با سلامنقل قول:
به اين آدرس مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:https://edit.yahoo.com/config/eval_profile?_done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com%2F&.scrumb=iNHT7C5EB6j
Printable View
با سلامنقل قول:
به اين آدرس مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:https://edit.yahoo.com/config/eval_profile?_done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com%2F&.scrumb=iNHT7C5EB6j
من سوئیچ کردم به محیط جدید یاهو(نسخه بتا)اما می خوام برگردم به قبل.زینه return to original mail را می زنم و محیط به حالت کلاسیک بر می گرده اما وقتی ایمیل را می بندم و دوباره که میام به ایمیلم باز برگشته به محیط نسخه جدید بتا
سلام..نقل قول:
كوكي رو پاك كنيد و يا با مروگر ديگه تست كنيد..
سلام
چطور ايميلي كه از يكي گرفتيمو براي كسي ديگه ارسال كنيم ولي ايميلهاي قبلي براي اون شخص ارسال نشه(يعني شخص بعدي كه ايميل منو ميبينه ايميلهاي قبليو نتونه ببينه)
نشد حتی از روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم یعنی روی سیستم اولی ایمیل را برگردوندم به حالت قبل روی سیستم دومی دیدم دوباره رو حالت بتا هستنقل قول:
با سلامنقل قول:
منظورتون دقيقا چيه؟
زماني كه شما ايميلي رو از من ميگيريد
بازش ميكنيد و فرواردش ميكنيد براي شخصي ديگه
ايميل فعلي كه فوروارد كرديد براشون ميره
موفق باشيد.
منظورم اينه كه من مثلا b هستم. شخص a برام ايميل ميفرسته و من ايميلشو به شخص c ميفرستم.(ايميلي كه شخص a واسم فرستاده در حقيقت مال يه فرد ديگه اي مثلا x هست). آيا شخص c متوجه ميشه كه شخص x ايميلو به a فرستاده و اون هم ايميلو به من و من هم ايميلو به c فرستادم؟نقل قول:
ببخشید اگه اینجا سوال میکنم
من چند سال پیش ایدی در یاهو واسه خودم درست کردم
ولی یه چند سالی انو باز نکردم
تا این چند وقت پیش که خواستم باز کنم باز نمیشه
در زمن سوالاتی که موقع ساخت ایدی از من پرسید یادم نیست
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم ایدی باز کنم
با سلامنقل قول:
بله متوجه ميشه - اما در صورتيكه در زماني كه شما داريد فوروارد ميكنيد بدون دستكاري محتواي ايميل بفرستيد
زماني كه ايميل رو فوروارد ميكنيد اون آدرس هايي كه اومده هم ميان كه از فلان ايميل به فلان ايميل اومده
شما ميتونيد اون آدرس رو پاك كنيد و واسه طرف مقابل بفرستيد
موفق باشيد.
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
با سلامنقل قول:
معمولا اگه براي مدت زيادي آي دي رو باز نكنيد اتومات قفل ميشه
فكر نكنم راهي باشه
موفق باشيد.
کسی اگه بتونه به این سوال جواب بده ممنون میشم
میخوام بدونم آیا توی ایمیل یاهو گزینه ای هست که بدونم توی inbox چه حجمی ایمیل دارم؟ مثلا چند کیلو بایت ایمیل در این باکسم قرار داره؟
کسی جواب منو میدونه؟نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام یه فایل ورد رو که روی هاردم ذخیره کردم بوسیله ایمیل به یکی از دوستام بفرستم
من باید فایل رو جایی آپلود کنم بعد لینک رو از ایمیل براش بفرستم یا اینکه باید کار دیگه ای انجام بدم
در ضمن من از سرویس یاهو استفده میکنم و اون از جیمیل
ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنون ولی فقط همین؟نقل قول:
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟
سلام به همگی: آقا تو رو خدا یکی زود کمک کنه که آبرم رفت . دو روزه ایمیل مسخره از طرف من میره به همه کانتکتها و از طرف خودم به خودم میل میاد و میلهای قدیمی هی برام تکرار میشه . چی کار کنم ؟ ممنون راستی امیل یاهو این مشکل پیدا کرده.
با سلامنقل قول:
سيستمتون به احتمال زياد ويروسي شده
با يه آنتي ويروس آپديت شده اسكن كنيد سيستم رو
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
هم ميتونيد آپلود كنيد هم اينكه از طريق آپلودر خود ميل سنترها اين كار رو انجام بديد
به صورتي كه در قسمت ايميل ها ميتونيد compose mail رو بزنيد و از اونجا attach كنيد فايلتون رو
موفق باشيد.
هم ميتونيد آپلود كنيد هم اينكه از طريق آپلودر خود ميل سنترها اين كار رو انجام بديد
به صورتي كه در قسمت ايميل ها ميتونيد compose mail رو بزنيد و از اونجا attach كنيد فايلتون رو
موفق باشيد.[/QUOTE]
سلام.یعنی در این حالت دیگه متن ارسال شده که مثلا در محیط ورد نوشته شده بوده
برای شخص دریافت کننده در محیط ورد نمایش داده نمیشه؟
دوستان توی چت روم مشکلی که دارم اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !! چون هرچی به همه پیغام میدن انگار براشون نمیره و چیزی متوجه نمیشن ! اما توی add list این مشکل وجود نداره
دلیلش چیه؟
ممنون
میشه بگید چی کار کنم ؟
یعنی کسی جواب سوال منو واقعا بلد نیست ؟!! من مطمعنم کسان دیگر هم به این مشکل برخوردن خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید :11:نقل قول:
ورژن جدید بتا که همین روزا توی ایمیل اومده این مشکل را دارهنقل قول:
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سلام به همه دوستان
کسی می دونه اگه بخوای توی چت ایمیل، نه برنامه یاهو مسنجر برای بعضی ها خاموش باشی یعنی نفهمن آن لاین شدی چی کار باید بکنی برای همه نه ها، فقط برای بعضی ها
باز ممنون یکی پیدا شد جواب بده !نقل قول:
دوست گلم من ورژنهای پایینتر رو هم امتحان کردم بازم گاهی اوقات اینطوری میشه
کسی علتش رو میدونه؟
سلام دوستا خواهش میکنم کمکم کنید
من الان چند روزی هست که نمیتونم وارد یاهو میل بشم و ایمیل هام رو چک کنم نمیدونم چرا اینجوری شده با مرورگرهای مختلف امتحان کردم اما اصلا نمیتونم لاگین کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم.
البته مشکل من بعداز نصب کردن پک امنیتی مایکروسافت به وجود اومده به نظر شما میتونه مال این پک امنیتی باشه خواهش میکنم کمکم کنید.
آره به احتمال زیاد مشکل زیاد دارهنقل قول:
با سلامنقل قول:
از چه اينترنتي استفاده ميكنيد؟؟
موفق باشيد.
سلام من از اینترنت EDGE ایرانسل استفاده میکنم الان پنج شش روزی میشه که اینجوری شده هر وقت میخوام وارد صندوق ایمیلم بشم can not find page میده با مرورگرهای مختلف امتحان کردم ولی فایده ای نداشتنقل قول:
please help me
با سلام
در 2 تا از Id های میل یاهوی من تاریخ و ساعت ایمیل رسیده در اینباکس کاملا اشتباه نشان داده می شود. ولی در یک id دیگر درست نشان می دهد. لطفا راهنمایی کنید که چطور می توانم آنها را تصحیح کنم.
با تشکر
با سلامنقل قول:
بله حدس ميزدم از ايرانسل استفاده ميكنيد. ايرانسل چندروزي هست كه كليه ي سرويس هاش روي ياهو رو بسته
و نه مسنجر نه ميل باكس و نه هيچيزي ديگه باز نميشه
موفق باشيد.
دوستان يه ايمل به من اومد تو اينباكس حجمش 14 كيلوبايت بود و من بازش كردم داخلش يه عكس تبليغاتي اينا بود هيچي نداشت اين ايميل از اين اسپم ها نميتونه باشه به اسم maryam mor اومده بود يه دونه هم به اسم آشنا 14 بود بازش نكردم. مشكلي كه نداره ؟ اطلاعات خاصي رو بده؟ البته من كومودو و آويرا و dns clearcod دارم
با سلامنقل قول:
احتمالا همون اسپم بوده
مشكلي نيست
اگه آنتي ويروس و ... آپديت و به روز باشن و اون رو شناسايي نكرده باشن چيزي نبوده
موفق باشيد.
سلام به عزیزان
من در تاپیک قدیمیتون خوندم که میشه گزینه insert image را در یاهو فعال کرد
setting-Labs
اما یاهو من این گرینه را نداشت یاهو بتا دارم یکی لطفا با عکس کمک کنه...
مرسی
;:L
کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اصلا همچین امکانی نیست
منظورم دقیقا گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تول باکس یاهو میل هست؟؟
سلام تو یکی از ایمیل های من وقتی میخوام پسورد رو عوض کنم وارد صفحه عوض کردن پسورد میشه ولی
بجای save اون گزینه که علامت گذاشتم میاد .. تو بقیه ایمیل هام اینجوری نیست و اولین باره اینو میبینم .وقتی
هم روش کلیک میکنم پسوردم سیو میشه .. چرا اینشکلی شده ؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
اگه بدون مشكلي ذخيره ميشه پس احتمالا يه باگي چيزي هست واسه اون آدرس ايميلتون
موفق باشيد.
مشکلی برای پسوردم پیش نمیاد ؟
با سلامنقل قول:
مثلا چه مشكلي؟
اگه تغيير ميكنه همونطوري كه شما ميخوايد خير مشكلي نيست
چون اون دكمه صد در صد به سرور ياهو وصله كه پسورد رو تغيير ميده و اعمال ميكنه
اما اگه ميزنيد و عوض نميشه پس چيزي ديگس مشكل
موفق باشيد.
با سلام
مي خواستم بدونم چگونه ميشه ايميل ها رو روي كامپيوترم ذخيره كنم ؟
هنگام ذخيره بعد از اينكه درصدي پر شد اررور ميده و نمي زاره ايميل سيو بشه .
با فرمت only HTML هم ناقص ذخيره ميشن . مثلا عكس ها سيو نمي شن يا در هم بر هم سيو ميشه .
حالا راهي است كه بتوان ايميل ها رو دقيقا به همان شكلي كه در yahoo mail مي بينيم ؛ تو كامپيوتر هم ذخيره كنيم ؟؟؟
با سلامنقل قول:
بايد با نرم افزارهاي مخصوص كار با ايميل اين كار رو انجام بديد
مثه outlook و ...
موفق باشيد.
تشكر دوست عزيزنقل قول:
غير از outlook چه برنامه هاي ديگري سراغ داريد ؟
Mozilla Thunderbirdنقل قول:
سلام من با opera 11.10 نهایی وقتی می خوام برم ایمیل یاهو رو ببینم نمیشه نام کاربری و پسورد رو می زنم درست ! نام کاربری رو تایید می کنه میگه پسورد رو از اول بزنید بازم میزنم باز نمی ره مشکل از کجاست ؟از اول هم نصب کردم باز نمیشه ؟
چطوری میشه کلا تنظیممات رو ریسات کرد یا راه حل این مشکل چیه ؟
ممنون/.