بچه ها نمی دونم انمیشن RIO رو دیدین یا نه ولی داخلش یه میمونه هست Optimus 3D داره خیلی باحاله
من تازه دیدمش
اینم اون قسمت از ویدیوش:
[HTML]http://www.y o u t u b e.com/watch?v=5rJ9_Vuw4dA[/HTML]
بچه ها نمی دونم انمیشن RIO رو دیدین یا نه ولی داخلش یه میمونه هست Optimus 3D داره خیلی باحاله
من تازه دیدمش
اینم اون قسمت از ویدیوش:
[HTML]http://www.y o u t u b e.com/watch?v=5rJ9_Vuw4dA[/HTML]
تائید میشه...خیلی گوشی خوبی بود.:31:نقل قول:
:||||| قیمت جهانی 450 تومنه حدودا :||||نقل قول:
من امروز تو علاالدین کمترین قیمتی که دیدم 700 فیکس بود
خیلی شرمنده اینو با تاپیک همسایه اشتباه گرفتم :||||||| فعال نمیکنن یوزرمو بتونم ویرایش کنم :-ال
یکی از امتبازات این گوشی صفحه 4.3 اینچی اونه :31: بلک و x2 هم خوبن ولی 4 هستن...گوشی آینده من باید از 4 بیشتر باشه :31:
قیمت این گوشی داخل و حارج حدودا چنده؟
توی دبی حدودای640-650 ، ایران حدودای 700...
لینک خرابه اگه میشه یه لینک دیگه بدیدنقل قول:
در ضمن مثل اینکه دو تاست یکی rc1 و اون یکی rc2 چه فرقی میکنه
قیمت این گوشی نهایتا تا چقدر پایین میاد؟
اینم واسه دوستانی که لینک یوتوب رو ندیدن :31:
[HTML]http://myup.ir/images/08921746064514076609.jpg[/HTML]
[HTML]http://myup.ir/images/93899228410253610916.jpg[/HTML]
[HTML]http://myup.ir/images/39220518282443219205.jpg[/HTML]
[HTML]http://myup.ir/images/66509639731175437495.jpg[/HTML]
تو علاالدین با این گوشی کار کردم... باید بگم که این گوشی چیزی نیست جز یه :
فاجعه !!!
درسته که اولین گوشی 3 بعدیه ، ولی واقعا فکر نمیکردم وقتی این همه تعریف کردن ازش چنین چیزی باشه...
اولا فقط توی زاویه مستقیم سه بعدی میشد ، دوما اینکه باز هم خیلی دردسر داشت که 3 بعدی ببینی ، در حالت عادیش عین 3D TV ــِ که عینک نزنی :دی مساله بعدی اینکه من برای اولین بار حس چشم گیجه رو احساس کردم :دی چشم آدم گیج میره :دی
خلاصه من به شخصه اصلا خوشم نیومد...
این بستگی به تجربه شخصی و برداشت شما داره ، من هم با گوشی تو علاالدین کار کردم ، به نظر من تجربه خوب و محصول موفقی بود ، همین الانش هم تو گوشی های ال جی فروش خوبی داشته .
به هر حال این گوشی اولین گوشی 3 بعدی بدون عینک هست و هنوز این ایده در حال تکامل هست .
همه چیز این گوشی هم قابلیت 3 بعدی اش نیست ، از سخت افزار قوی و امکانات خوبش نگذریم .
چندتا سوال داشتم
اولا قیمت روزش چنده؟ تا 700 رو خبر دارم.. تغییر نکرده؟
دوما .. آیا آپدیت 2.3 واسش اومده؟
سوما اگه بیاد این tweak که میگن کیفیت عکسش رو بیشتر میکنه، رو خودش داره؟
و چهارما.. مهم تر از همه.. این که میگن gs2 از نظر سخت افزاری قوی تره پس اینا چیه؟:
ضمن این که آندروید 2.2 با 2هسته ای سازگار نیست!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5864563&postcount=2
شاید اولین نفری که تو ایران این گوشی را تست کرد من بودم و به جرات میگم که گوشی بسیار خوبی استنقل قول:
در واقع ال جی کاری کرده تا مزیت اصلی این مدل تنها در نمایش سه بعدی اون نباشه بلکه از لحاظ سخت افزاری، پردازنده بسیار خوبی برای آن در نظر گرفته که نسبت به Tegra2 سه مزیت نیز دارد (در مقاله anandtech به آن اشاره شده است) توانایی GPU هم با کلاک شدن، در حد بسیار مطلوبی قرار گرفته و تقریبا بازی ای نیست که حالا حالاها بخواد برای آن مشکلی ایجاد کند.
شاید تنها مشکل گوشی به کمی سنگینی وزنش برگردد که البته این قضیه برای همه مصداق ندارد (به عنوان مثال خود من از گوشی سنگین بیشتر خوشم میاد!)
البته قیمت 700 هزارتومنی کمی زیاد میتونه باشه اما اگر دنبال یک مدل واقعا منحصربفرد هستید، این گوشی همان را به شما خواهد داد (تصمیم گرفتم که این گوشی رو اولین مدل اندرویدی کنم که میخوام حداقل یکسال دستم بگیرم!)
در ضمن، کی گفته 2.2 با دو هسته سازگار نیست؟! شاید عملکرد 2.3 بهتر باشه اما 2.2 هم دو تا هسته را شناسایی میکنه، وگرنه گوشی حتی نمیتونست فیلم FULL HD بگیره! بزرودی نسخه 2.3.4 هم برای گوشی ریلیز میشه و دلیل اصلی هم که ال جی و برخی دیگه از سازندگان تا رسیدن این آپدیت صبر کردند، بخاطر داغ نشدن گوشی با این ورژن خاص است وگرنه از همون اول هم میتونستند با 2.3 بدن (و البته مثل خیلی از مدلهای گالاکسی اس2 دستتون از داغی گوشی بسوزه!!)
درمورد این جمله "با کلاک شدن gpu وضع بسیار خوبی دارد" خود lg اورکلاک کرده یا خودمون باید اورکلاک کنیم تا به کارایی مطلوب برسیم؟نقل قول:
یه سوال دیگه.. شنیدم یه آپدیت اومده که فیلم برداری 1080p رو هم 30 فریم کرده! (تو gamarena نوشته بود)
خواستم بپرسم آیا شما این آپدیتو کردی؟ لگ و.. نداره؟
حالا این 2.3.4 کی قراره برای این گوشی رلیز بشه؟ آیا اون بهبود کیفیت عکس رو هم به همراه داره؟
یه سوال دیگه.. باتریش چطوره؟ 2روز رو دووم میاره؟ (با نور حداکثر)
درمورد مقایسه با gs2 هم من درست متوجه نشدم.. آخه اکثرا میگن gs2 سخت افزار بهتری داره.. اما تو اون بنچمارک ها
Optimus عملکرد بهتری داشته..
آیا این جمله درسته؟
"تقریبا تو یه حد هستن و تو بعضی بنچمارکها Optimus و بعضی ها Gs2 بهتره.. برتری هردو هم زیاد محسوس نیست"
من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم.. شما قرار بود یه مقایسه ی نمایشگر بذاری.. چی شد؟ :31:
حالا 1سوال داشتم.. صفحه نمایشش درمقایسه با Nova که داشتید چطوره؟ درمقایسه با Gs2 و Gs 1 چطور؟
اینطور که من تو مقایسه ها و عکسها دیدم، Super Amoled و Super Amoled+ نسبت به صفحه ی Optimus 3d
مشکی عمیق تر و زاویه دید بهتری دارن.. ولی در عوض صفحه ی Optimus 3d روشنایی و براقیتش بیشتره و رنگ سفید رو بهتر نشون میده..
شما با این جمله موافقید؟
ووو، چقدر سوال!!نقل قول:
GPU رو خود ال جی اوورکلاک کرده و ربطی به کاربر نداره
فکر میکنم این قضیه آپدیت در ارتباط با فیلمبرداری درست باشه چون CPU چنین توانایی ای رو داری
تاریخ دقیق آپدیت الان تو ذهنم نیست اما میدونم که به همین زودی ها خواهد بود
در مقایسه با GS2 باید بگم که در کل، برتری با مدل سامسونگ است، اما این تفاوت چندان محسوس نیست و به خصوص در برنامه های امروزی، اصلا شاید دیده نشه چون توانایی هر دو گوشی بیشتر از حد موردنیاز است و اصلا روی این مورد حساسیت به خرج ندید چون بیشتر یک زورآزمایی بین سازندگان است تا یک نیاز از سوی کاربران
من این مقایسه را انجام دادم و در شماره 24 ماهنامه همراه ایرانی هم چاپ شده، در این مقایسه، کیفیت مدل سامسونگ از بقیه بهتره و نوا هم با اینکه خوب هست، اما باز دلچسبی رنگهای AMOLED+ رو نداره
نمایشگر این گوشی هم اصلا نوا نیست که بخواد درخشش اون رو داشته باشه، اما در کل باید گفت کیفیتش جوری هست که از داشتنش راضی باشید و حتی خیلی ها با دیدنش بگن: عجب کیفیتی!!
دوستان عزیز ایده بدهید
برای ساخت تیزر تبلیغاتی اپتیموس 3D و نشان دادن قابیت فیلمبرداری آن، قصد ساخت یک تیزر تبلیغاتی 30 ثانیه ای داریم. این تیزر باید به نوعی ساخته بشه که نشان داده شود که فیلم، تو ایران گرفته شده و توسط خود اپتیموس 3D هم فیلمبرداری میه
برای پیشنهاد اولیه، باشگاه انقلاب و گرفتن فیلم از فعالیتهای ورزشی اونجا نظیر بولینگ، پینت بال و... داده شده که پس از میکس کردن، یک تیزر ساخته بشه
اگر هرکدام از دوستان نظر بهتری دارند، لطفا برای من پیغام بگذارند، به کسی هم که از نظرش استفاده کنیم، سعی میکنم از طرف شرکت اصلی یک هدیه بفرستم ;)
راستش من اصلا قصد خرید گوشی نداشتم.. گوشی خودمم دوس دارم (ویو) ولی این گوشی خیلی خیلی چشممو گرفته :31:
فقط چندتا سوال دیگه داشتم :31:
راستش من چندتا فیلم از گوشی دیدم.. تو چندتاشون گوشی یکم لگ داشت و مثلا یه گزینه رو باید چندبار میزد تا عمل کنه..
حتی اونی که ریویو میکرد اینو به عنوان نقطه ضعف قلمداد کرد! به قول خودش: "touch sensivity is pretty good but somtimes it's off"
یا بروزرش زیاد روون نبود و به نظرم حتی به روونی ویو خودم هم نبود
البته تو بعضی کلیپ ها هم خیلی سریع بود!
خودم فک میکنم ممکنه اونا که لگ داشت، یا مال نسخه ی آزمایشی بوده یا نسخه ای که تو نمایشگاه بارسلون بوده
حالا به نظر شما روونی اینترفیسش در چه حده؟
من انتظار دارم روون روون باشه!! آخه آدم زورش میاد این همه پول بده ولی گوشیش نسبت به یه گوشی پیزولی یه هسته ای (ویو) روون تر نباشه و لگ بزنه!!
در ارتباط با روان بودن، شک نداشته باش که پردازنده به خوبی و بیش از حد نیاز زور داره و چنین مشکلی نخواهی داشت. در ارتباط با فیلمبرداری البته چنین لگی وجود دارد، اما ظاهرا با آپدیت این مشکل حل خواهد شد.نقل قول:
البته نظر قطعی در ارتباط با دوربین را، پس از ساخت تیزر گوشی میتونم خیلی بهتر و دقیقتر بدم، اما همین که من تصمیم گرفتم این مدل اولین گوشی اندرویدی باشه که میخوام حالا حالاها نگهس دارم، پس بدنید در انتخاب آن ضرر نخواهید کرد :46:
البته منظورم از این که چندتا فیلم ازش دیدم، کلیپ ریویو Youtube بود.. نه فیلمبرداری گوشی :31:نقل قول:
تو بعضی از این کلیپ ها، اینترفیسش زیاد روون نبود (تو بعضی ها هم روون و بسیار عالی)
ولی اتفاقا همین که گفتید اولین گوشی هست که قصد دارید نگه دارید، خیلی نظرم رو تثبیت کرد :31:
چون تا اونجایی که میدونم خودتون گوشی نقد میکنید و نظر شما برام خیلی مهمه :10:
فقط به عنوان آخرین سوالهام.. آیا صفحه نمایش گوشی ضد خشه؟ نیاز به کاور نداره؟
ویو2 خودم واقعا واقعا ضد خشه!! الان ضفحش درحد نو و تمیزه.. از کاور هم خوشم نمیاد.. :20:
و اینکه آیا فارسی داره؟ و اگه نداشته باشه، نرم افزار های فارسی رو اجرا نمیکنه؟ تو سایت فارسی هم نمیره؟
و آیا فارسی کردنش کار سختیه یا با یه برنامه ی ساده قابل حله؟ (فقط مهمه که فونت فارسی داشته باشه تا واسه اینترنت و
نرم افزار مشکلی پیش نیاد..
و آیا واقعا کیفیت صدا تو هدفونش پایینه؟؟! من خودم قبلا LG KC910 داشتم هدفونش فوق العاده بود!!
تو gsmarena نوشته اگه به سیستم صوتی وصل کنید فوق العادس ولی تو هدفون یکی از بدترین تجربه های ممکن رو میده!!!! (البته واقعا بعضی وقتا چرت میگه)
ببخشید سوالا خیلی زیاد شد .. ایشالا میخرمش..
ممنون :11:
گوشی اولی که من داشتم، سمپل بود و شاید نشه خیلی دقیق روش نظر داد. البته فردا دوباره گوشی را خواهم گرفت و البته اینبار نسخه نهایی است و دیگه هم مال خودمه :31:نقل قول:
در ارتباط با اینترفیس و این چیزها، بعید میدونم مشکلی پیش بیاد و حتی اون سمپل اولیه هم چنین مشکلی نداشت
نمایشگر گوشی از جنس شیشه ضد خشی چون گوریلا نیست، اما کاملا مستحکم هست. من خودم هم از کاور و این چیزا بدم میاد و گوشیهام هم همیشه سالم مونده
در ارتباط با فارسی هم خیالت راحت باشه، به خصوص نمونه های گارانتی اصلی که حتما فارسی داره و اتفاقا با یک فونت خیلی قشنگ حروف فارسی را مینویسه
کیفیت صدا در هدفونش را راستیتش دقیق تست نکردم، گوشی جدید رو که دوباره بگیرم، حتما این مورد رو بررسی میکنم
ظاهرا تاریخ اپدیتش هم برای ماه اکتبر هست، یعنی چند روزه دیگه
خیلی خیلی خیلی ممنون :11:
ایشالا به همین زودیها میخرمش..
اینم 2تا خبر فوق العاده که نشون میده الجی توجه خاصی به این گوشی داره:
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/034192.html
کد:http://forum.b a z i c e n t e r.com/showthread.php?t=49084&highlight=optimus
هیچ وقت فک نمیکردم یه گوشی 700 تومنی بگیرم.. ولی الجی واقعا منو خام کرده.. :31: حتما میگیرمش..
حتما قبل از اینکه بگیری باهاش کار کن و ببین مشکلی نداشته باشی باهاش.نقل قول:
من باهاش کار کردم چشمام داشت در میومد از جا و درد گرفت.
این مشکل اذیت شدن چشم در حالت سه بعدی امری کاملا بدیهی است
در واقع این گوشی برای استاده طولانی مدت در حالت سه بعدی مناسب نیست، اما از آنجایی که عکس و فیلم سه بعدی هم میگیرد و نگاه کردن این تصاویر مدت زمان زیادی احتیاج ندارد، در واقع یک تنوع بسیار خوب برای آن محسوب میشود
علاوه بر اینکه optimus 3D در حالت دو بعدی، باز یکی از بهترین گوشیهای موجود در بازار است و سخت افزار بسیار قدرتمندی هم داره
ممنون از توصیتون :11:نقل قول:
منم موافقم..نقل قول:
===================
دوستان یه خبر خوب!
این برنامه که بازی های 2بعدی رو 3بعدی میکنه چند روزه که منتشر شده!!
کار باهاش هم خیلی سادس.. برنامه رو اجرا میکنیم، از طریق اون بازی مورد نظر رو اجرا میکنیم!
به امید خدا من فردا میرم که گوشی رو بخرم
میشه محتویات جعبه رو بگید؟
بجز گوشی و هندزفری و شارژر و کاتالوگ، چیز خاصی هست؟
ممنون
یه رم ٢ گیگم باید باشه
ممنون دوست عزیز
ایشالا تا چند ساعت دیگه گوشی دستم میاد!
من هم بالاخره این گوشی رو خریدم..
با 50 تومن تخفیف، 700 تومن گرفتم!! (درحالی که گلکسی با 50تومن تخفیف 670 میداد)
ساخت کره.. ورژنش 10d
نظراتم درمورد این گوشی:
وقتی دیدمش خیلی بزرگتر از چیزی بود که فک میکردم یه جورایی از GS2 بزرگتر میزد! همچنین برعکس چیزایی که شنیده بودم، خیلی خیلی سبک تر از چیزی بود
که انتظار داشتم!! :18: به نظر نسبت به جثه و هیکلش وزن سبکی داره.. ضمن اینکه باریک تر از چیزی بود که انتظار داشتم و راحت تو جیبم جا میشه..
کلا گوشی خوش دستیه و حس توپی بهتون دست میده وقتی تو دست میگیرید.. :5:
کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و یه سر و گردن از گوشی پلاستیکی های سامسونگ و بعضی گوشی های HTC بهتره.. ولی به پای ویو2 (گوشی قبلیم) نمیرسه.. خیلی با کلاسه و
برعکس GS2 ، کاملا استایل یه گوشی گرون قیمت رو داره :5:
کیفیت صفحه بسیار بالاست! روشنایی و رنگها در بهترین حالت ممکنه! به جرات میگم از هرگوشی که تاحالا دیدم بهتر بوده (قبلا با گلکسی 1 و 2 و ویو 1 و 2 کار کردم)
اما نمایش رنگ سیاه و وسعت دید اصلا به پای ویو1 و گلکسی ها نمیرسه.. البته معنیش این نیست که بده..سیاهش یه چیزی بین ویو2 و ویو1.. حداقل مثل ویو2 سیاهش به سرمه ای نمیخوره.. وسعت دیدش هم خوبه ولی درحد اونها نیست
گوشی درحالت خاموش بسیار سیقلی و تیره ست! و مثل بعضی گوشی های htc صفحش خاکستری نیست و دست انداز هم نداره!! صافه صافه! وقتی خودتون رو توش نگاه میکنید
یه چهره ی کج و معوج نمیبینید :31: مثل آینس.. این مورد خیلی برام مهم بود چون روی استایل گوشی خیلی تاثیر داره
البته به تیرگی و سیقلی GS2 نیست
گوشی بسیار روونه و از لگ و هنگ و.. خبری نیست..
باتریش معمولیه.. زیاد تعریفی نداره.. (البته تا اونجایی که میدونم اگه یه رام خوب نصب کنم خیلی بهتر میشه.. اما ملاک بررسی من، حال حاضره)
کیفیت صدا و بلندی اسپیکرش در حد خوبیه.. ولی کیفیت صدای هندزفریش همونطور که GsmArena گفته بود عالی نیست.. اکولایزر هم کارساز نیست
اما همونطور که GsmArena گفته بود مشکل از گوشی نیست! از هندزفریه! من هندزفری ویو2 رو روش گذاشتم، فوووووق العاده شد!!! بلندی و کیفیت و باس، در رویایی ترین
شرایط ممکن خیلی خیلی تجربه ی توپیه! :8: پیشنهاد میکنم هرکی تو کار موسیقیه، هندزفریش رو عوض کنه.. البته با همین هندزفری هم از اکثر گوشی های موجود بهتره.. ولی آدمای
حساس مثل من، رو راضی نمیکنه
به نظرم اینتر فیسش چنگی به دل نمیزنه و عمرا درحد تاچ ویز و سنس نیست.. توی منو هم بعضی وقتا چندبار باید روی یک دکمه میزدم تا عمل کنه.. البته تاچش محشره.. مشکل از رابط کاربریه
البته من به لطف سیستم عامل اندروید، لانچر Go Launcher رو ریختم روش مثل هلو کار میکنه و هرچی سنس و تاچ ویز رو قورت میده!! خیلی خیلی خیلی هم روون کار میکنه! خیلی خفن شده :18:
از لاک اسکرینش هم اصلا خوشم نیومد..به همین دلیل یه لاک اسکرین روش نصب کردم درحد باقلوا :40:
اما برسیم به قابلیت اصلی گوشی یعنی 3D
اول از همه بگم از بازی 3بعدی خوشم نیومد.. همینطور از 3D Space.. به نظرم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره :2:.. عمق آنچنانی هم نداره.. خیلی خیلی هم سرگیجه میارن (مخصوصا بازی ) :2:
ولی از فیلم و عکس 3D خیلی خیلی خوشم اومد!! :18: مخصوصا یه سری فیلم 3بعدی خودش داشت، خیلی خیلی کف کننده بود هم عمق خیلی خوبی داشت هم به وقتش از صفحه میزد بیرون!!.. هیچ جور نمیشه توصیف کرد.. باید ببینید..
مخصوصا فیلم پینوکیو خیلی باحال بود و به هرکی نشون دادم اینجور شد :18: ایشالا میخوام اواتار 3بعدی رو روش نگاه کنم :31: واقعا یه دنیاییه این فیلم و عکس 3 بعدی..
اصلا اصلا هم واسم چشم درد و سرگیجه نداشت! (ولی یکی از دوستام گفت خیلی باحاله ولی اگه زیاد نگا کنم چشمام یه جوری میشه)
ینی همین یه قابلیتش به نظرم به کل گوشی های دیگه میرزه
تو این مدت هرچی لایو والپیپر و لانچر و.. که روش نصب کردم؛ راحت جواب داد! (یکی از لایو والپیپر های سنگین رو واسه گلکسی دوستم فرستادم، فورس کلوز داد )
کلا به جز باتری متوسطش مشکل خاصی تو گوشی ندیدم.. هرچند میگن مشکل باتری تاحدی بر میگرده به سیستم عامل..
از خریدم بسیار بسیار راضی هستم.. الان گوشی رو با هیج گوشی حاضر نیستم عوض کنم!! حتی اگه پول بهم بدن، با گلکسی عوضش نمیکنم..
راستی.. درمورد داغ کردن.. اکثر گلکسی دارها میگن همه ی گوشی های مدرن داغ میکنن!! مخصوصا 2هسته ای ها!! ولی به نظرم این گوشی دماش اصلا زیاد نمیشه!! (ویو 2 هم با بازی خیلی داغ میشد!! انگار کلا سامسونگ ها این مشکل رو کم و زیاد دارن)
به نظرم درحال حاضر بهترین اسمارت فون بازاره..(نظر شخصی) البته توصیه میکنم قبل از خرید باهاش کار کنید.. شاید 3بعدی به چشماتون نسازه.. :10:
هرچند درحالت 2بعدی هم به نظرم چیز خاصی از GS2 کم نداره.. ضمن این که مشکل داغ کردن رو هم نداره..
به عنوان حسن ختام هم میگم:
خاک تو سر الجی با این ساپورتش :31: هنوز 2.3 رو نداده.. اگه این گوشی رو سامسونگ زده بود، پرفروش ترین گوشی جهان میشد.. :13:
ولی در عین حال دم الجی گرم.. چیز توپی ساخته :5:
=======
یه چیزی بگم شاید براتون جالب باشه.. کل پاساژ رو گشتم تا یه کیف مناسبش پیدا کنم.. میرفتم تو مغازه میگفتم: آقا یه کیف بزرگ بده برا گوشی.. میگفت گوشیت رو ببینم.. بعد که نشونشون میدادم همگی بدون استثنا گفتن: ماشششششالا :31:
دوست عزیز مبارکت باشه ایشاالله ال سی دیش همیشه روشن
دو نکته تو حرفاتون بود که باید متذکر بشم:
همه می دونن اچ تی سی و موتورولا با کیفیت ترین بدنه ها رو دارن (به غیر از برندهای خاص مثل Vertu)نقل قول:
کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و یه سر و گردن از گوشی پلاستیکی های سامسونگ و HTC بهتره
شاید رامی که رو گوشیش بوده با والپیپر شما ناسازگار بوده این دلیل بر بد بودن گلکسی نمیشهنقل قول:
یکی از لایو والپیپر های سنگین رو واسه گلکسی دوستم فرستادم، فورس کلوز داد
در آخر هم به نظر من جی اس2 با 670 تومن سخت افزار به مراتب قوی تری داره و امکاناتی هم که داره بیشتر به کار میاد در مقابل تکنولوژی 3D
موفق باشی :40:
موتو رو قبول دارم اما htc رو نه کاملانقل قول:
همه می دونن اچ تی سی و موتورولا با کیفیت ترین بدنه ها رو دارن (به غیر از برندهای خاص مثل Vertu)
حرفم کلی بود.. آخه قبلا با چندتا گوشی htc کار کردم خیلی کیفیت پایینی داشتن.. انگار پلاستیک بازیافتی بودن!!
در باتریشون هم لق لق میزد (شنیدم این مشکل شایع هست تو HTC ها)
البته منظورم گوشی هایی مثل سنسیشن و اینکریدبل و.. نیست.. هیچکس در کیفیت اینا شک نداره :10:
ممنون که تذکر دادی.. ویرایش کردم تا برداشت بد نشه :10:
کسی هم نگفت گلکسی بده :31:نقل قول:
شاید رامی که رو گوشیش بوده با والپیپر شما ناسازگار بوده این دلیل بر بد بودن گلکسی نمیشه
درمورد سخت افزار اصلا موافق نیستمنقل قول:
در آخر هم به نظر من جی اس2 با 670 تومن سخت افزار به مراتب قوی تری داره و امکاناتی هم که داره بیشتر به کار میاد در مقابل تکنولوژی 3D
میتونید بنچمارکهای سایت Andatech رو ببینید.. تو همشون آپتیموس سرتر بوده.. (البته تو بررسی بعضی سایتها هم گلکسی سرتر بوده) کلاک cpu بالاتر به معنی سخت افزار
قوی تر نیست!
ضمن این که آپتیموس رم ddr2 و Dual Chanell داره که گلکسی اینطور نیست
ضمن اینکه باید توجه داشته باشین درحال حاضر اندروید آپتیموس 2.2 است و با آپدیت شدن، خیلی اپتیمایز میشه..
درکل تقریبا در یه حد هستن
درمورد امکاناتی که بیشتر از 3D به کار میاد، هم ممنون میشم مثال بزنید.. :10:
امیدوارم منظورتون usb host نباشه :31:
ضمنا من سعی کردم تو حرفام تعصبی نباشم و حقیقت رو بگم.. وگرنه نمیگفتم هندزفریش بده.. اینترفیسش خوب نیس.. یا بازی 3بعدی خوشم نیومد
همچنین اینا فقط نظرات شخصی منه و اصلا نمیگم که درسته.. هرکسی یه دیدگاهی داره :10:
اتفاقا بنچمارکها رو دیدم
حالا خوبه این گوشیو دارمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6479822&postcount=3443
اتفاقا منظورم دقیقا یو اس بی هاست بود به نظر من کاراییش بیشتر از 3D تو موبایل هست+ ال سی دی سوپر آمولد+بلوتوث 3 +رم 1گیگ+16 گیگ مموری داخلی+دوربین 8مگاپیکسل+رادیو اف ام+تکنولوژی NFC+باطری 1650 میلی آمپر
این همه تفاوت در مقابل 3D و قیمت بالاتر؟
به نظرتون احترام میذارم.. هیچ حرفی نمیزنم :11:نقل قول:
اتفاقا منظورم دقیقا یو اس بی هاست بود به نظر من کاراییش بیشتر از 3D تو موبایل هست
چه فایده داره وقتی زیر نور آفتاب کارایی لازم رو نداره :10: روشنایی خیلی شاخی هم نداره..نقل قول:
ال سی دی سوپر آمولد
والا من ویو2 که داشتم، این خصوصیتش اصلا اصلا به کارم نیومد :46:نقل قول:
بلوتوث 3
ینی واقعا به نظر شما رم 1گیگ معمولی از رم 512 Ddr2 بهتره؟ .. بازم چیزی نمیگم و به نظرتون احترام میذارم :11:نقل قول:
رم 1گیگ
:31:نقل قول:
16 گیگ مموری داخلی
آره خب اینو قبول دارم..نقل قول:
دوربین 8مگاپیکسل
خداییش شما چندبار از اینا استفاده کردی :31:نقل قول:
رادیو اف ام تکنولوژی NFC
بله.. به نظر من ارزش تفاوت قیمت بیشتر رو هم داره.. 3D شاید به نظر شما مهم نباشه.. اما من رو خیلی خیلی جذب کردنقل قول:
این همه تفاوت در مقابل 3D و قیمت بالاتر؟
برادر گلم همونجور که گفتم دیدگاها متفاوته.. سلیقه ی شما با GS2 سازگاره .. اما من Optimus رو ترجیح میدم..
به نظرتون هم احترام میذارم.. تفاوت سلیقه ها عادیه :46:
موفق باشی :11:
دوست عزیز مبارکت باشه :20:
16 گیگ مموری داخلی خنده داره؟:13:
سوپر آمولد بهترین عملکرد رو زیر نور آفتاب داره اینو تمام سایت های خارجی بهش اشاره کردن
رادیو رو کاری نداریم ولی برو راجع به NFC تحقیق کن بعد ببین کارایی داره یا نه
رم جی اس2 هم از نوع DDR2 هست اطلاعاتتون رو افزایش بدید بد نیست
تاپیک 360 صفحه ای جی اس2 گویای همه چیز هست نیاز به طرفداری من نیست :31:
بد نیست یه سر به فرومهای داخلی و خارجی هم بزنید ببینید جی اس2 چند تا دولوپر داره در برابر اپتیموس 3D
راجع به قیمت بیشتر و اینکه ارزش داره یا نه هم باید بگم انسان عقل داره و عقل هم برای فکر کردن و تصمیم درست گرفتنه
دیگه بحثی ندارم موفق باشید :11:
خب مهدی جان ایشون هم نظرات شخصی خودشون را گفتند
و اشاره هم کردند که حتی ممکنه اشتباه کنند
پس زیاد اوستون وورما .
در کل مبارکشون باشه
مهدی جان کاش رمش ddr2 بود! اس2 اولین گوشی با رم ddr3 هست!!نقل قول:
میشه یک سایت بیارین که بگه سوپر امولد بهترین عملکرد زیر نور آفتاب رو داشته؟نقل قول:
سوپر آمولد بهترین عملکرد رو زیر نور آفتاب داره اینو تمام سایت های خارجی بهش اشاره کردن
کلا LED مزایای زیادی داره.. کانتراست زیاد.. نمایش مشکی عمیق.. وسعت دید بالا.. مصرف انرژی کم و..
ولی بی عیب هم نیست.. مثلا از معایبش نسبت به LCD های باکیفیت:
روشنایی و درخشندگی کمتر.. نمایش رنگ سفید.. خوانایی زیر نور آفتاب.. نمایش طبیعی رنگها
این عکسو نگاه کنید (منبع اصلیش سایت GSMARENA ست)
Galaxy S-optimus black-Galaxy S II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که روشناییی LED ها کمتره
اینم ضعف LCD درمقابل LED
ببینید من نمیخوام بگم صفحه نمایش SG2 بده یا از OPTIMUS3D کمتره.. اتفاقا یکی از باکیفیت ترین صفحه هاست
منتها بی عیب هم نیست.. یه نفر کانتراست و وسعت دید و مشکی عمیق براش مهمه صفحه نمایش SG2 رو برتر
میدونه بعضی ها هم مزیت های LCD براشون مهمه و اونو بهتر میدونن هرچند سایتهای معتبر SUPERAMOLED PLUS رو بهترین میدونن
برای اطلاعات بیشتر میتونید این مقاله رو بخونید:
کد:http://en.androidworld.it/2011/05/22/display-nova-lg-optimus-black-vs-superamoled-plus-samsung-galaxy-s-ii-our-comparison/
عزیزم میدونم چیه و به چه درد میخوره.. ولی میگم تو ایران اصلا کارایی نداره.. حتی تو خارج هم هنوز فراگیر نشده..نقل قول:
ولی برو راجع به NFC تحقیق کن بعد ببین کارایی داره یا نه
میشه منبع این حرفتون رو بگید؟ ممکنه من اشتباه کرده باشم :46:نقل قول:
یک منبع بیارین که بگه رم گلکسی DUAL CHANELL است (البته املاش رو فک کنم اشتباه نوشتم)
گویای چیزی نیست جز این که GS2 پرطرفداره و گوشی خیلی خوبیه.. کسی هم منکر این قضیه نیست :10:نقل قول:
تاپیک 360 صفحه ای جی اس2 گویای همه چیز هست نیاز به طرفداری من نیست :31:
اینجا بازهم تفاوت سلیقه مطرح میشه.. تعداد دوپلورها و کاستوم رام ها برای شما مهمه ولی من نه.. من فوقش ماهی یک کاستوم رام بریزمنقل قول:
بد نیست یه سر به فرومهای داخلی و خارجی هم بزنید ببینید جی اس2 چند تا دولوپر داره در برابر اپتیموس 3D
من تلاش کردم که یک صحبت دوستانه داشته باشیم..ولی دیگه توهین نداشتیما .. ما همه باهم دوستیم :11:نقل قول:
راجع به قیمت بیشتر و اینکه ارزش داره یا نه هم باید بگم انسان عقل داره و عقل هم برای فکر کردن و تصمیم درست گرفتنه
دیگه بحثی ندارم موفق باشید :11:
من عذر میخوام اگه درست صحبت نکردم :11:
بــه آقا حسن :31:نقل قول:
میشه منبع این حرفتون رو بگید؟ جدی من خوشحال میشم.. اطلاعاتم میره بالا..
همونطور که اشاره کردم ممکنه اشتباه کنم..
================
اصلا نمیدونم بحث چرا به اینجا کشید.. من نخواستم بگم O3D بهترینه و قوی ترین سخت افزار رو داره و بی عیبه و از گلکسی بهتره و....
ولی این آقا مهدی گل یه جا اشاره کردن که سخت افزار GS2 به مراتب قوی تره که من فقط با این قضیه مخالم..
بقیه بحثا کاملا سلیقه ایه.. :10:
به محمد جاننقل قول:
بــه آقا حسن
میشه منبع این حرفتون رو بگید؟ جدی من خوشحال میشم.. اطلاعاتم میره بالا..
همونطور که اشاره کردم ممکنه اشتباه کنم..
ینی میگی من دروغ میگم :دی
نقل قول:
Exynos 4210 lowers the Bill of Materials (BOM) by integrating the following IPs: world's first DDR3 interfaces
کد:http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/productInfo.do?fmly_id=844&partnum=Exynos%204210
اولا من بالا گفتم دیگه بحثی ندارم نمی دونم چرا دوباره نقل قول کردید
ثانیا من بی احترامی نکردم شما بد برداشت کردید
حتما اینو من گفتم؟ من گفتم خرید جی اس2 با 670 تومن به صرفه تر بود که شما اینجوری جواب دادی و بحث رو کش دادینقل قول:
اصلا نمیدونم بحث چرا به اینجا کشید.. من نخواستم بگم O3D بهترینه و قوی ترین سخت افزار رو داره و بی عیبه و از گلکسی بهتره و....
نقل قول:
درمورد سخت افزار اصلا موافق نیستم
میتونید بنچمارکهای سایت Andatech رو ببینید.. تو همشون آپتیموس سرتر بوده.. (البته تو بررسی بعضی سایتها هم گلکسی سرتر بوده) کلاک cpu بالاتر به معنی سخت افزار
قوی تر نیست!
اینو من نمی گم همون سایت anandtech که سنگشو به سینه می زدید میگه + تمام سایتهای معتبرنقل قول:
ولی این آقا مهدی گل یه جا اشاره کردن که سخت افزار GS2 به مراتب قوی تره که من فقط با این قضیه مخالم..
تعصب از حرفاتون می باره بعد دم از سلیقه می زنید؟ جالبه
یه کلام می گفتی من از اپتیموس خوشم اومده 1 میلیونم پاش می دم
ینی تو فرق پردازنده و رم و گرافیک رو هنوز نمیدونی؟ کچل :31: (ازطرف حسین)نقل قول:
کجا گفته رمش ddr3 است؟
تو مشخصات Optimus 3D هست : FIRST DUAL CHANEL MEMORY
این درحالیه که گلکسی سه ماه زودتر عرضه شده.. من واقعا از حرف شما و آقا مهدی تعجب کردم..
هرچند بازم میگم شاید من دارم اشتباه میکنم..
بله دقیقا شما اینو گفتید!نقل قول:
حتما اینو من گفتم؟ من گفتم خرید جی اس2 با 670 تومن به صرفه تر بود که شما اینجوری جواب دادی و بحث رو کش دادی
این حرف شما بود:
خط یکی مونده به آخر رو خوب بخون..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6530995&postcount=229
من هر حرفی زدم با سند و مدرک بوده.. چه سخت افزار و چه صفحه نمایش.. سند گذاشتم.. منتها شما همینجور بدون سندنقل قول:
تعصب از حرفاتون می باره بعد دم از سلیقه می زنید؟ جالبه
حرف میزنی و میگی صفحش بهترین کارایی زیر آفتاب داره و سخت افزارش به مراتب قوی تره و.. جواب همه ی صحبتهای شما رو با سند دادم
آخر هم بنده که مستند صحبت کردم به تعصب متهم شدم.. Great LOL :10:
به قول فردوسی پور مردم خودشون میبینن و قضاوت میکنن :31:
برادر گلم من همون اول اینو گفتم که.. اتفاقا تاکید کردم که نظر شخصیمه که آپتیموس خیلی خوبه..نقل قول:
یه کلام می گفتی من از اپتیموس خوشم اومده 1 میلیونم پاش می دم
هرچند.. همون اول باید میدونستم بحث با کسی که nfc و usb host و حافظه داخلی رو مهم تر از تکنولوژی 3D میدونه، بی فایدس
سلیقه و نظر شما با من فرق داره.. من هم به نظرتون احترام میذارم.. ایشالا گوشیتون تا ابد LEDـش روشن بمونه :11:
اما درمورد کش دار کردن بحث و گفتن سلیقه و..
ببینید.. یه چیزایی هستن که واقعا سلیقه ای هستن.. مثلا چیزایی که واسه شما مهمه ممکنه واسه من مهم نباشه و برعکس
و این کاملا طبیعیه!.. اما یه چیزایی هستن که ربطی به سلیقه ندارن!
مثلا شما گفتی GS2 سخت افزار به مراتب قوی تری داره! و این ربطی به سلیقه نداره.. من مشکلم فقط با
این جملس! منم گفتم شاید درکل GS2 کمی سرتر باشه ولی برتریش محسوس نیست.. و به قول شما به مراتب تفاوت نداره!
ضمن اینکه وقتی آپدیت 2.3 بیاد خیلی بیشتر اپتیمایز میشه
در آخر.. من که از صحبت کردن و تایپ کردن خسته نمیشم.. اما اگه با حرفم باعث شدم کسی از دستم ناراحت بشه، صمیمانه عذرخواهی میکنم :11:
بهتره همینجا بحثو تموم کنیم.. من کوچیک همتون هستم :11:
موفق باشید :10: :11:
مبارکت باشه... واقعا گوشی شاخی گرفتی... به نظر بعضیا سه بعدی مهم تره به نظر بعضیا سخت افزار... حقیقتش من از سه بعدیش خوشم نیومد چون اصلا به چشمم نساخت و حتی درست سه بعدی ندیدم... ولی خوب گوشی سه بعدی واقعا کلاس کارش فرق داره به دو بعدی...
نقل قول:
درمورد سخت افزار اصلا موافق نیستم
دوست عزیز از لحاظ سخت افزار متاسفانه خیلی تحقیق نداشتین مث که (قصد توهین ندارم خدایی نکرده) :10: ولی اولا توی سی پی یو که فرقی ندارن ، چون جفتشون در اصل کلاکشون 1.0 گیگاس و جی اس 2 هم اور شده... اما از نظر جی پی یو ، جی پی یو آپتیمس 3دی همون جی پی یو گلکسی اس هست ، و از مالی ضعیف تره... رم هم که همون طور که حسن گفت رم GS2 ، DDR3 هست... + 1 گیگ هم هست...نقل قول:
ینی واقعا به نظر شما رم 1گیگ معمولی از رم 512 Ddr2 بهتره؟ .. بازم چیزی نمیگم و به نظرتون احترام میذارم
البته تا جایی که من میدونم چیپست O3D ساپورت USB Host هم داره :-؟
نقل قول:
چنین مساله ای به نظر من کاملا غلطه... هر کسی ملاک خودشو واسه تصمیم گیری راجع به خرید گوشی داره... تکنولوژی 3 بعدی اون قدر چیز پیش پا افتاده ای نیست که اینطوری راجع بهش صحبت کنیم...نقل قول:
حتما اینو من گفتم؟ من گفتم خرید جی اس2 با 670 تومن به صرفه تر بود که شما اینجوری جواب دادی و بحث رو کش دادی