تو قسمت زامبیش....یه چیزهای رو زمینه وکلیدهای رو دیوار کنارشون میری مینویسه شما باید پاورو روشن کنید ...جریان چیه پاور کجاس چی میشه؟؟
2: مپ های دیگه زامبیش چطور باز میشن؟؟
Printable View
تو قسمت زامبیش....یه چیزهای رو زمینه وکلیدهای رو دیوار کنارشون میری مینویسه شما باید پاورو روشن کنید ...جریان چیه پاور کجاس چی میشه؟؟
2: مپ های دیگه زامبیش چطور باز میشن؟؟
بازی تموم شد...
تقلید کامل از MW2 به سبک دهه ی 60...
نکات مثبت :
داستان سرایی بسیار جالب...
وجود بازیه Arcade که اسمش فکر کنم Deadly Ops بود :دی
تنوع محیطی( که البته تویه تمام سری هایه Cod هست :دی )
افک های واقعیه نارنجک!
موسیقیه عالی ( حداقل از تمامه سری هایه COD به نظره من موزیک بازی یک سر و گردن بالاتر بود )
بیشتر سینماتیک شدن و حس درون جنگ بودن (!) بیشتر نسبت به سری هایه قبل!( اون وسط نارنجک و تیر و تیر بار و تانک و... همراه با انفجار هلکوپتر اصلا تقریبا کر میشی :دی )
جو زیبایه بازی.
نکات منفی :
اوله کار من یکی از هوش مصنوعیه افتضاح دشمن و یارایه خودی بگم که خداییش مزخرف به تمام معنا بود و غیر قابل انکار حتی این هوش مصنوعی به سینمایی بودن بازی هم لطمه زد! ( بعضی جاها مثله Halo میپریدم وسط تق تق تق همه رو میکشتم :دی )
گرافیک نچندان پیشرفت کرده نسبت به ورژن قبل!
وجود باگ هایه فرآوان نسبت به تمامه سری هایه Cod
نبود لحظه هایه به یاد ماندنی در بازی...
کم بودن بازی ( که از سریه 2 به بعد شروع شد :41: )
نبود نوآوری حداقل در نکات ریز بازی ( تقلید کامل از MW2 )
فیزیک بسیار بد که در حده یک بازیه امروزی نیست! ( Battlefiled کجا این کجا!! )
مرگ دشمنان بسیار افتضاح کار شده بود!!!
نبود مود جدید! ( والا زامبی رو یکم بال و پر بهش دادن آوردن تویه این ورژن )
نبود مراحل جذاب! ( البته مراحل جذاب زیاد داشت اما نه به اون حدی که توش یک نوآوری باشه اگه هلکوپتر رو کنار بزاریم بقیش همچین حالی نداد )
و خیلی از نکات منفیه دیگه که در طوله بازی خیلی بهش برخوردم و لحظه ای از یادم رفت.
در آخر یکم در مورد چک پوینت هایه بسیار بد بازی و همچنین هوش مصنوعیه افتضاح بازی گله کنم که با درجه سختیه Vetern اینقدر هوش مصنوعی بد یا به قوله خودمون Noob بود!!
مثلا من دارم آدم میکشتم تیرم تموم میشه همونجا میخوابم تیر رو پر میکنم در حالی که دشمن روبرومه!!
در ضمن این یارایه خودین معلوم نیست اسکولن چین میرن جلو منم داشتم چایی میخوردم اونجا یکم دیر رفتم بعد دیدم پشته یارایه خودی که ردشون کردن از جلوشون که هنوز بهشون نرسیدیم بیشتر سرباز هست!!!!!!!!!!! وسط جنگ همش تق تق تق از پشت تیر میخورم!! این دیگه اوجه بازیه!!!
یک باگه دیگه هم تویه یکی از مراحل کشف کردم که من بین دو یاره خودی که داشتن با هم حرف میزدن گیر کردم بعد دیگه اونا هم انگار بهشون برنامه داده بودن که فقط مستقیم برن! منم اون وسط گیر بودم اونا هم نتونستم مستقیم برن خلاصه هر کار کردیم از این گیر در نیومدیم که نیومدیم :دی Restart Level دادم از اول!!!!!
مد زامبیه بازیو باید حتما به اینترنت وصل شی تا بازیش کنی؟
نه هم Solo داره هم Split Screen فکر کنم.نقل قول:
مد زامبیه بازیو باید حتما به اینترنت وصل شی تا بازیش کنی؟
اینdeadly ops چطور میشه بازیش کرد
تو منوي اصلي بازي كه قسمت هاي مختلف بازي(Multiplayer-Zombies-...)نشون داده ميشه چندبار LT و RT رو با هم فشار بديد.وقتي ميسون از صندلي پاشد برين پشت همون صندلي يه كامپيوتره.بعد تايپ كنيد cd بعدش تايپ كنيد DOA.نقل قول:
اگه ZORK رو هم تايپ كنيد يه بازي ديگه هست(شايدم بازي نيست:31:).كه يه اچيونت 15g هم باز ميكنه.
1 : اول بازی 2 تا در هست که هرکدوم 750 تا می خواد .نقل قول:
توهرکدوم که بری یه در دیگه هست که میره به یه محوطه دیگه .
همینجوری اگه همه در ها رو بازی کنی تو اتاق آخر سوئیچ برق هست که اگه روشنش کنی کلی آپشن فعال میشه که البته متاسفانه همش پولیه و باید زامبی بکشی که پول دربیاری و اونا رو بخری .
من تا موج 8 زامبیها هم رفتم ولی انصافا خیلی سخت میشه .:41:
2 : یه مپ که فکر کنم با تموم کردن بازی اصلی باز بشه .
یه مپ هم که با فعال کردن Deadly ops باز میشه . (توضیحش تو پست بالای من هست)
2 - 3 تا مپ هم تو نسخه های ویژه ی بازی هست که کسایی که بازی کپی خریدن نمیتونن بازی کنن .
بقیه رو هم نمیدونم .
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
نام تاپیک!!!!!نقل قول:
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
نقل قول:
Call of Duty: Black Ops - نسخه Console
یه چیزی که آدم را تو این بازی اذیت میکنه اینه که بازی از نظر زمانی 42 سال پیش داره انجام میشه . ( شوخی نیستا 42 سال پیش کم زمانی نیست )
ولی تجهیزات و اسلحه ها و بقیه موارد بازی انگار ماله همین سالیان اخیر هست .
بعضی مراحل آدم شک میکنه داره تو سال 1968 بازی میکنه .
این تاپیک پی سی و کنسول رو نمی دونم کی اختراع کرد!! یکی از مسخره ترین چیز هایی هست که تا حالا دیدمنقل قول:
نام تاپیک!!!!!
اگه قضیه اسپم بود که مطمئنا فرقی نداره توی این تاپیک هم اسپم داده میشه
قضیه کپی و اینا هم که فقط برای پی سی مطرح نیست چون ماشالا همه نسخه کپی رو تهیه می کنیم
حالا برای فیفا قضیه فرق داشت چون نسخه کنسول و پی سی با هم فرق داشت ولی برای بازی های دیگه این مسخره ست...
ببخشید اینو میگما اینجوری احساس میشه مثلا اونایی که بازی ها رو با کنسول بازی می کنن تخم دو زردن : دی
وحید جان به نظر من که این جدا سازی یکی از بهترین حرکات توی این فروم بوده .نقل قول:
اینجوری تو تاپیک PC بحث سر کرک و سریال و ... است .
تو تاپیک کنسول بحث سر نکات فنی بازی و راهنمایی های بازی و ... است .
خب یه تاپیک برای این مشکلات بازی و کرک بازی و از این حرفا باشه یه تاپیک هم برای خود بازی. اینجوری خیلی بهترهنقل قول:
یه بازی دو تا تاپیک داشته باشه شکل خوبی نداره. اونجوری که من میگم با این فرق داره. یعنی دیگه تاپیک جدا برای پی سی و کنسول زده نمیشه
البته ظاهرا همینی که میگم قراره انجام بشه :31:
وحید این بهترین ایدست مشکلش اینه کسی گوش شنوا نداره . هر چی بگی تاپیک برا کرک هست قبول نمیکنن میان همون جا سر اسکیدرو و ریزر بحث می کنن !!!نقل قول:
خب یه تاپیک برای این مشکلات بازی و کرک بازی و از این حرفا باشه یه تاپیک هم برای خود بازی. اینجوری خیلی بهتره
یه کار دیگه هم میشه کرد یه تاپیک برا نقد و نظرات پیرامون هر بازی(چه کنسولی چه PC) یه تاپیکم برای مشکلات هر بازی زد .
سلام
نظرات دوستان خوب و قابل احترام است ..
ولي اين انجمن مشكل اساسي داره كه هر چي هم سر پوش بزاريم رو مشكلات ، باز هم سر ريز ميشن و خودشون يه مشكلي پيدا ميكنن ...
تا انجمن تفكيك نشه همين آش و همين كاسه ...
+
نظرات دوستان همه خونده ميشه و روش بحث ميشه ... براي همين يه تشكر از همه ي دوستان
ولي ...
اگه ممكنه اين بحث رو خاتمه بدين تا بحث تاپيك به روال گذشته دنبال بشه ..
ممنون !
باشه فقط به خاطر تو! :31:
حالا جناب شهاب خان تو به این شماره امتیاز چند میدی؟ :31: احیانا این دفعه که 9.6 نمیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای با مویه ؟؟ شهابی با مویی ؟!! ما دیگر بحث نمی کنی یم خاطر همایونی مکدر نشوی ید !!دی:نقل قول:
سلام
نظرات دوستان خوب و قابل احترام است ..
ولي اين انجمن مشكل اساسي داره كه هر چي هم سر پوش بزاريم رو مشكلات ، باز هم سر ريز ميشن و خودشون يه مشكلي پيدا ميكنن ...
تا انجمن تفكيك نشه همين آش و همين كاسه ...
+
نظرات دوستان همه خونده ميشه و روش بحث ميشه ... براي همين يه تشكر از همه ي دوستان
ولي ...
اگه ممكنه اين بحث رو خاتمه بدين تا بحث تاپيك به روال گذشته دنبال بشه ..
ممنون !
وحید ی بنده پابرهنه میپرم وسط !!! ببین بازی بسیار خوش ساخته خیلی توپه دو سه تا هم مشکل داره اما مثله همیشه کاملا جنبه فانشو داره میشه ساعت ها باهاش سرگرم شد اما .. MW1 &2 کلا خوش ساخت تر بودن از این باگ های این نسخه خیلی خیلی بیشتر از نسخه های مدرن وارفر هستش + گرافیکم جز جزییات چهره ها تفاوتی نکرده اما در کل من بین بازی های این دو ماه اخیر با این بازی بسیار بیشتر از بقیه حال کردمنقل قول:
باشه فقط به خاطر تو! :31:
حالا جناب شهاب خان تو به این شماره امتیاز چند میدی؟ :31: احیانا این دفعه که 9.6 نمیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بازی رو امروز تموم کردم:
اولین چیزی که همون چپتر اول متوجه شدم این بود که با سیاسی ترین بازی تاریخ گیمری خودم روبرو هستم!!
واقعا باید به همچین ناشری تبریک گفت که بلده چجوری افکار رو ساماندهی کنه و فروش هم داشته باشه...
و
برای بزرگترین سرگرمی دنیا افت داره که یکسری باگ های مسخره داشته باشه که متاسفانه من چنتایی دیدم و احساس
میکردم که دارم مدال جدید رو بازی میکنم.
چیزی که اول بازی نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم حرکت کردن بود ، همش فکر میکردم که بی وزن هستم و دارم توی فضا سیر می کنم...مثلا اگه شما تصویر کاملا قرمز بشه هیچ گونه تغییری در نوع حرکتتون ایجاد نمیشه...
و
مراحل ویتنام واقعا زیبا بود و حس چریکی بودن که به من خیلی القا شد...از اون تبلیغاتی هم که روی اون هواپیما شد بیشتر انتظار داشتم مرحلش جذاب نبود...
به هر حال کال اف دیوتی هست...هر چقدرم ایراد داشته باشه بالاخره فروش خودش رو میکنه...شده مثله این فیلمای جدید طنزه ایران که عاری از هرگونه نکات فنی و فیلنامه و ...هستن ولی فروش دارن...البته این بازی در اون حد نیست...
به نظر من MW2 حماسی تر بود و حس هیجان رو بهتر انتقال میداد...و بهترین این سری هم برام MW1 بود...
در کل امیدوارم برو بچه های قدیمی IW یه برگشت حماسی و با ایده های جدید داشته باشن.
بروبکس LIVE باز و PSN باز ها مولتیه بازیو از دست ندین که خیلی خوفه.من بهش از 10 نمره 15 می دم:31:
داداش من پسرم چرا همه چیز بازیو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا از اسپویلر کوفتی استفاده کن
نمیتونی جولوی خودتو بگیری برو یه جا دیگه پست بده که بهت بگن آفرین آفرین که بازیو دوبار تموم کردی و همه چیزو گفتی
اه .................................
این یکی از مسخره ترین چیزا ایده من بیده: دی مرسی از تعریف و تمجیدت: دینقل قول:
والا ما هر چی زدیم تو سرمون این ادمینا نکردن یه انجمن درست و درمون واس کنسول ایجاد کنن تا تاپیکای بازی های کنسولی کلا بره اونجا واس همین فعلا اینکارو میکنیم... وگرنه جدای از این حرفت تو کدم فروم دیدی تو انجمن بازي هاي كامپيوتري تاپیک کنسولی بزنن؟: دی
+
گمونم باید یه اعلان زده بشه و مفصل این اسپویلر فرهنگ سازی بشه!!!
جریان این عددها چیه تو بازی
فکر کنم هر چی بود مربوط به نام اون کشتی اخر بازی میشد...(شایدم همش سرکاری بوده تو داستان بازی که آخرش متوجه شیم همه چی مربوط به کشتی میشده).اگر کسی داستان بازی رو مفصل میدونه به ما هم بگه بدونیمنقل قول:
جریان این عددها چیه تو بازی
بالاخره بازی تموم شد!!!
عجب بازی باحالی بود پر از صحنه های اکشن و محیج و به همراه داستانی قوی و تاثیرگذار.
ولی من نمیدونم چرا وقتی black ops را بازی میکنم یاد بازی Singularity میافتادم!!!؟؟؟
eeeنقل قول:
تو اینو پیشنهاد دادی؟!
اگه می دونستم یکمی پستم تغییر می کرد! یکمی تندتر میشد : دی
آره این قضیه هم هست ولی این روش اصلا خوب نیست. مثلا من میام توی تاپیک کنسول پست میدم بعد طرف میگه تو که کنسول نداری چرا میای اینجا!! چند دفعه این پیش اومده! توی تاپیک پی سی هم که بریم ماشالا پستای گرانبها داده میشه!
بعد جالبه تا یه بازی داره منتشر میشه یه سری ها میان با لحن خیلی بدی میگن سریع تاپیک کنسول رو بزنید تا بدبخت نشدیم! من مطمئنا خیلی ها اصلا قضیه این تاپیک کنسول و پی سی رو نمی دونن
با این صحبت ها فکر کنم دیگه مشخص باشه پست من دلیلش چی بود....
البته قراره یه سری تغییر انجام بشه. هومان هم تنهایی داره خیلی زحمت می کشه. اگه اون ایده عملی بشه به مراتب خیلی بهتر از این وضعه. اونجوری که دیگه آدم می دونه یه تاپیک مخصوص خود بازی هست و آدم فقط اونو اشتراکش میشه و فقط به اون سر می زنه
.....
البته می دونم به این تاپیک ربطی نداشت ولی گفتم یکمی پرده برداری بر دارم : دی. نمیشه که همیشه دست ها پشت پرده باشه! یه دفعه هم باید پرده ها رو بزنیم کنار : دی
حالا می تونید این تاپیکو ادامه بدید : دی
آقا شرمنده . من حواسم نیود نباید داستانو بگم . اون لحظه خون تو مغزم زیاد شده بود !نقل قول:
درضمن من اون چیزا رو نگفته بودم که بهم بگن آفرین ، یه کم بهتر صحبت میکردین بد نبود .
موفق باشید .
عیبی نداره بخشیدمت:20:ولی من دیگه میلی به ادامه ی بازی ندارمنقل قول:
در کل هر وقت خواستی چیزیو بگی اولش بگو بچه ها اینم داستان بازی ولی تو اسپویلر
بیخیال گذشت
اگه ما هم باهات بد حرف زدیم مارو ببخش:10:
با این که بازی تقریبا چیزی شبیه به سری های قبلی COD توش نمونده
ولی واقعا فوق العادست
همون گرافیک
همون Gameplay
همون موسیقی و همون game design
که سری cod همیشه به خاطرش معروف بوده و ستایش شده باز هم سنگ تمام گذاشت تو این شماره
البته من به علت کمی بیش از حد وقت 2 تا مرحله بیشتر نرفتم
محتوای مخفی: !
آره پدرامی اون قسمتش تو زندان به نظر من جز بهترین و یا شایدم بهترین قسمت بازی بود.
واقعا عالی بود... کلا داستان بازی از این چشم انداز ها خیلی کم داشت.
+
نه داداش با این حرفا کسی ناظر نمیشه...نقل قول:
البته قراره یه سری تغییر انجام بشه. هومان هم تنهایی داره خیلی زحمت می کشه.
چه روزگاری شده....همه برا منصب ما نقشه کشیدن : دی
+
سایت CVG بهترین FPS های تاریخ رو لیست کرده... عنوانش خیلی جالب بود:
The 7 best FPS games everتنها عنوانی COD که توش بود بازی MODERN WARFARE هست.
Black Ops? What's Black Ops?
+
مجله EDGE هم بازی رو نقد کرد و بهش نمره 7/10 رو داد!
نقل قول:
As polished and pretty and fun as Black Ops often is, it feels more like a yearly update than a sequel, a new campaign with old multiplayer. The game isn’t distinct from its predecessors in any important way, and fatigue sets in quicker than before. The feel-good story will have to wait.
به نظر من میل به ادامه بازی داشته باش . همه چی که داستان بازی نمیشه . جو و هیجان بازی دونستن داستان رو از تحت شعاع قرار نمیده .نقل قول:
راستی ، اسپویلر چیه ؟؟!! :46:
وحید و حسین و مسعود حرف مفت میزنن. گوش ندید.دی:
راستشو بگم من هم واسه pc گرفتم هم واسه360 همیشه pc cod اش برام جذاب ایندفعه بر عکس 360 اش خوب بود.ماله pc یه افتضاح بود.همش لگ و ارور و ... از اینا.در کل بازیه خوبی بود ولی mw ها یه حسه دیگه ای داشتن.
sinak3
عجب حرفی زدی!!!!!!!!حتما باید منتظر پس لرزه های حرفت باشی.یکم شوخیش زیاد شد.نقل قول:
وحید و حسین و مسعود حرف مفت میزنن.
رفیق اینا عادیه....نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه نوع زبانه خاصه هر کسی نمی دونه تشیص بده...:دی
مثلا نمونش:
به به داش سینا کدوم گوری بودی دلمومن واست تنگید...:دی
کاش میشد تو رو از نت محروم کرد : دینقل قول:
راستشو بگم من هم واسه pc گرفتم هم واسه360 همیشه pc cod اش برام جذاب ایندفعه بر عکس 360 اش خوب بود.ماله pc یه افتضاح بود.همش لگ و ارور و ... از اینا.در کل بازیه خوبی بود ولی mw ها یه حسه دیگه ای داشتن.
sinak3
+
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنج تا از بهترین کمپین های سری COD رو مشخص کرده:
5- Call of Duty: World at War
4- Call of Duty
3- Call of Duty: Black Ops
2- Call of Duty 2
1- Call of Duty 4: Modern Warfare
این نسخه ها هم موفق نشدن جز 5 تای اول باشن:
Call of Duty: Finest Hour
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 3
Call of Duty: Modern Warfare 2
سینا جان موضعتو مشخص کن !! حسین که طرفداره ، مسعود که از بازی خوشش نیومده وحیدم که بازی نکرده هنوز !!دی:نقل قول:
sinak3
+
باز الان دقت کردم حرکت چهره ها واقعا زیباست خیلی کفمان برید ! بنظرم در حدEnsalved کار کردن توی این بخش (هنوز به انچارتد نمیرسه )
من خوشم اومده... اگه خوشم نمیومد همون اول دوبار تمومش نمی کردم : )))نقل قول:
سینا جان موضعتو مشخص کن !! حسین که طرفداره ، مسعود که از بازی خوشش نیومده وحیدم که بازی نکرده هنوز !!دی:
من فقط از اینکه بازی دقیقا مثه نسخه قبلیه ناراضیم...
نه بابا.این جا کسی نیست به ما اخطار بده . ما خودمون همه کاره ایما مثلا. دی:نقل قول:
عجب حرفی زدی!!!!!!!!حتما باید منتظر پس لرزه های حرفت باشی.یکم شوخیش زیاد شد.
جونه تو داشتم اخطارای یوزره قبلیمو میشمردم.دی:نقل قول:
به به داش سینا کدوم گوری بودی دلمومن واست تنگید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش 4-5 تا اخطار کار کسی نیستا. اونم توی روز . دی:
مسعود تو رو چرا از مدیریت پرت نمی کنن بیرون. ای بابا!!!! خودم میشم مدیر لذتشو میبرم.دی:نقل قول:
کاش میشد تو رو از نت محروم کرد : دی
+
واسه اینکه اسپم نباشه بگم بازیه خیلی بیخودیه.دی: بابا وقتی مدالو بازی کردم دعا کردم این زود تر بیاد اینم که اینجوری کرد.کلا cod تو pc لذت داشت که اونم پرید.با 360 حال نمی کنم اینو بازی کنم.:41:
به به ببین کی اینجاست جناب هالو( منظوری ندارما.اشاره به حرف یه نفر بود که به هیلو می گفت هالو!!! : دی )
خوش اومدی به خانه : دی
راستی دوستان من می خوام نسخه PS3 اونو بگیرم به نظرتون می ارزه؟ : )))))))))
برو نسخه میکروشو بگیر لذتشو ببر.:31:نقل قول:
راستی دوستان من می خوام نسخه PS3 اونو بگیرم به نظرتون می ارزه؟ : )))))))))
اصلاً هم از وقتی پاتو گذاشتی تو فروم جو رو ریختی به هم :31: هم بهتره بن باشی :27: البته وقتی مدیران و ناظران از اسپم های تو تشکر میکنن همچین انتظاری بیهوده هستش :27::27:نقل قول:
... این پستم اسپم نیست چون میخوام بگم منم جند روزی میشه بازی رو تموم کردم اما اصلا لذت MW ها رو نداشت. وقتی این بازی رو انجام میدادم احساس میکردم یک آدم بی عقل هستم که دارم الکی سر ه خودمو با چنتا انیمیشن گرم میکنم در حالی که در نسخه های قبلی خودمو تیکه ای از سرابازان آمریکایی میدیدم :5: