اره s05 با رم 6 cpu 2670 با بلوری 1.820 قیمت زده :18:نقل قول:
اره s05 با رم 6 cpu 2670 با بلوری 1.820 قیمت زده :18:نقل قول:
هیچی دیگه به ... رفتیم رو هیچ چی نمیشه حساب واکرد کاش همون دو سه ماه پیش همین مدل 511 رو خریده بودمنقل قول:
اره اشتباه بزرگی کردیم منتظر سری 7 شدیم خیال باطن فکر کردم اگه بیاد قیمتش فوقش 1.600 باشه (با قیمت 1149 دلاری که سایتش زده بود) الان 2.200 :31: (ولی هورداد قیمتاش خیلی فضایی شده)نقل قول:
سونی سری se فکنم خیلی بهتره با این قیمتای هورداد (وزن دو کیلو-فول اچ دی واقعا با کیفیت و..)
مثل اینکه موقعیت خوبیه برای فروختن ... آقا من لپ تاپ رو به بالاترین قیمت میفروشم ...:31: 2 ماه کار کرده.. نو نو ...ماله یه آقا مهندسه بوده فقط میرفته دانشگاه و برمیگشته ....:31:نقل قول:
تهش بخوای حساب کنی به نسبت کارایی قیمتا عین سونیه ها. . . .
شما قیمتا سری اف سونی را ببینید.
راستی این سری هفته که سه بعدی بود رو وارد نکردند؟
اگه اونا باشن منم میفروشم!! :31: داده بودمش دست یه خانم دکتره صبح به صبح یه دست فیفا باهاش میزده بعدش می رفته سر کار!!:27::27::27:
تو همین ماه یکی از دوستام DV6-6190 اچ پی گرفته یک و هفتصد و اون یکی هم rv520 samsung گرفته 900.نقل قول:
انصافا صفحه نمایش سامسونگه یه چیز دیگس. آخه 1و700 بدی یه لپتاپ اینطوری باشه؟ حالا نه فقط اچ پی مگه صفحه نمایش اسوس به درد میخوره؟ دل صفحه نمایشاش بد نیست ولی کلهم آشغاله. سونی هم قیمتش بالاس مثله سامسونگ صفحه نمایشاشم خوبه اما کیفیت کلیش مثل سامسونگ نیست.
قیمتش نسبت به چیزی که بهت میده کاملا مناسبه. مهم اینه که چیزی که میگیریم بیارزه به پولی که میدیم.
سامسونگ جزو مارکهایه که میارزه به نسبت پولی که میدی.
حالا شما عادت کردی ماشین لباسشویی سامسونگ ببینی همیشه( اونم لابد از کیفیتش راضی نیستی! درست مثل من!) دلیل نمیشه از لپتاپاش خوشت نیاد.
ولی ما ماشین لباس شویی کولر ال ئی دی مایکروویو یخچال اجاق گاز لپ تاپ هارد دیسک دی وی دی رایتر موس و کیبورد و اسپیکر و مانیتور و لپ تاپ و گوشی و و دوربین و ساعت سامسونگ داریم راضی هستیم ...:31:نقل قول:
بچه ها سامسونگ مدل فول اچ دی چه مدلی داره؟
15 یا 16 اینچ.
حداقل corei5
گرافیک واسم مهم نیست زیاد.
فقط رزولوشن فول اچ دی باشه. کیفیتشم لا اقل تو این بخش تظمینیه سامی!
در کل یه سامسونگ فول اچ دی میخوام تمام. بقیه چیزاشو سامی بهتر بلده!
دومدل داره که 17.3 اینچ هستش و توی ایران نیست ... مدل آر اف 712 که صفحه سه بعدی داره و مدل 700g7a که برای گیم هستش و کارت گرافیک 6970 داره .. اگه این لپ تاپ ها توی ایران بودن آر اف712 حداقل 3000 تومن پولش بود و 700g7a حداقل 4.500
پس هیچی دیگه! ممنوننقل قول:
بچه های سامسونگ کجان ؟ همه لپ تاپاشونو خریدن ؟ :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، انقد گرون شد که دیگه بی خیال شدیم.... :31:نقل قول:
یک هفتس 24 ساعته روشنه.:46:
that is rf511s04:21:
شبا دانلود روزا بازی.سرفه هم نکرده.فقط تو سوراخ سمبه هاش آشغال رفته،ظاهرا باید بریم یه جارو برقیه سامسونگم بیگیریم.:27:
ولی من دلم سری7 میخواد.چرا آخه اقده گرونه؟:19::13:
همینجوریش با توجه به گارانتی اصل بودنش گرون بود دیگهبا این قیمت دلار ادم روش نمیشه بره سوال کنه!!! ولی دستگاهاش حرف نداره یه ذره شاید طراحیش کار داشته باشه که اونم سلیقه ایه.از نظر فنی توپه توپه.یه استند گذاشتن ورودی پاساژ ایران که معرفی میکنه محصولاتو.یه هفتست دارم میرم میام همش روشنن دسته اینو اون حتی یه بار یکیش اوفتاد از یه ارتفاع 30 سانتی تقریبا ولی هیچیش نشد (البته اون موقع!!) ولی واقعا کمپانیه غولیه این سامسونگ.a5 اپل هم در کارخونه ی سامسونگ تولید میشه! بعد استیو بی چشم و رو میره سره تبلت ازش شکایت میکنه!
به غیر از سی پی یو .. صفحه نمایش رو هم سامسونگ براش میزنه که برای ای پد 3 شاید الجی براش اینکارو کنه در هرصورت برای آی پد 3 سامسونگ و الجی انتخاب شدن ...نقل قول:
منم خیلی دلم سری 7 میخواد مخصوصا سری Gamer ولی 2.500 پوند پولشه که میشه 4 میلیون تومن بدون گارانتی و گمرک ... این کرونوس هم که 1.400 دلار بیشتر قیمت نداره ولی ... قیمت دلار ....!!! :41: گلکسی نوت هم نتونستم بخرم ... شده 1.600!نقل قول:
صبر کن دلار ارزونتر میشه مطمئنا.نقل قول:
مهيار پسر پوند ارزون ميخري به ما هم بدهنقل قول:
پوند 3000 تومنه 2500 تاش ميشه 7.5 ميليون تومان
مگه اينكه همون 2.500 پوندي كه نوشتي باشه كه ميشه 7هزار و 500 تومن
خداوكيلي 7 تومن داشتي الين وير ميگرفتي يا سامسونگ؟
راست میگی 2.500 پوند میشه 7.500میلون .... :31: الین ور خوبه ولی الین ور مدل جدیدش که دوتا 6990 داره قیمتش 6000 یورو ... میشه یه چیزی در حدود 16 تا 18 میلیون ... خداییش تو 18 میلیون داشتی الین ور میخریدی یا 206 تیپ 6 ؟ :31:نقل قول:
نه بابا ارزونتر در ميادنقل قول:
سلام.
من می خوام سامسونگ سری 3 بگیرم.مدل NP300V5A با core i7 قیمت 1599 !!!! با گارانتی هورداد.
من از هرکی پرسیدم میگه حرف نداره.حتی باهاش هم کار کردم.
برای خرید چه نکاتی رو رعایت کنم؟
ممنون
سلام. این سامسونگ لعنتی :دی لبتاب زیر 1 تومان با کانفیگ i3 و یا i5 ، همراه با گرافیک اینتل داره ؟( چون اهل گیم نیستم میخوام قیمت پایینتر در بیاد). خوشکل هم باشه.
صفحه نمایش سامسونگ چطوره؟
هیچ جا در مورد سامسونگ اطلاعات و قیمت درست حسابی نداره.
RC410-S01/02
Core i3 380M
(2.53) 3 MB
3GB 320 GB
Optimus GF
315M 512GB
14" Original W 7-H 2.35Kg Red/Gloss Black
6 Cell / HDMI /USB2.0 x 4 /Card
Reader/Audio in-out
/VGA/WLan/Lan/Cam/Bluetooth V3.0
----------------------------------
RV509-S01-S02-
S03-S04
Core i5
480M(2.66) 3MB
4GB 500GB
Nvidia Optimus
GF315M 1GB
15.6" Dos 2.4 Kg
Silver/Gold/Blue/Pin
k
6 Cell / HDMI /USB2.0 x 3 /Card
Reader/Audio in-out
/VGA/WLan/Lan/Cam/BT V3.0
-------------------------------------------------
RV518-S01/S02
Core i5 2410M
2.30Ghz 3MB
1066Mhz
4GB 500GB
Nvidia Optimus
GF GT 520M 1GB
DDR3
15.6" Dos 2.4 Kg Silver/Blue metalic
6 Cell / HDMI /USB2.0 x 3 /Card
Reader/Audio in-out
/VGA/WLan/Lan/Cam/BT V3.0
---------------------------------------------
RV511-S01
Core i5
480M(2.66) 3MB
3GB 500GB
N GF 315M
512MB
15" Original W 7-H 2.4 Kg Silver
6Cell/DVD-RW/BT
V3.0/WLAN/VGA/HDMI/3xUSB
-----------------------------------------------
RV511-A03
Core i3 380M
(2.53) 3MB
3GB 320GB Intel HD (Share) 15.6" Original W 7-H 2.4 Kg Silver
6Cell/DVD-Rw
/BTV3.0/WLAN/HDMI/VGA/3xUSB 2.0
قبل گرونی اینا زیر 1 تومن بودن...برا قیمت دقیق دیگه باید برین سراغ فروشنده.
گفتم برا عوض شدن حال و هوا یه ریتی از 511 اس 04 بذارم . . . . . . .
Samsung RF511-S04
CPU:i7 2630QM==7.3
RAM:6GB==7.4
Graphic-intel Integrated-==5.1
Gaming Graphic:Gforce540m1GB==6.7
Hard:750GB==5.9
ویندوزشم سون هوم هستش.
نمره اون گرافیک مجتمع بسته فصول سال تغییر میکنه . دقبقا نمیدونم چرا . . .
اینم برای من .... میشه بهم بگید شما با باز شدن درش مشکلی داری یا نه ؟ خیلی سفت باز میشه طوری که داره قسمت توسی رنگ بالای کیبورد رو از قسمت نقره ای جدا میشه .... یعنی وقتی درشو باز میکنم اون قسمت در حدود یکی دو میلیمتر جدا میشه و صدای جیر جیر میده ...
سلام خدمت دوستایه گلم ,راستش در مورد لپ تاپ سامسونگ یه تاپیک زدم ولی کسی کمکم نکرد, ممنون میشم کمکم کنید...
میخواستم بدونم نظرتون در مورد مدل NP300V5AI سامسونگ چیه ؟؟؟
راستش گیج شدم , ملاک اصلیه من واسه لپ تاپ کیفیت و کنتراست بالایه صفحه نمایششه , دوستایی که با این مدل کار کردن میتونن بگن کیفیت صفحه ش در مقابل برندهایه دیگه چه طوره؟؟؟ هر جارو گشتم اطلاعاته خوبی در مورد سامسونگ گیر نیاوردم .بعضی جاها میگفتن لپ تاپایه سامسونگ ضعیفتر از برند هایه دیگس... میشه یکی کمکم کنه؟؟؟
کار اصلیه من فیلم دیدن , اهنگ گوش دادن و اینترنته , به نظرتون این مدل سامسونگ مناسب من هست یا نه؟؟؟
مرسی پیشاشیش
از دوستان کسی نیست کمکمون کنه ؟؟؟ چرا اینجا اینقدر خلوته...
بابا حالا اگه با مدلایه دیگه سامسونگ کار کردین بی زحمت یکم توضیح بدین در مورد کیفیت کلی لپ تاپ هایه سامسونگ در مقابل برندهایه دیگه , سامسونگ ارزشه خریدنو داره اصلا ؟؟؟؟
خیلی خلاصه بهت میگم (چون حال و حوصله این سامسونگ پرستارو ندارم) سامسونگ کیفیت لپ تاپاش فوق العادس ولی با توجه ب قیمت بالایی ک داره ارزش خرید پایینی داره الان برندی ک کیفیت خوب همراه با قیمت مناسب رو ارائه میده asus هنقل قول:
نقل قول:
من تونستم با قیمتاش کنار بیام , فقط تنها مشکل من این بود که کیفیت کلی و دوام محصولشو بدونم , واقعا دیزاینایی که داره ارزشه پولشو داره ,
ممنونم از جوابت دوست عزیز :11:
فقط یه سوال دیگه , این لپ تاپا همش Made in Korea هستش دیگه؟؟؟
خب اگه شما با قیمتش مشکل نداری ک همه چی حلهنقل قول:
اون مدلی ک تو پستای قبلیتون نوشته بودین و من تو هیچ سایت ایرانی گیر نیوردم ولی تو ی سایت خارجی ک مشخصاتشو دیدم گرافش ان بورد بود قیمتشم زده بود 819$:18:
در مورد مدین کره شک دارم ک این جوری باشه سایت هورداد هم ک گارانتی رسمیش تو ایرانه باز نشد ک در موردش اطلاعات بدست بیارم اگه کسی از این موضوع اطلاع داره لطفا جواب ایشون رو بده
لپ تاپ هاشو پشتش نوشته ساخت چین همه همه تحت نظارت کره جنوبی ... درواقع همه شرکتها همینطوری هستند .. از بابت کیفیت قطعات خیالت راحت ....این مدلی رو هم که گفتید من هیچ جا ریورویی ازش ندیدم ولی اگه برای فیلم و ... میخواید بگیرید باید بگم که زیاد تفاوتی با لپ تاپ های دیگه نداره یعنی کیفیتش پایین نیست ولی بالا هم نیست .یک رزولیشن ساده 1366 که روی بیشتر لپ تاپ ها همینه و کنتراست بین 120 تا 180 که یه کنتراست متوسط رو به ضعیف . البته ناگفته نماند که لپ تاپ خودم که آر اف 511 هستش کنتراست فوق العاده پایینی داره ولی من باهاش مشکلی ندارم ... کنتراستش 109 هستش ....
آره. مال من بین اون قسمت طوسی بالا و قسمت پایینیش(زیرش) هم یه خورده فاصله افتاده. وقتی هم هوا سرد باشه یه کم درش صدا میده! کلا مشکلی نیس.ولی دست ما که به نمایندگی نمیرسه. شما که تهرانی یه رو اگه رد شدی بهشون بگو.شاید پچی چیزی داشته باشن.:31:نقل قول:
والا نمایندگی زنگ میزنی میگه هیچ مشکلی نیست و همی الان بیاری من برات عوض میکنم ... از نظر پاسخ گویی خیلی خوب هستن ولی برای یه موضوع به این کوچیکی حیف لپ تاپ بره گارانتی .. با چسب قطره ای تمیز کار کردم درست شد عین سنگ چسبید ...
دوستان من 300E5Z دارم و مشکلی که باهاش دارم اینه که هر سری که روشنش میکنم bluetooth وWiFiاش روشن هست در صورتی که من میخام به صورت پیش فرض اینجوری نباشه تا هروقت خودم خواستم روشنش کنم
تو biosاش که گزینه ای برا اینکار نبود، Bios رو آپدیت هم کردم بازم گزینه ای اضافه نشد برا اینکار
سلامنقل قول:
شما دکمه پنجره ویندوز (رو صفحه کلید) و x را همزمان فشار بدید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
از این طریق که WiFi رو خاموش کنم بازم سری بعد که ویندوز بالا میاد به صورت پیش فرض دوباره WiFi روشن هست. من میخوام پیش فرض وقتی ویندوز بالا میاد خاموشه باشه و هر وقت لازم شد خودم روشنش کنم
منم خواستم مثل شما این کاروکنم مثل مثل اینکه نمیشه ...
شما چه مدلی دارید ؟ کی چند خریدید ؟ یه چند تا عکس ازش بگیرید بزارید تا ما هم بزاریم.نقل قول:
میخوام به تاپیک سامسونگ یه کم رونق بدیم که برند به این خوبی تو لپ تاپا ناشناخته نمونه.
با سپاس
Rf511 s04 دارم . این مدلو من 5 6 ماه پیش خریدم 1.345 که الان به قیمت 1.880 رسیده . تاپیک سامسونگ مطمئن باش تا 1 یا 2 سال دیگه همچین رونق میگیره که نیازی به منو شما نیست . محصولات سامسونگ همیشه همینطوری بود .. مردم باهاش آشنا نیستن تا که آشنا میشن اون وقت میبینی یهو حمله ور میشن برای خرید .. لپ تاپ ها هم تازه اومده حدود 2 سال دیگه نزدیک به ایسوز و دل و اچ پی فروش میکنه مطمئنم .
300e5z چطور لبتابی دراومده؟ قیمتش با کانفیگ ci5 و گارانتی هورداد چقدر هست؟
صدا- صفحه نمایش- کیبورد-تاچ پد- حرارت- نویز- باتری و ...
عالی ! حدود 1.100 هست .نقل قول:
صدا بلند ولی بیس نداره .صفحه نمایش با کیفیت ولی زاویه دید مثل همه لپ تاپ ها محدوده .کیبورد عالی.تاچ پد خوب . کلا با کلمه حرارت بی گانه ! هیچ جاش داغ نمیشه ! بی صدا ! باتری 4.5 ساعت با نور صفحه 60 و وایرلس وب گردی و موزیک !
ایرادش هم بدنه پلاستیکیش هست که ممکنه حس بدی بده به کاربر !
مین بوردش هم فاکسکان هست .
در کل این لپ تاپو ایسوس با همین کیفیت داره 200 گرون تر میفروشه.
مخلصم