سلام من 17 بهار هستم 10 تا بسته كلم كاشتم نيميدونم تا 30 بهار در مياد يا نه اگه كسي ميدونه بگه و چند روزه كلم در مياد؟
Printable View
سلام من 17 بهار هستم 10 تا بسته كلم كاشتم نيميدونم تا 30 بهار در مياد يا نه اگه كسي ميدونه بگه و چند روزه كلم در مياد؟
سلام
در نمیاد باید 15 روز وقت داشته باشه
آقاي p30gamer كارن در سال سوم در كدوم فصل مريض شد؟
برای من توی فصل پاییز مریض شد.
make rice then go to the store and get it wrapped and give the preesent to whoever yu want كسي ميتونه اينو معني كنه براي پيدا كردن برنج است اگه كسي ميتونه معني كنه بگه معنيشو
كسي ميدونه من چه وقت ميتونم قلاب بگيرم؟
Alireza007 قلا ب رو وقتی 50 تا ماهی داشته باشی میگیری
-------------
معنی جمله هم میشه این:
برنج رو پرورش بدید.بعد کادوش کنید و به هر کی می خواید بدید.
برنج هم برایه شهره!!
ممنون از معني و قلاب ولي فكر ميكنك اشتباه معني كردي اره؟نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
اقاي p30gamer تو اين بازي را خيلي خوب بلدي چرا نتونستي بري شهر؟ و من تو سال 3 هستم زنم كارن مريض نشده بايد چي كار كنم زنم مريض بشه؟ و چطوري ميتونم گلخانه را بزرگ ميكنم طوفان نبره؟ و تمام 7 پرينت كه به شكل ماهي هستن ميتوني جاهاشونو بگي؟ و ميتوني كامل تمام غذاها را كه چندتا هستن بگي؟ و اخريش ايا در اين بازي شهري است يانه ؟ اگه هست تو 1 سيدي چطوري ميشه هم تو روستا بازي كرد هم تو شهر؟
in harvest moon game does he realy go city
I wonder why this get's asked so much lately? Anyways, no you do not go to the city ever. If you do poorly after 3 years the game will end right there. Otherwise, you just keep playing the game while on the farm forever اينو معني كني خيلي نوكرتم در مورد رفتن به شهره
معنی:نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza007
من دارم فکر میکنم که چرا این سوال اخیرا زیاد پرسیده میشه؟ ولی به هر حال... شما هرگز نمی توانید به شهر بروید.اگر در پایان سه سال ادم فقیر و مستمندی باشید بازی به پایان می رسه و کلا تموم میشه ولی در غیر این صورت می تونی به بازی تا ابد ادامه بدهی.
دوستان اگه بد معنی کردم اصلاح کنید ;)
need help for go city you dont unless the villagers dont like you but you dont see the city the game ends
Wow it'd be great if you could go to the city... but sadly you never leave the village. Where's the exit to the village now I think of it? :S Maybe you need to catch a boat from the beach, or parachute off Mother's Hill.
wow your funny realy im not kidding not sacasum your funny farm boy how old are you
hey i really once thought of that. rumors say that if you befriend zack and greg, they'd give you a ride on their boat!
اينارو معني كنيد ممنون ميشم در مورد رفتن به شهره
يه بازي 1 سيدي چطوري بايد هم بره شهر هم تو روستا بازي كنه عجيبه نه
منم کاملا نا امید شدم...
من دخترشو بازي ميكنم تا هالا به شهر نتونستم برم ولي لباس تازه دختر ميتونه به دست بياوره ولي نميتون سگهارو بدست اورم چطوري بايد سگهارو بدست اورم؟
امضاتونو عوض كنيد خانم مينا خيلي بده
آقاي گيم هكر آيا شما هنوز لود شهر را در مموري كارت دارين و الان در پي سي لودتان در سالچندم است و آيا كارن مريض شده يا نه اگه مي شه طريقه گرفتن 100 درصد بازي رو بنويسيد .چون شما تنها نفريد كه مي گيد 100 درصد رو گرفتيد.
A-H Entertainment من رو مموری کارت بازیم صد درصده عکسش رو هم گزاشتم.اما روی کامپیوتر بازیم 37 درصده چون زیاد نمیرم.
در ضمن والا من خودمم نمیدونم چطوری صد شد؟!؟! اونموقع فکر نمیکردم کار سختی باشه.هر وقت حوصله داشتم بازی میکردم....البته خیلی سخت بود.همهی سال ها هارد ورکر شدم تا بحال.:)
راستي چه اتفاقي در سال سوم افتاد و چطوري به شهر رفتي؟
A-H Entertainment سال سوم زنم مریض شد!!
دکترو گفت برای خوب شدنش باید بری یه روستای دیگه!
شهر نبود یه روستا بود!!
با دختره زودتر مي تونيد بريد شهر چون بازيش كاملآ ژاپني بوده و مي تونيد زودتر به صد درصد بازي برسيد (چون بازيش رو اسون تر كردند).نقل قول:
نوشته شده توسط mina200
وقتي حوض ماهيگيري پر از ماهي شد (يعني 99 تا ماهي)به شما 10% مي ده كه در هروست مون پسره اينطور نيست.
در ضمن در هروست مون دختره من تونستم چندتا لباس جديد گير بيارم.
ولي در اين سوال شما (چگونه سگ ها رو به دست بيارم؟)بايستي ابتدا با karen ازدواج كني .بعد درصد مزرعه ات بالاي 95% باشه اون وقت در زمستان سال سوم karen مريض شده و دكتر به شما مي گويد كه براي به دست اوردن دارو بايستي به شهر برويد وقتي به شهر رفتيد شما مي توانيد به مغازه ي سگ فروشي رفته و سگ شكارچي بخريد.
نه آقاي گيم هكر منظور من اين شهر نبود منظور من شهري بود كه مي توني كمباين وغيره رو بخري بود.نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
بچه ها من که فکر میکنم باید بی خیال شهر بشیم فکر نکنم به شهر بره اصلا راستی من یک گیم شارک دارم که اگه بزنی مزرعه 100% میشه سیو منم بهار سال سوم هست و 87% هست
نمیدونم دیگه چه جوری درصد اضافه کنم
بچه ام قلبهاش کامله زن اسب و سگم نیز همینطورخونه ام هم کامله گاو و گوسفند و مرغ نیز از هر کدوم 10 تا دارم همشون رو هم طلایی کردم توی حوضچه ام هم 99 تا ماهی دارم 4 تا هم کاغذ پرینت ماهی های افسانه ای رو دارم زنم هم کارن هست ولی مریض نشده تا حالا راستی تعداد غذاهایی که درست کردم 62 هستش کسی فکر کنم 18 تا دیگه غذا باشه که بتونم درست کنم توی منو اشپزی که جا برای 18 تا غذای دیگه دارم کسی بلد هست کل غذا ها رو که فکر کنم 80 تا باشه درست کنه؟
من که گفتم خودم شهر نرفتم تو خونه ی یکی از دوستام دیدم
آقاي سعيد و آقاي گيم هكر اگه ميشه از دوستانتان كه به شهر رفته اند بپرسيد كه چگونه رفته اند و چطور بازي را 100% كرده اند.
راستي من به ناتسوم که اي ميل زدم گفت به شهر نمي ره.
اين بازي براي نخسه پلي استيشن 2 هم وجود داره كه پيشنهاد ميكنم كه حتما امتحان كنيد
يه مزرعه دار ديگه با امكانات و وسايل ديگه ...
هروست مون واسه ي پلي استيشن 2 كه نسخه ي ژاپنيش هست
همين انگليسيش رو ببريم خيلي هنر كرديم.
ولی فکر کنم نسخه انگلیسی هم داشته باشه ؟!نقل قول:
نوشته شده توسط saeid Afsary
خدا رو چه دیدی شاید تو پلي استيشن 2 بشه بری شهر !!
اره موافقم!!بهتره اصلا از شرکت بپرسیم!!
بچه من يك كد گيم شارك پيدا كردم كه اگه بزني ميتوني سوار گاو ها بشي و باهاش راه بري البته چند تايي ديگه هم هست مثل برنده شدن توي مسابقه سگ دواني شنا و اسب سواري و...
فعلا مال گاو سوار شدن رو براتون ميزارم بعد از زدن گيم شارك كنار گاو ها دكمه ضربدر را بزند
D005e8b4 1440
3005e8b4 0001
D00f844e 1440
30071a34 0001
mohammad007 ممنون جالب بود...
خواهش ميكنم قابلي نداشت اگه كسي گيم شارك خاصي خواست منم درخدمتم راستي كسي گيم شاركي رو كه كل برگهاي ژرينت شده رو بده نداره من مال 4 تاش رو دارم
ميشه بگين براي پلي 1 كدوم مزرعه دار خوبه
شماره يكش يا شماره2
playstation 3 نسخه ی back to nature
نسخه ي دختره خوبه يا پسره؟
من يه دونه مزرعه دار گرفتم روش نوشته بود back to nature روش عكس پسره رو كشيده بود ولي بازي جا پني بود و پسره توش نبود
playstation 3 پسره بهتره چون دختره ژاپنیه و هیچی نمیفهمه ادم ازش...
در ضمن به جلد بازی ها هیچ وقت اعتماد نکن چون اکثرا تقلبین
كسي لينك دانلود خود گيم شارك رو داره؟
داشتن 6 برگ پرينت شده فرشته ها: :laughing:
80070D30 00FF
در ضمن آقاي سعيد و گيم هكر جواب ما رو ندادند كه دوستاشون چطور به شهر رفتن.