آدرسو برای شما هم فرستادمنقل قول:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
من دیروز بازار بودم فقط تو این مغازه دیدمنقل قول:
Printable View
آدرسو برای شما هم فرستادمنقل قول:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
من دیروز بازار بودم فقط تو این مغازه دیدمنقل قول:
آقا این مارک ایران فروش داره؟ تقریبا میتونم بگم که خفن ترین مدیا پلیر دنیا هست.
کد:http://dune-hd.com/hd_players/current
سلام آیا این دستگاه DVD-T هم داره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه . این دستگاه ----T نداره.
دوستان عزیز kelvinator و kautuver دستگاه من یک موردی داره که اگه ممکنه سر فرصت تست کنید که ببینیم آیا این مشکل کلی هست یا فقط مال من. مشکل اینجاست که از طریق Files وقتی وارد پوشه ای می شیم، آخرین فایل رو پخش نمی کنه. به عبارت دیگه اگه یک پوشه شامل دو فایل (و بیشتر) با شه (DVD1 و DVD2) فایل DVD2 رو cannot found می زنه. آیا برای شما هم همینطوره؟
همینطور وقتی روی پوشه ای که توش فیلم هست Play می کنیم خطای فایل صوتی تصویری موجود نیست می ده.
ممنون از توجهتون.
سلام
دستگاه من همچين مشکلی نداره
ورژن دستگاه شما چند هست ؟
ريست کردين ؟
فرقی نداره که از رو hdd خود دستگاه بخونين يا از طريق يو اس بی ؟
همون موقع آپگرید کردم (2.08.13)
ریست بله اما فرمت نه. فیلم ها روی هارد داخلی کپی شدن و با حافظه خارجی تست نکردم.
همیشه این مشکل برای آخرین فایل داخل پوشه پیش میاد.
این مشکل با غیر فعال کردن Media Library حل شد! سرعت مرور فایل ها و پوشه ها هم به طرز چشمگیری زیاد شد... این Media Library برای من واقعاً یه امکان بی مصرفه.
ولی اين گزينه تو دستگاه من فعال بود و اين مشکل رو نداشت
به هر حال خوشحالم که کارتون به گارانتی نرسيد
یادم میاد زمانی که دستگاه رو تست کردم روی فایل های پیشفرض مشکلی نبود، این داستان بعد از آپگرید به وجود اومد. البته من دیر آپگرید کردم. به دوستان توصیه می کنم بعد از خرید دستگاه حتماً قبل از همه چیز سیستم رو آپگرید کنن.
سلام دوستان ورژن جدید دستگاه ۳.۰۰.۲۸ اومده من دستگاهم رو آبگرید کردم .
من يك دستگاه wd tv live داشتم باهاش براهتي زير نويس srt -sub در اندازه هاي مختلف ورنگهاي مختلف ميديدم رفتم wd elements play خريدم 2tb سرعت عالي تر از tv live ولي زير نويسهاي sub را فقط يك اندازه و زيرشو سياه خود نوشته رو سفيد نشون ميده
نوشته هاي srt مثل قبل به هم نچسبيده است فقط يك مزيت در wd elements play هست كه زير نو يس هاي fly را نشان ميدهد
خوشبختانه امروز تست کردم که فایل های با فرمت DAT رو بدون مشکل پخش می کنه! شاید بعد از این فرمت متداول ترین فرمت 3GP باشه که نمی تونه پخش کنه.
در مورد تبدیل فایل ها نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate رو پیشنهاد می کنم که خیلی سریع هست و قابلیت تبدیل اکثر فرمت ها در اون موجود + امکان ویرایش (حذف - برش - چسباندن)
سلامنقل قول:
دستگاهتو آپدیت کن مشکل زیرنویست حل میشه
نرم افزارشو از كجا بگيرم توي سايتش نداره ورژن قديم شو داره
بفرمايين :
[[/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlivegen3_1.04.12.zip
من دنبال يك مدياپلير خوب بودم كه دو ترا بايت هارد همراه داشته باشه و علاوه بر پخش فرمت هاي مختلف , انواع زيرنويس فارسي رو با قابليت تغيير رنگ و سايز زيرنويس به شكل كاملا مناسبي پخش كنه. ديدم تو سايت امازون اين دستگاه رو با هارد دوترا همراه زده صدونودونه دلار
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive
حالا ميخواستم از دوستان خواهش كنم كه منو راهنمايي كنند كه ايا دستگاه مناسبي هست? با اپگريد ميتونه همه زيرنويسهاي فارسي رو به خوبي پخش كنه? از همه مهمتر اينكه ايا قبلا تو بازار ايران بوده و با چه قيمتي? الان از كجا ميشه تهيه ش كرد و با چه قيمتي? هر يك از دوستان اگه اطلاعاتي در مورد اين دستگاه يا دستگاه هاي مشابه دو ترابايتي دارند خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنند. اگه حتي اطلاعات اندكي هم داريد باز جاي تشكر داره كه منو محروم نفرماييد. با تشكر به شدت منتظرم.
سلام اینم لینک آپدیت WD Elements Playنقل قول:
کد:http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=1008&lang=en
با تشكر از شما kautuver اين نرم افزار كه گذاشتين براي كدوم دستگاه است
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive اين دستگاه ياWD TV Live اين دستگاه
در مورد سوال دوستمون ARASH.SABETمن اين دستگاه رو ذارم فقط گفتم توي پست بالا كه زير نويسو به هم نميچسبونه مشكلي كه قبلا توي دستگاه WD TV Live بود وحل شد دوم اينكه زير نويس sub رو هر اندازه ورنگ كنيم به يك اندازه مي كنه
زير ش سياه نوشته رو سفيد ميكنه من با برنامهSubtitleCreator اين كارها رو كردم باز بگم كه من دو تا دستگاه دارم يكي WD Elements Play 2TB Multimedia Drive يكي WD TV Live قيمتشم 2500000 ازپاساژ ايرانيان طبقه هم كف گرفتم 4 روز پيش
با تشكر از KELVINATOR اين لينك كه كذاشتين يه فايل 8 MB تي ميده بصورت IMG كه دستگاه نميشناسه و خود دستكاه ورژنش از تو سايتش بيشتره توي سايت 10010ولي دستگاه 10112است
لینکشو بالا گذاشتمنقل قول:
من WD TV Live Hub دارم. قبل از آپدیت زیر نویسش مشکل داشت زير نويسو به هم نميچسبوند . که الان زیرنویسو بدون هیچ مشکلی نشون میده.
يه سوال داشتم از متخصصين اين فايل بدرد چي ميخوره چيكار ميكونه تو دستگاه
WD_Elements_Play_GPL_image_release.v1.00.09.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من با LAN آپدیت کردم که حجمشم بالای 100MB بودنقل قول:
اون سیستم عاملشه .نقل قول:
يك سوال ساده و مشخص . ايا دستگاه زير با اپديت شدن ميتونه زيرنويس ساب و اس ار تي رو به شكل كاملا مناسب پخش كنه.
دوستاني كه ميدونند دقيق راهنمايي كنند چون اگه بگيرمش بعد مشكل زيرنويس داشته باشه خيلي بد ميشه.
خيلي ممنون از راهنماي كه كردي آقاي kelvinator
گفتم اين دستگاهWD Elements Play 2TB Multimedia Drive رو من چهار روزه كه خريدم
srtرو به هم كلماتشو نميچسبونه و در sub زمينرو مشكي و نوشترو سفيد نشون ميده مشكل ديكه نداره يه مزيت هم داره fly رو بازير
نويس نشون ميده توي WD TV LIVE زير نويس fly رو نشون نميده شايد برنامه هاي جديدش بياد اين مسله حل بشه مشكل ديگه
كه داره اصلا lan نداره كه وصل به اينترنت بكني آپ توديتش كني يا به يو تيوپ وصل بشي
نقل قول:دوستان عزیز، این تاپیک به دستگاه WDTV Live HUB مربوط می شه ولاغیر. دوستانی که تو این تاپیک فعالیت می کنند همگی این دستگاه رو دارند. از شما خواهش می کنم به عنوان تاپیک « برسی مدیا پلیر WD TV Live Hub» عنایت داشته باشید و سوالات و مشکلاتتون رو در تاپیک مربوط به دستگاه مورد نظر پیگیری کنید:نقل قول:
معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD :
پیشنهاد خرید بهترین HD Media Player :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300976
درخواست خرید media playerکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524901
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=527720
ممنون.
سلام
شبکه های دیجیتالی رو هم میگیره و نشون میده؟
اين برند خير ،نقل قول:
کارش فقط پخش و اشتراک فايل هست
همانطور كه شما راهنمايي كرده بوديد اين سوال رو در هر سه جايي كه شما فرموده بوديد مطرح كردم اما كسي جوابي نداد. ببخشيد ولي مجبورم انرا دوباره همينجا مطرح كنم. ايا واقعا كسي اطلاعاتي درباره اين دستگاه مظلوم نداره.
يك سوال ساده و مشخص . ايا دستگاه زير با اپديت شدن ميتونه زيرنويس فارسي ساب و اس ار تي رو به شكل كاملا مناسب و با امكان تغيير رنگ و سايز زيرنويس پخش كنه (اگر اري لينك دانلود)
ايا كسي قبلا تجربه كاركردن با اين دستگاه رو داشته? من نيازي به شبكه يا اينترنت ندارم ايا به نظرتون اين دستگاه ميتونه نيازهاي منو به طور كامل واسه ذخيره و ديدن فيلمهاي اچ دي و دايويكس و ام كا وي با زيرنويس فارسي تامين كنه.( با بلوري سروكاري ندارم) در كل ايا به اين دستگاه به جز نداشتن امكانات شبكه چه انتقاد ديگري ميشود وارد كرد.
دوست عزيز
به نظرم جز شما که دنبالش هستين اينجا کسی از نوع پلير نداره
بهتر نيست دنبال دستگاهی باشين که امتحانش رو پس داده باشه ؟
ولی به نظر من احتمال اينکه زير نويس فارسی رو ساپورت کنه زياده
چون 2 مدل پايين و بالاتر از اين مدل پخش ميکنن
WD Elements دارای چیپ ست Amlogic 8626H 2009 هستش که کلا با SIGMA فرق می کنه و دارای SDK مربوط به خودش هست و فریموری متفاوت با LIVE , LIVE HUB داره پس حتما زیر نویس فارسی SRT ساپورت نخواهد کرد ولی با SUB,IDX مشکلی نخواهد داشت .نقل قول:
اشکلات :
چیپ ست ضعیف و خارج رده
عدم گسترش نرمافزاری و سخت افزاری
عدم پشتیبانی از صداهای HD
سلام به همه دوستان و اساتید
من امروز یک هارد اکسترنال وسترن 3T به مدیا پلیرم (WD Hub) وصل کردم فیلم های روی هارد ایمج بلوری ( iso ) بود . بعضی ها رو خوب نشون میداد ولی بعضی هارو بعد از یکی دو دقیقه شروع به تیک زدن می کرد و بعضی دیگه رو اصلا نشون نمی داد . لطفا دوستان راهنمایی کنند.
راهنمایی خاصی نمی شه کرد؛ جز اینکه دو احتمال داد:
1- مشکل از فیلم های شما هستند که به خودی خود کدینگ استاندارد ندارند
2- حجم فایل شما بسیار بالاست که دستگاه قدرت خوندن نداره
یکی از فایل ها رو به هارد داخلی دستگاه انتقال بدید و امتحان کنید که آیا باز هم مشکل پا برجاست؟
بعضی فیلم ها رو که مدیا پلیر نشان نداد روی کامپیوتر مشکلی نداشت . به نظر شما مدیا پلیر ضعیفه ؟نقل قول:
خیر؛ کدینگ فیلم مورد نظر شما با فرمت های قابل پخش دستگاه همخوانی نداره.
بین دستگاه های زیر کدوم از همه بهتر هستند؟؟؟ آیا امکان وای فای دارن که بشه از طرسق کامپیوتر وایرلس دار یا لپ تاپ یا گوشی فایل پخش کرد و از روی LCD TV digital خونه پخش بشه؟؟؟؟ یا یه دستگاه فرستنده بی سیم مانند NetGear Push2TV PTV1000 به قیمت 79000 تومان بخرم بهتره ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
Free Agent GoFlex Tv
Live WD HD Media player
WD TV Live Hub 1 TB, Full-HD 1080p
قیمت کردم 250 هزار تومان
سلام دوست عزیز میشه به من هم ادرس یا شماره تماس فروشنده بدید
با تشکر
با تشکر