بچه ها چی شد الان بخریمش یا نه؟؟ من بگم انلاین زیاد بازی میکنم..مشکلی پیش میاد الان؟
Printable View
بچه ها چی شد الان بخریمش یا نه؟؟ من بگم انلاین زیاد بازی میکنم..مشکلی پیش میاد الان؟
باید از فروشنده با شرط حک شده بخرینقل قول:
دی وی دی حک شده آمده :21:
همین صفحه پیش توضیح دادم !نقل قول:
کلاً فورزا رو فعلاً آنلاین نزنید بهتره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6587076&postcount=199
در یک کلام بهترین بازی ماشین سواری عمرم هست وبهترین شبیه ساز برای اولین بار حس واقعی ماشین روندن را دارم الان دیره حال ندارم ولی حتی کسی که به ماشین روندن علاقه نداره با این بازی علاقه مند میشه بس که این ماشینا خفنه مخصوصا بخش Auto vista
دوستان عزیز، شما دیفیکالتی بازی رو روی چند درصد میزارید و بازی میکنید ؟
من روی 90% دارم میرم اما خب بازی برام خیلی آسونه ، میخوام هوش مصنوعی حریف ها بیشتر باشه و به همین راحتی اول نشم.
چی پیشنهاد میکنید ؟
من رو 90 گذاشتم حالت برگرداندن زمان هم غیر فعال کردم یه گزینه مال فرمونه اونم غیر فعال کردم اشکم در میاد تا دوم یا اول شم:19:نقل قول:
من این ماشینرو ندارم شما دارید؟نقل قول:
محتوای مخفی: ندارمش
دوستان میخوام برم بازی رو بگیرم . اگه فروشنده گفت سالمه از کجا بفهمم سالمه ؟ در حالت آفلاین بن نمیکنه ؟
در حالت آفلاین بن نمیکنه ؟ نه اصلا هیچکی در حالت آفلاین بن نمیشهنقل قول:
تول سیستم فلگ میشه بعد وقتی لایو شی بن میشی
ازش بپرس که کی بازیرو آورده اگه گفت خیلی وقته نگیر ولی نسخه درستش حدود 12 روزه که اومده
بالاخره نسخه ی اوریج بازی 2 روز پیش رسید دستم و به شدت حال کردیم ! دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم بود . شدیدا جذاب و گیرا و به مراتب بیشتر از شماره ی 3 به من حال داده تا اینجا . این autovista خیلی فاز میده . میرم با هر ماشین یه استارت میزنم میام بیرون . این Lexus LFA دیوانه کرده مارو ! کلا با تمام Modeها , Eventها و ... حال کردیم به شدت حس توضیح جزئیات نیست
هزاران درود بر T10
بچه ها
چطور میشه این بازیو 2 نفره انجام داد؟؟؟
منظورم مسابقه بین من و یکی دیگه با دسته ی دوم ....
میشه اصلا؟؟
آره دوست عزیر در حالت split screen میشه دو نفره انجام داد، فکر کنم توی همون منوی اصلی برنامه یه بخش داره به اسم split screen، بگرد حتماً پیدا میکنینقل قول:
نقل قول:از امکانات مهم بازی Split Screen هستش من با داداشم میزنم خیلی باحاله :8:نقل قول:
دوستان بازی رو گرفتم میترسم اجراش کنم که فلگ نکنه ! چکار کنم ؟
...
خواستم دیسک دوم رو نصب کنم میگه نصب این بازی پشتیبانی نمیشه . واسه همتون اینجوریه ؟
امروز 55 شدم واقعا دارم لذت میبرم به شدت ! lvl Ferrari شده 20 خیلی حال میکنم با ماشین های فراری البته مجبور هم هستی حال کنی چون بیشتر Rewardهایی که میده فراری هستن و همچنین خرید تمام ماشین های فراری که کاری بس سخت و دشوار هستش هم اچیو داره
3 تا مسابقه دیگه سال 9 هم تموم میشه و بعد هم 10 و در ادامه جویدن Event List
این ماشین RUF هم کاملا باگ هستش . به راحتی بوگاتی رو میگیره 2 تا راننده اروپایی به نام های Rossi و Muller هم دهن منو صاف کردن
نوید جان اوریجشو چند خریدی..؟
78000 !نقل قول:
خُب 62 شدیم : دی
امروز به این مسئله پی بردم که در کلاس R1 این اسیایی های باقالی خیلی وحشی هستن و شدیدا چالش برانگیز با اون تویوتای مسخرشون
از همه بهتر راننده های آمریکایی هستن . یه جورایی تو تمام کلاس ها بی آزار بیدن !
17 تا مسابقه دیگه سال 10 هم به اتمام میرسه
یه خوبی که داره اینکه خوب پول میده از 50 به بعد . ماشین ها هم لولشون میره بالای 6 یا 7 همینجوری پول میده . کلا انگیزاننده شده بازی !
عاشق پیست ها Infineon و Hockenheim شدم ! اولش خوشم نمیامد اما یکم که بازی کردم دیدم هر کدوم 1 پیچ دارن خوراک سبقت گرفتن . تو همون 2 تا پیچ میندازم جلو و هر دور هِی فاصله بیشتر میشه
دیفیکالتی بازی روی چند % بازی میکنی ؟ جزییات دیفیکالتی خودت رو بی زحمت بگو.نقل قول:
این همه بازی کردی بازی برات تکراری نشده ؟ آسون نشده ؟
مرسی.
راستش من زیاد حرفه ای نیستم در زمینه ی شبیه سازی ! تو قسمت World Tour روی 90% میرم Event List هم 80% تا 90% متغیر هستش ! بیشتر با AI ور میرم . یه وقتایی Hard هستش یه وقتایی Professional جزئیات رو هم یادم نیست الان بعدا میگمنقل قول:
در مورد خستگی هم تا اینجا که اصلا خسته نشدم ! کلا جذابیت خاصی داره برام . انشاالله همون طور که FM3 رو 100% کردیم اینم میکنیم : دی
مال منم دقیقا همین طوریهنقل قول:
ولی شاید باورت نشه ولی من گزینه بازگشت زمان Rewind رو غیر فعال کردم
به خاطر همین همه ی حرکاتم حساب شده هستن :8:
اونو که منم آف میکنم خُب : دینقل قول:
من دیفیکالت رو میزارم رو 110% مثل زنگ تفریح میمونه بابا.:31:
همش با اختلاف 7-8 ثانیه اول میشم.ولی بالاتر میبرم یهو سخت میشه.همش لیز میخورم تو در و دیوار
کنترل کشش و پایداری خیلی مهمه.بقیش زیاد مهم نیست.
نقل قول:
من روی 110% بازی میکنم آسونه برام :41: این AI که میگی از کجا قابل تغییره ؟ :19:
این بازی نسبت به درت اصلا هیجان نداره.....
من حال بحث ندارمنقل قول:
ولی همینو بدون که اینا تو دوسبک کاملا متفاوته
اگه میخوای بحث کنی به نوید خان Resident Evil پیغام بده بفهمی دنیا دست کیه:31:
در ضمن اسم بازی دیرت هستش اینجوری که نوشتی شاید بعضی از افراد سودجو برداشت بد کنن میفهمی که:31:
Dirt که آشغال بود . 1 دقیقه بازی کردم انداختمش دور :دینقل قول:
راستی دوستان وقتی تو گاراژ میخوای یه ماشین رو ببینی متوجه میشی که دور تا دور تو گاراژ همه عکسه و هیچ چیزش سه بعدی نیست حتی اون در ها و اون سکوها که این ابهت بازی رو برد زیر سوال ! :دی
بچه ها یه چیز بی ربط
امروز 11/11/11 میباشد:31:
چرا اون پورشه که به اسم Ruf هستش اینجوریه
همه ماشینارو تو سرعت میگیره:18:
غیر از بوگاتی
خیلی عجیبه :19:
اون پورشه 911 هستش...کلا 911 خیلی خوفه...تیونینگش کردن اسمشو گزاشتن RUF...راستی کسی میدونه بالاخره میشه این FORZA 4 تویه لایو بازی کرد؟بن نمیشیم...این همه گفتن امنیت LT+2 توی لایو بالاست که:13:نقل قول:
ابهت بازی با این زیر سوال نمیره.نقل قول:
اونا خودشونو کشتن بلد نبودند دیوار بسازن؟
ابهت بازی به اینه که چه طور با این سخت افزار زپرتی 360 همچین اعجوبه ای رندر میشه.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
کسی میدونه بالاخره میشه این FORZA 4 تویه لایو بازی کرد؟بن نمیشیم؟...این همه گفتن امنیت LT+2 توی لایو بالاست که
:13:
دوستان الان واسه من هم اون ارور معروف رو داده . یعنی الان فلگ شدم ؟
کدوم ارورنقل قول:
این بازی ارور زیاد میده :27:
البته واسه من نه :8:
ارور که میگه دیسک خرابه مطمءن بشید که از دیسک اصلی استفاده میکنید . بعد از بازی میاد بیرون !
اینجا گفتی گفتینقل قول:
حالا برو اینجا بگو اینجا یکم شلوغتره احتمالا اساتید کمک کنند
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2826
دیشب 127 شدم . فراری هم 50 شد و همچنان از بازی به شدت لذت میبریم : دی
بچه ها من رفتم بازی رو بخرم ولس طرف گفت نسخه کینکتش رو می خوای یا نسخه معمولی نسخه کینکت جلد آبی بود و نسخه معمولی جلد قرمز
چی جوریاست ؟؟؟!!
ممنون که جوابمو دادی :31:نقل قول:
نقل قول:
کلا یه نخسه هست که هم میتونی با کینکت بازی کنی هم با دسته ! دو نسخه نیست .نقل قول:
هیچی احتمالا میخواسته این وسط یه پولی ....... آره:31:نقل قول: