بازی Leak شده و احتمالا از روی کامپیوتر یکی از سازندگان بازی به سرقت رفته Crytek که این بازی رو منتشر نکرده اونم با کلید های Drm بازی و ...نقل قول:
این Editor هم معمولا در اختیار سازندگان بازی هست و برای عموم نیست ....:46:
Printable View
بازی Leak شده و احتمالا از روی کامپیوتر یکی از سازندگان بازی به سرقت رفته Crytek که این بازی رو منتشر نکرده اونم با کلید های Drm بازی و ...نقل قول:
این Editor هم معمولا در اختیار سازندگان بازی هست و برای عموم نیست ....:46:
رویه خیلی از بازی ها این ادیتور هست . بازی هایی که با انریل ساخته شدند یا ....
خلاصه که انجین نیست !
در ضمن این Sand Box قبلا نسخه 2ش اومده بود . تقریبا" همون کرای انجین 2 ولی بدون سورس و خروجی گرفتن .
انجین بازی که نیست ولی با اون ادیتوری که شما گفتید تفاوت داره و مختص Developer های بازی هست و با بازی ارائه نمیشه ...نقل قول:
اقای عزیز برو توش ببین زده پورت برای XBOX AND PS3 و نوشته Connect to xbox هرچی هست موتور بازی نیست:10:نقل قول:
دوستان من تو همون مرحله ی اول بازی وقتی داره دموی نانو سوییت رو نشوم میده گیر میکنه :13:
کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟
(آخه بعضیا بازی رو تا آخرشم رفتن)
مرسی:10:
درسته این ادیتور بازیه اما در کل مطمین باش با بازی ارایه نمیکردنش
در کل میشه کرای رو سیخ زد که... نمیشه!
اما این ادیتور یکم زیادی ادیت داره چون تنظیمات کاراکتر و ... داره ولی در کل یکم زیادی واسه ء یه ادیتور پیشرفته است بیشتر به موتور میخوره!
سلام
کسی کامل رفته؟
هدف Defend Airlift Evac Site: Hold back the Ceph attack
گمونم مرحله Power Out
بعد از تموم شدن موج های حمله اتفاقی نمیوفته!
راستی تا اینجا فقط یک بار Crash پیش اومد. اونم تو ساختمون آتیش گرفته سمت راست بالا اون بیگانه باگی رو دو بار Grab کردم.
-------------
ISO
9900437504 Bytes
نقل قول:برای هلیکوپتر آزمایشگاه تو زاویه ای بایستید که تیر اونم بهتون میخوره. تیراندازش رو بزنید. با گلوله کمی طول میکشه اما اثر داره.نقل قول:
اینجا از Keypad 1 (که اسلحه میده) استفاده نکنید. باعث پیشرفت ناموزونی در بازی میشه و علاوه بر اذیت شدن ممکنه پشت در هنگام خروج بمونید.
اگه مشکل فیلمه که باید ردش کنید. Enter بود؟نقل قول:
Select Mission کردید؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازي
دوستان من هنوز همین مشکلو دارما..حتی وقتیم که فیلم رد میشه..وقتی آدمه بلند میشه یه تفنگ میبینه که دورو ورش سوسک داره:دی بعد وقتی تفنگو بر میداره قطع میشه:41:نقل قول:
بزرگ در حد Pinger؟ برای من بیشتر از متوسط نمیاد. کسی نمونده. F2 اثری نداره و از نظر مکانی هم منو به Checkpoint های قبلی می بره.نقل قول:
ویرایش: مرحله رو دو بار رفتم. بار سوم نشد Select می کنم.
دوستان کسی کرکی چیزی نداره تا من بتونم حداقل یه مرحلشو برم؟:41:
اگه گبرتون تو دموی اول هر مرحله بود با Enter ردش کنید اگرم تو خود بازی بود با F2 به چک پوینت بعدی میرید اگه باز هم نشد فوقش از Select Mission مرحله بعدی رو انتخاب میکنید.نقل قول:
فکر نکنم دیگه نیاز به کرک باشه
آقا من که از گرافیک بازی کف کردم ولی کلا حالم داره از بازی بهم میخوره چون خیلی تکراری و gameplay مفتضحی داره...
البته واسه همین صبر نکردم تا نسخه کامل بیاد که اونرو بازی کنم و همین نسخه beta رو تقریبا تمام کردم...
من رسیدم یه جایی که پروفسور بهم یه آمپول رو میده که انگار منو imortal میکنه که تا میخوام بردارمش بازی کلا هنگ میکنه..... که اصلا همچین چیزی اتفاق نیوفتاده بوده تا الان...
من که فکر میکنم آخر بازی هستش فقط میخوام بدونم چی میشه...
نه مشکل از فیلم نیست..از بعد از فیلمه..وقتی که توی کلیسای متروکه ایه و سرش گیج میره ..بلند میشه دوباره انرژی میاد تو سوییتش..یکم جلوتر میره و یه کلت میبینه برش میداره و یهو تو همون تصویر میمونه و قطع میشه..:41:نقل قول:
F2 واسه من تاثیری نداره و وقتی میزنم اتفاقی نمیافته..
تو مرحله های دیگه هم وقتی Select میکنم همون اول قطع میکنه...تنها مرحله هایی که میشه رفت تو بازی مرحله ی اول و دومه
مرسی:11:
میگم با یکی از مراحل قبل (دومین Pinger بازی) اشتباه نگرفتی؟ مرحله ای که ملت می خوان سوار قطار شن و بعد از نابودی بزرگه خودرویی شبیه Hammer میاد دنبالت.نقل قول:
بازم رفتم اتفاقی نیوفتاد (غیر از غیب شدن یکی از دو Objective). به هر حال ماموریت بعد (Eye of the storm) رو Select و بازی رو تموم کردم.
وسط مرحله Bridge دنیا کاراکتری شد. ناکس تا ته پل هم Checkpoint نداشت بگیرم و دوباره لود کنم. شده بود ماتریکس. هر جا تجمع و آشفتگی بود حرکت عنصر بیگانه تشخیص می دادم.
Pinger
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://crysis.wikia.com/wiki/Pinger
اینم از بدشانسی شماست!نقل قول:
شایدم خوش شانسی باشه! چون لذت گیمِ کامل که بعدا عرضه میشه از بین نرفته! :31:
اااااه:18:
شانس ندارم دیگه..
یعنی ممکنه اشکال از DVD دزدیده شده :دی باشه؟
یعنی بازی رو عوض کنم خوب شه؟!
گمان نکنم! آخه مثل همین مشکلات (اما نه در این حد) برای یکی از دوستانم پیش اومد که اون همون dvd منو نصب کرده بود! اما به امتحانش می ارزه!نقل قول:
در کل برای من خیلی مشکل داشت مثلا نمیشد از tactical visor خوب استفاده کرد،هر چی آپگرید میکردم دوباره ریست میشد! یا کنترل اصلا نمیتونم تغییر بدم که برای من الزامیه!
این ایرادهای اصلیه وگرنه میشه بازی رو تموم کرد
سلام
من بازی رو دانلود کردم با حجم 9 گیگ.اما چند تا سوال
1) چرا بازی بدون نصب اجرا میشه؟!
2) چرا تو بازی سمت راست و بالا مشخصات سخت افزاری دائم نوشته میشه
3) چطور تحت دایرکت ایکس 10 بازی رو اجرا کنم؟
4)چرا تنظیمات پیشرفته گرافیکی نداره؟!
من کرایسیس 2 میخوام:19:
بچه ها نسخه ی اصلیش کی میاد؟؟؟
همه اینا به این دلیله که این نسخه Betaـه :31:نقل قول:
روی 10 فکر نکنم اجرا بشه.
یه سری روش های سنتی بود که میشد 11 رو فعال کرد اما اونم مثل اینکه کارساز نیس! باید برای تجربه گرافیک واقعی و نهایی تا اومدن نسخه کامل صبر کنید
March 22, 2011 اما الان میتونید با Bulletstorm و بازیای دیگه سرگرم باشید :31:نقل قول:
دوست عزیز این نسخه ی اصلیش کی میاد؟؟؟:19:نقل قول:
اوایل عید نوروز... فکر میکنم پنجم فروردین...نقل قول:
دوست عزیز این نسخه ی اصلیش کی میاد؟؟؟
اما تو چند تا عکس که بچه ها از بازی گذاشته بودن اون مشخصات سخت افزاری رو تو گوشه سمت راست بالا ندیدم!نقل قول:
چون بچه های اون ها رو ورداشتن و دیده نمیشه:10:نقل قول:
تو فایل system.cfg همون جایی که بازی قرار داره:نقل قول:
r_displayInfo=1 به r_displayInfo=0 تغییر بدین
مال من همچین چیزی نداره..نقل قول:
میشه آدرس دقیق تر بدین لطفا؟:11:
تو همون پوشه که بازی رو ریختین یه فایل هست با اسم system.cfgنقل قول:
اونو با notepad بازکنید و اون دستور تغییر بدین
پس این نسخه ای که خریدم کامل نیست هنوز نصب نکردم
نه دیگه..هنوز کامل نیست و پر از ایراده:دی
سلام
بنظرتون میشه با لپتاپ هم بازیش کرد؟
امتیازات 3dmark 11 رو هم میگم شاید کمک کرد:
X365
P1176
E1970
(دلم خوشه ها!! مگه نه؟!! امتیاز GTX 570 با همین برنامه X1619)
چرا نشه؟؟ مگه لپتاپ چشه؟
بچه ها یه راه ساده دیگه برای از بین بردن اون نوشته هایی که سمت راست تصویر میاد این که :
وقتی وارد بازی میشین دکمه ~ رو بزنید
سپس این کد رو وارد کنید و اینتر رو بزنید همچی حل میشه!
r_displayinfo 0
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
نسخه ایکس باکس 360 «کرایسیس 2» متحیر کننده است (قسمت اول)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه ممکنه میشه اونایی که نسخه ی بتا رو بازی میکنن بگن که ویندوزشون چیه و چند بیته؟
من نمیتونم با ویندوز 7 - 64 بیت بازی کنم:41:
تو بازی گیر میکنه..
واسه منم همینطوره. توی xp اجرا شد ولی توی win7 64 اولش اجرا میشه میره تو بازی ولی اونجا که مینوسیه Crytek – Internal Use Only. Not for Distribution دیگه گیر میکنه .نقل قول:
کسی از دوستان میدونه چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟ اصلا امکان داره؟
آره مال منم دقیقا اینجوریه..:41:نقل قول:
رو 32 امتحان کنید. ضرر که نداره :31:
آخه دوباره باید ویندوز عوض کنیم:41:نقل قول:
همه چی میپره:19:
خدایا یه ناجی برسون..کی تا عید صبر میکنه؟!:31:
منم دقیقا همین مشکلاتو داشتمنقل قول:
ویندوزمم 7
64 bit
نمیخواد ویندوزتو عوض کنی فقط نسخه ی 32 bite بازیو نصب کنو امتحان کن
مشکل من که حل شد :20:
دوستان اگه در ویندوز 7 مشکل دارین یا ویندوزتون 64 بیته این کارارو بکنین ! :
دوستان عزیز شما برین توی Folder بازی و در پوشه ی Bin32 بازی رو اجرا کنین ! این نسخه 32 بیته بازی رو 64 هم اجرا میشه .
اگه باز هم نشد رو
Icon
بازی کلیک کرده و این قسمت هارو برین :
Properties > Compability > Run This Program In Compability Mode > WIndows xP
اینجوری درست میشه
:11: