سلام . من بین المومکس 200 و بلوسنس . موندم . و اینکه . من آنتن هوایی ندارم . میتونم بگیرم کانال ها رو صاف
تلوزیونم ال سی دی ؟؟؟کیفیتش از ماهواره بهتره یا نه . اگه مثل اونه که فایده نداره //// راهنمایی . میخوام دوستان /////.....
Printable View
سلام . من بین المومکس 200 و بلوسنس . موندم . و اینکه . من آنتن هوایی ندارم . میتونم بگیرم کانال ها رو صاف
تلوزیونم ال سی دی ؟؟؟کیفیتش از ماهواره بهتره یا نه . اگه مثل اونه که فایده نداره //// راهنمایی . میخوام دوستان /////.....
با تشکرنقل قول:
این کار را کردم ولی فرقی نکرد.
مشکلتون فقط یا یک زیرنویس اینجوریه؟فایل های دیگه هم امتحان کردید؟چون فایل زیرنویسی که مشکل نداشته باشه 100% باید پخش بشهنقل قول:
اتفاقاً با هم فرق دارن. نحوه شناسایی و نوع درایور هارد اکسترنال با DVD یه خورده فرق داره. ممکن هست که یه سازنده درایور DVD اکسترنال رو هم داخل دستگاهش تعبیه کرده باشه ولی معمولاً این کار انجام نمیشه. البته این رویه کاملاً نرم افزاری هست و امکان اینکه یه گیرنده داخل آپدیتهاش این مورد رو در نظر بگیره هست.نقل قول:
این زیر نویس در کامپیوتر و با KMplayer مشکلی نداره. در ضمن بعضی زیرنویسها را تونستم با 14+ ولی بیشتر مواقع مشکل دارند و حتی با زدن دکمه subtitle ریموت لیست نمی شوند.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و تشکر از مطالب ارزنده شما
من وقتی دستگاه رو به ورژن2 آپدیت کردم موقع ضبط کردن تصویر خراب می شود مثل حالت گیر کردن و خش داشتن(t14+)
ممنون میشم کسی راه حلی بده.
با سلام خدمت دوستان و تشکر از مطالب ارزنده شما
من وقتی دستگاه رو به ورژن2 آپدیت کردم موقع ضبط کردن تصویر خراب می شود مثل حالت گیر کردن و خش داشتن(t14+)
ممنون میشم کسی راه حلی بده.
سلام
میگم اینا که تو سایت بلوسنس هست تو ایران پیدا میشه..
T15-S - DOUBLE --- TUNER AND RECORDER - SP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ======================
T120-S - ----T tuner and recorder - SP
================================================== ======================
T17 - COMPACT SCART HD ----T TUNER WITH HDMI, RECORDER AND TIMESHIFT - SP
سـپــــاس.. :46:
.
.
.
.
.
.
نمایندگی بلوسنس تو ایران سایت زیر هست.مدل های موجود تو سایت زیر هست.نقل قول:
[HTML] http://www.saamabusiness.com/[/HTML]
سلام
نمایندگی رشت قیمت رو 95 تومن میگه !
یه نماینگی تهران که فروش آنلاین داره 90 تومن + 6 تومن هزینه ارسال ! + هدیه رم ریدر که حداقل 2 تومن پولشه..!
اصفهان ایشاپ هم که 91 تومن هزینه ارسال که نگفته..!
چرا تفاوت قیمت وجود داره با اینکه همه نماینده رسمی هستن..؟!؟!؟
شوما باشی از کدومشون خرید می کنی ؟؟ چرا..؟؟
سپاس .
سلام
تکراری بود.. ویرایش شدش...
سپاس .
این مشکل از فریم نیست مشکل آنتنه یه فلش شما بد سکتور داره اول فلشت رو بزن تو کامپیوتر تا یک بار اسکنش کنه و مشکلاتش حل بشه بعدشم اگه از فلش استفاده میکنی فرمتش فقط باید fat باشه چون فلش ntfsنمیشه و فقط لیبلش رو میگیره مشکل ساز میشه اگه هم یک بار فلش رو کامل فرمت کنی هم دیگه چه بهترنقل قول:
یه نگاهی هم به منوی دستگاه کن ببین قدرت گیرندگیت تو چه حالتیه اگه از آنتن کتیو استفاده نمیکنی باید خاموش باشه وگرنه برق اضافی رو وارد آنتن میکنه که برگشت این برق هم این مشکل رو به وجود میاره
انجمن تخصصی گیرنده های دیجیتال
کد:www.------------/forum:10:
برو خدارو شکر کن با اینکه تو تحریم هستیم t14+رو بهمون دادن اینا دیگه بماند اگه کیس واست مهمه دستگاه شیک و خوب رو به بالا هم پیدا میشه فقط نباید ازش مدیا پلیر امپراتوری مثل بلوسنس رو بخوای چون واسه کد کردن یه فرمت مدیا پلیر پدر ماها درمیاد تا درست بشه ماشالا به این ایرانیا که تا تو فرمت های استاندارد جهانی هم برای خودشون متفاوتن و پدر هرچی برنامه نویسه درمیارننقل قول:
سلام و تشکرنقل قول:
نمونه هایی رو معرفی می کنید.. ممنون میشم.. :20:
.
موندم از کدوم خرید کنم..!! دوستان چی پیشنهاد می کنن..؟؟؟؟
.
یه نمایندگی تو تهران که فروش آنلاین هم داره 90 تومن + 6 تومن هزینه ارسال + هدیه رم ریدر که حداقل 2 تومن پولشه..
نمایندگی رشت میگه قیمت شرکتیه 95 تومن ! ! !
اصفهان ایشاپ هم 91 تومن زدن و هزینه ارسال رو نگفتن..
چرا با توجه به اینکه نماینده رسمی هستن تفاوت قیمت دارن..؟!!؟؟؟
سپاس .
.نقل قول:
.
.
.
.
کسی نیست.. :45:
.
.
.
.
.
با تشکر از esfahan-viuna عزیز ممنون از راهنمایی شما:11:نقل قول:
انجام دادم حل شد:20:
با سلام خدمت دوستان من دیروز یه بلوسنس t14 plusگرفتم به قیمت 87 هزارتومن با یه عینک سه بعدی و یک عدد دی وی دی سه بعدی فقط چند تا سوال داشتم
1-من در همدان ساکنم دستگاه اصلا کانالها رو خوب نمیگیره همش تصویر و مثل دی وی دی های خش دار پخش میکنه درصد سیگنال دایم کم و زیاد میشه یه دفعه از 80 میره به 60 میخواستم بدونم این ایراد از کجاست؟طوری شد که دیگه بیخیال شدم رفتم دوباره سمت تصویر انالوگ
2-نرم افزار دستگاه ورژنش 14plus_1111737 v1.0 هست ایا با ورزن جدید 2اپدیتش کنم؟ ایرادی پیدا نمیکنه؟اگه اپدیت کنم چه چیزهایی تغییر میکنه؟
من کلی درباره بلوسنس +T14 تحقیق کردم و خواستم بگیرم.. رفیقمم که در جریان بود تصمیم به خرید گرفت..
امروز رفت بگیره خواست همراش برم ولی نشد.. یک ساعت پیش تماس گرفتم گفت از نمایندگی خرید 92000
وــــــــــــ چـنــد نکته جـالــب :
آخریش بوده و فعلا ندارن که منم بگیرم ! جان من شانسو داری... :9: ؟!؟!؟؟
می گفت کابل HDMI نداشت نمایندگی هم گفته همینجور دستمون دادن :29: !
جالب تـــر کارت ضمانتنامه هم نداشته.. :18: و مجددا فرمودندددد کلش همینه ما همینجور تحویل گرفتیم ! ! !
البته فاکتور نمایندگی کامله و نوشته شده که گارانتی یک سال تعویض و یک سال تعمیر و... داره و مهر و امضاء....
دوستان با توجه به اینکه تنها نمایندگی ( رسمی ) اینجاست و اینجوری تحویل داده، فکر می کنید اعتباری هست
ممکنه مشکلی پیش بیاد.. :44: چون منم باید از همین نمایندگی بگیرم.. :exclamati
کمی مشاوره مرحمت میفرمائید.. ؟ ؟
.
با توجه به پست بالا ( قبلی ) :
دم ظهری با هماهنگی! رفتم خونه رفیقم تا بلوسنس رو از نزدیک خودم تست کنم کـــــــــــــه.....
رفیقم گفت کار نکرد و نمی کنه ! ! ! با تعجب فراوان رفتم بالا سر بلوسنسه !
کلید پشت کیس رو زدم به صورت یکسره بدون اینکه کلید پاور جلوی پنل رو بزنم و چراغ eld قرمز رنگ روشن بشه !
تصویر اومد ( آرم بلوسنس - خوش آمد گویی و منوی Exit _ Fav ) خب تا اینجا مشکل یکسره بودن... :13:
کنترل رو برداشتم و دکمه Fav رو یک بار نه صد بار و تک تک دکمه های رو کنترل رو بفشــاردم !! عکس العملی نبود..! !
کلید های جلوی پنل هم به تبعیت از کلیدهای کنترل ترجیح دادن فعالیت انجام ندن :41: !!!
بـــلـــــه به همین کام فور تیبلی ! ( راحتی ) واقیعت داشت.. :18:
بلوسنس +T14 نو و سالم و تمیز.. کف آفتاب ندیده ! بدون خط و خش با همه هلوگرام های چسبیده روش !
ما رو در اولین تجربه کار باهاش بسیـار بسیــار بسیـــار بسیــــار نا امید فرمودند... :45:
حال و احوال اینجاب و رفیقم رو میتونید حدس بزنید... :37: ... :32:
دوستان اهل فن.. پیشنهاد.. و انتقاد ! شما رو با جان دل... :mellow:
.
.
جدی ؟ ؟ چه خوب خریدی ... خدائیش جدی گفتی.. کفمون برید... :18:نقل قول:
مطمئنن از آنتن هستش.. با کمی حوصله و یک نفر کمک آنتن رو در بهترین جهتی که سیگنال ثابت بمونه تنظیم کن.. :12:نقل قول:
در آپدیت کردن ورژن دستگاه هیچ گونه شکی به خودت راه نده و از سایت شرکت دانلود و .... :26:!نقل قول:
خوش باشی... :10:
.
.
.
.
. دوستان یه درد دلی تو پست های قبلی داشتیم:worried: کسی نظری.. پیشنهاد سازنده ایی.. راهکاری نداره.. :44:
. بدجور به هم فکری نیازمندیم... :mellow:
.
.
نقل قول:
احتمالا ک شما گفتی رفتی بخری اخریش بوده مشکل مونتاژ هم داشته اونا میدونستن مشکل داشته بهت انداختن . شما باید بری نمایندگی عوضش کنی .
.
. من که فعلا از خرید بلوسنس منصرف شدم.. البته فعلا.. :hmm:
رفیقم گفت برده نمایندگی تحویل داده و قراره تعویض کنن و تا فردا پس فردا واسش بیارن.. :44:
تا خودم مجددا اون یکی رو تست نکنم و مطمئن نشم بلوسنس نمی خرم.. :29:
فقط یه سئوال ممکنه نمایندگی خودش تعمیر کنه و یا بده جایی واسه تعمیر و بعد رفع مشکل بگن
که این تازه هستش و از شرکت رسیده... :21: ؟!؟ ؟ ؟
شرمنده... با توجه به وقایع پیش آمده ! کمی بدبین شدم :17:
.
.
.
سلام
دوست عزيز من خودم نمايندگيشو تو ( مشهد) دارم . در بعضي مواقع كنترول هاي دستگاه ايراد داره كه بايد يكي ديگه تهيه كنيد و معمولا مشكل از دستگاه نيست.
نقل قول:
سلام
دوست عزيز تمامي دستگاه هاي بلوسنس و الكومكس داراي 12 ماه تعويض برد اصلي و 12 ماه تعمير بدون اجرت مي باشد و داراي كابل HDMI و كابل AV به همراه كارت گارانتي با مهر شركت.
t14 + را تست كردم.گيرندگي كنترلش ضعيف است با كابل اچ دي صدا ندارد كه پشتيباني گفته به خاطر ال سي دي است.يكسري از دكمه هاي روي كنترل كار نميكند مثل ايندكس هولد و ... با كيفيت 82 درصد نتوانستم بيش از 9 كانال بگيرم
جمع جور است.كيفيت تصوير خوبه.مديا پليرش قوي است.يك دفترچه اصلي دارد كه ادم را مطمئن ميكند دستگاه حداقل تحت ليسانس يك كشور اروپايي است چون اينقدر كامل و طبق قوانين اروپايي توضيح داده آدم كيف ميكند.توي دفترچه چيزي در مورد 1080پي نگفته تنها تو تبليغات فارسي اين مورد اشاره شده.همينطور 3d . زيرنويس مشكلي ندارد. epg خيلي خوب كار ميكند تايم شيفت همچنين.
كلا دستگاه استانداردي است در مورد قيمت اظهار نظر نميكنم.يك آنتن هوايي 7000 توماني گرفتم كه داخل خانه گذاشتم تصاوير فريز و پرش ندارد
آپديت كردم تغيير خاصي را نديدم
نقل قول:
بابت توجه، متشکرم..
فقط کنترل نبود.. کلید های پنل جلو هم کار نمی کردن.. رفیقم گفت بردش نمایندگی اونا هم تست کردن و همین موارد رو دیدن و گفتن تعویض می کنن.. :goatee:
.
.
اینطور که من رفیقم رو بازجویی ! کردم.. می گفت نمایندگی گفتـــــــــه :نقل قول:
" ببین یکسری حتی توش کابل کامپوننت هم بوده، این که الان دادیم بهت کلش همینه ! :5: "
البته جعبه رو که خودم نگاه می کردم پشتش نوشته بود : کنترل - آنتن مغناطیسی - کابل HDMI - کابل av یادم نیست نوشته بود یا نه.. :9:
در هر صورت رفیقم منتظر بعدی هستش ببینه اگه ناقص بود با پشتیبانی تماس بگیره.. :hmm:
.
. سپاس.. ;)
.
نقل قول:
گیرندگی کنترلش اگه از نزدیک هم این مشکل رو داره شاید شاید شاید از باطری باشه الان خودم با تی وی این مشکل رو دارم و نمی دونم چرا باطری عوض کردن زورم میاد :9:
واسه صدا هم رو تی وی دیگه تست کردی ؟ اگه نه که حتما تست کن..
بعضی از دکمه های کنترل کار نمی کنن ؟ ! اگه دکمه هاش خیلی کاربردیه با پشتیبانی تماس بگیر ببین نو دارن بهت بدن... البته عمرا !! :41: گزینه تعمیر هم که آخرین اســت /
با سیگنال 82 درصد ( ثابت دیگه ؟ ) فقط 9 کانال ؟ ! ؟ ! مگه اینکه منطقه تون کامل تحت پوشش شبکه نباشه.. :13:
البته در مورد آپدیت بیشتر گفته میشه از نظر نرم افزاری بهبود یافته است ! و از گفته شما هم اینطور برداشت میشه با چشم غیر مسلح ! قابل رویت نمی باشد !! :38:
.
. خوش باشید..
.
سلام
من يه تلويزيون lcd مدل klv32bx دارم كه كابل hdmi ميخوره. مي خواستم بدونم اگه گيرنده بلوسنس رو بگيرم ميشه پس از استفاده از كابل hdmi فقط از كنترل خود تلويزيون براي تغيير كانال و غيره استفاده كرد؟ يا بايد از هردو تا كنترل استفاده كنم؟
ضمنا زمان تعويض كانال اين گيرنده هم 3-4 ثانيه هست؟
از کنترل های جداگانه.نقل قول:
بله حدود 3 ثانیه.
اينو واسه اين گفتم كه يه جايي توي اين فروم يكي گفته بود يه قابليتي هست به اسم sync master كه اگه اتصال از طريق hdmi باشه اونوقت ميشه با كنترل تلويزيون گيرنده رو كنترل كرد.نقل قول:
شما چيزي در اين باره شننيديد؟
يه سوال ديگه. من تا حالا گيرنده ديجيتال فقط روي كامپيوتر ديدم اما سرعت تغيير كانالش خيلي بهتر بود يعني در حد يك ثانيه. اينجور كه متخصصين توي فروم گفتن قضيه سخت افزاريه و به مچ كردن صوت و تصوير برميگرده. حالا چرا همين گيرنده هاي ديجيتال روي تلويزيون كه ميشه سرعت تعويض كانالشون پايين مياد؟
تیونر دیجیتال داخل کامپیوتر از پردازنده سیستم کمک میگیره ولی گیرنده دیجیتال که به تلویزیون وصل میشه خودش یه پردازنده داره که برای کاهش قیمتش از پردازنده چندان خوبی استفاده نمیکنن، برای همین تعویض کانال توی این گیرنده ها زمان میبره.نقل قول:
در عین حال گیرنده های دیجیتال 200 هزار تومنی و گرونتر هم هستن که اونها این مشکل تاخیر رو ندارن.
دكمه هاي كنترل كه گفتم كار نميكنند مثل هولد و سايز بزاي تله تكست هستند و كار ميكنند در اون محيط. مشكل ديگرش تداخل كنترلش با كنترل بقيه تجهيزات چيني مثل دي وي دي پلير است. ولي تا الان از كيفيت تصوير و مدياسنترش راضي هستم
سلام
آقا کسی T14+ با آپدیت T14، آپدیت کرده؟
اگر این کار را بکنیم به دستگاه سدمه نمی خوره؟:21:
سلام بعد از کار کردن با گیرنده دیجیتال بلوسنس به یک سری مشکلات بر خوردم که مینویسم اگه کسی راه حلی براش داشت ممنون میشم بگه.
1-روی هر شبکه ای دکمه پیام نمارو میزنم میگه اطلاعات پیام نما وجود ندارد حالا من نمیدونم مشکل از گیرنده است یا فرستنده.
2-هر وقت گیرنده رو خاموش میکنم ساعت دستگاه ریست میشه و دوباره از ساعت 03:30 شروع میشه که با این وضعیت اصلا نمیشه رو برنامه ریزی برای ضبط کردن حساب کرد.
3-وقتی برنامه ریزی میکنی که راس یک ساعتی ضبط کنه اصلا این اتفاق نمی افته یعنی ضبط نمیکنه تاریخ دستگاه و گذاشتم رو تقویم جلالی و هیچ جای دستگاه ندیدم که بشه تاریخ خود دستگاهو تنظیم کنی .
4-فایلهای ظبط شده با دستگاه رو وقتی با کامپیوتر نگاه میکنم خیلی بی کیفیتن صدا هم ندارن
3-دستگاه فایلهایی با پسوند TS رو که از ماهواره ضبط شده بودپخش نکرددرصورتی که درتمام تبلیغات دستگاه وحتی درسایت رسمی شرکت عرشیان تجارت سمانوشته بودکه این پسوند و پخش میکنه.
4-تاخیر در تعویض کانالها (3ثانیه) خیلی عذاب اوره.
ممنون میشم اگه کسی راه حلی برای مشکلات ذکر شده داشت کمکم کنه.
اینایی که شما میگی برای کدوم مدل هست ؟نقل قول:
بلوسنس T14+نقل قول:
یعنی تلویزیونی مثل سونی هم که تاخیر داره اونم پردازنده ضعیف استفاده کرده ؟؟؟؟نقل قول:
کسی نبود مارو راهنمای کنه ؟
.نقل قول:
. سلام
. آپدیت کردی دستگاه رو .. ؟ ؟
.
- شبکه 2 و شبکه 3 و شبکه 4 که باید تله تکست داشته باشه.. داره ؟ ؟ :44:
- نگرفتم.. ؟ ؟:23:ریست میشه و دوباره از ساعت 03:30 شروع میشه
- هنوز فرصت و یا انگیزه ایی پیدا نکردم این قابلیت رو تست کنم... شرمنده.. :13:
- تو خود سایت شرکت هم نرم افزار گذاشته واسه اینکه مثلا رو سیستم مشکل نداشته باشی.. :20:
- پیش میاد.. :5: مثلا فرمت MP4 که رو موبایل اجرا میشه.. ولی بعضی وقتا بعضیاشون نمیشه... از نوع انکد شدنشونه.. :3:
- باور کن تاخیر تعویض کانالش تو گیرنده ها سره.. :12:
.
. موفق باشید /
.