جالبه اما فکر کنم فقط .یندوز رو سنگین میکنه
Printable View
جالبه اما فکر کنم فقط .یندوز رو سنگین میکنه
بچه ها این قسمت توی ویندوز 7 رو با چه نرم افزاری میشه آورد این مربوط به همون قسمتیه که بالای صفجه هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا زیاد ویندوز رو سنگین نمیکنه این برنامه با این همه اسکین های متنوع واسه کسانی که عاشق زیبای ویندوز هستن و میخوان همه چی روی صفحه دسکتاپ دم دستشون باشه حرف نداره این برنامه :20:
اینم دسکتاپ این ماه :40:
درست میگه زیاد سنگین نمیشه من کلی تصویرای گرافیکی درست کردم گذاشتم مشکلی پیش نیومد
تازه وقتی CPU قوی داشته باشیخیالی نیست که :5:
مهم اینه خودت حال کنی:8:
دوستا نعزیز لینک سالم دانلود برنامه رو بدید لطفا و یه توضیح مختصر هم دربارش بدید
ایم 2 تا طرح جدید دیگه از دسکتاپم:8:
دوستان من قسمت خبر رو آوردم و سایت khabaronline.ir رو گذاشتم ولی چون فارسی هست نشون نمیده چیزی رو میشه بگید چه باید بکنم؟ میخوام مثل خبر پست 182 دوستمون samsung بشه که ایشون هم جوابی بهم ندادن
شما باید ادرس feed اون سایت رو بدین تا خبرهای اپدیت شده اون سایت رو داشته باشیننقل قول:
مثلا واسه اطلاع از اپدیت سایت دانلودها این ادرس رو باید وارد کنید
واسه بقیه سایتها هم باید ادرس rss یا feed رو وارد کنید:46:کد:http://www.----------.com/feed/
سلامنقل قول:
میشه بگید این تم و این برنامه ایی که استفاده کردید رو میشه از کجا دانلود کرد ؟
هر فایلی برای زیبای ویندوز میخوای از سایتنقل قول:میتونی دانلود کنی همه گرافیک کارای متخصص تو این سایت فعالیت دارنکد:www.deviantart.com
فقط کافیه سرچ کنی هر چی مد نظرته
موفق باشی :20:
خوب کدوم فایل رو دانلود کنم ؟ چجوری نصب میشه ؟ یعنی برنامه خاصی برای اینکار لازم نداره ؟نقل قول:
از اینجا تم های ویندوز رو با سلیقه خودت یکی رو انتخاب کن و نصب کننقل قول:
کد:http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows7/visualstyle/
از اینجا هم اسکین برنامه rainmeter رو دانلود و نصب کن
کد:http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/
موفق باشی :20:
نقل قول:
من تمام کارها رو کردم ولی متن خبر رو نشون نمیده چون فارسی هستش. مشکل من در نمایش اخبار فارسی سایتها هستش. چه کنم؟ جای متن خبر خالی هستش ولی وقتی روش کلیک میکنم میره تو سایت خبر و متن رو نشون میده ولی رو دسکتاپ چیزی نشون نمیده
مطمئنید ادرس feed یا rss رو درست وارد کردینقل قول:
1-وقتی تو setting ادرس رو میدی روی اسکین برنامه یه refresh باید بزنی
2-باید کاملا زبان فارسی رو تعریف کرده باشی قسمت زبان ویندوزت
چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه :13:
تو این عکس ببین باید اینجوری نشون بده ادرس فید هر سایتی رو بزنی
ممنون دوست من از پاسخ و توجهتون. من تمام کارها رو انجام دادم فکر کنم ایراد فقط به سایت khabaronline مربوط میشه!!! چون بقیه سایتها از جمله ---------- رو میزنم فارسی نشون میده و مشکلی نداره ولی khabaronline هیچی نشون نمیده.نقل قول:
پس مشکل از خروجی خود سایته :10:نقل قول:
اتفاقا من سایت khabaronline رو دارم و راحت هم فیدش کار میکنه
خوب پس به دوستمون کمک کن کارش راه بیفته :20:نقل قول:
سلام دوستـان , خسته نباشیــد ..
منــ فقط میخـوام تـم ویندوز عوضــ بشه چیکار باید انجـام بـدم . ؟
هر کاری میکنــم تم عوض نمیشـــه ..
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از speed استفاده میکنم و قسمت فید هم تا حالا از هر سایتی گذاشتم جواب داده
کد:http://minhtrimatrix.deviantart.com/art/Speed-165136605
سلام.
اینم یه عکس از دسکتاپ من:
محتوای مخفی: نمایش
میدونم خیلی سادست ولی خب من از محیط های شلوغ خوشم نمیاد:46:
:11::11::11:
قشنگ شده منم دارم سعی می کنم اینجوری درست کنم ولی Dock رو دارم متحول می کنم ...نقل قول:
سلام.میدونم این تاپیک واسه خیلی وقت پیشه ولی ببخشید دیگه...
آقا من استایل eker_lina واسه rainmeter رو از خود سایتش گرفتم همه چیش میزون کا میکنه به جز موزیک پلیر و فیس بوک!!اقسمت news هم میخوام فارسی بشه!
دوستان کسی هست به من کمک کنه؟صفحه هات همین تاپیک هم گشتم،تک تک مطالبم خوندم اما چیزی پیدا نکردم متاسفانه.
اینم دسکتاپ من...
همونطور که میبینید همه چی مرتبه حتی application ها رو هم چیدم...
کسی نیست جوای بده؟
چطوری باید از این برنامه استفاده کرد؟!
برگرد به صفحه های قبل همه چی رو متوجه میشی...نقل قول:
آقا یکی هم جواب مارو بده:41:
دوست عزیز در مورد قسمت اخبار که میخوای فارسی باشه من هم مشکل داشتم که تو چند صفحه قبل مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردن شما باید آدرس rss یا feed سایت مورد نظرت رو در قسمت تنظیمات مربوط به news وارد کنی و بعد اون رو refresh کنی تا تنظیمات اعمال بشه. موزیک پلیر و فیس بوک رو بیشتر بگو موردت چیه شاید بتونم کمک کنم.نقل قول:
ممنون از راهنماییت:11:وقتی اسکین موزیک رو که تیک میزنم تو منو Rainmeter چندتا error پشت سر هم میده.باید اونارو پشت سر هم ok کنم تا باز شه ولی هیچ استفاده ای ازش نمیشه کرد!نقل قول:
facebook هم خالیه یعنی هیچ اطلاعاتی توش نیست عین یه عکس همونطوری خشکش زده:13:
واسه موزیک باید ببینی اول واسه کدوم پلیر هستش واسه سازگاری با مدیا پلیر اول یه پلاگین بود که باید نصب میکردی بعد کار میکرد ولی برای موزیک بهتره از برنامه cd art display استقاده کنید تمزهای شیکی هم داره :20:نقل قول:
پنجره های من رنگش مثل اون نیست...هر رنگی رو هم انتخاب کردم شبیه رنگ داخل عکس نشد...
بقیه چیزا کاملا مثل همون شده...
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
دوستاننقل قول:
بک گراند پاک شده لینکش...
میشه دوباره آپلود کنید...
یه دنیا تشکر
منظورت رو متوجه نشدم اصلا کدوم عکس رو میگی کدوم بکگراند رو میگی یه عکسی توضیح بهتری بده بشه کمکت کرد :46:نقل قول:
دوستان راهی هست که کلا start Menu یا همون Taskbar پایین حذف شه ؟ ؟ ؟
سلام خدمت همه ی دوستان و قتی این روRainmeter باز میکنم این رو مینویسه rainmeter-a customizable resource meter has stopped workingلطفا راهنمای کنین:41:
دوستان یه سوال داشتم
می خواستم ببینم میشه ویندوز ایکس پی و 7 رو با هم بدم بریزن
افت سرعت پیدا نمی کنم.
جواب ؟ ؟ ؟نقل قول:
نه افت سرعت پیدا نمیکنید میتونید نصب کنید .نقل قول:
دوستان راهی هست که کلا start Menu یا همون Taskbar پایین حذف شه ؟ ؟ ؟
شما هم ازبرنامه های لینک 1 یا 2 یا 3 استفاده کنید:20:
سلام یکی نیست جواب ما رو بده .
چرا بعد از نصب rainmeter باز نمیشه واین رو میاره.
[QUOTE=l-i-d-a;6786226]سلام یکی نیست جواب ما رو بده .
چرا بعد از نصب rainmeter باز نمیشه واین رو میاره.
داخل هم فروم همین برنامه درمورد همین مشکل بحث شده مثلا گفته از طریق safe mode هم تست کنید یا اگر آنتی ویروس شما nod هست بطور موقت غیرفعالش کنید ورژنی که نصب کردین چه شماره بطور مثال 2.0.1 :20:
سلام به همه ی دوستان
من یه برنامه به اسم iOS Skin Pack دانلود و نصب کردم . ولی نمیدونم چطور باید ایکون ها رو بیارم وسط صفحه مثل کاری که شما
کردین؟؟؟؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
سلام به همه ی دوستان
من یه برنامه به اسم iOS Skin Pack دانلود و نصب کردم . ولی نمیدونم چطور باید ایکون ها رو بیارم وسط صفحه مثل کاری که شما
کردین؟؟؟؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه
من هر کاری میکنم استایلش سادس چطوری این اککاناتو بهش اضافه کنم همه نرم افزارا هم دانلود کردم