-قربونت برم علي جان pvr توي سري هاي c7000-8000-9000 موجود هست و البته ريج هاي غير اسيايينقل قول:
Printable View
-قربونت برم علي جان pvr توي سري هاي c7000-8000-9000 موجود هست و البته ريج هاي غير اسيايينقل قول:
بادرود آقا يا خانم تنهايم
از حدود دوهفته گذشته چند بار پيام دادم كه تلويزيون40c6900 كه تازگي خريدم در اتصال كامپوننت رنگ آبي يخصوص در زمينه هاي تيره پخش ميكنه شما هم با بزرگواري راهنمايي لازم را ارائه نموديد
تا اينكه امروز يكي ازدوستان كه مقداري در اين باره سر رشته داره گفت در منوي مخفي قسمتي به نام with balance وجود داره كه در آن قسمت ميتواني رنگ آبي را مقداري كم كني شايد درست شود
اما واقعيت اينه از ورود به منوي مخفي ودستكاري بدون اطلاعات لازم پرهيز ميكنم خواهشمندم در صورتيكه چنين چيزي وجود دارد راهنمايي لازم را بفرماييد كه چگونه وبه چه مقدار بايد رنگ آبي را كم كنم
-بزرگوار اين ربطي به تنظيمات نداره شما اگر رست فكتوري كردين وباز هم اين مشكل رو داريننقل قول:
-دو دليل براي اين تغيير رنگ ميمونه
-اول اينكه دستگاه و يا ورودي هاي مربوط به اون ايراد داره
-دوم اينكه پنل ايراد داره
-براي مطمئن شدن هم بهتون عرض كردم يك دستگاه ديگه با خروجي كامپوننت بزنيد ببينيد باز هم مشكل باقي هست يا خير
با درود
من تاپیک را نخوانده ام ولی خواهش میکنم به طور خلاصه بگویید که چطور به منوی مخفی سامسونگ c575 وارد
شوم و کجا مدت زمان کارکرد را پیدا کنم؟
ممنون
منوي مخفي :نقل قول:
info+menu+mute+power
-زمان كاركرد كمي متفاوت هست در سري هاي مختلف :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5665615&postcount=396[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4895723&postcount=547[/HTML]
-در سري هاي قديمي A هم در بالاي منوي مخفي PANEL DISPLAY TIME هست
آیا مدل c585 گیرنده دیجیتال داره که فعال کنم؟
مثل اول تاپیک
من ورژن جدید اپدیت lcd خودم رو یعنی c550 رو گرفته ام ولی فایل رو نمی شناسه آایا سام سرویس بسته این امکان رو؟
-سري هاي 5 گويا تيونر ديجيتال ندارندنقل قول:
-در مورد اپديت اگر فايل مربوط به tv خودتون رو صحيح دانلود كنيد اپديت ميشه
سلام به همه
میشه راهنمایی کنید که از کجا میشه میزان کارکرد تلویزیون رو دید؟؟؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5817361&postcount=205[/HTML]نقل قول:
نقل قول:
در مورد آپدیت واقعا دیگه نمی دونم چی بگیرم چون میدونید که c585 سامسونگ توی سایتش نداره ولی c550 داره
همین هست شما می گید چی رو دانلود کنم
مدل من : LA40C585J1R
و مدلی که دانلود می کنم
کد:http://www.samsung.com/iran/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C550J1RXHC&prd_mdl_name=LA40C550J1R&srchword=LA40C550J1R
-مدل مورد نظر همين هست عزيز c550نقل قول:
-در مورد اپگريد كار هاي زير رو انجام ميدين ؟
-وقتي فايل حدودا 101 مگا بايتي رو دانلود كردين :
[HTML]http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201101/20110128192030179/Firmware.exe[/HTML]
-روش كليك كنيد ومسير فلش تون رو بهش بدين تا اكستراكت بشه اونجا
-فلش هم ترجيحا خالي وفرمت fat32 باشه
ببخشید اسرار به سوال دارم
ولی بنده طبق دفترچه اپدیت در آخر باز همین کار رو کردم ولی دریغ از نتیجه ؟؟
ممکنه از منوی تی وی چیزی عوض کرده باشم و حالا یاد نیست که فایل رو قبول نمی کنه ؟
یا نهایتا فایل مورد داشته باشه؟ درسته؟
-خواهش ميكنمنقل قول:
-نه فكر نميكنم ارتباطي به منوي مخفي نداره
-يك امكان ديگه هم هست ببينيد ورژن فعلي تون چيه و چون دارين همون ورژن رو دوباره ميدين دتكت نميكنه
نه بنده این ورژن رو هنوز نصب نکردم من هی سایتشو چک می کنم تا شاید آپدیت جدیدی بیاد
من آپدیت می کنم شاید فرمت های بیشتری از ویدئوها ساپورت کنه
مثل DAT مال ویدئو سی دی رو ساپورت نمی کنه
شما برنامه خاصی سراغ ندارید که ویدوئو ها رو تبدیل به فرمت دیگه کنم تا بتونم بخوندشون
-تا امروز كه اپديتي نيومده براي اين فرمتنقل قول:
-اصلا نيازي نيست كانورت وتبديل براي dat
-خيلي اسون ميتونيد تغيير پسوند بدين از .dat به .mpg و به راحتي اجرا ميشه
ما یک تلویزیون 29" سامسونگ داریم. مدلش رو نمیدونم چیه. رنگش نقره ای هست. دکمه های روی تلویزیون در کنار Screen هست نه در زیر
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
ما یک تلویزیون 29" سامسونگ داریم. مدلش رو نمیدونم چیه. رنگش نقره ای هست. دکمه های روی تلویزیون در کنار Screen هست نه در زیر Screen. این رو گفتم تا مدلش رو بتونید تجسم کنید.
حالا مشکل من: عرض تصویر من زیاد شده. یعنی مثلا الان که تلویزیون روشنه و روی شبکه 2 هست, آرم شبکه 2 رفته زیر. یعنی به اندازه چند سانت از راست و چند سانت از چپ تصویر نشون داده نمیشه.
خیلی کارها هم انجام دادم. آنتن رو عوض کردم. دستگاه دیجیتال گرفتم. کانال یابی کردم. تو تنظیماتش گشتم ولی هیچ چیز خاصی ندیدم.
این مشکل در همه شبکه ها هست. حتی تو شبکه های AV.
-خوب مربوط به تنظيمات تصويرتون نيست ؟نقل قول:
crt ? ممكن مربوط به هاي ولتاژ باشه
نمی دونم اگر اینطور هست که شما میگید راه حل درست کردنش چیه؟
من تو منوی مخفی یه بار reset رو زدم. ولی باز هم همونطوری هست.
دوستان من تونستم وارد منو مخفی بشم ولی واقعیتش هر چی گشتم ندیدم کجا مقدار کارکرد رو زده......نقل قول:
مدل 6900 هستش و ال ای دی
-جمع شدن ويا بزرگ شدن لامپ تصوير معمولا مربوط ميشه به هاي ولتاژ وتعمير اون كار يك تعمير كار هست كه مجددا ولتاژ رو تنظيم كنهنقل قول:
نقل قول:
در تلویزیونهای crt سه عدد پتانسیومتر هست که یکی در قسمت تغذیه هست و مربوط به کم و زیاد ولتاژ هست و با تغییر اون به چپ یا راست تصویر بزرگتر یا کوچکتر میشه دو عدد دیگر معمولاً در کنار هم و نزدیک های ولتاژ هستند ، یکی از اونها مربوط به کشیدگی تصویر عرضی هست و دیگری مربوط به کشیدگی ارتفاع ( بالا و پائین) می باشد که البته کسانی که از تعمیرات اطلاع ندارند بهتر است دستکاری نکنند و به یه تعمیرکار نشون بدن
-ابتدا بايد hotel mode رو فعال كنيد :نقل قول:
-بعد hdtv تون رو خاموش كنيد و وارد منوي مخفي بشين :کد:mute-1-1-9-ok
-بعد وارد مسير زير بشين :کد:info-menu-mute-power
control-hotel option
روي گزينه clone tv to usb كليك كنيد تا منوهاي بيشتري براتون باز گشايي بشه
-بعد بياين بيرون و داخل svc بشين
اونجا ميبينيد panel display time رو
-بعد يادتون باشه مجددا hotel mode رو غير فعال كنيد تا منوهاتون غير فعال نباشند
آقا من هر کاری کردم منوی local set تلوزیون c650من غیر فعاله . و نمی تونم از EA IRAN به ED IRAN تغییرش بدم تمام کارهای گفته شده در مورد هتل مد رو هم انجام دادم . لطفا کمک کنید
-شما مطمئن هستين كه اپشن hotel mode روشن ميشه وبعد وارد منوي مخفي ميشين ؟نقل قول:
بله مطمئنم و البته tv رو با آخرین ورژن موجود در سایت امارات آپدیت کردم . میتونه مربوط به این باشه و راحلش چیه؟
-مگه پنلتون ريجن كجاست ؟نقل قول:
-نميدونم اگر مسير هاي گفته شده رو ميرين و تغييري ايجاد نميشه شايد
نقل قول:
پس از فعال کردن hotel mod پنل را خاموش کنید سپس وارد منوی مخفی بشید اینبار وارد hotel option بشید پس از اون روی clone tv to usb اینتر کنید و بعد ok کنید سپس به option برگردید و تنظیمات را انجام بدید. یادتان باشد به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید که من چشیدم!!!:13:
آقا ممنون از شما . فعال شد البته هنوز آنتن ندارم تست کنم ببینم میگیره یا نه . دیجیتال تبریز هم فعال شدهنقل قول:
با سلام
این طور که دوستان گفتند در سری های 5 گیرنده دیجیتال وجود نداره
مدل استرالیایی همین سری 5 که آسیایی هم هست دارای گیرنده دیجیتال هست و احتمال زیاد دوستان با تلاش میتونن راه فعال کردن اون رو در مدلهای وطنی هم پیدا کنن
در ضمن فیرمویر 2011 این مدل در سایت مالزی هست با دانلود اون ببینید فعال میشه
در منوی مخفی Local set رو رو استرالیا بگذارید و امتحان کنید
در ضمن در سایت استرالیا میتونید فیرمویر انگلیسی رو دانلود کنید و از اون راه هم تست کنید البته شاید دیگه زبان فارسی رو پشتیبانی نکنه
من خودم سری 6 دارم و نمیتونم امتحان کنم
کد:http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LA40C550J1FXXY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
اقا کمممممممممممممک
من این منو مخفی رو فعال کردم بعد یه سری دست کاری کردم
آخرشم یه delet log fileo زدم
خالا کلی رنگ قاظی کرده و تنظیمیتش خراب شده
و هر چی resec factori میزنم به حالت اول برنمیگرده
بگیییییییید چه کار کنم
-اينقدر از دوستان خواهش كرديم با منوي مخفي كاري نداشته باشند بخاطر همين مشكلات بود بزرگوارنقل قول:
-اگر مشكل برطرف نميشه احتمال داره شما هم بايد اي سي مادر بورد رو ببرين فلش كنيد
-دوستاني اينجا همين كار رو كردند گويا
سلامنقل قول:
اگه فقط مشکل رنگ دارید فکر کنم تو صفحه اول منوی مخفی مدل پنل رو به اشتباه پلاسما معرفی کردید
برید تو options گزینه ٰTYPE رو تغییر بدید. اگه 40 اینچ هست این گزینه رو امتحان کنید 40A1UFoC و اگه 46 هست 40 رو به 46 تبدیل کنید. ای کاش تایپ اصلیش یادتون باشه که مناسب ترین گزینه همونه
تلوزیونتون پلاسما که نیست؟
میدونم تو این به همریختگی رنگ دیدنش سخته ولی با کمی دقت میتونید ببینید و عوضش کنید
مال منم اینجوری شد ولی با همین تغییر خودم درستش کردم
ولی یه دفعه دیگه جوری دستکاری شد که 2 هفته تو کما بود و تو تعمیرگاه به هوش اومد
اینهمه میگن دست به منوی مخفی نزنین باور کنید باهاتون دشمنی ندارن:11:
در مورد internet tv من این مراحل رو رفتم ولی مشکل دارم:نقل قول:
1-جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb 2
بعد از اون به اینجا برید اینجا باید وارد منوی مخفی بشیم؟اگه بله من در این ادرس این گزینه ها رو نمیبینم.لطفا راهنمایی کنید؟
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید در کجا باید internet tv رو بزنیم؟
و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
لطفا اگر میشود با عکس نشان دهید
سامسونگ c6260
منم يك مشكلي شبيه شما پيدا كردم ولي چون اولين باري كه به منوي مخفي رفتم از همه منوها و زير منوها عكس گرفتم تونستم مشكلم رو حل كنم.نقل قول:
يك قسمت بود كه مربوط به رنگها بود و مقدار SUB Brightness كم شده بود.
پيش فرض پنل من اينها بودشما ببين كي مدل شما رو داره و ازش بپرس مقدار اينها چيه:
SUB Brightness 128
R-Offset 512
G-Offset 512
B-Offset 512
SUB Contrast 128
R-Gain 512
G-Gain 512
B-Gain 512
شرمنده دوستان من دو روز پیش یک lcd مدل 450 خریدم و منو فارسی نداشت که فروشنده گفت برو تو منوی مخفی و اونجا ایران رو انتخاب و بقیه ماجرا
حالا من هم رفتم تو این منو دنبال ایران می گشتم که نمی دونستم که دکمه سمت راست حکم کلید تائید رو داره و اشتباها اگه اشتباه ننویسم گزینه av collebration رو تائید کردم حالا تصویری که نشون داده میشه تمایل به سیاهی داره البته بعضی کانالارو بهتر نشون میده و ماهواره رو هم مثل تلویزیون نشون میده ولی کیفیت تصویری که از ایکس بکس فرستاده می شد تغییر نکرده بود
گزینه بازگشت به تنظیمات کارخانه رو هم زدم ولی فایده نداشت
کسی نیست که تنظیمات اصلی رو داشته باشه
با عرض پوزش اینو تازه متوجه شدم الان تلویزیون ما تصاویر ورودی از آنتن و کایل av رو با مشکل نشون می ده
ولی تصویر رسیده از ایکس باکس که با کابل hdmi وصل شده است رو بدون مشکل نشون می ده
منم همينكار رو كردم پست قبلي كه جواب يكي ديگه از دوستان رو داده بودم در مورد شما هم صدق ميكنهنقل قول:
SUB Brightness كم شده
سلام مدل tv من 40L6AF0C هست با توجه به اطلاعات بالا میخواستم بدونم تولید کننده این دستگاه که شرکت auo هست کجاییه؟نقل قول:
-بزرگوار AUO and CMO هر دو كمپاني هاي بزرگ تايواني هستندنقل قول:
نقل قول:
دوستان اگر کمک کنند جمعی را از سرگردانی میرهانند.