قیمت 570/000 تومن
فرقش با آرک در ال سی دی و دوربین و پورت اچ دی ام ای هست
رم دیزایر اس بالاتره
قیمت 570/000 تومن
فرقش با آرک در ال سی دی و دوربین و پورت اچ دی ام ای هست
رم دیزایر اس بالاتره
رامش هم بیشترهنقل قول:
آقا راستی این Desire S بوت لودرش آنلاک هست یا نه؟ :18:
این همه منتظر شدیم بیاد بعدش این همه منتظر شدیم بکشه پائین... یکی یه خبر خوش بده...
یکم گشتم تو نت فعلا چیزی پیدا نکردم ولی اونایی که s-off هستن و راحت میشه روت کرد... کسی اطلاعات بیشتری نداره؟:44:
همینطوره که شما گفتی، اگه دستگاه S-Off باشه معمولا دستگاهای بازار چین/هند و این جور جاها هست میشه روت کرد با GingerBreak و مشکلی نداره ولی اگه S-On باشه، نهایتا با یه کم دردسر میشه روت موقتش کرد (با ری.استارت میپره)نقل قول:
روت کردن به کنار من تو تاپیک های دیگه دیده بودم که میگفتن روت میشه کاستوم رام هم روش نصب میشه ولی اگه بوت لودرش آنلاک نباشه نمیشه مثلا اورکلاکش کرد یا مثلا کیفیت دوربین یا صداشو تغییر داد(در رابطه با همه ی گوشی ها)
حالا من میخوام بدونم بوت لودرش قفل هست یا نه؟ کسی میدونه؟:18:
بوت لودر لاک و آنلاک همین S-On و S-Off هست اگه S-On باشه، نمیشه ریکاوری غیر اصلی روش اجرا کرد (مثل Clockworkmod Recovery) در نتیجه کاستوم رام هم خبری نیست، روت هم خبری نیست (اورکلاک هم با روت انجام میشه). تغییر کیفیت دوربین و صدا هم توی اندروید به صورت سیستمی ندیدم (یاد N73 افتادم...:31:)، قبلا همه گوشی های hTC به صورت S-Off عرضه میشه الان همه جای دنیا S-Off نمیدن...:13:نقل قول:
ممنون دوست عزیز از اطلاعات خوبت. به احتمال زیاد اینجا s-off هاش هست که دوستان آموزش روتشو گذاشتن شما که اونجا خریدی s-off هست یا on البته میگن s-on هارو هم میشه روت کرد فقط کار میبره که باید صبر کرد.
منظورم از تغییر کیفیت همون کاستوم رام بود که اگه بعدا آپدیت نیومد براش(18ماه بعد) بشه براش با کاستوم رام یه کارایی کرد مثلا تو x10 بود اگه اشتباه نکنم که با آپدیت به 720 رسید:13:
من که انقد تو تاپیکا گشتم و خوندم که هر چی بلد بودم یادم رفت هر کی یه چیز میگفت دیگه پاک گیج شدم
حالا از گوشیت راضی هستی؟ منتظر ریویوت هستیم هنوز:31:
دیروز رفته بودم علاالدین قیمت این گوشی 515-510 بود گلکسی اس شده بود 430 البته بیشتر جاها بالاتر میگفتن اون مغازه تو همکف که نمایندگی htc samsung sony رو داره که از بقیه مغازه بزرگتره این قیمت میداد :41: حالا با این قیمت من که دلم نمیاد Desire S بگیرم.....:31:
هیچکدوم از این فرشنده های بیسوادِ اونجا هم اصلا نمیدوستن s-off s-on چی هست فقط میخواستن 40-50 تومن بگیرن برات گوشیو ریجستر کنند منم بهشون میگفتم میخوام اصلا گوشیم آنتن نده همین جوری میخام بدبختا میموندن چی بگن!!! البته فقط میخواستم اذیتشون کنم چون میخواستم از بالا بخرم از عمده فروشا :31:
خلاصه فعلا بیخیال شدم از خرید میخام یه دوسه هفته دیگه ام صبر کنم ببینم چی میشه در ضمن این گوشی چینیشم اومده بود ولی همین قیمت میدادن
حالا موندم چه جوری میتونم s-off شو پیدا کنم چون عمده فروشا آکبند بهت میدن!!!! :13:
مطمئنی ؟ :13:نقل قول:
نه دیزایر اس این قیمت هست نه گالکسی اسنقل قول:
دیروز رفته بودم علاالدین قیمت این گوشی 515-510 بود گلکسی اس شده بود 430
برای اطلاع باید بگم گالکسی اس این چند وقته یه کم گرون تر هم شده اون وقت شما میگی 430 !
اگرم واقعا همچین قیمتی میداد ! یا دست 2 بوده یا یه مشکلی داشته !
اون یارو گفت 430 چرا انقد تعجب کردی قبلا 460 بود خوب شایدم یارو میخواسته بگه 530 که فکر نمیکنم 8 گیگ انقد جایی بالا گفته شه؟
چرا عزیزم شما تو پاساژ یکم بگردی پیدا میشه به این قیمت من خودم دیروز کل پاساژو زیرو رو کردم... ولی گلکسی اس رو مطمئن نیستم چون زیاد قیمتش نکردم
احتمالا منظورش همون 530 بودهنقل قول:
چون تا جایی که یادمه این گوشی تا 470 تومن اومد ( دیگه کمتر از این نیومد )
الان دوباره گرون تر شده
سلام. من میخوام این گوشی رو بگیرم. اگه بگم از دوبی برام بیارن می صرفه؟ قیمت روزش توی ایران و اونور چقدره؟
ممنون
قیمتش اینجا 515 هست با گارانتی یاس 590
قیمت اونورو نمیدونم ولی باید 40 50 تومن کمتر باشه وگرنه از همین ور بخری بهتره
Victory Is Ours! HTC: "We’ve Listened, Will No Longer Be Locking The Bootloaders On Our Devices"
این قضیه باز کردن بوت بودر انگار خیلی باعث خوشحالی طرفداران این کمپانی شده :31: باید دید چی میشه ...
کد:http://www.androidpolice.com/2011/05/26/victory-is-ours-htc-weve-listened-will-no-longer-be-locking-the-bootloaders-on-our-devices/
بهترین خبری بود که میتونستی بدی دمت گرم راستی چیزی درباره ی دیزایر اس ننوشته بود ولی انگار گفته بود که واسه بقیه گوشی ها آپدیت میاد که...... درست متوجه شدمنقل قول:
اره در مورد دیزایر اس چیزی نگفته ولی فکر کنم گوشی هائی مثل Sensation کارش ردیفه......
البته فکر کنم وقتی این شاخ ها رو باز میکنه بقیه رو هم به حالی بده...
سلام
می خواستم ببینم ایا این گوشی با قیمت 520 تومن ارزش خرید داره یا برم galaxy sl بگیرم؟
البته این گوشی توی بازار جهانی قیمت 450 دلار رو داره و هنوز یه 40 تومن جای افت داره.
گالکسی sl رو که بیخیالنقل قول:
این گوشی رو باید با گالکسی S مقایسه کنی
که بین این دو تا هم بیشتر سلیقه ای هست انتخاب ( خود من به شخصه گالکسی s رو انتخاب میکنم ، البته میگم این نظر شخصی منه )
از اینجا خودت میتونی مقایسه این دو تا گوشی رو ببینی و مقایسه کنی :
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3776&idPhone2=3115
اینوبخون یه دوست دیگه هم بین گلکسی ودیزایرگیرکرده بود(اس ال بدردنمی خوره)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488120
با احترام به همه دوستداران این گوشی به نظرم گالاکسی اس بهتره . حالا اگه dhd رو با گالاکسی مقایسه میکردی ادم شک میکرد کدوم رو انتخاب کنه ولی بین این 2 تا شکی دیگه باقی نمیمونه .نقل قول:
یه سوال
این گوشی حافظه داخلی داره ؟
اگه یه بار کل تاپیکو بخونی خودت میفهمی کدوم به دردت میخوره(بین گلکسی اس و دیزایر اس)نقل قول:
ولی باید به قیمت ها هم توجه کنی الان دیزایر اسو 515 میتونی پیدا کنی اگه گلکسی رو 450 بتونی پیدا کنی خوبه ولی بالا تر نمیارزه (به نظره من) هر کدومو بگیری هیچ وقت پشیمون نمیشی کاملا سلیقه ای یه هردو گوشی های خوبی هستن :10:
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
1.1 گیگ رام منظورت از حافظه ی دخلی چی هست یعنی مثل گلکسی اس؟ نه مثل اون نداره یه مموری 8 گیگ دارهنقل قول:
سلام.
تو یه کلیپ دیدم که رنگ مشکی بدنه تو قسمت های فلزی رفته بود.یارو هم خیلی ناراحت بود...
نمیدونم گفت تو کارخونه اینجورشده ما حواسمون نبوده یا خودش در اثر فرسایش اینطور شده...
خیلی نا امید شدم...رفتم تو نخ نقره ای....
دوستان اطلاعی ندارند راجع به رنگ رفتگی؟؟؟
نقره ای تو ایران هست؟؟؟
فکر نمیکنم اینطوری باشه حتما یارو یه بلایی سرش اورده وگرنه همه جا پر میشد که این مشکلو دارهنقل قول:
من که رفنه بودم پاساژ چند روز پیش هیچ جا ندیدم نقره ای شو تازه اومده این رنگ تا برسه طول میکشه من تو نخ سرمه ایشم خیلی شیکِ :10: نقره ایش انگار یه گوشیه دیگست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمه اي هم داره؟عكسشو بزارنقل قول:
نميدونم جي ميكفت؟يارو هندي بود انكليسي حرف ميزد بد.
فكر كنم ميكفت تو كارخونه اينطور شده و ما هم نو خريديم و نميدونستيم و حالا وارانتي قبول نميكنه و ...
كفت شما هم مواظب باشيد.
البته تموم اينا رو از رو معني جند تا كلمه اش فهميدم.نميدونم درسته يا نه.
حالا اكه شد ويديو رو ابلود ميكنم دوستان نظر بدن.
ولي اكه اينطور نباشه مشكي خش دار خيلي زشت و تو جشمه.
بعید نیست خش بیفته ... چون اون قسمت آلمینیومیه و از پشت بزاری زمین و چند بار بکشی اینور و اونور رنگش میره..
نقره ایش بهتره به نظر من با این اوصاف
نمیدونم...
ببینید این عکس این فیلمه...فیلم بعدا آپ میکنم تا ببینید چی میگه...اینکه از اول اینطور بوده یا در اثر فرسایش اینطور شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:فیلم 120 مگه...ولی این لینکش
کد:http://www.you*tube.com/watch?v=uMKyhzK0Ev0
مال من که سیاهه هنوز مشکلی پیدا نکرده، یه دوبار هم جای زبر قرار گرفته، ولی رنگش نرفتــه...:19: البته خیلی وقت هم نیست که دارمش...
یه دوتا عکس تو نور روز میزاری ببینیم خوشگله یا نه؟نقل قول:
ممنون
من که فک نمیکنم رنگش بره چون HTC قبلا هم گوشی هاشو همین جوری میزد دوستم خیلی وقته وایلدفایر داره هنوز که چیزیش نشده یکی ام هست تاچ تو پرو داره من که ندیدم مشکلی داشته باشه این یارو هندیه چرت گفته وقتی میخریده که کور نبوده حتما با صورت زدتش تو آسفالت، اونجایی که برآمده ست رنگش رفته. صددرصد زمین خورده، این جوری :42:
سرمه ایشو من تو علاالدین دیدم تو نت زیاد ازش عکس نیست
جدیدا رنگ قرمز هم معرفی شده ولی زیاد جالب نیست...:41:
آقا دیگه اینجوریا نیست که رنگش به این راحتی بره! من تو دست گرفتم و معلومه بدنه مرغوبی داره.
خوب یه کسی هست مثل دوست من که دیزایر اچی دیش از دستش میفته و بدنه ی فلزیش رنگش میره... لبه ی بالایی سمت راست کلی رنگش رفته و اعصاب خوردیه.
نا گفته نماند dhd خود من هم لبه های تیزش یکم رنگش رفته...! (البته زیاد به این ور و اون ور خورده!)
کسانی که این گوشی را دارن جواب بدهند
از نظر شما ایراد های این گوشی چییه صداش چه طوره؟
معلومه با تو دست گرفتن رنگش نمیره شما ماشین 100 ملیونی ام که بخری بمالیش به دیوار رنگش میره میخای این نره:18: توی فلزو که مثل پلاستیک نمیشه رنگ کرد من وقتی بخرمش یه محافظ توپم براش میگیرم:5:نقل قول:
یه چیز تو این مایه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولیا 4.5 دلار اینا 6.5 یورو مفتِ به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه ایرانی بعید بدونم با این قیمت ها و یا تا 3 برابرش هم بتونی بخری. من برای dhd ایم یه کیف a-case لپتاپی (از اینایی که برای نگه داشتن گوشی پلاستیک داره...) خریدم 33 تومن. اصلا هم به درد بخور نیست و پلاستیکش کلا وا رفته... کیف های خیلی خوبی واسه گوشیم تو اینترنت می بینم. اینارو تو کرج جایی میشه تهیه کرد؟!نقل قول:
اولیا 4.5 دلار اینا 6.5 یورو مفتِ به خدا
نقره ایش خیلی جیگره :thumbsup::7: