احتمال میدم سیو ها بره توی پوشه Documents ولی بازم سرچ کن چون تاحالا سیو کپی نکردم اما معمولا Documents برای اینجور چیزاسنقل قول:
با ایتونز بک اپ بگیر خودش بر میگردونه
Printable View
احتمال میدم سیو ها بره توی پوشه Documents ولی بازم سرچ کن چون تاحالا سیو کپی نکردم اما معمولا Documents برای اینجور چیزاسنقل قول:
با ایتونز بک اپ بگیر خودش بر میگردونه
سلام
دوستان من این سوال سالهاست تو ذهنمه..
آهنربا گوشی رو خراب نمیکنه؟!
.
مثلا رو این کیف ها اهنربا میزارن..
تاثیر نمیزاره؟!
با سلام . من آیفون 4 آنلاک فکتوری رو با گارانتی کامتل گرفتم , روی گارنتیش نوشته نصب برنامه های غیر اورژینال موجب از بین رفتن شرایط گارانتی میشه .... منظورشون اینه که برنامه های کرک شده رو نمی تونم نصب کنم و جیلبرک کردن اونم خلافه؟؟؟؟ اگه اینطوره برنامه های اورژینال اون از کجا میشه گیر آورد؟ در ضمن گوشی من هنوز بدون سیم کارت کاش میشد روشی برای درست میکرو سیم کارت بدون کاتر پیدا کرد ... چند تا سیم کارت خراب کردم نشد . کاتر هم دسترسی ندارم .
نقل قول:
وقتی تاکید میشه که آیفون با گارانتی کامتل و .... نخرید به خاطر همین مسائل هست :13::13:
فروشنده سیم کارت من رو درست کرد فکر کنم بهتره شما هم بدی بیرون با هزینه خیلی خیلی کم براتون میکرو کنند :11:
با سلام . دو تا سیم کارتی رو که خراب کردم و میکرو نشد , دیشب یکیشو برداشتم و سمت چپ اون که درست از کنار چیپستش بریده بوده یه خورده با تیغ تیز از اون فلزه بداشتم , یعنی بریدم . به اندازه نیم میل .... درست شد و آنتن داد ..... فکر نمی کردم به این راحتی باشه . دوستان دیگه یادشون باشه بعد از بریدن سیم کارت سمت چپ اونو از روی چیپ ستش ببرند .
یه سوال من بعد از جیبلیرک کردن و انجام لودر اون cydia بعد از کلی دردسر ظاهرا نصب شد و آیکون اون توی برنامه ها آمد . از کجا بدونم cydia درست نصب شده , روی اون که کلیک می کنم اتفاق خاصی نمی افته و برنامه ایی باز نمی شه .
ممنون
وارد سیدیا بشید و برنامه appsync4 رو نصب کنید :13:در سیدیا سرچ کنید برنامه میاد و خیلی راحت نصب میشه :13:و سپس در ادامه هر برنامه ای که دوست دارید با پی سی دانلود و با iTunes نصب کنید :11:نقل قول:
ممنون از توضیح شما ... ولی روی سیدیا که کلیک می کنم چیزی باز نمی شه ؟ لودر را دوباره که اجرا میکنم و می خوام دوباره سیدیا رو نصب کنم میگه نصبه و قبول نمی کنه . سیدیا رو هم نمی تونم پاک کنم ..... چکار کنم ؟
با redsn0w 0.9.6 سیدیا را نصب کنید (تیک install cydia را بزنید)نقل قول:
شرمنده بازم مزاحم میشم , اگه بخوام با redsn0w 0.9.6 سیدیا رو نصب کنم باید فریمور 4.2.1 که حدود 600 مگ است دانلود کنم تا برنامه redsn0w اون نصب کنه ؟ ( فریمور گوشی خودم همینه ) درسته ؟ من با greenpois0n گوشیو جیلبریک کردم و فقط سیدیا نصب نمیشه .... این کارم کنم مشکلی پیش نمیاد؟
redsn0w فایل فریمور رو میخواد حتما... به هرحال یا با redsn0w باید سیدیا را نصب کنید یا باید ریستور کنید و دوباره از اول جیلبرک کنید (که البته هر دوتاش فایل فریمور رو لازم داره)نقل قول:
بسیار ممنون .... به راحتی سیدیا نصب شد . یک بار که خاموش و روشن کردم و اون اجرا کردم صفحه ایی آمد که سه انتخاب نوشته ..... user.......hacker.............devloper ...........اینجا باید یوزر را انتخاب کنم ... درسته ؟
بلی :13::13::13::46:نقل قول:
ببخشید یه بار دیگه ... سیدیا رو که اجرا کردم و یوزر را زدم و برنامه آمد نیاز به تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ مثل اینکه چیرایی رو دانلود میکنه درسته ؟ اینطوری که من متوجه شدم از داخل سیدیا می تونی برنامه را از اینترنت یا وای فای بگیری و نصب کنیم ؟ درسته ؟
من pcsuite رو گرفتم و نصب کردم و چند تا برنامه با اون نصب کردم خیلی راحتتره .... چه فرقی با سیدیا می کنه ؟؟
توی تاپیکهای "مهم" انجمن یه تاپیک هست که توضیحات بعد از نصب cydia داده شده
:11:سلام، گوشیمو ب آیتونز آپدیت کردم به 4.2.1 . 11 صفحه برنامه داشتم همش پرید.برنامه ها هیچ بلوتوثم هم پرید. میخواستم بپرسم چیکار کنم بدون اینکه جیلبیریک کن گوشیمو برگرده؟ممنون
منظورم این بود که نصب از طریق سیدیا با نصب از طریق pcsuite فرقی می کنه ؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
متاسفانه راهی نداره :11:
سلام دوستان
من ايفون 3جي اس خريدم عكس فيلم و موسيقي براحتي ميتونم روش بريزم ولي حالا كه با برنامه ايتونز ميخوام برنامه رو گوشيم بريزم اين ارور زير رو ميده به نظر شما اشكال كار من در كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کد:http://pics9.com/images/38245504556013563984.jpg
با سلامنقل قول:
بعد از جيلبريك پكيج app sync رو از توي سايديا نصب كرديد؟
اگه نصب نكرديد بريد توي سايديا و appsync رو براي سيستم عامل كنوني گوشتون سرچ و نصب كنيد
توي سورس SiNfUL هم ميتونيد پيداش كنيد
موفق باشيد.
بعد از جيلبريك پكيج app sync رو از توي سايديا نصب كرديد؟
اگه نصب نكرديد بريد توي سايديا و appsync رو براي سيستم عامل كنوني گوشتون سرچ و نصب كنيد
توي سورس SiNfUL هم ميتونيد پيداش كنيد
ممنون ولي اين چيزا كه نوشتي يعني چهههه؟؟
app sync رو تو سيديا سرچ ميكنم چيزي پيدا نميكنم
چيكار كنم از كجا بيارمش؟
من هم برای همین گفتم که اول تاپیک ها را مطالعه بفرمائید چرا که از طریق سیدیا اصلا نمی شود برنامه نصب کرد و نصب برنامه از طریق آیتونز و یا برنامه های دیگری همچون ifunbox , iphone pc suite و غیره انجام میشودنقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
شما باید اول سورسی که در اون appsync گذاشته شده در سیدیا اضافه کنی و بعدا آنرا نصب کنید.نقل قول:
در ضمن این موارد جز اولیه ترین اطلاعاتی است که در انجمن توضیح داده شده و اگر کمی جستجو کنید حتما آموزشها رو پیدا میکنید مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون سعي خودمو ميكنم باز ازتون كمك ميگيرم
راستي كيبورد فارسي نميشه نصب كرد؟؟؟
نقل قول:
با سلام
كيبورد عربي داره كه براي حروف فارسي ميتونيد بازم ازش استفاده كنيد
براي اضافه كردنش به setting بريد
بعد گزينه ي general رو انتخاب كنيد
بعد keyboard رو پيدا كنيد و انتخابش كنيد
حالا به international keyboards بريد
و arabic رو اضافه كنيد
موفق باشيد.
سلام دوستان.
من وقتی میخوام از ورژن 4.3 به ورژن 4.2.1 ریستور کنم کمی مانده به آخر ریستور شروع میکنه به ارور دادن شماره ای.
همین که ریستور میخواد تموم بشه شروع میکنه به ارور دادن.
راه حلش چیه؟:19:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اپل نمیزاره از 4.3 بیاد به 4.2.1 مگر اینکه shsh داشته باشید
shsh رو دارم از برنامه umbrella درش آوردم .این shsh رو کجا باید بزاریم.نقل قول:
یه آموزش باشه ممنون میشم.
با سلام
امکان استفاده از اینترنت ADSL کامپیوتر با آیفون به صورت وایرلس وجود دارد ؟ ویندوز من 7 است .. چند جایی که آموزش اون گذاشته بودند انجام دادم ولی موفق نشدم .. اگر آموزش جامع و کاملی در این مورد وجود دارد ممنون میشم راهنمایی کنید .
با سلامنقل قول:
بله ميشه
شما كافيه وايرلس مودم رو روشن كنيد و از قسمت setting شبكه ي wi-fi رو سرچ كنيد و بهش وصل بشيد
موفق باشيد.
ممنون ولی اگه مودم وایرلس نداشته باشه چی ؟ نمیشه ؟نقل قول:
یه مشکل اساسی ........ دیشب از داخل سیدیا کیبورد فارسی می خواستم نصب کنم ...... نصب شد ولی وقتی ریست شد دیگه گوشی بالا نیامد ...... اونجایی که گوشی بالا میاد روی اون سیب میاد گیر میزنه ..... با ریستور آیتونز هم نتونستم کاری کنم ..... ممکنه راهنمایی کنید ..... با خود گوشی نمیشه مثل گوشی های دیگه مستر ریست کرد ؟ با شیفت و ریستور که می زنم ارور میده وقبول نمی کنه .... با ریستور تنها میگه غیر از ریستور باید به ورژن بالاتر رفت ( ورژن گوشی من 4.2.1 ) اگه این کارو کنم ممکنه دوباره به ورژن قبلی برگردم ؟ ورژن 4.3 که امکان جیلبریک کردن هنوز نداره ؟ امکان دسترسی به مراکز خدماتی هم ندارم .... ممنون میشم کمک کنید .
گوشی رو safe mode بالا بیارید و از سیدیا برنامه ی نصبی رو پاک کنید :11:
اون کیبرد برای 4.1 هست و برای نسخه جدید باید مبلغ 5000 تومان پرداخت نمایید :27:
ممنون ... چه جوری روی سیف مود بالا بیارم ؟
با سلام
دو روزه من اینجا هر نیم ساعت صفحه رو رفرش میکنم شاید جوابی از دوستان برای حل مشکل من ببینم ... اما دریغ ...... آقا محسن هم فقط اشاره ایی به حل مشکل کردند و رفتند ... ای کاش حالا که زحمت این کارو کشیدند واضح توضیح می دادند ... خلاصه هر کاری کردم مشکل حل نشد و فکر کنم خرابتر هم شد چون اصلا صفحه دیگه بالا نمی اد و سیاهه .... از توی آیتونز آپدیت رو زدم تا به فریمور جدید آپدیت بشه امیدوارم مشکلم حل بشه ...... امیدی هست ؟؟؟؟
به فریمور 4.3آپگرید کردم .... و حالا مشکل جدید توی حالت ریکاوری مونده و بیرون نمیاد ..... ممنون میشم راهنمایی کنید /
نقل قول:
فریمور کامل نصب شد ؟؟؟؟
جیلبریک کردید ؟؟؟
جیلبریک برای فریمور 4.3 از نوع tether هست ! پس برای روشن کردن باید از iBOOty بگیرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز الان مشکلتون اگر موندن در ریکاوری هست میتونید با tinyumbrella از این حالت خارجش کنید. (اجرا کنید و بر روی گزینه exit recovery کلیک کنید) اگر نشد recboot 1.1 رو امتحان کنید.نقل قول:
مشکلتون رو واضح بگین تا جواب واضح بگیرین. مثلا نگفتین چطور شد که رفتین توی ریکاوری ، وسط زیستور بود یا بعد از اتمام ریستور و یا حتی بعد از جیلبرک این حالت برایتان پیش آمد؟
با سلام
بعد از اینکه نتونستم کاری کنم و گوشی بالا نمی امد فریمور 4.3.1 رو از توی سایت دانلود کردم ... گوشی را با redsnow به حالت DFU بردم و از داخل آیتونز با شیفت و ریستور فریمور را انتخاب کردم (4.3.1 ) و آپگرید شروع شد .... همه چیز تا انتها رفت و آخرش فکر کنم ارور 1013 داد و شکل USB و آیکون آیتونز روی گوشی آمد و دیگه همونجوری موند .... با اجرای tinyumbrella که انجام دادم exit recovery رو می زنم هنگ می کنه و برنامه اجرا نمی شه و مجبور به بستن اون با تسک منیجر هستم ... با برنامه recboot 1.1 که از داخل سایت پیدا کردم و دانلود کردم برنامه رو که می خوام اجرا کنم اجرا نمی شه و ارور میده ( ویندوز هفت دارم ) و می گه نیار به net fram work v.4.0.30319 داره . اونو نصب کردم خوشبختانه از ریکاوری خارج شد , میره روی لوگوی سیب , دوباره بر میگرده روی علامت ریکاوری , و این کار مرتب تکرار میشه .... نمی دونم باید کابل رو خارج کنم ... این کارو کردم دوباره روی ریکاوری موند .
حالا اگه تونستم از ریکاوری خارج بشم .. می تونم به همون فریمور قبلی 4.2.1 برگردم ?.... SHSH 4.2.1 رو ذخیره کرده بودم .
بی صبرانه منتظر جوابم
ممنون
چون shsh رو ذخیره کردین فکر کنم بتونین برگردین.نقل قول:
گوشی رو به dfu ببرید ، tiny umbrella رو باز کنید و start tss server را بزنید و در این حالت با آیتونز ریستور کنین. این رو کلا برای ریستور که گفتین 1013 میده گفتم نه برای دانگرید.
در ضمن میتونین فایل host رو هم ادیت کنین (برای گذر از 1013) در آدرس C:\Windows\System32\drivers\etc فایل hosts رو با notepad باز کنید و طبق شکل زیر خط آخر رو اضافه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشد متاسفانه ....... دیگه حسابی ناامید شدم ..... اگه نشد که نمیشه ..... نهایت کار گوشیم به کجا میکشه ؟
آیتونز را باز کردم روی ریکاوری که بود .... بدون شیفت ریستور را زدم و گذاشتم از خود سایت خودش ریستور و آپدیت کنه ...... اشکالی که نداره ؟؟ فقط درست بشه و گوشیم بالا بیاد .... دیگه جیلبریک و سیدیا نخواستم ....... می رم از خود کمپانی اپل برنامه می خرم ... ده روزه خواب و خوراک ندارم .
اشکالی نداره...
احتمالا تا یکی دو هفته دیگه جیلبرک آنتتردش میاد... توی یوتوب ویدیوشو دیدم...