تبریک به ارسنالی ها .
بازی 2 نیمه متفاوت داشت :31:
نیمه اول بیشتر دست بارسا بود کمی دست ارسنال
نیمه دوم دست ارسنال بود که بهترین استفاده رو کرد .
ای چه حالی میده بارسا حذف بشه اونم توی این مرحله . به امید اون روز .
تبریک به ارسنالی ها .
بازی 2 نیمه متفاوت داشت :31:
نیمه اول بیشتر دست بارسا بود کمی دست ارسنال
نیمه دوم دست ارسنال بود که بهترین استفاده رو کرد .
ای چه حالی میده بارسا حذف بشه اونم توی این مرحله . به امید اون روز .
ارسنال نمیه دوم قشنگ بازی کرد و به حقش هم رسید.
نمی دونم چی حسی هست که وقتی بارسا می بازه خوشحال میشم.
سلام
و باتبریک به همه
جیگر همه آرسنالی ها رو بخورم
آرسنال خیلی خوب بازی کرد...اما بخاطر اون یه گلی که خورد خیلی کارش سخت شد...
گواردیولا هم که شاهکار کرد...یه تعویض کرد 2 تا گل خورد!
به نظرم بیشترین تقدیر را باید از جک کوچولو کرد.عجب بازی کرد.کی میتونه تو این سن اینجوری جلوی بارسا بازی کنه.نمیتونستن توپو ازش بگیرن.واقعا اینده انگلستانه
چی کار کرد جک ویلشیر!!! چه بازیکنیه!:20:
آقا همه بازی به کنار من چقدر با این جک ویلشیر حال میکنم. معرکست. به نظرم بهترین بازیکن زمین بود و بعدشم ژسنیه 20 ساله.
عجب خوشحالی ایم میکرد.
سانگ هم خوب بود تا توپ دستش می اومد شروع می کرد به دریبل کردن بارسایی ها . خیلی حال کردم باهاش .
فقط یکم خشن بود
ويلشر و سانگ عالي بودن.ولي والكات و نصري زياد آماده نبودن.ايشالا برگشت اينام ميتركونن
آخ آخ چه بردی بود استرسی که من امروز داشتم خیلی عجیب بود یادمه فقط توی سال 2006 بازی رفت جلو چلسی همچین استرسی داشتم اون بار باختیم ولی اینبار ترکوندیم.
خیلی برد لذیذی بود دم همه بچه ها گرم.
RVP که فکر کنم زاویه 2 یا 3 درجه به توپ ضربه زد اونم با چه هدف گیری وحشتناک بود واقعا.
جک هم که توی کل بازی فوق العاده بود از بازیکن های بد آرسنال ابو بود که اونم چون مدتیه تو ترکیب آرسنال نبوده و بازی برگشت که سانیا اومد جاش ردیف میشه. سانگ هم اصلا اون سانگی که میشناختم نبود تلسم شده بود
تو دفاع کوسشلنی عالی بود:40:
اگه اون نبود2.3 تا می خوردیم
:21:
الان من نمی دونم که اصلا باید کدوم یک از حالات زیر باشم
:31::thumbsup::15::33::16::38::26:
الان هم خوابیدن وگر نه همه موارد ذکر شده را اجرا می کردم!!!!!
راستی رم هم تو زمین خودش 3-2 باخت!! :18:
تبریک به آرسنالی ها
ولی فکر نمی کنم برای صعود کافی باشه
بارسلونا انرژی زیادی نزاشت
حساب ما گل های زده است :31:
دوستان رئالی هم که جمعشون جمعه یه لطفی کنن مربی مارو نکوبن.
تحمل باخت بارسا واقعا سخته
با اين حال تبريك ميگم به دوستان آرسنالي
تيمي كه نيمه اول ميتونست كار رو تموم كنه نيمه دوم بازي رو زياد جدي نگرفت تا به بدترين شكل مجازات بشه
و از تيمي كه از خودش ضعيفتر بود ببازه
نبود پويول نشون داد بارسا از نظر مهره به هيچ وجه تيم كاملي نيست
آبيدال ذاتا دفاع مياني نيست
به نظر من تعويض ويا هم اشتباه بود كناره هاي بارسا هم مثل گذشته نشون دادن در حد ديگر بازيكناي بارسا نيستن آلوز واقعا پراشتباه بود
بردن آرسنال حتي برد پرگل در اين ديدار كار چندان سختي نبود
اما خراب كردن موقعيت هاي تك به تك باعث شد اختلاف گل زياد نشه و آرسنال تا پايان بازي اميدوار بمونه
با تمام اين اشتباهات و اشكالات در بارسا
به نظر من اشتباهات كم تعداد داوري خيلي تاثير گذار بود
گل مسي واقعا هيچ مشكلي نداشت
و نيمه دوم پنالتي روي پدرو خيلي واضح بود ولي فكر كنم داور به اين خاطر كه اگر اعلام خطا ميكرد بايد مدافع آرسنال رو هم اخراج ميكرد ترجيح داد پنالتي رو اعلام نكنه
اگر از اين دو موقعيت ، يگ گل نصيب بارسا ميشد مطمئنن آرسنال به بازي بر نمي گشت
مسي دو موقعيت خوب رو از دست داد تا علي رغم دادن يه پاس گل و زدن يه گل سالم نمره چندان خوبي از نظر من نگيره
با تمام احترامي كه براي آرسنال و مربي خوبش قائلم
اين تيم در دفاع حفره هاي بزرگي داره و به راحتي قابليت باخت پر گل رو داره
ولي اين بارسلوناست كه بايد احترام گذاشتن به تيم مقابل رو هيچ وقت فراموش نكنه
بازم تبريك ميگم به دوستان آرسنالي تا ديدار برگشت
ممنون.نقل قول:
تبریک به آرسنالی ها
ولی فکر نمی کنم برای صعود کافی باشه
بارسلونا انرژی زیادی نزاشت
حساب ما گل های زده است
دوستان رئالی هم که جمعشون جمعه یه لطفی کنن مربی مارو نکوبن.
بله هنوز یه 90 دقیقه دیگه مونده. حرفی که من پارسال میزدم و دوستان بارسایی میگفتن آقا تو چته معلمه میبازین و از این حرفا...
----------------------------
بازی بعدی ورمالن میرسه و دفاع تکمیل میشه.
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
اگه آرسنال از بارسا ضعیف تر بو دبارسا میبرد ولی ...نقل قول:
و از تيمي كه از خودش ضعيفتر بود ببازه
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
گل مسی آفساید بود و مورد داشت.نقل قول:
آره، کارش عالی بود.نقل قول:
به نظر من، آرسنال نبرد، بلکه بارسا باخت!
من واقعا تو تعویض گواردیولا موندم! :18: پیش خودش چه فکری کرد؟ ترسید؟! فکر کرد ویا خسته میشه؟! ( با توجه به اینکه امثال یه هفته بیشتر فاصله هست ) واقعا چه فکری کرد؟
بیشتر از 5 تا آنالیز خونده بودم، تو همشون گفته بودن بارسا فقط بازی خودش رو بکنه، توپ رو حفظ کنه، راحت آرسنال رو میبره، همون اتفاقی که نیمه اول افتاد. اما پپ تو نیمه دوم رفت تو کار دفاعی اونم در حالی که میدونست پویول رو تو خط دفاع نداره!
گل مسی کاملا آفساید بود! شک نکنین.نقل قول:
و نيمه دوم پنالتي روي پدرو خيلي واضح بود ولي فكر كنم داور به اين خاطر كه اگر اعلام خطا ميكرد بايد مدافع آرسنال رو هم اخراج ميكرد ترجيح داد پنالتي رو اعلام نكنه
اون صحنه هم من اصلا ندیدم!!! نمیدونم دقیقه چند رو میگین، ولی تنها مشکل داوری یکی 2 صحنه ی اوت بیشتر نبود، که زیاد هم مهم و تاثیر گذار نبودن.
یه چیزی اضافه کنم که تیم اصلی آرسنال اینه نه اونی که پارسال بردین.
جالبترین امار بازی امار مربوط به پاس ها هست !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shhhhhhhhhhhh
لطفا با حرفهای عجیب و غریب تلخی باخت رو به خودتون تلختر نکنین ;)
آرسنال 2- بارسلونا 1؛ سوپرگلهای فان پرسی و آرشاوین، بارسا را به زانو در آورد
غزال زیاریکد:http://www.goal.com/iran/match/54828/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-vs-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7/report
16 فوریهٔ 2011
رم 2- شاختار دونستک 3؛ شکست جلوروسی در خانه
غزال زیاریکد:http://www.goal.com/iran/match/54829/%D8%B1%D9%85-vs-shakhtar-donetsk/report
16 فوریهٔ 2011
قبل بازی:
ونگر: فابرگاس را با تفنگ نخریدیم! بارسلونا بهترین تیم دنیاست
او البته گفته که بارسا بهترین تیم دنیاست.
سایت گل – آرسن ونگر تاکید کرده که خرید سسک فابرگاس از بارسلونا هیچ مشکل خاصی نداشت. این در حالی است که خوان لاپورتا، رییس سابق بارسلونا گفته باشگاه های انگلیسی به دنبال ماهی گیری هستند.
فابرگاس مدتی است مورد توجه دوباره بارسا قرار گرفته و خودش هم می خواهد که برای باشگاه دوران نوجوانی اش بازی کند.
ونگر می گوید: «این بخشی از بازی است. آنها بازیکنانشان را از کجا آورده اند؟ لیونل مسی از کجا آمد؟ بارسلونا؟ او را در چه سنی خریدند؟ دوازده سالش بود که از نوولز اولد بویز به بارسا رفت.
دلیلی ندارد که این طور تلخی کنند، چون ما کاری غیرقانونی انجام ندادیم. ما با تفنگ به سراشان نرفتیم. ما به قوانین احترام گذاشتیم.»
لاپورتا گفته بود: «انگلیسی ها می آیند تا ماهی گیری انجام دهند. آنها به دنبال جرارد پیکه و سسک آمدند.»
ونگر: «آنها بازیکنانشان را از همه دنیا می خرند. انتظار نداشته باشید تنها از کاتالونیا بازیکن بگیرند. البته به یاد داشته باشید که هر بازیکنی در کاتالونیا می خواهد برای بارسلونا بازی کند، در حالی که همه بازیکنان لندن نمی خواهند در آرسنال بازی کنند. برخی تاتنهام، برخی وستهم، برخی چلسی و برخی کویینز پارک رنجرز را ترجیح می دهند. در بارسلونا چنین انتخابی وجود ندارد.»
ونگر می گوید: «بارسلونا بهترین تیم دنیا در حال حاضر است. آنها بهترین باشگاهی هستند که با آنها روبرو شده ام. هر باشگاهی در سطح بالا بهتر از تیم های ملی است. این بارسلونا یکی از بهترین تیم های تاریخ است، اما تیم من می خواهد نشان دهد می تواند آنها را ببرد.»
2011/2/16کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/16/2355530/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%81%D9%86%DA%AF-%D9%86%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA
لحظه اي كه ويا به توپ ضربه زد مسي مساوي با ويا بود كه توپ به دفاع خورد و مسي توپ رو گل كردنقل قول:
گل مسی کاملا آفساید بود! شک نکنین.
اون صحنه هم من اصلا ندیدم!!! نمیدونم دقیقه چند رو میگین، ولی تنها مشکل داوری یکی 2 صحنه ی اوت بیشتر نبود، که زیاد هم مهم و تاثیر گذار نبودن
به نظر من سالم بود
ولي دركل به عقيده من هم بارسا به خودش باخت
آرسنال هم اينقدر كه دوستان ميگن خوب نبود
و او البته بهترین تیم دنیا رو شکست دادنقل قول:
او البته گفته که بارسا بهترین تیم دنیاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In Arsene We Trust
لالان که دقت میکنم میبینم بارسا بهتر بود ولی باخت .... ؟!؟!؟!نقل قول:
حظه اي كه ويا به توپ ضربه زد مسي مساوي با ويا بود كه توپ به دفاع خورد و مسي توپ رو گل كرد
به نظر من سالم بود
ولي دركل به عقيده من هم بارسا به خودش باخت
آرسنال هم اينقدر كه دوستان ميگن خوب نبود
بارسا تو نیمه اول بهتر بود ولی نیمه دوم برای آرسنال بود.
-------------------------
ولی تو این باری هیچی اندازه بازی بی نظیر جکی بهم حال نداد.
In Arsene We Trust
دم هرچی آرسنالی با غیرته گرم
توی 15 دقیق ی اول بارسا خوب بود ولی بقیش دست ما بود........خدا رو شکر
پاک شود :دی
جواب بالایی بود. پاک شود. :31:
پاک شود اطفا.
سلام
بازی قشنگی بود .. بارسا بد بازی نکرد (خوب هم بازی نکرد!) ؛ آرسنال هم خوب بازی کرد. بازی خوبی بود و نه ضد فوتبالی توش بود و نه خشونتی و نه هیجی (دقیقا برعکس بازی دیشب :دی)
جای هیچ بهونه ای هم برای بارسا نیست، نتیجه کاملا عادلانه بود. آرسنال بهتر بازی کرد و نهایتا برنده شد و لایق پیروزی بود. تبریک به آرسنال و هوادارهاش.
به امید اینکه بارسا توی بازی برگشت بهتر بازی کنه و نهایتا صعود کنه.
اوای نیمه اول و نیمه دوم آرسنل عالی بود اواسط نیمه دوم بارسلونا فقط وقت تلفی میکردم همش توی میانه میدان پاس کاری میکرد اصلا برنامه حمله هم نداشت.
ولی کلید این بازی تعویض های بازی بود که گواردیولا بدجور این قسمت رو به آرسن ونگر باخت و دقیقا مثل بازی رفت پارسال بازی رو برگردوند.
اینجاست که تفاوت خیلی چیزا مشخص میشه.
تیم بارسلونا تیم قدرتمندیه نمیشه از انصاف گذشت بازیکناش اصلا یه سرو گردن تو بعضی جاها بالاترن ولی خب ونگر هم یه سرو گردن از مربی بارسلونا بالاتره
چه بازی قشنگی بود لذت بردیم
انگلیسی ها مثل همیشه دارن خوب نتیجه می گیرن
امیدوارم به جز تاتنهام سه تا تیم انگلیسی دیگه به مرحله بعد برن و توی اون مرحله هم قرعه خوبی بهشون بخوره :31:
انصافا عجب بازی میکنه آرسنال!!!
بدون هیچ مسخره بازی قشنگ ترین و روان ترین فوتبال دنیا رو دیشب به نمایش گذاشتن
ستاره بازی هم جک ویلشر بود
آرسن ونگر: پیروزی مقابل بارسا، یک شب ویژه برای ما بود
در این دیدار ابتدا بارسا با گل داوید ویا در نیمه اول پیش افتاد اما گل های فن پرسی و آرشاوین در 15 دقیقه پایانی این پیروزی ارزشمند را برای شاگردان ونگر رقم زد
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پیروزی 2-1 مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان را "یک شب ویژه" برای تیمش توصیف کرد و به تیم اسپانیایی هشدار داد که توپچی ها در بازی برگشت تنها برای دفاع کردن به نوکمپ نخواهند رفت.
در این دیدار ابتدا بارسا با گل داوید ویا در نیمه اول پیش افتاد اما گل های فن پرسی و آرشاوین در 15 دقیقه پایانی این پیروزی ارزشمند را برای شاگردان ونگر رقم زد.
ونگر در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "امشب یک شب ویژه بود زیرا ما یک تیم ویژه بودیم. این بازی ما انتظار زیادی از این دیدار داشتیم و ناامید نشدیم. به نظر من این دیدار رویارویی دو تیم ویژه بود.
ما در مقاطعی از بازی به مشکل خوردیم اما هرگز تسلیم نشدیم و قدرت ذهنی مان را حفظ کردیم. می توانستید ببینید که تیم تا پایان جنگید و قدرت ویژه ای از خود به نمایش گذاشت."
سرمربی فرانسوی آرسنال همچنین به تیم حریف هشدار داد که تیمش در دیدار برگشت برای دفاع کردن به میدان نمی رود.
"دیدار برگشت نیز هجومی خواهد بود. مطمئنا ما به نوکمپ می رویم تا بازی خودمان را انجام بدهیم زیرا ما نمی توانیم تنها برای دفاع کردن به آنجا برویم.
بسیار هیجان انگیز است. ما در دیدار امشب به پیروزی رسیدیم و این مسئله اعتماد به نفس ما را افزایش می دهد. ما برای انجام بهترین بازی مان راهی نوکمپ می شویم.
امشب از هر نظر یک شب فوق العاده برای هواداران مان بود."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356061/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%A8-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2011/2/1
میرشیا لوچسکیو: رمی ها می دانستند ما تیم خوبی هستیم
سرمربی شاختار دونتسک از پیروزی 3-2 تیمش مقابل رم در ورزشگاه المپیکو ابراز خوشحالی کرد
سایت گل- میرشیا لوچسکیو، سرمربی شاختار دونتسک، از پیروزی 3-2 تیمش مقابل رم در ورزشگاه المپیکو ابراز خوشحالی کرد.
به این ترتیب آنها در شرایطی پای به دیدار برگشت خواهند گذاشت که در خانه حریف سه گل ارزشمند به ثمر رسانده اند و به همین دلیل لوچسکیو نمایش بازیکنانش را مورد ستایش قرار داد.
او در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت: "ما بازی خوبی انجام دادیم و بازیکنان رانیری می دانستند که ما تیم خوبی هستیم. در نیمه دوم فشار زیادی روی رم بود اما آنها خوب بازی کردند.
به خوبی بازی را در دست گرفتیم و خیلی خوب مالکیت توپ را در اختیار داشتیم. از اشتباهات دفاعی آنها و جو منفی ای که علیه آنها وجود داشت، استفاده کردیم.
شرایط فیزیکی تیم من را شگفت زده کرد اما رمی ها در سراسر بازی به ما فشار آوردند و ما را به دردسر انداختند.
ما برای این دیدار بازی های دوستانه زیادی انجام دادیم تا ریتم مورد نظرمان را پیدا کنیم. ما جوان ترین تیم لیگ قهرمانان هستیم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356072/%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%A7-%D9%84%D9%88%DA%86%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%A7-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85
2011/2/17
پپ گواردیولا: هنوز بازی برگشت باقی مانده است
گواردیولا از موقعیت های زیادی که تیمش ایجاد کرد، ابراز رضایت کرد و گفت که می دانست تیم آرسنال در ضد حملات بسیار خطرناک خواهد بود
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، پس از شکست 2-1 تیمش مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان، از این باخت ابراز تاسف کرد اما گفت که هنوز دیدار برگشت باقی مانده است.
در این دیدار ابتدا ویا با پاس در عمق مسی دروازه آرسنال را باز کرد اما در دقایق پایانی بازی، ابتدا رابین فن پرسی از زاویه بسته کار را به تساوی کشاند و در نهایت آندری آرشاوین روی پای عالی سمیر نصری با یک ضربه بغل پای فنی گل پیروزی توپچی ها را به ثمر رساند.
گواردیولا در مصاحبه با خبرنگاران از موقعیت های زیادی که تیمش ایجاد کرد، ابراز رضایت کرد و گفت که می دانست تیم آرسنال در ضد حملات بسیار خطرناک خواهد بود.
"ما نسبت به دیدار فصل گذشته در امیریتس موقعیت های بیشتری ایجاد کردیم. اما خیلی حیف شد که نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. ما می دانستیم آنها تیم بسیار خوبی هستند و در ضد حملات بسیار بسیار خطرناک خواهند بود. اما هنوز بازی برگشت باقی مانده است.
آرسنال همیشه تیم خوبی بوده و آنها مت هاست که در لیگ قهرمانان حضور دارند. آنها تیم قوی و بسیار سرسختی هستند.
اما ما تیم برتر میدان بودیم و کنترل بازی را در اختیار داشتیم و موقعیت های زیادی ایجاد کردیم. بازی کردن در مراحل پایانی چمپیونزلیگ در خانه حریف اصلا آسان نیست و تیم های کمی می توانند به اندازه ما موقعیت ایجاد کنند."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356070/%D9%BE%D9%BE-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/2/17
داوید ویا: می توانیم این نتیجه را در دیدار برگشت جبران کنیم
در دیدار شب گذشته بارسا مقابل آرسنال در ورزشگاه امیریتس، ابتدا ویا برای بارسا گلزنی کرد اما گل های فن پرسی و آرشاوین، پیروزی 2-1 میزبان را رقم زد
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسلونا، معتقد است تیمش به اندازه کافی قدرتمند هست که بتواند یک گل عقب ماندگی مقابل آرسنال را در دیدار برگشت جبران کند و راهی مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا شود.
در دیدار شب گذشته بارسا مقابل آرسنال در ورزشگاه امیریتس، ابتدا ویا برای بارسا گلزنی کرد اما گل های فن پرسی و آرشاوین، پیروزی 2-1 میزبان را رقم زد.
ویا در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "ما تیم برتر میدان بودیم. البته هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده و ما می توانیم این نتیجه را در خانه جبران کنیم.
تا بازی برگشت کمی زمان داریم و تا آن زمان باید روی بازی های لیگ تمرکز کنیم اما بارسا به اندازه کافی قدرتمند هست که بتواند این نتیجه را جبران کند."
مهاجم ملی پوش اسپانیایی همچنین تحت تاثیر بازی آرسنالی ها قرار گرفت و گفت آنها تیمش را به دردسر انداختند.
"آرسنال تیم بسیار خوبی است. آنها دو بار دروازه ما را باز کردند و مشکلات زیادی برای ما به وجود آوردند."
By Behnam Jafarzadeکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356073/%D8%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%AC%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2011/2/17
آندری آرشاوین: باید باور داشته باشیم که می توانیم صعود کنیم
آرشاوین که گل پیروزی تیمش در دیدار دیشب را به ثمر رساند، در گفتگو با خبرنگاران گفت تاکنون جوی مانند شب گذشته که توسط هواداران آرسنال در ورزشگاه ایجاد شد را تجربه نکرده بود
سایت گل- آندری آرشاوین، مهاجم آرسنال، معتقد است تیمش باید با اعتماد به نفس راهی نوکمپ شود و کار صعود به مرحله بعد را تمام کند.
آرشاوین که گل پیروزی تیمش در دیدار دیشب را به ثمر رساند، در گفتگو با خبرنگاران گفت تاکنون جوی مانند شب گذشته که توسط هواداران آرسنال در ورزشگاه ایجاد شد را تجربه نکرده بود.
"بارسا به خوبی کنترل توپ را در اختیار داشت اما ما اجازه ندادیم آنها مثل همیشه بازی کنند و در مقابل از شانس های مان استفاده کردیم و دو گل زدیم.
من فکر می کردم اگر موقعیتی به دست بیاورم، گلزنی خواهم کرد و این کار را انجام دادم. بسیار خوشحال هستم. این بهترین جو ورزشگاه امیریتس از زمان پیوستن من به آرسنال بود.
این مسئله اعتماد به نفس ما را برای بازی های بعدی افزایش می دهد اما ما باید تمرکزمان را حفظ کنیم زیرا در دیدار برگشت بازی بسیار بسیار سختی در پیش خواهیم داشت.
باید باور داشته باشیم که می توانیم صعود کنیم. بدون باور نمی توانیم کاری انجام دهیم."
By Behnam Jafarzadeکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356077/%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2011/2/17
واقعا از دیدن بازی بارسلونا اعصابم خورد شد.
همش پاسهای کوتاه عمدتا هم بین پیکه و آبیدال
فوتبال که همش پاس کوتاه نیست انواع و اقسام تاکتیک و استراتژی ها هست
ولی آرسنال خیلی خوب بازی کرد با وجود دوتا بازیکن جوون...گلهاش هم خیلی قشنگتر بود.
ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺳﺒﻚ ﺧﺴﺘﻪ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺍﻱ ﺩﺍﺭﻩ ـ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺎﻛﺘﻴﻚ ﺭﻭ ﺑﻠﺪﻩ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ ﭘﺎﺱ ﺑﺪﻩ ـ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮﺷﻢ ﺍﺿﺎﻓﻴﻪ ـ ﺍﺭﺳﻨﺎﻝ ﻳﻚ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﺎﻣﻼ ﺍﻧﮕﻠﻴﺴﻲ ﻭ ﺯﻳﺒﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﮔﺬﺍﺷﺖ
ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺪ ﻓﻴﻨﺎﻝ ﻛﺎﻣﻼ ﺍﻧﮕﻠﻴﺴﻲ
و بالاخره نوبت من شد:31:
اقای علیرضا خان...نقل قول از پست قبلیت تو صفحات قبل نگرفتم نخواستم بحث رو ظولانی کنم....همین غرورتون هست که وقتی میبازین همه خوشحال میشن...چرا دارید بازی فوق العاده زیبای ارسنال رو مقابل تیمتون خراب میکنید؟؟؟شما موقعیت داشتین؟؟؟مگه ارسنال نشسته بود و نگاه میکرد؟؟!!ارسنال هم موقعیت های زیادی ایجاد کرد...به قول شما بهترین تیم دنیا با نداشتن پویول باید انقدر بد کار کنه؟؟!!دوست من بارسلونا باخت چون بد بود و جلوی ارسن ونگر و تفکراتش کم اوورد....هرکی ندونه شما که میدونید بارسا هیچوقت با زدن 1 گل بازی رو شل نمیگیره اونم تو خونه حریفی مثل ارسنال...این رو یادت باشه...و این جوون های ارسنال بودند که با بازی زیبای خودشون این پیروزی رو به تاریخ پر افتخار ارسنال اضافه کردند....تبریک به همشون...مخصوصا ونگر....و گواردیولا باز هم نشون داد که به جز تیکی تاکا هیچ چیز دیگه ای بلد نیست....
راستی دم نصری گرم....الوز رو با خاک کوچه یکی کرد پدر سوخته....:31:
تبریک به ارسنالی های گل:10:
بحث رو طولانی نکنید تو مملکت غریب هی نمیتونم بیام فروم جواب بدم:31:...مرسی:11:
حالا خوبه بازی ها رفت و برگشته. اگه آرسنال با یه نتیجه سنگین بازی برگشت رو ببازه چی میگین؟
رابین فن پرسی: بارسا را با شیوه خودش شکست دادیم
سایت گل- رابین فن پرسی، مهاجم هلندی آرسنال، پس از پیروزی 2-1 تیمش مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان گفت توپچی ها حریف را با سبک بازی خودش شکست دادند.
علی رغم اینکه آرسنالی ها در این دیدار 1-0 از حریف عقب افتادند اما دو گل فن پرسی و آرشاوین در دقایق پایانی، یک پیروزی به یادماندنی را برای شاگردان ونگر رقم زد.
فن پرسی در گفتگو با خبرنگاران در مورد نحوه پیروزی تیمش صحبت کرد و گفت که در بعضی از لحظات بازی نیز شانس با آنها یار بود.
" ما بازی خودمان را انجام دادیم زیرا معتقدم اگر آنها اختلاف شان را بیشتر می کردند می توانستند با گل های زیاد ما را شکست دهند.
ما باید آنها را با شیوه خودشان شکست می دادیم. ما هر کاری می توانستیم انجام دادیم، کمی خوش شانس بودیم اما در نهایت پیروزی فوق العاده ای بود."
او همچنین هواداران آرسنال را به دلیل حمایت شان از تیم تا آخرین دقیقه بازی مورد ستایش قرار داد.
" فقط ما نبودیم که خوب بودیم بلکه هواداران نیز فوق العاده و باورنکردنی بودند. من از همه آنها تشکر می کنم. ما به لطف حضور آنها 12 نفره بازی می کردیم.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356084/%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%81%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B4-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%85
ژاوی: نتیجه ناعادلانه بود
سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسلونا، پس از شکست 2-1 تیمش مقابل آرسنال گفت آبی و اناری ها از اینکه نتوانستند از موقعیت های بی شماری که در این بازی داشتند، استفاده کنند، بسیار ناامید شده اند.
این ملی پوش اسپانیایی معتقد است تیمش از حریف انگلیسی برتر بود اما نتوانستند موقعیت های شان را تبدیل به گل کنند.
ژاوی در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" واقعا حیف شد زیرا فکر می کنم ما از آرسنال برتر بودیم. ما فصل گذشته در این ورزشگاه به تساوی رسیدیم اما حالا شکست خوردیم، نیتجه ای که به دست آوردیم، بدتر شد.
ما موقعیت های زیادی که داشتیم را تبدیل به گل نکردیم. ما می توانستیم به پیروزی برسیم اما این اتفاق رخ نداد. نتیجه تا اندازه ای ناعادلانه بود.
ما کمی ناامید شدیم ما می دانیم که باید در بازی برگشت چکار کنیم. معتقدم که می توانیم در موکمپ عملکرد بهتری داشته باشیم. ما خوش بینیم اما به آرسنال هم احترام می گذاریم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/17/2356115/%DA%98%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF
میگیم بارسا بازی رفت رو باخت...ما در مورد باخت حرف زدیم...نه صعود....نقل قول:
یا علی
خداحافظ:11: