سلام
دوستان من تازه lw9500 خریدم
لطفا کد های مخفی,اطلاعاتی که دارید و ... رو برام بزارید ممنون
یاعلی
Printable View
سلام
دوستان من تازه lw9500 خریدم
لطفا کد های مخفی,اطلاعاتی که دارید و ... رو برام بزارید ممنون
یاعلی
سلام
منوی مخفی که ساعت کارکرد hx800 رو نشون بده ، دوستان راهنمایی کنن؟
سلام
دوستان بجز سوال بالایی دوتا مشکل دیگه دارم
1-تلویزیون داغ میشه آیا طبیعیه؟
2-گوشه بالای سمت راستش یه تیکه ی کوچیک سفید شده نمیدونم پیکسل سوختگیه یا از تو چیزی بین شیشه و led ها هستش چون تا حالا زیر برچسبش بود ندیده بودم
سلام
فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون ال جي مدل 42lk450
تونستم با برنامه ir remote توي گوشي نوكيا 6500 فكر كنم كه اينفرارد داره
تلويزيون ديجيتال رو توي اي تيوي فعال كنم الان 16 كانال ديجيتال تلويزيوني و 11 كانال راديوي رو رو عالي مي گيره
الان يه مشكلي دارم كه وقتي يه فيلم با فرمت mkv رو نمايش ميدم توي قسمت تنظيمات آيتم مربوط به زير نويس غير فعاله زير نويس رو نمياره با srt و اينكديگشم utf_8 نمياره
با تشکر از نویسنده این پست تلویزیون 42LED5400 من هم با این روش قسمت دیجیتالش فعال شد
با سلام
من یه LED ال جی مدل LV35000 خریدم الان 3 سوال برام پیش اومده
1- فلش می خوره اما برنامه های تلویزیونو ضبط نمی کنه
می خواستم ببینم میشه با آپدیت کردن نرم افزاری یا
دسترسی به منوی مخفی این قابلیت و ایجاد کرد
2- همچنین کنار تلویزیون نزدیک به پرت HDMI و USB یه قسمت هست که نوشته( MEZ ( REV 02
این چیه ممکنه قابلیت اتصال بیسیم باشه
3- و سوال آخر اینکه میشه با آپدیت نرم افزاری اونو به LV55000 تبدیل کرد
با تشکر
آيا روي گوشي نوكيا 3650 برنامه Psiloc.irRemote.v1.41 نصب ميشه و آيا جواب ميده؟
يه ورژن Psiloc.irRemote.v1.04 بود كه ظاهرا براي ورژن سري 6 نسخه 3 سيمبيان هست ولي گوشي من مدل 3650 هستش و سيمبيانش ظاهرا سري 6 نسخه 1 هستش و من ديدم كه نوشته نسخه ريموت Psiloc.irRemote.v1.41 براي اين سري هست.
آيا در اين ورژن برنامه ريموت، ميشه وارد منوي مخفي شد؟
نقل قول:
این ورژن روی این گوشی نصب نمیشه ورژنهای قدیمی نصب میشه که اون هم منوی آپدیت نداره باید تو فکر یه گوشی N73 باشید:20:
براي اين مدار حداكثر طول كابل چقدر بايد باشه؟
و ديگه اينكه آيا براي مدل lcd660 اگر در منوي مخفي بلوتوث رو 1 كنيم، سخت افزارش رو داره كه فعال بشه؟
خیر سخت افزار بلوتوث ندارد.نقل قول:
قبل از ساختن مدار توجه کنید لپ تاپی پیدا کنید که پورت سریال rs32 داشته باشد (من که گشتم و پیدا نکردم) والا بعد از ساختن مدار بلا استفاده می شود و مثل من مجبور می شوید گوشی n73 دوستتان را برای این کار قرض بگیرید.
البته چون فقط یک بار می خواهید وارد منو مخفی شوید تا گیرنده دیجیتال را راه بیندازید به دردسر این که سیستم دسکتاپتان را بیاورید بغل تلویزیون تا کارتان راه بیفتد می ارزد.
البته وسوسه نشوید که حالا که وارد منو مخفی شده اید بروید سایر آپشنها را با سعی و خطا تغییر دهید تا ببینید چه می شود چون معمولاً با این تغییرات چیز خاصی به دست نمی آورید و ممکن است اصلاً تلویزیون هم بالا نیاید.
اگر تلویزیونتان هنوز گارانتی دارد تلفن بزنید شرکت بیاید رایگان گیرنده دیجیتال را راه بیندازد.
(یادش به خیر نصاب که آمد برای نصب تلویزیون lcd660 من وقتی گفتم با ریموت سرویس می تواند گیرنده دیجیتال را راه اندازی کند اصلاً چنین چیزی به گوشش نرسیده بود. بعد از سه ماه تماس گرفت که ریموت را گرفته ام بیایم گیرنده را برایتان راه اندازی کنم که من گفتم خودم همان فردای نصب راه انداخته ام؛ از طرز صحبتاش معلوم بود از این که من بدون ریموت سرویس توانسته ام این کار را بکنم شاخ در آورده است.)
با تشكر از شما و ساير دوستان بالاخره تونستم مدار رو بسازم و با 5 متر سيم ديگه نيازي به جا به جايي pc هم پيدا نكردم. غير از dtv چه منوهايي رو ميشه تغيير داد؟نقل قول:
مثلا براي تلويزيون lcd660 من كه در كاتالوگش نوشته پخش wmv ولي عملا تلويزيون اين فرمت رو نميشناسه آيا در منوي مخفي گزينه اي داره كه بشه فعالش كرد؟
يا مثلا led برادرم براي usb كليد eject داره، آيا براي 660 در منوي مخفي گزينه اي هست كه بشه اين قابليت رو بهش اضافه كرد؟
من هم lcd660 دارم و دو موردی را که شما نوشته اید بطور پیشفرض فعال است و من در منو مخفی جایی ندیدم که بتوان تغییرشان داد.
در quick menu ریموت برای eject یو اس بی فرمان دارد (بگردید و پیدا کنید)
فرمت wmv را هم می خواند، البته قادر به خواندن برخی فایلهای wmv نیست که فکر می کنم مربوط به کمپرس و خصوصیات ایجاد فایل است؛ شما چند فایل را امتحان کنید تا مطمئن شوید.
البته یک بار با مودم adsl فیرمویر تلویزیون را آپدیت کنید چون بعد از این کار برخی مشکلات تلویزیون من از جمله زیرنویس فارسی و فرمتها حل شد.
من با برخی آپشن های منو مخفی ور رفتم و در نهایت فقط به راه اندازی گیرنده دیجیتال بسنده کردم.
موفق باشید.
مشكل زيرنويس چي؟ شما هم مشكل من رو داريد؟ زيرنويس يه جمله اش پايينه، جمله بعدي وسطه، جمله بعدش بالاست . خلاصه همين طور هي بالا و پايين ميشه.نقل قول:
اگر با آپدیت مشکل جابجایی زیرنویس و همینطور جدا جدا نوشتن حروف زیرنویس فارسی را بتوان حل کرد که خیلی عالیه!نقل قول:
متاسفانه در حال حاضر يا بايد dtv رو داشته باشيد يا زيرنويس رو.نقل قول:
تنها يه راه هست كه بشه هر دو رو با هم داشت و اون هم انتخاب منطقه IL و انتخاب زبان منو عربي هست، مگر اينكه دوستان راه حل ديگه اي پيدا كرده باشن.
اصلا چرا با انتخاب منطقه IR بايد codepage كه مربوط به زيرنويسه غيرفعال بشه و با انتخاب IL فعال بشه؟ خيلي مسخره است.
یعنی با انتخاب کشور ایران است که encoding زیرنویس غیرفعال میشود؟!
بله، و اين به نظر من خيلي عجيب و مسخره است، نمي دونم ال جي رو چه حسابي encoding رو براي بعضي مناطق فعال و براي بعضي ديگه غيرفعال كرده، جالب اينه كه در همون منطقه IL هم كه گفتم اگر زبان منو رو انگليسي انتخاب كني باز هم انكودينگ غيرفعاله و با انتخاب زبان منوي عربيه كه انكودينگ فعال ميشه، و اينجوري براي ديدن زيرنويس فارسي درست بايد كل منوهاي تلويزيونت رو عربي ببيني.نقل قول:
يعني اگر عربي بلد نباشي عملا منو غيرقابل استفاده ميشه مگر اينكه دائما بين زبان عربي و انگليسي سوئيچ كني.
كسي مي دونه چرا ال جي همچين سيستمي رو پياده كرده؟
البته encoding که زیرنویس فارسی را درست نشان بدهد، عربی است
یعنی اگر بخواهی زیرنویس فارسی را درست ببینی، باید انکدینگ را روی " عربی" بگذاری.
ولی اینکه کل سیستم را برای این کار عربی کنی، مسخره است.
شما تا حالا زیرنویس را روی فیلم Mux نکردین، ببینید مشکل حل میشود یا نه؟
من مشکل را نمی فهمم؛ قبل از آپدیت در نمایش فایلهای srt مشکل داشت ولی پس از آپدیت (به ورژن 03.06.02 در 8-7 ماه پیش آپدیت کردم) هم srt و هم sub را به خوبی نشان می دهد.
amahdavi2004 یعنی شما قبل از آپدیت کردن، زیرنویس های فارسی است بصورت حروف جدا جدا بود ولی حالا که آپدیت کردید، مشکلتان حل شده است؟
الان گزینه encoding برای زیرنویس فعال است؟
دوستان عزیز سلام.
یه سوال داشتم.
من یه LG مدل LW9500 از بانه خریدم.با توجه به اینکه تو چندتا سایت خارجی دیدم که گفتن این مدل 3D هست،امکانش هست که از طریق ورود به منو مخفی این مدل رو 3D کرد؟
با تشکر:40:
سلام دوستان
جواب ما رو نمیدین؟
الان تو سایت بانه ویترین دیدم که همین مدل سه بعدیش رو با دوتا عینک 100 تومن بیشتر از قیمتی که من خریدم میفروشه.خیلی ناراحت شدم.
-----------------------------------------------------------------------------
ببخشید من اشتباه کردم .
وقتی به مدیر سایت گفتم معذرت خواهی کرد و گفت ما اشتباه کردیم و این مدل سه بعدی نداره.
منم کلی خوشحال شدم.:31::20::27:
با سلام
آیا برای مدل 42led4600 هم امکان فعالسازی دیحیتال وجئد داره؟
با سلام
می می خوام 42lw4500 بخرم ایا این مدل تیونر دیجیتال داره؟
نقل قول:
سلام
من این مدل رو داشتم ولی فروختمش البته گیرنده دیجیتالش رو فعال نکردم.
تو تبلیغات ال جی همه جا این مدل با گیرنده دیجیتال معرفی شده.
و برای اینکه مطمئن بشید هر وقت برای خرید تشریف بردید از فروشنده بپرسید و بخواهید که همونجا براتون فعال کنه.
فروشنده با کنترل مخصوصی که داره همونجا تو کمتر از 10 ثانیه میتونه فعالش کنه.
مشکلی داشت که فروختید؟ ساخت کدام کشور بود؟ و چرا این مدل در سایت گلدیران نیست و بجاش این هست 42lw45000 ؟؟؟
نقل قول:
سلام
الان تو سایت ال جی نگاه کردم متاسفانه این مدل فاقد گیرنده دیجیتال است.
نخیر مشکلی نداشت فقط به خاطر سایزش فروختم و یه 47LW9500 گرفتم.نقل قول:
من از بانه خریدم ساخت کره بود و فکر کنم این همون LW45000 هست که تو سایت گلدیران زده.
یکی از فروشنده های ال جی می گفت گلدیران به آخر همه ی مدل هاش یه صفر اضافه میکنه.
le4600 و led4600 باهم فرق دارن؟
درضمن نواین آدرس نوشته که گینده دیجیتال داره،میشه بهش اطمینان کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن جرا هرجی تواینترنت می گردن و مدل 42led4600 رو سزچ می کنم فقط توسایتای ایرانی این مدل پیدا میشه و تو سایتای خارجی 42le4600 میاد؟
سلامنقل قول:
راستش منم گیج شدم.تو سایت گلدیران LED4600 هست ولی تو سایت های تبلیغاتی بانه بیشتر مدل LE4600 هست و هر دو جا هم فاقد گیرنده دیجیتال.البته یکی از دوستان تو همین فروم گفته که LE4600 داره و گیرنده دیجیتال هم داره.
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا منم گیج شدم.آحه رفتم یه دونه 42led4600 خریدم اما توشهرماهنوز دیجتال نشده خالا موندم دیجیتال میکیرن یاته؟درضمن با فایل آپدیت 42le4600 اپدیت شد.جون من هرکسی اطلاعی داره بگه
بخدا منم گیج شدم.آحه رفتم یه دونه 42led4600 خریدم اما توشهرماهنوز دیجتال نشده خالا موندم دیجیتال میکیرن یاته؟درضمن با فایل آپدیت 42le4600 اپدیت شد.جون من هرکسی اطلاعی داره بگه
بخدا منم گیج شدم.آحه رفتم یه دونه 42led4600 خریدم اما توشهرماهنوز دیجتال نشده خالا موندم دیجیتال میگیرن یاته؟درضمن با فایل آپدیت 42le4600 اپدیت شد.جون من هرکسی اطلاعی داره بگه
من اطلاع خاصی درباره این مدل ندارم ولی تمام مدل های 2010 به بعد مجهز به گیرنده دیجیتال هستند و این مدل هم قاعدتاً باید مجهز باشد.نقل قول:
شما داخل منو مخفی شوید و تغییرات لازم را برای فعال شدن گیرنده دیجیتال بدهید؛ فرضاً هم که در شهر شما هنوز فرستنده دیجیتال نصب نشده باشد، باز در قسمت جستجوی کانالها گزینه شبکه های دیجیتالی سر و کله اش پیدا می شود و این نشانه این است که تلویزیون شما گیرنده دیجیتال دارد و ان شاء الله با راه اندازی شبکه های دیجیتال در شهرتان از آن استفاده خواهید کرد.
باسلام
چه جوری می تونم وارد منوی مخفی 42led4600 بشم؟
سلام.کسی می دونه تیونر داخلی و تیونر داخلی دیجیتال جه تفاوتی دارند؟آبا تیونرداخلی همون گیرنده دیجیتالع یا نه؟
سلام
دوستان مدل 32LF20FR دیجیتال داره؟؟ (یعنی میشه ازطریق منو مخفی دیجیتالش رو فعال کرد؟)
اگه سریعتر جواب بدین ممنون می شم.
درخواست آموزش ورود به منوی مخفی lw95000 , le5300
باسلام به شما دوستان عزیز
بنده یک تلوزیون 3Dمدل 42LW4500LGدارم منوی مخفی تلویزیون رانمی دانم کجا است آیاکدمی خواهدچون قسمت دیجیتال آن فعال نیست اگر می شود به بنده کمک کنید چون ازبانه خریدم نمایندگان LGهیچ راهنمای نمی کنند
دوست عزیز
منوی مخفی تلویزیونهای LG فقط باریموت کنترل مخصوص (معروف به کنترل مادر)که معمولا دست تعمیرکاران ونمایندگیها هست فعال می شود.ولی من دیدم که بعضی ها خودشوت برد اون رو دستی با لحیم کاری و ... درست کردن وحالی به حولی...