عطر ضد آب با ماندگاری بالا سراغ دارید
Printable View
بدلیل اینکه حلال مورد استفاده در تمامی عطر ها معمولا روغنی هستند، تقریبا تمام عطر ه ضد ابندنقل قول:
دو تا ادکلن دیگه هم پیشنهاد میکنم بگیرید.
ck one -بوی خنک و ملایم
zirih ikon -خیلی شبیهه آرامیس لایفه.:8:
منم دنبال یه عطر خیلی خوشبو مردانه میخوام با قیمت مناسب
عطر زنونه که بوی خوب صابون بده چی هست ؟ ماندگاریش هم بالا باشه
یه چند وقتیه من بو عرق میگیرم!خیلی اعصاب خورد میکنه.فکر کن سر کلاس چقدر اذیت میشم اگه یکی کنارم بشینه؟
حالا رفتم یه دونه ازین مام ها گرفتم.مدل ژیلت.بازم بو میگیرم!
رفتم یه اسپری ضد عرق! (یا هر چی که شما بگی) گرفتم بازم خوب نبود.مدله axe
حالا یه مدل خیلی خوب پیشنهاد بدین که بو عرق نگیرم.بوی خودش مهم نیست حالا ،فقط بو نگیرم(البته اگه خوش بو باشه چه بهتر)
راستی من پسرم...
ممنون
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
آهان راستی سرد و داغو تلخو ایناشم خیلی مهم نیست:دی
ببخش اینو میپرسم ، چقدر وزن دارید؟نقل قول:
غذا خوردن هم تاثیر زیادی توی بوی عرق داره.
چاق نیستم.60 کیلو...میخوام برسونمش به 65نقل قول:
سلام
به نظر شما ادکلن nice زنونه چطوره؟؟
:13:
رنج قیمت و نوعه بویی که دوست دارید رو بفرمایید.نقل قول:
من اطلاعی ندارم.ولی هر صابونی یه بویی داره.نقل قول:
ولی تو مردونه ها آزارو-آزارو یکم بو صابون میده که من ازش به شدت بدم میاد.
شما چندتا کار باید انجام بدی.اول اینکه هر روز حمام بری-بعد از حمام از مامهای صابونی نیوآ و اسپری پودرینقل قول:
رکسونا استفاده کنی.بعدش هم از لباسهایی که درصد پلاستیکش بالاست استفاده نکنی.زیرپوش هم زود به
زود عوض کنی.موقع حمام بدن رو با آب گرم و صابون به خوبی شستشو بدید(مخصوصا زیره بقل)
نایس هم بویه شیرین و خوشمزه ای داره (البته زنانه اش)نقل قول:
آقا این Davidoff:cool water Game چطوره؟
به نظرت ارزش خریدو داره ؟:20:
زیاد جالب نیست.به نظرم کول واترش بهتره.البته دوتاشون موندگاری زیادی ندارن.نقل قول:
بوش که بستگی به سلیقه داره، ولی خیلی ملایمه و همونطور که دوستمون گفت ماندگاریش زیاد نیست.نقل قول:
آقا این Davidoff:cool water Game چطوره؟
به نظرت ارزش خریدو داره ؟
مدل قدیمی هست و قیمت ارزونی هم داره.
سلام
از همفرومی های عزیز درخواست دارم یک عطر مردونه با بوی تلخ و خنک تو رنج قیمت 100 پیشنهاد کنند.
ممنونم.
اگه میشه چندتایی ادوکلن معرکه با بوی خنک تو رنج 50-70 تومن بگین؟(عاشق بوهای سردم)
موندگاریشم اصلا مهم نیست،چون معمولا این بوهای سرد موندگاری خوبی ندارن،حالا اگه موندگاری داشته باشن که چه بهتر...
دوستان سلام
این chanle بوش چجوریاس ک هقیمتش 125 تومنه ؟
اون مارک سلطنتیه واسه همینه که گرون تره:18:،بوشم بستگی به مدلش داره...ولی در کل جزو ادوکلن های باکیفیتهنقل قول:
سلام دوستان یه ادکلن بهتون معرفی میکنم عالیییییییی من یکیشو امروز تمام کردم دارم میرم یکی دیگه هم بخرم اسمش hypnose homme هستش قیمتش 80 تومن هست ماندگاریشم عالیه به نظر من در خریدنش شک نکنید بخریدو ما رو هم 2 عا کنید
من که امروز کله کردم رفتم یک دونه ادکلن فارنهایت 100 میل گرفتم 110 تومن با یک ادکلت لالیکو اینکره نویره ووووووووووووووووووووووووو ای که چقدر بوش باحاله این دومیو گرفتم 65 هزار تومن از شوهر خالم که کلاه سرم گذاشت جای دیگه میداد 60 ولی بچه ها بوشششششششش عالیه بوی 2 تاش مطمینن همه دوستشون دارن
البته یادم رفت بگم که فروشنده 2 تا ادکلن شانل الور اسپورت و بلو رو هم بهم پیشنهاد کرد که شانل الور اسپورتو میگفت 115 هزار و شانل بلو رو میگفت 160 ولی شانل اسپورت شیشش خیلی زشت بود انگار اصلی نبود واسه همین ترسیدم بخرم .
الان یه پیس ادکلن لالیکو زدم به این دستم یه پیسم ادکلن فارنهایت زدم به این دستم ببینم تا کی میموونه ولی الان بوی 2 تاش داره دیووونم می کنه به خدا لازم میدونم بگم که من انحراف بینی دارم و دماغم اصلا خوب کار نمی کنه و شامم کلا مجل داره ولی این 2 تاوا قعا به اعماق تهم نفوذ میکنن دمت گرم p30world بابت راهنماییت از همه بچه ها هم در آخر تشکر میکنم به کمک این بچه ها بود که من تونستم امشب خوشحال شم
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
پروژه بعدی خرید شانل بلو هست با اینکه گرونه ولی می صرفه
به نظرم به قیمتش نمیارزه.مدلش هم شانل آلور اسپرت بود احتمالا.نقل قول:
ولی شانل آلور معمولیش به نظرم خیلی خوبه!
از آشنا نمیشه چیزی خرید.نقل قول:
فارنهایت خیلی خاصه.لالیک هم خیلی بوش تلخه .من باش حال نکردم.
دوستان پیشنهاد اکید میدم آرامیس لایف هم برید بو کنید.اونم هر کی بو کرده خوشش آمده.قیمتش هم که خیلی عالیه.موندگاری هم بالا.
دوستان ادکلن WooD چند مدل داره ؟
نسبت به قیمتش میارزه ؟
شما پیشنهاده بهتر از WooD دارین ؟
---
در کل یه توضیح مختصر در موردش بدین . با تشکر :11::40:
من این ادکلن رو بو نکردم و نداشتم.ولی اگه از بوی چوب خوشتون میاد ادکلن هامر دقیقا بوی چوب میده.ولی درنقل قول:
کل هیچ ادکلی که بوی چوب بده موندگاری زیادی نداره!
از بین Aqva با Aqva marine بولگاری کدوم بهترن؟ اصلا فرقشون چیه؟
قیمت...؟
من بولگاریو اکوا بیشتر دوست دارم ولی حیف که قدیمی شده و بوش اصلا نمیمونهنقل قول:
مارین یکم ملایم تره و موندگاریش هم پایینتر.قیمت هم 42-50نقل قول:
اگه خواستی بگیری حتما از جای معتبر بخر.خیلی تقلبی داره.
قید آکوا رو زدم من .... ولی تصمیم دارم Calvin Klein:CK one رو بگیرم،Cyber861 هم یه جایی گفته بود خوبه،حالا اگه به توضیح بیشترم بدین،ممنونم...:20:
بویه ملایمی داره.شاید در مرحله اول فکر کنید زنونست.ولی تموم خانم هایی که دور و برم بودم خوششوننقل قول:
امده بود.
ته بوش به مرکبات میره.موندگاری خیلی خوبه.
200 میلش حدود 35 تومن بوده.(نسبت به قیمتش میارزه)
اگه از بوش خوشت آمد بگیر.
جواب اون دوستمون که میخواست ادکلن ملایم بگیره میتونه یا همین رو بگیره و یا هوگو بگیره(هوگو قمقمه ای) (ولی هوگو
موندگاریش زیاد نیست ولی ...ولی ...خیلی خوشبویه!)
نمیدوونم شاید شما یک آدم خاص با صلیقه خاص باشید ولی من این دو تا ادکلن رو که معرفی کردم کمتر مسی پیدا شده که نگه به بهو چه چه لالیک عامه پسنده و عالی و فارنهایییییییییییییییت خیلی توپوله عزیزمه حتی بوش از شانل بلو هم بهترههههههههه چون من میخاستم بین این 2 تا یکیئ و انتخاب کنماز هرکی پرسیدم بدون در نظر گرفتن اسم و مارک و قیمت اینو بهم پیشنهاد کردنقل قول:
خرید ادو کلن یه امر کاملا سلیقه ایست و دوستان هم نظرات خودشون رو می گن تا موقع خرید هم چندتا نمونه داشته باشیم تا از سردرگمی هم دربیایم،ولی من تا حالا کسیو ندیدم که بگه از فارنهایت بدش می یاد،اون لالیکو من بو کردم والا منم زیاد خوشم نیومد،بوش خیلی سنگینه،ولی CK:one رو گرفتم،چون ازش خوشم اومد :8:نقل قول:
تایید میشه hypnos هم دقیقن بوش مثل فارنهایت هستش با این تفاوت که یه خورده تند تره دوستان من پیشنهاد میکنم که حتمان حیپنوس هم یه تست بکنید من خودم داشتم متاسفانه گیرم نیومد والا میخریدم یکی دیگشو بوش هم خوب میموونه حتما بعد از عید یکی میخرمنقل قول:
سلام میخواستم بدونم عطرهایی با اسانس میوه وجود داره؟
سلام خدمت دوستان:
راستش من دنبال یه عطر هستم که بوش فوق العاده باشه اما من زیاد از عطر سر در نمیارم فقط دوستانیکه در این زمینه نجربه دارن کمک کنند:
من از بین این دو مدل فارنهایت و بولگاری اکوا می خوام یکی رو انتخاب کنم (پیشنهاد دوستان بوده)برای همین خواستم قیمت فارنهایت رو از بانه بپرسم اونجا بهم گفتن ک ما تقلبیش رو داریم و بیشتر فروشگا هها ی اینترنتی عطراشون تقلبیه !!!که به قیمت 70-80 تومن می فروشن اون قیمتش رو 30 تومن گفت البته تقلبیش!!!!!!
حالا این یارو درست میگه؟فرقش با اصلش چیه؟
در ضمن این عطر ها یکم قدیمی و خز نیستن (فارنهایت 1998) !
در ضمن عطری که می خوام بخرم:
ماندگاری - زیاد ترش نباشه - زیاد تلخ نباشه - قیمتش 60-70-80 تومن باشه -برای سن 22 سال باشه - مدرن و همه پسند باشه
فقط عطر بيك عطر جواني
عطر بيك ارزون و خوش بو
راستي عطر Shadow از كمپاني ajmal هم عالييه هم ارزون
بلهنقل قول:
این سری جدید ها که یکمی مشکوک میزنن ولی بوشون فرقی نداشت.فقط موندگاری رو متاسفانه نشد تست کنم.نقل قول:
درست میگید یه ادکلن قدیمی هست ولی خز و خیل نبوده ولی مثله اینکه تقلبیش رو شرکته اسمارت زده و ته بویه اونو داره!
پیشنهاده من اینه که مثله دوستمون اون CK one رو یه تستی بزنید.:8:
کسی درباره عطر smith and wesson اطلاعی داره ؟ ( فکر کنم جدیده )
سلام
دوستان یه عطر مردونه
با ماندگاری خیلی بالا
سرد
با قیمت حدود 50 تومن لطفا معرفی کنید.
یک نوع دیگه هم با شرایط بالا فقط "گرم" پیشنهاد کنید.
(برای یکی از دوستان میخوام خودم تهران نیستم وگرنه خودم میرفتم میگرفتم)
مرسی.
سلام. به نظرتون dun hill چطوره؟