سلام
چه جوری میشه یه video با حجم 940MB رو به دو بخش 470MB
برای رایت رو CD تبدیل کرد ؟
Printable View
سلام
چه جوری میشه یه video با حجم 940MB رو به دو بخش 470MB
برای رایت رو CD تبدیل کرد ؟
با نرم افزار vcd cutterنقل قول:
حذف کامل id در یاهو:اين ترفند مربوط می شود به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكن است که شما در یاهو پس از ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهید ايميل قبلي خود را حذف كنيد. اين امكان يكي از امكانات پنهاني ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده است.براي اين كار ابتدا شما بايد به لينك زیر مراجعه كنيد :وقتي كه به روی اين لينك كليك مي كنيد .وارد صفحه ای مي شويد،سپس در اين صفحه نام USER و PASSWORD ايميل خود را كه مي خواهيد حذف شود را وارد می كنيد سپس وارد صفحه دیگری می شوید ،در اين صفحه هم در قسمت پايينش دوباره نام کاربری و پسوردتون رو وارد كنيد،اكنون بروي كليد YES و يا همان Terminate this Account كليك كنيد.کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
لطفا کمک کنید:please
برنامه ی اسمبلی :
1)برنامه ای که روز،ماه،سال تولدوتاریخ روزراازحافظه خوانده وتعدادروزهای زندگی رامحاسبه نماید.
2)برنامه ای که نمرات 5 درس راازحافظهخوانده ومعدل آنهارامحاسبه نماید.
مرسی ممنون.0912447
سلام.ممنون از کمک تون. همه ی اطلاعاتم برگشت.واقعا نی دونم چطور ازتون تشکر کنم.باز هم سپاسگزارم.ادای احترام:42:نقل قول:
سلام.خسته نباشید. تازگی با یک مشکل جدید روبرو شدم.وقتی میخوام فایل هامو -چه صوتی چه تصویری- rename کنم یه پیغام ظاهر میشه که میگه اگه این کا رو بکنی ممکنه فایلت آسیب ببینه و دیگه اجرا نشه .فکر می کنین مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کمک تون بی نهایت ممنونم.
نقل قول:
برو به folder option و در قسمت view و گزینه hide extension for known file type رو فعال کن
مشکلت حل میشه.
سلام simran جان
خوشحالم عزیز تونستم کمکت کنم
برا مشکل جدیدت backstretboys راه درست رو گفتن و این error وقتی پیش میاد که شما میخوای rename کنی
اگه موقع rename پسوند فایل رو پاک نکنی اشکال نمیگیره
مثلا
simran.jpg
رو این طوری rename کنی
behroz.jpg
اینو error نمیده
کاربرد این مساله بیشتر برا هک به درد میخوره و یه جور کانورتور هم حساب میشه
مثلا فایلهای dat رو به mpeg تغییر بدی با rename کردن
موفق باشی
در هنگام خاموش شده سيستم با پيغام خطاي زي مواجه مي شم چي کار بايد بکنم
the drive is not ready use; its door may be open. please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that drive door is closed
من حتي کابل پشت فلاپي رو هم در آوردم ولي باز اين پيغام مياد
چي کار کنم
البته فکر می کنم بعد هر بار نصب nod 32 و آبدیت اون این پیغام میاد البته فکر می کنم
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
مشکل من این است که قسمت load ویندوزم حدود 2 دقیقه طول می کشه وینوز هم عوض کردم درست نشد
در ضمن مششخصات سیستم هم خوبه یعنی جدید
محتویات پوشه Prefetch را هم پاک می کنم ولی درست نمیشه لطفا کمک کنید.
ممنون می شم
سلام امین جاننقل قول:
راستش این مشکلی که توی این چند هفته خیلی ها ازش می نالند و می گن همچین مشکلی دارند .
راستش این هم یه ویروس هستش . اما انتی ویروس ها قادر به شناسایی اون نیستند . در واقع من خودم به اینا ویروس نمی گم چون کار مخربی را انجام نمی دن .
در واقع این ویروس یه درایو مجازی برای شما درست کرده و موقع خاموش کردن سیستم فعال شده و پیغام می ده که در سی رام را ببندید یه همچین پیغامی می ده . که البته من که نتونستم راه حلش را پیدا کنم . یعنی فعلا راهی نداره .
اگه کسی می دونه لطف کنه کمک کنه چون من خودم هم دوست دارم بدونم چه طور می شه این مشکل را حل کرد .
سلام
من ADSL دارم ولی وقتی به اینترنت وصل میشم بعضی وقت ها این پیغام تو taskbar میاد چرا ؟
دوست عزیز
شما باید در مورد شبکه و تنظیماتت یه توضیح میدادی
ولی امکان داره روترت حالت dhcp غیر فعال باشه
که بهتر فعال بشه بهتره بگی چنتا سیستم داری و روترت چیه
من بازم سر میزنم البته امیدوارم :5: درست متوجه شده باشم و تونسته با شم کمکی کرده باشم
یک سیستم هستنقل قول:
کارت شبکه : Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
تو قسمت تنضیمات TCP/IP اینها رو وارد میکنم : IP : 192.168.1.11 و subnet mask : 255.255.255.0
مودم : ASUS AM602
حالا چه جوری باید حالت dhcp رو فعال کرد؟
شما برو اول یکبار درایور کارت شبکت رو حذف و دوباره نصب کن
بعد اگه مشکلت حل نشد برو تو تنظیمات روترت و تنظیماتت رو به صورت bridge
بده خوب اینطوری خیلی راحتی هر موقع خواستی وصل میشی یا قطع میشی
مثل dial up connection
بعد هم برو تو تنضیمات کارت شبکت و obtain ip رو فعال کن فکر نکنم مشکلی بمونه
در ضمن در این حالت نمی خواد ip بدی خودش درست میشه
همه این کارها انجام دادم حالا میگه :
سلام. خسته نباشید.مشکل من اینه که نمی تونم برنامه های قدیمی مو از قسمت add or remove program از نصب خارج کنم. چون تمام برنامه ها رو نمیاره.من حداقل بیست تا برنامه روی کامپیوترم نصب کرده م ولی وقتی وارد قسمت add or remove میشم فقط چهارپنج تای آخر رو میاره و به سایر برنامه ها دسترسی ندارم. به نظر شما باید چه کار کنم؟
این که شد مشکل شبکه معلوم هست چه کردی؟
بگو ببینم چه کردی؟
خیلی سادست یه سری برنامه هست مخصوص اینکار یعنی برنامه پاک میکنه برو یکیش رو نصب کن
نقل قول:
سلام مهدی جان
اگه ویروسش رو داری برام بزار تا راهشو پیدا کنم
منتظرم کوچولو
موفق باشی
:11:
می خواستم بپرسم این فایل چیه ؟ inetinfo.exe يا Internet Information Services
هریار که کامپیوتر رو روشن می کنم زون آلارم میگه
Internet Information Services is trying to act as a server
می پرسه بهش اجازه بدم یا نه ؟ همینطور برای دسترسی به اینترنت هم می پرسه بهش اجازه بدم یا نه ؟
گاهی اوقات هم زون آلارم میگه Internet Information Services is trying to remove a driver می پرسه اجازه بدم یا نه ؟
میشه بگین در مورد هر دو سوال چه کار کنم ؟ اجازه بدم یا نه ؟
با سلام
چند روز پیش سیستمم ویروسی شده بود با kaspersky ویروس کشی کردم کل برنامه هام پاک شد ویندوزمم دیگه بالا نیومد منم درایو c رو فرمت کردم دوباره ویندوز نصب کردم اما نمیدونم چرا از اون به بعد سیستم بیخودی reset میکنه البته قبلش یه صفحه آبی میاد دوباره ویندوز نصب کردم اما بازم این مشکل داره .
راستی من سیستمم رو تازه خریدم همون اولم که خریدم همین مشکل رو داشت یعنی یه صفحه آبی میومد بعد reset می کرد منم مینبرد و هارد عوض کردم خوب شد حالا میترسم یکی از قطعات خراب شده باشه اما کدوم یکی نمی دونم لطفا یکی کمک کنه
:44:please help me
نقل قول:
گفتی کارت شبکه رو دوباره نصب کن نصب کردم
تو تنظیمات TCP/IP هم Obtain رو زدم
همین
سلام ببخشيد من چند روزيه كه ميخوام اهنگ دانلود كنم يك ارور ميد ه نمي دونم چيه لطفا كمك كنييد اين هم نوشته اش The page cannot be displayed
Explanation: There is a problem with the page you are trying to
reach and it cannot be displayed
Try the following:
Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
Error Code: 500 Internal Server Error. The request was
rejected by the HTTP filter. Contact your ISA Server
administrator. (12217
اينا رو مينويسه اگه ميتونيد كمك كنيد ممنون ميشم
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم لطف كنيد بگيد چيكار كنم چون ميخوام اهنگ دانلود كنم اينطوري ميشه ممنون .
سلام عزیزم
یا خط شلوغه
یا سایت از طرف مدیر قفل شده
و یا proxy که استفتده میکنی با سایت سازگاری نداره
چک کن ببین کدومشه
موفق باشی
شما تنظیمات مودم رو هم همون طور که گفتم بریدج کردی یا نه؟نقل قول:
سلام
نرم افزار سیو وبکم طرف مقابل چه نرم افزاری خوب آیا لینک دانلودش دارین بذارین
کاش یکی پیدا میشد جواب منو می داد.:45:
simran جان
شما که مشکلی مطرح نکردی عزیزم
امیدوارم فقط در مورد ویستا و شبکه نباشه که من بلد نیستم
موفق باشی عزیزم
بعضی حروف رو کیبرد به اشتباه تایپ می کنه مشکل چیه ؟
کسی نیست کمک کنه بگه مشکل سیستم من چیه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ریست شدن های متوالی سیستم بیشتر از اینکه به مین و هارد ربط داشته باشه به power ، ram و فن سی پس یو بستگی داره شما باید این سه تا را برسی کنید .
مخصوصا پاور چون احتمال اصلی این قطعه می تونه باشه
سلام .چرا مطرح کردم. توی صفحه ی قبل.اینم متنش:نقل قول:
سلام. خسته نباشید.مشکل من اینه که نمی تونم برنامه های قدیمی مو از قسمت add or remove program از نصب خارج کنم. چون تمام برنامه ها رو نمیاره.من حداقل بیست تا برنامه روی کامپیوترم نصب کرده م ولی وقتی وارد قسمت add or remove میشم فقط چهارپنج تای آخر رو میاره و به سایر برنامه ها دسترسی ندارم. به نظر شما باید چه کار کنم
چگونه میتوان صفحه کلید رافارسی کرد؟(مثلا حرف پ سرجای خوش باشد وحرف ژ هم همینطور نه با زدن Shift +C)؟
1- برنامه به طور کامل نصب نشدهنقل قول:
2- ویندوز رو عوض کردین طبیعتا برنامه های قبلش وجود نداره
3 - اگر برنامه در add or remove program وجود داره ولی حذف نمیشه دلیلش اینه که فایلهای توی هارد رو دستی حذف کردی یا ویروس داری ! :21:
نقل قول:
سلام عزیزم
برو نرم افزار win tools net رو بگیر
یکی از بهترین نرم افزارهای ممکن برا unistal کردن برنامه هاست
موفق باشی عزیزم
نقل قول:
سلام عزیزم
شاید بتونی با on screen keyboard خود ویندوز جای کلیدها رو عوض کنی
اطلاعات کامل تر نداشتم
موفق باشی
سلام عزیزان
من با مریم داشتم کار میکردم که یه هو بعد از ری استارت سیستم وقتی دوباره خواستم تایپ کنم با مشکل مواجه شدم
بعضی از حرف هارو مربع تایپ میکنه
برنامه رو unistal و فونتهاش رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم و سیستم رو هم ریست کردم ولی مشکل حل نشد
فکر میکنین از چیه ؟
سلام.ویندوزمو عوض نکردم.برنامه به طور کامل نصب شده چون تا همین دو هفته پیش ازش استفاده می کردم .فایل هاشم دستی حذف نکردم .برنامه ی مورد نظرم یه آنتی ویروسه که می خوام آپدیتش کنم ولی مدام پیغام میده که آپدیت ناموفق بود.منم تصمیم گرفتم از نصب خارجش کنم و پس از نصب مجدد آپدیتش کنم اما ویندوز توی لیست add or remove programs نمیاردشنقل قول:
مدتی است که دیگه برنامه Idm فایلها رو تکه تکه دانلود نمیکنه و حجم فایل رو هم نشون نمیده ؟