امشب اگه خوابم نبره براتون تریلر رو کم کیفیت میکنم میذارم.
راستی پوستر GTA III روی دیوار هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امشب اگه خوابم نبره براتون تریلر رو کم کیفیت میکنم میذارم.
راستی پوستر GTA III روی دیوار هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
نمیدانم قبلا گفته شده یا نه، ولی جایی خواندم که در مجموع سه تا تریلر برای بازی خواهد آمد. یعنی یک تریلر دیگر هم برای Gta Iv می آید.
تو سایت گیم اسپات که لینکش تو صفحه قبل هست تریلر با سه کیفیت متفاوت(60. 14 و 10 مگابایتی) وجود داره.نقل قول:
من خودم 14 مگابایتی رو دانلود کردم که کیفیت قابل قبولی رو هم داره به شما هم پیشنهاد می کنم اگه حوصلشو دارین همون 14 مگابایتی رو دانلود کنین.
آره همون 14 مگی رو هم دانلود کنین تا اگه از نرم افزارهای الکی استفاده میکنین از دیدن حرکات ظریف قافل نمونین.نقل قول:
من خودم 14 مگابایتی رو دانلود کردم که کیفیت قابل قبولی رو هم داره به شما هم پیشنهاد می کنم اگه حوصلشو دارین همون 14 مگابایتی رو دانلود کنین.
از قرار تریلر:
1- کلیود(شخصیت اول جی تی ا 3) توی بازی هست. یک قسمت پشت سرتون رو نگاه کنین.
2- میتونین درها رو بشکنین.
3- از پنجره میشه روز و شب بیرون رو دید.
4- میشه به وسیله های نقلیه خودتونو وصل کنین. هلیکوپتر هم توی بازی هست.
5- وقتی سوار موتورین کلاه کاسکت میتونین سرتون بذارین.
ولی توی تریلر خبری از رومن یا بالا رفتن از ساختمون ها نبود.
ولی راه رفتن نیکو واقعا فوق العاده کار شده بود.
خداکنه واسه pc هم بیاد.
راستی تاریخ عرضش کی؟
این بازی هیچوقت برای pc نمی یاد. به خاطر موتور بازی(rage)نقل قول:
كسي هست كه تاحالا تمام نوشته ها يا برچسب هاي روي ديوارها رو رنگ كرده باشه؟؟؟
فقط ميخوام ببينم چه اتفاقي ميفته.
مگه این بازی ریلز شده که در مورد مراحلش سوال میکنی؟نقل قول:
كسي هست كه تاحالا تمام نوشته ها يا برچسب هاي روي ديوارها رو رنگ كرده باشه؟؟؟
فقط ميخوام ببينم چه اتفاقي ميفته.
منظورت بازی GTA: San Andreas هستش؟
خوب جوابت اینه که چهارتا تفنگ توی خونت ظاهر میشه.
من اين چهار تا تفنگ رو قبلا با كد اوردم توي خونه
اینجا جاش نیست. بیا تاپیک مخصوص Sa تا بهت جواب بدم.نقل قول:
من اين چهار تا تفنگ رو قبلا با كد اوردم توي خونه
یعنی هیچ وقت واسه pc نمیاد؟؟؟
فکر نمیکنم بیخیال سود pc بشن.
مسخرست بابا!هر کی از راه میرسه با اطمینان میگه واسه کامپیوتر نمیاد!!!! *اعصاب آدم خورد میشه* آخه حتی توی GTA Forums هم که یک تاپیک مخصوص این بحث داره و تا حالا ورژن دوی تاپیک هم اومده(!)هیچ کس نگفته 100% واسه pc نمیاد! لعنت!!حتی کسی نگفته 90% 80%!!حداقلش گفتن 50% 50% و اونم با یک سری دلیل که تازه این دلیل ها هم بعدش با دلیل جواب داده میشه نقطه
فوووت جیگر جان:نقل قول:
مسخرست بابا!هر کی از راه میرسه با اطمینان میگه واسه کامپیوتر نمیاد!!!! *اعصاب آدم خورد میشه* آخه حتی توی GTA Forums هم که یک تاپیک مخصوص این بحث داره و تا حالا ورژن دوی تاپیک هم اومده(!)هیچ کس نگفته 100% واسه pc نمیاد! لعنت!!حتی کسی نگفته 90% 80%!!حداقلش گفتن 50% 50% و اونم با یک سری دلیل که تازه این دلیل ها هم بعدش با دلیل جواب داده میشه نقطه
موتور Vice City تکمیل شده ی III و San Andreas تکمیل شده ی Vice City بود... یکم توی نخ مودینگش بری متوجه میشی.
و حالا این موتور Rockstar Rage تکمیل شده ی چیه؟
هیچی، اولین تجربه ست و اصلا برای پی سی طراحی نشده.
اگه بیاد خیلی طول میکشه... شاید 7 ماه طول کشید.
عزیز من همین موتور بازی رو با pc نوشتن. یعنی چی برای pc طراحی نشده؟ این موتور مبتنی بر dx هست و به راحتی قابل تبدیل به ورژن های dx موجود در pc می باشد.نقل قول:
و حالا این موتور Rockstar Rage تکمیل شده ی چیه؟
ببين حتي خودت هم ميگي 7 ماه . پس مياد. من هم بعيد ميدونم نياد.حتي اگه 7ماه هم طول بكشه ميشه صبر كرد هرچند كشنده باشه.نقل قول:
پس میاد یا نه ما به فکرش باشیم یا نه منظورم واسه pc هستش
اگه واسه Pc نیاد من می رم Ps3 می خرم
جیگرجان از کجا اینهمه اطلاعات داری؟نقل قول:
عزیز من همین موتور بازی رو با pc نوشتن. یعنی چی برای pc طراحی نشده؟ این موتور مبتنی بر dx هست و به راحتی قابل تبدیل به ورژن های dx موجود در pc می باشد.
این موتور مبتنی بر خودشه...
استالکر با مپ 300 کیلومتری میدونی چقدر کار برد تا با DX بخونه؟ 6 سال! نه 1.5 سال!
و اگه هم بیاد با 8800 هم روون نخواهد بود.
حالا شما ها که 360 ندارید هی زور بزنید که واسه pc هم می یاد. آخه چرا خودتونو گول می زنین.
مگه لیبرتی استوری برای pc اومد که حالا این بیاد.
در ضمن اگر هم واسه pc بیاد باید اونقدر سیستم رو ارتقا بدید که پولش از یه 360 بیشتر می شه.
پس شما هم اگه این من عشق gta هستید اونم از نوع آنلاین. یه 360 بگیرید و خیال خودتونو راحت کنین.
در ضمن پیشنهاد می کنم اگه به خاطر gta می خواین کنسول بخرین حتما 360 بخرین چون علاوه بر قیمت پایین تر کنسول و همینطور بازی ها پک جزییات gta انحصارا در دست 360 خواهد بود(اون 50 ملیون دلار که یادتون هست)
صددرصد تایید میشه.نقل قول:
حالا شما ها که 360 ندارید هی زور بزنید که واسه pc هم می یاد. آخه چرا خودتونو گول می زنین.
در ضمن اگر هم واسه pc بیاد باید اونقدر سیستم رو ارتقا بدید که پولش از یه 360 بیشتر می شه.
پس شما هم اگه این من عشق gta هستید اونم از نوع آنلاین. یه 360 بگیرید و خیال خودتونو راحت کنین.
در ضمن پیشنهاد می کنم اگه به خاطر gta می خواین کنسول بخرین حتما 360 بخرین چون علاوه بر قیمت پایین تر کنسول و همینطور بازی ها پک جزییات gta انحصارا در دست 360 خواهد بود(اون 50 ملیون دلار که یادتون هست)
اگه مایلین دعوا کنین برین این تاپیک:
به سمت هم تسبیح پرت کنین.کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=284113
بیاین جزییاتی که توی تیلر بوده رو مورد بحث قرار بدیم.
اول من میگم:
توی یکی از صحنه هایی که نیکو توی شهر راه میره یک نفر داره یک نفر دیگه رو لگد مال میکنه. اگه یکم دقت کنین میبینین که شبیه کلیود(شخصیت اول GTA III) هستش.
یه ترینر 59.9 MB از gta دانلود کردم ان قدر حال کردم که نگو
چه صحنه هایی داره کاش برای pc هم بیاید
عجب!!:) اصلا این جمله یعنی چی؟ اگه این طور باشه که هیچ کدام از موتور ها روی سخت افزار دیگه نباید کار کنن. مثلا موتور گرافیکی gta های قبلی مگه برای باباش بود که این برای خودشه؟ مگه روی pc ایرادی داشت؟ تازه از ps2 هم جزییاتش بالاتر بود.نقل قول:
جیگرجان از کجا اینهمه اطلاعات داری؟
این موتور مبتنی بر خودشه...
جمله از بیخ و بن ایراد داره چون اون موتور رو به وسیله dx می سازن. قرار نیست موتور از هوا بیاد بعد اینا کاری کنن تا با dx بخونه.نقل قول:
استالکر با مپ 300 کیلومتری میدونی چقدر کار برد تا با DX بخونه؟ 6 سال! نه 1.5 سال!
و اگه هم بیاد با 8800 هم روون نخواهد بود.
سازنده های استالکر با dx هیچ مشکلی نداشتن. طول کشیدن زیاد استالکر هم به خاطر ناشی گری سازنده های بازی بوده نه چیز دیگه!
در ضمن بحث استالکر به این موضوع اصلا ربطی نداره چون موتور جدید نوشتن با موتور رو روی یه سخت افزار دیگه پورت کردن خیلی فرق داره و گزینه دوم خیلی راحت برای سازنده ها امکان پذیره مخصوصا هم که xbox360 سخت افزارش بسیار به pc نزدیکه!
جهت اطلاع تمامی موتور ها باید به وسیله یه api ساخته بشن و از رو هوا نمیان و اکثرشونم از dx استفاده می کنن. خود xbox360 هم بازی هاش همش از dx استفاده می کنه.
بنده خودم 360 دارم خیال شما هم راحت 2 تا هم دارم!نقل قول:
اون libertycity stories رو هم به عنوان یه جک ازت قبول می کنم.
ببخشید ولی ما مثل شما پولمون از پارو بالا نمیره.نقل قول:
بهتره برم همون san andreas رو بازی کنم تا برم دزدی.
ببین دوست عزیز موتور یک بازی رو با DX نمیسازن، بلکه مینویسن مبتنی بر DX.نقل قول:
جمله از بیخ و بن ایراد داره چون اون موتور رو به وسیله dx می سازن. قرار نیست موتور از هوا بیاد بعد اینا کاری کنن تا با dx بخونه.
سازنده های استالکر با dx هیچ مشکلی نداشتن. طول کشیدن زیاد استالکر هم به خاطر ناشی گری سازنده های بازی بوده نه چیز دیگه!
در ضمن بحث استالکر به این موضوع اصلا ربطی نداره چون موتور جدید نوشتن با موتور رو روی یه سخت افزار دیگه پورت کردن خیلی فرق داره و گزینه دوم خیلی راحت برای سازنده ها امکان پذیره مخصوصا هم که xbox360 سخت افزارش بسیار به pc نزدیکه!
موتور گرافیکی سری قبلی خیلی ساده بود. اسکلت و تکسچر.
اما اگه به تریلر توجه کنی میبینی الان دیگه اینجوری نیست و صورتها قرینه نیستن. پس مثل سری قبلی نیست.
بعد هم پورت کردن ماست نیست... توی کنسول، خود کنسول یک کالکتوره اما توی پی سی باید کالکتور رو خودت بنویسی مبتنی بر دایرکت ایکس.
جووون من بحث نکنین.
شما چه اصراری داری در مورد مطالبی که اطلاعات نداری هی پافشاری کنی رو حرفت؟ به خدا کسی چیزی نمی گه اگه این پست های الکی رو نزنی!:41:نقل قول:
اومدی جمله خود منو که در مورد dx در پست اول نوشته بودم برای خودم بازگو کردی؟
بیخیال بحث رو برگردونیم سر جای قبلی.
بچه ها بایز برای pc نمیاد خیالتون راحت چون استاتید فن اینجا اعلام کردن و دلایل رو هم ذکر کردن:31:
لباس پلیس مخفی یا swatرا لطفا برای دانلود بگذارید
خواهش میکنم... شما استاد مایی...نقل قول:
شما چه اصراری داری در مورد مطالبی که اطلاعات نداری هی پافشاری کنی رو حرفت؟ به خدا کسی چیزی نمی گه اگه این پست های الکی رو نزنی!
اومدی جمله خود منو که در مورد dx در پست اول نوشته بودم برای خودم بازگو کردی؟
بیخیال بحث رو برگردونیم سر جای قبلی.
بچه ها بایز برای pc نمیاد خیالتون راحت چون استاتید فن اینجا اعلام کردن و دلایل رو هم ذکر کردن
جون من این بحث رو ادامه ندین چون هیچکس حرف کسی رو نمیفهمه.
منم نصف حرفهایGhost Rider عزیز رو به علت انشای فصیح نفهمیدم.:31:
دور از شوخی(داشتم شوخی میکردم) یک نفر به من بگه چرا Ingame Trailer رو از X360 استفاده کردن؟
این یعنی برای PS3 پورت میشه؟
آقایون الکی سر اومدن و نیومدنش روی PC دعوا نکنین. وقتی طه رسولی ( نویسنده صفحه بازی کلیک ) بگه به احتمال قوی برای PC میاد یعنی میاد. تموم.
دیگه دارم دیوونه می شم عزیزم من همیشه همه صفحات کلیک رو خوندم. ولی ندیدم رسولی همچین حرفی زده باشه.نقل قول:
رسولی هم خودش هرس pc رو می زنه چون نه 360 داره نه ps3
سلام دوستان. اولا طرفداران ايکس باکس زیاد خوشحال نباشن چون با این گرافیکی که من تو دمو و عکسهاش دیدم بالای 9 گیگ ظرفیت خواهد داشت( بيش از ظرفیت DVD9 ها) و این یعنی عرضه بازی بر روی HD-DVD برای ایکس باکس و Blu-ray(که خودش روی پلی استیشن 3 سوار شده). بنابراین دارندگان ایکس باکس بايد به فکر خرید یک داریو HD-DVD باشند که تا اون جایی که من می دونم تقریبا قیمت یه ایکس باکس 360 معمولی رو داره و در ضمن معلوم نیست کپی خور بشه یا نشه (مثل Blu-ray واسه پلی استیشن که تا حالا نتونستن کپی خورش کنن) بنابراین باید زحمت بکشین و دیویدی اصلش رو بگیرین.
اما نوید خوش برای طرفداران پی سی:
اگه یادتون باشه بازی سان آندرياس هم در ابتدا واسه پی سی تأیید نشده بود و این به این علته که سازندگان می خوان بازی تو کنسول فروشش رو به حد کافی بکنه و بعد واسه پی سی عرضه بشه(چون کرک بازی های پی سی آسونتره) وا ز راک استار جاه طلب! بعیده که واسه پی سی هم بیرون نده.(مخصوصا با ضرری که خریداران بازی سان آندریاس با شکایتشون بهش زدن جریانشو که همه می دونین) بنابراین به نظر من طرفداران پی سی با کمی صبر(5 - 6 ماه پس از عرضه بازی یعنی تابستون سال آینده يا شايد اوایل پاییز) می تونن مزد صبرشون رو بگیرن . خداحافظ
اولا برو اطلاعاتتو زیاد کن که HD DVD مخصوص فیلم هست و هیچ بازیی روش زده نمیشهنقل قول:
بعدش هم دمویی که بیرون داده شد مال کنسول X360 بود یعنی قویترین نسخه شاید برای 360 باشه
بعدش هم اگر بیشتر هم بشه مشکلی نیست مثل بازی Blue Dragon که تو سه دیویدی عرضه شد این هم روی چندین دیویدی عرضه میشه
پیتر مور که الکی نمیاد نام این بازی رو خالکوبی کنه و به همه 360بازها بگه این بازی مخصوص 360 میاد
ok?
دفعه بعد هم جلوی ما ps3بازی درنیار که......
موفق باشید
ایول علی جون.نبودی کجا بودی؟:8: :8: :8: :8: :8: :8:نقل قول:
آخر يك نفر بگه واسه pc مي ياد يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه معلوم بود اینهمه بحث نمیکردیم.نقل قول:
آخر يك نفر بگه واسه pc مي ياد يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من این تاپیک رو بذاریم برای اخبار gta و یک تاپیک نظر سنجی بسازیم که همه رای بدن که برای pc می یاد یا نه و بقیه دعواهامونم تو اون تاپیک انجام بدیم.:21:
:19:پس اگه معلوم نيست چرا درباره چيزي كه نمي دونين اظهار نظر مي كنين
حالا این بازی کی منتشر می شه؟
16 اکتبر امسال.نقل قول:
حالا این بازی کی منتشر می شه؟
اواسط مهر منتظر باش.
آخه آدم چيزي رو نميدونه مجبور بيا عنوانش کنه؟ مسئله ي هات کافي وقتي گندش دراومد که بازي براي PC هم عرضه شد(البته همون اولش نه يه يکي 2 ماه بعدش) اون وقت تو مياي ميگي چون خريداران بهش ضرر زدن؟(بازي اول براي PS2 اومد و يعد براي Xbox , PC) بعد طرفداران هيچ ضرري که نزدن خيلي هم خوشحال شدن خيليهاشون! اين موسسه ي ESRB و دادگاه بودن که حال راک استار رو گرفتن.نقل قول:
اگه یادتون باشه بازی سان آندرياس هم در ابتدا واسه پی سی تأیید نشده بود و این به این علته که سازندگان می خوان بازی تو کنسول فروشش رو به حد کافی بکنه و بعد واسه پی سی عرضه بشه(چون کرک بازی های پی سی آسونتره) وا ز راک استار جاه طلب! بعیده که واسه پی سی هم بیرون نده.(مخصوصا با ضرری که خریداران بازی سان آندریاس با شکایتشون بهش زدن جریانشو که همه می دونین) بنابراین به نظر من طرفداران پی سی با کمی صبر(5 - 6 ماه پس از عرضه بازی یعنی تابستون سال آینده يا شايد اوایل پاییز) می تونن مزد صبرشون رو بگیرن . خداحافظ
اما در کل احتمال اومدن اين بازي براي PC هست و توي فروماي خارجي تو نظر سنجي ها که اين بازي رو ميخواين رو چه پلتفرمي امتحان کنيد گزينه "صبر ميکنم تا براي PC بياد" به چشم ميخوره(البته به انگليسيش.نيايد خفتم کنيد بگين فلان بسار...) که يعني اين موضوع يک امر تموم شده نيست که بگيم عمرآ بياد!