دوستان، کسی که در حال تحصیل هست ( دوره ی دانشگاه ) و معافیت تحصیلی داره، تحت هیچ شرایطی نمیتونه، ملک، ماشین یا زمینی رو به نام خودش بکنه؟
Printable View
دوستان، کسی که در حال تحصیل هست ( دوره ی دانشگاه ) و معافیت تحصیلی داره، تحت هیچ شرایطی نمیتونه، ملک، ماشین یا زمینی رو به نام خودش بکنه؟
مراکز آموزش متفاوت هست ولی قوانین یکی . من در زمان سربازیم به علت 72 ساعت مرخصی توسط بهداری و رفتن 6 بار به بهداری تجدید دوره شدم البته جزو خدمتم حساب شد. نمی شه به هیچ چیزی در خدمت مخصوصا در ارتش اعتماد کرد.نقل قول:
من خودم اموزش 04 بیرجند بودم.....!!! تو همون اموزشیم که دو ماه بود من 25 روز مرخصی بودم....!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه 7 8روزش نهست بود.....
چرا می تونن کافیه گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشیدنقل قول:
گواهی رو باید به چه منظور و بنام کدام سازمان یا ارگان گرفت؟ کلا روند کاریش رو اگه رفتین، برام توضیح بدیننقل قول:
برای خرید ملک ، گواهی اشتغال به تحصیل برای دفتر اسناد رسمی میگیریدنقل قول:
واسه خودرو رو خبر ندارم دقیق
اما کافیه شما برید یه دفتر خونه قبل اینکه سند بزنید (یا حتی راحت تر یه تماس تلفنی بگیرید) اونا کامل به شما میکن که به نام کجا بگیرید
بقیه کارشم که دیگه مثل حلت عادی هست و سند می خوره
نقل قول:
سلام
شما کی دفترچه پست کردید که اعزامتون شده ۹/۱۸ ؟
شهریور...نقل قول:
تا میتونید سریعتر برید خدمت که از سال ۹۰ داره ۲۴ ماه میشه
تایید میشه من هم به خاطر همین میخوام برمنقل قول:
سلام
تاریخ اعزامی که برام میاد رو چقدر میتونم عقب یا جلو بیاندازم؟؟
كسي كه اچ آي وي مثبت باشه از خدمت سربازي معافه؟
مدرک لیسانس داشته باشی هم باید 24 ماه خدمت کنی؟ یا میشه همین 18 ماه الان؟
لیسانس همون 18 ماه استنقل قول:
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------
بله دوست عزیزنقل قول:
زیر دیپلم ۲۴ ماه، دیپلم ۲۲ ماه، فوق دیپلم ۲۰ ماه، لیسانس ۱۸ ماه
معلوم شد این مجلس هم جز ... کار دیگهای هم بلده...
ما که داریم میریم بقیه هم خودشون میدونند
سلام
1) تاریخ اعزامی که برام میاد رو چقدر میتونم عقب یا جلو بیاندازم؟؟
2) با مدرك ليسانس چقدر احتمال داره بعد دو ماه آموزشي ادامه خدمتم توي شهر خودم نباشه؟؟
حداقل 2 ماه و اگه آشنا باشه تا 4 ماهنقل قول:
اصلا ربطی نداره ! + بایستی تو امتحان هایی که دوران آموزشی ازتون میگیرن نمره خوب بیاری و جزو 3 نفر باشی تا احتمال اینکه تو شهر خودت باشی زیاد بشه همین/.
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
یعنی مدت خدمت لیسانس الان هم 18 ماهه ؟ پس یعنی واسه لیسانس ها فرقی نکرد آره ؟نقل قول:
نقل قول:
بهترین دوران زندگی من دوران خدمت سربازی و دانشگاه بود
با اینکه خدمت راه دور بودم ولی با سختی های که در خدمت داشتم تونستم مرد بودن را یاد بگیرم و چطور باید با سختی های زندگی جنگید
خیلی معذرت می خوام ولی اینها همش ....است.نقل قول:
اصلا ربطی نداره ! + بایستی تو امتحان هایی که دوران آموزشی ازتون میگیرن نمره خوب بیاری و جزو 3 نفر باشی تا احتمال اینکه تو شهر خودت باشی زیاد بشه همین
تو اموزش می گفتن شهر خودتونو در نظر بگیرین حالا یه دایره بزنین هرچی نمراتتون بیشتر باشه شعاع اون دایره کمتره و احتمال بیشتری دارین بیافتین تو شهر خودتون ..:18:
اینها همش شعر است من که تیراندازی نفر 3 گروهان شدم و ازمون کتبی هم عالی بودم شاید جز نفرات اول تا 3 ولی چی شد افتادم 800کیلومتر اونور خونمون..تو بدترین حالت هم که حساب می کردم و شعاع دایره رو بزرگتر می کردم اونجا نمی افتادم ..:31:
قبل از اموزشی بهمون میگفتن اینها همش ...شعر است و( از نکات زیر تخت ها ...دیوارها ...دوستان) ولی ما باور نمی کردیم.
بیخیال تموم شد ...خوش گذشت دلم واسش تنگ شده.
تنها در صورتی می افتی شهر خودت که:
شرایط داشته باشی( بهزیستی - فوت پدر- متاهل - تک فرزند - .....)
یه اشنا کوچولو
البته اینها واسه ارتش بود تو سپاه اگه باشی احتمال این که تو خونتون هم خدمت کنی زیاده ...
====خلاصه تو ارتش اگه اشنا و شرایط نداری باید فقط شانس داشته باشی===-
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
واسه ما 18 ماه بود ...یک ماه منطقه محروم کم شد ...یک ماه هم لطف رهبر برای لیسانسه ها.نقل قول:
یعنی مدت خدمت لیسانس الان هم 18 ماهه ؟ پس یعنی واسه لیسانس ها فرقی نکرد آره ؟
من خودم 1 سال خدمتم و انداختم جلو
مدرک تحصیلی و نظم و انظبات و نمره تیراندازی و غیره و ارتباطش با احتمال خدمت کردن نزدیک خونتون که توی دوران آموزشی بهتون میگن همش چیز شعره.
بین خدمت کردن توی ارتش و بقیه جاها فرق کار خیلی بیشتر از اونیه که فکر میکنید
تحدیدهایی که توی دوران آموزشی میکنن و خیلی جدی نگیرید
اگه میخواید راحت خدمت کنید از 1 ماه قبل از اعزام قید تفریح و کنار دوستان بودن و تلویزیون و ماهواره و دوست دختراتون و ... رو بزنید و کم کم خودتون و عادت بدید تا راهتتر بتونید از دوران شخصیگریتون دل بکنید و نرید اونجا فکرتون 100 جا باشه و دهنتون صاف بشه.(وقتی رفتین تو محیط بیشتر این حرفمو درک میکنید)
اگه ارتش هم افتادید به هیچ عنوان فرار نکنید که بدبخت مبشید :دی
خدمت خوفی داشته باشید
چرا مگه شما تجربشو دارين؟نقل قول:
اگه ارتش هم افتادید به هیچ عنوان فرار نکنید که بدبخت مبشید
به این علت گفتن که قوانین سحت گیرانه ای وجود داره . یه مثال از دوران خدمت خودم می زنم . وقتی چند سال پیش در جلفا( مرز آذربایجان) دوره کد بودم یکی از سربازان اون پادگان با ژ3 اقدام به تیراندازی کرد که معلوم شد اشتباهی تیر شلیک شده. اما به علت سستی در امورات محوله 4 ماه اضافه خدمت + غرامت یک گلوله تقریبا 20 هزار تومان بود گرفته شد ازش و با پای باند پیچی بعد از یک ماه دوباره به خدمت فرستاده شد .نقل قول:
چرا مگه شما تجربشو دارين؟
نمونه دیگه از سپاه که عینا دیدم این بود ، یک سربازی در تیپ 48 مهندسی سلمان سپاه ، اقدام به تیراندازی از روی عمد فقط به خاطر اینکه بهونه ای جور کنه که از نگهبانی دادن فرار کنه اونم فقط به خاطر اینکه 24 استراحت 24 نگهبانی شده بوده. فردی که در سپاه خدمت می کرده با اینکه از عمد بوده تنها به دو ماه اضافه خدمت و 4 هزار تومان غرامت گلوله محکوم شد.
البته با نکات ریز نخواستم بنویسم . کلا خیلی شرایط در ارتش پیچیدس ، گاهی اوقات در نهایت قانون بی قانونی وجود داره ولی در کل سخت گیرانه هست که باعث می شه آمادگی سرباز های وظیفه ارتش از کادری های سپاه بیشتر اوقات بیشتر باشه.
در مورد فرار هم ، بعد از هر فرار اگر خودتون رو معرفی کنید بعد از مدتی به تعداد روز هایی که نبودید باید دوبرابر خدمت کنید و در صورتی که مدت طولانی باشه دادگاه نظام هم می رید.
موفق باشید
......نقل قول:
دوم:
تجربه خدمت توی ارتش و آره ولی فرار نه !
ولی همونطور که دوستمون فرمودن قوانین سخت گیرنده ارتش آدم و تا مرز جنون میکشونه
[QUOTE=sina1415;5649297]خیلی معذرت می خوام ولی اینها همش ....است.
تو اموزش می گفتن شهر خودتونو در نظر بگیرین حالا یه دایره بزنین هرچی نمراتتون بیشتر باشه شعاع اون دایره کمتره و احتمال بیشتری دارین بیافتین تو شهر خودتون ..:18:
اینها همش شعر است من که تیراندازی نفر 3 گروهان شدم و ازمون کتبی هم عالی بودم شاید جز نفرات اول تا 3 ولی چی شد افتادم 800کیلومتر اونور خونمون..تو بدترین حالت هم که حساب می کردم و شعاع دایره رو بزرگتر می کردم اونجا نمی افتادم ..:31:
قبل از اموزشی بهمون میگفتن اینها همش ...شعر است و( از نکات زیر تخت ها ...دیوارها ...دوستان) ولی ما باور نمی کردیم.
بیخیال تموم شد ...خوش گذشت دلم واسش تنگ شده.
تنها در صورتی می افتی شهر خودت که:
شرایط داشته باشی( بهزیستی - فوت پدر- متاهل - تک فرزند - .....)
یه اشنا کوچولو
البته اینها واسه ارتش بود تو سپاه اگه باشی احتمال این که تو خونتون هم خدمت کنی زیاده ...
====خلاصه تو ارتش اگه اشنا و شرایط نداری باید فقط شانس داشته باشی===-
-
--------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
سلام
شرایط داشته باشی( بهزیستی - فوت پدر- متاهل - تک فرزند - .....) !!!
تک فرزند یعنی چه ؟ یعنی تک پسر باشی یا نه خواهر نه برادر داشته باشی؟
بله یعنی نه برادر و نه خواهر داشته باشی که باید نامش رو از ثبت احوال تهیه کنید. و قبل از اینکه ماه اول دوره آموزشی تموم بشه به رکن یکم بدید . در بعضی از مراکز آموزش به علت بزرگی به همون منشی گروهان. طبق قانونی که وجود داره تا قبل از اینکه ماه اول تموم بشه باید این مدارک ارسال بشه تا به موقع دست نیرو برسه تا تقسیم انجام بشه. تمامی مدارکی که بعدش گرفته بشه ترتیب اثر ندارند و فقط برای دلخوشی سرباز هستش.نقل قول:
تک فرزند یعنی چه ؟ یعنی تک پسر باشی یا نه خواهر نه برادر داشته باشی؟
توصیه ای که دارم اینه که به محض اینکه فهمیدید در چه پاگانی برای آموزش افتادید سریعا اقدام کنید تا بر به مشکلی نخورید.
موفق باشید
نقل قول:
تک پسر بودن فایده ای نداره؟
اگر خودتون رو سرپرست خانوار تعیین کنید بله ، اما توی ارتش یه شرایط خاص داره . شما حتما باید نامه از دادگاه داشته باشید که شرط تون قبول بشه. بیشتر سربازا ، نامه استشهاد محلی رو ارایه می دن به عنوان مدرک. درصورتی که باید این رو به دادگاه ارایه داد و دادگاه بعد از اون نامه بده. در کل فقط نامه دادگاه.نقل قول:
تک پسر بودن فایده ای نداره؟
موفق باشید
نقل قول:
من تو همین تایپیک یه جا خوندم که اگر تک پسر باشی میفتی شهر خودت !!
دروغ بود ؟
احتمال اینکه بیافتی شهر خودت هست ...یکی از دوستام تک پسر بود و باباش هم مسن افتاد شهر خودش .. دیگه نمیدونم نامه دادگاه داد یا نه..نقل قول:
سلام
من شهریور ماه در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم. رشته مهندسی IT
تا کی فرصت دارم دفترچه رو بفرستم ؟!
بعد می خوام دنبال امریه برم؛ تهران درس خوندم اما بنا به شرایطی مجبورم تو شهر خودمون دنبال امریه باشم که یه شهر کوچیکه(200 هزار نفر) تو تهران یکی دوجا سراغ داشتم واسه امریه ولی اینجا نــــــه !
اصلا نمی دونم چه اداراتی باید برم دنبال امریه!!!
میشه لیستی از اداراتی که معمولا امریه میگیرن به ترتیب اولویت (مناسب تر) بزارین.
خیلی ممنون
نقل قول:
شما تا اسفند وقت داری دفترچه رو پست کنی.:46:
دوستان یه سوال فنی...
من تاریخ فارغ التحصیلیم، 18 خرداد هست و تا 18 آذر وقت دارم دفترچه رو پست کنم...
من می خوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم اگه الان اقدام کنم 100% غیبت می خورم (البته اگه معافیت نخورم) چون تا 18 ام تکلیف معافیت معلوم نمیشه، به نظر شما من دفترچه رو در حالت عادی (درخواست اعزام) پست کنم و بعد از اومدن برگ سبز بیافتم دنبال معافیت؟ در اون صورت غیبت نمی خورم؟ راه حل دیگه ای هم داره؟
راستی میشه کسی رو پیدا کرد که این معافیت رو جور کنه؟! :دی من الان پاهام یکم قناصه اما در حد متوسط. میشه یه طوری تو کمسیون مطرح کرد که معافیت بگیره؟ (حالا با مایه یا .... :دی )
شما برو اقدام کن اگر مطمئنی بیماریت در حدی هست که میتونی معاف شی یا معاف از رزم شی اقدام کن وگرنه دفترچه رو برو پیس +10 پست کن. اگر معاف از رزم شناخته شی غیبتت بخشیده میشه.:46:نقل قول:
این طبق رویه بود که در زمان خدمت خودم که در رکن یک گردان آموزشی بودم عمل می شد و بخشنامش رو خودم دیده بودم. حالا دیگه اطلاعی ندارم تغییر کرده یا نه.نقل قول:
من تو همین تایپیک یه جا خوندم که اگر تک پسر باشی میفتی شهر خودت !!
نقل قول:
دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند
همین دوتایی رو که نوشتید نبرید توی برگه اعزام به خدمت من نوشته بیارید...!نقل قول:
حوله همراه خود نبريد
دوستان نیروی دریایی ارتش سیرجان چطوریه؟ از شانس افتادم آموزشی اونجا! میان دوره داره؟ تا اونجا از تهران چندین ساعت راهه؟ من که معاف از رزم هستم و دیپلم فنی چند درصد احتمال داره بعد پایان دوره اموزشی بیفتم ستاد مشترک تهران؟ اصلا تو سیرجان فرقی ببین معاف از رزم و سرباز عادی هست یا نه میزنن تو سرت تا کار کنی؟:41:
این چیه؟نقل قول:
کد 105 : هتل ولیک بابل پادگان المهدی بابل نیروی زمینی سپاه
هتل دیگه چیه این وسط؟
قبل سربازی باید عادت کنی فروم رو یواش یواش ترک کنی تا بعد سربازی ، نه اینکه بیشتر بیای فروم برای اینکه آماده ی سربازی بشی !
:31:نقل قول:
دوستان نیروی دریایی ارتش سیرجان چطوریه؟
میان دوره دیگه داده نمی شه مگر زمانی که تعطیلی زیادی در بین دوره آموزشی پیش بیاد.نقل قول:
میان دوره داره؟
دمپایی که لازم نیست ببرید با خودتون چون اونجا جزو استحقاقی تون هست. حوله هم می دن اما شما حتما یه حوله حموم با خودتون ببرید.نقل قول:
همین دوتایی رو که نوشتید نبرید توی برگه اعزام به خدمت من نوشته بیارید...!
برگه معاف از رزم تون رو همراه داشته باشید ، آموزشی چیز خاصی نداره که بخواد معاف رزم تاثیر بسزایی داشته باشه البته بستگی داره از چه چیزی باشه . این چوری که شما نوشتید آدم فکر می کنه اونجا کوره آدم سوزی داره. هیچ ترس به خودتون راه ندید. در مورد ستاد مشترک افتادن احتمالش خیلی کم هست مگر با آشنانقل قول:
اصلا تو سیرجان فرقی ببین معاف از رزم و سرباز عادی هست یا نه میزنن تو سرت تا کار کنی؟
موفق باشید
نقل قول:
آقا این لبخندت یعنی چی؟ یعنی بدبخت شدم؟:13:
سیرجان به خاطر وضعیت آب و هواییش می گن که جای چندان خوبی نیست. به شخصه خودم ندیدم که با اطمینان بگم ولی از یکی از دوستان پرسیدم مرکز سختگیرانه ای هست ولی نه به اون معنای بد بخت شدن که فکر کنید.