دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و در منوی مخفی از این جداول استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و در منوی مخفی از این جداول استفاده کنید.
سلام و خسته نباشید من یه ال ای دی سامسونگ سری 4 مدل ua32eh4000 خریدم یه هفته هست سایت سامسونگ فایل فریمور واسه آپدیت گذاشته بود من دانلود کردم و طبق گفته ها عمل کردم اما هرکاری میکنم میگه فایل آپدیت پیدا نشد لطف کنین راهنمایی کنین :n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
نگاه کنید ورژن فریمورتان که دانلود کردید با ورژن سیستم تان یکی نباشد که عمل نصب انجام نمی گیرد یعنی اگر ورزن تلویزیون این باشد 1114.0 و ورژن آبدیت تان هم 1114.0 این پس نصب انجام نمی پزیرد.
ورژن جدید برای تلویزیون ua40f5300ar برای دانلود روی سایت قرار گرفت.
سلام
مدل تلویزیون من UA40ES6980M است. من هیچ آپدیتی پیدا نکردم ( تو کل مناطق ، چه آسیا چه آمریکا و ... )
میشه بگید فایل آپدیت نرم افزار تی ویم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
نقل قول:
خب تو همین فاصله که سوال رو پرسیدم ، جوابش رو هم پیدا کردم. مدلی که ایران زده پست تلویزیون با مدل اصلی دستگاه یکی نیست
این بود که مدل اصلیشو از منوی مخفی پیدا کردم و با یک سرچ ساده تونستم فایل آپیدتش رو پیدا کنم
راستی من یه کاربر خیلی قدیمی هستما :n16:
سلام دوست عزیز ممنون میشم کمکم کنید خیلی گیرم:n03:
من آپدیت LEd مدل UA40ES6960M رو میخوام سری 6 هستش 3بعدی اسمارت تی وی
خیلی خیلی ازت ممنونم
سلام دوستان عزیز
وقت همگی بخیر و شادی
من یه تلویزیون دیروز خریدم این مدلشه
UE 40EH5000WXMS
دوستان چیکار کنم زیرنویش فارسی نمیگیره ؟؟ :n03:
بخدا داغونم
خیر سرم تلویزیون خریدم راحت فیلما رو با زیرنویس نگا کنم ولی هیچ که هیچ
بعضی از فیلما رو زیرنویس عربی برعکس و کلمات رو چدا جدا نشون میده و بعضی ها رو هم با کلمات عجق وجق نشون میده :n28:
شما رو بخدا بگین بینم راهی هس یا نه ؟
اپدیتش هم کردم بازم هیچ
اصلا ایران تو منو هاش و لوکال هاش نیس
سپاسگذار میشم اگه زودتر خیالمو راحت کینن
دوست عزیزنقل قول:
سری تلویزیون شما مدل اروپایی است که معمولا دچار این مشگل می شوید و فکر کنم اگر از مدلهای آسیایی آبدیت کنید شاید کمکی کند البته من تاحالا امتحان نکردم!!!
برای درست نمایش دادن زیر نویس راههای متفاوتی است یکی از منوی مخفی یکی از این راه
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-ina انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
واز این راه
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua40es6960 و نام گذاری اصلی آن ua40es6600 است و برای دانلود به این سایت بروید
کسی در این مورد نرم افزار جدید نداره ps43d495a1m
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مشابه مدل تلویزیون شما را در سایت سوئد پیدا کردم آدرس سایت
سلام دوستان عزیز
برای آپدیت تلویزیون ua46es7770m با usb فریم ور رو باید از کدوم سایت دانلود کنم؟
تنها مدل مشابهی که دیدم فریم ور ua46es7500m سایت استرالیا(au) بود که به ورژن 1022 آپدیت میکرد. اما یه مسئله ای اینجاست : فریمور 1022.1 هست. در حالی که موقع آپدیت با خود تلیویزیون ورژن 1022 میزنه
چندین بار سعی کردم تلویزین رو با software update خودش آپدیت کنم اما چه با وایرلس چه با کابل شبکه سرعت خیلی خیلی پایینه و وسط های کار ارور میده
به نظر شما از کدوم سایت دانلود کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید
متین جان تلویزیون 46 اینچ هستنقل قول:
مشکلی نداره؟
دوست عزیزنقل قول:
اینم 46
با سلام ...
یه سامسونگ 43 اینچ مدل ps43e495b1m دارم ...
مدل ps43e490b1m رو با ورژن 1022 توی سایت اندونزی پیدا کردم:
مدل ps43e490b1m رو با ورژن 1017 توی سایت امارات پیدا کردم:
مدل PS43E450A1M رو با ورژن 1017 توی سایت ایران پیدا کردم:
سوالام اینان:
1. مدلایی که پیدا کردم توش 490 یا 450 داره، نه 495، آپدیتش کدومه؟ این که مدلش فرق داره مشکلی ایجاد نمیکنه؟ قابلیت های تلویزیون رو غیرفعال نمیکنه؟
2. آپدیتی که خود تلویزیون نشون میده 1012 هستش، ولی از طریق تلویزیون وسط آپدیت قطع میشه، ولی توی سایتی که پیدا کردم ورژنای 1022 یا 1017 هستش، مشکلی ایجاد نمیشه؟
3. توی بعضی جاها شنیدم که در صورت آپدیت از مثلا سایت اندونزی یا امارات، گارانتی باطل میشه، یا مثلا یه سری مشکلات برای صدای کانال های گیرنده دیجیتال ایجاد میشه، درسته؟ در مورد این آپدیتایی هم که پیدا کردم صدق میکنه؟
ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن که زودتر جوابم رو بدن ...
دوست عزیزنقل قول:
خیر ربطی به گارانتی ندارد و همه آنها درست است بجز سایت امارات که با ایران یکی است سایتهای دیگر براساس عملکردهای سیستم کشور شان و آپشنهای تلویزیون شان فریمور شان آبدیت می شود و ممکن است در گاهی از مواقعه با سیستم ما سازگار نباشد
این دقیق فریمور شماست
ممنونم از لطفتون ...
یه سوال بی ربط به موضوع تایپیک دارم ...
کانال های استانی با گیرنده دیجیتالی تلویزیون قابل دریافت نیست؟ با گیرنده دیجیتال جدا چطور؟
ممنون ...
دوست عزیزنقل قول:
خیر با دیجیتال تلویزیون شما نمی توانید کانالهای استانی را بگیرید و از ستاب باکس که قابلیت دریافت فرمت MPEG-4 را داشته باشد باید استفاده کنید و یا ریسیور
ممنونم ازت داداش گلم فقط یه سوال زبان فارسی منوش داره یا نه؟بعد اینکه مشکلی پیش میاد که؟آخه یه سری از دوستان گفتن کار دستگاه رو مختل میکنه!!!!بعد این سایت مال اماراته؟
نقل قول:
ممنونم ازت داداش گلم فقط یه سوال زبان فارسی منوش داره یا نه؟بعد اینکه مشکلی پیش میاد که؟آخه یه سری از دوستان گفتن کار دستگاه رو مختل میکنه!!!!بعد این سایت مال اماراته؟
دوست عزیزنقل قول:
بله سایت امارات با سیستم ایران سازگار است و هیچ مشگلی بوجود نمی آورد من خودم همیشه از این سایت برای آبدیت استفاده می کنم.
با سلام
دوستان مدل تلویزیون من ua46d7770lm هست . از کجا می تونم آخرین فریمور آن را دانلود کنم . ممنون
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایرانua46d7770lm و نام گذاری اصلی UA46D7000LM
از این سایت امارات دانلود کنید.
سلام متین جان داداش این مدل رو هم میگی
LA408690T1R
3D نداره اسمارت تی وی هم نیست. ممنون میشم متین جان
دوست عزیزنقل قول:
مطمئن هستید که مدل تلویزیون را درست نوشتید
اگر مدل تلویزیونتنان این است LA40b690T1R این مدل قابلیت دیجیتال ندارد
نقل قول:
واقعا معذرت میخوام LA40B690T1R
هستش فقط لینک آپدیتش رو میخوام
میخوام بدونم نام گذاری اصلیش چیه
فکر کنم LA40B650T1R هستش چون تو منو مخفیش اینو زده بود
ورژن فریمورش 2006.0 هستش تو هیچ جا بالاتر از این پیدا نکردم.
یعنی هیچ آپدیتی برای این مدل ارائه نشده؟؟؟!!!!:n27:
دوستان برای مدل UA40C6260UR چیزی برای اپدیت هست؟
اصلا فایده داره ؟ (مثلا کدک خاصی بهش اظافه میشه ؟ )
دوست عزیزنقل قول:
بله به خیر از این هنوز فریموری نیامده در همه سایتها همین است
دوست عزیزنقل قول:
وارد منوی مخفی شوید و از قسمت option مدل اصلی تلویزیون تان را ببینید و اعلام کنید
اقا برای من اینه ua32es6950 تو خود تلویزیون اپدیت جدید داره ولی تو سایت های سامسونگ هر چی گشتم نیست چرا برای خودش ورژنش اینه 001015 چک میزنم برای اپدینت میگه ورژن 001018 هستش ولی میخوام فایل اپدیتش رو پیدا کنم بعد با فلش بزنم
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای مدل شما ua32es6950 و نام گذاری اصلی UA32ES6200M این است و برای دانلود به این سایت بروید.
سلام
مدلی که پشت خودش زده ps43e4950b1mshd هستش ولی مدلش تو منوی مخفی 43e490 هست اگر واسه پیدا کردن آپدیتش کمک کنید ممنون میشم.
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت امارات که با سیستم ما سازگار است فریمورتان را دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
نقل قول:
مرسی از طریق فلش اپدیت شد.جالب همین اپدیت رو در سایت سامسونگ ایران با اسم 43e450 موجود است.
باسلام
برای led با مشخصات زیر موفق نشدم چیزی پیداکنم:
ua 46d8880
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46d8880 و نام گذاری اصلی ua46d8000 است و شما می توانید برای دانلود به این سایت امارات که با سیستم ما سازگار است بروید.
این برای 55 اینچ هست اشکالی نداره برای 46 استفاده کنم؟
سوال دوم اینکه اگر به هردلیلی به مشکل برخوردکنم چه کارمیشه کرد؟ تنظیمات اولیه کارخانه شرایط را به حالت فعلی برمی گرداند؟
آخرین سوال با آپدیت کردن به جز به روز رسانی تغییردیگری روی تلویزیون ایجاد می شود؟ مثلا تنظیماتی که دستی انجام شده تغییرمی کند؟