صفحه شطرنجی برای AV Calibration
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم یکبار اشتباها دستم رفت روی کنترل و کالیبراسیون LCD به هم خورد یا به عبارت دیگه از حالت success به Failure تبدیل شد. برای اینکه بتونی دوباره LCD رو کالیبره کنی باید ابتدا از یکی از ورودی RF (ویدئویی که به آنتن وصل شده باشه) یا از ورودی AV (ویدئو، VCD، DVD) بتونی یک پترن شطرنجی رو روی صفحه پخش کنی. بعد در حین پخش این تصویر شطرنجی 8x8 (توجه داشته باش که باید بصورت تمام صفحه نمایش داده بشه و از بالا و پایین و چپ و راست سیاهی نداشته باشه) LCD رو کالیبره کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من مدل b690 سامسونگ رو دارم ولی با وارد کردن اطلاعات شما در رابطه با دیجیتال نمودن آن این کار انجام نشد . فقط منو های جستجوی کانال های دیجیتال و آنالوگ نمایان شد که کانال های دیجیتال رو پیدا نکرد. لطفا اگر راهکار دیگه ای دارید ارائه دهید.
اطلاعات منوی مخفی( داخل آپشن) lcd b690 به شرح زیر است :
مدل : 32l1ufoc
ورژن : T-CHELEC-0103 بالاتر از T-CHAEAC-2006.0 قرار گرفته است .
تیونر: SEC-T
LIGHT EFFECT OFF
ASIA-DTV
دوستان دیگر هم اگر میتونن اطلاعاتی بدن
سلام.رفتم تنظیمات مخفی تلویزیون سامسونگ مدل b690 ،40 اینچ ، خواستم از حالت آنالوگ وارد دیجیتال شم.شد اما سرچ کردم پیدا نشد اما متاسفانه زبان فارسیش پرید و فقط انگلیسی و چینی و ژاپنی داره.لطفا کمکم کنید.تنظیمات کارحانه ای چیکار می کنه؟؟؟
من tvمدل 40ES6950سامسونگ خریداری کرده ام ایا این احتیاج هست که
فعال سازی ----t را انجام بدم یا خیر یکی جواب بده
اگه تو قسمت جستجوی اتوماتیک گزینه دیجیتال نباشه باید فعال کنید تا اضافه بشه.نقل قول:
دمت گرم ghaioom ممنون که جواب دادی
میشه لطف کنین روش فعال سازی c7000 رو برای من توضیح بدین ممنون
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
ممنون میشم:n03::n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
دراین تایپیک توضیح دادم
دوست عزیزنقل قول:
اگر منظور شما از فعال سازی گیرنده دیجیتال است .مدل تلویزیون شما ندارد
اینم سایت مدل شما
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
ممنون می شم راهنمای کنید
من روی B5000 LED تست کردم فقط Asia/A داشت.داخل تنظیماتش دیجیتال هستش ولی بعد از سرچ کانالی رو پیدا نمیکنه!!:n13:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال ندارد. یا اگر دارد ready است یعنی ظاهری ممکن است عمل کند یا نکند با این وجود شما از قسمت جستجوی کانال هر دفعه کشور را عوض کنید و جستجوی دیجیتال را برای یافتن کانال بزنید ببینید روی کدام کشور عمل می کند
سلام من یه ال سی دی مدل la40d551 دارم ساخت مالزی / بدون گارانتی خریدم
می خواستم ببینم گیرنده دیجیتال داره یا نه ؟؟
الان ریست کارخونه کردم اما قبلش توی جستجو ها گزینه های آنالوگ و دیجیتال رو داشت اما الان فقط آنالوگ داره راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال داخلی ندارد . اینم سایت دانلود فریمور تان
سلام و خسته نباشید .
من یه مدل La40 B 650 دارم . آیا میتونم تلویزیون دیجیتال کنم ؟!
اگه آره چجوری میتونم این کار و بکنم ؟! ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول:
دوست عزیز
در سایت تلویزیون شما چیزی در باره تیونر دیجیتال تلویزیون تان نگفته ولی شما برای انجام این کار باید ابتدا وارد مخفی شوید
مهم: به دلیل حساس بودن این قسمت پس از وارد شدن به منو مخفی به هیچ عنوان گزینه های اضافی رو دستکاری نکنید. و اگر دوربین دارید از منوهای سیستمتان عکس تهیه کنید تا در موقع لزوم از آن استفاده کنید
حالا برای وارد شدن به منو مخفی پنل رو در حالت استندبای قرار دهید.سپس به ترتیب دکمه های info-menu-mute-power را فشار دهید و منتتظر بمانید تا پنل روشن شده و منو نمایان شود.
وارد قسمت option شوید و در آنجا گزینه region (اگر درست تایپ کرده باشم)را از حالت asia/A به asia/D تغییر دهید.
برای خارج شدن از منو و ذخیره تغییرات پنل را با ریموت خاموش و روشن کنید.
وارد قسمت کانال یابی اتوماتیک شوید.سه گزینه مشاهده خواهید کرد.
از بالا گزینه اول برای سرچ کانالهای آنالوگ و دیجیتال
گزینه دوم فقط برای کانالهای دیجیتال
گزینه سوم فقط برای کانالهای آنالوگ
واگر کانالی اضافه نشد در موقع جستجو از کشورهای که در منو هست یکی یکی انتخاب و کانال دیجیتال را جستجو کنید
این روش بر روی سامسونگ b650 بانه تست شده
اینم آدرس سایت شما
لطفا اطلاعات تلویزیون خود را در این تایپیک بگذارید
ببخشید ولی میشه به طور عامیانه بگین ؟:دی من یکم دو هزاریم کجه :دینقل قول:
حالا برای وارد شدن به منو مخفی پنل رو در حالت استندبای قرار دهید
دوست عزیزنقل قول:
حالت استند بای یعنی خاموش کردن با کنترول
سلام
چند روزیه که فرستنده دیجیتال شهر ما در حال فعالیته ولی تلویزیون ما هیچ کانال دیجیتالی رو پیدا نمی کنه(صفحه جستجو بصورت انالوگ یا دیجیتال فعاله)
مدل تلویزیون pse4850 سامسونگ !
باید چیکار کنم؟:n27:
دوست عزیزنقل قول:
در صورت دیجیتال در شهر شما فعال است اول کابل و آنتن و فیش خود را بطور صحیح وصل کنید و بعد به منوی تلویزیون قسمت کانال یابی بروید و سپس کشور را انتخاب کرده و در صفحه بعد دیجیتال را انتخاب کنید و جستجو را انتخاب کنید و اگر پیدا نکرد دوباره از قسمت کانال یابی کشور دیگر را و این عمل را تکرار کنید ببینید که تلویزیون شما با کدام کشور دیجیتال آن فعال می شود و به جز این راه دیگری نیست چون سیستم شما دارای دیجیتال فعال است اگر نبود راه دیگری دارد که بعد توضییح خواهم داد.
ضمن تشکر بایستی عرض کنم که با تعویض انتن و کابل اون مشکل برطرف شد! :n16: :n19:نقل قول:
بچه ها سلام من تازه در انجمن عضو شدم هیچیم عالیم نیست:n03: من ال سی دی la23c450 دارم کسی است بهم کمک کنه تا دیجیتال ال سی دی رو فعال کنم تا اینجا رو هم بلدم که وارد قسمت مخفی ال سی دی برم ولی بعدش رو میترسم چون خیلی گزینه داره!!:n13::n28:
نقل قول:
دوست عزیز
فکر می کنم تلویزیون شما دیجیتال ندارد یا لاعقل من در مشخصات آن ندیدم
من خودم توی سایت ها مشخصاتشو خوندم نوشته بود گیرنده دیجیتال داره:n14::n28:
دوست عزیزنقل قول:
اگر دارد از مسیر زیر بروید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
اکثر تنظیماتی که گفتی منوی مخفی ال سی دی من نداشت فقط لوکال ست رو کردم ای دی ایران همین:n14:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این مسیرها در LED هاست آیا کنترول مخصوص را ساخت و از آن استفاده کردید تا گزینهای بیشتری را برای شما بار کند.
سلام من یه ال سی دی la40a650ar1 دارم میخواستم ببینم روش دیجیتال فعال میشه؟بعدش قسمت یو اس بی دستگاه فقط عکس و mp3 پخش میکنه میشه کاری کرد که فایل تصویری ام پخش کنه؟(رو 4430 مدل تلویزیونو برام عوض کردن شد)
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون برای سال 2008 است و دیجیتال ندارد منوال فارسی تلویزیو نتان را از این سایت دانلود و مطالعه کنید تا بتوانید از امکانات آن استفاده کن
سلام من سامسونگ مدلLa40c550j1rدارم میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا خیر؟ لطفایکی ازدوستان راهنمایی کنه
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد برای دین مشخصات تلویزیون تان به این سایت مراجعه کنید
و برای دانلود فریمور
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام مدل ua40c7000 3d رو میشه دیجیتالش رو فعال کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال ندارد برای دانلود فریمور تان به ایت سایت بروید
سلام
LCD مدل AF40C530F1R این عملیات رو روش میشه پیاده کرد؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
اگر منظور تان فعال کردن دیجیتال است خیر تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
سلام.بچه ها من یه led مدل uc6900 دارم می خواستم بدنم چطوری باید گیرنده دیجیتالش رو فعال کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
در این تایپیک جوابتان را دادم
سلام
ببخشید تلویزیون samsung led ua40c5000qrقابلیت پخش شبکه دیجیتال رو داره؟