اهوم...نقل قول:
آره دو سه بار اونو احضار کردم ، ولی humanity ام از دست رفت فقط! باز مردم!
دفعه ی اول احضارش کردم ، آخرای خون غول هم بود... ولی مردم!
دیگه طلسم شدم!
Printable View
اهوم...نقل قول:
آره دو سه بار اونو احضار کردم ، ولی humanity ام از دست رفت فقط! باز مردم!
دفعه ی اول احضارش کردم ، آخرای خون غول هم بود... ولی مردم!
دیگه طلسم شدم!
از اینجا به بعد دیگه خیلی کار سختی ندارینقل قول:
اگه داستان بازی رو دنبال کرده باشی :
محتوای مخفی: داستان
فکر کنم الآن فهمیده باشی که چرا من هی می گم اسکایریم جلوی این تیله بازی به حساب میاد :31:نقل قول:
مشکل اینجاست نمیشه به طرف نزدیک شدِ توف میکنه زمین پره سیخ میشه میرم هوا:31:
اگه بار اول دیدیش که بذار بکشت که بری از توی زندان شروع کنی .نقل قول:
بار دوم که توی غار کریستالی هست باید اول بری سمت راست اون کریستال نورانی رو بزنی بعد بری سراغ یارو .
واسه کشتنشم اگه بخوای دمشو بزنی بهت یه شمشیر میده که البته کار سختیه ولی یه راه خیلی آسون داره ، راه بیفت دنبال یکی از دو تا دم کناریش و بزنش ، در این صورت هیچ کدوم از حمله هاش بهت نمی خوره .
این غاره کجاست؟
آره بار اول بود مردم از تو زندان بیدار شد
همون بازیو ادامه بدی بهش می رسی .نقل قول:
بیرون قصره . قبلش توی قصر رو خوب بگرد و حتما این آیتم رو پیدا کن :
Strong Magic Shield
با این جادو کشتن غولها خیلی راحت تر میشه .
Dark Souls یه بازی عالیه، در واقع خیلی عالیه! این بازی تونسته نامزد بهترین بازی سال از سوی GDC رو دریافت کنه و شاید خیلی از PC گیمرها از اینکه Namco این بازی رو برای کامپیوترهای شخصی منتشر نکرده ناراحتند.
حال نکته جالب قضیه اینجاست! به تازگی یکی از کارمندان Namco اروپا در فروم رسمی این شرکت تاپیکی ایجاد کرده مبنی بر آنکه نسخه PC بازی Dark Souls در صورتی که تقاضا زیاد باشد، کاملا ممکن است ...
متن تاپیک به شکل زیر بوده:
"همیشه ممکن است بازی ها برای PC منتشر شوند، خبر خوب اینه که Dark Souls یک بازی 100% کنسولی نیست و ساخت اون بر روی PC کاملا ممکن است."، Namco گفت: "برای اینکه این اتفاق بیفتد، باید دید تقاضا چه قدر است! پس یکی باید "دادخواست" (Petition) ایجاد کنه؟
بعد از این خبر سریعاً طرفداران بازی یک دادخواست آنلاین ایجاد کرده و تا به الان در کمتر از یک روز چیزی حدود 21,300 تقاضا جمع آوری شده.
لینک دادخواست یا همون Petition :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
خب دوستانی که علاقه دارن این بازی بزرگ بر روی PC منتشر بشه، می تونن به لینک دادخواست رفته و با وارد کردن نام و ایمیل تقاضای خودشونو ثبت کنن.
لطفاً اطلاع رسانی کنید : )
یگی از دوستان گفته بود که که این بازی کپیش برای PS3 اومده که فکر کنم حامد جان بود ولی من فکر نکنم اومده باشه
این طومار کار دست نامکو داد! : دی
Namco Bandai اعلام کرده PC رو ساپورت میکنه و Dark Souls برای این پلتفرم منتشر میشود یا نه که در یک نظر سنجی این رو منتشر کرده است.در یک طومار از سوی طرفدار ها برای درخواست انتشار این شاهار rpg بیش از 40,000 تایید برای انتشار داده اند و گفته اند که برای PC منتشر بشود که آمار بسیار جالبی هم هست و بعد از آن نامکو گفت این تقاظا ها نتیجه داده و موفقیت آمیز است و امکان دارد Dark Souls برای PC پورت میشود ولی تایید نشده که حتما منتشر میشود!
این بازی در October 2011 برای دو پلتفرم PS3 و Xbox 360 منتشر شده است که از دیدگاه خیلی از سایت ها و نشریات جزو بازی های برتر در سبک خود است و همینطور نمرات بسیار خوبی دریافت کرده که ارزش کلی بازی رو نشون میده و شماره قبلی که Demon’s Souls نام داشت انحصاری PS3 بود که از دید سایت ها جزو برترین ها هم بود.طبق یک آمار هم نامکو 1.5 میلیون نسخه را در ماه نوامبر در سراسر جهان عرضه کرده بود.
منبع :
این بازی برای PC نیاد بهتره چرا که این بازی نیاز به تجربه شماره قبلی داره هر کی هم بازی کنه میگه چقدر مضخرف بود حالا ما گفتیم این نامکو توجه نکرد به حرف ما حالا منتشر کنن وقتی همه رفتن کپی خریدن زدن بازی رو هم نابود کردن بهشون میگم! : دی ;)
این بازی رو کنسول کیفیت داره و اینکه RPG خاصی هست که شباهتی به هم سبک های خودش هم نداره به نظر من سخت ولی راحت!:31:
یکی از طرفدار ها هم تو نظر ها حرف جالبی زد! این بازی برا PC هم بیاد با یه پورت نچندان جالب به جای شاهکار میشه فاجعه و اینکه این بازی برای PC زیاد جالب نیست!... کاملا هم درست میگه! : دی
منم موافقم!به شرطی باید برا ما PC بازا بیارنش که با کیفیت باشه نه اینکه یه پورت خیل یضعیف بشه تا آبرو بازیو ببره!همین طوری ازش اسم خوبی تو ذهنا بمونه بهتره اگه قرار باشه آبروشو ببرن!
موافقمنقل قول:
منم موافقم!به شرطی باید برا ما PC بازا بیارنش که با کیفیت باشه نه اینکه یه پورت خیل یضعیف بشه تا آبرو بازیو ببره!همین طوری ازش اسم خوبی تو ذهنا بمونه بهتره اگه قرار باشه آبروشو ببرن!
فکر کنم بیشتر مشکل شرکت سازنده بازی باشه کلا تخصص زیادی در ساخت بازی برای پی سی نداره و مخصوصا بخش مولتی پلیر بازی که خیلی بزرگ هستش رو هم فکر نکنم بتونه به شکل جالبی دربیاره!
در زمینه سود هم که مطمئنا بازی حداقلش مثل ویچر 2 تعداد دانلودش 4 برابر تعداد فروشش میشه که در این زمینه چیزی برای شرکت بازی نداره
جالبه چند روز پیش من یه ویدئو داشتم می دیدم که در مورد بهترین موسیقی متن بازی های مختلف 2011 بود که موسیقی چندین بازی همراه با قسمت هایی از خود اون بازی ها پخش میشد که Dark Souls هم یکی از اون بازی ها بود. وقتی نوبت اون رسید و آهنگی از اون پخش شد واقعا من بدجوری تحت تاثیر اون آهنگ قرار گرفتم و فوق العاده بود!
لینک دانلود اون:
دارک سولز توی همه چی نو آوری داشت حتی موسیقی !نقل قول:
مبارزه با غول آخر یه موسیقی خیلی خاصی داشت ، طوری که واقعا اولین چیزی که نظرتو توی اون مبارزه جلب می کنه همون موسیقیشه !
فقط می تونم برای کسایی که کنسول ندارن دعا کنم که این بازی برای کامپیوتر بیاد و بازی کنن .
دوبار تا تهش رفتم ولی هنوز سیر نشدم . فروردین که این کنکور لعنتی رو بدم احتمالا یه بار دیگه میرم :20:
استودیوی From Software که چندی پیش عنوان موفق Dark Souls را روانه ی بازار کردند، امروز به صورت رسمی از تمامی بازی کننده های این عنوان معذرت خواهی کردند. آن ها مشکلاتی نظیر افت فریم ریت و چندین باگ ریز و درشت را از دلایل این معذرت خواهی اعلام کردند. آقای میازاکی، کارگردان طراحی Dark Souls اعلام کرد : "طبیعتاً مشکلات گرافیکی در بازی وجود داشت. به شخصه اعتقاد من بر این نیست که این مشکلات باید در بازی باشند اما اگر بخواهیم صادقانه بگوییم، بازی Dark Souls یک عنوان بسیار وسیعی بود؛ حتی از نظر بودجه و انتظاراتی که طرفداران این فرنچایز این DS داشتند."
آقای میازاکی ادامه داد : "تعدادی مشکل های گرافیکی در بازی وجود داشت و چون ما مسبب این مشکل ها بودیم از همینجا از تمامی طرفداران خود معذرت خواهی می کنیم. Dark Souls عنوانی بود که ما تجربه ی کار کردن در تمامی جوانب آن را نداشتیم و پدید آمدن این مشکل ها چندان ناخوشایند نبود. ما حتی مطلع نیستیم که شانس دیگری برای جبران این اشتباه ها وجود دارد یا نه، اما ما مطمئن هستیم که می توانیم از تمامی این خطا هایی که انجام دادیم درس بگیریم و دفعه ی بعدی آن ها را تکرار نکنیم. شاید با رفع همین خطاها توانستیم دنیای تاریک بهتری از Dark Souls ساختیم اما همچنان اطمینان کافی از این که طرفداران، ما را ببخشند نداریم."
منبع:
واقعا این ژاپنی ها کارشون درسته وقتی که کمی فکرشون رو از JRPG اینور میکنن شاهکاری بیرون میدن مثل این اصلا از هر عنصرش هنر میباره نمرات بازی فقط 3 تا زیر 8 داره
...کل موزیک هاشو یافتم یکیش بود عالی هستش عالی گفتم بزارم دوستان هم کیف کنن
اینحا هم لیست همه ترکهاش هستش...
نسخه ی PC بازی رسماً در مجله آلمانی PC Action تایید شد، بازی در ماه آگوست برای PC عرضه خواهد شد.
همچنین گفته شده در این نسخه شاهد باس های جدید هم هستیم که از ابتدا در بازی گنجانده شده، این محتوا برای کنسول ها نیز در قالب یک DLC عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
دمت گرم ، خبر خیلی خوبی بود .نقل قول:
البته گفته بودن که دی ال سی در کار نیست ، ولی الآن یه حرف دیگه ای می زنن .
امیدوارم یه دی ال سی درست و حسابی برای کنسول بدن .
چند وقت بعد از خبر انتشار نسخه PC این بازی در مجله ای آلمانی، Namco Banda هم در تایید پورت نسخه PC اعلام میکنه که "دذ وافع ما هیچ برنامه ای برای PC نداشتیم و درخواست آنلاینی که با 100,000 امضا همراه بود نقش به سزایی در تصمیم گیری ما در مورد نسخه PC داشت."
نسخه ای که قرار است برای PC عرضه شود Dark Souls Prepare To Die نام دارد که شامل خصوصیات زیر است:
باس های جدید - شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باس های دیگر.
سیستم PVP Online Matchmaking - شامل Quick Matching برای Co-op یا PVP
مکان های جدید - شامل Oolacile Tomb و Old Ruins و چند مکان دیگر.
دشمنان جدید - شامل Abyss Guard و Chained Prisoner و دشمنان دیگر.
NPC های جدید - شامل Hawkeye Gough و چندتای دیگر.
سلاح ها و زره های جدید - که از باس ها، دشمنان و NPC ها و... بدست می آیند.
!And More
بازی در 24 آگوست منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
----------
( Namco Bandai فعلاً خبری در مورد عرضه این محتوا بر روی کنسول منتشر نکرده )
تریلر جدید از نسخه Dark Souls : Prepare To Die Edition
این دوتا باس anor lando که با هم میان چقدر رو اعصابن!!!!
دیگه جدا داره حالم بهم میخوره از این وضعیت....
چند درصد از بازی مونده؟؟
سخت ترین باس های بازی هستن .نقل قول:
سعی کن اول اون نیزه داره رو بکشی چون اگه اون یکی چاقه رو بکشی بعدش برات دردسر میشه .
برای کشتنشون هم پایرومنسی چیز بدرد بخوریه .
پشت ستون که بری ضرباتشون بهت نمی خوره ، وقتی ضربه زدن بیا بیرون یه پایرومنسی بزن باز برو دوباره پشت ستون .
بستگی داره کجا ها رفته باشی ولی حدودا نصفش مونده .
اون نیزه داره رو مشکلی ندارم...نقل قول:
ولی وقتی میمیره قدرتش میده به اون یکی!!
بعد چون light def کمه منو 2 تا میزنه!!
این پایرومنسی چی هست حالا؟چه جوری باید بگیرم؟؟
خداییش دیگه به فکرم زده بیخیال بازی شم...رو اعصابه دیگه!!!
کم نیار مرررررررررد :31:نقل قول:
پایرومنسی دیگه همون که آرمش دستکش قرمزه و باهاش میشه یه سری جادو ها از جمله جادوهای آتشی رو زد .
اون دستکش رو از اون یارو که وسط بشکه ها توی Depth گیر افتاده و بعد به Firelink میاد بگیر و چند تا از جادوهاشو مثل Fire ball و Great Fire ball و fire Orb و Iron Flesh اگه داره بگیر. بعد برو از Daughter of Chaos پایرومنسی great Chaos Fireball رو بگیر بعد برو سراغ اون باس آنور لوندو . پشت ستون باش ، وقتی ضربه زد تا خواست خودشو جمع و جور کنه بیا بیرون یدونه بزن بعد دوباره برو پشت ستون .
آخییییش بلاخره زدمشون....نقل قول:
الان باید کجابرم؟
اون زن گنده کیه رو اون تخت نشسته؟
بهم یه حلقه داد که میتونم باهاش تو bonefire ها سفر کنم!!
بعدش من کلی روح پرفتم نمیدونم باهاش چیکار کنم...میگن میشه با روح اون گرگ یه شمشیر خفن ساخت.چجوری باید بسازم؟
این four kings از اون قبلیه هم سخت تره که....:19:
اینو دیگه باید چجوری زد؟همشون با هم میان!!!
شمشیر Broken Sword رو به +10 برسون ببر پیش همون آهنگر بزرگ توی آنورلوندو ، اون برات ردیفش می کنه .نقل قول:
واسه این یکی تا می تونی زره خفن بپوش ، اگرم سنگین شد خیالی نیست چون احتیاج به سرعت عمل بالا نداری .نقل قول:
دوتا آیتم هم اگه داشته باشی خیلی خوبه :
Lightening Spear (یه نیزه ست که قدرت برقی داره و خیلی سریع هم عمل میکنه)
strong Magic shield (یه جادوئه که اگه به سپرت بزنی برای مدت کوتاهی ضد ضربه می شی و از خونت کم نمیشه)
اولی که همون پایین Sen's Fortress هست ، طبقه پایین همونجا که سنگ های بزرگ میان پایین ، یه صندوق هست که باید بزنیش و بعد از کشتنش این نیزه رو بهت میده که وسیله مناسبی برای کشتن این باس هست .
دومی هم توی Duk's Archives هست . برای رفتن به اونجا باید اون چیزی که همون پرنس توی آنور لوندو داده رو بدی به اون یارو مار گوش دراز توی فایرلینک تا در با مه نارنجی توی آنور لوندو باز بشه و بری توش.
نکته :
اگه اول همون four kings رو بزنی بدون اینکه اون شی ء رو بدی به گوش درازه ، این شانس رو داری که یه اچیومنت بگیری ، چون یدونه دیگه از اون مارها میاد که می تونی عضو گروهش بشی و من این یکی رو توصیه می کنم . :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی؟نقل قول:
منظورت اینه که مدیفای کنمش؟
اینو گرفتم +5 کردم بعد بردم بیش آهنگره 5 دیگه هم مدیفای کردم...
ولی وقتی میبرم تو آنور لاندو اون یارو بازم شمشیرو بم نمیده!!!:41:
با بقیه soul ها چی میتونم بسازم؟5-6 تا دیگه دارم...
آره همون . خیلی وقت پیش بازی می کردم ، دقیقا اسامی یادم نیستن .نقل قول:
شما هر نوع شمشیر (مثلا نیزه ، شمشیر سنگین ، تبر و ... ) و هر نوع سپر رو که به +10 برسونی ببری با روح مخصوص خودش برات می سازه .
مطمئنی به +10 رسوندی ؟ یعنی نباید چیزی بهش اضافه کنیا باید دقیقا بشه : Broken Straight Sword +10
اگه روح گرگ رو داری و اینم داری و 5000 تا هم روح داری برو پیش آهنگر بزرگ و Modify رو بزن بیا روی منوی آخری و شمشیرتو تبدیل به Great Sword of Artorias بکن .
اینم لیست شمشیرهایی که از روح باس ها بدست میان :
نه به +10 نمیرسه...نقل قول:
raw Broken Straight Sword +5 مینویسه....
کلا وقتی تا 5 میشه آبگرید کرد بیشتر نمیشه!!:41:
four king هم زدم.الان موندم یه شمشیر خوب بیدا کنم این armor خودمم یکیم ارتقا بدم بعد برم اون باس کریستالیه!!!
کلاسم bandit!اوایل خیلی خوب بود ولی الان ....
نه آقا جان raw رو نمی گم . شما Large ember رو از صندوق پشت قصاب توی اول Depth بر میداری می بری میدی به آهنگر آنددپریش و اون شمشیرهاتو از +5 به +6 ارتقا می ده و اونوقت می تونی تا +10 آپگرید کنی .نقل قول:
اون باس کریستالیه که خیلی گلابیه ! یه روش داره که می تونی بدونه حتی یه ضربه خوردن بکشیش.
کلا این سه تا باس باقی مونده برای گرفتن روح ها از four king راحت ترن .
شمشیر خوبم اگه می خوای من اینا رو بهت پیشنهاد می کنم :
1 - Fire Great Axe +10 ... خیلی خیلی تبر قدرتمندیه و من از این قدرتمند تر ندیدم . شما Great Axe رو به +5 می رسونی می بری پیش آهنگر Catacombs و به Fire +5 می رسونی و میری Ember آتشین رو از Demon's Ruin بر میداری و می بری پیش همون آهنگر و به +9 میرسونی و میری Red Slab رو پیدا می کنی و میرسونیش به +10 و اونوقت یه تبر داری که هر ضربه ش نزدیک به 800 تا دمیج میده .
2 - Great Sword of Artorias +5 با قدرت جادویی و قدرت بدنی بالای کاراکتر .
3 - Lightening Spear +10
4 - Gravelord Great sword +5
آدرس دقیق این آهنگر تو catacomb میگی لطفا؟
هرکاری میکنم نمیشه بیداش کرد...این باس آخر بازی هم مارو سرویس کرد دیگه!!!
والا گفتن آدرس دقیقش یه کم سخته ولی به هر حال سعی می کنم دقیق بگم.نقل قول:
از بون فایر دوم شروع می کنم (همونی که پشت دیوار مخفی بود و با زدن دیوار بهش می رسیدی ) :
بون فایر رو میای بیرون مستقیم میری تا به پل برسی .
اگه سمت راستتو نگاه کنی توی دیوار یه جایی مب یبنی مثل در یه غار که می تونی بپری توش .
می پری توش ، دقیقا یادم نیست ولی احتمالا اینجا یدونه اسکلیت بهت حمله می کنه ولی تو بیخیالش بشو و برو سمت راست ( چسبیده به دیوار برو سمت راست)
یکم که بری راه تموم میشه و باید بری پایین ، نترس خودتو بنداز پایین و ادامه راه رو برو .
یه بار دیگه هم این کار رو بکن تا به پایین ترین قسمت برسی .
اینجا یه سوراخ روی زمین می بینی که بازم برو توش تا بیفتی پایین .
وارد یه راهرو میشی که آهنگر آخر همین راهروئه .
(اگه اولین بارت باشه یه فیلم شروع به پخش شدن میشه که خود آهنگر یه راه برات باز می کنه که مستقیم میبرت به آخر catacomb )
------------------------
اگه نظر منو می خوای باس آخر رو فعلا بی خیال شو برو قسمتهای مخفی و داستانهای جانبی بازی رو تموم کن .
چون باس آخر رو که بزنی دیگه همه چیز تمومه .
خب بلاخره بازی تموم شد...دارم واسه بار دوم بازی رو میرم...
ممنون علیرضا جان جدا اگه نبودی فک نکنم میتونستم تمومش کنم!!! :-X
خواهش می کنم :10:نقل قول:
منم دو بار و نیم تمومش کردم چون با یک بار ، نمیشه زیر و بمشو کشید بیرون :31:
برای بار دوم تمام بون فایر هایی که کیندل کردی می مونن و همینطور همه اسلحه ها و زره ها رو داری و با همون لولی هم که تموم کردی بازی شروع میشه .
فقط دیگه کلید ها و آیتم های کلیدی بازی رو نداری + اون انگشتری که باهاش روی مواد مذاب راه می رفتی .
عکس هایی از نسخه پی سی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که این بازی برای pc تایید شده اینقدر تاپیک خلوت شده؟
سیستم مورد نیاز برای بازی:
Operating System Windows® XP / Vista / 7
Processor 2.6 GHz Dual-Core Processor
RAM 1 GB Available System Memory XP; 2 GB Vista / 7
Sound Direct Sound-compatible Sound
Special Controllers Multi-player requires microphone headset support
DirectX DirectX® ۹٫۰c
Hard Drive Space 4 GB Available Hard Drive Space
Video Card 512 MB Video Card (ATI Radeon 4850 or higher; NVIDIA GeForce 8800 GT or higher)
دوستان PC باز فک کنم بازی الانه ها باید اومده باشه
کرکش هم امده
PC بازهای عزیز بریزین دانلود کنید که باس فایت جدید هم تو این نسخه اوردن...
فقط اگر روی کیبورد بازی می کنید و دوستش دارین بهتره برین یک مدل کهنه یا به درد نخورشو بخرین ماوس هم همچنین چون احتمال خرد کردن دکمه ها زیر دستاتون بسیار بالاست.
حالا ما یک نام کاربری برای خودمون گذاشتیم اینا برداشتن گذاشتن رو بازیشون :13: آخه خلاقیت کجا رفته:37:
ولی گذشته از شوخی پس با یک بازی سخت طرف هستیم ،اصلا آخرین باری که یک بازی سخت انجام دادم یادم نمیاد.
+
در ضمن layken دمت گرم بابت اون موزیک خیلی حال داد ،چندی پیش جایی سگا دیدم نشستم بازیش کردم ولی متاسفانه صدا نداشت.
من دارم دانلودش میکنم ، معمولا بازی های نقش آفرینی زیاد اکشن بالایی ندارن این یکی مثل اینکه بیشتر اکشنه تا اکشن نقش آفرینی .نقل قول:
جا داره که همینجا اعلام کنم : خوش به حال دوستان پی سی باز ...
اگه بازی نکنید یکی از بهترین بازی های عمرتون از کفتون رفته ...
گذاشتم برا دانلود
ببینم می تونم بعد از مدتها یک بازی در سطح یا نزدیکای dragon age origins داشته باشم یا نه