یکی با مدرک بگه شیشه ضد خشه یا نه ؟؟؟
یعنی میگی با سیم ظرفشویی بیوفته به جون صفحه نمایش گوشی تا بهت ثابت بشه؟:46: :27:نقل قول:
خیلی جاها می گن نداره یه نوشته معتبر کافیه:40: گوشی رو نابود نکنید من راضی نیستم :27:
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo-3734.php
- Scratch-resistant surface
یه تجربه جدید که به کسی توصیه نمیکنم من شانس اوردم
دیشب داشتم با گوشیم کار میکردم یهو از دستم افتاد. منم برای اینکه تو هوا بگیرمش با شتاب دستم رو بردم طرفش که اوضاع خیلی بد تر شد خورد به دستم و با سرعت چند برابر موقعی که داشت می افتاد شوت شد هوا ا:18: و بعدشم افتاد زمین من که جرائت نداشتم برم طرفش - گفتم تموم شد - خدا حافظ ای ..........
بعد یه چند ثانیه ای رفتم بلندش کردم - همه چیزش سالم بود - حتی یه خط هم روش نیافتاده - وایرلس - بلوتوس - دوربین - هرچیزی که به عقلم رسید رو چک کردم - همشون درست کار میکنن و - خدار شکر هیچ مشکلی پیش نیاده
سلام دوستان.با توجه به اينكه صفحش شبيه اركه جز اندازش,اينم مشكل محدوديت زاويه ديد داره؟:13:
نقل قول:
نه آقا من الان این گوشی دستمه اصلا محدودیت زاویه دید نداره
درود بر دوستان عزیز
من میخوام گوشی xperia neo رو بگیرم ولی مسئله صداش منو اذیت میکنه چون امتیاز صدای این گوشی تو gsmarena زیر متوسط هستش من با این گوشی کار نکردم و نمیدونم صداش چه طوره؟البته نظر من فقط صدا نیست چون این گوشی امکانات خوبی داره کسایی که که این گوشی رو دارن منو راهنمایی میکنن؟صداش عین vivaz میمونه؟اگه ایرادات دیگه ای که ازش میبینین بهم بگین ممنون میشم؟
دوستانی که این گوشی رو دارن بگن که راضی هستن ازش ...
-----------------------------------------------------------------------------------
تو صفحات اول مثلا 3-4و... در مورد رمش صحبت شده
حالا منظور rom یا ram
هر دوی اینها مثل arc هست که؟؟
کسی نیست جواب مارو بده
طرفداراش یعنی اینقدر کمه؟؟؟
من خودم همیشه این 2 تا رو اشتباه میکنم با هم:دینقل قول:
تو صفحات اول مثلا 3-4و... در مورد رمش صحبت شده
حالا منظور rom یا ram
هر دوی اینها مثل arc هست که؟؟
ROM در واقع میشه همون سیستم عامل که هر دو 2.3 هستن.
مقدار رم هم 512 هست واسه هر دو.
تفاوت توی سایز ال سی دی و این چیزا هست.
حامد از لحاظ سخت افزاری هم چیزی به اسم ROM داریم که رام روش ریخته میشه :31: همون فریمور :31: که به خاطر همین بهش میگن رامنقل قول:
ROM در واقع میشه همون سیستم عامل که هر دو 2.3 هستن.
برادر به خدا آرک هم مشکل زاویه دید نداره ، نمی دونم این قضیه رو کی از خودش در اورده که الکی مردم رو مردد می کنن .بعدشم کیو دیدید که گوشیشو با زاویه نگاه کنه !! مثلاً می خواد SMS بده یا کلیپ ببینه گوشیو با زاویه دستش بگیره!!!؟نقل قول:
همه این آتیشا از گور GSMArena بلند میشه :19:
اوف.با تشکر از شما :)نقل قول:
حامد از لحاظ سخت افزاری هم چیزی به اسم ROM داریم که رام روش ریخته میشه همون فریمور که به خاطر همین بهش میگن رام
سلام بچه ها ! من هم به جمع نئو دار ها پیوستم :)
گوشی بسیار خوش دست و در سایز معقولی هست! با سرعت خوب! اینترفیس جذاب سونی! در عین حال سبک
دلایلی که باعث شد من به جای آرک اینو انتخاب کنم :
1- سایز معقول تر
2- دوربین دوم
3- عدم برداشتن ترک در هیج جای گوشی
4- اسپیکر قوی تر
5-قیمت خیلی پایین تر با وجود همه برتری های بالا !
6- درضمن من قصد تعویض گوشی رو دارم در حدود 1 سال دیگه! پس تا اون موقع قطعا جواب نیاز های منو میده...
من این قضیه دید بد در زاویه رو نمیفهمم! عکس که میگیری بد نشون میده ولی با چشم که نگاه میکنی مشکلی نیست!
در کل تا حالا مشکلی نبوده!
گوشی رو به آخرین فریمور آپدیت کردم با همون امکانات نامیش :31:
به زودی توضیحات تکمیلی و چند عکس...
با تشکر
عضو اسبق کچلستان به مدیریت مهدی نخورده مست :31:
مبارک باشه چندی خریدی ؟نقل قول:
منم فردا دارم میرم بخرم :10:
خیلی ممنون
من 425 تومن از بندر!
اقا مبارک باشه -نقل قول:
اینی که من گرفتم کابل HDMI نداشت - مال شما چی کابل HDMI داخل جعبه بود یانه؟
راستی یه چیز دیگه من فکر کنم بیشتر از یه سال راضیتون نگه داره - فیلم برداریش رو یه امتحان بکن - حتی تو ال سی دی 48 خیره کننده هست - من که اصلا دوربین فیلمبرداریم رو گذاشتم کنار - هرجا که میخوام برم و احتیاج به فیلم برداری هست با گوشیم فیلم میگیرم- بعضی ها بهم میخندن - بعد که فیلم رو رو ال سی دی نشونشون میدم همشون مات و مبهوت فقط نگاه میکنن -
مرسی مستر :31:
گویا کابل توی هیچ پکی از این گوشی نیست!
آرک فقط داره!
تجربه فیلمبرداری اچ دی با گوشی رو داشتم! بله خوبه! یه کم تو شب نویز ناک! البته هنوز روی پی سی نگاه نکردمش
چیزی که خیلی نظرم رو جلب کرد فوکوس اتوماتیکش توی فیلمبرداریه! خیلی سریع فوکوسش رو عوض میکنه! خوشم اومد!
قیمت روز تو تهران چنده الان ؟
تفاوت arc با neo به جزء سایز صفحه و دوربین و قیمت
باز چه تفاوتی داره که بشه گفت:
نئو نه آرک یا آرک نه نئو...
دوربین که یکیهنقل قول:
من همینجوری سطحی نگاه کردم فقط سایز صفحه به چشمم خورد بازم خودت یه نگاه بنداز
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc-3619.php
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo-3734.php
داداش من چارتا پست بالاتر به این کاملی گفتم چرا به جای نئو آرک خریدم!
اگه فرق دیگه ای بود که گفته بودم! نئو هیچی از آرک کم نداره که بیشترم داره! البته آرک ant+ هم داره که شما نمیدونی چی هست! کارش هم نداری!
علی مبارکه.از خوبیاش بگو برامون.بدی ها رو بپوشون.اصلا نگو:دی
مخلص حامد !!! :31:
یه خوبی دیگش بگم!
باطریش! برای من تا حالا خیلی خوب بوده!
الان از دیشب تاحالا باطریش تموم نشده! با توجه به این که این همه باش ور رفتم! هنوز روی42 درصده!!!!
سلام علی جون مبارک باشه داداش :دی
اپدیت کردی؟ 2.3.4 بود؟
وقتی کردی چنتا عکس هم بگیر :دی همین دیگه
ارک هم قیمتش اومده پایین 480 زدن بچه ها تو کلوپ :دی
آقا منم خریدم :دی
دوستان کارای اولیه که باید بکنم بگن :دی
آپدیت چجوری میکنین برنامه خاصی میخواد یا وصل کنم به کامپیوتر بعد سایت سونی اریکسون ؟
مبارکه:20: چند خریدی حالا؟؟نقل قول:
مبارکهنقل قول:
برنامه آپدیتر سونی رو بگیر نصب کن(Update Service) . برنامه Pc companion رو هم نصب کن
برنامه آپدیتر رو اجرا کن و طبق دستورالعملی که میگه پیش برو
گوشیو خاموش کن و کلید بک رو بگیر کابل رو وصل کن اگر آپدیت جدید داشته باشه پیغام میده
نقل قول:
مبارکه -
برای اپدیت راه ساده تری هم هست - اگه از اینترنت وایرلس استفاده میکنی میتونی از طریق وای فای خود گوشی اپدیت کنی
با وای فای گوشیت به شبکه خونگیت وصل شو بعد گزینه setting رو انتخاب کن و بعدش اخرین گزینه about phone در اونجا اولین گزینه software update هست
توضیحات بیشتر رو اینجا گفتم پست شماره 164
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به توضیحاتی که درمورد عوض شدن زبان گوشی بعد از اپدیت در اونجا دادم دقت کن تا به مشکلی بر نخوری
.
نقل قول:باشه مرسینقل قول:
باشه مرسی ولی وایرلس ندارم وگرنه راه اسونتر رو انجام میدادمنقل قول:
+
فقط یه سوال مگه نباید از طریق یو اس بی کامپیوتر هم شارچ شه دیشب زدمش تو یو اس بی یه درصد هم شارژ نشد ! علامت شارژ شدن اومده ولی نه میره نه میاد فقط عکس یه باتری خالی هست با یه رد برق روش !
نظری ندارین ؟! الان اومدم با خود برق بزنم ببینم چطوره !
درضمن چراغ قرمزه کنارش هم روشن میشه
الان زدمش به برق چراغه سبز شد جریان چجوریه ؟:دی
من گیج شدم
درست شد :دی
نقل قول:
البته من تخصصی تو این زمینه ندارم ولی دوتا حدس میزنم
1- باید برنامه مخصوص اتصال گوشی به کامپیوتر نصب باشه تا از طریق یو اس بی شارژ کنه
2- اون موقع هم داشته شارژ میکرده منتها شما احتمالا باطری گوشیت خیلی کم بوده و باید مدت بیشتری منتظر میموندی
دورد
تفاوتش با Ray چیه ؟؟
کذوم یکی رو پیشنهاد میدید ؟؟؟
فقط neo صفحه اش یه مقدار بزرگتره در حد نیم اینچ ,ولی ray بخاطر تراکم P/I بالاتر کیفیت بهتری داره ،نئو پورت HDMI هم داره.
ادرس مغازه که گرفتی رو می تونی بدی یا نه پستی خریدی ؟؟؟ ( من بندر می شینم )نقل قول:
پلمپش باز بود یا خودت باز کردی
ممنون :11:
علی یه رویوو بزار دیگه :دی
کیفتیت صفحه ش در مقایسه با آرک و ری چجوریه؟
سلام
ميذارم!
نميدونم چرا وقتي اراده ميكني كاريو انجام بدي هي يه كاري پيش مياد و نميشه!
كيفيت صفحش عاليه! مشكل زاويه ديد هم يه شوخي مسخره بيش نيست! يعني آدم فكر ميكرد اگه 10 درجه كجكي نگاه كني ديگه قراره چي بشه!
نسبت به آرك و ري رو من نميتونم مقايسه كنم!
ولي چيزي كه واضحه اينه كه تصوير توي ري بايد يه چيزه ديگه باشه! چون تو همين نئو هم ذره اي پيكسل پيكسل ديده نميشه! چه برسه به تصوير ري!
این گوشی به صورت آزارد دهنده ای قست لمسیش مشکل داره و حساس نیست . مثلا برای آیکون ها شما باید گاهی چند بار آیکون را لمس کنید . در صورتی که Arc یه همچین مشکلی نداره و خیلی نسبت به لمس حساس هست
در صمن Arc ال سی دی پر نور تری دارد
من اصلا چنین مشکلی ندارم! شاید شما با خازنی یه کم عادت ندارید!نقل قول:
این گوشی به صورت آزارد دهنده ای قست لمسیش مشکل داره و حساس نیست . مثلا برای آیکون ها شما باید گاهی چند بار آیکون را لمس کنید . در صورتی که Arc یه همچین مشکلی نداره و خیلی نسبت به لمس حساس هست
کاش یه آرک گیرم میومد این یکی رو تستش میکردم! ولی تو عکسایی که سایتا گذاشته بودن مثل این که آرک برایتنس بیشتری داره ....آرهنقل قول:
در صمن Arc ال سی دی پر نور تری دارد
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
یه خبر!فردا ریویو میذارم انشالا! اگه مامانم بذارن :31:
منم این مشکل که شما میگید رو نداشتم !نقل قول:
من اصلا چنین مشکلی ندارم! شاید شما با خازنی یه کم عادت ندارید!
یه چک کن گوشیتو !
من یه کار کنم یه هفته بعد میزارم