ممنون دوستان
متاسفانه قبل از دیدن جوابتون رفتم بخرم
یهو رفتم بازار موبایل
باورتون میشه گوشی رو تموم کرده بود
اینم شانس منه !!!
حالا قراره بیارن !
Printable View
ممنون دوستان
متاسفانه قبل از دیدن جوابتون رفتم بخرم
یهو رفتم بازار موبایل
باورتون میشه گوشی رو تموم کرده بود
اینم شانس منه !!!
حالا قراره بیارن !
با سلام به دوستان عزیز و امیدوارم این بار جوابمو بدید !
ایا این گوشی رنگ های دیگری هم داره؟(منظورم رنگ قابشه چون تو شهر ما هر جا دیدم فقط رنگ صورتیش بود!)
گفتم که تشریف ببرید طبقه 6 علاالدین فروشگاه کاویانی(پلاک 675) -( پخش کننده مایکروتل هست.)-در ضمن تو لیست نمایندگی های مایکروتل هم هست و لوح مایکروتل رو هم رو پیشخون مغازشون میتونید ببینیدنقل قول:
من بالای 30 تا گشوی ازش خریدم.مایکروتل مستقیما جنس هاش رو میده به جناب کاویانی و ایشون تو علاالدین پخش میکنه.
از خرید شما هم به من چیزی نمیرسه فقط خواستم پول مفت به فروشگاه پارس مایکروتل بازار موبایل نداد
فروشگاه پیمان هم تو علاالدین پخش کننده مایکروتله ولی قیمتش رو یه مقدار بالا میگه
:46:
حالا چرا به خودتون گرفتید ؟ قصد جسارت نداشتمنقل قول:
من شنبه رفتم بخرم و جوابتون رو ندیدم
بدون اینکه کسی بهم بگه رفتم بازار موبایل !!!
حالا این فروشگاهی که می گید چند میگه؟
بازار موبایل می گفت 164 !!!
راستی از نظر برنامه نریختن که مشکلی نداره؟
بدون برنامه ریزی بگیرید اینا همش پول اضافه هستش.
چه برنامه ای میخوای؟هر چی میخوای خب از اینترنت بگیر دیگه.
بیخودی میشنن یه مشت برنامه که خیلیهاشون به درد نمیخورن و اصلا نمیدونی برای چی هستش براشون پول میدی.
برو پایینترین قیمت رو بگیر از هر جاکه دوست داری.
بازار موبایل هم خوبه انقدر استرس نداشته باشید این گوشی تقلبی نداره.
بدون برنامه ریزی بگیرید اینا همش پول اضافه هستش.
چه برنامه ای میخوای؟هر چی میخوای خب از اینترنت بگیر دیگه.
بیخودی میشنن یه مشت برنامه که خیلیهاشون به درد نمیخورن و اصلا نمیدونی برای چی هستش براشون پول میدی.
برو پایینترین قیمت رو بگیر از هر جاکه دوست داری.
بازار موبایل هم خوبه انقدر استرس نداشته باشید این گوشی تقلبی نداره.
ممنون دوست عزیز
منظورم این بود که میشه بگیم برنامه نریزن دیگه !!! خودمم با شما موافقم !
راستی مشکل اینجاست که بازار موبایل ( پارس مایکروتل ) تموم کرده بود و قراره بیاره:41:
اره قبول میکنن.
ماکه توی گرگان و حتی قم که خرید داشتم این مسخره بازی ها رو نداشتیم.
شما برو علاالدین طبقات 6-5 از اونجا بگیر اگه دوست داری با گارانتی بخر نداشتی هم بدون گارانتی بگیر
--------
امشب بازار بودم برای شخصی گوشی گرفتم. قیمت ویو 525 در گرگان 156 تا 162 تمان بود. مدل پرو 200 تومان اما نمیدونم گارانتی داشت یا نه
من به خودم نگرفتم واسه من که فرقی نمیکنه شما از کجا بخری فقط خواستم تجربه ای که داشتم و به شما هم بگمنقل قول:
فروشگاه های طبقه 5-6 کارشون عمده فروشیه.
موقع خرید فقط جعبه گوشی میزارن جلوت و یه فاکتور بهت میدن
باز کردن جعبه گوشی و سیم کارت گذاشتن و تستش و اینا همه به عهده خودته و اصلا کسی بهت کاری نداره.
در ضمن گوشی های مایکروتل نیازی به تست هم ندارن و فقط باید روشن کنی ببینی ال سی دی تو حمل بار نشکسته باشه که اونم معمولا اتفاق نمیافته.همین
از شما ممنونمنقل قول:
راستش انگار این گوشی خریدن من طلسم شده
دیشب زنگ زدم پارس مایکروتل (بازار موبایل ) گفتن آوردن گوشی رو
امروز رفتم بخرم مشکی رو تموم کرده بود
کل علاءالدین رو هم زیرو رو کردم اما با گارانتی مایکروتل و بدون برنامه پیدا نکردم این آقای کاویانی رو هم پیدا نکردم
البته اون موقع پلاک رو نمی دونستم !!
خسته شدم !!!!
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
سلامنقل قول:
آره سفید و مشکی هم داره
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
نقل قول:
خیلی ممنونم
اینجا تو نمایندگی مایکروتل 164 و پرو 212 بود با گارانتی البته
[QUOTE=hoora-1;5884084]از شما ممنونم
راستش انگار این گوشی خریدن من طلسم شده
دیشب زنگ زدم پارس مایکروتل (بازار موبایل ) گفتن آوردن گوشی رو
امروز رفتم بخرم مشکی رو تموم کرده بود
کل علاءالدین رو هم زیرو رو کردم اما با گارانتی مایکروتل و بدون برنامه پیدا نکردم این آقای کاویانی رو هم پیدا نکردم
البته اون موقع پلاک رو نمی دونستم !!
خسته شدم !!!!
منم مثل تو ان مشکلو با s5333 دارم :41:
ستاره سهیل شده واسه ما :18:
با تشکر از hoora-1 عزیز که جوابمو داد .
می خواستم بدونم که میشه رنگ قاب رو عوض کرد ؟
یا قاب پشتی رو با مدل star عوض کرد
یه خواهش دیگه این که دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند در صورت امکان این رو دانلود کنند و بگن که چه بازی هایی توش داره.
من این رو تو یه سایت دیدن و گفته بود مجموعه بازی های بادا برای wave 525 است و حجمش هم حدوده 100 مگه . ممنون
کد:http://www.ziddu.com/download/13593708/wave525_bada_games2.zip.html
احتمالا میشه در پشت رو با رنگ های دیگه این گوشی تعویض کرد و حتی ممکنه که بعدا براش قاب رنگی و طرح دارم بیادنقل قول:
قابش اصلا به استار ربطی نداره و به هم دیگه نمی خورن
فريمور جديد فارس براي اين wave 5253 نيومده؟
گوشي مادر من يه كم هنك ميكنه بعضي وقتا
با سلام
می خواستم بدونم چند درصد احتمال داره این گوشی wave 525 آپدیت بشه؟(هم سیستم عاملش و هم دیگر قسمت هاش)
و اینکه برنامه ای هست که با اون فایل های zip رو گوشی باز کرد ؟ و این گوشی میتونه به بادا 2هم اپدیت شه یا امکانش صفره !؟
از همین جا گرفتم، 2 روز قبل. 172 با گرانتی مایکروتل. پلمپ شده بود، منم اصلن بازش نکردم آوردم خونه. گوشی باحالیه. چند دقیقه که باهاش کار کردم جالب بود.نقل قول:
در ضمن مرسی بابت آدرس.
111 ویجت برای گوشی های wave 525,533,575,723
(240*200)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://ba-da.ir/forum/viewtopic.php?f=24&t=50#p156
دوستان من تقریبا انتخابم رو کردم و میخوام این لعنتی رو بخرم
اما شما تضمین میدهید که بشه با یاهومسنجر و گوگل تاک چت کرد؟؟؟تضمین صد در صد میدین؟
چون من هر رو زباید چت کنم
سلام دوستان
ميگم واسه تايپ اسمس كيبوردش كمي ريزه!
نميشه تغييرش داد؟
خب احتمالا این گوشی روب گیرم اما چند سوال برای اطمینان شاید تکراری باشه.
1- میگن مالتی تسک ضعیفه در چه حد ضعیفه؟ مثلا اگر من اینترنت باشم و بخوام برم اس ام اس بدم یا موزیک پلیر رو روشن کنم. سرعت خیلی میاد پایین؟
2-GPS این گوشی داستانش چیه؟ میشه ازش استفاده کرد؟
3-قضیه ی اینکه اس ام اس به طور خودکار فرستاده میشه چیه؟
4-کیبورد مجازی 525 آیا مثل استار بزرگ هست که راحت تایپ کرد یا مثل کوکی الجی کوچیکه؟ اگه یه اسکرین شات از صفحه ی کیبورد افقی اون بذارید خیلی ممنون میشم.
5-برنامه برای ویرایش فایلهای آفیس مثل ورود و پاور پویت و همچنین پی دی اف آیا هست؟
6- حتما برنامه برای چت با یاهومنسجر و گوگل تاک هست؟ این خیلی مهمه خواهشا بگید که میشه
7-سرعت کلی گوشی چطوره؟
8- باتری گوشی با استفده معمولی چقدر شارژ میگیره/
9- توی گوشیهای جاوای سامسونگ مثلا استار. وقتی میخواهیم با صفحه ی عمودی و عددی اس ام اس فارسی بدهیم.::
مثلا وقتی میخواهیم حرف م رو تایپ کنیم اول یکبار کلید 8 و بعدش کلید 6 رو میزدیم.اما مثلا توی سایرگوشیها باید 6 بار حرف 8 رو فشار بدهیم تا م تایپ بشه. توی این گوشی چطوره؟
10- ارزش داره 40 تومان بیشتر داد و پرو بگیرم؟
اصلا همچين مشكلي ندارهنقل قول:
3-قضیه ی اینکه اس ام اس به طور خودکار فرستاده میشه چیه؟
به نظر من نهنقل قول:
10- ارزش داره 40 تومان بیشتر داد و پرو بگیرم؟
صفحه كليد عموديش هم كامله هرچند كمي ريزه ولي بهش عادت ميكنينقل قول:
9- توی گوشیهای جاوای سامسونگ مثلا استار. وقتی میخواهیم با صفحه ی عمودی و عددی اس ام اس فارسی بدهیم.::
مثلا وقتی میخواهیم حرف م رو تایپ کنیم اول یکبار کلید 8 و بعدش کلید 6 رو میزدیم.اما مثلا توی سایرگوشیها باید 6 بار حرف 8 رو فشار بدهیم تا م تایپ بشه. توی این گوشی چطوره؟
من براي مادرم گرفتم هيچ مشكلي نداره
دو سه روزنقل قول:
8- باتری گوشی با استفده معمولی چقدر شارژ میگیره/
خوبه از از استار كه خيلي بهتره قابل مقايسه نيستنقل قول:
7-سرعت کلی گوشی چطوره؟
به نظر من اگه زیاد چت میکنی بهتره که کیبورد دارش رو بگیری ، اخه با اون نمیشه ریزه:46:
من ده تا سوال کردم.چرا نصفه جواب دادین.
سوال یازدهم- سایر معایبش رو بگید
سوال دوازدهم- مزایای اصلی این گوشی
اول هفته میخوام بگیرم خواهشا کمک کنید
منم این گوشی رو ندارم سفارش دادم همین هفته برام میاد:20:
بد نیست صفحه های قبل رو یه مروری بکنی:46:
مشکلایی که من فکر میکنم ایناست
کیفیت فیلمبرداری پایین ، فلاش هم که نداره ، بعدشم اکثر بازیهایی که واسه بادا میاد بیشترشون واسه سی پی یو بالا طراحی میشن فکر کنم ( یعنی اکثرا واسه s8500 و s8530 )
در کل گوشی در رده متوسطیه:46:
هر وقت گرفتین یه جواب اساسی به سوالاتم بدین.
درثانی یه اسکرین شات از صفحه qwerty اگه امکان داره بذارید
اگه از صفحه 1 این تایپیک رو مطالعه کنی به اکثر سوالات پاسخ داده شده:46:
با سلام
می خواستم بدونم که اگه این گوشی به بادا 1.2 اپدیت بشه چه تفاوت هایی با قبل میکنه ؟!!
کسی angry bird رو روی ویو امتحان کرده؟
البته فعلا نسخه ی جاوا هستش انگار
کد:http://ba-da.ir/forum/viewtopic.php?f=40&t=66#p191
مرسی بابت عکس. مثل اینکه کیبورد کوچیکی داره.
اگه ویواز ارزون نشد ویو 525 یا 533 میگیرم.
مشکل --- حل نشد؟
شما چجوري نگاه كرديننقل قول:
كيبورد به اين بزرگي و فاصله زياد حروف از هم
این wave533 چرا اینجوریه :18:
وقتی داری با صفحه کلید مجازی اسمس میدی و وسطش بخوای با صفحه کلید سخت افزاری اسمس بدی وقت کشو رو باز میکنی ، اسمس خود به خود ارسال میشه:41: ( واسه شما هم همینجوریه !!!!؟)
یه سوال چجوری میشه برنامه هایی که تو گوشی نصبه رو از تو خود گوشی پاکشون کرد ؟
nimbuzz هم واسش نیومد:41:
:8::8:سلام دوستان
بالاخره امروز از پارس مایکروتل باهام تماس گرفتن و من گوشی رو بعد از این همه مدت به دست آوردم !
الان خیلی خوشحالم !
:33::33::33:
میشه بگید من این نرم افزار samsung keis رو از کجا باید دانلود کنم ؟
خب اين چه كاريه دوست مننقل قول:
خب يا با صفحه كليد مجازي تايپ كن يا با صفحه كليد حقيقيش
+
وقتي توي منو هستين گزينه بالاي منو سمت چپ رو كه نوشته تصحيح كليك كنيد
حالا گوشه برنامه هايي كه نصب كردين يه دايره كوچيك قرمز مياد روي اون كليك كنيد حذف ميشه
البته برنامه هاي كه از قبل روي خود گوشي نصب بوده رو نميشه حذف كرد
بله - این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره خیلی خوب ساپورت میکنه بازی angry bird هم همینطورنقل قول:
بله این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره خیلی خوب ساپورت میکنه بازی angry bird هم همینطورنقل قول:
سلام دوستان چند تا سوال در مورد Wave 525 داشتم لطف میکنید جواب بدید :40::40::40::40::40:
1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟
2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟
3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند
با تشکر :11::11::11::11::11::11:
راستی یه سوال دیگه :40::40::40::40::40::40::40::40:
من شنیدم گوشیهای آندروید کدهای دستوری مربوط به اپراتورها رو اجرا نمیکنند (مثل انواع کدهای دستوری ایرانسل)
این گوشی چطور؟ کسی امتحان نکرده ؟