دوست عزیز برید کافینت دانلود کنیدنقل قول:
حیف نیست،این بازیو تا اونجا اومدین بد بیخیال ادامه بشید!
Printable View
دوست عزیز برید کافینت دانلود کنیدنقل قول:
حیف نیست،این بازیو تا اونجا اومدین بد بیخیال ادامه بشید!
سلام..من بازی رو لپتاپ نصب کردم وقتی می خوام اجراش کنم ارور کارت گرافیک میده در حالی خیلیا با کارت گرافیک پایینتر اجرا کردن..کارت گرافیک من ATI 5650 ویندوزم 7 64 بیت ..درایور کارت گرافیکمم دیشب اپدیت کردم..لطفا یکی کمک کنه
سلام خسته نباشید در chapter 4 بازی تونلی وجود دارد که پس از ورود به ان و سینه خیز رفتن در ان هم در پشت سر قفل میشود و هم در روبرو و player در یک تونل گیر می افتد.
من چی کنم؟
اگه عکس بزاری خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیمنقل قول:
سلام..من بازی رو لپتاپ نصب کردم وقتی می خوام اجراش کنم ارور کارت گرافیک میده در حالی خیلیا با کارت گرافیک پایینتر اجرا کردن..کارت گرافیک من ATI 5650 ویندوزم 7 64 بیت ..درایور کارت گرافیکمم دیشب اپدیت کردم..لطفا یکی کمک کنه
۱ عکس از ارور یا پیغام ارور رو بذارید این طوری که نمیشه راهنمایی کردنقل قول:
سلام
راهی هست بشه این بازی رو مولتی پلیر بازی کرد ؟
من هر کاری کردم نشد ! : (
به محض اینکه کلیک میکنم تا بازی اجرا بشه این ارور میده:نقل قول:
your graphics card does not meet dead space 2 minimum requirements.
در ضمن الان dead space 1 نصب کردم برای اونم همین پیغامو داد..
تورو خدا کمک کنید
لطفا این پست حذف شودنقل قول:
سلام دوستان
من یه جای بازی گیر کردم . تو مرحله ی 4 که روی دیوار یه در کویکی هست اونو باز میکه میره تو میره طرف در بعدی ولی در بعدی قفله بر میگردم که از در قبلی برم بیرون اونم قفله . کلا اونجا گیر میکنه هیچی هم کار نمیکنه نه دکمه ای نه اسلحه ها نه هیچی :41:
این بازیو من از ------------- دانلود کردم خودش کرک نداشت این کرک رو دانلود کردم و تا حالا مشکلی پیش نیومده بود DS2CRACKFIX-FLT_EPIDEMZ.NET.rar .. نمیدونم چرا اینجوری میشه خواهشا کمک کنید
اینم عکسش
این درو باز میکنه و وارد دیوار میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم در دومیه که باز نمیشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیو های بازیه :31:
کد:http://rapidshare.com/files/449425739/Dead_Space_2.rar
الان از رویه سو برات میرم رفیق ناراحت نباش ! ولی فک کنم مشکل کرک داری چون من با چنین جایی برخورد نکردم !
صبر کن فقط چند دقیقه ....
گفتم مشکل کرکه . در راحت باز میشد . به هر حال من اون یه تیکه رو رد کردم و سیو کردم .
ولی شاید جاهایه دیگه به مشکل بر بخوری که باید کرک رو دانلود کنی .
سیو :
چرا اینقدر پشته سره هم سیو کرده بودی !؟ :31:کد:http://up.--------.com/images/8l3cozk5xohixla2kxit.rar
اینم کرکش که خودم دانلود کردم جواب داده :
کد:http://p30 source.com/?p=680
نقل قول:
ایول ایول داش رضا رو ایول :10:
منم دقیقا همین کرک رو دارم شاید جایی که بازی رو دانلود کردم فایلا رو انگولک کردن ..
سیستم من مجل داره یهو دیدی ریستارت کرد .. اینه که هر جا توئنستم سیو میکنم :31:
آقا رضا دست گلت درد نکنه .. خیلی لطف کردی .. :11:
متم دقیقا همین مشکل رو دارم با ایم کرکم درست نشد.نقل قول:
از چیه پس؟
عزیز من ممنون از جوابت ولی وقتی سرت نمیشه از چیزی نظر نده..اولا که من اون جمله ننوشتم که معنی کنی اخه اون جمله که بچه 5 ساله هم میتونه معنی کنه..میتونی بری توی notebookcheck.net چک کنی میفهمی که گرافیک من چقدر از گرافیک لازم برای این بازی بالاتره..من هر بازی دیکه رو اجرا کردم مثل black ops یا medal و هر بازی دیگه..پس نظر الکی ندهنقل قول:
خوب از لحاظ سخت افزاری گرافیکت اینقدر قوی هست که بتونه بازیرو اجرا کنه ولی بحث سر اینجاست که موتور بعضی از بازیها از گرافیکهای لپ تاپ ساپورت نمیکنه و باهاشون به مشکل برمیخوره و گاهی چنین ایرادهایی میده بهترین کاری که شما میتونیبکنی اینه که به سایت زیر مراجعه و آخرین درایور گرافیکت رو دانلود کنی اگه جواب داده هیچ ولی اگه جواب نگرفتی احتمال مشکل از همونی هست که گفتم:نقل قول:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
محتوای مخفی:
من معذرت میخوام از اساتید محترم.نقل قول:
دوست عزیز من اشتباه کردم خیلی ببخشید:9:(اومدم ثواب کنم کباب کردم):11:
اصلا میگم اون پستو حذف کنن.
سلام دوستان ببخشید من این بازیو نصب کردم...توی راهنما نوشته بود کرک هم تو پوشه بریزید...اما من الان دارم بدون مشکل" بدون کرک بازی میکنم میخواستم بدونم اگه کرک رو نریزم مشکلی پیش نمیاد(در مراحل اینده)؟
این نسخه ای که شما گرفتید به احتمال زیاد همون نسخه ای هست که کرک رو از اول درون خودش داره... ( نیاز به کپی کردن کرک نیست )، که با اون کرک تا چپتر 7 بیشتر نمی رفت و از بازی میومد بیرون، بعد اومدن اون کرک فیکس رو گذاشتن تو یک فلدر که شما اگه اونو کپی کنی مشکلی تا آخر بازی نخواهی داشت.نقل قول:
خوب من هنوز مرحله یک رو تازه تمون کردم...از کجا بفهمم که مرحله 7گیر نمیکنه؟به نظرتون کرک را کپی کنم؟
شما کپی کن نترس اتفاقی نمیفته که !! فوقش به مشکل بر خوردی کرکی که اینجا گذاشتیم رو دانلود کن همه چیز درست میشه یا نه نمی تونی دانلود کنی از همین کرکی که داری الان ازش استفاده می کنی یک بک آپ بگیر و کرکی رو که تو دی وی دی هست رو بریز ...نقل قول:
سلام
من مرحله 7 رو با نصب کرک رد کردم.ولی تو چپتر12 اونجا که رو دستگاهه (دریل مانند!)از بازی میاد بیرون؟آیا کرک جدید میخواد؟
سلام خسنه نباشید.نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم می شه این سیو رو یه جا دیگه اپلود کنید .مرسی
خوب اگه از کرک نباشه حتما از نسخه بازیه دیگه ناقصی چیزی ! احتمالا از یه جا دانلود کردین !نقل قول:
متم دقیقا همین مشکل رو دارم با ایم کرکم درست نشد.
از چیه پس؟
لینک مستقیم بود . مشکلی نباید داشته باشه ؟ نمیدونم چرا تقریبا Send ندارم نمیتونم اپلود کنم ! سعیمو میکنم اگه شد اپلودش میکنم مجددا . rapidshare
[QUOTE=mehdy.z;5883885]خوب از لحاظ سخت افزاری گرافیکت اینقدر قوی هست که بتونه بازیرو اجرا کنه ولی بحث سر اینجاست که موتور بعضی از بازیها از گرافیکهای لپ تاپ ساپورت نمیکنه و باهاشون به مشکل برمیخوره و گاهی چنین ایرادهایی میده بهترین کاری که شما میتونیبکنی اینه که به سایت زیر مراجعه و آخرین درایور گرافیکت رو دانلود کنی اگه جواب داده هیچ ولی اگه جواب نگرفتی احتمال مشکل از همونی هست که گفتم:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
ببینید وقتی کسی جواب الکی میده دیگران رو هم گمراه میکنه. شاید خیلیا مثل من این مشکلو داشته باشن و این پستارو بخونن.
من مشکلم حل شد.. بازی اجرا کردم.. مشکل از درایور گرافیک بود.. ممنون
واقعا این نسخه خیلی بهینه شده برای pc . با برنامه fraps بنچ گرفتم واقعا خیلی عالی فریم میده....نقل قول:
من با کارت 9600gt روی نهایت تنظیمات گرافیکی با رزولیشن 900*1440 حدود 70 فریم می گیرم..
مثلا در مقایسه با کرایسیس 2 بتا زمین تا آسمون فرق داره..
خدا کنه کرایسیس 2 نهایی هم مثل dead space 2 همینجوری بهینه شده باشه
دوست عزیز این بازی بالاتر از 30 فریم نمیده شما چه طوری 70 فریم گرفتی :18:نقل قول:
مقایسه نسخه بتا یک بازی اول شخص تو یه محیط باز با نسخه نهایی یه شوتر سوم شخص با محیط های بسته و تاریک؟!... هیچ رقمه نمیشه.نقل قول:
خب آرین جان! چرا بالاتر از 30 فریم نباشه وقتی گزینه VSync رو ON نذاریم؟نقل قول:
eyy baba :31:نقل قول:
من Vsync رو On گذاشته بودم ماکسیموم 30 فریم می داد، همون طور که شما گفتید آف کردم 170 فریم گرفتم!
چه جالب، ولی تاثیری تو بازی نداشت، هومان جان میشه یه توضیحی بدید این Vsync کارش چیه ؟
سلام . کسی هست که save مرحله 12 رو داشته باشه ؟؟؟ سیو هام پاک شد :(
ممنون میشم
دوست عزیز vsinc رو خاموش کن.....هر چه قدر توان کارت گرافیک باشه میتونی فریم بگیری....:11:نقل قول:
با برنامه fraps تست کن...
با vsinc روشن فریم لیمیت میشه ولی خاموش کنه تا آخر قدرت کارت گرافیک فریم میگیری:10:
این سیو آخرای مرحله ی 11 ه فکر کنم
کد:http://rapidshare.com/files/449818286/ds_slot_20.deadspace2saved
منم دقیقا همونجا گیر افتاده بودم که سیو هامو دادم یکی از دوستان زحمتشو کشید و اونجا رو ردش کرد. دستش درد نکنه خیلی حال داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدا فهمیدم مشکل از یه جای دیگه س .. فایل های بازی که من دانلود کرده بودم بعد از اکسترک کردن دوباره یه سری فایل های 400 مگیبودند که باز باید اونارو با برنامه ی 7Zip اکسترک کم . کنار اون فایل ها یه فولدر بود که من فکر کردم کرکشه و کپی کردم رو فایل های نهایی که به احتمال زیاد اونا مشکل ساز شده بودند.. امروز از اول فایل ها رو با 7Zip از حالت فشرده خارج کردم و فقط کرک DS2CRACKFIX-FLT_EPIDEMZ.NET رو کپی کردم و همه ی مشکلات برطرف شد . بعدا اون مرحله رو هم امتحان کردم و تونستم رد بشم :46:
نقل قول:این صحبت اشتباهه که VSync خاموش باشه میشه فریم بیشتری گرفت... چون نهایت فریم بر ثانیه رو رفرش ریت مانیتور تعیین میکنه.نقل قول:
اگه رفرش ریت مانیتورمون 75 هرتز باشه, یعنی حداکثر 75 فریم میتونیم رو مانیتور داشته باشیم. کارت گرافیکی 170 فریم رو میده بیرون اما مانیتور بالای 75 فریم رو نمیتونه داشته باشه. پس بالای 75 فریم یعنی کارکرد اضافی و بیخود کارت گرافیک... اما قضیه VSync دقیقا چیه. بالا بودن فریم نسبت به رفرش ریت در بعضی مواقع باعث بوجود خطی در وسط مانیتور میشه که فعال بودن همین گزینه, باعث میشه فریم بیاد پایینتر از رفرش ریت و اون خط از بین بره. با این کار در حقیقت قدرت کارت گرافیک با مانیتور مطابق سازی میشه.
پس مقدار رفرش ریت تعیین کننده حداکثر مقدار فریمی هست که میشه داشت.
درسته دقیقا ممنون از راهنمایی :10:نقل قول:
الان معمولا مانیتورهای ما 75 هرتز تنظیمه...مانیتور خودم رو میگم ولی با ویسینک روشن 30 فریم قفل میشه
چرا با ویسینک روشن بالاتر اجازه نمیده بیاد؟
اگر 75 هرتز تا 70 فریم مشکلی نداره چرا بالا تر از 30 فریم نمیاد؟
خوب در ادامه منم این نکته رو اضافه کنم اگه با سیستم مشکل حرارتی دارید یا میزن قبض برقی که برای خونتنون میاد با این قضایای یارانه:31: براتون اهمیت داره بهتون پیشنهاد میکنم توی تموم بازیها گزینه Vsync رو روشن بگذارید تا در حد ممکن هم دمای قطعات و بدنبال اون حررات سیستم بالا نره و هم قبض برق خونتون به فلک نزنه:31:(مخصوصا این گیم خورهایی که روزی 9-8 ساعت پای pc مشغول بازی هستند که این کار میتونه تاثیر بسزایی در عمر سیستم داشته باشه!!)نقل قول:
سلام
وقتی وارد بازی میشم انگار زوم شده باشه...نمیتونم به راحتی گزینه ها رو انتخاب کنم.وقتی هم میزنم ادامه بازی میبینم موس داره میچرخه و نمیشه بازی کرد.انگار کنترل موس از دستم خارج شده باشه.کسی همچین مشکلی داره؟
جدیداً اینجوری شد.
من وسط چپتر 11 هستم.
شما اگه دسته یا هر کنتلر دیگه ای به کامپیترتون وصل کردید اونو در بیارید، دقت کنید Caps Lock هم OFF باشه...نقل قول:
سپاسنقل قول:
درست شد
سلام دوستان عزیز
آپدیت بازی DeadSpace 2 توسط گروه FLT
تغییراتی که در این آپدیت ایجاد میشه :
کد:- The Elite Engineering Suit will now appear properly after
completing a full-playthrough of the Single Player Campaign.
- Save games will now be recorded, and deducted, properly when
playing the Single Player Campaign in Hardcore mode.
- Support for mouse button binding to movement keys & allowing up
to 8 mouse buttons + mouse button de-bounce fixes
- Unlocks suit and weapon packs which will now be available at the
in-game store at zero cost for players
کد:http://hotfile.com/dl/107920971/67ce77d/flt-ds2u1.rar.html
کد:http://bitshare.com/files/kbwmx6ml/flt-ds2u1.rar.html
کد:http://www.filesonic.com/file/135234941/flt-ds2u1.rar
کد:http://www.fileserve.com/file/eE8Sd4V
-------------
پیشنهاد می کنم حتما آپدیت رو دانلود کنید، به جز 4 تا سوییت قبلی 8 تا سوییت دیگه به بازی اضافه شده.
پک های مختلف برای اسلحه ها که هرکدوم یه ویزگی دارن به باری اضافه شده.
محتوای مخفی: پست اول
دوت عزیز من نتونستم کرک را دانلود کنم خیلی هم نیاز دارم آخه این همه سایت آپلود چرا رپید شیر بابا نمیزاره