
در کل و مخصرصا توی فوتو استریم عکس ها کاملا به دیوایس دیگه ذخیره میشن یا فقط تا ۳۰ روز استریم هست ؟
در مورد این photo stream خودمم تو شکم که ذخیره میشه اتومات یا استریم
فکر میکنم استریم باشه چون با این حجم پایین iDeviceها مثلا ۸گیگ و ۱۶گیگ جور در نمیاد
حذف شود......
سلام من هر كاري ميكنم ايتيونز ايپدمو نميشناسه چيكار بايد بكنم
احتمالش هست به خاطر ورژن پايين آيتيونز باشه؟
iCloud دقیقا به همون شکل امکانش هست، این عکس رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله جای دکنه ها در کیبرد فارسی در اکثر جاها مناسبه.. سرعت کیبرد هم خیلی بالاتر از اون کیبرد عربی سابقه. تقویم Persian هم اضافه نشده.
فعلا که سرویس Stream ای برای iTunes معرفی نشده .. ولی در کل iTunes in the Cloud فعلا فقط برای آمریکاست و ما نتونستیم امتحان کنیم.نقل قول:
30 روز فقط برای Photostream است، تا 30 روز نگه می داره تا دیوایس ها اطلاعات رو بگیرن. شما یک تب Photostream دارید در Photos در دیوایس که می تونید انتخاب کنید کدوم عکس ها بطور دائمی منتقل کنید به دیوایس.نقل قول:
کلا کسی که وارد اکوسیستم اپل میشه به این راحتی در نمیاد :دینقل قول:
راست میگه اگه مثل سایت sony و xbox ه ک بشه:4: همه بیچاره میشن:37::42:
هر کدوم از برنامه ها یه قیمتی دارن و شما با خرید یه گیفت کارت 50 دلاری در حد 50 دلار می تونی استفاده کنی نه بیشتر.نقل قول:
مدل 3g یه میکروسیم میخوره و فقط می تونید از اینترنت استفاده کنید و قابلیت تماس و ... نداره.
و خوب معلومه دیگه با wifi هم میتونید به اینترنت وصل شید.
من که نفهمیدم، هر کی فهمید حرفهای این دوستمون رو به فارسیِ قابل فهم برای عموم ترجمه کنه.نقل قول:
یعنی میتونی بدون v**p**n دانلود کنی...:31:نقل قول:
وقتی دانلود هرچیزی (آهنگ ، نرم افزار ...) رو توی iTunes میخواد شروع بشه آی پی شما کنترل میشه و این کنترل آی پی فقط مخصوص لحظه شروع دانلود نیست و جدیدا امکان ورود به محیط iTunes store هم با آی پی ایرانی وجود نداره.نقل قول:
اگر دانلود متوقف بشه و با آی پی اصلی اونو Resume کنید دیگه کسی بهتون گیر نمیده:31:
دوستان کسی میتونه لینک خرید آنلاین ipad2 را از apple بده؟من به این صفحه رفتم ولی ipad1 هستش.لینک میدید لطفا؟
که من هم صفحه خریدو داشته باشم و هم قیمت wifi-3g 64gb را ببینم به دلار چنده.
مرسی از همه
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE0OTI0MDI
دیکشنری تو پی دف هم هست؟؟؟؟
عزیز اینجا تاپیک آیپده نه آیفوننقل قول:
مشکلی نداره و میتونین آنلاکش کنین.ولی بگین که آیفون GSM بگیره(آیفونی که اپراتور Att میفروشه).آیفون های ورایزن یا همون CDMA سیم کارت نمیخورن
مرسی ولی اسمی از ipad2 نیست.نوشته ipadنقل قول:
مطمئن هستید که وقتی سفارش بدیم ipad2 میفرستند؟
چند سوال نیز داشتم.
1-فرق داره از آمریکا بگیریم یا دبی یا ایران؟منظورم اینه که اگر از اونجا بگیرم مشکلی برای استفاده ندارم؟چه میدونم آنلاک و غیره؟؟
2-فرق V&T با Verizon چیه که توی صفحه خرید نوشته؟من میخوام هم سیم کارت ایرانسل بذارم روش و هم وایفای وصل بشم.3G هم در آینده.
3-خرید از آمریکا کار درستیه یا ایران؟
مرسی از محبتت
عزیز 100% مطمئن باش این همون آیپد 2 هستش...فقط حداقل 3 هفته طول میکشه تا بفرستندنقل قول:
1-نه فرقی نمیکنه.فقط اینکه تو آمریکا ارزونتره.همین.
2-شما اگه بخواین به قول خودتون سیم کارت ایرانسل رو بندازین روش باید ورژن At&t رو بگیرین.Verizon ها سیم کارت نمیخورن
3-اگه شرایط خرید از آمریکا رو دارین 100% بهتره که از اونجا بگیرین