با سلامنقل قول:
واقعا مدل 3100 قابلیت نمایش 8 کانال را به طور همزمان داره؟من تو برنامه total media چطور میتونم این قابلیت را فعال کنم ،تو تنظیمات چیزی در مورد این قابلیت پیدا نمیکنم،لطفا راهنمایی کنید
Printable View
با سلامنقل قول:
واقعا مدل 3100 قابلیت نمایش 8 کانال را به طور همزمان داره؟من تو برنامه total media چطور میتونم این قابلیت را فعال کنم ،تو تنظیمات چیزی در مورد این قابلیت پیدا نمیکنم،لطفا راهنمایی کنید
من بتازگی یه گیرنده دیجیتال مدل 3100 گرفتم
می خواستم بدونم گیرنده دیجیتال همواره روی سیستم باشه ، آسیب می بینه؟
یعنی وقتی کاری ندارم باید از USB خارجش کنم و هروقت کار دارم وصلش کنم؟
سلامنقل قول:
تو وبلاگم digital-tv.blogfa.com یه پست زدم. کلیدهای میانبر. فک کنم تو قسمت نظرات هم یکی سوال کرد گفتم یا تو خود پست گفتم یادم نیست.
نه بزارید بمونه مشکلی نیست. مال منم همیشه وصله.نقل قول:
با تشکر از شما ،وبلاگ جناب عالی را تا اونجا که وقت بود مطالعه کردم،مطالب اموزنده ای داره ،خدا قوت ،اما متاسفانه جواب سوالم رو ندیدم.نقل قول:
من گیرنده دیجتال ایکس ویژن 3100 رو به آنتن هوایی بوستر دار وصل کردم
کیفیت کانالهای سراسری 100% قرار داره و فقط شبکه ورزش و چند شبکه دیگه 80% هستش . همه شبکه ها رو آینه میگیره
اما دیشب یه بارندگی خیلی خفیفی رخ داد (هنگام پخش برنامه نود) و هی شطرنجی میشد یا صدا قطع میشد و حتی تصویر فریز میشد.
با تمام برنامه ها چک کردم از --- Viewer تا TotalMedia و VLC همشون مثل هم پخش میکردند
میخواستم بدونم باید تغییراتی اعمال کنم یا اصلا گیرنده های دیجیتال کامپیوتر اینقدر مسخره هستند؟
آخه در رشت زندگی میگنم و با توجه به بارندگی های فصول پاییز و زمستان که دیگه اصلا نمیشه دید (حالا اصلا بارندگی خاصی هم نکرد)
ممنوننقل قول:
اینه فک کنم:
Surfing CTRL+SHIFT+S
کلا گیرنده دیجیتال اینجوریه. باد یا بارش زیاد باشه. اگه سیگنال پر باشه در هوای خوب این فک کنم کم شطرنجی بشه. اگه سیگنال پایینتر باشه در هوای خوب فک نکنم تو هوای بد بشه کانال دید درست!نقل قول:
سلام.....آقا منم همین مشکل با xvision 3100 دارم. ارور THE DEVICE CANNOT BE DETECTED OR IS NOT SUPPORTEDنقل قول:
اگه راه حل مشکل پیدا کردی لطفا کمکم کن... ویندوز عوض کردم 3 بار نتیجه نداد... ولی روی لپ تاپ داداشم کار میکنه!!!:n30::n30:
سلامنقل قول:
تو آدرس زیر خودم چند تا راه حل گذاشتم تست کنید:
digital-tv.blogfa.com/post/49
:n06:
نقل قول:
اقا من فکر کنم تموم راه حل هایی که تو این سایت گفته شده رو تست کردم اگه به نوشته هام دقت میکردی گفتم که 3بار ویندوز عوض کردم و روی دستگاه دیگه تست کردم
به هر حال ممنون که جواب دادی جوونمرد
مشکل من اینه که هر کاری میکنم لپ تاپ اصلا TV TUNER شناسایی نمیکنه ولی درایورش نصب میشه ولی روی لپ تاپ داداشم 3سوت بدون اینکه درایور نصب کنم Tv Tuner شناسایی میکنه و تو قسمت Device Manager نشون میده...من WIN 7 دارم البته WIN XP هم نصب کردم بازم نشناخت... خدمات هم بردم میگن دستگاه سالمه...:n11:
شاید از درگاه یو اس بی باشه. usb 2 هست یا 3؟ به درگاه های دیگه هم وصل کردی؟نقل قول:
usb3 دارم ... به کانال های دیگه usbهم وصل کردم ...مشکل به این سادگی نیستنقل قول:
به نظر من کارت گرافیک یا مادربردم یه اشکال کوچیک نرم افزاری داره که دستور شناسایی TV TUNER صادر نمیکنه ...
من لپتاپ HP 4530s Probook دارم از سایت HP درایورهای لپتاپ دانلود کردم نصب کردم ولی بازم شناسایی نکرد
:n13:
از usb3 که شتیبانی میکنه پس از این لحاظ مشکلی نیست.نقل قول:
چطوره با مادیران تماس بگیری بپرسی؟ یا تو وبلاگ زیر بپرس:
maadiran.mihanblog.com
بعد جواب رو تو همین تاپیک بگو ببینیم چی شد.
نقل قول:
تو این سایت مشکل رو با مدیر مطرح کردم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم دوست من
این وبلاگ تالار گفتگو با اعضای دیگر وبلاگ نداشت
کسی قیمت گیرنده ی 3100 و 4100 داره بده ما؟
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
3100 دور و بر سی تومن هست فک کنمنقل قول:
4100:نقل قول:
قیمت این محصول معادل 38 هزار تومان بوده و به ازای خرید هر 10 عدد از این گیرنده ها، می توانید 2 عدد را به صورت رایگان دریافت نمایید.
این نوشته مال دو ماه پیشه.
حامد جان شاید درایورت رو درست نصب نکردی و اگه میگی اینکار رو کردی پس مشکل بر میگرده به ویندوزت . مطمئن باش یه اشکالی توی نصب ویندوزت هست چون من خودم فروشندم و تا حالا از این مدل زیاد فروختم ولی مشکلی نبوده. اینکه روی لپ تاپ داداشت هم کار میکنه حرف منو تایید میکنه.موفق باشینقل قول:
قیمت 3100 -----> 44 هزار توماننقل قول:
قیمت 4100 ----->49 هزار تومان
ببین اینطور نیست که بخوایم بگیم کلا" توی هوای بارونی نمیگیره . بستگی به جا و موقعیتی که هستی داره که ببینی قدرت سیگنالت اونجا چقدره . مثلا" هرچی توی طبقات بالاتر ساختمون باشی قدرت سیگنال بیشتره و یه سری عوامل دیگه ... ولی خب اگه توی جایی هستی که قدرت سیگنالت در حد متوسط هست خب طبیعیه که با بدشدن هوا قدرت سیگنالت کم بشه .نقل قول:
نه . اگر وصل باشه مشکلی ایجاد نمیشه .نقل قول:
کلا" خود برنامه total media قابلیت نمایش کانالها به طور همزمان رو نداره و این موضوع به مدل دستگاهت ربطی نداره .نقل قول:
مدل 3100 و 4100 از درایور 9135 استفاده میکنن .نقل قول:
مدل 4100 ظاهر خیلی قشنگتری نسبت به 3100 داره و usb3 رو هم ساپورت میکنه و قدرت آنتن دهی بیشتری داره .
کسی میدونه مارک pin avid چطوره؟اینو بگیرم یا xvision؟قیمتش 60 تومنه
ایکس ویژن بگیر . خدمات و پشتیبانی گیرنده هاش خیلی خوبه و یه وبلاگ داره که به مشکلات مشتریهاش جواب میده و سریع آپدیت جدید میذاره روی سایت و مشکلی جهت بروز مشکل و دریافت آپدیت نداری.نقل قول:
.................
با عرض سلام چرا مبدل تلویزیون روی کارت تی وی کامپیوتر صدا نداره
سلام دوستان روی ویندوز 8 برنامه total media را نصب کردم ولی هنگام اجرا پیام میده : install flash 7 or higher
سلامنقل قول:
احتمالا منظورش adobe flash player هست. دانلود و نصبش کن بعد ببینید.
سلام دوستان این گیرنده دیجیتال ایکس ویژن 3100 انتنش اکتیو هست ولی 4100 اینطور نیست,میخواستم بدونم کدومشون بهتر و قویتر هست؟اصلا چه فرقی داره اکتیو باشه یا نباشه؟در کل کدوم این دو مدل بهتره؟
با تشکر
سلامنقل قول:
احتمالا مدل جدید بهتر هست. برای اطلاعات بیشتر تو وبلاگ زیربپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین 3100 آنتن اکتیوو یه آمپلی فایر داره که این آمپلی فایره داستانهای خاص خودشو داره. اگه برقی که بهش میرسه یدلیل نوسانات کیس کم و زیاد بشه روی آمپلی فایر تاثیر مسذاره و حتی در صورت ورود برق بیشتر از 5 ولت منجر به سوخت آمپلی فایر میشه. ولی 4100 تقویت کننده سیگنالش داخل خود usb هست و مپلی فایر نداره و گیرندگیش از 3100 بشتره و usb3 رو هم ساپورت میکنه.نقل قول:
با سلام.
بنده دنبال گیرنده دیجیتالی میگردم که آنتنش هم روی کامپیوترم جواب بده، هم روی تلویزیون یا ست تاپ باکس. 131 بگیرم یا 141 ؟
سلام
با مدل 3100 ایکس ویژن میشه به کانالو ضبط کنیم وکانال دیگه ای را نگاه کنیم؟
سلام. بعله !نقل قول:
لطفا بگین چطوری؟چون من وقتی کانالیو ضبط میکنم (مثلا کانال یک )و بعد میخوام سوییچ کنم به کانال مثلا دو ،اخطار میده که اگه سوییچ کنی ضبط کانال یک کنسل میشه!نقل قول:
اسم برنامه چیه؟نقل قول:
تو توتال مدیا و dvbviewer من تو هر دوش تا جایی که میدونستم مشکلی نداشت.
بله اگر کانالها هم فرکانس باشن میتونی این کارو کنی .نقل قول:
احتمالا" کانالهایی که میگی در یک فرکانس نیستند.نقل قول:
هردوشون خوبن ولی 4100 گیرندگی قوی تری داره.نقل قول:
گیرنده دیجیتال کامپیوتر ایکس ویژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد نیست دوستان، من یکی داشتم ازش راضی بودم