سلام دوستان،میشه منو در مورد کورنوگراف های موجود بر روی ساعت کاسیو مدل 543D-1AV راهنمایی کنید؟
Printable View
سلام دوستان،میشه منو در مورد کورنوگراف های موجود بر روی ساعت کاسیو مدل 543D-1AV راهنمایی کنید؟
بايد از دفترچش بخونيد يا از اينترنت راهنماشو دانلود كنيد.نقل قول:
دوست عزیز ساعت شما یه جورای شبیه ساعت من هسنقل قول:
حوب اون که تقویم هس مثلان نشون میده امروز چندم هس
کورنوگراف پایینی هم ثانیه شمار هم و هم میتونه یک بیستم ثانیه رو هم نشون بده
کورنو گراف بالاتر از اون که به صورت نیم دایره هس هم 24 ساعتع رو نشون میده اینو واسه این گذاشتن که بدونی روز هس یا شب مثلان ساعت 1 نشون بده یعنی شبه و 13 نشون بده یعنی ظهره تو عکس مشخص نیس اما تو ماله من تو دایره کوچولو بغل این دوتا رنگ هم هس یکش قرمز که روز رو نشون میده یکش هم خاکستری مایل به سیاه که اونم شب رو نشون میده
کورنوگراف بالای هم که بغل ساعت 12 هست هم کوندرومتر هس
اگه سواله دیگه ای بودم در خدمتم
سلام.من یک سال پیش یک ساعت اورینت خریدم به شرط اصل حالا نمیدونم چطوری باید بفهمم که اصله یا نه در ضمن یکی از این کوک کننده هاش هیچ کاری انجام نمیده مگه میشه برای زیبایی گذاشته باشن.سوال دیگرم در مورد این اعداد دور ساعتند که تاچی متر هم نیست و نمیدونم واسه ی چی هستش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 257 ادیفایس رو گرفتم، عدداش عجیب قریبانقل قول:
لطفا اگه کسی میدونه چیکار میکنن بگه
دورش یه سری عدده که میشه چرخوندشون، داخل ساعت هم دقیقا کنارش همون عدداست که ثابتن.
km mil fuel و چیزای دیگه دورش نوشته!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.casio-intl.com/image/db/wat/products/EF-527D-1AV_l.jpg
سلام
دوستان اگه میشه یکم در مورد این ساعت اطلاعاتی بدید و نقدش کنید
همین طور قیمتش و محل تهیه اشو بگید
اگه ارزش نداره یا داره هم بگید:
CASIO AQ-160WD-2BV
باتشکر MeHRAn
یه ساعت تا قیمت 20 تومن معرفی کنید ممنون میشم
نقل قول:دوست عزیز تا جای که من میدونم اگه ساعت شما گارانتی داره و پشتش هولگرام داشته باشه و از نمایندگیش خریده باشی شک نکن اصله من که درجه 2 کاسیو رو دیدم اما اورینت رو نه دیدمنقل قول:
دوست عزیز عکس زیاد واضح نی اما من تا جای که دیدم یکیش برای تنظیم ساعت و تاریخ هس اون یکی هم فک کنم ساعت جهانی باشه که میتونی همزمان ساعت 2 کشور رو هم زمان داشته باشی البته اگه اشتباه نکنم
دوست گرامی فک کنم ماله شما هم ساعت جهانی باشه مثلا باید حساب کنی برای مثال ترکیه از ما 1.5 ساعت عقبن و شما هم عدد 12 رو 1.5 ساعت عقب تر از 12 ساعت تنظیم کنی
دوست عزیز این اطلاعات این ساعتنقل قول:
Case / bezel material: Resin / Stainless steel
Stainless Steel Band
One-touch 3-fold Buckle
100-meter water resistance
Resin Glass / Spherical Glass
Electro-luminescent backlight
Auto light switch, afterglow
World time
29 time zones (27 cities), city code display, daylight saving on/off
1/100-second stopwatch
Measuring capacity: 59'59.99''
Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times
Countdown timer
Measuring unit: 1 second
Countdown range: 60 minutes
Countdown start time setting range: 1 to 60 minutes (1-minutes increments)
Others: Auto-repeat, time up alarm, progress beeper
Daily alarms
5 independent daily alarms (4 one-time alarms and 1 snooze alarm)
Hourly time signal
Auto-calendar (to year 2039)
12/24-hour format
Regular timekeeping
Analog: 2 hands (Hour, minutes (hand moves every 20 seconds))
Digital: Hour, minutes, seconds, pm, month, date, day
Accuracy: ±30 seconds per month
Approx. battery life: 3 years on CR2016
Size of case/total weight: 46.7 X 43.1 X 16.2 mm/90 g
که امکانات جالبی داره
دوست عزیز ساعت کلان سلیقه ای هست بستگی به خودتون داره تو این تاپیک خیلی ها کاسیو دارن من خودم هم ساعتم کاسیو هس راضیم
قیمتشو پیدا نکردم اما فک کنم تو رنج 70 یا 80 تومن باشه
شما قشنگ عکس ساعت رو به گوشیت میزنی به همراه مدلش به ساعت فروشی ها میری و عکسو نشون میدی و اگه اونا داشته باشن بهت میدن
سعی کن به نمایندگی ها ی کاسیو برو در هنگام خرید گارانتی و هولگرام پشت ساعت یادت نره
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
دوست گرامی تو نت ساعت های زیادی هس با این رنج قیمت که میتونی پیدا کنینقل قول:
من ميخوام بدونم Violet
چه جايگاهي داره توو بازار؟
از نظر كيفيت چطوره؟
كسي شناخت داره روي اين برند؟؟؟
ساعت ساخت چین است که به دروغ ادعای سوئیسی بودن دارد و از نظر کیفیت خیلی پایین است و اصلا ارزش خرید و ندارد و با همان پول میتوان ساعتهای اصل سیکو یا سیتیزن خرید که کیفیت ساخت و اعتبار صد چندانی نسبت به برند violet دارند.نقل قول:
ممنون از اطلاعاتتنقل قول:
پس زياد رو كادويي كه گرفتم حساب نكنم...:31:فقط مدلش قشنگه...
قيمت تقريبي هم ازش ندارم...
اينو بگم كه كار عكاسي كاتالوگش رو انجام داديم...
خيلي دوست داشتم وجه اشو توو بازار ببينم چطوره......
خيلي خوبه كه از ديد مشتري هم به محصول نگاه بشه...
سلام
به نظر شما از بین eqs-500 و efe 500d و ef 560 کدومشونو انخاب کنم ؟
سایت خرید معتبر می شناسید؟
eqs-500c [resin band و ef 564 و 565 ef تو بازار هست؟
ممنون
سلام.بچه ها من از یه مدل ساعت خوشم اومده ولی تو خود سایت ساعته جز ساعت های زنونست ولی من
از هرکی نظرشو پرسیدم میگه مردونست یعنی نمیشه بندازی؟:23:
سلام دوستان.کسی اطلاعاتی درباره مارک تراست TRUST داره؟ چون دنبال ساعت زنانه تا 300 تومن هستم و ساعت های زیبایی تو این رنج داره.فقظ فکر میکنم کمپانی تازه تاسیس و چینی باشه.
کسی اطلاع از کیفیت ساعت هاش داره؟یا اینکه تو این رنج سراغ چه مارکی برم؟
سلام
ساعت های سری SGW از نظر کیفیت چه طورن؟
چرا قیمت پاینی دارن در صورتی که امکانات خوبی دارن؟
یه سئوال دیگه:
جی شاک تا 120 تومن ساعتی داره که دما سنج و ارتفاع سنج و قطب نما داشته باشه؟
سلام
ساعت های rolex نسبت به کاسیو چطورن؟هم از نظر قیمت و هم کیفیت.؟
منظورت رولکس رپلیکا (تقلبی) هست دیگه!!!چون رولکس های اصل قیمت های چند ده میلیونی دارن.نقل قول:
اینا که میگی تو چه قیمتی هستن؟از کجا میشه اصل بودنشو تشخیص داد.نقل قول:
مرسی
یکی جوواب ما رو بده
قطب نما که تو اون اون مدل های بالا ها هستنقل قول:
دما سنج و ارتفاع سنج و فشار سنج هم فکر نکنم تا 120 هزار وجود داشته باشه
مدل 9200 حدود 200 تومن شنیدم هست که این ویژگی ها رو داره و البته خورشیدی هم هست و باطری نداره
من که خودم مدل معمولی 6900 سفید رنگ رو به عشق امینم :40: گرفتم
و میتونم بگم فوق العاده هست و از انواع تست های ضربه از ارتفاع و تست ضد اب بودن سربلند بیرون اومده :31:
قربون دستت.والا این SGW300 همه این امکانات رو داره و قیمتشم 110 تومنه!!!!!!!ولی جی شاک نیشت اصلا معلوم نیست چه دسته ایه؟!
این ساعت رو که تو دسته sports قرار دادهنقل قول:
کلا سری جی شاک بر مبنای اسیب ناپذیر بودن ساعت ساخته شدن
تو سایتشون انواع تست ضربه با پیستون و ضد اب بودن تا 200 متر و منجمد کردن تو اب و غیره
که میتونی از اینجا ویدیو ها رو ببینی
من هم تو لباس شویی ازمایشش کردم !!
که تو مدل های دیگه اینطوری نیست (البته ضد اب هستن ولی نه اینقدر )
البته تفاوت های هم هست
مثلا sgw300 از باطری معمولی استفاده کرده که حدود 3 سال دوام میاره اما 9200 خورشیدی هست که حتی اگه فول شارژ باشه و چندین ماه هم تو تاریکی باشه باز هم ساعت خاموش نمیشه
یه ویژگی جالبی هم داره که اگه تنظیم بشه اگه مچ دست خم بشه خود به خود برای خواندن ساعت بک لایتش روشن میشه
یک گیرنده داخلی امواج داره که خودش روزی 6 بار درست بودن زمان رو چک میکنه (البته این ویژگی تو ایران کار نمیکنه )
در کل کاسیو تو زمینه ساعت سازی پول اسم برند رو نمیگیره(بر خلاف برند های دیگه ) که به شخصه از این مورد خیلی خوشم میاد
بالاخره G-9100 رو گرفتم چون اونی رو که میخواستم با بند پلاستیکی گیر نیاودم خوبه راضیم!مخصوصا نور زمینه اش که خیلی یک نواخته بر خلاف اون GSW-300
این تست پیستونه چه وحشتانکه!موندم تو تست آبه چه دوربینی بوده که تو عمق 200 متری دوام آورده اصلا غواصش کی بوده :دی واقعا تو لباسشویی مشکلی براش پیش نیومد؟
اصلا مشکلی واسش پیش نیومد اتفاقا چون رنگش هم سفید بود یکم تمیزتر شد !!!
مثله خر داره کار میکنه !
آقا تا 140 تومن CASIO EFR 505 چه طوره ؟
سلام دوستان
میخوام یه ساعت ورزشی بخرم که موقع تمرین به دستم ببندم و مرتب چک کنم
برای ورزش فیتنس میخوام
کسی آشنایی داره؟؟؟؟؟
چی بگیرم؟؟؟؟
چه مارکی؟؟؟؟
قیمتها در چه حدی هست؟؟؟؟
در ضمن بیشتر خانومم میخواد استفاده کنه
متشکرم از راهنمایی شما
با سلام به همگی یه ساعت شیک و مناسب که جلوه ی زیبایی هم داشته باشه ترجیحا شیشش تخت باشه و آنالوگ هم باشه چی معرفی میکنید تا ا20 هم باشه مشکلی نیست.
دوستان قیمت این مدل ها رو میخواستم :
G-SHOCK GA100B-7A
G-SHOCK GA100-1A4
G-SHOCK GA120-1A
G-SHOCK GA201-1A
ممنون
سلام دوستان
تاپیکو از اول تقریبا خوندم و تا حدودی یه چیزایی دستم اومده ولی متاسفانه بحث درمورد برندها کم بوده بهصورت مستقیم یا من متوجه نشدم،بگذریم
میخواستم یه ساعت کلاسیک و یه ساعت اسپرت تا 400 بگیرم
کلاسیک دستبند چرمی و اسپرتم کلا سفید باشه
تو این برندا (seiko,orient,citizen و از همه مهم تر tissot) گیر میاد چیز خوب
کلا مدلای خوب این برندا قیمتاشون تو چه رنج هس؟
قیمتا نسبت به ماههای قبل بالا رفته؟
از این برندا بهترم داریم؟(محض اطلاعات عمومی پرسیدم)
کلا هرکی اطلاعات اضافیم درمورد این ساعتا بده ازش تشکر میکنم،چون میخوام علاوه بر خرید،اطلاعاتمم از تکلونوژی های بکار رفته تو اون ساعتا بالا ببرم
پیشاپیش ممنون
بچه ها مارك Rochet معتبره ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست من از اون عددهای تاچی متر می تونی به عنوان سرعت سنج استفاده کنی که ساعت شما تا سرعت 400 کیلومتر رو نشون می دهنقل قول:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
تا اونجایی که من میدونم این ساعت معتبر نیست تا چند وقت پیش هم اصلن سایتی نداشت حالا چند روزیه یه سایت زده البته از پسوند ir استفاده کرده که یه مقداری مضحکهنقل قول:
به نظر من از سیتیزن یا کاسیو استفاده کنید
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
تا اونجایی که من میدونم این ساعت معتبر نیست تا چند وقت پیش هم اصلن سایتی نداشت حالا چند روزیه یه سایت زده البته از پسوند ir استفاده کرده که یه مقداری مضحکهنقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
سلام وقت بخیر
من ی دونه Protrek کاسیو مدل 500 واسم دارم و مشکلی که باهاش دارم تنظیم کردن Word Time ساعت هستش که وقتی میخوام زمان ی کشور دیگه رو بهم نمایش بده اشتباه میکنم و تنها زمان ایران رو بدرستی نشون میده.(مثلا لندن رو با اختلاف 4 ساعت نمایش میده).
ممنون میشم دوستانی که از این مدل دارن راهنمایی کنن،با تشکر.
درود بر شما دوستان.با قیمت بین 80تا 130 از fossil چی میتونم بردارم؟راستی 1فسیل دیدم ک حدود 90 قیمتش بود،طرف میگفت ژاپنی هست!!فسیل مگه مال آمریکا نیست؟من بیشتر رنگ مشکیو دوس دارم،اگه میشه در کنار پیشنهادتون عکس هم بذارید
.راستی گارانتی معتبر fossil تو ایران چیه؟!.سپاسگذارم.
سلام دوستان.من پارسال یه ساعت مچی مارک GC از دبی خریدم تقریبا 1000 درهم(اونموقع هزار درهم 300 تومن بود و تقریبا 300000 تومن شد.الان درهم 360 تومنه)خلاصه امکاناتش اینه که شیشه ش گلوریا گلاسه(ضد خش) و تا 100 متر ضد آبه.
میخواستم بدونم این مارک ساعت هاش چجوریه؟البته من که ازش راضیم.فقط چند روزه که 10 دقیقه عقب میوفته میخواستم بدونم که اینا باتری میخورن یا خورشیدین؟و اگه باتری میخورن اگه درب پشتشو باز کنم مشکلی واسش پیش نمیاد؟
سوال بعدیم اینه که ساعتم 3 تا موتور داره یکی از دایره هاش که ثانیه س.ولی 2 تای دیگه رو نمیدونم چیه اگه میشه راهنماییم
کنید که اون 2 تا به چه دردی میخورن(یکیش با اعداد 2-4-6-8-10-12 شماره گذاری شده و دومی با اعداد 10 -20-30
ولی بر خلاف فکر من روز و ماه نیستند(تاریخ)ممنون میشم اگه سوالاتمو جواب بدین البته ببخشید زیاد شد.
اینم لینک فروشش
سلام سبکترین ساعت بازار رو میخواستم
قیمتش هم مهم نیست
ﺳﻼﻡ
ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ ﻳﻚ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻛﻪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﻟﻮﻛﺲ ﺑﺎﺷﻪ ﺣﺎﻻ اﮔﻪ ﻳﻜﻤﺲ ﻫﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﭼﻲ پﻳﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻲ ﺩﻳﺪ
candino ﭼﻂﻮﺭﻩ
ﺑﺎ ﻳﻪ ﺗﻮﻣﻦ ﻳﺎ ﻳﺨﻮﺭﺩﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﻭﻟﻜﺲ ﺧﺮﻳﺪ ﻳﺎ ﻧﻪ?
اﺯ ﺟﻠﻮﻱ ﺭﻭﻟﻜﺲ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻭﻟﻲ ﻋﺼﺮﻩ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺭﺩ ﻣﻴﺸﻢ ﻭﻟﻲ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﻴﻜﺸﻢ ﺑﺮﻡ ﺗﻮ و ﺑﭙﺮﺳﻢ ﻛﻪ ﺭﻭﻟﻜﺲ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻳﻪ ﺗﻮﻣﻦ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ ﻛﻪ ﻓﻜﺮ ﻫﻢ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﻢ ﺑﺎﺷﻪ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﮔﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻲ ﺷﻢ
سلام
ميخاستم ببينم ساعت هاي casio sheen چجورين؟ساخت چين هم هست،حدود قيمتش چقده؟
سلام .
سری جی شوک زیر 100 تومن هم داره چیزی ؟ ساعت های کلاسیک کاسیو زیر 100 تومن خوبه ؟ضد آبم هست ؟ مثلا مدل mtp 1314 یا bem 119 چجورین ؟
به قابلیتی که سرعت سنج هست چی میگن ؟ رو ساعتهای کلاسیک هم هست چنین چیزی ؟
ببخشید سوالام ابتدایی بود .