شيد سبكه چون چيزي جز يه ديتابيس سرقت رفته نداره.نقل قول:
شما هم بري موتور بنز رو بدزدي بزاري روي ماشين كاغذيت، از قدرتش حيرت مي كني. چون تكنولوژي روز دنيا رو دزديدي.
استفاده از مال دزدي هم يه زماني حرام و غير انساني بود...
Printable View
شيد سبكه چون چيزي جز يه ديتابيس سرقت رفته نداره.نقل قول:
شما هم بري موتور بنز رو بدزدي بزاري روي ماشين كاغذيت، از قدرتش حيرت مي كني. چون تكنولوژي روز دنيا رو دزديدي.
استفاده از مال دزدي هم يه زماني حرام و غير انساني بود...
شما یک ویروسی که تو اسکن نمیشناسه جلوش بزار و اجراش کن میبینی کامپیوتر با خود انتی ویروس جلوت پر پر میشننقل قول:
چند صفحه از تاپیک خوندم جالب بود.
این سوالا رو از کسانی میپرسم که با تعصب از نرم افزار سرقتی شید دفاع میکنند و امیدوارم براشون بدون تعصب جوابی داشته باشن.
شید مثل اینه که من موتور بنز روبدون اجازه از کمپانیش سرقت کنم و یه اتاق سواری بفرض با دست خودمم بسازم و بگم چون اتاق سواری رو خودم ساختم این ماشین قانونا مال منه و ازش تولید کنم اونم با موتورهایی که بازم سرقت میکنم و از این راه کسب درامد کنم و چون پول موتور بنز200 ملیونی رو که ندادم اونو به قیمت اتاقی که تولید خودمهتو بازار بفروشم...جالبه...
اولا کسانی که شید رو با جی دیتا مقایسه میکنن
1-جی دیتا بواسطه همین چند موتوره بودن و وابستگی زیاد به دیتا بیس قدرتمندش---فقط دیتابیس---سرعت سیستم و اسکن در حد مرگ پایین میاد...پس چجوریه که شید با دو موتور اینقد سبکه؟؟؟؟
2-جی دیتا قیمت حد اقل محصولش 35 تا 40 دلار برای یکسال هست مه حد اقل الان 100000 تومن میشه--چطور شید 8000 تومنه؟-چون جی دیتا باید پول اون شرکتهایی که موتورشونو خریده دربیاره و احیانا و به احتمال زیاد اونا در فروش جی دیتا سهم میبرن که مبلغ زیادیم میشه-اما شید چیزی از کسی نخریده که بخواد پولشونو بده و خودشم یه سودی کنه
3-شرکت ایمن هم از موتور و دیتا بیس بیت دیفندر استفاده میکنه اما اونو خریده و دقیقا به همین دلیل تستهاش که نتایجش عالی هم بوده در سایتهایی مثل av-comparative موجوده و لااقل بطور تکی تست شده و تو سایتشم گذاشته و تاییدم شده.من خودم 2 روز پیش اسم ایمن انتی ویروس رو تازه شنیدم و تحقیق کردم-اما ما آخر این تستهایی که شید میگفت ندیدیم که ندیدیم.پارسال که شید رو دیدم مخم سوت کشید که توی تستهای خیالی از همه آنتی ویروسها یک سر و گردن بالاتر بود.مثل آمارهای خیالی بچه های بالا که واگیردار شده...پس بحث توهین به ایرانی نیست چون ایمن هم کار ایرانیه
4-اگه قانونی و درست داره از نود و اویرا استفاده میکنه چرا روی جلدش تاکید کرده که در خارج از ایران استفاده نشود؟؟؟؟--چیزی که من به عمرم ندیدم که روی جلد یه کالا اینو تاکید کنن---
5-اگه در خارج از ایران غیر قابل استفاده و غیر قانونی هست چطوری اونو برای تست به شرکتهای تست انتی ویروس دادن؟؟؟؟جالبه چون اونا اولا تست نمیکنن تا مجوز نداشته باشه از نود و اویرا اگرم به فرض محال تست کنن به اویرا و نود خبر میدن که همچین شرکتی داره با موتور شما تست میزنه...حالا میگیم نود تو ایران کاری نمیتونه بکنه که اونم با یک وکیل حقوقی میتونه پدر طرفو دربیاره اما اویرا که تو ایران نمایندگی داره .اون چی؟؟؟؟؟
6-فرق هست بین ویندوز و این نرم افزار...چرا؟چون ما یوزر غیر قانونی ویندوز هستیم اما این طرف داره از این برنامه پول درمیاره و یوزر نیست.مقایسه ش مثل خرید کالای قاچاق -مثل استفاده من از ویندوز کرک-با توزیع کننده کالای قاچاق میمونه -شید-
7-شما میگین اینتر فیس اما حتی روی اینتر فیسشم خوب کار نکرده-شرکتهای کوچکی که همین نرم افزارهای کرک رو به عنوان اسیستان میفروشن اتوران محصولاتشون والله خیلی شیکتر و زیباتر و جالبتر از این شیده
8-نود سایتهایی که غیر قانونی از محصولاتش استفاده میکنن مثل آپدیت و یوزر و پسورد دادن بلاک میکنه-جالبه که سایت شید رو هم زودتر از اونا بلاک میکنه---پس موتور نود لااقلکندش دزدیه
9-یه نگاه به نظر سنجی بالا که خودتون گذاشتین بندازین ببینین چند درصد اونو غیرقابل اعتماد شمردن؟؟؟
پاینده باشید
شيد هيچ تكنولوژي خاصي نداره و هيچ حفاظت لحظه اي نداره و تنها ديتابيسه، علت سبكيشم اينه كه بودو نبودش فرقي نداره!نقل قول:
هيچ شركتي شيد رو تست نكرده است، چه طوري آنتي ويروسي كه تنها زبان فارسي داره، ميتونه توسط غير فارسي زبان ها تست بشه؟نقل قول:
در ضمن تمامي تست هاي شركت ها به طور رسمي در سايت خودشون منتشر ميشه.
چون ايران عضو تجارت جهاني نيست، كسي نميتونه از حقوقش در ايران دفاع كنه!
ويندوز ساخت مايكروسافته و خود مايكروسافت از استفاده كرك شده با خبرهنقل قول:
كسي نيومده ويندوز رو رنگ كنه يه سيستم عامل جديد بزنه به نام ايراني بفروشه.
چيزي كه باعث حقارته، سرقت دسترنج ديگران و توليد يك محصول جديد با نام خود هست.
خودت كه ميگي دزدينقل قول:
كدومنقل قول:
دوست من انگار سوئ تفاهم شده.بد نظر منو خوندین-من دارم برای اونایی که از شید دفاع میکنن نقد مینویسم و بشدت با طرفداری متعصبانه اونا مخالفت میکنم.من از روزی که جلد شید و برگه راهنماشو خوندم بشدت منتقدش هستم.شما بد خوندی الان اصلاح میکنم.شایدم من بد نوشتم.مثلا تو مورد 6 من میگم البته به اون آقایی که چند صفحه قبل داشتن یکی رو که نمیدونم کی بود محکوم میکردن که چون اون داره ویندوز کرک استفاده میکنه پس سازنده شید هم کارش مثل اونه.من میگم بفرض من معتادم اما سازنده شید قاچاق مواد میکنه.داره از دزدی پول در میاره.منظورمو متوجه شدین؟؟؟؟نقل قول:
الان پستمو اصلاح میکنم یعنی تیترشو
پاینده باشید
چرا شید ارتا و سامتا را دارد که اگر نداشت کامپیوتر در اثر کندی در سرعت به زور بالا می آمد چه برسد به اینکه اینقدر سریع باشد.نقل قول:
شيد هيچ تكنولوژي خاصي نداره و هيچ حفاظت لحظه اي نداره و تنها ديتابيسه، علت سبكيشم اينه كه بودو نبودش فرقي نداره!
دوم اینکه دروغ شاخدار نگویید لطفا>>>>>> هيچ حفاظت لحظه اي نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما رو بخاطر اين پست سراسر توهين تون ، اين بار هم با يه اخطار قرمز جريمه ميكنمنقل قول:
باتوجه به اينكه سابقه نادرخشان شما در اين زمينه موجود هست كوچكترين توهيني ديگه از جنابعالي در حيطه اين انجمن (نرم افزار) تكرار و گزارش بشه نتيجه اش تعليق و در نهايت حذف عضويت شماست
بارها گفته شده كه اگه قراره مطلبي ارائه بشه ، نقدي نوشته بشه و ايرادي گرفته بشه جداي از اينكه بايد بار علمي داشته باشه و پشتوانه و منطق مستدل علمي همراهش باشه بايد و بايد ادب و احترام متقابل درش رعايت بشه
اين نحوه صحبت كردن و اين نوع برخورد با ديگران و پاسخ دهي به اونا يكي از جملات نقل قول شده خودتون رو به ياد من مياره !!!
از مابقي دوستان هم خواهش ميكنم از پاسخ دادن به پست اينگونه افراد ؛ همراه با خويشتن داري ؛ خودداري كنن و موارد خلاف رو با ناظر انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا بنده در ميان بذارن
ممنون
پاسخ دوستان را دادم اما متاسفانه بدون دلیل پاک شد(هیچ توهین و بی ادبی در آنها نبود)
اینجا فاروم خوبی نیست و نمیتوان از اندیشه ها دفاع کرد. پس خداحافظ برای همیشه.
چه غلطي ميتونه بكنه و چشم بسته غيب گفتيد و مسائل غيرانساني مطرح شده در پست تون رو پاسخ علمي فرض ميكنيد !!!!!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فروم جاي اينگونه پاسخ دهي ها نيست دوست عزيز
در ضمن با سه تا پست دادن و فعاليت اندكي كه اينجا داشتيد و در همين زمان كم به اين نتيجه رسيديد كه اينجا فروم خوبي نيست !!؟؟ عجـــب !!!
سلام بر شما.نقل قول:
وقتی شما برمیگردید و محیط رشدی و پرورشی یک کاربر رو زیر سوال میبرید یا به اون کنایه میزنید و سن و سالش رو مزحکه قرار میدید،از ما چه انتظاری دارید؟
من وقتی اون پست شما رو دیدم بیش از هر چیزی تعجب کردم.اصلا لزومی نداره شما اینطور برافروخته بشید یا بخواهید دیگران رو استهزا کنید.
اصلا شما نیازی به این گفتار ها و برخوردها ندارید.
خودتون شاهد هستید که ما خیلی در مورد شید صحبت کردیم.کارهای غیر قانونیش رو زیر سوال بردیم و بحثهای ریز و درشت دیگه.
اما برای پاسخ به کاربران و آگاه کردن اونا نیازی نیست از عبارات تحقیر آمیز و طعنه آمیز استفاده کنیم.
با یک لحن نرم تر و دوستانه تر هم میشه بحث رو دنبال کرد.
اما مطلب دوم در مورد عبارتی هست که شما سوژه قرار دادید: "چه غلطی!"
گذشته از اینکه اون پاسخ برای شما نبود و برای یه کاربر دیگه بود، در غیاب جنابعالی اتفاقاتی افتاد و پستهایی رد و بدل شد که به سبب اونها عبارات مذکور بیان شد که مدیر عزیز انجمن و اون کاربر محترم خودشون از ماجرا آگاه هستن.
پس خواهش میکنم عجولانه قضاوت نکنید چون شما موفق به مشاهده تعدادی از پستها نشدید.
نقل قول:
اول اينكه توهين حتما نبايد فحش خواهر و مادر باشه و موارد مشابه !!! همون كه ميگيد همه ايراني ها دزد هستن بزرگترين توهين هست
مسخره كردن كه ديگه بدتر ، اونم در يه محيط مجازي و علمي كه بايد پاسخ علمي داد و نه ...
دوم هم اون جمله اي كه از من نقل قول گرفتيد در حقيقت جمله من نيست و براي اون كاربري هست كه من از لحن نادرست شون ايراد گرفتم
ادامه دادن اين مورد هم ديگه محلي نداره
پستهاي اضافه پاك ميشن
5متاسفانه متوجه منظور سازندگان شید نشده اید! چون آنها شید را برای تست به av comparative نفرستاده اند بلکه تقاضایی فرستادند که در آن خواسته شده قدرت شناسایی آویرا و نود را در کنار هم گزارش کند و آن سایت هم این کار را انجام داده و نتیجه را ایمیل کرده است و هیچ اسمی از شید برده نشده چون آن زمان اصلا شید(ترکیب آویرا و نود) وجود خارجی نداشته است. متوجه شدید؟؟نقل قول:
-اگه در خارج از ایران غیر قابل استفاده و غیر قانونی هست چطوری اونو برای تست به شرکتهای تست انتی ویروس دادن؟؟؟؟
درود دوست خوبمنقل قول:
الان رو نمیدونم اما پارسال که من دیسک شید رو دیدم همراهش یه بروشور بود که به نقل از اون موسسه تست کننده تمام نتایج با گراف بندی رو از شید گذاشته بود که از تمام انتی ویروسهای روز دنیا حتی خود اویرا و نود یه سر و گردن بالاتر بود.من از روی بروشور دیدم و گفتم دوست عزیز.اگه تست تکی از نود و اویرا بوده اولا لزومی نداشته چون نتایج اون انتی ویروسها کاملا به روز و با آخرین نتایج مشخصه.دوما اگه تست تکی اونا بوده چجوریه که از خود اون انتی ویروسها یعنی نود واویرا کلا بالاتر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_25:
نقل قول:
بله در تستی به درخواست سازنده نتایج شناسایی نود+آویرا در آن سال و آن زمان بالاتر از دیگر محصولات بوده و درخواست سازنده شید تنها نتیجه مجموع 2 موتور در مقایسه با دیگر آنتی ویروس هایی که معمولا av comparative بررسی می کند بوده و نامی از شید برده نشده و سازنده سمنانی شید نام مجموع آویرا و نود را شید گذاشته و در جدول ها قرار داده چون شید مجموع این 2 موتور + ابتکاراتی برای سرعت بخشیدن به سیستمی با این دو موتور بوده .
سند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل هم sheed است.
توسط بخش Product Combination Comparative تست شده. و در تست ها هم مشخص است که نامی از شید نیست اما eset+avira تست شده.
بخشی از مطلب سایت سازنده:
چگونگی انجام تستها:
ما در اواخر سال 2009 با شرکت AV-Comparatives تماس گرفته و از آنها درخواست کردیم تعدادی از موتورهایی که امکان استفاده آنها به صورتهای مختلف در ضد ویروس شید وجود داشت (شامل BitDefender, Eset NOD32 و Avira) را به طرق مختلف در کنار هم قرار داده و آنها را تست نمایند. از بین آنها ما ترکیب دو موتور Eset NOD32 و Avira را بعلت درصد بالاتر و اشغال حافظه کمتر انتخاب کردیم.
در بودن این دو موتور و در قدرتشون در شید که بنده شکی ندارم همینطور دیگران.اتفاقا بحث ما سر همینه .من میگم چرا غیرقانونی از اونا داره استفاده میکنه؟نقل قول:
آقا شما با این روضه خونی بالای منبر اشک ما رو درآوردی !!
ولی این موضوع ها ربطی به این انجمن نداره ما هم از دست این کشورها به خاطر این کارهاشون خیلی شکایت داریم ولی نه در این تاپیک و انجمن
فعالیت های ممنوعه :
10- از نوشتن هرگونه مسايل مربوط به سياست جلوگيري كنيد كه در اين صورت، دسترسي كاربر براي هميشه به سايت قطع خواهد شد.
شما کشتین خودتونو....تعصب لعنتی این انجمنو رها نمیکنه...دزد دزد میکنی چرا؟؟؟
شک داری بالای 95 درصد نرم افزارای استفاده شده تو ایران بدون لایسنس قانونیه؟؟خود شما ها که از لفظ دزد استفاده میکنید سیستم عاملهاتون کرکیه یا اصلی؟؟؟(تصحیح شد)!!! lol نگید...یکی یه زحمتی کشیده با 10 هزار تومن برا یکسال کار راه میندازه.من خودم استفاده کردم بدک نبوده...ولی الان رو سیستمم چیز دیگه دارم..یه حرفی بزنید آدم 10 صفحه که میخونه یه مطلبی یاد بگیره...نه همش دعوا باشه
دوست عزیز. جدا از اون دزدی. که اصلا کلا به کنار .نقل قول:
انتی ویروسی هست که فقط دیتابیس هست یعنی هیچ چیز دیگه ایی نداره.حتی هوش مصنوعی.یا رفتار شناسی باز فایرووال و سیستم ابر و اینا به کنار
قیمت 10 هزارتمان هم به کنار
چند نفر نصب کردن سیستمشون از هم پاشید به کنار
خو چکاریه ادم میره انتی ویروس رایگان اوست یا اویرا استفاده میکنه که هم رایگانه هم تمام چیز های که شید نداره رو دارن هم قانونیه و اگه گول دو موتره بودنش رو خوردید بازم اشگالی نداره اویرا رایگان + پاندا کلود نصب کن این شد دوموتره
بعد انجمن جای این بی احترامی ها نیست.
بی احترامی اینکه 20 صفحه بخونی ....همش دعوا باشه...پس اسمشو بذارید کل کل...چرت رو با حرف اضافی جایگزین کنید..انجمن تخصصی این کل کل های بچه گانه رو نداره...در ضمن من به هیچ عنوان جانب داری از این نرم افزار نکردم حرفم چیز دیگس
شمام که داری کل کل میکنی.ما از نرم افزار دزدی استفاده کنیم مثل ویندوز فرق داره که ازین راه درآمد کسب کنیم.من شخصا جز ویندوز 95 درصد نرم افزارهایی که استفاده میکنم رایگان یا متن بازه --ما از ویندوز درامدی نداریم که ما رو با کس دیگه و محصول رو با ویندوز مقایسه میکنید!!!!!!نقل قول:
ok....بحث تمام!
سلام من دربحث شما نبودم ولی نظرم را میگم:من شید دارم واز ان رضایت دارم چون سرعت سیستم من رانگرفته -سریع جستجو میکنه وچون فارسیه کار باش راحته وتو این چند ماه سیستم من الوده نشده دیگه چی میخوام هرروز دربدر پیداکردن رمز نود 32 بودم بعضی از دوستان میگن از موتورشرکت های دیگه بدون اجازه استفاده کردن درساخت این ویروس کش که درست میگن اما ما کجای کارمان درسته که به این گیر دادیم تمام نرم افزارهای ما غیر قانونیه (گر حکم شود که مست گیرند … در شهر هر آنکه هست گیرند):n29:
سلام راستی نسخه کامل امنیتی شید در راه.....:n02:
این تاپیک شده تاپیک ازاد.
هر کی میاد اولش نیم خط درمورد شید میگه و بعدش شروع میکنه به درد و دل و اعتراض و دعوا.
کلا این تاپیک تاپیک باحالیه:n09:
سلامنقل قول:
میشه لطف کنید و یه گزارش از سیستم خودتون با استفاده از این افزونه بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام انجام دادم سیستم الودگی نداشت در این جا بحث قبلیم را اصلاح میکنم نسخه فایروال شید در راه است نه نسخه کامل امنیتیش همشهرینقل قول:
خوب معلومه که آلودگی ندارد وقتی آنتی ویروسی از دو دیتابیس بسیار بزرگ دنیا استفاده میکند چه جوری میخواهد توی اون سیستم ویروسی وجود داشته باسد{شاید هم باشد}نقل قول:
معلوم نیست که میخواد این فایروالش را باز دیگه از روی کدوم شرکت امنیتی بگذارد{انشاءالله که از روی کومودو, اون وقت دیگه به اوج قدرت میرسد{بازم میگم شاید نرسد}}
واقعا از موتور این دو شرکت داره داخل شید استفاده میشه ؟؟؟
اگر بله ؛ بعد یعنی اینقدر دسترسی به سورس های یه شرکت امنیتی ساده هست ؟؟؟
اگر نه ؛ چطوری آپدیت ها دارند استفاده میشند ؟؟؟ آخه آپدیت ها کدگذاری شده است و فقط توسط همان موتور قابل شناسایی هست
من یک ویروس داشتم هم نود میشناخت هم اویرا اما شید نه . اما نود 32 3 روز بود که میشناخت شید هم اپدیت بودنقل قول:
و یک ویروس داشتم که نود و اویرا شناسایی نمیکرن و شید هم نمیشناخت ولی برای پشتیبانی شید فرستادم بعد از یک روز شناخت ولی نود و اویرا یک روز بعد از شناسایی شد اون ویروس رو شناختن
به نظر من شید یک برنامه از سر تا پا کرک شده و کپی برداری شده است که حتی در مقابل کومودو هم حرفی برای گفتن نداره.....میپرسید چرا؟؟؟؟!!!!چون خودم به شخصه امتحانش کردم و به این نتیجه رسیدم...بعد از ده روز از خرید اکانت یک ساله وقتی ویندوز بالا میومد با صفحه آبی مواجه میشدم که تنها به انگلیسی نوشته بود فایلی پاک شده است بعد هم ویندوز بالا میومد فکر کردم چیز مهمی نیست برای همین بیخیالش شدم تا اینکه یکی از دوستام گفت شید اصلا قابل اعتماد نیست برای همین من دو دل شدم و تصمیم گرفتم که ببینم واقعا حرف دوستم درسته یا نه؟؟؟؟برای همین یک بار با شید بروز شده بر روی سیستم اسکن عمیق انجام دادم که چیزی پیدا نشد بعد شید رو پاک کردم و آنتی ویروس کومودو رو که دم دستم بود نصب و آپدیت کردم و تنظیمات اسکن رو هم روی نرمال قرار دادم بعد از اسکن سیستم کومودو شش فایل با درجه خطر بالا پیدا کرد!!!!!!!!بعد از راه اندازی مجدد سیستم متوجه شدم حتی مشکل پیغامی که قبل از بالا آمدن ویندوز ظاهر میشد هم برطرف شده وقتی این مشکل رو در تالار شید مطرح کردم فکر میکنید چه جوابی دادند؟؟!!!!!!گتند فایل ها رو ارسال کن که در شید قرار داده بشه!!!مگه سیستم من منبع جمع آوری و ارسال بدافزار برای شرکت شیده یا اینکه اینها فکر کردند اطلاعات و امنیت سیستم من باقالیه:n30::n30::n30::n30:.......
این مشکلات ممکنه با هر پک امنیتی پیش بیاد حالا شید که جای خودشو دارهنقل قول:
بنده از تیر ماه دارم استفاده میکنم خوشبختانه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
جدا از این موضوع که هر کی اسم شید رو میشنوه یه تیکه یهش میندازه ولی این برنامه تا حالا هیچ مشکلی نداشته
انتی ویروس کومودو هم تشخیص اشتباه زیاد داره و ممکنه اونا اصلا ویروس نباشن
وقتی میگید شید اینو نشناخت یعنی اویرا و نود32 نشناختن
اونا هم که میگن ویروس ها بدین تا در دیتابیس قرار بدیم منظورشون اینه که بفرستند برای لابراتوارهای ایست و اویرا
این گونه مسایل هیچ گاه ارزش این محصول رو پایین نمیاره
اصلا نداره که بخواهد کم بشه یا زیاد بشه :n02::n02:نقل قول:
نود کرک شده بهتره دیگه پول الکی نمیدی
والا من که از اولین نسخه ها با کومودو ام دیدم که کومودو ویروسی رو نشناخته باشه مثل همه آنتی ویروسها. ولی تشخیص اشتباه زیاد! این رو از کجا دراوردین نمیدونم. درسته که دیتابیس قوی نداره و جوان هست ولی تشخیص اشتباه مثلا یه فایل سالم(غیر از کرک) رو ویروس بشناسه من خیلی کم یا اصلا ندیدم. شایدم منظورتون کرک هست که اکثرا ویروس شناخته میشه. اونم دلیل داره و مختص کومودو نیست.نقل قول:
آدم به محصولی علاقه داره دلیل نمیشه که بقیه محصولات بد و پراشتباه باشن. اینطور نگاه، نگاه متعصبی هست دوست عزیز.
شید مشخص نیست چیه انتی ویروس یا یک تروجان:n13:
وقتی کومودو که همه می دونند جزء بهترین آنتی ویروس ها نیست عملکردش از شید بهتره و رایگان هم هست چرا من باید برم برای نرم افزاری که نمی دونم واقعا چیه پول پرداخت کنم و امنیت و اطلاعات خودمو به دستش بدم؟؟!!تنها به این دلیل که زبان فاسی و ساپورت میکنه؟؟؟!!!!!!
خیلی ازین صفحات تاپیکو خوندم.
یکی از دوستام "شید" رو به من معرفی کرد، که باعث شد بیام اینجا...
حالا منم نظرمو بگم:
ما اگه این رو نصب کنیم خیلی فرق داره با اینکه نسخه غیرقانونی همون نود یا آویرا رو نصب کنیم. نمیشه گفت اینم دزدیه اونم دزدیه...
این اگر خیلی هم خوب عمل کنه بازم نصبش کار اشتباهیه ... چه بسا بهترین باشه
حرفم حمایت از نود و... نیست.
+
اینطور که فهمیدم اصلا ارزششو نداره(جدای از صحبتای بالا)
سلام
دوستان من جواب ایمیلی که به شید زده بودم رو اینجا قرار میدم با توجه به اینکه شاید درست نباشه اینجا قرار بدم
خواستید عکس هم میزارم که اثبات شه
__________________________________________________ ________________
با سلام و تشکر از انتخاب ضد ویروس شید
ما از هسته های اصلی نود و اویرا استفاده کردیم و در مورد مجوز موتورها هم که در تالار پشتیبانی و سایت نیز توضیحات لازم را داده ایم که این دو شرکت کشور ایران را تحریم کرده اند و حاضر به مذاکره نبوده اند اما چون ایران قانون کپی رایت ندارد و فروش ما نیز در ایران است فروشمان کاملا قانونی میباشد و مدارک قانونی نیز برای فروش آن داریم که در زیر برایتان میگذارم: نرم افزار شید در رسانه های دیجیتال ایران ثبت شده است و شماره ی شناسنامه ی نرم افزار دارد و در لینک دوم نیز تاییدیه شورای عالی انفورماتیک را دارد.
http://www.sheedantivirus.com/images/certificate-page1.jpghttp://www.sheedantivirus.com/images/taeed-fanni.jpgموفق باشید- موسوی
--
پشتیبانی ضد ویروس شیدشرکت شید افزار رایانه
__________________________________________________ __________
به هر حال به نظر من چون قانون کپی رایت نیست دلیل نمیشه ولی شایدم ایشون درست بگن .
خواستم توضیح بدم، دیدم خیلی مفصل میشه واسه همین ترجیح دادم دو جمله بگم که آیه قرآن هم باشه:
بلكه انسان خودش از وضع خود آگاه است (14) بَلِ الْإِنسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِيرَةٌ ﴿14﴾ هر چند در ظاهر براى خود عذرهايى بتراشد (15) وَلَوْ أَلْقَى مَعَاذِيرَهُ ﴿15﴾
سوره قیامت
به طور خلاصه خواستن این رو بگن:نقل قول:
ما انجین نود و اویرا را دزدیدیم چون ایران تحریم هست پولش هم نوش جونمون حلال حلاله چون مجوز داریم!:n09:
می دزدیم و همون رو به شما می فروشیم.