بنده در خدمت هستم.. اگه سوالی دارید همین جا مطرح کنیدنقل قول:
بنده در خدمت هستم.. اگه سوالی دارید همین جا مطرح کنیدنقل قول:
حدودا کل هزینه به ریال چقدر براتون تموم شد؟نقل قول:
تو گمرک و ... گیر کرد؟
چند روزه دستتون رسید؟
--------سوال هایی در مورد خود گوشی ---------
موفق شدید زبان فارسی روش بزنید؟
دولوپر ها به اندازه گالاکسی ساپرتش کردن؟
تا الان چقدر فروش رفته تو دنیا ؟ به میلیون رسیده؟
باگ یا مشکل خاصی نداره؟
کلا تو خریدش چه مزایا و معایبی بود؟
خروجی تی وی داره؟
سپاس
البته گوشی خریداره شده ولی هنوز به دستم نرسیده،نقل قول:
گوشی + اسکرین گارد = 580$ (تقریباً میشه 600 هزار تومان)
مسافری برام میاد
بقیه سوال ها رو از جناب ابی بپرسید یا اجازه بدید من تا شنبه بهتون جواب میدم،
ولی این رو میدونم که خروجی تی وی هنوز نداره و در مورد ساپورت هم منظورتون رو متوجه نشدم. اندروید محدود به سخت افزار خاصی نیست شما اگه بتونی اندروید رو روی ماشین لباس شویی منزل هم نصب کنی، برنامه هاش رو می تونی اجرا کنی! تا جایی که من میدونم چند روز پیش گوگل از همه دولوپرهای فری لنسر یا همون آزاد کار برای توسعه نرم افزارها وبازی های این سیستم عامل دعوت به همکاری کرد.
از نظر ساپورت مطمئن باش تو سری آندو از این بهتر نداریم.از بابت باگ،نه.خدارو شکر من مشکلی نداشتم.ولی الان به نظرم 16 گیگ یه کم کمه.نمیدونم بازم یه جورایی نظر شخصیه.نقل قول:
مواردی تو گالاکسی هست که نبودش تو نکسوس خیلی ناجوره
مثلا خروجی تی وی (در حالی که گالاکسی خروجی اچدی هم داره) یا مثلا مموری کارت ......
و از طرفی ژیرسکوپ و فلاش دوربین هم مزیت های نکسوسه + ساپرت خود گوگل
تا الان هم که ساپرت نرم افزاری گالاکسی از طرف دولوپر ها بهتر بوده
جدا گیج شدم ........
متوجه این حرفت نمیشم: " تا الان هم که ساپرت نرم افزاری گالاکسی از طرف دولوپر ها بهتر بوده" !!!!!!!!!
منظورم اينه كه الان تو ايكس دي اي بره نكسوس چند تا رام هست؟
نهايتا 30 تا
ولي گالاكسي .....
کسی نیست این سوالات رو جواب بده؟
قیمت امروز تو بازار علاءالدین 890 تومن بود.
با اینکه مدت زیادی از ریلیزش میگذره و باید با قیمت واقعی به فروش برسه ولی بازم دزدا دارن گرانفروشی میکنن.:13:
به نظرم نکسوس 2 اون جوری که باید میبود،نبود و به همین خاطر مورد کم لطفی قرار گرفت...سامسونگ،بزرگترین اشتباه گوگل بود برای زدن نکسوس بعدی!!گوشیی درست کرد که الان که همه ی شرکت ها دارن گوشی میدن بیرون،این نکسوس 2 جلوشون سوسکه...
نکسوس 2 رو باید سونی،یا اچ تی سی میزدن...موتو هم خیلی گرون میفروشه گوشی اش رو...
ولی به نظر جانل دارانه!!!ی من،سونی میتونست یه خر گوشی با ساپورت عالی گوگل درست کنه که گوشی ها رو دوتا دوتا با این یکی مقایسه کنن!!
راستی یکی از تفاوت های عمده Nexus S با Galaxy در اینه که گلکسی امکان Mass Storge شدن نداره، یعنی برای اتصال به کامپیوتر حتماً باید DVD درایور هاش رو نصب کنی و از طرفی سرعت انتقال اطلاعات فوق العاده پایین هست اما در Nexus قضیه برعکسه و با اتصال به کامپیوتر دستگاه مثل فلش مموری عمل می کنه و سرعت انتقال داده فوق العاده بالاست.
مس استورج داره.
USB Debugging رو فعال میکنی گوشیو به کامپیوتر وصل میکنی و از notification bar گزینه transfer files to/from your pc رو انتخاب میکنی.
گوشی همانند یک هارد اکسترنال به کامپیوتر وصل میشه و با سرعت بالایی میتونید هرفایلی رو داخل حافظه گوشی انتقال بدید.
ممنون من خبر نداشتم، اطلاعاتم در مورد گلکسی کمه.. خب حالا این USB Debugging رو از کجا باید فعال کرد؟!!نقل قول:
از گزینه هایی ه که توو Setting گوشی هست , بخش Application قسمت Developmentنقل قول:
ممنون من خبر نداشتم، اطلاعاتم در مورد گلکسی کمه.. خب حالا این USB Debugging رو از کجا باید فعال کرد؟!!
اصلا تو بازار جهاني استقبالي هم از اين گوشي شد؟
قبلا حرفایی بود در مورد اینکه بعد از اومدن GSII گوگل هم نکسوس اس رو ارتقا میده و یه نکسوس جدیدتر میده . چی شد ؟ خبری نیست ؟ گوگل با همین Nexus S می خواد با Galaxy S II و Atrix و Optimus 3D رقابت کنه ؟ حالا نگید این زودتر آپدیت میشه چون یک سال که از اونا زودتر آپدیت نمیشه , فوقش دو ماه زودتر آپدیت شه , چند نفر اون سخت افزار معرکه رو ول میکنن میان این رو بخرن به خاطر آپدیت ؟
این گوشی فقط به پشتوانه ی نرم افزاری گوگل ممکن بود موفق باشه ولی همونطور که گفتی با وجود سخت افزارهای قوی گوشیهای جدید دیگه امکان بردش وجود نداره!
اپراتور ودافون شعبه رومانی گوشی جدید Nexus S را با شرایط قرارداد دوساله و به قیمت 149 یورو یا بصورت قفل شکسته با قیمت 529 یورو به کاربران خود عرضه کرده است. اوائل ماه گذشته ودافون اعلام کرده بود که این گوشی را در 24 کشور زیرمجموعه خود عرضه خواهد کرد. کاربران رومانیایی جزء اولین کاربران اروپایی هستند که Nexus S را خریداری می کنند. در حال حاضر فقط نسخه سیاه رنگ این گوشی در رومانی موجود شده است.
من شنیدم که این گوشی مشکلات زیادی داشته درسته؟
چه مشکلاتی؟نقل قول:
نوشته شده توسط The last remaining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که من یادمه البته اگه اشتباه نکنم یه خبرهایی بود مبنی بر اینکه هنگام مکالمات طولانی تر از سه دقیقه این گوشی خود بخود خاموش و روشن میشه. یه عده هم یادمه که گلایه داشتند که نمیتونند نرم افزارهاشون رو به صورت پیش فرض روی گوشی نصب کنند بعدشم یه خبرهایی از مشکلات باطریش بود.
دیگه؟ بزار یکمی فکر کنم :9:
نه چیز دیگه ای یادم نمیاد!
مشکل باطری که گفتی رو منم شنیدم ولی اون یکی ها رو دیگه نه؟
اوناهم جدیدن؟
قضیه مکالمات رو من شنیده بودم ولی تا حال برای من پیش نیومده که گوشی ریستارت بشه، نرم افزار ها رو هم به سادگی می شه نصب کرد. در مورد باطری هم من تنها ایرادی که می تونم بگیرم اینه که مدت زمان شارژ شدندش خیلی بالاست، تقریباً در حدود 4 ساعت!!!نقل قول:
بسته دیگه چی میخوای؟
به نظرم حالا كه ديگه گالكسي i9000 توليد نميشه اگه سامسونگ رو نكسوز samoled بذاره و قيمت مناسبي براش بذاره
هنوزم به فروشش اميدي هست
ببخشیید مگه الان SAMOLED نیست ؟!!!!!نقل قول:
ميدونم كه الانم سوپر امولده اما منظورم اين سياست سامسونگه كه داره سوپر امولد رو محدود مي كنه به گوشي هاي خاصش و به طور مثال الان توليد گالكسي رو با سوپر امولد متوقف كرده چون ميخواد گالكسي اس دو رو عرضه كنه و حتي همونطور كه ميدونين همين نكسوز هم تو نسخه هايي با LCD عرضه شدهنقل قول:
اميدوارم كه نكسوز اس هم به سرنوشت گالكسي اس دچار نشه و تا آخر با سوپر امولد عرضه بشه
شاید چون شرکت بزرگی مثل گوگل پشتشه این چیزی که میخوای امکانپذیر باشه ولی خیلی هم نمیشه مطمئن بود
چند تا صفحه داره؟ همون 7 تا صفحه؟
هوم اسکرین 5 صفحه داره که دوتا سمت چپ و دو تا دیگه سمت راست Home هستند! ولی منو نا محدوده و به صورت عمودی اسکرول میشهنقل قول:
touchwiz نداره؟
خیر، این گوشی اینترفیس گوگل رو داره که خیلی از Samsung شیک تر و User Friendly تره...نقل قول:
كسي قيمت روز داره؟
با گارانتي هم تو بازار هست؟
830 هست قیمتش
گارانتی هم نیست.
کی این گوشی میخواد بیاد پایین من نمیدونم!
تا این بیاد پاین،یارو اتریکس هم تو ایران پیدا میشه!
Manoto TV هم تازه اومده داره همش اینو تبلیغ میکنه :31: خداییش ولی قیافه ی خیلی شیکی داره !
با اومدن iPhone جدید که به احتمال زیاد دو هسته ای خواهد بود , مطمعن باشد گوگل با این به رقابت گوشی های جدید نمیره یه گوشی قویتر معرفی میکنه
کی تبلیغ کرد؟!!! من تا حالا ندیدم!نقل قول:
جایزه ی مسابقه ی Manoto Plus روز شنه یه دونه Nexus S بود که مجری برنامه هم (امید) یه دونه دستش بود همش داشت نشونش میداد ازش تعریف میکرد (به شکل ضایعی :31:) هرچند آخرش یه تیکه اومد باحال بودنقل قول:
---------
دوستان هنوز این مقعر بودن صفحه نمایش گوشی چیزی نیومده رو نت بگن چه مزیت یا استفاده ی خاصی میشه ازش کرد ؟ همون برا خوشگلی بود ؟
فیلم برداریش چی ؟ HD شد یا هنوز WVGA باقی مونده ؟
برو بچز اینم یه خبر از نکسوس جدید این بار با همکاری الجی![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق برخی گزارش های غیر رسمی، گوگل در حال کار با LG برای تولید یک دستگاه با برند مشترک است. البته این بار به جای اسمارت فون صحبت از یک تبلت است. بر روی Google Nexus Tablet (که نام احتمالی این گجت است) اندروید 3.0 نصب خواهد شد و صحبت از ارائه آن در میانه تابستان است.
درباره این پروژه هنوز همه چیز در حد شایعه است و چیزی هم درمورد مشخصات سخت افزاری دستگاه و یا شیوه فروش و ارائه آن اعلام نشده است. فقط می دانیم که احتمالا باید منتظر تبلتی با لوگوی Google باشیم.
چرا مايكروتل اينو با گارانتي وارد نكرده؟
اگه اينكارو ميكرد شايد قيمتش يه مقدار كمتر ميشد..
فكر كنم قيمت جهانيش از گالكسي اس هم كمتر بود نه؟